Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Războiul lumilor. Faceţi o comparaţie

Similar Posts

181 thoughts on “Războiul lumilor. Faceţi o comparaţie

  1. DA demiterii lui Basescu! A furat din buzunarul fiecarui roman. Nu merita sa fie presedinte!

  2. am facut comparatia ….sunt doi isterici amandoi…de vreo 2 ani crin antonescu face tot posibilul sa il copieze pe basescu..

  3. Basescu a creat tensiune intre stat si societate
    Prin acuzaţiile constante şi denigrarea opoziţiei politice şi a unei părţi a presei, preşedintele a contribuit la divizarea României. Articolul 80, alineatul 2: ( …. ) Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate.”9. A acaparat toată puterea executivăPreşedintele Traian Băsescu s-a comportat ca fiind şeful Guvernului: a dat declaraţii, a avut iniţiative legislative în numele acestuia şi a avut întâlniri foarte dese cu miniştrii. Conform articolului 107 din Constituţie, Guvernul este condus de premier şi nu de preşedinte, acţiunile acestuia din urmă încâlcând principiul separaţiei puterilor în stat.
    Articolul 107, alineatul 1: Primul-ministru conduce Guvernul şi coordonează activitatea membrilor acestuia, respectând atribuţiile ce le revin. De asemenea, prezintă Camerei Deputaţilor sau Senatului rapoarte şi declaraţii cu privire la politica Guvernului, care se dezbat cu prioritate.”
    Articolul 1, alineatul 4: Statul se organizează potrivit principiului separaţiei şi echilibrului puterilor legislativă, executivă şi judecătorească în cadrul democraţiei constituţionale.”

  4. Ideea principala este ca trebuie sa mergem la vot pe data de 29 iulie. Este nevoie de fiecare dintre noi ca sa spunem DA pentru Romania. Viitorul tarii este in mainile noastre.

  5. rin Antonescu si Victor Ponta nu mint si nu sabotează România. Cel care minte e Băsescu. Singurul care sabotează România e Băsescu. Antonescu, Ponta si USL respecta Constitutia si vor revenirea la normalitate, nu scandaluri. Masurile economice luate ieri de guvernul Ponta sunt un exemplu in acest sens. Sunt masuri care vor duce la crearea de locuri de munca si la crestere economică. De asta are nevoie Romania, nu de scandalurile si manipularile lui Traian Băsescu

    BAI basescu cu „b” mic CA SI CARACTERUL TAU INFECT DE PRESEDINTE JUCATOR ……,MAI MULT DANSATOR CU PIRANDELE CU CARE TE-AI INRUDIT SI TU SI MIRCEA DUCE-TI-VA IN P..A MEA CU BERCEA AL VOSTRU!!!!

  6. nu poate e3xista termen de comparatie. Crin, chiar cand era ironic, era de o rionie superioara. Basescu a trebuit sa coboare in hazna…

  7. Dupa cel demitem pe 29 nu mai trebuie sa mai apara nicaieri,nici la tv,nici pe strada,sa stea inchis in casa,sau la puscarie….

  8. Apara Romania Europeana de Basescu! Nu te mai lasa mintit si manipulat de tactici securiste. Indrazneste sa te trezesti. Ultima sa minciuna i-a servit-o cancelarului Germaniei. Traian Băsescu i-a povestit Angelei Merkel că în România nu există prevederi constituţionale pentru suspendarea preşedintelui. “M-a întrebat Angela Merkel dacă a fost retrasă ordonanţa de urgenţă cu Monitorul Oficial. I-am spus că nu, că e la Guvern. M-a întrebat dacă există în Constituţie procedura suspendării preşedintelui. I-am spus că nu“, a declarat senin Băsescu, in conditiile in care Constitutia are astfel de prevederi. Cate minciuni a mai spus Basescu liderilor UE ca sa-si salveze pielea de yes man? De cate ori o fi semnat tratate in dauna romanilor?

  9. Este necesar ca Traian Basescu sa plece!Un simplu “DA” conteaza.Cu ajutorul nostru Basescu ramane doar o poveste urata.

