Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Primăvara arabă din iarna românească

Primăvara arabă din iarna românească

UPDATE 2: Discursurile liderilor opoziţiei au fost extrem de slabe. Unii n-au, pur şi simplu, verb şi charismă, alţii n-au cuvinte-cheie şi inspiraţie. Pe Mircea Diaconu nu am apucat să-l aud. Altfel, dincolo de luatul grav pe câmpii, cea mai tare chestie de limbaj, cu lipici la mase, a fost când Gheorghe Zamfir l-a făcut Satana şi Lucifer pe tiran (în rest, repet, a deraiat grav în mijlocul lanului de porumb, mai bine cânta). Ca idee, în discursul lui Crin Antonescu, altfel mult prea moale pentru ce poate în realitate, am reţinut că există soluţie legală pentru organizarea imediată a alegerilor anticipate: demisia simultană a tuturor parlamentarilor. Mi se pare impardonabil că Radu Mazăre, printre extrem de puţinii politicieni români cu discurs autentic şi electrizant, nu a vorbit pe nicăieri, în condiţiile în care intrarea în direct în PNL a lui Sorin Roşca Stănescu o găsesc inadecvată. Dar poate nu-s eu suficient de analist.

UPDATE 1: Efectul nociv al existenţei mele fizice asupra poporului şi a ţărişoarei se confirmă minut cu minut, ca odinioară în emisiunea radiofonică a lui Gheorghe Minoiu. Băsistul-şef al ziarului România liberă dezvăluie că, împreună cu Voiculescu şi Badea, am confiscat protestul pur şi curat împotriva întregii clase politice. Imediat, inepuizabilul Rizoaica se prezintă în Piaţa Universităţii cu pancarta demascatoare:  “Din 15-01-2010 regimul Băse-Boc îşi datorează existenţa nesimţirii jurnalistului Victor Ciutacu! Ruşine TONOMATULE!” A trebuit să iasă la rampă bătrânul Rizoaica ca să aflaţi că eu sunt, de fapt, arma secretă a puterii portocalii.

Discursul televizat de 50 de minute al preşedintelui, în faţa reprezentanţilor corpului diplomatic acreditaţi la Bucureşti, rostit fix în ziua anunţatului miting al opoziţiei, s-a vrut un exerciţiu de siguranţă. Manipulator prin vocaţie, Băsescu a vrut să arate că are situaţia sub control, că-i preocupat de marile probleme ale Planetei Pământ (primăvara arabă, ce ironie!), nu de lucrurile mici din Piaţa Universităţii şi din ţară. Constantinescu s-a visat, un mandat întreg, lider regional. Băsescu încearcă să-şi construiască o imagine de lider planetar. E absolut ridicol. Un om mic nu poate deveni, niciodată, prin absolut nici un hocus-pocus, mare.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

154 thoughts on “Primăvara arabă din iarna românească

  1. D-le Ciutacu,

    Acelasi cacat (iertati-mi expresia!)il mananc si eu de multi ani;am crezut ca am multi prieteni si au devenit in timp dusmani…Acum imi bat la usa si imi spun:”saru’mana”.Merita sa ii mai bag in seama?!Eu totusi le deschid usa,ca am o inima mare…

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    IoanaP

  2. Rosca Stanescu a fost moartea pasiunii, sedativul dat cu dea sila multimii care isi dorea sa simta si putina durere…. cred ca si pe PNL-isti i-a scos din pepeni.

  3. Domnule Ciutacu,sa va povestesc o pancarta dela miting,ca stiu ca Juranlul face colectie,si care mie mi-a placut tare,dar nu am avut aparatul la mine sa-i fac poza.Era o pancarta verde si pe ea scria:” Sunt asa de nervos,incat am o pancarta verde!”si pe spatele ei ei scria:”Si sunt de acord cu toate pancartele din jur!”
    Si ai dreptate,cred ca la capitolul discursuri,se putea mai bine.In rest,am fost acolo neobligata de nimeni asa cum am fost si la mitingul tau si al lui Mircea,nechemata de nimeni,neplatita.Acum nu-s toti activisti cum cred basistii….sau cum vor ei sa para.Eu vreau doar sa nu-mi fie rusine sa ma uit in oglinda…atat.

