Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Războiul lumilor. Faceţi o comparaţie

Similar Posts

181 thoughts on “Războiul lumilor. Faceţi o comparaţie

  1. Pentru mine Crin reprezinta normalitatea,pe 29 fireste .voi spune da !

  2. Din aceasta comparatie, de la pdl si de la basescu eu am inteles ca trebuie sa merg la votare si sa votez Da pentru DEMITEREA PRESEDINTELUI.

  3. e simplu:
    – argumente contra “ba p’a ma-tii”;
    – un razboi contra unui inamic perfid, care, pe ultima suta de metri,
    joaca cu arme murdare, urmarind a semana confuzie, haos si scirba
    printre cei care doresc sa mearga la vot ori printre cei nehotariti:
    repetarea pina la sterpezirea dintilor a temei “toti sint la fel, deci
    de ce sa ma mai deranjez sa mai lupt ?!”, preluarea (altor) culori(lor)
    precum alb (verde) ca si a unor elemente de simbolistica e.g.:
    “Imnul Golanilor”, tema “anticomunista”, cameleonismul, auto-victimizarea,
    auto-identificarea fara nici-un drept cu valorile europene / cu a unui/unor
    luptator(i) impotriva unui sistem anti-totalitar, ce mai nou se foloseste si
    de “flacara olimpica”, idei de o perfidie, obscenitate si prost-gust, cum rar
    mai poti vedea in vreo alta tara cu apa rece la robinet si sistem de educatie.

    cu cit o societate este mai avansata dpdv al educatiei, cu atit sansele ca un
    astfel de individ sa prosteasca pe fata cu seninatate cu mase largi de cetateni,
    sint mai mici, aproape nule.
    omul asta lucreaza cu “materialul clientului” (al cetateanului mai putin educat,
    indiferent de contitia materiala si mediul social din care face parte), acest
    lucru permitindu-i sa poata manipula grosolan si sa jigneasca, fara sa fie
    sanctionat oricind, la orice ora vis-a-vis de ceea ce emite in spatiul public.

  4. Basescu-acest paranoic-ceausist, care crede ca el e statul si e de neinlocuit trebuie anchetat penal pentru tot raul care ni l-a facut, il face Romaniei si vedem ca il va mai face. Bolnavii care sufera de sindromul dictatorului sunt foarte periculosi si f credibili (vezi Europa??). Dar romanii, care au ingrasat cultul personalitatii lui Ceausescu si al lui Basescu, romanii, mai ales cei din institutiile care trebuie sa ne apere pe noi si statul de drept, ce scuza au?? As vrea sa vad multe teze de doctorat pe tema asta: “nevoia de bici la romani” si pupatul in c…” si crima impotriva poporului tau, pe care-l sfidezi cu aroganta cand te crezi vesnic la putere”. Ziaristii care zic ca asta-i libera exprimare si pun egal intre ei si ce-au zis criminalii basisti, impotriva economiei noastre in criza, sunt cel putin “stupefianti”. “Golani”, treziti-va!
    Antonescu e “elegant”, noi suntem iertatori si creduli. Ce tara e asta unde CCR da verdicte clar anticonstitutionale, dar legea nu lasa pe nimeni sa se atinga de ei? Sau se pronunta pe probleme care n-au nicio legatura cu Constit. Vreau sa vad ce zic de orar, pt ca legea lor si Const.spun clar ca CCR trebuie sa vegheze pt asigurarea unui numar cat mai mare de participare la referendum.
    Ce tara e asta unde CSAT nu ia decizii daca un membru e impotriva. Daca acel membru e bolnav si are gandirea afectata? Sau daca e partizan, sau tradator? Cine ne apara?
    Ce tara e asta unde nevasta sefului SIE a primit gras de la firme straine cu interese majore in Romania, dar noi ne dam cu c.n sus de plagiate? Si acelasi MRU care a avut burse dela Soros si alte „fundatii” cu mari interese financiare, vrea sa ne conduca?
    Plagiat-Tara arde si baba se piaptana! Cine i-a platit pe astia sa se grabeasca cu verdicte, acum, in campanie?????????????

