Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Reforma statului are imn, dar oile dorm

Reforma statului are imn, dar oile dorm

Nici măcar eu n-aş fi putut rezuma cu atâta forţă şi clarviziune reforma statului…

UPDATE: Un text mişto pe care vi-l recomand călduros

Comentarii

comentarii

Similar Posts

203 thoughts on “Reforma statului are imn, dar oile dorm

  1. Pentru Romania nu mai exista nici o speranta! La 6 decembrie 2009 s-a sfarsit totul. De jigodiile astea nu vom mai scapa niciodata.

  2. Astia sint absolut idioti. De ce sa iei bani de la pensionari si sa arunci cu milioane de E in programul rabla?
    Dar cine se asteapta la inteligenta de la boc?
    Bine zicea d-nul Stan: niste handicapati intelectual, ministrii cu IQ mai mic decat viteza maxima legala.

  3. @Iordachel Gudurau: Ohhh, ce bine ca nu sunt singur…! Ce am comentat mai sus era real…, chiar mi-a venit si mie sa sparg TV-ul CAND L-AM AUZIT PE BORATURA ASTA UMANA , asa ca mai bine am mutat canalul …!!!!

  4. Boc tocmai a zis ca sectorul privat e singurul in care se mai platesc taxe.Propun ca noi, bugetarii, sa nu le mai platim luna asta, si asta pe bune..Sau in iunie, ca sa stie toata lumea. O greva a platitorilor de impozite.Si fiindca banii nostri se duc, dupa cum afirma tot Boc, pe investitii gen Udrea si Videanu, sa traiasca toti cei care l-au votat pe basescu!!

  5. @ nume_necesar: Pacat ca n-am fost destul de rapid sa va avertizez din timp…. 😉

  6. Nu mă pot abține: Boc a avut întâlniri cu membrii Guvernului. Absolut genial. Io dacă-l prind pe ăsta îi rup urechile. Cum bate câmpii cu productivitatea muncii când indicatorul cel mai prost e rata participării la forța de muncă (54%; care, alături de alți indicatori, afectează și productivitatea), indicator pe care vrea să-l facă și mai mic. Cine era boul care zicea că românii pot lucra oriunde în Europa, și că nu trebuie să ne facem griji că emigrează tinerii? Nu cumva Băsescu? Cine nu și-a respectat angajamentul cu FMI? Nu cumva Boc? Cine avea primari și președinți de consilii în 2007 și 2008? Nu cumva toate partidele parlamentare? Cine a împărțit atenții în campanie? Nu cumva PDL? Cine construiește cartiere în Haiti? Cine dă ajutoare de sute de milioane “fraților de peste Prut” după ce a făcut diplomația de cacao? Nu cumva Puterea?
    Dar câte măsuri a luat Boc? Ce păcat că creditorii internaționali, ca noi toți, nu le-au văzut.

  7. Stai si te crucesti mai ceva decat in fata altarului. Ce de mai face marioneta prezidentiala cu gasca de interlopi inconjuratoare cu banii furati de la marea majoritate a romanilor. Niste ineptii ca ramai mut. Astia sunt clar impotenti intelectual. In starea actuala, achizitiile reduse in regim de avarie, doar pentru functionare, taiat eRomania, taiat sediul nou pentru SPP, taiat banii pentru STS, taiat autoturisme de lux de la institutiile statului, taiat excursii pe bani publici si lista poate continua pana saptamana viitoare. E foarte clar pentru cei carora nu le-a fost spalata mintea. Banii vor merge in suvoi catre firmele clientelei politice mai abitir decat acum.
    Si in situatia asta sa nu ii dai cu un ou de 14,5mm cu glont exploziv in frunte?

  8. Voi ati observat ca boc(primu erotic) tot repeta: finalizari de centuri (desigur ale Iasului, Ploiestiului, Clujului, etc.)?

  9. Dle Ciutacu, suna atat de penibil, din gura d-lui Boc, orice asa-zisa masura de redresare a economiei incat mi se pare una dintre banalele iesiri de dupa sedintele de guvern. 1/3 din expunere a vorbit despre relile guvernari pe care le-am avut, 1/3 a repetat (papagaliceste) ce de obicei, masurile anuntate de presedinte, iar ultima treime a dat copy-paste din primele programe de relansare economica (drumuri, proiecte, 6 km drumuri nu stiu de care, bla-bla-uri). Te crucesti cand vezi cata incompetenta. O putea pune pe madam Muntean sa recite poeziile astea si atunci pareau un pic mai credibile.
    Sunt convins ca v-ati dat seama, ca toata mascarada de zilele astea a reprezentat parte a unei strategii de comunicare bine puse la punct, marca Basescu. Intai s-a dat pe surse zvonul mariririi tva-ului si impozitelor, toti au inghitit si s-au revoltat, apoi a venit slvatorul natiunii (acelasi de ani buni) care ne-a anuntat ca a decis sa nu mareasca taxele si sa ne vorbeasca despre solidaritate si gestul de a-si dona leafa. Chiar ne cred prosti???

