Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Punem toţi mână de la mână să scăpăm?

Punem toţi mână de la mână să scăpăm?

Când eram eu mai mic, iar el şi mai în opoziţie decât e astăzi, Crin a lansat la Vorbe grele ideea unei insule a băsescienilor. Acolo unde Tiranu’ să fie şef suprem şi care să funcţioneze strict după regulile lor: vinovaţii să fie desemnaţi în direct la tv şi procurorii să aresteze fără procese, presa să-i cânte măreţului conducător ode pe prima pagină şi în prime time, plusvaloarea să fie vărsată automat în visteria personală a jupânului, iar străinii care vizitează limba de pământ fără să se prosterneze să fie expluzaţi imediat. Apogeul dezvoltării insulei va fi atins când, rămaşi fără alţi vinovaţi de arestat, locuitorii vor începe să se aresteze între ei. Aş fi dispus să plătesc pentru cumpărarea adevăratului Land of choice şi oferirea lui, întru folosinţă veşnică, fanilor regimului jucătoresc. Da’ să şi-l ia şi pe omu’ cu ei!

Uitasem să precizez că, pe pe acest blog, singurul abilitat oficial să se manifeste electoral sunt eu. Orice îndemn – evident, în afară de ale mele – va apărea ori fiindcă mă voi simţi eu extrem de gereros în ziua aia, ori pentru că îmi va scăpa, ori deoarece aşa o să am eu chef atunci. Consideraţi că tocmai v-am consultat.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

107 thoughts on “Punem toţi mână de la mână să scăpăm?

  1. Buna idee:izolarea totala a Tiranului! Dar ce ne facem cu milioanele de afise ce au impanzit intreaga tara cu poza lui Basescu?! El este pe o Insula a Banilor sau Noi pe o Insula a Disperarii?!

  2. Basescu nu poate trimite la zdup pe nimeni.
    Argumentele astea pro-Basescu sunt degeaba.
    Justitia a inceput sa devina INDEPENDENTA pe vremea lui Nastase, si a continuat pe vremea lui Basescu, si va merge in continuare in directia cea buna, in ciuda tuturor politicienilor nostri, c-asa vor Licuricii, si-asa e sanatos.
    A se scuti!

  3. daca nu cumparam repede una riscam sa devenim o insula in mijlocul europei (ma rog, nu chiar in mijloc, mai spre sud est)

  4. vorbind despre afisele pomenite de costin, pe alea cu referendumul le plateste pedele’ sau presidentia (adica noi). victor, tu ai emisiune electorala (cu dreptunghi in colt) ca sa poti afla ?

  5. patapievici, urmasul lui baseku,hahahaha!!!!
    liiceanu, urmasul lui baseku,hahahahaha!!!
    propuneri de insule:
    pitcairn
    sulawesi
    serpilor
    insula mea

  6. “insula” asta a existat ! s-a numit Romania (dinaitea lui 1989!);daca s-a schimbat “jupanul” intre timp ,atunci hai sa punem mana de la mana si “sa vindecam” pamantul asta! asta se numeste ” boala la cap”!

  7. 1.domnule Ciutacu, ce credeti, vor vota si mortii pt. pd-l?
    2.in Romania sunt peste 10.000 de localitati:e posibil sa fie fraudate vreo cateva zeci sau sute de voturi din fiecare localitate si inmultite cu nr. de localitati(sau jumatate, sa zicem) sa-i aduca victoria lui basescu?

  8. Hai, Victore, hai sa facem ceva sa scapam de nemernicii astia mari. Nu m-am nascut ieri si nici nu cred in fete virgine in politica, da parca jaf mai mare ca astia n-a mai facut nimeni! Chiar nu se poate sa scapam de portocalii astia si sa alegem un rau mai mic???
    Eu unul ma bag la orice e nevoie pentru asta!