  5. Deocamdata eu nu fac nici o comparatie. Eu stiu un singur lucru, ca vreau sa-l dau jos pe Basescu.
    Ca sa comparam 2 persoane ar trebui sa-l vedem pe Crin la treaba ca presedinte plin si nu in timpul unei campanii electorale de genul celei pe care o traim noi acum. Eu de mult m-am gandit ca singura sansa ca sa scapam de Basescu este ca celalalt sa joace mult mai bine rolul lui Basescu, dupa care sa isi ceara scuze pentru ca a trebuit sa faca asta si sa incepem sa invatam iar impreuna popor si politicieni ABC-ul democratiei. Desi ma bucur ca Antonescu nu a coborat asa de mult stacheta, nu stiu cat de eficienta este campania dumnealui.Sau hai sa spunem ca daca scapam de Basescu a fost eficienta, daca nu scapam de Basescu nu a fost eficienta. Sper ca in cazul in care reusim sa-l trimitem acasa pe Basescu, discursul lui Antonescu sa revina la normal.
    In alta ordine de idei vad ca PDL vrea introducerea camerelor video la referendum. Eu zic sa le folosim tot pe cele din 2009. 🙂
    Daca ar fi existat camere video atunci, toti bourenii din PDL ar fi fost astazi in puscarie.

  6. Trebuie marinelu’ bagat in camasa de forta si dus la Central,iar de acolo la Spitalul penitenciar Rahova…
    Trebuia de acum vreo 3 ani sa facem acest lucru , dar mai bine mai tarziu decat niciodata…

  7. comparatie intre cine?intre un fost viitor presedinte si un viitor fost presedinte (i)

  8. Diferenta e evidentă… ultimele gaselnite ale lui basescu, printre care si asta cu “paiata” care lucreaza “nu stiu inca pentru cine” sunt abjecte. Pe langa asta, se mai adauga si cea cu izolarea de Europa, sau pierderea dreptului “românlor” de a circula liber … cine e securistul aici? Nu stiu, mie insa toata strategia asta, incepand cu cedarea puterii acum doua luni, si terminand cu ultimele lui manipulari, imi miros destul de tare a CIA. Nu pot sa-l creditez pe basescu cu atata inteligenta si viziune pentru a pune la punc un plan atat de inteligent si eficient…a reusit sa bage indoiala in mintile oamenilor si a reusit sa-si faca un referendum unde are sanse mari sa “castige” chiar daca in mod normal n-ar fi trebuit sa aiba nicio sansa. Chiar nu cred ca e atat de destept…chestii din-astea am mai vazut prin filme despre politica americana. Mie chair imi miroase a americani aici…nu stiu de ce le-ar conveni sa ramana in continuare basescu, probabil le e mai usor sa ne ia ce ne-a mai ramas (cupru, aur, gaze, hidrocentrala), desi deca se strofoaca un pic, le pot lua destul de usor si de la ceilalti…sunt destul de ciudate imbarligaturile astea, si nu au nimic de a face cu patriotismul, poporul roman, sau alte chestii din-astea perimate.

  9. Este clar,este o actiune STRUCTURATA,de DESTRUCTURARE ,a STRUCTURILOR STRUCUTURATE atat de STRUCTURAT de STRUCTURALUL presedinte actual suspendat si viitor demis,caruia ii dorim demitere usoara si ii transmitem traditionala urare marinareasca VANT BUN DIN PUPA cu rugamintea sa o tina DREPT ASA pana cand va ajunge cu nava in portul de final de destinatie, “BRUTARIA”Rahova,ocazie cu care poate schimba pavilionul,registrul navei si portul de atas.Poate opta in intre Targusor si Jilava…

