Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Republica pixelului albastru își caută șef

Republica pixelului albastru își caută șef

UPDATE: Fratele lu’ cumătru’ reținut pentru 24 de ore al lu’ condamnatu’ pentru tentativă de omor Bercea Mondialu’ e președintele României. Și se ocupă cu reforma justiției și apărarea statului de drept

– SRI monitorizează la sânge, împreună cu BCCO și DIICOT, grupările de crimă organizată care pot afecta siguranța națională. Clanul Bercea (cămătărie, șantaj, evaziune etc.) e doar una dintre multele. Mai mult, odată intrați în anturajul de familie al lui Băsescu, Mondialii au devenit oficial, dacă nu erau dinainte (ceea ce mă îndoiesc), ținte. Este, practic, imposibil ca președintele în exercițiu al României să nu fi primit rapoarte (și nu doar de la SRI) privind preocupările fratelui său, intersecția cu grupările mafiote, banii primiți și sentințele judecătorești negociate.

– Cine i-a pus-o președintelui Băsescu pe final de mandat – și nu mă aburiți cu setea de dreptate a lui Abraham sau cu revolta țigănească generată de țeapă – a făcut-o ca la carte. A lovit exact unde trebuie, fix pe zona care l-a ținut președinte după un referendum în care a fost demis: justiţie independentă, anticorupţie, stat de drept.

– Sfârșitul carierei publice la vârf a lui Băsescu, om politic care e declamat continuu necesitatea reformării instituțiilor statului, e în același ton cu ascensiunea lui și mandatele sale: urât, sulfuros, lipsit de limite. Degeaba pișă ochii cu steagurile-n spate, degeaba pune mascații pe frate-său, degeaba încearcă să se derobeze. Nici propaganda nu-i mai funcționează. Din mocirlă s-a ridicat, în mocirlă se întoarce.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

61 thoughts on “Republica pixelului albastru își caută șef

  1. Doua intrebari: 1. Esti tu sigur ca se-ntoarce in mocirla? La cat de multe ori a picat in picioare pana acum, ma mir sa nu pice si acum, iar propagande, dupa cateva ore de uluiala, a-nceput deja sa se miste si sa vorbeasca despre “montaj si facatura” si sa separe institutia prezidentiala de intamplare, si 2. Cine crezi ca “i-a facut-o”?

  2. SINGURA SOLUTIE INCA O DEMISIE , DAR REPEDE. TREBUIE SA PLATEASCA TOT NEAMUL BASESCU.. TATA, FETE , GINERI. TOTI CARE AU FUAT. UNDE ESTE AMBASADA SUA , OLANDA , FRANTA ???… NU SE VEDE… KOVESI, LIVIA STANCIU TOTI….PAI SI LUI CEAUSESCU TOT SECUIITATEA I-A TRAS PRESUL SI TARA O DATA CU EA…DE SUB PICIOARE.

  3. `La podidit plansul si nu si-a terminat discursul. Sfarsitul era apoteotic: sa-ti fie rusine …Basica!Alo, Abasada SUA, frau Merkel aparati-va omul. Nu-i frumos sa nu fiti solidari la greu. Aud?

  4. Îmi impun să am răbdare, să nu mă bucur până nu văd că se întâmplă cu adevărat.

    Implicarea numelor lui Kovesi și Stanciu e și mai tare. Iar țiganii promit ( parcă ) înregistrări și despre astea două.

    Chiar că Mircea Băsescu e sărac cu duhul: să faci astfel de afaceri cu țiganii, să vrei să le iei banii ( Băsescu Traian să le ia banii, evident ) și să pui botul la toate provocările țiganului, confirmând toată afacerea…

    Așa a procedat Băsescu: cum a avut unul bani foarte mulți, cum i-a vrut el. Dacă nu, la zdup. Până și Penescu ( cel cu PIC-urile ) a cedat, până la urmă. Se pare că nu și Chelu de la Galați. Care Chelu s-ar putea să aibă un cuvânt de spus peste ani, când va ieși…

    Această căzătură ne-a mâncat 10 ani din viață. Măcar să-și piardă toate privilegiile de fost președinte, iar loazele lui ( toate trei ) să pună și ele osul la muncă, să vadă cum se trăiește în România. Dar n-o să văd asta, nu la cât au furat.