  9. Eu ma duc la vot clar! Dar scarba mi-e atat de mare de nu mai pot! Ceea ce e mai mare decat scarba e spaima ca nebunu’ se va realege in 6 decembrie! Prin orice mijloace! Ca atare, am pregatite in pozitia “fiti gata” bagajele pentru a decola de aici dupa rezultatele de pe 6! Daca pot sa mai fac ceva in afara de acel vot, spune-mi Victore si conteaza pe mine!

  10. Victore iti recomand un film nu stiu daca l-ai vazut se numeste The Island joaca Ewan McGregor si Scarlett Johanson, cred ca de acolo a pornit ideea cu insula unde sa il exilam pe Basescu.

  11. draga fla, vezi ca la ultima propunere ori ai tastat doua litere in plus (primele doua)ori ai uitat sa pui spatiu. mai multa atentie pe viitor, te rog

  12. ..” N-avem puteri si chip de-acum
    Sa mai traim cersind mereu,
    Ca prea ne schingiuiesc cum vreu
    Stapani luati din drum!
    …………………………
    …………………………!
    Cand nu vom mai putea rabda,
    Cand foamea ne va rascula,
    Hristos sa fiti, nu veti scapa,
    Nici in mormant!”

    George Cosbuc – 1894 “Noi vrem pamant”

  13. Ar fi bine sa ii trimitem pe Ada Kaleh.
    pana una alta insa ma gandesc serios la propunerea asta.
    @tom ba da. aveti de ales [spun ca aveti intrucat eu ma car de pe aici…]
    votati pe altcineva. e simplu 🙂

  14. Sa incercam cu Sfanta Elena (insula, zic).Lui Napoleon nu i-a prea priit. Da’ sa i-o cumpere grupurile lui legitime de interese.

  15. Motivatia unui cretin: il voi vota pe Basescu, pentru ca sa ma amuz inca 5 ani. Nimeni nu a turnat atatea filme comice si este mai tare decat farsele lui Buzdugan si Fatu la un loc!!!

  16. D-le Ciutacu,
    Suntem gata sa “punem mana de la mana sa scapam” de Tiranu’ si camarila lui,numai ca nu stim daca s-a gasit sau nu o insula naturala sau artificiala, poate prin Dubai care sa se lase populata si denumita “insula basesciana”.
    Provocarea Dvs. este exceptional de indrazneata si benefica, dar, daca ne luam dupa Macovei, de a carei chip ne-a fost ‘dor’, ‘totul’ trebuie sa fie subordonat politicului si acolo, ca si aici in tara noastra, si chiar daca Tiranu’ este “sef suprem” tot s-ar isca ‘galceava’ (ca sa vorbim elevat), si presa tot si-ar baga macar un pic coada in treburile insulei.

  17. Insula sintem noi, astia care stam acasa si nu mai votam. (de frica ca degeaba ne ducem, ca nu-l dam jos, ca nu e altul mai bun, ca daca o sa ne fie si mai rau…).
    Sta pe noi, valurile agitate de media, de aia care mai vor si altceva si mai spera, nu-l sperie,sta pe noi linistit( spinarile noastre-s multe si obisnuite cu obida si infricosate)!
    Da, dar…mai sint si cutremure!

  18. Mai degraba le gasim tuturor “urmasilor lui Traian Basescu” si domniei-sale insusi vreo insulita in zona Chilia sau Periprava si ii punem sa produca valoare adaugata prin taierea stufului. Alta intrebuintare nu le gasesc momentan… Poate dupa ce trece criza, reevaluam posibilitatile de reconversie profesionala.

  19. A inceput campionatul avem urmatoarele echipe:
    PD-Lenuta – antrenor-jucator Basescu Traian zis profesorul;
    PSD(NA)- antrenor Mircea Geoana zis diplomatul;
    PNL – antrenor Crin Antonescu fara porecla;
    Agenda ascunsa – antrenor Sorin Oprescu zis doctorul;
    Steaua Buc – antrenor G.Becali zis Ciobanu;
    PRM – antrenor Vadim Tudor zis Tribunul.
    Programul meciurilor urmeza.