  10. Este ca si cum ai compara un noroi urat mirositoar cu un izvor curat de apa de munte.Chiar ca nu se pot gasi termeni de comparatie.Basescu intruchipeaza tot ce poate insemna raul ascuns,iesit la suprafata cu forta:minciuna,lasitate,rautate,sadism,securism,santajism,obscurantism,disperare dupa putere,tradare de tara.Nu poti sa-l contrapui astfel pe Crin Antonescu,un om absolut normal,poate cu defecte,dar nimic din cele enumerate mai sus,care pot afecta o natie.Conteaza enorm ca nu e santajabil-fapt care-l scoate din minti pe Basescu si-l face sa spuna niste prostii si rautati dezgustatoare-,conteaza ca are cuvant,ca are bun simt,ca nu fura,ca n-a fost si nu este securist,comunist,ca este corect,ca-i pasa de Romania.Basescu daca ar fi avut cu ce sa-l manjeasca,ar fi facut-o,ca doar stim ca a incercat.Marea lui problema este ca de fapt ii este foarte frica.Antonescu este imaginea a ceea ce ar fi trebuit sa fie Basescu si n-a fost.Mai tineti minte cand ne-a spus”Sant perfect,doamna!”?Ei bine,asta a sunat ca o sentinta paranoida,in care unul ce se crede perfect ne condamna sa stam cu el pe cap pentru ca nu mai exista altul ca el,el stie cel mai bine ce ne trebuie,este expert in orice domeniu.Acum putem sa revenim la normal,sa nu ne mai fie frica,sa nu ne mai fie rusine,sa uitam ca a existat vreodata Basescu.Veniti la referendum si votati DA,daca vreti sa mai traiti decent!

  11. total neconvins de crin antonescu. poate daca mai trecea prin parlament si nu ajungea (al naibii plan al lui voiculescu) intr-o zi sef la senat, a doua zi presedinte nevotat de nimeni.
    da, astept pe cineva mult mai fresh ca el.

  12. Atentie la EPAVA.Ea intotdeauna cand se scufunda atrage la fund tot ce se gaseste in jurul ei(DNA,ANI,SERVICII,propagandisti,colonei,etc).

  13. Crin este echilibrat, calm, intelept si onoreaza functia. Marinaru’ saracu’ e vai mama lui, nu numai ca-i pocit de Dumnezeu si de ura din constiinta lui, dar e prefacut, minte cum respira, vorbeste prostii si se nutreste din ura si revansa. Oricum, comentariile sunt de prisos, ajunge sa-i vezi si sa-i asculti! Si, desigur, sa pui stampila pe “DA” la referendum, ca sa scapam de necaz. Apoi mai vedem!

  14. Lovitura de stat in desfasurare a fost la alegerile prezidentiale cu voturile din Paris si de aiurea.Priviti fata candidatului in momentul anuntarii la exitpoll a rezultatelor si priviti in continuare destinderea de pe
    fata lui cand i s-a comunicat probabil ca s-a aranjat treaba (aparent pierduse).Reluati din arhiva imaginile.Oricum e jucator amator, de poker ,il tradeaza fatza.
    Desigur ca au fost mutari rapide in tactica aproape militara care au schimbat majoritatea.
    De asta se teme mamaie Europa ca poate se intampla si la ei asa ceva in urma austeritatii impuse.
    Discursul lui Antonescu este imbatabil si aduce normalitatea in locul hahaielilor
    si a glumitzelor proaste de care avem parte.
    Dupa 8 ani inevitabil s-a ajuns la timeout.

  15. Cum?
    PDL intra in coliziune cu Basescu?
    PDL este ghetarul ce scufunda TITANICUL,tarziu a realizat Basescu asta.