  10. As zice ca video-ul acesta impreuna cu piesa asta, reuseste cel mai bine sa scoata din tine, ca om cinstit, toata frustrarea si necazul.

  11. @eoliana
    Nu este nevoie sa iasa sindicatele in strada.
    NOI TREBUIE SA IESIM.
    De ce ai nevoie de sindicate?
    Ce se intampla daca iesim si noi miercuri sa ii sprijinim pe pensionari?
    La fiecare pensionar cate un somer.
    Suntem in stare?

  12. Foarte buna piesa. Ca valoare… se ridica la nivelul celor lansate prin anii ’90 de ei. Oare sa aibe legatura cu faptul ca acum traim la fel de prost ca atunci? Cum se poate ca la 20 de ani de la “democratizare” sa fie la fel? (sa traim la fel, acelasi nivel de trai, aceeasi clasa politica).

  13. ce era de asteptat din partea unui bandit ce vandut flota romaniei pentru propria-i folosinta?sa vanda TOATA ROMANIA.sau ceea ce mai ramas din ea.acum vinde si ultimul banut al pensionarilor.

  14. Pe acest blog nu conteaza cum combati, ci pe cine combati. Dau un exemplu de mai sus necenzurat si permis (si agramat pe deasupra):

    “Boc
    da-ti in Cristosii matii demisia; fire-ai al dracului de jeg, du-te-n mata cu explicatiile tale de rebut uman.”

    Apropo, cand injuri de Cristos, mai are sens sa scrii cu majuscula? ha-ha-ha!

  15. “Unde se platesc atatia bani cheltuieli de intretinere” cu un salar/venit de subzistenta ca in tzarishoara?
    p.s. acum va vizionez la emisiunea Dlui M.Gadea, caruia va rog sa-i transmiteti felicitari din partea mea pt.activitatea la antena3 !

  16. D-nul Ciutacu , cURvA blonda imi distruge plaja din Sulina. A facut salata totul aici. A bagat milioane de euro si a inceput distrugerea plajei prin firme portocali si cu acordul “faimosului” primar din oras.

  17. Boc in aceasta seara a scos mortul tinut pana acum ascuns si dupa ce i-a bagat si vata in nas ne spune noua ca :-va avea un viitor frumos…bai Boc ia-te de mana cu guvernul tau si cu Base si spanzurati-va ca oricum faceti umbra pamantului degeaba.

  18. De ce nu-si doneaza basescu si sleahta capul si nu salariul?! Ce-ar trebui sa se intimple in tara asta pt. ca un politician sa se simta atit de responsabil incit sa-si dea demisia, sa-si faca harachiri, sa se sinucida….in sfirsit, sa faca dovada demnitatii si barbatiei sale? Asa ca, sa se spele pe cap cu salariul lui, poate-i creste parul….

  19. Până nu-i schimbă pe toţi liderii de sindicat, nu o să fie niciun protest care să mişte guvernu pulii.
    Ce mult o să iasă nişte chefuri câmpeneşti cu strigări şi mici şi românii o să caute soluţii alternative la problema lor. Nu se ridică ei la tătuc.

  20. cum unde-s pistoalele unde-s pumnalele….s-au furat ohoo de cand!!!pai mai exista asa ceva??

  21. Daca maine ar fi alegeri prezidentiale pensionarii si “dascalii” l-ar vota pe Basescu.
    Le place sa aiba stapan, altfel nu se simt protejati.
    Si asta deoarece nu e prima data cand sunt beliti.
    Prima data se cheama viol, dupa aia devine placere, o necesitate fiziologica, fara de care nu pot trai.

