Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Războiul lumilor. Faceţi o comparaţie

Similar Posts

181 thoughts on “Războiul lumilor. Faceţi o comparaţie

  1. Eu am incredere in Crin, dar nu am incredere in poporul roman. Un popor care a fost in stare sa-l voteze de 3 ori pe basea, nu merita increderea mea. Si in acest moment cel putin 30% cred ca basea merita sa mai ramana presedinte. Mie personal mi-e rusine ca fac parte dintr-un astfel de popor si o spun cu toata sinceritatea, e ceva de neinteles. Ma mir ca acest popor a rezistat pana acum in istorie, dar daca mai continua in halul asta nu stiu daca mai apuca inca 100 de ani.

  2. Cred ca peste 90% din cei de aici si din fata A3 au deja un raspuns. Ce te faci cu ceilalti ? (30% mi se pare ireal, chiar si pentru anencefali)

  3. Domnule Ciutacu,

    Off-topic.
    Asa cum m-am angajat intr-o postare anterioara, scrisoarea adresata de dvs. lui J.M.Barroso a traversat Europa si America de Nord, pana in California. Pe drum s-au mai lipit si alte initiative in acelasi sens. Puteti vedea pe adresa dvs. de contact cum astazi a ajuns din nou la mine.Atat am putut face eu pana acum, dar nu ma voi opri. Si,mai ales, voi vota DA pe 29 iulie 2012.

  4. @gheorghe inteleg ca sunt total in minoritate, dar reprezint o minoritate care din pacate nu e reprezentata deloc in conducerea tarii: industria IT. ca idee, noi astia care stam in fiecare weekend si programam pt overtime avem o mantra destul de simpla: anti politica. gen total anti politica. vreti sa votam cu pdl? votam cu psd. vreti sa votam cu psd, votam cu pdl. vreti prm, hai cu udmr etc. si asta pentru ca TOATA politica romaneasca sta sub un singur aspect: bani. deci daca ei vor tonele de bani de la buget, noi astia care stam peste program le zicem una buna la alegeri si apoi ii uitam pana la urmatoarele.
    asta ca sa nu va stric iluzia cu usl noua lumina a democratiei de 2 lei dambovitene. vreti ‘the real deal’, hai in sua.

  5. “Referendumul este pulsul natiunii la zi.
    Al tau bate?
    Fa o verificare in 29 iulie la VOT”

  6. Eu stau in SUA, dar inima mea bate pentru Romania, sunt roman si sunt mandra de asta. este numai o diferenta de locatie unde o sa votez eu si unde o sa votati dumneavoastara, important este sa o facem..JOS BASESCU!!! DA LA REFERENDUM!!!..Sa ne ajute Dumnezeu.

  7. Asa… cu eleganta nu mai merge. Trebuia ca cineva sa-i dea peste bot cu propriile arme!

  8. @gheorghe
    sper ca tu esti total in majoritate si torturezi foarte putin, aproape spre deloc limba romana. macar atata, daca nu te-a ajutat capul sa ajungi aitist de succes pe jde mii de dolari in patria democratiei. si desi pare ca tai frunza la caini, este evident pentru toata lumea, mai putin pentru unul care se comporta autist, ca in realitate te preocupa cine iti distruge viata tie si familiei tale, inchizand spitale ( ups, mai sunt inca 100.000 de pacienti la care sa li se spuna carati-va baaa!!!), taind alocatii la mamicute si bebelusi, facand din copilul tau un cobai al sistemului de invatamant, cu clasa zero, spunandu-le medicilor sa o taie din tara, scuipand spre rege…si putem continua pana dimineata, cand se culca aitistii obositi de munca overtime.
    PS stau si ma intreb oare dupa 29 cum va ”evolua” propaganda basista???

  9. Eu as spune si ca pentru multi, inclusiv Traian Basescu, “democratia” e doar un cuvint folosit pentru deturnarea atentiei majoritatii de la realitatile crude al unui capitalism globalizat care in fapt a distrus deja sistemul democratic.

    Liderii de dreapta ai lumii evita sa spuna adevarul despre cine este facut sa sufere si cine are bogatia protejata. Grecii sunt pusi la colt pentru ca nu isi platesc taxele, insa bogatii lumii au strins sume fabuloase in conturi “off-shore”, pentru a nu fi taxati. Austeritate pentru fraieri, protectie pentru bogati.

    32 TRILIOANE de dolari sunt bani depusi in conturi off-shore, bani care ar fi ajutat acum cind e greu, ca oamenii sa nu sufere atit. Asta este “solidaritatea de dreapta”: minciuni pentru saraci si clasa mijlocie, beneficii pentru bogati.