  4. Domn Ciutacu, Mazare a fost la Antena 3. Pacat ca nu e iubit de bucuresteni(a se vedea pancartele). Vanghelie (ca primar PSD) e pui pe langa Mazare.Dupa ,,reclamele,, tv facute la misto cu Mazare , e greu sa dovedesti ca ,,excentricul brazilian,, e un foarte, foarte apreciat primar. Dixit !PS Pacat ca nu l-ai vazut pe Turcescu ,in seara asta, cu spume la gura si pe Sulfanica vorbind ca o domnisoara crescuta la pension….

  5. D-le Ciutacu, v-am vazut la A3 (antena, nu autostrada) cand il certati pe Hulea purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti ca “nu stie” cati oameni sunt in piata. Azi a aparut la Tvr Info (da, eu sunt telespectatorul lor, ma deconspir pe aceasta cale) pe Enache purtatorul de cuvant de la Jandarmeria Nationala spunand ca in piata sunt 1500 de oameni dupa venirea celor de la mitingul USL. Asta cum o fi reusit sa calculeze? sigur ca estimarea era mult mai mica decat realitatea ca doar trebuia sa dezinformeze. Intrebarea unui ziarist adevarat ar fi fost: si voi nu reusiti sa restabiliti ordinea daca sunt doar 1500 de oameni?

  6. Mai am ceva de adaugat: mii de oameni isi striga nemultumirea in strada. Iar un post de tv (combatant ca si A 3)da liber(in editia on line) publcarii tuturor porcariilor scrise de niste oameni fara buda(acasa)si scoala in urbe. Mi-e rusine ca se poate da drumul la asa ceva….

  7. Pentru prima data dupa 1989, simt aerul libertatii adevarate!
    Am venit acum din Piata Universitatii.
    Am vazut o lumina extrem de stralucitoare, in ochii tuturor tinerilor de acolo!
    Am mai vazut ca jandarmii nu mai provoaca protestatarii!
    OAMENII SIMT LIBERTATEA!
    SE VEDEA SOARELE, DRAGI ROMANI!

  8. Coane Victor..Pun si eu o intrebare, asa ca site-ul de cultura bagat in duba cu retorica pulanului.Toata lumea face apel la non-violenta cerand unei puteri tembele dar vicleana sa plece.Oare asa sa fie…? S-ar mai fi auzit de Revolutia franceza fara asaltul asupra Bastiliei? Dar nasterea Statelor Unite ale Americii ca natiune independenta ar mai fi fost posibila daca aia din Boston nu le-ar fi dat cu ceaiu-n bot britanicilor?Avea Tutea o vorba: ca s-alungi licheaua pui mana pe par si-i dai ca capatana.

  9. asta seara jandarmii au aratat ca pot actiona ca la carte. modul de actiune a fost perfect coordonat si perfect legal.

  10. Am observat ca un anumit Orban se cam da grozav prin multime si nu prea e agreat.Pentru liberalii aia din romania liberala:nu cred in monarhie constitutionala parlamentara,mai scutiti-ma de prostiile voastre!S-a vazut ca nimeni nu prea il agreeaza pe acel lider pe care il vreti voi.Probabil ca pregatiti si o revopsire a pdl-ului intr-o noua alianta da.Sictir!Asta ar fi o varianta gretoasa.Treaba cu romanialiberala e cumva ideea lui Patriciu?@Victor,am primit niste ciudatenii pe mail si ma deranjeaza ce scrie acolo.Astept o reactie a pnl-ului.

  11. Experienta mea de la finalul mitingului.

    Locatie: gura de metrou dinspre intersectie

    Comandant de pluton al jandarmilor: PRIMA somatie va rugam sa parasiti zona.

    Un cetatean intreaba: trebuie sa plecam acum acum? Raspuns: nu, e doar prima somatie.

    Un alt cetatean face o fotografie cu blitz, moment in care un jandarm o ia de nebun la goana pe scarile de metrou dupa el, iar alti jandarmi se desprind din pluton FARA ORDIN si incep sa ii alerge pe toti cei care coborau inspre metrou.