  22. E greu de inteles ca acea crestere economica (fara economie) din anii trecuti se datoreaza banilor veniti din exterior (din Italia, Spania…) la buget (comisioane, taxe, rulaj, cam 3-7,5 miliarde euro pe an). Politicienii nu au nici un merit, decat acela de a suge fonduri din buget (prin licitatii, proiecte, aprobari), deoarece strategiile economice in Romania, pe un teren alunecos (fiscal, juridic etc), nu-si au rostul. Introducerea sistemului informatizat (propus de STS vara trecuta) ce verifica CNP-urile ar rezolva problema datoriilor electorale, ce, acum, cand au venit la vot 50%, au devenit imense, neachitandu-se decat in cativa ani. Dezavantajul e ca ar castiga cine ar avea mai multe voturi, iar cei cu parghiile actuale ar sta pe tusa. In acest moment, urmeaza o actiune de prostire a populatiei, ca la alegeri. Poate prinde… Oare sa iasa adevarul la iveala ?

  23. Cat despre tarani, tin sa va precizez ca vesnicia s-a nascut la sat, dar tot acolo a si murit, fiind inhumata in curtea CAP-ului.
    Astia nu l-au votat niciodata la prezidentiale decat pe ala care era presedinte.

  24. Din beţivii, leneşii şi nebunii satului se trag ăştia care ne conduc acum. Neam de neamul lor n-a avut pământ, ca nu erau în stare să-l muncească. Nu ştiu ce înseamnă pământul, câtă linişte şi câtă putere îţi dă, ce poveşti îţi spune şi cât sens aduce fiecărei dimineţi şi fiecărei seri. I-au urât întotdeauna pe cei care se trezeau la 5 dimineaţa şi plecau la câmp cu ciorba în sufertaş. Pe toţi gângavii şi pe toţi puturoşii ăştia i-au făcut comuniştii primari, secretari de partid, şefi de puşcării sau de cămine culturale. Pe toţi ăştia, care au neamul îngropat la marginea cimitirului, de milă, de silă, creştineşte.

    Tara fara rost!!!!

    Când te desparţi din vina ta, încerci o vreme să te lupţi cu ireversibilul, îţi dai seama că n-are sens, te lamentezi de formă şi renunţi. Când te desparţi din vina celuilalt, ai nevoie de o perioadă de timp ca să înţelegi ce s-a întâmplat. Iei povestea de la capăt, pas cu pas şi te chinui să pricepi ce n-a fost bine şi unde ar fi trebuit ca lucrurile să apuce pe alt drum.

    La fel se întâmplă şi atunci când te desparţi de ţara ta. Dezamăgit, înşelat, mânios, îndurerat. Nu ţi-e uşor s-o laşi. Ţara şi mama nu ţi le alegi. Te aşezi pe celălalt mal al lumii şi cauţi răspunsul: ce s-a întâmplat cu ţara mea de-am fost nevoit s-o părăsesc.

    României i-a dispărut rostul. E o ţară fără rost, în orice sens vreţi voi. O ţară cu oameni fără rost, cu oraşe fără rost, cu drumuri fără rost, cu bani, muzică, maşini şi ţoale fără rost, cu relaţii şi discuţii fără rost, cu minciuni şi înşelătorii care nu duc nicăieri.

    Există trei mari surse de rost pe lumea asta mare: familia, pământul şi credinţa.

    Bătrânii. România îi batjocoreşte cu sadism de 20 de ani. Îi ţine în foame şi în frig. Sunt umiliţi, bruscaţi de funcţionari, uitaţi de copii, călcaţi de maşini pe trecerea de pietoni. Sunt scoşi la vot, ca vitele, momiţi cu un kil de ulei sau de mălai de care, dinadins, au fost privaţi prin pensii de *****. Vite slabe, flămânde şi bătute, asta au ajuns bătrânii noştri. Câini ţinuţi afară iarna, fără măcar o mână de paie sub ciolane.

    Dar, ce e cel mai grav, sunt nefolosiţi. O fonotecă vie de experienţă şi înţelepciune a unei generaţii care a trăit atâtea grozăvii e ştearsă de pe bandă, ca să tragem manele peste. Fără bătrâni nu există familie. Fără bătrâni nu există viitor.

    Pământul. Care pământ? Cine mai e legat de pământ în ţara aia? Cine-l mai are şi cine mai poate rodi ceva din el? Majestatea Sa Regele Thailandei susţine un program care se intitulează “Sufficiency Economy”, prin care oamenii sunt încurajaţi să crească pe lângă case tot ce le trebuie: un fruct, o legumă, o găină, un purcel. Foarte inteligent. Dacă se întâmplă vreo criză globală de alimente, thailandezii vor supravieţui fără ajutoare de la ţările “prietene”.