  16. Ce poate fi mai semnificativ ca atitudinea”eu sunt seful statului ,voi trebue sa faceti NUMAI ce HOTARASC EU”.Argumentul cel mai puternic s-a intamplat cand a anuntat TAIEREA PENSILOR SI SALARILOR.In loc sa inceapa cu DRAGI ROMANI VA DAU O VESTE PROASTA PE CARE REGRET SA VA -O ADUC LA CUNOSTIINTA SI AM TOATA COMPASIUNEA PENTRU TOTI CARE VOR SUFERI DIN CAUZA ACEASTA.Din CONTRA a afirmat ca EL A DECIS si apoi A RANJIT aratand ca se bucura de raul provocat/decis, justificat sau nu.Cred ca acest lucru nu va putea fi UITAT NICIODATA si pe care ISTORIA il va consemna la ASA NU.Poti uita EBA/RIDZTI,poti uita flota,casa mihaileanu,spalarea de bani,promisiunile nerealizate,protejarea regilor asfaltului,imprumutul FMI pentru realegere,desfintare scoli si spitale,contrazicerile de la o zi la alta si chiar faptul ca a INVRAJBIT INTRE EI PE ROMANI.Romanii in istorie au relizat LUCRURI MARETE numai cand au fost UNITI.

  17. Chioru’ cel nebun trebuie bagat in camasa de forta si dus la Central…
    Dupa sedare,trebuie trimis la Spitalul Penitenciar Rahova…

