Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Puterea absoluta nu lasa loc de scuze

Puterea absoluta nu lasa loc de scuze

– Crin a vrut putere absoluta si a obtinut-o. Nimic nu-l impiedica s-o exercite. Are toata parghiile-n mana, dar si toata responsabilitatea. Nu exista scuza pentru esec.

– Realegerea e naturala. A obtinut cel mai bun scor din istoria postrevolutionara a PNL, a facut miscari care au pozitionat foarte bine partidul, are charisma, capital de imagine si discurs perfect de opozitie. Inflexibilitatea fata de putere pe timp de criza aduce puncte electorale. Ramane sa stie sa tina oamenii departe de tentatii.

– Ludovic a avut o prestatie impecabila, s-a batut eroic in partid si pe media, discursul lui a fost legitim si coerent, dar a pierdut exact ceea ce-l facea influent si stapan pe situatie: organizatiile locale. Pentru ca e-n firea omului sa se dea cu cel mai puternic. Orice incercare de a-l face sa-si ia campii si sa plece ar fi o pierdere pentru PNL. E cel mai dedicat si pasionat activist politic pe care eu l-am intalnit.

– Catarama a intrat jalnic in cursa si, dupa ce a fost executat de Antonescu (cu un sange rece care m-a socat), a disparut la fel de unsuros cum a si aparut pe scena.

– Daca Antonescu si Ponta n-au altceva mai bun decat sa se lupte pentru legitimarea ca lider al opozitiei, ‘geaba vii, ‘geaba te duci, ‘geaba rupi bietii papuci.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

149 thoughts on “Puterea absoluta nu lasa loc de scuze

  1. Dupa parerea mea, Crin Antonescu a facut aceasta miscare intr-un moment prost ales. Cunoscand complicitatile liberalilor din teritori, fie cu PSD, fie cu PDL, a pleca la lupta pe care si-a asumat-o, fara sa-si organizeze mai intai armata, e sinucidere curata, mai ales daca va pierde o parte din parlamentarii PNL, asa cum se prefigureaza.

  2. @Aura
    Da-i incolo de parlamentari. Care au cea mai mica tentatie sa plece. Nu are PNL si Crin Antonescu nevoie de ei. Nu mai e loc de slabiciuni. M-am saturat de indulgente si compromisuri si toate magariile alea ciocoiesti ale politicienilor romani. Bine face Antonescu. Daca pleaca, pleaca ce e mai rau si mai putred. Cei care vin in partid acum la greu sunt oamenii de care partidul are nevoie. Ce rost are sa ai o armata mare din care jumatate (sa zicem) sunt tentati sa tradeze in timpul luptei? Asta e momentu. Trebuie facuti de ocara si trebuie pusa presiune ca sa plece. Trebuie scuturati si umiliti si trebuie testata convingerea fiecaruia.

  3. tot intr-o tara de rahat vom continua sa ne zvarcolim,indiferent de Crin,P.N.L.,P.C.R. etc. suntem un popor de rahat!

  4. Se pare ca bulibaseala din PNL,cu unii hais si altii cea,va lua sfarsit;f.bine ca Antonescu are mai multa putere “inside”;a obtinut-o prin mijloace democratice;cine are de plecat va pleca acum si sper ca PNL sa se debaraseze de cartite si oportunisti;in felul asta va castiga in credibilitate si,f.important,in electorat.Sunt convins ca un astfel de lider ii trebuia PNL-ului:charismatic,bun organizator,neduplicitar(vezi Stoica si Stolojean),cu alura morala.Felicitari d-le Antonescu!Demonstrati-ne ca de astfel de lideri are tara asta oropsita nevoie!

  5. eram convinsa ca antonescu va cistiga,desi orban e mare dansatorsi cintart,(nu manele)

  6. Mereu ne punem cîte-o speranţă într-un politician sau altul… Fie ca acesta să nu ne deziluzioneze, ca toţi ceilalţi !

  7. Nene io cred ca Crin a cistigat in teritoriu tocmai prin munca depusa de Orban si nu vad de ce ar pleca Orban din partid pe cel pe care chiar el l-a impins in fata a cistigat. Stia dinainte rezultatul si daca chiar tinea musai la “fonctie” ar fi fost pe lista cistigatoare.
    Io-s convins ca va ramine calul de bataie care sa traga caruta (alaturi de altii bineinteles – care sa vie din teritoriu) cu vizitiul Crin pe capra.
    Si mai sper ca Ponta si cu trupa lui sa fie doar cataii care sa latre dupa caruta (asta referitor la lupta pentru rolul de lider al opozitiei).
    Banzai!