  5. Daca are tiganimea date si cu Livia Stanciu, asa cum sustine bulibasa din duba, eventual si cu soferul lui Kovesi, astept cu interes comunicatul ambasadei americane. 😀

    Momentan pare ca este un moment in care impricinatii apeleaza la toate favorurile in incercarea de-a pune batista pe tambal.

  6. E nevoie de popcorn la greu,cred ca ce-am vazut aseara a fost doar episodul pilot.

  7. Ambasadele si oameni care vorbeau despre statul de drept in 2012 aveau toate aceste lucruri pe birou… Si le foloseau si inca le folosesc.. Pentru ei un om politic santajabil este cel mai bun argument in negocierile de orice fel cu statul roman… Ne intrebam ce tine ambasada americana pe masa de s a razgandit si ponta in cazurile chevron si rosia montana? Poate vom afla candva. Orice candidat la presedentia romaniei trece pe la ambasada sua acolo i se arata dosarelul pe cand o sa fie mare

  8. eu cred asa – ca pana acuma tiganii au fost consistenti in indicatii precum un ceas elvetian – chiar ei recunosteau ca mircea basescu nu e chiar un om rau (ca e golan si idiot e altceva, dar e din familie, si clanul bercea nu se rusineaza de la asa ceva) – problema e de fapt ca astia au fost tepuiti din toate partile – kovesi, stanciu, blaga – in cele din urma au ajuns la mircea basescu (de aia mirciulica le spunea sa NU mai dea bani nimanui – vedeti in inregistrare).. mirciulica le dadea banii, atata ca era in criza de cash (criza, si insolventele, saracele), problema a fost ca probabil madam stanciu, sau kovesi – au zis – lasa sefu – o rezolvam cu coruptia si-i inchidem pe toti (stanciu egzact ce-a mai executat figura asta acum o saptamana) – atata ca au zbarcit-o .. asta e de fapt grupul infractional organizat la varful romaniei .. coldea o fi lucrat pe procent si el, sau la sacosa, ca astilalti ?

  9. Eu ma astept ca tiganii sa-i dea in gat, pe langa Basescu, Blaga, Stanciu si Kovesi, si pe Antonescu (ca, dupa cum a spus Liviu Pop, e pe blat cu Uioreanu si cu Base), pe Klaus Iohannis (ca e pe blat cu Crin), cei de la PMP sigur nu trebuie sa scape (ca ei sunt pe blat cu Base).
    In caz ca nu scapa de la puscarie, vor trebui sa continuie cu Ponta (asta a fost primul care a facut blat cu Base cand a fost numit prim-ministru), cu Geoana (el e obisnuit cu Vantu, deci n-ar fi o problema), Dragnea (ca intre Dragasani si Alexandria este o aruncatura de bat) si cu altii.

  10. Ne spuse domnul Gusa cine e in spatele scandalului de “decredibilizare” a justitiei…

  11. @bigradu: deocamdata si-au dat in primire neamurile, asta e =))
    @Maria: trebuia sa aiba cineva curajul sa rosteasca adevarul gol-golut 🙂

  12. Dpdv al importantei reale si impactului asupra Romaniei acest scandal este marunt. Stiu – sunt basist sau ceva – bine!

    Mie mi se pare ca suntem luati la misto rau de toate taberele politice si media prin importanta data acestei potlogarii.

    In cazul asta e vorba pur si simplu de niste smecheri care au dat teapa unor interlopi, care interlopi, fiind obisnuiti sa-si bata joc de toti si toate, nu au putut accepta faptul ca sunt altii mai smenari decat ei si ca si-au luat o teapa demna de ce le faceau ei altora.