  18. Salut Victore ,
    nitel off-topic vin si eu cu o propunere,referitoare la o postare pe youtube,si anume:
    Rog pe oricine are mai mult timp liber ca mine si care se pricepe la postare pe youtube,sa facem impreuna un PROTEST catre organismele si persoanele din UE care ne-au pus bocancul pe gat si ne obliga sa jucam ca niste marionete fara minte,dupa cum au hotarat ei.Total abuziv,total de neacceptat!Daca ar fi indraznit sa faca asa ceva vizavi de Franta sau Germania,ar fi fost niste reactii de ar fi zguduit bolta cereasca!!Dar cu noi isi permit,pe ce baza,nu stiu!
    Pe scurt,o sa compun o scrisoare-petitie,in care o sa imi spun puntul meu de vedere ca cetatean roman si european platitor de taxe,am s-o traduc in engleza,si vreau ca cineva care are timp si pricepere,sa o incarce pe youtube,o sa gasim si un titlu pe masura,sa sara in ochi tuturor infoiatilor din UE care nu isi dau seama ca au devenit complici ai unui regim securistoid,devenind practic dusmanii acestui popor!Nu ma intereseaza daca ori din nestiinta ori din interese mizerabile s-au aliat cu sistemul infect al lui basila,rezultatul este ca au facut-o si noi si numai noi romanii vom trage ponoasele.
    As dori ca aceasta petitie sa treaca in scroll pe ecran si dupa aceea sa fie rulate secvente in care basila loveste copilul ala,in care spune in 2007 ca un cvorum fortat la un referendum este ilegal,marturisirea audio a incendierii portului Rouen,totul cu traducere(pot sa fac eu traducerile),secventa cand recunoaste ca a mintit-o pe Angela Merkel spunand ca in Constitutie nu este reglementata suspendarea presedintelui.
    Bineinteles ca pot fi atasate multe multe multe lucruri,traduse,ca de exemplu cate ordonante de urgenta si asumari de raspundere a avut guvernul boc si mru,cum au fost numiti in posturi cheie oameni santajabili sau santajati,sau cumparati,total aserviti regimului securisto-mafiot,imagini graitoare cu mausoleele pe care pedelaii si le-au ridicat,in contrast cu oameni ramasi pe drumuri la inundatii sau aruncati din casele lor de mafiile imobiliare,imagini cu bolizi de lux ai mafiotilor oranj in contrast cu glodul de pe ulitele localitatilor romanesti,furtul video de la legea pensiilor,plus rezultatul de NUP dat hoatei ordinare,de catre”justitia independenta” a lui basila,etc etc.
    Sa se spuna ca hienele astea oranj ne-au bagat datori pe 3 generatii,iar banii care s-au imprumutat de la FMI si alte oranisme,nu se vad mai deloc,nu sunt fabrici,scoli,gradinite,spitale noi,nimic nimic nimic.Se vede cate ceva prin terenurile sportive din paduri sau in panta sau facute in sate populate de ultimii 5 batrani,telegondole care pleaca de niciunde si ajung unde urla lupii a pustiu.
    Sunt atat de multe de aratat,ca mi se invalmasesc in minte.
    As sugera sa facem aceasta petitie,ca un proiect comun al tuturor celor care vor sa se implice,iar ca si comentarii,sa adaugam semnatura,adica numele si prenumele,si cate un scurt mesaj personal catre organismele UE care ne fac aceasta nedreptate strigatoare la cer.
    Specific ca eu singura nu stiu din punct de vedere tehnic sa fac asa ceva,nici nu am mult timp la dispozitie sa bajbai cum se face,dar cred ca se pot gasi utilizatori avansati de net care sa participe la acest proiect.
    Imi iau sarcina de a compune si traduce petitia plus orice alt material video sau audio necesar.
    De ce youtube?Pentru ca asa suntem siguri ca se va auzi,pentru ca vorbele noastre nu se vor mai pierde in anonimat.Desi situl asta are foarte multe accesari,nu avem siguranta ca cineva il monitorizeaza si trimite la Bruxelles impresiile noastre.
    Intr-un cuvant,trebuie sa ne mutam la nivelul urmator!
    Sa dam amploare vocilor noastre,cu dovezi de netagaduit,sa stie nu numai UE,dar si intreaga planeta,ce nedreptate ni se face!
    Cum UE a devenit complicea pe fata a unui regim opresiv,care conduce prin dosare,frica,intimidare,atac murdar,perfidie ,intoxicare,manipulare si inselaciune!
    O INTREBARE DOMNILOR DE LA UE:
    DACA CCR AR FI DECIS ”DEMOCRATIC;; CA POPORUL ROMAN SA FIE MITRALIAT LA PARTICIPAREA LA REFERENDUM,ATI MAI FI DECIS CA RESPECTAREA DECIZIILOR CCR ESTE OBLIGATORIE ??
    Hai sa aratam ca nu suntem nici muti,nici prosti,si ca nu mai vrem sa fim carne de tun pentru interese care trec de capul si nevoile noastre!
    Sa punem in practica aceasta idee si,colaborand cat mai multi,sa ne facem efectiv auziti la Bruxelles!Si sa ii judece pe cei care ne condamna la haos si dezbinare,luand partea unui comunist si securist notoriu,sa ii judece zic,si celelalte popoare din UE,sa vada ce ii poate astepta daca se lasa la mana ”democratiei” UE.Sa vada toti cum superficialitatea celor care ne-au judecat fara sa aiba toate datele, ne poate distruge ca natiune!Sa fie o lectie ca sa nu se mai faca acest fel de nedreptate nici unui popor never ever!
    Noi astia obiditi si jumuliti de regimul asta de capuse nesatule,sa dam si noi o lectie de democratie adevarata paunilor si infoiatilor de la UE!
    O sa trimit aceasta postare si catre Radu..cu cat suntem mai multi cu atat mai bine!
    Va rog sa va spuneti parerea vizavi de aceasta idee..si sa trecem la treaba!

  19. Unul (Crin Antonescu) spune adevarul si unul (Traian Basescu) minte cu nerusinare. Daca era vorba de restructurare, fota era demis si pus in locul lui un om pe aceeasi lungime de unda cu Antonescu. De cand se poate numi restructurarea serviciilor, cand acestea fac o ilegalitate si se iau masuri impotriva acestor ilegalitati?