  20. dar nu mai bine-i cumparam un vapor poate-l prinde o furtuna si scapam daracului definitiv de el?

  21. imi doresc foarte mult sa simt si eu ca traiesc dracului intr-o tara….nu neaparat land of choice, ci pur si simplu o tara in care se poate trai. zicea prietenu’ mircea (vineri) ca noi pierdem foarte mult timp din viata noastra pe strada, in trafic, netraind….facand nimic…eu cred ca pierdem timp in tara asta. pana azi aveam speranta ca pleaca tiranu’ cu ai lui, dar azi am vazut cum directorul de la o gradinita isi “convingea” angajatii sa-l voteze pe base….faceti va rog o emisiune despre subiectul asta. poate le mai taiati avantul.

  22. Cica sunt insule ieftine, prin nordul Canadei, aproape de Polul Nord. Da’ le dam o barca sau ii lasam fara?
    Eu ma duc la vot o iau si pe mama si pe bunica si pe vecina si pe…Poate nr. celor care voteaza impotriva este mai mare decat a “teleghidatilor” care voteaza pro’….
    Oricum de ce ii e frica, nu scapa. Ramane fara imunitate!

  23. Daca reusim sa-l exilam…va ramane singur. Si-a batut joc de toti si decat sa fie exilati impreuna cu el vor prefera sa-l atace. Trebuie doar sa simta portocalii miros de sange si vom asista la cea mai urata razbunare…cred ca nici psd-ii nu vor mai avea ce dezmembra…

  24. Întrerupătorul este undeva în dreapta, după colţ, aproape de neputinţa guvernului garantat de Băsescu, la doi paşi de adevărata criză economică şi alegerile prezidenţiale cu referendumul obişnuit, imediat după moţiunea de cenzură şi propunerea de suspendare a Preşedintelui Camerei Deputaţilor, mult înainte faţă de câştigarea unor alegeri datorită promisiunilor de mărire a salariilor în învăţământ, la stânga demiterii ministrului de interne Nica şi ieşirea PSD de la guvernare, foarte aproape de căderea asumată a leului şi mărirea TVA, precum şi aroganţa unui preparator Avramescu împotriva unui profesor Marga…aş putea continua până dimineaţă…mi-e somn. Să stingă cineva lumina!

  25. Ori rasucim insula,dupa ce ajung eroi nostri pe ea..adica cu fundu-n sus…ori,mai bine…nu ai putea sa cumperi o insula sub-acvatica ?
    Aaaa,in IAD,nu sint insule ???

  26. eu nu mai suport cu DictaCHIORU asta, vaiiii si peste tot e fata lui prin oras, oripilant, arata ca un muncitor la fabrica, nu ca presedintele unei tari si sloganurile alea: “besecu pt romania” eu credeam ca e pentru udrea…un antipatic, nu cred ca e asa bine ca se supraexpune, adica peste tot numai moaca aia oflita a lui este in conditiile in care lumea a inceput sa nu il mai inghita…iar indemnul ala al lui “de ce le e frica nu scapa” cand se refera la parlamentari s-ar putea sa se transforme in “de ceea ce ti-e frica nu o sa scapi” un fel de “nastase nici nu sti cat de mic incep sa fii”..sper sa nu mai iasa antipaticu asta, nu mai pot cu el si cu rufele lui murdare si cu udrele lui, ratele ritzi si fecioarele lui cu demnitati numai ca e taticu presedinte, pai eu imi caut de munca de 4 luni, vezi…daca nu e tata presedinte..ce sa-i faci..imi punea si mie o vb buna pe la filialele locale, nu imi trebuia mult, cate zece voturi de caciula si acu o ardeam si eu prin PE, proasta sau nu, eram asigurta, asta e, vb aia “ai carte, ai parte” s-a transformat de mult in “ai pile, ai de toate”..tara condusa cu picioarele!!!