    Da – cazul are conexiuni cu Marele Carmaci pt ca al sau frate – suspectez eu cu stiinta Carmaciului insusi – s-a folosit de pozitia fratelui pt a-i convinge pe niste imbecili ca-l poate scapa pe unul din ei contra multor bani, dupa care le-a luat banii idiotilor respectivi si i-a lasat cu ochii in soare.

    Curat important pt. Romania.

    Eu zic asa – acest scandal are anvergura in ochii opiniei publice pt ca e ceva simplu si usor de inteles, insa efectele sale pt. noi toti sunt minore.

    Pe mine unul m-ar interesa mult mai mult cum ajunge un fost director OMV sa controleze sistemul energetic din Romania si politica de stat in acest domeniu fiind pus ministru. Ce spagi si ce interese stau in spatele acestei numiri? Asta mi se pare relevant pt noi toti pt ca ce face acel – in opinia mea – lacheu al austriecilor va fi complet contra intereselor Romaniei dar foarte benefic pt altii.

    E bine, zic, ca DNA-ul se ocupa cu investigarea unor potlogarii in loc sa investigheze chestii de genul asta – e si mai “bine” ca in trecut DNA-ul lui Kovesi a ingropat afacerea Alro unde miroase grav a coruptie reala si pe scara larga cu prejudicii grave pt Romania.

    Mi se pare de asemenea insultator faptul ca cei 2 care au manelizat estu’ – adica tov Mazare si Constantinescu – sunt investigati pt niste nimicuri in loc sa se ia la puricat firmele de prin Cipru care tot trag si castiga licitatii din banu public si fac asta de ani buni.

    Mi se pare de un jeg extrem sa ii planga de mila televiziunile lui Nicusor Constantinescu pt ca e pe drumul rapid catre cosciug – cati oameni simplii au murit in chinuri in Romania pt ca nu sunt bani pt sanatate pt ca unii ca acel abominabil personaj fura din banul public? Lor cine dracu le plange de mila? Nimeni! In rest Mazare e un personaj simpatic nu-i asa? Nu e – ceea ce Mazare si altii ca el sunt -daca se dovedesc vinovati de furt din banu public- ar putea fi descris ca niste criminali prin complicitate. Da in fine eu zic sa continuam sa le plangem de mila ca e cu fainosag…

    Ca sa inchei – Mircea Basescu la brutarie pt inselaciune – clanul Bercea la brutarie (si sa se investigheze si de unde au aia atatia bani…) – dar si Mazare et co si Udrea si restul tot la brutarie. Ah si Ponta la brutarie pt numirea unui lacheu OMV peste sectorul energetic…

    Iar daca presa din Romania s-ar respecta ar pune din ce in ce mai mult accent pe aceste cazuri – in fine asta nu se va intampla pt ca e campanie si cazul tigani-basisti e ca o telenovela la care daca mai punem niscaiva plangoceala pe marginea patului lui Nicusor Constantinescu avem circ complet – de ciordeala painii generatiilor viitoare se ocupa OMV-ul via Ponta…

  13. Ca tot suferim de scenarita ca natie iar eu nu-s vreun caz special:

    Eu vad un alt scenariu aici: daca Mircea Basescu este “sacrificat” se doreste legitimarea suplimentara – mai ales in ochii strainilor – a DNA-ului. De ce? Pai in mod realist este o singura varianta: se pregateste arestarea unui personaj foarte important, arestare ce ar putea genera repercursiuni si pentru a fi posibila este necesara o izolare a DNA-ului impotriva acuzatiilor de partinire politica.

    Hai sa vedem ce se intampla insa eu nu prea cred ca niste interlopi cu multe probleme nu puteau fi fortati sa renunte la sumele respective pe fondul amenintarii reale de a fi investigata intreaga istorie a clanului – investigatie ce daca s-ar face s-ar solda probabil cu zeci de ani de puscarie pentru toti – sau ca in-extremis nu se puteau gasii cate sute de mii de euro pt a se evita tot scandalul.