  20. Poti sa compari un Mercedes cu o caruta?! :)) Numai prin simplul fapt ca basescu nu a avut cu ce sa-l “agate” pe Antonescu, cu toate ca a incercat, si deja diferenta dintre ei e ca de la cer la pamant! Despre Antonescu nu ai ce spune de rau si din cate imi dau eu seama omul asta e chiar un patriot, e un om care vrea sincer binele tarii, pe cand la basescu, unde pui degetul dai numai de coruptie, securitate, comunism, mitocanie, minciuna etc. Deci ce sa compari?! :)) Antonescu joaca in alta “liga”, intr-o liga pe care creierul primitiv a lui basescu nu o poate intelege! “DA” LA REFERENDUM! 🙂

  21. * erata (scrisei repede si cu picioarele):

    …impotriva unui sistem totalitar…

  22. A face comparatii e o pierdere de vreme. Din filmulet se nasc insa doua intrebari de interes public: cate tricouri are statul de drepti si cu ce le spala ca sa nu…aaaaa, ma-ntelegeti! 🙂

  23. “Viata asta-i bun pierdut
    Când n-o traiesti cum ai fi vrut!
    Si-acum ar vrea un neam calau
    S-arunce jug în gâtul tau:
    E rau destul ca ne-am nascut,
    Mai vrem si-al doilea rau?

    Din zei de-am fi scoborâtori,
    C-o moarte tot suntem datori!
    Totuna e dac-ai murit
    Flacau ori mos îngârbovit;
    Dar nu-i totuna leu sa mori
    Ori câine-nlantuit.”

  24. …Iata un indemn ptr. acest popor “botezat” de o gramada de “loaze”istorice,ROMAN!…Noi nu suntem urmasi ai Romei,noi suntem urmasi ai TRACIEI si ai SRMISEGETUZEI!…Daca ne-am nascut din aceasta glie care ne hraneste si ne sprijina talpile,inseamna ca suntem haraziti sa traim in DEMNITATE!…Hai sa dovedim asta pe 29 Iulie!!!!!!!!!!

  25. Nu poate exista o comparatie. Ceea ce este ciudat este insa ca unul din cinci sau sase locuitori ai frumoasei noastre patrii este inca fascinat de behaitul marinarului. Ma asteptam sa ia sub 10% la referendum, dar orice sub 49% este binevenit. Si sa speram ca se vor prezenta peste 50%, asa cum a estimat Dl. Ponta

  26. Cei doi nu au comun nici genul proxim cum sa apelez la diferenta specifica? Cereti imposibilul.Eu stiu ca sustin demersurile USL si pe cei doi care se lupta cu toata fiinta lor.

  27. @ Virgil
    Bravo,chiar te-ai gandit bine la Cozma Racoare! Hai sa aratam ca putem fi cu totii lei,daca alegem in fruntea noastra un leu ca Antonescu si nu un caine turbat ca Basescu(cer scuze cainilor pe care ii iubesc si pe care Basescu i-a hingherit-asocierea cu personajul ii dezavantajeaza rau).

  28. M-am ingrozit cati basisti am printre cunoscuti (culmea, mai ales in tara, unde au benficiat de activitatea lui). Basisti din aceia neasumati, cu aere intelectuale, care spun ca il detesta pe basescu dar ca i-a speriat Crin si ca nu mai pot cu plagiatul lui Ponta??? Cum nu ii pot banui de minciuna, ramane doar ingustimea mintii, o halucinanta lipsa de logica si de bun simt.

    In acelasi timp ma sperie putin cat m-am radicalizat chiar eu, desi nu mai traiesc prin Romania de mult… Niste basisti din aceia trebuiau sa ma viziteze peste vreo 3 saptamani si le-am spus ca in camera mea de oaspeti nu gazduiesc basisti. Nu sunt mandra de asta, dar pur si simplu mi-am iesit din sarite dupa o discutie de doar 10 minute despre referendum…

    Nu vreau sa imi imaginez cum ar fi viata in Romania daca basescu se intoarce la Cotroceni. Cata disperare, dezbinare, revolta, nedreptate… Trebuie sa votam pe 29, indiferent cat de mare este efortul. Imi ia o zi intreaga sa merg sa votez, dar o voi face. Mi-ar fi sila de mine sa stau acasa si sa stiu ca asa am votat pentru Basescu. Trebuie sa intelegem ca nu exista abtinere, DA = pleaca basescu, orice altceva = vot in favoarea lui.