  8. El e preferatul nostru! Ar fi fost imoral sa nu recastige sefia partidului! Dumnezeu sa-i dea sanatate!

  9. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Foarte coerent si concis comentariul Dvs.(fara sa am pretentia de analist,dar va spun cu inima deschisa).
    Il felicit pe dl Crin Antonescu pentru reusita,il admir cu sinceritate pe dl Orban si le doresc tuturor mult succes.
    L-a”ars” Dl Crin pe dl Catarama,dar poate merita.
    Le doresc d-lor Ponta si Antonescu o lupta cinstita,care sa fie spre binele nostru,in primul rand ,si implicit si pentru binele lor,ca altfel,cum ziceti in ultimul aliniat,speram degeaba…

    Va doresc,cu acelasi respect, o zi buna si o saptamana cum doriti Dvs.,
    IoanaP

  10. salut
    era un lucru de asteptat sa se petreaca.cistiga si fara tam-tamul cu listele.dar asa vrea dumnezeu sa-i piarda pe unii.intii le ia mintile.pacat
    uita sau ignora faptul
    – lupta politica se da in parlament unde este necesar sa-ti distrugi adversarul si sa-ti impui programul politic
    – lupta electorala se da in teritoriu unde trebuie sa ai truditori si activisti
    cum va face asta unul crescut in sera de bucuresti ?
    lupta cu ponta nu e decit un alt fitil portocaliu !

  11. Cu excepţia jurnaliştilor, care au datoria, prin natura profesiei lor, să analizeze evenimentele care se petrec în sânul opoziţiei, chiar nu înţeleg de ce mulţi antibăsişti se dau de ceasul morţii, a propos de ce se-ntâmplă-n opoziţie. Cine a ieşit preşedinte la liberali, cine a ieşit şef la social-democraţi, Ponta versus Geoană, Orban versus Antonescu, ce partid de opoziţie se aliază cu alt partid de opoziţie, programe, propuneri, viziuni despre cum trebuie conduse partidele din opoziţie, despre felul în care trebuie să facă opoziţie partidele din opoziţie… Speranţe şi contrasperanţe: “eu sper să iasă tot Geoană, că altul nu există şi, de fapt, el a câştigat alegerile, nu Băsescu”, “eu sper să iasă Ponta, că cu (sic!) Prostănacu’ nu se mai poate”, “eu sper să iasă Antonescu, că e cel mai combativ”, “eu sper să iasă Orban, că are o viziune mai coerentă”. Dar chiar nu înţelege nimeni că nimic din toate astea nu contează?! Că nu vom scăpa de Băsescu şi de partidul său decât atunci când idioţii care l-au votat, sau cea mai mare parte a lor, se vor sătura de el? Până atunci, după părerea mea, prea puţin contează cine ce şefie de partid din opoziţie câştigă, ce partid din opoziţie se aliază cu alt partid din opoziţie.

    Păi n-am văzut cu toţii cum a făcut rahatu’ praf marea coaliţie P.S.D.-P.N.L.-P.N.T.-U.D.M.R., care l-a propus pe Johannis prim-ministru, între cele două tururi de scrutin de la prezidenţiale? Chiar nu ne-am lămurit că unii români sunt atât de cretini, încât nici un partid de opoziţie, nici un lider politic din opoziţie, nici o coaliţie de opoziţie nu-i convinge de nimic, nu-i impresionează, nu le dă de gândit, nu-i face să se răzgândească?!

    În concluzie, după părerea mea, singura noastră speranţă este ca băsiştii să se scârbească singuri de “mântuitorul” lor şi să-l dea dracului. Opoziţia nu-i va convinge, oricât s-ar da cu fundul de pământ.