    Cum spuneam – scenarita – dar ramane de vazut.

  14. Cacat proaspat cauta mot. In tigania asta totul pute, mafia asa cum a spus si pino arlacchi, la romanica a atins inaltele magistraturi in stat, presedentia, inalta curte de casatie si justitie si dna…nu m-ar mira sa vedem si guvernul…ce-mi satisface o oarece nevoie de dreptate o reprezinta chinurile basistilor aflati in degringolada… si vorba unui prieten…sa muriti in chinuri…

  15. Hahaha, cica scandalul e marunt. 😀

    Pana si habotnicii aia de la Fox News, un fel de LaBeUnu al lor, au preluat scandalul. 😀

    Se uita McCain acolo si zice SHIT ! 🙂

  16. Ca şi Violet, îmi impun să am răbdare. Mai ales că, după cum sunt prezentate lucrurile, T.Băsescu nu a făptuit nimic. În cazul ăsta, desigur… Iar afacerea nu mi se pare de nivelul preşedintelui, el este campion în altă ligă. Nu-mi amintesc nişte prăduieli marca Traian în care acesta să dea ţeapă la ţepari. Domnia sa este un om de onoare: toţi dau, toţi primesc,toţi câştigă; fără reclamaţii. Să fi decăzut aşa de rău? Eu nu cred.

    Cu privire la demisia lui Traian Băsescu pentru faptele fratelui , haideţi să facem o scurtă analiză: dacă se dovedeşte că nu a fost la curent cu şmenurile de gâgă ale fratelui, de ce să demisioneze? Dacă fratele lui Victor Ponta, nu ştiu dacă are, este un criminal în serie, premierul trebuie să-şi demisia? Dacă nevasta lui Crin Antonescu se apucă să fure portofele din P.E., acesta trebuie să-şi dea demisia din orice funcţie? Dacă nu se dovedeşte o legătură între făptuitori şi politicieni, alta decât cea de sânge, de să fie pedepsiţi la snop? Doar pentru că sunt rude? Numai în Coreea de Nord este pedepsită întreaga familie cu muncă silnică pe viaţă, pentru faptele unuia.

    Nu consider că SRI-ul trebuia să-l informeze pe preşedinte despre acţiunile fratelui, mai ales că acesta putea fi un posibil făptuitor. Mircea lăsa să se înţeleagă faptul că Traian este la curent cu doleanţele famigliei. O monitorizare atentă şi completă, da… Spun asta pentru că eu nu cred că L. Maior este sluga lui T. Băsescu. În principiu, nu cred că este slugă… Este suficient de deştept şi de versatil să te cumpere şi să te vândă, fără să-ţi dai seama. Eu chiar îl suspectez că este un jupân.
    În concluzie, dacă nu se stabileşte o legătură între Traian şi Mircea, preşedintele este în stare să iasă mai întărit din acest scandal decât ne putem imagina noi. T. Băsescu nu este om, el este hienă. Dacă Mircea Băsescu va fi arestat pentru cele făptuite, Traian Băsescu va ţine prelegeri la ceas de seară despre statul de drept pe care l-a consolidat. Faptul că fratele său a fost arestat, în statul în care unii îl cred jupân peste Justiţie, este argumentul suprem.

    Acum se anunţă la tv faptul că Mircea Băsescu a fost reţinut. Traian Băsescu este de neoprit, abia acum acest om devine cu adevărat periculos pentru România.

  17. sa consemnam primul basist cu acte (adica in certificatul de nastere) la beci .. la mai multi.. kovesi nu face cacutza moale ? ca baietii cu ochi albastri de la ambasada sua nu sunt prea veseli azi..