    La noi chestia asta se numeşte “agricultură de subzistenţă” şi lui tanti Europa nu-i place. Tanti Europa vrea ca ţăranii să-şi cumpere roşiile şi şoriciul de la hypermarketuri franţuzeşti şi germane, că de-aia avem UE. Cântatul cocoşilor dimineaţa, lătratul vesel al lui Grivei, grohăitul lui Ghiţă până de Ignat, corcoduşele furate de la vecini şi iazul cu sălcii şi broaşte sunt imagini pe care castraţii de la Bruxelles nu le-au trăit, nu le pot înţelege şi, prin urmare, le califică drept nişte arhaisme barbare. Să dispară!

    Din beţivii, leneşii şi nebunii satului se trag ăştia care ne conduc acum. Neam de neamul lor n-a avut pământ, ca nu erau în stare să-l muncească. Nu ştiu ce înseamnă pământul, câtă linişte şi câtă putere îţi dă, ce poveşti îţi spune şi cât sens aduce fiecărei dimineţi şi fiecărei seri. I-au urât întotdeauna pe cei care se trezeau la 5 dimineaţa şi plecau la câmp cu ciorba în sufertaş. Pe toţi gângavii şi pe toţi puturoşii ăştia i-au făcut comuniştii primari, secretari de partid, şefi de puşcării sau de cămine culturale. Pe toţi ăştia, care au neamul îngropat la marginea cimitirului, de milă, de silă, creştineşte.

    Credinţa. O mai poartă doar bătrânii şi ţăranii, câţi mai sunt, cât mai sunt. Un strai vechi, cusut cu fir de aur, un strai vechi, greu de îmbrăcat, greu de dat jos, care trebuie împăturit într-un fel anume şi pus la loc în lada de zestre împreună cu busuioc, smirnă şi flori de câmp. Pus bine, că poate îl va mai purta cineva. Când or să moară oamenii ăştia, o să-l ia cu ei la cer pe Dumnezeu.

    Avem, în schimb, o variantă modernă de credinţă, cu fermoar şi arici, prin care ţi se vâd şi ţâţele şi portofelul burduşit. Se poartă la nunţi, botezuri şi înmormântări, la alegeri, la inundaţii, la sfinţiri de sedii şi aghesmuiri de maşini luxoase, la pomenirea eroilor Revoluţiei. Se accesorizează cu cruci făcute în grabă şi cu un “Tatăl nostru” spus pe jumătate, că trebuie să răspunzi la mobil. Scuze, domnu părinte, e urgent.

    Fugim de ceva ca să ajungem nicăieri. Ne vindem pământul să facă ăştia depozite şi vile de neam prost pe el. Ne sunăm bunicii doar de ziua lor, dacă au mai prins-o. Bisericile se înmulţesc, credincioşii se împuţinează, sfinţii de pe pereţi se gândesc serios să aplice pentru viza de Canada.

    Fetele noastre se prostituează până găsesc un italian bătrân şi cu bani, cu care se mărită. Băieţii noştri fură bancomate, joacă la pokere şi beau de sting pentru că ştiu de la televizor că fetele noastre vor bani, altfel se prostituează până găsesc un italian bătrân cu care se mărită. Părinţii noştri pleacă să culeagă căpşuni şi să-i spele la … pe vestici. Iar noi facem infarct şi cancer pentru multinaţionalele lor, conduse de securiştii noştri.

    Sună-ţi bunicii, pune o sămânţă într-un ghiveci şi aprinde o lumânare pentru vii şi pentru morţi.

    Să trăieşti bine!

  25. Ziua de azi m-a convins ca Basescu reuseste sa ne stoarca lacrimi de recunostinta ca luand masurile anuntate dumnealui a avut in vedere atat viitorul tarii cat si viitorul fiecaruia dintre romani; si atat de plastic a exprimat aceasta idee de ne trec fiorii:’ Daca nu luam masurile anuntate, AMANETAM cu totul viitorul tarii…si propun societatii romanesti sa prevenim “grecizarea” tarii, adica sa evitam angajarea unui nou credit extern’. Dar de ce s-a ajuns aici?…Tacere…,oricum e tacere ca ‘oile dorm’.

  26. Dupa cat au latrat cei doi, Basescu si preaplecata sluga Boc, se pare ca in Romania nu se mai colecteaza niciun ban la buget si asteptam s`il vous plait monsieur sa deschida Scufita Rosie FMI-sta cosuletul cu banuti. Ma gandeam numai cati bani se strang din benzina, avand in vedere ca din pretul unui litru cam 2/3 o reprezinta taxele si accizele, ca sa nu mai vorbesc de TVA si alte biruri. Oare banii astia pe unde circula?Dar cele 20 de miliarde luate de la finanta mondiala pe ce s-or fi tocat?Ca nu se vede nimic.