    LONDON (Reuters) – Rich individuals and their families have as much as $32 trillion of hidden financial assets in offshore tax havens, representing up to $280 billion in lost income tax revenues, according to research published on Sunday.

    http://ca.news.yahoo.com/super-rich-hold-32-trillion-offshore-havens-090225488–sector.html

  10. Crinul a demonstrat din nou ca e unul din cei mai buni oratori pe care ii are Romania.sunt curios pe unde vor mai latra basistii dupa ce marinarul va fi scufundat pe 29.base sa-si ia sapun la Rahova,poate nu au aia acolo.

  11. Dupa cat de activ a fost Antonescu in doar 2 saptamani (participari la mitinguri electorale aflate la 4-500km distanta, participari la mai multe emisiuni TV, numeroase declaratii de presa) e clar ca vom avea un nou presedinte jucator.
    Ramane de vazut daca a invatat ceva sau nu din greselile primului.

  12. Liiceanu este si el ingrijorat de soarta democratiei din Romania. O majoritate USL in Parlament il infricoaseaza, pentru ca minoritatea PDL nu mai are glas. E ingrijorat ca Basescu nu mai gaseste audienta la TVR. Il sperie viteza schimbarilor si il nelinisteste nelinistea din jur:

    “Aceasta febra si isterie ne duc in rapa economic. Eu am nevoie ca tara care vrea sa se aseze intr-o matca de liniste si echilibru, nu dementa galeriilor care se huiduie intre ele… Nu reusim sa punem pe picioare un mecanism al democratiei care sa functioneze impecabil…”

    Cita ipocrizie. Cind era PSD la putere, il ingrijora ca e prea multa liniste. “Ce, vreti liniste ca pe vremea lui Iliescu ?”, intrebau retoric marii “democrati” din GDS. Vreti echilibru? Nu, asta nu era democratie, era pentru ei un simulacru. Basescu era fantastic, pentru ca era specialist in “zgomote democratice”.

    Azi pe Liiceanu il sperie orice fosnait de la USL. Vindut “democratului” Basescu, Liiceanu si-a erodat capitalul de incredere pe care il are o persoana angajata politic, fie el intelectual sau nu. A devenit imun la suferintele poporului, el avind acolo sus multa liniste si echilibru, fara sa dea nas cu chestiuni minore, cum ar fi reducerile de salarii si pensii pe care le facea Protectoul sau. Evident, i se par stridentze ceea ce mai demult afirma ca e necesar. Omul se schimba, si cu el si naravul.

  13. Nu exista termen de comparatie intre CRIN si fostul, nu vreau sa ii mai rostesc numele.Il urasc din tot sufletul meu, dumnezeu sa ma ierte pt asta, am sa spun preotului la urmatoarea spovedanie.Am vazut emisiunea de vineri, excelenta ca toate emisiunile tale, astept cu mare interes sa vad ce ne pregatesti vineri inainte de referendum.Aproape ca ma ia cu lesin de frica ca iese tot nenorocitul asta,duminica deja am vb cu prietenii sa vina sa stam la o bere in fata televizorului, dupa ce votam.Barbata miu chiar le-a zis, veniti cu buletinul sa va vad ca a-ti votat.Fimea pleaca in RO in concediu, prin tara cu prietenul si ei se v-or duce sa voteze, chiar si la sat.Desi lucreaza intr-o mare companie de turism, cu o gramada de intelectuali, aproape toti sunt basisti, chiar mi-a zis ca a avut o disputa sapt trecuta cu una din colege pe tema plagiatului.Si vineri am vb cu un angajat de al sotului meu, care e de etnie roma si zicea ca o sa vina sa le dea cate 50 ron, ca sa voteze cu basescu, si barbata miu i-a zis, tu iei banii si votezi DA, la tara la soacra mea la fel i-am explicat sa puna pe DA ca nuami asa v-om scapa de buboi.Excelent mitingul de ieri al USL de la iasi.AMR 7 zile DA – JOS BASESCU.Romania trezeste-te.

  14. @sergentul, te uiti prea mult la Colonel, la b1tv.

  15. Nu votez Da la referendum pt ca basescu a taiat salariile, a impozitat pensiile, a dat afara din aparatul bugetar, votez DA pt ca basescu a dat cu noroi in regele Mihai, a pus-o pe Udrea ministru, a pus-o pe fica-sa europarlamentar, a mintit, m-a scuipat in fata si mi-a spus ca “afara ploua”,l-a jignit pe Doctorul Arafat si multe alte zeci de motive.
    Poate scapam de el in 7 zile sper sa nu visez.

  16. Încă nu ştiu nimic despre Crin Antonescu în postura de preşedinte, dar nici poze fotoshpate răspândite pe net nu servesc. Dar am văzut ce înseamnă un preşedinte ca Traian Băsescu, ha ! şi nu-i prima dată, am mai văzut “tătucă” doar că altfel spoit la exterior. Thanks, but no thanks. Adică… DA la referendum.