    Jos la metrou jandarmii blocheaza fugarind doi oameni gura de metrou, moment in care mai multi oameni printre care si eu ramanem blocati in pasaj fara a putea sa mergem inspre metrou.

    Alti jandarmi coboara si incep sa alerge [fix ca acel jandarm care tipa turbat duminica] inspre noi probabil crezand ca avem ceva intentii – sau poate doar din spirit de turma.

    Majoritatea dintre cei blocati au ajuns la metrou dupa ce si-au luat mult bastoane DEGEABA, eu am fost ceva mai norocos, stiind ca sunt camere de supraveghere si vazand un jandarm goning de nebun in directia mea m-am pus in genunchi si am ridicat mainile strigand “Calm, calm”.

    Norocul meu a fost ca omul s-a oprit din galopul sau catre dusmanul poporului basist [adica eu] fiind probabil ceva mai inteligent decat colegii sai de turma.

    M-am ridicat si i-am spus: “Vreau sa iau metroul inspre casa, se poate va rog?”

    Raspunsul omului altfel foarte decent a fost: “Bine haideti” si a facut un gest interesant mergand langa mine cu scutul ridicat si facand semn celorlalti jandarmi sa nu ma loveasca.

    Insa un alt jandarm – mentionez foarte gras – a venit fix inspre mine si in ciuda semnelor colegului sau m-a impins cu scutul si probabil de amoru artei mi-a aplicat doua bastoane pe mana – trebuie sa fiu corect: nu a dat tare – tipand ca disperatul misca ba.

    Si uite asa am incheiat un miting FABULOS.

    Concluzia: numarul unu ordinea militara a jandarmilor este ABSENTA – repet ce am mai spus – jandarmii au luat-o la goana dupa noi fara ordin si pe rand in spirit de turma dupa ce unul dintre ei s-a desprins enervat de un blitz.

    Doi: sunt jandarmi si jandarmi – eu incep sa cred bazandu-ma pe experienta mea ca pe cat sunt mai grasi pe atat sunt mai prosti si agresivi.

    Trei: este 100% sigur ca multi oameni au suferit abuzuri in confuzia de la Universitate. Eu am avut noroc ca am avut timp sa comunic cu Testoasa Ninja care se indrepta inspre mine.

    Acum despre miting – A FOST INCREDIBIL

    IN LOC DE REZUMAT VOI SPUNE ATAT:

    OLE OLE
    OLE OLA
    REFUZAM
    DIC-TA-TU-RA

    SARITI CU TOTII
    SI STRIGATI TARE
    CA ROMANIA
    NU E DE VANZARE

  12. Noi trei am fost în Piaţa Universităţii între 19:30-20:15 aproximativ. Atât ne-am permis ca timp. Am strigat cât am putut ( soţul meu a cumpărat azi şi o portavoce 🙂 ). Pe trotuarul din faţa teatrului, unde am stat noi, au fost nişte oameni foarte în regulă. Am reuşit de multe ori să ne sincronizăm.

    Când mai aveam câteva zeci de km până acasă, am auzit la radio, în maşină, că iar sunt probleme!

    Mâine citesc toate comentariile şi mai scriu impresii din seara asta ( scurtă, dar asta e ).

  13. Acum , cand va scriu aceste randuri , sufletul imi plange … , un vis frumos s-a terminat ! 😥 M-as bucura sa ma insel dar nu cred …

