Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Recurs la memoria electronică

Recurs la memoria electronică

Decembrie 2011: UDMR este o ruşine pentru maghiarii din România

Acesti oameni care guverneaza astazi, impreuna cu domnul Basescu si domnul Boc, sunt niste pedelisti de etnie maghiara. Sunt o rusine pentru maghiarii din Romania, pe care nu-i mai reprezinta“, a declarat presedintele PNL, Crin Antonescu. In opinia acestuia, UDMR se face vinovata ca a ramas sa mearga pana la capat cu regimul PDL si ca a acceptat comasarea alegerilor in schimbul mentinerii actualei legi electorale si a renuntarii la ideea reducerii numarului de parlamentari. (Vorbe grele, Antena 3)

Februarie 2012: Este normal si democratic sa treaca in Opozitie odata cu PD-ul

“Nu e o decizie pe care o iau numai eu. E o decizie pe care o vor lua partidele (n.r. – USL). Eu va pot spune ca, in acest moment, dupa ce am incercat in fel si chip ani de zile sa determinam UDMR sa inteleaga ca au un rol pentru toata Romania si ca fac optiuni decisive, raspunsul meu este ‘nu’, pentru ca UDMR a dovedit in toata aceasta perioada ca este piesa care a sustinut si a facut posibile toate aberatiile, abuzurile si nenorocirile acestui Guvern. Din punctul acesta de vedere, cred ca este normal si democratic sa treaca in Opozitie odata cu PD-ul. Ar fi nedrept ca Emil Boc, ca Ioan Oltean, domnul Toader, toti acesti viteji sa ajunga in Opozitie si vor ajunge prin votul romanilor, iar domnul Kelemen Hunor si ceilalti complici de cativa ani, de zi cu zi ai PD-ului sa ramana la Putere”, a declarat presedintele PNL. (Realitatea TV)

UPDATE: Aud ca domnul Antonescu m-a citat. Pe mine, care l-am citat pe dansul. Care a zis la mine-n emisiune. Eu sunt consecvent. Astept reciprocitate

Comentarii

comentarii

Similar Posts

98 thoughts on “Recurs la memoria electronică

  1. Fara UDMR la guvernare. Au fost pina acum in toate guvernele dupa a fost mai bine pt ei. Hai sa vedem cum o sa fie si fara ei. Poate mai bine pentru noi. Din pacate politicieni oricare ar fi ei nu se dezmint si dezamagesc alegatorii la scurt timp dupa alegeri. Paraca e un concurs.

  2. AVETI PERFECTA DREPTATE TU SI BADEA,VA MULTUMIM DI SUFLET SI VA RUGAM IN CONTINUARE SA LUPTATI,IN NUMELE CETATENILOR.

  3. din banii pe care i-au tilharit din buzunarele noastre ale romanilor udmr-istii impreuna cu securistul basescu acum i-au platit pe mizerabilii de tradatori ordinari din usl ca sa-i bage la guvernare…

    mai intii ne-au jefuit pe noi iar din acei bani si-au cumparat acum de la ordinarii usl-istii locul la “guvernare” (praduiala)

    asta o sa faca usl impreuna cu udmr o sa ne PRADUIASCA in continuare la fel ca si securistul ordinar basescu

    niste MIZERII ORDINARE toti… securisti psihopati care-si freaca miinile cu gindul ca o sa buzunareasca cadavrul romaniei la fel ca si pina acum