  18. Este o victorie, dar nu una directa, ci…daca-mi permiti o expresie din jocul de biliard, cu mantaua.
    Poporul antibasist este victorios doar prin consecinta intamplatoare. Este cat se poate de clar, ca pomenita lovitura este rezultatul unei lupte dintre servicii. O factiune ii da la gioale celeilalte in incercarea de a pune mana pe putere.
    Dreptatea, justitia, razbunarea, poporul sunt doar colaterale. Dar indiferent de motive si cauze…. sa fie primit!
    Parerea mea!

  19. @Victor Ciutacu: eu cred ca treaba asta de acum mai mult il va ajuta pe marinar. Asta pentru ca asta e genul de om gata sa-si sacrifice si copiii ca sa ramana la putere. Probabil ca frasu’ va intra pentru un timp la racoare intru’ consolidarea justitiei. Treaba e ca vor fi multi prosti care vor pune botul la propaganda “Bah, asta om cinstit, cand l-au luat pe fra’su a sustinut consolidarea justitiei, nici macar nu a incercat sa influenteze vreun pic ancheta. Sa vedem daca Ponta e capabil de asa ceva”. Sunt convins ca vor fi o gramada de insi care vor pune botul la mizeria asta. Singura problema e ca nu vor fi destui cat sa ii duca la guvernare pe Udrea si ai lui.

  20. Din acest moment, Victor Ponta devine apărătorul puşcăriabililor din România iar Traian Băsescu omul de stat providenţiabil… Nu are mamă, tată, frate sau fiice..Statul de drept a triumfat. Începe circul.

  21. Ma-ndoiesc c-a avut acest Bercea vreodata in viata lui 2 mil euro la un loc. Chiar si c-a vazut am dubii… e penibil. Daca era camatar si aduna toate lichiditatile familiilor din toata Romania si nu stiu daca iesea suma asta. El ce era pana la urma daca nu un gainar… presa l-a umflat. Cand era Becali pe val si pierdea sute de mii intr-o noapte alergau camatarii-n toata capitala sa stranga suma… In fine, astea se pare ca sunt niste detalii. Probabil asta e sacrificiul lui Basescu… frac-su! 😀

  22. Apropo… cat are Bercea de executat? Probabil i s-a cam taiat pedeapsa cu ocazia asta… face sarbatorile acasa ;))

  23. Se pare ca Mircea Basescu a fost mai inteligent decit toti parlamentarii si decit toate campaniile de presa in incercarea de a-l infunda pe Traian Basescu 🙂

  24. “Auzi Ciprian, a luat 2mil de euro prin Kovesi” ;))) Bai… defechezi pe tine de ras bai fratele meu… ce l-au pus sa zica… :))) Kovesi se ducea sa ia banii nu? ;)))

  25. Eu n-am citit comentariile..ma descurc greu cu vederea…Am citit comentariul Dvs.si sunt perfect de acord.E PERFECT!!!
    Respect pentru Dvs..

  26. Eu cred ca aici este vorba de mult mai multe lucruri .Am observat si eu cat de exacte erau întrebările puse lui Mircea Basescu .Eu cred ca si SRI si alte servicii s-au saturat de clanul Basescu si afacerile lor necurate .Basescu sigur a știut de manevrele lui frate-su ,dar l-a lăsat in pace sigur pe el ca toate serviciile ii stau la dispoziție inclusiv DNA .Daca vor ieși si alte înregistrări la iveală referitoare la Kovesi , va fi cutremur mare .Bercea tipa din duba ca i-a dat bani lui Kovesi prin șoferul ei .

  27. Eu cred ca daca vre un serviciu din asta de informatii cunostea situatia inca din 2011 cand procurorul ala vorbea de sume similare si apoi a dezmintit , cu siguranta acelasi serviciu putea sa afle de inregsitraile facute in 2012 . Serviciul putea sa faca curatenie imediat , sa distruga acele probe video . Inca din 2012 . Sau din 2013 . Eu refuz sa cred ca nu puteau sa ii monitorizeze pe acei copii defapt si sa afle locatia tuturor copiilor efectuate . Cel care a intermediat suma de bani si care apare si pe filmarea de aseara spune cu subiect si predicat ca un serviciu din asta a intrat pe fir si ca situatia e complicata.