  10. Salut. Sper sa nu deranjez prea mult deviind de la subiect. Nu stiu daca-i de actualitate dar ai observat reclama sau ce-o fi aia de pe pagina online a ziarului Gandul? Undeva, in dreapta vei gasi mare “Voiculescus Mafiotus” plus un mesaj care-ncepe cu un NU si mai mare. Eu il gasesc amuzant.
    Ziar la care activeaza domnul CTP…

  11. Toate argumentele PDL cu privire la asa-zisa “lovitura de stat” a USL cad rand pe rand. Pe 29iulie, Basescu o sa cada si el, iar dupa, toti coruptii si toate grupurile de interese. Votati DA la referendum!

  12. Nu trebuie sa ne lasam si a treia oara pacaliti de un discur jalnic de un presedinte jalnic ,romani au suferit prea mult timp ca sa mai poata suporta inca 3 ani pe acest politruc numit Traian Basescu.Sunt sigur ca cetateni cu drept de vot vor intelege gravitatea lucrurilor pe care le-a facut si il vor demite fara drept de apel.

  13. toata lumea trebuie sa zica da pe 29, trebuie sa ne recastigam drepturile pe care basescu ni le-a luat

  14. Intr-o lume in care Basescu si-a vandut tara si in care Monica Macovei isi doreste ca propriei tari sa-i fie suspendat dreptul de membru al UE,ce-ti poti dori mai mult decat demiterea presedintelui? pe 29 iulie spunem DA schimbarii!

  15. Traian Basescu a sfidat legea prin actiunile sale care i-au adus avantaje politice si materiale directe. A produs o paguba de peste 300 de milioane de euro bugetul Romaniei prin actiunile sale directe documentate in dosarul Flota. Din 300 de nave, flota comerciala a Romaniei a ramas doar cu vaporasele de pe lacul Herestrau. In calitate de primar, si-a dat singur, illegal, casa de pe strada Mihaileanu, pe care a cumparat-o dupa aceea la pret de nimic 20 de mii de dolari un aparatament de 400 de metrii patrati. Si asta, desi avea o vila pe care i-o donase fiicei sale cu doar o luna inainte.

  16. Sunt doua lumi diferite: una pe care o cunoastem cu totii de 8 ani de zile si alta a normalitatii si a bunului simt. Romanii au acum sansa sa aleaga in care vor sa traiasca incepand cu 30 iulie.

  17. Romanii nu il mai vor pe Base…care stie numai el binele nostru.. Nu suntem o turma de cretini care trebuie condusa, suntem un popor care are nevoie de un lider, ca sa ne inteleaga si sa ne apere interesele…sa lupte pentru noi !
    Romani, votati jos Basescu ! Votati DA pe 29 !!!

  18. comparatie intre un taran marinar si un presedinte care sunt convine ca ma va reprezenta si voi fi mandru de asta!

    SAnatate.

  19. Crin Antonescu e singurul om pe care il vreau presedinte din ultimii 20 de ani.

  20. Basescule ! chiar daca iti schimbi culoarea ca si un cameleon(portocaliu, verde, alb,etc) vrand sa prostesti iarasi poporul roman, chiar daca pe ultima suta de metri icerci sa scoti flacari pe nas, pe gura si prin multe alte parti ale corpului, sa stii ca noi romanii din tara aceasta care se numeste ROMANIA, tara care nu iti apartine ci numai poporului roman , vom vota DA pentru demiterea ta pe 29.07.2012

  21. Se personalizeaza prea mult. Eu vreau sa traiesc intr-o tara in care nu conteaza cine e la putere. De aceea il vreau jos pe Basescu. Pentru ca si-a asumat rolul de jucator, de factotum, roluri pe care Constitutia nu i le confera. Pentru ca a pus in miscare in mod odios serviciile secrete pentru a-i asculta pe toti, dusmani sau prieteni deopotriva. Si pentru multe altele.
    Evident, cand va fi cazul, il voi vota pe Crin (cum am facut si in primul tur din 2009) pentru ca sper si cred ca el va impune acel sistem care sa functioneze indiferent de omul de la Cotroceni sau de la Victoria. Sper si cred ca va face tara pe care o vreau.
    Deci asta-i treaba: nu aleg intre Basescu si Antonescu/Ponta (e diversiunea PDL-istilor), pur si simplu votez impotriva lui Basescu si a tot ce inseamna el si camarila lui.