  17. Eu gindesc ca este bine sa iesim la vot si sa ne exprimam opiniile.Daca nu eram lasati spuneam ca nu suntem liberi,ca nu este democratie.In acest moment sintem cu peste 3 milioane de oameni mai putin in Romania.Oare acest om al apelor(tulburi) nu este vinovat de aceasta migratie spre un trai mai bun??? Veniti la referendum si votati “DA” sa scapam odata de dictatura.Aceasta este dictatura prostului gust(basescu),a tupeului (videanu+berceanu),a curvelor parvenite(udrea) si a lingailor(lista este foarte lunga).VOTATI “DA” PENTRU O TARA NON-SECURISTA.VA MULTUMESC.

  18. Intai de toate mie imi placi asa cum esti… adevarat, fara “silicoane” la creier. Apoi, despre Crin Antonescu aveam impresia ca nu mai exista probabilitatea de “asa ceva” intre politicieni. Si nu in ultimul rand, la referendum voi vota DA pentru 1000 de motive pe care mai mult sau mai putin le stim cu toti, dar cel care ma enerveaza cel mai tare e acela ca e o bataie de joc ca presedintele Romaniei sa ni se adreseze cu…”romnlor”. Deci, dupa mine presedintele suspendat sa plece acasa si sa invete mai intai de toate sa vorbeasca corect limba poporului pe care a avut pretentia sa-l conduca, iar apoi va itelege bine ce-i cerea Poporul Roman, Constitutia si pozitia de Presedinte.

  19. discursul domnului Crin Antonescu la Iasi a fost fenomenal si a transmis un mesaj:vara asta nu se poarta alb se poarta tricolor

  20. Nenea Vic, am o propunere. N-ar fi frumos ca, in ziua Referendumului, sa li se interzica televiziunilor sa transmita date estimative pina la ora 23? Cred ca asa ar fi corect, mai ales atunci cind exista forte politice care au electorat “masat” si asteapta un “semnal”. N-ar fi mai bine sa nu fie nici “mese”, nici “semnale”?

  21. Nu poti compara un om politic cu un presedinte suspendat las, fricos, un scorpion turbat care se ascunde in spatele PDL-istilor si a carui unica speranta este neindeplinirea cvorumului, si care mai are si tupeul de a declara ca s-ar intoarce la Cotroceni chiar daca scorul este zdrobitor in favoarea demiterii sale.
    Chemarea “ Mergeti la vot “ ( sau variatiuni pe aceasta tema ) nu este electorala, dupa parerea mea. Asa ca cred ca toata mass media are obligatia morala de a lansa aceasta chemare pana la data de 29 iulie ora 23.00. Nu cred ca CNA poate sanctiona vreo televiziune sau vreun post de radio pentru acest mesaj.
    Chemarea de a merge la vot, conform cerintei presedintelui suspendat, ar contracara mesajele absenteiste ale fruntasilor PDL-isti, care comit infractiunea de instigare la iresponsabilitate civica.

  22. Unul este batut cu pixul in cap de UE pentru ca nu vrea sa i se spuna ce sa faca la el in tara, iar celalalt sustinut pentru acordurile financiare facute cu UE si FMI.

  23. Românii au plătit, cu vârf şi îndesat, costurile crizei, regăsite în tăierile anunţate de Traian Băsescu şi executate de guvernele PDL. Băsescu şi ai lui nu au plătit deloc, îmbogăţindu-se fără precedent pe timp de criză. Acum, după ce toţi ceilalţi pedelişti au fost înlăturaţi, Băsescu este singurul hop care mai stă între români şi perspectiva unei vieţi liniştite, dar şi a unei răzbunări de mult aşteptate.Vrei o Românie normala? DA! Hai la referendum!

  24. Basescu a demonstrat deja ca este un mincinos si un corupt.Nu este nevoie de cineva ca el la Cotroceni.Cu siguranta el va pleca pe 29 iulie si dupa aceea se va decide un nou presedinte.unul corect care sa ne reprezinte cu adevarat.
    ____

  25. Daca stam sa-i comparam pe basescu cu antonescu,cel de-al 2-lea chiar are fata de presedinte. e un om cinstit,un om care n-a facut avere din politica,un om care n-are trecut dubios,nu are dosare,nu poate fi santajat cu absolut nimic. tot ce s-a scris in presa despre antonescu sunt minciuni si manipulari. in schimb basescu,e fix diametral fata de antonescu. tot ce poate fi mai rau la un om politic,le gasesti la basescu.

  26. Pe 29 iulie toti cei care vrem sa schimbam ceva in tara asta si mai avem o speranta ca lucrurile vor intra in normalitate, vom vota DA!

  27. penrtu Romania, Crin este raza de lumina care va rasarii pe data de 29 iulie deasupra romanilor.jos Basescu!