    P.S.: A propos de execuţia lui Cataramă de către Antonescu, nu mă pot împiedica să-mi amintesc cum, la trecutul congres P.N.L., la care Crin a câştigat pentru prima oară funcţia de preşedinte al partidului, acesta le-a “pupat mâna” în cel mai dezgustător mod oamenilor cu bani din P.N.L., Cataramă şi Patriciu, atacându-şi, cu aceeaşi ocazie, şi propriii colegi “de rând”, care, spre deosebire de el, nu se gudurau pe lângă mahări, pentru că nu aveau de ce, şi asigurându-şi, astfel, sprijinul lor financiar, în campania prezidenţială pe care o avea, încă de atunci, Antonescu în vedere: “Vreau să-i salut pe doi oameni care se află astăzi în sală şi pe care mulţi se fac că nu-i văd, îi evită, pentru a nu fi siliţi să dea mâna cu ei, dar care au făcut multe pentru Partidul Naţional Liberal: Viorel Cataramă şi Dinu Patriciu!” Acum, că nu se mai apropie nici o campanie prezidenţială, domnul Antonescu poate să-l execute fără grijă pe Cataramă. Mi-e scârbă!

  12. Erata: In locul lui “pe” din construtia din prima fraza (” in partid pe cel “) se va citi “daca”.
    Scuze.
    Banzai!

  13. Ludovic si-a facut datoria fata de partid, a oferit un contracandidat si atat, cu toate ca la un moment dat s-a aprins si chiar redea ca ar fi posibila o minune. Sa nu uitam ca reactivarea lui Crin, in viata politica, se datoreaza lui Ludovic. Ludovic a fost cel care l-a vrut pe un loc eligibil peste vointa lui Tariceanu. Sa fie intr-un ceas bun, si ca sa-l parafrazez le Ludovic, Castigatorul sa fie PNL si poporul roman

  14. @Adolf Visarionovici Basescu
    Nene ar fi o sulutie mai rapida de scapat de basel, dar mi-e ca-mi da ban nentu’ Victor daca ti-o zic.
    Da’ risc! Se cheama 7,62 intre ochi! Trebe “decit” o mina sigura si un ochi bun! Ocazii s-or gasi, ca setea marinarului e greu de stins, si iesiri pe la “biblioteci”, anuntate dinainte ca sa vina presa, iar or mai fi. Si daca printre microfonisti s-ar afla vreunu cu talent de ninja….
    Banzai!

  15. Putere absoluta e cam mult spus, nu crezi? Biroul politic e o structura executiva, nu una decizionala. Structurile executive trebuie sa fie bine inchegate, coerente. Crin pare sa devenit un lider politic veritabil. Pare sa fi capatat mai multa substanta si celeritate in actiune. Nu vad deocamdata niciun motiv pentru a nu-i acorda incredere. Lamentarile perfect stupide din ultimele zile m-au facut sa ma simt precum personajul lui Creanga din povestea cu drobul de sare. Jenant!!

  16. Unde-i comuniunea in ganduri si idei privind reformarea partidului? Unde sunt ‘fratii de cruce’? Unul e Presedinte atotputernic, al doilea are “brand”-ul lui ca Iliescu. Increngatura mult prea mare pentru mintea unui ‘spectator’ neimplicat in politica .

  17. zice ‘lumea’ crin-dictator…
    hm,eu as prefera dictatura lui crin,in locul democratziei lui basescu…
    punetzi voi ghilimele…;)

  18. crin este cel mai castigat politican de pe urma acestui circ care se numeste scena politica din romania. stie sa profite de aceasta mascarada si tot ce face basescu acum e sa-l intareasca pe crin ca politican. crin kiar poate reprezenta o speranta pt ca a ramas consecvent in opozitie si nu s-a vandtu la primul colt pt ciolan.in comparatie cu ponta care nu pare a fi un opozant adevarat a lui basescu. cu doi nasi de cununie ca George Maior si Gabreiel Oprea oamenii lui T.Base.C si cu socru-su care in 2008 a negociat in secret intrarea la guvernare a PSD alaturi de PDL. cred ca avea dreptate Vangheele ca ponta dimineata mergea la cotroceni si dupa masa la PSD.E foarte important pt opozitia din romania ca domnul Crin si-a consolidat pozitia in pnl!mult sanatate domnu ciutacus arogantus 😉

  19. Nu va fi nici o lupta pentru postul de leader al Opozitiei intre cei doi, va fi o lupta pt functia de presedinte al Romaniei, tot intre cei doi.

