Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Regim politic de impotenţă şi prohod

Regim politic de impotenţă şi prohod

Toate regimurile politice, de orice coloratură, vin să se pricopsească. Nimeni nu se sfârtecă la guvernare de dragul poporului, fie el suveran sau nu. Şi toţi îşi numesc (unii mai brutal, alţii mai inteligent) oamenii de încredere în funcţiile-cheie ale statului. Evident, pentru a face bani. Grava, insurmontabila problemă a acestui regim politic este lipsa totală a competenţelor, a oamenilor care să şi ştie meserie.

Până acum nişte ani, cei care ajungeau la guvernare aveau suficientă minte (înţelepciune, precauţie, spuneţi-i cum vreţi) să pună la butoane oameni de-ai lor din interiorul sistemului. Meseriaşi care, de dragul supravieţuirii sau parvenirii, se vopseau politic. Şi care, pe lângă a face bani, ştiau să gestioneze/administreze sistemul. Cei de azi au aşa de mulţi fomişti de hrănit şi sunt ei înşişi atât de hămesiţi, încât nici nu se mai străduiesc să mimeze grija pentru interesul public.

Integral, aici

UPDATE: Chavez ia meditaţii de la Băsescu in maxim doi ani. Al nostru-i beton.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

105 thoughts on “Regim politic de impotenţă şi prohod

  1. ce nu mai are d-na UDREA bani de tocat si si trebuie sa ia de la pensionari,o sa va bata dumnezeu

  2. Dpmnule Victor Ciotacu , ma numesc Ciobanu Aurica sunt din Botosani si am virsa de 56 ani.Sunt pensionara pe invaliditate intruct sunt operata de cancer la sin in anul 2006 luna mai si am o pensie de 759 lei avind stagiul de cotizare complet de 30 ani si peste 3 ani.Am vrut sa intervin aseara in emisiunea dv. dar am fost atit de revoltata incit nici nu mai puteam vb. Revoltata de ceea ce ne-a spus dictatorul ieri.Mentionez faptul ca nu am studii superioare dar nu am crezut niciodata balivernele dictatorului ca atare nu l-am votat de locv , de loc cum ar spune Mircea Badea. in urma a ceea ce a anunntat(nu vreau sa il mai pomenesc folosind vre-un nume intrucit nu merita) si imi provoaca o mare scirba numai cind il vad si ii vad pe toti ciumpalacii pedelisti aparind la tv ar urma ca venitul meu sa scada cu aprox 100 de lei suma care mi se pare f mare la venitul si situatia mea.De asemeni as vrea sa mai spun ca pina aum doua sapt am beneficiat de un tratament de lupta impotriva cancerului dar acum nici acestea nu se mai gasesc in farmacii ca atare am intrerupt tratamentul, fapt ce este f rau pt.mine.In acest sens intentionez sa dau statul in judecata. Lasind la o parte toate acestea vreau sa va spun ca pina acum nici un guvern nu a avut tupeul sa ne i-a din putinul care il avem incercind in felul acesta sa ii aduc aminte Oanei Dobre ca nu are drepatate cind spune ca situatia se datoreaza tuturor guvernelo ma refer la cele de dupa 1990.Vreau sa spun ca pe timpul lui Tariceanu ,nu mai vorbescv de Nastase si Vacaroiu cind am dus-o chiar f bine.Prin urmare sungurii care ne-au luat din salariu au fost DICTATORUL CEAUSESCU,intrucit a fost o perioada cind ne dadea 40% din salariu ,dar nu a indraznit nici macar o data sa taie pensiile lucru pe care il face DICTATORUL BASESCU. IN rest ce sa va spun ma uit la toate emisiunile Antenei 3 pina noaptea tirziu ,va felicit pt verticalitate sunt f f f undignata nu numai eu ci si familia mea compusa din copii cu studii superioare dar mai capabili decit EBA, si nu au prins nici un post de europarlamentar sau sa isi permita sa cumpere apartament de un milion de euro pentru ceea ce se intimpla in tara. Cu toate ca suferim si noiu cei care nu l-am votat dar pt cei care l-au votat este f bine. Dar vad ca sunt o serie de ciumpalaci care inca mai pun boto la ceea ce spune marele conducator printre acestia enumerindu-se si persoane cu studii superioare.Va rog sa ma scuzati daca cumva am facut vreo o greseala gramaticala dar sunt f f f revoltata.Cu toata stima. 7-05-2010

  3. Buna ziua,
    daca donmul Basescu spune ca opreste bugetarilor, din iunie, 25%din salariu, la scoala 2 din Campulung Arges ni s-a retinut deja- si-s banii din luna Martie- 73%.Nu stim de ce si unde sunt banii nostri. Iar acum ne intrebam: din banii ramasi inca ne mai opresc 25%?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.