  27. Citez:
    “Io am doo sabii, multe cutite si altele in colectia mea de chestii care taie, impung si in general omoara. Le curat periodic si ma asigur ca sunt ascutite. Cand se va iesi in strada, am sa am cu ce..” WarSongu

  28. dupa ce ne ia banii cu pricepere, acei slujitori al marelui base, nici macar nu au un site care sa functioneze….www.anaf.ro care presupun ca a si costat o gramada de bani nu au nici macar responsabilitatea de face acel site sa mearga….la naiba cu impozitele!!!

  29. Citez din rezumatul de forță. Scurt si la obiect:

    ”Hoți cu pretenții de lorzi”

    Astia-s!

    Chiar daca aveti nevoie de lamaie, va sugerez sa mai urmariti o data discursul lui Boc din seara asta. Concentrati-vă sa cititi gandul interior din spatele discursului.

    Rezumat a fost asta:

    ”Bine ca am rezolvat cea mai mare problema pe care, eu BOC, o aveam: SA PLATESC MILIARDUL CLIENTELEI MAFIOTE si sa pastrez contractele de jaf inca 6 luni. A! … Să nu uit s-o asigur pe Elena Udrea ca de banii ei va dispune cum are ea chef și să mai subliniez o data ca tot raul a fost facut 2007-2008, cand noi eram ‘opozitia aflată la putere’!”

  30. Din pacate , Basescu a iesit la atac si nu de-acum , ci din momentul in care a hotarat sa implice FMI in Romania . De un an el are o motivatie si este in ofensiva cu propriul popor si cu sistemul . El are o motivatie in a-si implementa propriile concepte . Chiar nu vedeti ce face de un an incoace ? Conduce singur , si-a creat propriul sistem , propriile garzi . Nu-l mai poate invinge nimeni si nimic . Daca lumea nu iese in strada , a castigat .
    Daca iese lumea in strada , el poate declara stare de urgenta si in 6 luni isi impune legal dictatura personala .
    Nu-i lipseste nimic acestui om , i s-au oferit toate pe tava de propriul popor , dar este bolnav de putere .
    Pacat! Revolutia romana a fost invinsa . Da , acum este total invinsa .

  31. Si ce se va intampla cu “economiile” colectate de la “grasii” tarii? Ca doar economistii ne-au soptit ca se va colecta o valoare de aproximativ trei miliarde de euro. Oh, de ce ne facem griji? Aceasta suma va ramane “in buzunarul statului”, locul cel mai sigur, dar nu va intra in fundul sacului gol ci va contribui la reducerea deficitului.Oare?

  32. D-le Ciutacu ,
    Oare care sa fie ultima reduta pe care Basescu va dori sa o invinga?
    Sa fie , oare , presa ?!
    D-le Ciutacu , nu-l lasati sa invinga si presa si mass-media !!!
    Sunteti ultima noastra speranta . Daca veti aprinde o scanteie , va vom urma si va vom sprijini .
    Am mai facut-o candva , o vom mai face , ce mai avem de pierdut ?
    Unii au murit si pentru libertatea presei .
    ” La inceput a fost CUVANTUL “.
    Sa nu incetati sa vorbiti , d-le Ciutacu !

  33. am 21 de ani si unica mea speranta e sa plec din tara .. nu concep sa fiu condamnat pe viata si sa raman puscarias in tara asta …

    uniunea europeana ..heh…
    din pacate acest popor s-a condamnat singur..cam asta a fost

  34. N-am rabdare sa citesc toate mesajele. Toate sunt in asentimenul meu. Ei si? Asta rezolva situatia? Numai niste lasi, niste fricosi, niste nimeni asteapta sa fie in situatia de a le fi ucisi copiii de foame si de lipsuri, atunci cand ei muncesc de crapa… aici e problema! Sunteti lasi! Nimeni in lumea asta nu ar accepta sa fie batjocorit asa cum a facut-o acest securist numit Basescu… nume predestinat! Va vaicariti degeaba! Dca astab vreti, asta aveti! Actionati decisiv! Ce cauta acest individ abject in fruntea tarii? Asta e intrebarea pe care trebuie sa v-o puneti! De aici incepe reforma!