    Pe scurt….ceva e putred . Daca se vroia musamalizarea , se putea face .

  28. Bhai, frate, oi fi tu arogant si genial, da’ prea pui botu’ la un ‘scenariu’ cusut cu atza alba, neagra, tu alegi: Romania lui Traian este stat de drept, pai daca si fratele lu’ presedintele este arestat? Aaa, este si probleme: SRI-ul nu l-a informat, Maior out, ca prea a s-a expus in media si pare ca are visuri de presedentie.
    No. 2: primarele Oprescu (alt prezidentiabil) goes to jail (stie el de ce, si d-aia tace si el de cateva saptamani, nicio ‘suspendata’, ceva…). Ca sa nu moara de emotie toate liftierele si bucataresele dela Municipal ca dom’ prof doc Sorin merge la Bulau’, il vindem la packet cu fratele Mircea inclus.
    Basescu T. va iesi cat se poate deintarit din toata daravela asta: justitia este independenta, niste aroganti si-o iau in bot si ioc prezidentiale, cat despre tzigani, da-i in ma-sa, ca prea e obraznici :).

  29. L-am auzit cu stupoare pe Mazare cum spunea ca ar fi cazul sa se retraga de la sefia DNA Kovesi pt ca e acuzata de Bercea – pai pe sistemu’ asta orice infractor poate sa acuze pe rand toti procurorii ca au luat spaga de la el si sa o tina langa tot asa.

    Eu inteleg ca Mazare e disperat dar totusi un minim de gandire in declaratii n-ar strica – precum si un minim de observatii facute de interlocutori pt ca asa omul bate campii cu gratie si prosteste lumea…

  30. @Il Ragazzo della Via Gluck

    N-ai înţeles nimic, stimabile. Concluzia mea a fost că abia acum Traian Băsescu devine cu adevărat periculos pentru România. Arestarea fratelui îi serveşte drept scut împotriva celor care l-au acuzat că este jupân peste ţărişoară. În cheia asta trebuia să citeşti cele scrise de mine.

  31. @Radu Alexandru Vasilescu: Mazare n-a spus ca trebuie sa se retraga Kovesi, nu mai inventa. a zis ca, asa cum la ei se autosesizeaza toate parchetele posibile la orice aparitie-n presa a vreunei informatii, Kovesi si Stanciu ar trebui intrebate de sanatate

  32. Victore,
    Treaba e groasa…A inceput spalarea mortului, doar tu si alti trei, patru nu participati, iar ce va iesi de aici….Prevad jihad total, scapa cine poate…. Nu cred ca apucam alegeri normale ( vorba vine 🙂 )..

  33. Victor, cu “setea de dreptate” de care-ai pomenit… nu cred ca cineva mai gaseste intrebuintare sau valoare in hartia igienica dupa folosinta 😀 Sunt atatea exemple… acum nu stiu nici cata dreptate sta in aruncarea ei pe wc-u decat daca ala a fost singurul rost al ei…

  34. Bun eu o sa ma uit pe inregistrare ca e posibil sa fi inteles eu gresit – dar din ce tin minte Mazare a pus problema in sensul in care cum poate Kovesi sa ii conduca pe cei care deruleaza ancheta cand interlopu din duba tipa ca i-a dat bani lu Kovesi. Repet ramane sa revad inregistrarea ca poate sunt eu surd sau prost si fie n-am auzit bine fie n-am inteles bine.

  35. @constantin – tind sa iti cam dau dreptate – cu conditia sa nu-l implice direc nimeni prin instanta asta e o acoperire buna pt Basescu pt a-si aranja pensia via Kovesi prin rezolvarea dusmanilor

  36. Cine i-a pus-o ca-n Kama Sutra? Facand o scurta recapitulare adica terfeloagele cu Nana si Gazprom basca hai definisanu’ cu mondialii, zic eu ca ar fi “agenturilii”. Da’ alea locale care isi fac incalzirea in a se pune bine cu viitorul jupan, cum ar spune artistul emerit Salam in oda conducatorului iubit.