  29. Mi-am dat seama aseara ca daca scapam de el duminica viitoare practic pierde 2 ani si jumatate, adica jumatate din al doilea mandat, adica un sfert din cele doua mandate. Pacat ca nu s-au gandit la un slogan de genul: “Taiati-i 25% din mandate”. 🙂

  30. Da ce comparatie sa mai faci? Mai degraba faci o comparatie intre real si realitate. In real, eu unul, cel putin, vad:

    Defrisari masive de padure, oameni care traiesc cu la limita dintre viata si moarte, copii fara posibilitatea unei educatii de calitate, documentare BBC despre cersetori, hoti si prostituate din ROMANIA, spitale in paragina, oameni fara adapost, etc. Mai observ si o cultura a tampeniei si prostiei, teroare si lipsa posibilitatii de ati exprima o parere fara a te gandi ca poti sa iei o amenda de la CNA…ETC..

    Fac o comparatie mai bine intre REAL si REALITATE….Si mi se pare mie sa USL, chiar are un program de guvernare, pe care il poti citi pe site-ul PNL…
    Ce draq?!? Nu ne mai updatam driverele niciodata…Mergem tot asha cu ele inainte, instalam altele care nu au nici o legatura cu Placa VIDEO, de exemplu?
    Sau ce?!?!? ITI folosesti computerul fara monitor?!?!?!

    http://www.youtube.com/watch?v=Xu_GQMIHQW0&feature=related

  31. Care-i flacara democratiei?
    Democratie= Exprimarea convingerilor libere prin vot
    PDL participa au ba la referendum?
    Cand PDL era pe cai mari in parlament sfida o tara intreaga prin neparticipare.Acum cetatenii tarii nu vor ramane datori.

  32. Crin Antonescu pe langa Traian Basescu este ca Orient Express pe langa personalul de Murfatlar.

  33. @klmx Noi iti respectam opinia,insa vei constata ca esti in minoritate absoluta.Acest lucru nu te pune pe ganduri sa te intrebi de ce? Raspuns:poate esti pdl-ist,poate esti pupinbasist,poate esti pupin..k ..ist,poate esti unul din hotii ultimilor ani,poate esti unul din tutarii bugetului,poate faci parte din armata platita cu bani si sinecuri a regimului odios,poate esti “colonel”,poate esti alarmat ca in loc de “SA TRAITI BINE ” asa cum v-a ordonat SEFUL ,vei fi nevoit ca din 29.07 se te apuci de o munca cinstita.Ca poti fi nga,nga,nga NU CRED, fiindca pe acest blog sunt oameni prea destepti ca sa faca o asa”gafa/afirmatie”.

  34. O să zic ce a zis şi Oana Stancu într-o emisiune. Mi-e ruşine de poporul în care trăiesc, că dintre cei doi, în 2009, l-a ales pe Băsescu. Este bun la prostit, la a face pe victima, dar şi mai mult la furat. Mie nu-mi vine să cred, mi se pare fabulos, că şi acum, după atâţia ani, încă sunt oameni care-l vor în continuare la putere.
    Înţeleg că unii nu-l simpatizează nici pe Antonescu, însă ar trebui să înţeleagă faptul că la referendum e vorba doar de Băsescu. După aceea, nu-i obligă nimeni să-l voteze pe Antonescu. Şi pe asta cred că ar trebui să se axeze mass media, pe lângă îndemnul de a merge la vot. Să-i facă pe cetăţeni să-şi dea seama că nu-l votează pe Antonescu dacă pun ştampila pe DA.