  35. hai ca avem un presedinte cumsecade, nu fiti carcotasi .. doneaza leafa lui de presedinte (nuti de plescoi va imparti o chifla cu el presidente, deci nu va muri de foame). le-a spus si sindicalistilor ca a ordonat fortelor de ordine sa nu fie violente zilele astea .. well, sper totusi ca un jandarm, spp-ist ceva, sa fie violent din greseala, prietenii stiu de ce .. domnu’ presedinte, caterinca merge cand romanu’ asculta manele si nu-i ghioraie matele de foame .. greseala cu infometarea o facu si ceausescu, si sper ca-ti aduci aminte ce pati, saracu’ .. asa sa-ti ajute dumnezeu, amin. si stii ce nu inteleg eu domnu’ presedinte ? cand a fost sa te alegi matale, ne spuneai ca nu e criza, si ca imprumutul de la fmi e bun, da’ noi suntem idioti ca nu pricepem de ce e asa bun. iar boc ne explica cum ca ‘romanii’ nu vor plati niciun ‘ieuro’ dobanda. va punem casetele daca nu va aduceti aminte. acuma ne zici ca treaba e naspa de multa vreme, de la burebista incoace .. banuiesc ca sunt multe articole din constitutie si de cod penal care sa incrimineze ceea ce facusi domnu’ presedinte .. clinton a fost cat pe ce sa si-o ia doar ca a crezut saracul ca o m..e nu e relatie sexuala .. dumneavoastra, domnu’ presedinte, dati m..e la tot poporul, de vreo 20 de ani incoace, si de 5-6 ani cu hotarare si randament.. sper sa platiti dupa cum se cuvine, laolalta cu gasca dumneavoastra.

  36. Degeaba comentam pe bloguri.Altii stiau demult ce e de facut.Ati auzit cllar destinatia banilor>proiectele Udrea,Videanu, Berceanu.Traiasca Romania dodoloata!
    Instigatorul

    de Tudor Arghezi

    Stăpâni de teapa asta, la moşul meu şi tata,
    Stăteau de frică smirnă şi le scoteau privata.
    Ţângău-acela vânăt, care-altădată de ruşine
    Ascuns pe după hârburi, te judecă pe tine?
    Care-ţi lingea ciubota, călare şi copita
    Să-ţi dea acum o mămăligă, pe-ascuns, cu miluita?
    Şi stârpitura asta să-ţi cântărească graiul,
    Să-ţi ia din mâini cimpoiul, duminica şi naiul?
    El, viermele, limbricul, el, gângavul, pelticul?

    Un surd te-nvaţă scripca;un şchiop pe loc-bătuta:
    De unde mă-sa iese pricepere atâta?
    Când unul nu aude şi maţele de-abia
    Şi le întinde altul, în cârpe, pe saltea?

    Ia furca, taică-n mână, şi-ascute-i bine dinţii
    Şi apără-ţi odrasla, de ţi-ai uitat părinţii!

  37. ” daca populatia va fi nemultumita,daca programul se va dovedi a fi un esec…”….deci basescu are inca indoieli despre ce crede marea majoritate a populatiei in legatura cu aberatia lui de program “anti-criza”? cat tupeu!ati vazut ce livid era la fata muc-cel-mic cand a aparut ieri in fata camerelor de luat vederi? nu prea mai arata asa tzantzos ca de obicei?l-o fi urechiat tatucu’?

  38. România este o ţară de poveste.
    O ţară în care nimic nu este ceea ce pare a fi.

    Credeti-ne, pe cuvânt!

    La noi, în România:

    – Salariile cresc, scăzând

    – Pensiile sunt tot mai mari, fiind reduse

    – Medicamentele gratuite trebuie cumpărate

    – La robinet, apa caldă curge rece, iar apa potabilă nu e bună de băut

    – Trăim în frig plătind tot mai multă căldură

    – Plătim asistenţa medicală gratuită

    – Avem un preşedinte care spune mereu adevărul dar fiecare promisiune a lui se dovedeşte a fi o minciună. Culmea, la fel se întâmplă şi cu primul ministru!