  20. Ai văzut cîtă rîvnă băgă trepăduşii ca să-l umple de rahat pe “mareşalul Antonescu”? Asta arată clar că le e frică. Crin e mai tare acum, ca lider da facto al opoziţiei, şi mai ales ca potenţial candidat la viitoarele prezidenţiale. Pe cine o să-i opună pedelicii?

  21. Orban…impecabil, da` bantuit de stafii.L-au alungat din Casa Poporului. Daca s-a vrut singur…!
    Lista te coboara la fel de repede cum te urca…

  22. Este prima data cind scriu un comentariu punct.
    Este tot prima data cind l-am apreciat in totalitate pe Orban. Munceste f f mult pentru partid.Daca era mai ponderat cu partile sale lumesti….. stiti care ,date pe toate posturile de tv astazi era presedintele PNL .
    Antonescu este “bun de gura” dar atit.
    Nu pune osul la munca si nu este “adinc”
    Parerea mea.

  23. Greul abia incepe.Ma declar activista din momentul asta,ce a fost pana acum poate fi considerat un fleac.Cine conduce opozitia nu intereseaza,asta decide numai populatia,nimeni altcineva.Si voi proceda ca amazoanele:atac direct la pd zilnic in conversatiile cu oamenii,cineva trebuie sa le explice de la om la om ce greseli face partidul de guvernamant,asta este valabil pentru oricine face parte din pnl ,nu numai la nivelul liderilor,in conversatiile astea trebuie sa aratam oamenilor unde se greseste si ce solutii ar trebui luate si ce ar fi benefic,altfel pd va profita de naivitatea lor.Comunicarea e necesara.Oricum am observat ca lideri pd mor de grija pnl-ului.Faptul ma lasa rece,nu imi confirma decat un lucru:teama lor.

  24. Eu zic sa mergem e mana lui Crin. Il cunosc bine, am fost colegi de facultate, nu minte cu nimic, e absolut natural. Si sper ca el si Ponta sa se poata intelege atat incat sa reuseasca practic imposibilul: sa anihileze gasca de derbedei si vampe care ne sufoca (din pacate, “legitimati” de votul a 5 milioane de …. concetateni).

  25. Eu nu cred in dictatori buni si dictatori rai. Ba, chiar, mi se pare Crin mai periculos decat Basescu. Ma ingrijoreaza ca Antonescu este vazut ca un mesia salvator, “iubitul nostru lider al opozitiei”… Eu il vad ca pe un individ care isi doreste putere, isi executa adversarii (chiar potentialii adversari!) si pacaleste foarte bine. Asta mi se pare ingrijorator… Lui Basescu ii recunosc defectele pana si sustinatorii sai, e mai contestat si face mult circ. Cei mai multi accepta ca Basescu e razbunator si dictator dar n-au nimic impotriva. La Crin nici nu sesizeaza… L-a luat ca model pe Basescu si s-ar putea sa-l depaseasca.

    Am vazut ca se poarta pronosticurile. Deci, in lupta Antonescu vs. Ponta, va castiga Antonescu. Si va fi o lupta. Doar nu ne imaginam ca Antonescu si-a dorit sa-i inlature pe liderii din propriul partid si n-o sa vrea sa-i inlature pe cei din celelalte partide! Probabil o sa incerce s-o faca finut, cum a facut-o si cu Orban. Desi s-ar putea sa nu faca asta chiar acum, depinde si de Ponta… Va castiga fiindca Ponta are discursuri in care repeta niste stereotipii (nici Crin nu spune, in esenta, nimic, dar are un vocabular mai dezvoltat), e mai putin coerent si consecvent decat Crin si nu e un politician la fel de abil. In perspectiva alegerilor parlamentare, Orban era mai bun decat Crin fiindca e uninominal si planurile lui nu se rezumau doar la propria imagine. Eu nici n-am inteles care sunt planurile lui Crin… Era mult mai bine daca n-ar fi fost congresul…

    P.S. Imi place presedintele de la PC.

  26. “În concluzie, după părerea mea, singura noastră speranţă este ca băsiştii să se scârbească singuri de “mântuitorul” lor şi să-l dea dracului. Opoziţia nu-i va convinge, oricât s-ar da cu fundul de pământ.”