  22. Este de prisos sa mai comentam acum despre cei doi presedinti ai tarii! Ce ma intereseaza in mod deosebit este ca pe 29 iulie, la referedum, lumea sa voteze demiterea si iesirea rusinoasa de pe scena politica a acestui om lipsit de orice sentiment de iubire si patriotism.

  23. Pe 29 iulie 2012 romanii vor scapa de presedintele dictator ,de “comandantul” care a adus Romania in deriva.El va ramane ca o rusine in istoria acestei tari.

  24. Crin Antonescu este presedintele de care tare are nevoie in momentul de fata !!!

  25. TRAIAN BASESCU este un om care a lasat in urma multe cicatrici in societate si in bugetul statului. A furat din pensiile si salariile poporului, in conditiile in care un presedinte ar trebui sa uneasca si sa-si calazuiasca poporul spre prosperitate si fericire nu sa-I umileasca , nu sa-I fure,nu sa-I minta.
    Mergem la Referendum pe 29 iulie si votam DA pentru demiterea domnului Basescu.

  26. Basescu este un “nimeni” pentru U.E., N.A.T.O. sau S.U.A. asa cum incearca sa ne faca sa credem. El este “cineva” pentru F.M.I. eventual, doar le-a facilitat atatea imprumuturi pentru Romania.. “foarte necesare”, romanii inca nu au inteles ca FMI-ul nu ne ajuta, Romania ajuta FMI-ul.

  27. Un Presedinte nu este SEF, este MEDIATOR!!! ce a mediat Basescu?Scandaluri!!! Suntem intr-o continua criza politica pentru ca el este in fruntea tarii! Pentru ca m-am saturat de Traian Basescu pe 29 iulie votez DA pentru demiterea lui!!!

  28. Crin Antonescu presedinte! nu ne dorim un presedinte slab si care isi bate joc de tara! spuneti DA pe 29 iulie la referendum!

  29. parerea mea este ca orice vot conteaza.iar cei care spun ca votul lor nu prea ar conta prefera sa stea acasa in ziua votului.eu ma duc la vot, votez DA, si sper ca si cei ce cred in viitorul Romaniei sa o faca.imi doresc sa iesim intr-un numar cat mai mare la referendumul acesta indiferent de ceea ce ne indeamna dl basescu.eu zic DA unei Romanii noi, capabile sa isi organizeze propria tara.tu?

  30. Structurarea destructuralizarii structurilor… Aoleo! Basescule pune mana pe o carte si mai citeste ca ori erai sub influenta spirtoaselor, ori stai cam rau cu vocabularul.

  31. Referendumul este validat daca la vot participa 50%+1 din cei inscrisi pe liste. In aceste conditii, avem trei variante: daca vrem sa traim intr-o tara normala, daca vrem sa scapăm de scandaluri, de hotie si de mitocanie, votăm DA pentru demiterea lui Băsescu. Cei care vor sa ramana cu Băsescu, Udrea, Videanu, Ritzi, voteaza NU. Cel mai mult vor avea de suferit cei care stau acasa. Daca stati acasa pentru ca nu va plac nici unii, nici altii, trebuie sa intelegeti ca haosul, scandalul si presiunea din viata publica din ultima saptamana, in ultima luna si de opt ani de cand e Băsescu presedinte, toate acestea nu au fost nimic, pe langa ce va fi daca se intoarce la Cotroceni un presedinte ilegitim si dornic de razbunare.

  32. INTREBARI LA CARE BASESCU NU POATE RASPUNDE!!!!!!!
    De ce este Monica Iacob Ridzi în libertate?

    – Adriean Videanu este un om cinstit?

    – Din ce bani a schimbat familia Băsescu 5 case în 6 ani?

    – De ce a fost Hidroelectrica dată “băieţilor deştepţi” timp de 8 ani, cu prejudiciu de câteva miliarde de euro ?

    – De ce aţi folosit bani publici şi resurse din partid pentru ca fiica dumneavoastră să devină europarlamentar?

    – De ce aţi desfiinţat statutul de militar pensionarilor Armatei Române, când aţi promis contrariul?