    – Premierul ştie totdeauna ce vrea “românul” fără să-l întrebe niciodată

    – Banii ţării sunt tot mai putini şi avem tot mai multi miliardari

    – Poporul primeşte tot mai mult iar numărul săracilor sporeşte în fiecare zi

    – Cel mai performant guvern ales de parlament este acela care tocmai fusese destituit pentru incompetenţă

    – Fiecare ministru jură azi, cu mâna pe biblie, că doreşte binele poporului şi de a doua zi porneşte un program menit să-l distrugă

    – Salariile profesorilor au crescut cu 50%, prin reducerea cu 15%

    – Într-un singur an au fost create 200 000 locuri de muncă şi ca urmare numărul şomerilor a crescut cu 300 000

    – Este garantată libertatea de exprimare a cetăţeanului datorită efortului serviciilor speciale de a le asculta, în fiecare clipă, telefonul

    – Libertatea presei este sfântă, de aceea ajung în stare de faliment tot mai multe ziare antiguvernamentale

    – S-a redus cu peste 60% numărul taxelor şi impozitelor, dar plătim cu 20% mai mult taxe şi impozite

    – S-au desfiinţat peste 100 agenţii guvernamentale, prin creşterea numărului angajaţilor în plată al acestora cu circa 10%

    – Cabinetul premierului a fost micşorat, desfiinţat chiar, prin angajarea în plus a câtorva zeci de consilieri personali ai primului-ministru

    – Constituţia este respectată de guvernanţi prin încălcarea fiecărui paragraf al ei, sub îndrumarea atentă a primului ministru care este doctor în drept constituţional. Din nou, culmea, la fel procedează şi preşedintele!

    – Legile cele mai bune în România sunt cele care nemulţumesc pe toată lumea

    – Avem şi o instituţie denumită Direcţia Naţională Anticorupţie care a obţinut rezultate remarcabile în lupta împotriva corupţilor, fără să fie condamnat vreun corupt. Ca urmare, fără nici un corupt, am devenit ţara cea mai coruptă din Europa

    – Deşi 60% din alegătorii cu drept de vot au optat pentru un preşedinte sau altul, adevăratul şef al statului a fost desemnat de “flacăra violet”

    – O campanie electorală de câteva sute de milioane de euro a fost plătită cu numai circa cinci milioane

    – Am fost o ţară fără premier două luni, având concomitent în funcţie trei prim-miniştri: unul demis, unul interimar şi unul desemnat

    – Împrumuturile externe împovărătoare, menite să scoată ţara din criză, adâncesc şi mai grav criza

    – Avem o armată tot mai puternică cu o dotare tot mai precară

    – Am intrat în Uniunea Europeană, trăim mai bine dar o ducem de două ori mai prost

    – Speranţa de viaţă este tot mai mare prin creşterea fără precedent a mortalităţii

    – Şcoala este gratuiă pentru toţi copiii, plătindu-se taxe scolare tot mai mari

    – Pentru copiii preşcolari s-au infiinţat mai multe grădiniţe datorită reducerii drastice a numărului celor existente

    – Analfabeţii nu numai că pot citi, ei chiar învaţă legea circulaţiei şi obţin permisul de conducere

    – Turismul a cunoscut o creştere nemaiîntâlnită, ca urmare a scăderii numărului turiştilor cu peste 50% faţă de anul precedent

    – S-au luat măsuri hotărâte de întărire a economiei prin desfiinţarea a câte 20 000 de intreprinderi lunar

    – Deşi, prin străduinţa guvernului, se produc anual 10 pâini pe cap de locuitor, fiecare cetăţean are asigurată cel puţin o pâine în fiecare zi

    – Agricultura noastră poate hrăni 80 de milioane de oameni, ca urmare peste 80% din mâncarea zilnică a românului este adusă din alte ţări

    – Petrolul produs de noi este cel mai ieftin din lume. Cum reuşim? Îl plătim cu preţul cel mai mare din Europa. Cu gazele se întâmplă la fel

    – Construim în fiecare an sute de kilometri de autostradă şi ca urmare avem autostrăzi tot mai puţine

    – Şi gropile din carosabil devin tot mai numeroase întrucât le astupăm continuu cu asfalt

    – Oricare altă ţară cu atâtea minuni adunate laolată ar fi dispărut demult. Noi existăm!

    Mai sunt şi alte minuni în ţara asta. În România, minunile nu se sfârşesc niciodată! Şi asta fiindcă şi noi, românii, suntem un popor de CACAT. Alegem mereu şi mereu conducătorii cei mai capabili de minunăţii!

    Poveste adevărată, scrisă de un cetăţean adevărat al acestei ţări adevărate.

  39. nu mai iese in pta Universitatii matrozul?parca asa se exprimas ca o data la trei luni vrea sa simta poporul!
    sa-i aranjeze specialistii lui o intilnire cu poporul….
    nu-si da seama cit de dor ne-a fost de el?
    la intilnire e recomandat sa apara si stilpii pdl-ului:nuti,adriean,bleaga,emicboc,bercealu,vladescu…
    a propos vladescu avea parca in danutz srl un purtator de cuvint si consiler….
    cum de tace jigodia?