  4. Eu nu am votat.
    Dintr-un singur motiv: Ponta a facut ce i-a trecut
    prin cap, iar partenerii sai (Antonescu & Constantin)
    au achesat si ei la magaria cu cele 11 puncte ale
    europenilor.
    Iar noi ne-am ales cu jumatea lui 5 la referendum.
    Orice cetatean care si-a dorit cu ardoare sa-l vada
    pe hahaitor jos de tot, nu putea sa nu se imbolnaveasca
    in acele zile.
    Celalalt motiv, ca “umplutura” servita la generale
    era una necunoscuta, nu prea a contat.
    Nu ploaia si nici ninsoarea au oprit electoratul
    sa vina la vot, ci scirba pentru compromisurile USL.
    Parerea mea e ca ori Ponta n-are singe-n instalatie,
    ori e bara-bara cu hahaitorul, ori vrea sa-l tina
    pe ala cocotat la “trei coceni” ca si erou negativ
    (stie deasemenea ca hahaitorul nu se poate abtine sa
    nu faca nasoale), ca sa aiba lumea ce blama, pentru
    ca Ponta stie ca in acesti ani nu va putea face nimic
    pentru a ameliora starea economica, etc.
    Deci, cum ar fi, indreapta atentia in alta parte.
    UDMR vrea sa modifice Constitutia, USL cica la fel,
    problema e ca fiecare vrea (declarativ) altceva.
    Pai, cind tu, formatiune straina de interesul national,
    vrei sa destrami tara, sa faci tu enclava aici, sa
    invrajbesti cetatenii romani de etnii diferite, sugi
    de la toate guvernarile, cum ai tu tupeul de a trece
    neatinsa de nici-o guvernare si a-ti permite orice ?!

  5. Este o greseala, negocierea nu se face intre Basescu si partide, in privinta numirii prim-ministrului. Negocierea e intre partide si reprezentantii UE, FMI si Banca Mondiala, care aia ne spun noua pe cine vor ei prim-ministru. Basescu nu exista. Poate fi bypass-at! E om de paie! Ala umbla cu vorba de-acolo si pana aici! Bafta.

  6. Crin inghite orice broasca ba chiar si porci mistreti pentru a ajunge unde doreste. E doar un Basescu cu par pe cap..

  7. Ce l-o fi apucat pe Sandokan sa invite “cetatenii de etnie maghiara” la votare ieri?

  8. ponta a avut asta in cap de mult, nu e cu nimic mai presus de basescu sau boc. se calauzeste dupa zicala fa-te frate cu draqu pina treci puntea si poate calca pe cadavre la fel de usor ca si nea traian. curve, toti !alba -neagra, bleax, mi-e greata de toti astia, politicienii. propaganda ca le pasa de oameni e pura fantezie, chiar mai exista lume sa creada asa ceva , toti se bat pentru ciolan si putere. asa vad eu din afara, poate voi din interior aveti alta parere. sper sa nu fie inca 4 ani ratati, as vrea sa fi plini de “succesuri”.

  9. Pai da, bre, avu dreptate Crin, UDMR e o rusine pentru ungurii din Romania. De romani n-a pomenit nimic. Ungurii au cam inteles, ca s-au scremut astia pana s-au cufurit pe ei sa intre in parlament. Si datorita omisiunii sus pomenite, o sa fim pusi 60% dintre noi sa-i stergem pe udemeristi la cur si de acum incolo. Greu, coane, greu, ca rahatul e mare si puturos.

  10. Sau se chinuie careva sa rupa USL-ul. Ceea ce nu necesita, zic eu, prea multe opinteli, pentru ca oricum alianta asta o vad ca pe un anus contra naturii.

  11. Excelenta, vorbind de memorie, de data asta nu electronica, ci pe panouri: trecui adineauri pe la Obor si-l vazui pe Victor Viorel batand laba cu generalissimul Oprea si graind, cu ochii umezi: “Sustin impozitarea averilor mari propusa de domnul Oprea.” Buuun asa!
    Ati vrea sa il intrebati pe dl Victor Viorel, intr-una din neintreruptele sale aparitii pe sticla de la ora 21, cand termina cu indicatiile pretioase la dat zapada, baga un proiect de lege de taxare? Acu’ ca au o asa majoritate si si au si tovarasie cu udemereu’, ce i-ar impiedica? Poate Ieuropa?

  12. Eu va mai aduc aminte de ceva:
    portofoliul Sanatatii a fost in timpul
    lui boc si al lui “unguent” la UDMR !
    Mai tineti minte ce editii avea Gidea la
    Sinteza cu USL-istii ce tipau de se invineteau
    la faţă ca se inchid spitalele si murim cu totii ?