    Debarcarea NUMAI a “mantuitorului” nu rezolva nimic. Este mai mult decat evident ca in spatele betivanului este ALTCINEVA care trage sforile. O persoana/grup de persoane care controleaza viata politica de dupa 89 prin santaj si crime. Betivanul e doar un paravan/papusa pe sfori care face ce i se spune.
    Incercarea (absurda dar vor gasi ei o “solutie”) de a-l indeparta pe Geoana de la sefia senatului e o dovada in plus ca cine “manipuleaza” viata politica e o persoana cu un intelect mult superior vicleniei primitive a matelotului.
    Pana nu vom identifica si pedepsi acesti master minders diabolici care au adus Romania in pragul unei implozii economice/politice nu facem nimic debarcand un betivan viclean si un PM psihopat. Apropo, prim-piticul da semne clare de psihoza:

    ” ” ” Premierul a vizitat sectiile fabricii si, imbracat in halat de lucru, a luat o bucata de lemn dintr-o stiva si a taiat-o la fierastraul circular, sub privirile muncitorilor.

    In alta sectie, premierul a polizat niste bucati de lemn, iar in sala destinata expozitiilor a luat o oglinda potrivita mobilierului de lux si a tinut-o in fata sa, spunand: “Oglinda, oglinjoara, cine-i mai frumoasa in tara…” si enumerand apoi institutiile de presa ale caror reprezentanti erau impreuna cu el. ” ” ”

    Un examen psihiatric al primului ministru ESTE O URGENTA SI MANDATORIU!

  27. Aveti perfecta dreptate. Sunt de acord cu opinia dvs., dar cred ca cel mai bine se potrivea Ludovic. Pare un zdringhi-sdringhi al politicii romanesti cum zice Mirciulica Badea, dar este un politician adevarat care se lupta cu toti rechinii din politica romaneasca. Daca nu a iesit presedinte al partidului, poate Crin l-o pune prim-vice si dupa terminarea mandatului lui Crin poate Orban o iesi castigator si va candida la alegerile prezidentiale din 2014. Asa sa-l ajute D-zeu!

  28. Crin poate sa aduca un aer proaspat in Romania dupa atatea rasuflari pestilentiale portokklii bashinoase ! Pentru niste postari anterioare, nu trebuie musai sa-i tragem in teapa pe inaintasi , fie ei si de partid ,daca nu dau cu mucii in fasole , si nu au tendinte kamikadze ,la ordin bashinist(de kkt diareic portokkliu ).

  29. Vad ca uni il critica pe Antonescu,ca asa pe dincolo.Eu una sint multumita de realegerea lui!Chiar daca a mai gresit citeodata ,are stofa de invingator!Daca il voiam pe cel mai corect si cinstit om pe pamint,ma duceam la biserica!La Isus! Ori,Antonescu este si el un om,dar,de departe printre cei mai buni ai momentului!

  30. Chiar nu inteleg de ce Antonescu si Orbanu nu au vrut/putut sa mai lucreze impreuna. Impreuna erau mai puternici. E pacat!
    Parerea mea este ca PNL-ul nu ar trebui sa renunte la ceea ce poate sa faca atat de bine Orban.

  31. @ shogunu’

    Perfect de acord cu tine, cu un singur amendament: da-l incolo de 7,62, un magnum 9 mm ar fi mai sigur.

  32. Puterea in general e data naibii,pentru ca are o ciudata influenta asupra omului; produce un fel de betie; dar daca omul este in control vis-a-vis de acest pericol, poate va reusi sa faca fata betiei de putere. Si daca puterea este absoluta pericolul este si mai mare, ca nu cred ca cineva a rezistat acesteia.

  33. Antonescu are calitatile prezentate de domnul Ciutacu, dar si serioase limite. Daca imi amintesc bine, activitatea de parlamentar si ministru a fost una extrem de modesta. Ineficienta lui in domeniul politicii faptelor si nu vorbelor, e un semn de ingrijorare fata de un om politic ce doreste sa conduca Romania. Dar, ca si Ponta, ofera macar iluzia uneei sperante. Desarte?