  35. Numar zilele si orele pana duminica.Desigur votez DA. Asa cum am mai spus aici nu inteleg ce se intampla cu Antena 3, Gadea chiar nu urmareste postului lui in week-end?Azi a trebuit sa ma uit la B1tv si Romania tv, daca iti vine sa crezi, sa vad mitingul USL.Pana sa transmita Antena3, se sfarsise mitingul.Multi, multi basisti si la voi

  36. Oamenii uita repede, in general. Pentru mine, in ce il priveste pe Basescu, ar fi drept ca omul sa fie demis. Dar nu suficient. Vreau sa-l vad in ocna, macar pentru doua mandate si mai vreau, vorba lui Badea, sa i se intimple foarte mult rau, asa, proportional cu raul facut de securistul asta guraliv. Si o sa ma rog la Doamne-Doamne ca pe linga toate astea sa-mi faca hatirul de a-l vedea mincat de mistreti. De viu. Asijderea pentru haita de jigodii care-i cinta-n struna si sint partasi la ce s-a intimplat in ultimii 8 ani.
    Nu vad ce comparatie s-ar putea face intre un scelerat si Antonescu. Numai sa nu bea si Antonescu apa dupa el…

  37. Antonescu este un orator exceptional, am fost incantata sa-l ascult de fiecare data la prima suspendare…pacat ca putini au sansa sa-l asculte live, inregistrari nu am gasit si de cele mai multe ori vorbeste la ore imposibile..televiziunile , toate, preiau prea putin…mare pacat
    evident ca voi vota DA, sa se tavalesca in chinuri…si asta si cu ajutarul tau direct pentru care multumesc muuult!!!

  38. basescu uita ca a intrat in coliziune cu Poporul Roman….si nu pot decit sa-i urez din suflet a ajunga sa traiasca cum am trait noi in anii in care pdl-ul si basescu au guvernat.
    Sper din suflet ca dupa 29 iulie sa nu mai auzim in veci de el si de ciracii lui…ARZA-I-AR FOCUL SA-I ARZA !

  39. Sper că voi, “colegii” mei de pe acest blog, care spuneţi că veţi pune duminică ştampila pe DA, cu mult entuziasm, staţi de vorbă şi cu oamenii din jurul vostru. Unii mai au nevoie de ajutor. Cei care nu au şi sunt băsişti convinşi sunt foarte puţini şi nu merită niciun efort. Dar…ceilalţi, da. Inclusiv “diaconeştii”, care pentru a avea ocazia să-l voteze pe DD în toamna asta şi nu peste doi ani, trebuie să pună DA pe 29 iulie ( pe urmă, mai vedem 😉 ). Eu am întâlnit o doamnă simplă de la ţară, privitoare de OTV, care credea că sunt oricum alegeri prezidenţiale la toamnă. După discuţia destul de lungă pe care a avut-o cu mine, nu am niciun motiv să cred că pe 29 iulie nu va merge să pună ştampila pe DA. Ba mi-a spus că abia aşteaptă să le spună şi vecinelor. 😐

    P.S. Eu l-am auzit şi azi pe Crin. Omul e…unic.

  40. Crin Antonescu este sigurul om care ii poate face fata in plan politic lui Basescu. Acesta nu a avut niciun argument, atat in trecut (vezi dezbaterea din campania prezidentiala din 2009 de la Cluj) cat si in prezent, in fata lui Antonescu. Basescu este un om fara caracter si onoare.

  41. Domnule Ciutacu o sa scriu pe langa subiect, dar e mult prea tare! Ultima “bomba” pe care propaganda basista a lansat-o pe forumuri si pe bloguri e aia ca Ponta i-a promis lui Putin Rosia Montana! :)) Din acest motiv vrea USL-ul sa scape de basescu cat mai repede, pt. ca Rusia vrea Rosia Montana, iar Ponta a zis da, v-o dam voua acum! :)) Deci ce mai tare nu exista! :))

  42. Imi pare rau dar nu-l pot jigni pe Antonescu supunindu-l unei comparatii cu Base

  43. @DSJ: ne conectam prin ssh. merge si fara video.

    eu i-as mai da un nume in afara de
    “razboiul lumilor” ori “ziua judecatii”:
    meciul mileniului.
    popor de glugi si slugi ori de oameni.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.