  13. se fac de mare caca daca ii iau pe nesimtiti la guvernare, totusi sper sa fie doar o gogoasa venita pe fondul rezultatelor la exit poll cand inca nu se stia exact procentul

  14. Ce le e ăstora?…
    Că or să iasă ungurii pe străzile din Toplița, nervoși că nu mai au baroni la guvernare și vor încărca Ardealul în bascule și îl vor duce în Ungărica?!
    Să fie liniștiți micuții – basculele trebuie să treacă de Țara Moților.

  15. A, si inca ceva despre generalissimul Oprea, si tot de pe panouri: “Aduce resurse.”. Scurt si la obiect. Ce mai, militareste, sa nu ne incurcam: este omul care aduce ploaia! Asa ca, dragi pensionari si asistati, nu va inghesuiti, stati frumos pa un singur rand, ca ie resurse s-ajunga la tot poporu’.

  16. Cu multi ani in urma,pe vremea cand politica se rezuma la un singur partid,tot romanul se pricepea la Dacii si la fotbal….dupa ’89 prin nu stiu ce miracol a mai aparut un talent in CVul romanilor si anume politica…toate canalele TV care se respecta au talkshow-uri politice,unele chiar de calitate,altele in schimb bune de Comedy Central.Sigur ca nu e deloc o greseala ca cetateanul sa fie preocupat de ce mai fac politicienii si sa-i nai puna la microscop din cand in cand…In curand se va deschide din nou sezonul de transferuri intre “stabilimente”,la fel ca si dupa alegerile locale din iunie;atunci sa vezi circ….
    Cand mergi la un film 3D iti trebuie acei ochelari speciali fara de care nu poti beneficia de intregul efect creat…din pacate nu cred ca exista ceva similar de care cetateanul s-ar putea folosi pentru a intelege “spectacolul politic” in toata splendoarea lui…

  17. Antonescu le zice bine, dar ar fi pacat ca discursul (justificat) anti-UDMR sa se transforme in retorica anti-maghiara dupa modelul Funar+Vadim.

  18. Foarte bine ca cineva le bate obrazu’. Dintr o presimtire am renuntat sa mai votez temporar dupa ce ponta a renuntat la 7.5 milioane de voturi. Se pare ca Ponta e cel mai nebun dintre toti. Nu vad cum o mai poate intoarce ca sa para decent pt oamenii care au votat USL.

  19. Nu e suficienta cangrena UNPR? S-o ia atunci si pe RIdzi la ”tineret” si sa-i ofere scaunul lui Boc!

  20. ”Tare” emisiunea La Ordinea Zilei! Practic colegul d-voastra Radu Tudor ne-a injurat pe toti cei care nu suntem de acord cu UDMR. Eu zic ca e bine. Scuze ca v-am deranjat avand incredere ca BOUL

  21. Personal cred ca iesirea lui voda cu 1/2h inainte de inchiderea votului, disperat sa-i scoata pe maghiari la vot, a fost ordin. Si s-a executat.
    La fel si Ponta dupa 1/2h de la aflarea rezultatelor exit-pollurilor.
    Din pacate lucrurile nu sunt nici de azi, nici de ieri.
    Ci din 89.
    Cand vrand, nevrand, am infrant.

  22. Făcând recurs la aceeași memorie electronică, la investirea guvernului Ungureanu, Ponta a comis o “ciudățenie”. La două luni și un pic după asta, unguentu’ era pa, pa, pa, pa (vorba lu’ țăranu’ Badea). Dacă Ponta a comis-o în același fel în seara alegerilor parlamentare, atunci declarația lui poate fi considerat în viitorul apropiat brânciul dinaintea întrebării “UDMR-ule, de ce cazi pe scări?”. Sper să-i iasă lui Ponta și de data asta.

  23. Eu nu inteleg cum pot oamenii astia sa-si pastreze mufele atat de serioase cand slobozesc discursuri si afirmatii….Eu cred ca m-as pija pe mine de ras, stiind ca debitez gogomanii, pe care am sa le contrazic ulterior…iar apoi am sa le reafirm cu fermitate cand o va cere interesul…
    Cat despre UDMR…..Ar trebui scos in afara legii, nicaieri in lume partidele POLITICE nu se constituie pe criterii ETNICE. Cu siguranta in Statele Unite nu poate fiinta un Partid al Negrilor, sau o Uniune a Hispanicilor, samd. In Anglia de pilda, asiaticii sunt majoritari in Birmingham dar nu exista vreo Uniune Indo-Pakistaneza reprezentata in Parlament. Nu mai vorbim de scotieni si galezi, care nu au formatiuni politice care-i reprezinta in Parlamentul Marii Britanii… Etniile au tot dreptul sa fie reprezentate in Parlament, dar pe criterii diferite.