  34. executia lui Catarama mi-a parut ecoul atitudinii acestuia,as indrazni sa zic parca imaginea din oglinda.

    iar izolarea acestuia (in sala) si aplauzele la discursul lui Antonescu dau de inteles ca multi asteptau o astfel de reactie (executie)

  35. @Manuela
    Rogu-te nu-l subestima pe Ponta! Are armata mai mare si mai bine organizata (cel putin la prima vedere).
    Cu Irina sint perfect de acord. Trebe atacat la baza, adica la alegetor! Ochii celor multi trebe deschisi cumva! Sa si mor io daca nu ma duc sa-mi fac si carnet de partid (daca-i musai). Ludovic (si tot PNL)are nevoie de ajutor in afara bucurestiului (intentionat am scris cu minuscula). Urasc cuvintul “provincie”!!!!
    @Adolf Visarionovici Basescu
    Nene cu magnumul nu poti trage de la distanta!
    Un PSL de 7,62 iti mai da o sansa sa scapi, ca doar nu trebe sa devii martir daca scapi lumea de un tembel!
    Banzai!

  36. Fiti linistiti Crin nu mai e cel”de atunci”S-a maturizat si ma bucur de reusita lui.Indiferent de partidul caruia apartin Crin si Ponta sunt oamenii de viitor.Degeba ii denigreaza unii!

  37. Crin a obținut niște prerogative necesare pentru a conduce partidul în conjuctura actuală. Ludovic reprezintă o pierdere pentru lista lui Crin, dar consider că cei doi vor colabora bine chiar dacă Orban nu mai deține o funcție în conducerea partidului.
    Cât despre cel mai titlul de “liderul opoziției”… nu cred că cei doi președinți vor uita unde se alfă inamicul adevărat.

  38. Catarama a aruncat si el undita in balta cu o rama pe post de momeala,PNL-istii din sala au intrebato daca este rama sau ramoi,aceasta spunand ca este ramoi, ca sexul este pe mal si tine undita.Acum sa intru in subiect serios,ma bucur ca a fost ales Crin,e mai decis,agata”monstrul”si nu-i da fir (a fost tare aia cu:nu stiu gradul)l-a pus in cur pa Catarama.Orban e” pui de dac”,baiat bun,meticulos s-a vazut ca a scapato din carlig pe ministra blonda,altul era rezultatul daca intra (pata de culoare) pe mana Alinei Gorghiu.Daca PSD-ul si PNL-ul rezista in opozitie si nu se pacalesc sa intre la guvernare,au sanse sa castige urmatoarele alegeri.Ponta nu va avea probleme cu Vanghelie,el s-ar putea sa fie tinut in lesa de baroni.Oricum, pentru amarasteanul asta de popor,PURCEAUA e moarta in cotet.Multumim celor care l-au votat pe marinar si in special Timisorenilor,aripa Milut.Ne-am bucurat degeaba in ’89.Am ratat “Clipa” in ’90 si pe 06 decembrie,anul trecut.

  39. Eu nu-i vad pe baietii astia batandu-se intre ei, eu ii vad unindu-si fortele impotriva marinarului, n-or fi chiar atat de fraieri sa-si piarda timpul si credibilitatea si sa-si toceasca armele aiurea: au in fata un scop si-o sarcina care ar pune in valoare orice om politic. Cat priveste restul, catarama de mare prost gust iar orban, altfel harnic si devotat, un menestrel fara stofa, fara voce si fara vocatie de lider.

  40. Absolut de acord : Antonescu are ce-a mai mare “carte” a dreptei REALE , de la Revolutie incoace , si dupa cat imi pare… E SI ULTIMA…!!!
    Sper s-o joace inteligent , cu sange rece , FARA COMPROMISURI RUSINOASE , dar cu MULTA DIPLOMATIE si ADAPTABILITATE unde este cazul… (fara ca ultimele doua conditii sa se excluda una pe alta !!!) ; in caz contrar NE-A LUAT DRACUL PE TOTI , caci intoarcerea “partidului-stat” si inradacinarea oligarhiei cu putere politica deplina , VA DEVENII DEFINTIVA ! (imi mentin parerea ca actuala putere este o guvernare-marioneta a “licuriciului” , dispunand de logistica acestuia dar si de supunerea catre acesta… – totul datorat reimpartirii sferelor de influenta ruso-americane , de anul trecut)
    Sper sa nu mai trec inca o data prin asta… (intoarcerea definitiva a oligarhiei de partid si a partidului-stat , chiar daca de data asta cu “aroma” de dreapta si nu de stanga ca data trecuta…) , iar asta va depinde ENORM de “cum isi va joaca Antonescu cartea” !!!

  41. Sa speram ca vor incepe sa faca o opozitie serioasa si ca vor reusi sa creeze o alternativa care va aduce din nou speranta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.