  37. Ca-n filmele cu prosti. Deci Mondialii au dat o caruta de bani catre Mircea Basescu and friends sa-l scape pe ala mare. Ala mare n-a scapat. Si fu**ti, si cu banii luati. Dar aveau dovada, aveau bonul si astfel i-au santajat pe tepuitori pentru a-si recupera prejudiciul. Tepuitorii au plusat, banuind o cacealma, si i-au denuntat. Dar – teapa! Chiar exista dovada. Ce trebuia sa fie o mica afacere de familie s-a transformat intr-un parastas. Ca-n filmele cu prosti.

  38. Astept urmatorii de pe lista…pana atunci e doar de fatatda. Daca nu se vor ancheta toate persoanele din dosar, ramane varianta sa dam putin in el, prin fra’su, sa aratam cat de bine functionam.

  39. Domle, acest Basescu Traian este presedintele Romaniei.
    1. Ar trebui sa fie cel mai informat om din stat. Parerea mea este ca a stiut foarte bine cu ce daraveli umbla frate-sau. Daca nu a stiut, atunci ar trebui sa cada niste capete de la “serviciile”
    2. Acest om, Basescu Traian, prin natura functiei, ma reprezinta pe mine in fata Europei si a lumii. Stau si ma intreb ce om politic din lumea asta mai poate sta de vorba cu Basescu Traian fara a-si “umbri” macar statutul de om politic onest? Deci acest Basescu Traian nu poate si nu trebuie sa reprezinte Romania nicaie3ri.

    Consider ca in acest moment Basescu Traian trebuie sa isi dea demisia sau, daca el nu intentioneaza sa demisioneze, sa i se limiteze cumva, legal, atributiile.
    Ramanerea sa in functie chiar este un atentat la siguranta nationala. Prerea mea!

  40. Ce n-au reuşit 7 milioane de români, au reuşit un clan de ţigani… doamne fereşte, dacă exişti…

  41. Mai sta totusi cineva sa se gandeasca la faptul ca Bercea e condamnat la 8 ani de puscarie, cu tot purcoiul de dolari pe care l-a papat mustaciosul?

  42. Chiar daca suna macabru, mare noroc a avut mama lui Basescu pentru ca nu a mai apucat sfârșitul politic al fiului. Aproape ca imi vine sa cred ca ar fi fost in stare sa pună in practica acea vorba golaneasca referitoare la faptul ca “ar fi in stare s-o f… si pe ma-sa ca sa scape”. Ca un mare conducator care se sacrifica pentru popor, aștept sa sacrifice si una dintre Fetițe, pentru ca motive s-ar putea găsi.

  43. Se vantura ideea cu “intarirea”lui basinica. Ioana Ene chiar avanseaza ipoteza ca toata tarasenia a fost sa demonstreze ca DNA e independent. Faptele nici nu mai au importanta ci doar consecintele. Nu dragilor, usor, usor, toate organele stau putin inespectativa si apoi se reorienteaza. E si frica la mijloc. Cei mai multi propagandisti vantura intrebarea daca era posibila arestarea fratelui presedintelui acum nu stiu cati ani. Dar nu se intreaba daca fratele presedintelui acum cativa ani facea ce face MB. Multi au supt sub diferite forme si sant in pericol de intarcare. Disperare mare.