  24. COOPTAREA UDMR SE FACE PENTRU A DEMONSTRA STAPANILOR DE LA WASGHINTON SI BRUSSEL CA USL ESTE PRO EUROPEAN SI PROATLANTIC, IN NICI UN CAZ, DOAMNE FERESTE !!!!!!!!!!! NATIONALIST.

  25. Eu nu inteleg, abia ati terminat campania pentru ei si acu le dati in cap? Pai credeam ca-s salvatorii natiunii.

  26. Intrebarea mea catre liderii USL este: Dar oare daca USL ne anunta ca urmeaza sa se prostitueze cu UDMR mai obtzineau macar peste 20% din voturi ? parerea mea e ca NU … sa le fie rusine

  27. Sincer sa fiu, nu ma asteptam ca USL-ul, dar mai ales Ponta, sa ma dezamageasca fix in ziua de alegeri! :)) E un record, trebuie sa recunosc, si stiti prea bine ca mereu mi-am exprimat simpatia fata de USL si ca le-am tinut mereu partea! Nu ma asteptam ca inca din prima zi sa-mi provoace sila… Dar uite ca s-a intamplat! Sper ca macar astia din PNL sa fie mai normali la cap si macar sa nu fie de acord sa-i primeasca in guvern pe aia de la udmr! Cat despre Ponta si PSD, nu mai am nici un fel de asteptari…

  28. Ha ! Antonescu o da pe dupa visini cu “daca aveam 50,6%”.
    Eu va spun, d-le Antonescu (pe care v-am votat din convingere
    in 2009, asa cum l-am votat pe Geoana din necesitate):
    daca basescu era demis, va garantez ca aveati 85%
    voturi la generale.
    Eu si altii ca mine (vorba lu’ Badea va faceam PR fara bani) !
    Dar dvs. si d-l Ponta v-ati complacut in jocuri de culise
    si v-a fost frica de reding, barosu si mizerabilii aia.

  29. (Sa ma scuzi, Victore pentru cele 3 mesaje in loc sa fi scris unul singur.)

    Intr-o lume paralela, ideala, acum basescu era
    demis si fara imunitate la dispozitia organelor,
    pdl-ul, unpr-ul, udmr-ul, ppdd-ul nu intrau in
    Parlament, slugile dadeau cu subsemnatul, iar
    aceasta tara de juma’ de an era pe drumul bun.

  30. Ma uit acum la antonescu…jalnice,patetice,penibile explicatiile pe care incearca sa le dea in legatura cu udmr-ul.
    De ponta nici nu mai vorbesc…

  31. @ Thrakianu

    Se vede ca nu esti ardelean. Toplita are 3 sferturi din populatie romani (e o exceptie fata de restul Harghitei). La intrarea dinspre Reghin inca mai au vechea tabla pe care scrie “Toplita Romana” (veche denumire). Inclusiv denumirea pe care ungurii au dat-o orasului e Olah-Toplicza (Toplita Romana). Nu e relevant ce spun, dar romanii din Toplita sunt foarte mandri de statutul lor de insula romaneasca in secuime. A, primul patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane, Miron Cristea, e din Toplita. O zi buna. 🙂