  40. In mod sigur nu vor iesi sindicatele in strada.Cand incepe conflictul cu vbe de genul <> Stati linistiti ca o sa stam mult si bine.
    Azi ar trebui ca Boc sa semneze doua acte.
    1. Scrisoarea de intentie
    2. Demisia.
    Basescu ar trebui sa semneze si el 2 acte.
    1. Decretul de aprobare a demisiei lui Boc
    2. Demisia lui

  41. Trebuia sa iasa intre paranteze ca se infiinteaza O COMISIE DE ANALIZA SI SINTEZA

  42. Nu vrea GRECIZARE !!! Normal. Trebuie batuti ca in Grecia, pana se ajunge macar la nivelul Greciei. Pensie minima 450 euro, salariu minim 650 euro. ‘ ‘Romanii’ vor GRECIZARE. La pariu.

  43. Piesa celor BUG MAFIA este doar o foarte slaba consolare…Eu mi-am condus fetita (chiar dacaare 25 deani)la aeroport,restul….

  44. România nu şi a rezolvat problemele cu anul 89 şi până nu se vor realiza dezideratele Proclamaţiei de la Timişoara nu va fi linişte în ţară.

  45. ABIA AKU VA DATI SEAMA CA ASUPRA ROMANIEI S-A ABATUT APOCALIPSA ????? NU I-ATI VAZUT CE FATA SI CE PRIVIRE DIABOLICA ARE ACEST PERSONAJ BASESCU??? NU V-ATI DAT SEAMA CA SUN AFONI IN ALE A CONDUCE O NATIUNE??? NU ATI INTUIT DIN FAPTE CA EI DORESC DOAR PREAMARIRE SI AVANTAJE PROPRII SI DE GRUP?????NU ATI DESLUSIT SUBTILUL UMAN INFECT A ACESTEI CLASE POLITICE????
    CAM TARZIU.NU VREAU SA FIU PRAPASTIOS SI NICI PESIMIST SAU SA DESCURAJEZ O NATIE INTREAGA, DAR ESTE DOAR INCEPUTUL SFARSITULUI PENTRU ROMANIA, TARA ACEASTA MERGE SPRE O DISTRUGERE IMINENTA, IREVERSIBILA SI INTR-UN RITM RAPID.CONTEXTUL EUROPEAN NU NE AJUTA, CEL INTERN E INCOMPETENT SI AVAR, OAMENII SUNT PROSTI IN PROPORTIE DE 85% ALEGAND DOAR CU MICII SI BEREA IN MANA, CREIERUL ACESTORA STAND IN CAPUL CEL MIC DIN PANTALONI.TARA ACEASTA VA FI CONCESIONATA, INCHIRIATA, EXPLOATATA CA O COLONIE, VA FI DIZOLVATA.IDENTITATEA NOASTRA CA ROMANI VA FI UN VIS FRUMOS, VOR FI PASAJE LITERARE DIN CARTI DIN VREMURILE DE DEMULT.
    NE MERITAM SOARTA, VOM SUFERI GROAZNIC, DEOARECE ORICE CORP GRAV BOLNAV ORI ZACE MULT NEMAIREVENIND LA STAREA INITIALA DE SANATATE NICIODATA RAMANAND INFIRM PE VIATA PARALIZAT, ORI MOARE! ASTA E SOARTA NOASTRA IN DICTATURA BASESCIANA. SA TRAITI BINE !!!!!!

  46. Pensie minima 450 euro, salariu minim 650 euro, al 13-lea si al 14-lea salariu (ca in Grecia aia dau cu Molotoave pentru asta 😉 ), program de lucru ca in Grecia, alimentatie ca in Grecia PLUS ajutor de caldura (spre deosebire de Grecia, in Romania E FOARTE FRIG aproape 6luni/an!!!)!

    Duca-se DRACULUI “investitiile in infrastructura” si “viitorul tarii”! Ce infrastructura s-a facut in 21 de ani de “prosperitate” si “capitalism”, “economie de piata” si “democratie originala”?! Ce viitor pot avea copiii unei populatii traitoare in MIZERIE CRANCENA, UMILINTA SI JEG?! VREM DEMNITATE UMANA! O VREM ACUM, CU ORICE PRET! Iar daca acest pret este disparitia clasei “oamenilor de afaceri prosperi” (din contracte cu statul si prin jaf ordinar), CU ATAT MAI BINE!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.