  27. eu zic Victore sa dam votul cum trebuie si dupa le facem loc ori la Jilava ori la Balaceanca, dar asa in bloc toata trupa, ca o fi Basescu nebun da nici cu alde Blaga,Hoara si cati or mai fi nu bag mana in foc ca-s mai putini nebuni.

  28. @Dispecer Blogosferă
    trebuie sa tecem la masuri extreme : sa spargem becul. ( asta inseamna ca incit la violenta? )

  29. Cica Boculetz si-a cumparat un bici de la targ ca “sa puna biciul pe parlamentarii opozitiei”… Da’ a uitat sa-si cumpere si scara…:)) Asa s-a ales Boc cu o noua porecla: “son of a “bici” “!!!

  30. “Daca vrei, poti” asa suna reclama TV pentru un produs de buna calitate.
    Este ceea ce noi putem a decide chiar din 22 Noiembrie.
    Incerc in graba sa formulez un chestionar.Nu este nici pe departe exhaustiv.
    Doar sa incercam sa raspundem prin DA sau NU.
    Faceti apoi adunarea. In rest este doar alegerea voastra.
    1.In ultimii cinci ani, ati trait mai bine pe vremea guvernului Tariceanu care NU se afla sub controlul lui Basescu?
    2. In ultimii cinci ani ati trait bine pe vremea guvernului Boc care SE afla sub controlul lui Basescu?
    3.Stiati ca bugetul de criza al guvernului Boc a dublat valoarea cheltuielilor cancelariei presidentiale, in ultimul an de mandat al lui Basescu?
    4.Stiati ca banii alocati acestor cheltuieli nu s-au intors in visteria statului , pentru a acoperii deficitul in plata pensiilor si salariilor si au fost cheltuiti pe sarbatori campenesti la malul marii,tunsul oilor in Bucovina, cascavela,datul cu ATV pe zapada sau multiplele bai de multime?
    5. Stiati ca actualul presedinte de tara membra a uniunii europene nu a mai fost invitat intr-o vizita oficiala in acest an , de nici un sef de stat european?
    6. Stiati ca bugetul cancelariei a fost umflat special in ideea unor multiple vizite ce urmau sa fie in ultimul an de mandat al presedintelui tarii?
    7.Stiati ca foarte multi membri PDL ai fostului guvern BOC precum si cei nominalizati de Croitoru, protejatul domnului Basescu,sunt pusculita personala si de partid ai actualului presedinte?
    8. Stiti la cat se ridica averea personala a domnului presedinte?
    9. Stiti la cat se ridica averea personala a unora din membrii marcanti din PDL cat si ai unor fosti ministrii PDL ,fosti si repropusi?
    10.Stiti pe ce s-au cheltuit banii ministerului turismului, cat timp veniturile din turismul intern au scazut la jumatate in acest an?
    11. Stiti cat s-a cheltuit din bugetul ministerului sportului si turismului pe campanii electorale mascate in timp ce sportivii se antreneaza pe bureti sau renunta la antrenamente din lipsa de bani?
    12. V-a dat cineva socoteala cum s-a ajuns in doar cincisprezece ani la averi personale pe care altii in tari democratice nu le pot face nici in zece generatii?
    13. Stiti cate anchete au fost duse de procurori ,la bun sfarsit, pentru controlul averii unor politicieni inca pe functii?
    14. Vreti ca destinul vostru sa fie la cheremul unui singur om , dupa cum vrea muschii lui, fie acesta chiar si presedintele tarii?
    15. Chiar NU va intereseaza ca dreptul vostru sa fie reprezentat in parlamentul tarii de cel pe care il doriti?
    16. Stiati ca SUA( visul si modelul dorit de Basescu) este stat presidential dar cu un parlament bicameral( in jur de 500 de senatori si deputati)?
    17. Stiati ca in SUA presedintele este si seful guvernului dar face doar ce majoritatea parlamentara decide?
    18. Stiati ca constitutia SUA nu s-a schimbat din secolul 18 si doar i s-a adus doar cateva amendamente, tocmai ca presedintele sa aiba puteri limitate?
    19. Vreti in continuare un presedinte jucator care prin deciziile sale, alegerea unui asa zis guvern de vis si amestecul in treburile executivului, parmalent unicameral redus doar la cei ce au bani sa-si cumpere voturile si sa puna tara pe butuci asa cum a facut-o in ultimele 10 luni?
    20. Va doriti o noua dinastie presidentiala?
    Aveti doua variante. DA sau NU
    Raspunsul prieteni e vanare de vant doar in caz ca nu va pasa.