  32. Victore da-mi voie sa-ti spun asa.Nu am stuciile tale dar am experienta strazii si avietii castigandu-mi viata trudind ca multi altii cu diferenta ca prin tari ca Ungaria,Franta,Israel acum Spania.Cunosc clasa politica din 89 ca aveam 21 de ani .Felicitari tie si lui Badea pt curajul pe care il aveti sa spuneti ceeace o mare parte dintre Romani simt .Se simt TRADATI,INSELATI un smecher las si fricos sa nu piarda postul de remier .Un tanc care se considera elitist cu o morala si etica de valoarea unui scuipat.Nu iti trebuie academii si scoli de procurori sa sti un lucru UN CUVANT DAT O ROMISIUNE DACA CREAPA CERUL NU O INCALCI.Asta si cu Crin mint si ineala Romanii ca aia la Alba -Neagra.Parca ii aud ,fara UDMR ,daca luam 50 plus unu gata nu avem nevioe de ei.Comortamenul lui Ponta e precum a unei cuvre care face totul la intuneric si pe baza de repede .O curva dintraia penala de la strada.Spr ca Basescu sa nu-l numeasca .Si sa faca un alt referendum sa-i i-o inapoieze cei carora le-a inselat asteptariile.Asta traieste intr-o lume a lui aiurit .Il doare in dos de Romani si visele lor.Doar de functia lui si cariera politica.Ai vazut cum s-a aruncat sa-i invite pe udemeriti la nici 30 minute dupa primele rezultate foarte in favoarea lor.Pe cei care au votat inchiderea spitalelor,taieriile de pensii care fatis fac pipi pe tara asta ei nsimtindu-se Romani ,fara respect pt valoriile acestui pamant care le-a dat de supt. Crae au BOICOTA REFERENDUMUL si pe USELISTI.Astia pe care si Crin si Ponta ii ,,scuipa,, pt ca acum sa-i linga.Nici acum dupa ce le-o tras-o alegatoriilor batandu-si joc de ei acum in ceasul al dole-a isi bate joc de ei spunandu-le ca nu domle ca ei nu au nevioe de UDMR ca ei o fac asa de floriile Marului.Fals .Care va fi pretul pactului asta care il vor platii Romanii din Ardeal si putinii din zonele lor.?Ce fel de caractere au Ponta si Crin.?Scuza limbajul dar nu pot sa cred.In loc sa ii ia pe aia din PPDD care cel putin nu au pretentii teritoriale si batjocoritori la adresa simboluriilor si istoriei tariii astea ii i-a in barca pe astia.Sa fie Sado-Masochisti.?Pai odata ce i-au primit in USL pe Oprea si Frunza Verde si alti pedelisti si UNEPERISTI utea sa-i primeasca si pe cativa DD-isti sau sant mai cu morala si demnitate uselistii ?Se vede.

  33. Subscriu 100%, ungurii în opoziție! Ce să vezi nu poate politica externă a României fără unguri la guvernare, păi dacă e așa, e grav, dependența asta ca de droguri mi se pare ucigătoare și pe termen scurt. Ia să inventeze ei și dezvățu de UDMR ca avangardă a politicii externe prin Europa, e bine cu echilibru, dar să văd și eu că mai stau ăștia și prin opoziție, ce se întâmplă, se despică pământul, se dezechilibrează universul.
    Mi se pare ca ăștia cu USL sunt de pe altă planetă ori sunt tembeli într-un hal nedefinit.
    Că vorbesc cu ungurii, să vorbească, ca fac pe dracu ghem, să facă, dar UNGURII NU MAI AU CE CĂUTA LA GUVERNARE, eu nu am votat cu UNGURII ca ungurii să fie la guvernare. Ne-au vrăjit așa delicat, păi dacă USL vor cu ungurii să ducă în MAGHIARIA în ..la mea.

  34. Badea nu e “hiperagresiv” si nici tampit. Intelege f.f. bine despre ce e vorba…
    Am sa spun eu mai clar:
    “Cine va ridica sabia, de sabi(-a lui Basescu – n.n.) va muri!”
    Asta a vrut Ponta sa spuna, intarind in aceasta seara ca – “…sunt sigur ca nu va fi alt premier…”.
    Coloana Infinitului, de la Tg. Jiu, a auzit si stie mai multe…
    Cine are cap sa inteleaga – bine, cine – nu, s-o faca in continuare pe analistul!

  35. …daca politica e o curva inseamna ca noi votantii suntem……curvari?
    cam asa s-ar traduce alianta cu UDMR la nici 10min dupa ce au aflat ca ar fi pe cai mari.
    sincer ma felicit ca am votat cu PPDD chiar dak nu ma reprezinta…..
    felicitari tie si lui Badea pt ca aveti coloana si cojones sa le dati pe fata mizeriile pe care au si inceput sa le faca.
    sincer nu ma asteptam ca radu tudor sao arda chiar asa….