  44. Daca i-au tras-o lui Chiorul fff bine. Cati a calcat el in picioare ? Cate vieti a terminat cu clipirea din pleaoapa bleaga ? Pai Nu merge sa crezi ca esti Dumnezeu si nici ca maica-ta si tac-tu ti-au lasta tara asta mostenire sicu 20 milioane de iobagi ??? LA PUSCARIE CU EL…sa deainapoi toti banii pe care i-a furat el , frati-su , fiicele , ginerii, Videnii , Bercenii , Udrea si toti URMASII lui. Nu are ONOARE nici macar sa fie BRABAT sa demisioneze .. I-a asmutit pe deontologul GUSA … sa-l primeneasca de zoaie… Tipa ala cat il tin bojocii ca Voiculescu siPonta il infunda pe DRAC. Sa fiti mandrii toti ca Romania a fost bagata in alt cacat de Chiorul pe care l-au salvat de la demitere .. Multi din romania il MERITA.. Bravo..

  45. Cateva intrebari

    a)Presedintele ne-a spus aseara ca stia de anul trecut iar din casete si declaratii putem trage concluzia ca era undeva dupa condamnarea definitiva pt ca atunci ar fi inceput santajul la Mircea Basescu. Intrebarea este: la ce data exacta a fost formulata plangerea penala a lui Mircea Basescu pentru santaj?

    b)Am citit aseara un text foarte … elucubrant si arogant al lui Guse. Din el se intelegea ca el, Guse, asteapta sa afle de la institutii care e implicarea lui Voiculescu in acest scandal. In aceste conditii si stiind din declaratiile lui Mihai Gadea ca aflase de ceva timp de respectivele inregistrari insa nu le-a putut difuza, cunoscand de asemenea ca DNA-ul a filat si interceptat clanul Bercea atunci intrebarea este: au fost supravegheati si reprezentantii Antena3 care au discutat cu cei din clanul Bercea inaintea publicarii informatiilor? A fost extinsa supravegherea pe acelas dosar de santaj al lui Mircea Basescu si pe convorbirile dintre jurnalistii A3 si Dan Voiculescu? Daca da in ce calitate au fost acestia interceptati? Si in final se pregateste extinderea acuzarii in dosarul de santaj si asupra altor persoane?

    PS: mie unuia incepe sa-mi miroasa a capcana si in pofida dezamagirii pe care o am relativ la unele personaje din A3 din cauza partizanatului cu PSD o eventuala inculpare a unor jurnalisti sau chiar a lui Voiculescu – asa cum pare sa sugereze Guse – pe aceasta speta mi s-ar parea revoltatoare.

  46. Oricine ce ar spune situatia nu mai este plictisitoare in romania… Lentoarea serviciilor de pe vremea lui nastase si a altor politicieni a inceput sa dispara… Astia toti au furat cu nemiluita (fara trafalet) tara asta. Acum au mai ramas doar cateva farimituri pentru care se baga in puscarie unul pe altul. Asteptam momentul asta cu mult interes. Eu sper totusi sa nu mai avem pacte de coabitare… Totul vine de undeva din exterior… Bercea mondialul e mondial acum mai mult ca niciodata, el traia in romania de multa vreme si nu era calugar sau vreun profesor la catedra de sociologie era tot mafiot… Hai sa ne uitam putin la fapte… Ele sunt din 2009 si bercea a mai vazut duba politiei de atunci si nu il apuca turnatoria… Hai sa ne uitam la ce caracter au astia la bercea, ponta, basescu toti sunt capabili sa isi toarne sau sa depuna marturie mincinoasa si impotriva mamei lor… Hai sa ne uitam la ce urmeaza? Prezidentialele… Hai sa ne uitam la ce conteaza cel mai mult in lume in acest moment: resursele naturale… Toti actori astia sunt prea aproape de ura colectiva pt ca serviciile sa riste o revolta a poporului dar in acelasi timp serviciile trebuie sa termine proiectele rmcg si chevron ( daca careva crede ca serviciile nu fac asta luati cazul mru la sie si sotia la omv)… De ce ar fi nevoie pt ca sa se poata face asta…. De un nevinovat care nu ar starni ura… Cum il aduci in scena pe fat frumos? Uite asa cu oleaca de scandal si cu mazilirea de moment al actualilor lideri politici.. Asta explica tot: psd fara candidat numit, oprescu sta departe, crin atacat din toate partile si multe alte mizerii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.