  31. Cereti prea mult unei persoane care a absolvit o scoala superioara de marina si care a fost comandant de nava ca vai de mama lui.Pe unde a trecut nu a lasat loc de “buna ziua” si caciula de presedinte, a demonstrat nu o data , ca e prea mare pentru el.Ar fi un dezastru sa mai fie presedinte inca 5 ani. Cred ca cetatenii tarii astia s-au saturat sa-l mai vada si sa-l mai suporte.Sigur scapam de el si de PDL nu se va mai auzi in politica.Poate raspunde macar pentru distrugerea flotei, ca au ramas porturile goale si marinarii nostri sunt slugi la straini.
    1.-Victore, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si gandul cel bun. Avem nevoie de tine si de altii la fel.Poate glasul vostru trezeste in oameni demnitatea si dorinta de o viata mai buna. Succes

  32. D-le Ciuatacu sunt deja sufocat de acesta campanie si conectat fiind la ce se intampla declar pe proprie raspundere ca ma voi duce la vot si voi spune NU regimului basescian indiferent de contracandidat…la fel si prietenii mei .Credem ca sunt suficienti ca noi care deja au nevoie de Emetiral cand ies pe strada,se uita la Tv si care se incapataneaza sa nu plece din tara lor desi ar avea loc peste tot lumea asta..nu o lasam pe nutzi sa (ne) faca programul

  33. Alegerile din Romania trebuie desfasurate sub egida: “Daca cineva te-a pacalit o data, sa-i fie rusine. Daca te-a pacalit si a doua oara, sa-ti fie rusine” !!!!!

  34. Ooooo, daaaa….. As da cativa ani din viata sa-i vad la un loc, DEFINITIV si IZOLATI de restul lumii, pe toate gunoaiele astea mancatoare de rahat, care fac apologia “judecatorului suprem , unic-detinator-de-adevar si cel mai intelept-dintre-intelepti” , impreuna cu liderul lor “providential”… Iar apoi sa-i vad cum incep sa se devoreze intre ei….!!! Hai desteptarea , sa lasam visele frumoase ,ca viata-i doar una singura: cruda si nedreapta ca de obicei…!!!

  35. Ca să scăpăm cu adevărat, după opinia mea, am putea să propunem o lege prin care serviciile publice deconcentrate (judeţene sau pe municipiul Bucureşti) să nu mai fie conduse de oameni numiţi politic. Am urmărit azi la D-na Dana Grecu o dezbatere cu privire la problema asta, şi mi s-a cam urcat sângele la cap… Ideea- ca să fiu modest- nu mi-a oferit-o emisiunea cu pricina, ci experienţa- ce-i drept modestă, de opt ani- de slujbaş la stat. O temă de campanie pe care NICIUN CANDIDAT nu şi-o asumă. De 20 de ani odată cu schimbarea puterii, prima grijă a guvernanţilor, indiferent de coloratura politică, este să-şi numească oamenii în funcţii de conducere, bine plătite şi aducătoare de bani prin mijloace oarecum legale, pentru partidele lor. Nu-i tocma’ rea ideea, da’ pe mine cetăţean, cu ce mă ajută???

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.