  36. Ponta și Antonescu nu au cuvânt. Antonescu a demonstrat-o când a promis că iese din viața politică dacă Băsescu nu va fi demis… Mai avea cineva vreo pretenție de la ei? Îmi pare bine că a câștigat USL-ul dar procentul este periculos…

  37. Peste maxim 2 ani avem prezidentiale; sigur-sigur, Crin ne-o vrea votu’. Intrebare : daca-l sustine aia de la Iasi cu nasu’ suflet pana acu’ vreo 8 luni, m-o convinge, sau nu !? Stiu, orice antibasssist in viata e bun, da’ atunci n-o mai fi cu guvernatoru’ – si-aceasta-i intrebarea : a fi, sau a nu fi… dupa bassssescu ?!

  38. De ce nu s-a aliat din start usl cu udmr inainte de alegeri?! daca tot le place ideea asta? Nu vreau sa fiu ipocrita dar eu chiar am ceva cu ungurii astia, mi se pare ca si electoratul UDMR e la fel cu liderii UDMR, oportunisti si nesimtiti, isi vad doar interesul propriu si nu INTERESUL NATIONAL! Iar ce au facut asta-vara la referendum mi se pare cea mai buna carte de vizita pentru ei! Au ascultat de Orban si nu de interesul romanilor, ia acum astia din USL le da nas invitandu-i la guvernare? Asta da bataie de joc, am suporta-o pe aia cu UNPR in USL, dar si UDMR?! E jalnic… Oare pot avea si oamenii astia politici vreodata COLOANA VERTEBRALA??

  39. @iancu jianu: eu zic sa va luati gandul
    @Ciprian: credeai prost. te-ai uitat degeaba la tv. n-ai priceput nimic

  40. Eu cred ca Basescu are mare noroc cu: prostia si naivitatea liderilor USL. Deci, bazandu-se pe aceste caracteristici, Basescu a pus pe net ceva filmare in care ii indeamna pe maghiari sa iasa la vot. Naivii, s-au grabit ca imediat dupa inchiderea urnelor sa strige sus si tare ca ei deja au tratat cu UDMR pentru eventuale pupaturi pe gura! Defapt asta voia Basescu, era sansa lui sa intoarca electoratul impotriva naivilor… poate in vederea unor noi alegeri…ca doar gaseste sarlatanul politic o cale sa dizolve Parlamentul… Vom vedea ce mai are Basescu in plan….

  41. ponta s-a vazut cu sacii in caruta. si asta se observa si in atitudinea lui de ieri incoa’. antonescu inca mai are pana la alegeri. daca o tine tot asa, din compromis in compromis, o sa reuseasca sa se compromita definitiv, si nu il mai voteaza nici ma-sa in 2014. ca tradatorii astia vad ca nu au nicio intentie sa dea jos cu basescu si sa-l trimita la brutarie.

  42. Nu stiu ce sa zic, miroase a blat. Dar chiar si asa, de ce ar mai face USL blat cu Base cand au tara la picioare, la propriu (alegerile locale si parlamentare).
    Ori e un aranjament mai vechi (polite de platit), ori se coace ceva. Ceva mare.
    Ori e vorba de dorinta de a ii multumi pe toti, asa incat sa nu mai existe Opozitie in Parlament si astia sa domneasca mult si bine. Asta ar explica dorinta brusca de “unire fericita cu floricele si papadie” pe care se pare ca o sustine Ponta.
    Badea a spus ceva interesant: daca astia ar fi recunoscut dorintele de “coabitare” cu UDMR INAINTE de alegeri, sunt curios cata lume ar mai fi iesit la vot…
    Eu sunt de parere ca in urmatoarele saptamani se va intampla ceva mare. Adica MARE. Si nu vorbesc de data de 21.

  43. cand base o sa-l nominalizeze pe rus sau pe altul premier astia o sa se mire de ce nu-i sprijina lumea in strada.
    pai daca fac prostii de genul celei cu udmr… pe mine unul sa nu ma mai astepte pe la universitate

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.