    – De ce conducerea PDL este formată din persoanea căror avere cumulată se apropie de un miliard de euro ?

    – De ce aţi cerut în mod imperativ nerespectarea hotărârilor justiţiei, în special a celor definitive şi irevocabile pronunţate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie?

    – De ce daţi ordine procurorilor, de ce vorbiţi la telefon cu şeful DNA pentru a influenţa anchetele?

  33. Sa iesim cu toti la vot pe 29, pentru ca daca stam acasa ca un grup de ignoranti Basescu se poate intoarce la Cotroceni, locul unde taie salariile si pensiile! Sa votam DA la referendum pentru ca asa putem face o schimbare in tara noastra!

  34. Pentru domnul Basescu om de aleasa tinuta morala si caracter ireprosabil voi vota in 29 iul ca deobicei cu DA!

  35. Domnule Crin Antonescu , imi doresc sa faceti ceva pentru tara asta, au mancato hotii ! Ne vrem libertatea, Jos Basescu!

  36. basescu este obisnuit sa sfideze legea, sa o faca singur chiar.basescu a adus tara in aceasta situatie, daca era un presedinte care isi indeplinea cum se cuvine progativele, lumea era multumita si nu se facea nici un referendum, dar cum nu a stiut decat sa faca in interesul sau si al acolitilor sai,exact cum este acuzat de catre USL, s-a ajuns in acest haos cel mai corect este sa iesim la vot sa ne exprimam opinia.pana la urma asta inseamna democratie

  37. Obisnuiam sa fiu mandru ca sunt roman! Apoi Basescu a devenit presedinte!

  38. Sa facem comparatie intre Crin si Basescu? Victor,cred ca glumesti…… Cum poti compara un domn cu un taran?

  39. Basescu reprezinta o viziune apusa a unei Romanii saracite de o elita imbogatita din afaceri cu satul, in care exceleaza mediocritatile, iar serviciile de informatii au suficienti angajati pentru a supraveghea intreaga populatie. In romania sunt 3000 de angajati SRI la o populatie de 20 milioane de locuitori, pe cand in Germania serviciul de informatii interne are 2500 de angajati la o populatie de 80 de milioane de locuitori.

  40. Băsescu si PDL au pus mediul de afaceri pe butuci. Guvernul USL a adoptat o serie de măsuri care stimulează mediul de afaceri, asigură creştere economică si crearea de locuri de muncă
    Trebuie sa aratam realitatea si faptul ca Basescu va fi demis dupa acest referendum

  41. Nu exista grad de comparatie intre cei doi. Domnul Antonescu este un om cult si rafinat, Basescu este un hot betiv. Haideti la referendum sa ne scapam de el!

  42. Băsescu apus în mișcare o mașinărie de diversiuni care nu urmăresc decât să abată atenția de la discuția asupra mandatului lui. Ba plagiatul lui Ponta, ba nu știu ce legături cu ruși, ba discuții despre așa-zisa distrugere a instituțiilor de securitate ale statului.
    Trebuie să spunem oamenilor foarte clar: referendumul din 29 iulie este despre Traian Băsescu, despre cum și-a exercitat el mandatul de președinte și despre cum arată România lui Băsescu.

  43. Basescu ne-ai mintit mereu inainte de alegeri nepromiti ca ne maresti salariile dupa alegeri ni le tai cu 25%. Jos basescu!!! Vrem dreptate, vrem un presedinte cu verticalitate.

  44. pot demonstra ca vreau, ca pot, si ca imi pasa. duminica pe 29 iulie voi spune “DA” pentru ca imi permit

  45. 15000*50= Atatia bani a dat PDl-ul pe miting-ul de la IASI. Au strans ceva bani din ce furat. Nu credeti??

  46. Sa spui asa ceva este inca o manipulare grosiera, de genul celor pe care Basescu si PDL le practica pe scara larga.
    Cei care acum spun ca este stupida plangerea penala a USL au vazut cat de stupide si nocive sunt calomniile lui Basescu si cat de revoltatoare e teza asa zisei lovituri de stat?

  47. Crin Antonescu este un presedinte mult mai bun decat Traian Basescu ar putea fi vre-odata . Haideti sa-l dam jos pe presedintele suspendat

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.