  28. Pentru toti cei care au iesit pe strada de la inceputul anului Impotriva lui Basescu! Vi se ofera oportunitatea sa-l demiteti si restu care au fost nemultumiti de el la fel! Votez DA, votez corect

  29. Sa fac o comparatie? Pai ce ar fi de comparat? Antonescu reprezinta normalitatea, reprezinta felul cum ar trebui sa arate presedintele unei tari europene, iar Basescu e modelul unui dictator dintr-o tara bananiera. Probabil tara unde s-a nascut Boureanu…

  30. Pentru faptul că, astăzi, România nu este o societate pe deplin liberă şi deloc prosperă, este vinovat
    basescu
    • Pentru faptul că avem o Justiţia nefuncţională şi coruptă, pentru proliferarea crimei organizate, este
    vinovat basescu
    • De perpetuarea crizei economice actuale şi de lipsa cronică de soluţii în depăşirea acesteia, este
    vinovat basescu jos basescu

  31. Traian Basescu a sfidat legea pentru interesul personal. Sa nu uitam cum si-a dat singur casa de pe str. Mihaileanu, la un pret de nimic, doar era primar. Ce sa mai vorbim de FLOTA cand a adus o paguba de peste 300 milioane de euro bugetului Romaniei. HAIDETI LA VOT.

  32. Prin promovarea unor oameni ca Blejnar sau Videanu, Basescu a luat parte la raul care a avut loc in aceasta tara in ultimii ani. Pe 29 iulie este sansa romanilor pentru o viata mai buna, fara hotie si fara minciuna. Prin votul impotriva lui Basescu, romanii voteaza de fapt impotriva intregului sistem clientelar al acestuia, voteaza impotriva distrugerii acestei tari.

  33. Regimul tiranului Basescu si al gastii sale nu a insemnat decat hotie,minciuna, saracie, ura, mitocanie, mizerie iar acum greii PDL-ului sunt tinuti ascunsi. nu au stiut decat sa ne numeasca ciumpalaci si gandaci!

  34. Eu,personal,nu pot face o comparatie bine definita dintre aceste “2 lumi” datorita timpului petrecut in prim-planul filmului politic romanesc.Nu poti compara cei 8 ani de saracie,coruptie si minciuna cu cele 2 luni ale USL-ului,care,deocamdata se prezinta promitator.Tot ce-mi doresc este ca pe 29 Basescu sa plece definitiv de pe scena politica si sa asistam la o insanatosire a democratiei romanesti !

  35. Crin Antonescu merita sa ne fie presedite..In viziunea mea este Crin nu Basescu.Antonescu este un om responsabil…capabil sa faca pentru tara noastra ce nu a facut Base in 8ani

  36. Situatia economica a romanilor il ajuta pe Traian Basescu sa cumpere voturile romanilor fara un efort financiar extraordinar.E usor sa mituiesti cu cresteri salariale infime cand romanii se lupta in fiecare zi sa supravietuiasca.

  37. Ieșiti pe 29 iulie și votați DA pentru demiterea lui Băsescu! permiteți USL-ului să guverneze!

  38. Jurnalul National este de negasit pe tarabele chioscurilor cu ziare din orasul meu, Calafat. Prietenii imi spun ca situatii similare sunt si in orase precum Bucuresti, Iasi, Craiova.

  39. Dupa ce un om care se prezinta a fi fost presedinte a reusit sa delapideze statul si acum vorbeste despre legalitate avand constitutia in mana, nu imi imaginez cum inca mai exista oameni care sa creada in vorbele lui. Probabil ca acei oameni nu au memorie sau o parte din creier…. Vom iesi toti pe 29 iulie si vom stambila cu arta acel chenar in care se ala literele “D” si “A” ….

  40. Traian Basescu joaca rolul aparari constitutiei,nu poate sa ne mai insele ,asteptarile noastre au fost inselate de prea multe ori DEMITE-L PE BASESCU!

  41. Pagubele aduse de Traian Basescu economiei si Romaniai per ansamblu nu ar echivala cu numarul de voturi pro demitere, chiar daca procentul de participare la vot ar fi 100%. DA PENTRU DEMITERE !!!

  42. pe 29 DA iesim pe strazi,cred ca pe 29 prezenta la vot va fi imensa,toata lumea vrea sa scape de acest mincinos las care nu are pic de moralitate in el…poate ca e presedintele Romaniei dar eu nu-l mai consider demult presedintele meu!

  43. Da….razboiul lumilor..oameni contra mitocani.
    Pe 29 DA la referendum!!!!!!!!!

  44. ce sa compari??basescu nu e de comparat…nu ai cum,e unic omul e Traian adica de domeniul trecutului si o sa vada la referendum DA!!

  45. Basescu se razboieste cu poporul,nu-si da seama ca aceasta lupta este impotriva lui,ca poporul va decide pe 29.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.