    In toate aceste zile , cand toti scriati comentarii peste comentarii bucuroase si entuziaste , eu , poate ati constatat , m-am abtinut . De ce ? Pt. ca era prea frumos si idealist ca lucrurile sa ramana asa , iar pe de alta parte , aceasta indoiala a mea am preferat sa n-o fac publica (decat in cercurile restranse ale prietenilor mei) pt. a nu atenua acesta frumoasa exuberanta si unitate in lupta impotriva RAULUI-PUR. Acum , ca “zarurile au fost aruncate” am sa va spun ce CRED eu ca s-a intamplat “in spatele usilor inchise” si ce cred ca va urma:
    – eu cred ca puterile occidentale , sclave ale propriilor grupuri financiare si ale INTERESELOR ACESTORA , NE-AU VANDUT DIN NOU !!!! 👿 Asa cum l-au doborat pe Ceausescu pt. ca si-a permis sa devina independent fata de acestea , asa cum l-au “proscris” pe Viktor Orban DIN ACELASI MOTIV , ne-au lasat prada regimului basist in toti acesti ani deoarece Basescu LE-A PUS LA PICIOARE ROMANIA din TOATE punctele de vedere ! 😳
    Iar , de la inceperea demonstratiilor , Basescu n-a iesit public si n-a facut nimic , PANA NU A PRIMIT COMFIRMAREA SUSTINERII SALE , in continuare , de catre occident. Iar astazi , prin intalnirea cu reprezentantii ACESTOR PUTERI , A PRIMIT-O!
    Si din acest moment , toti “latraii” regimului PDL-ist , pe care i-am urmarit cu deosebita atentie in aceste zile , si care mai mult au “schelalait” sau chiar si-au permis sa “maraie” la stapan de cand au inceput demonstratiile , BRUSC , ASTAZI , au REDEVENIT vocali , insinuatori , tupeisti si manipulatori , cum erau in urma cu doua saptamani . 😡
    – in paralel cu cele de mai sus , cred ca SI jandarmii au primit ORDIN , sa curete TOTAL si DEFINITIV Romania de demonstranti !!! Si , dupa cum vad , AU FACUT-O DEJA si cred ca o vor face in continuare… Asa cum spuneam , mi-e teama ca aceasta a fost ULTIMA ZI de demonstratii pasnice … 🙁 De aici incolo cred ca suntem total “PE CONT PROPRIU”- occidentalii tradandu-ne din nou . Asa ca , fie ne vom “alinia in front” ca nord coreenii , redevenind “jucariile” marlanului-nebun , fie ne vom castiga libertatea cu varsare de sange – dar ma indoiesc de asa ceva , la CATE “COZI DE TOPOR” constat ca are aceasta natie !

    Cam asta imi face impresia ca a fost si va fi in continuare desfasurarea lucrurilor , iar ziua de maine ne va lamuri …
    Sa dea Dumnezeu sa ma insel , iar toate teoriile mele de mai sus , sa fie doar niste simple aberatii ! Mi-e teama insa ca nu … 🙁

  14. @De site-ul de cultura din duba pe 19 January 2012 la 22:48 (#):

    iti raspund la intrebari cu intrebari precum
    rabinul:
    a) revolutiile in forta de care vorbesti au
    avut loc acum citeva sute de ani, nu ?
    b) daca crezi indreptatita aceasta varianta,
    de ce n-o aplici fara s-o mai spui in public,
    incercind sa faci prozelitism, punind intrebari
    retorice “asa, ca ‘tot omul'” ?
    c) esti pregatit sa-i ai pe constiinta pe toti
    acei oameni (eventual victimele colaterale,
    nevinovate, de pe margine), si ai fi capabil
    sa te uiti in ochii copiilor lor, dupa ce le-ai
    conduce parintii acestora intr-un asalt “kamikaze” ?

    PS: ai uitat sa mentionezi de Irish Easter Rising.

  15. PS: Dupa cum vad , intreaga presa aservita , (TVR , Adevarul , Gandul , Evz , RL , etc.) titreaza “cu litere de-o schioapa” despre asa-zisa provocare agresiva DURA a ultrasilor asupra jandarmilor , asta in timp ce eu , vad DOAR AGRESIUNEA JANDARMILOR asupra TUTUROR! Culmea , asa cum observa si Radu Tudor , NUMAI cei cu bannerul “USL-PDL ACEEASI MAFIE” scapau de fiecare data si ramnaneau cu bannerul ridicat.
    Daca i-ati fi ascultat cu atentie si ati fi inteles “mesajele” chiar si ale lui CT Popescu sau Tiriac , ati fi inteles ca Basescu&Co. ii “are la mana” pe majoritate indivizilor reprezentanti ai acestei natii . Cum a reusit , insa , un betivan-nebun si infatuat , sa faca acest SISTEM DE MANIPULARE , CONSTRANGERE SI SANTAJ , atat de perfect functional , sa fiu al-naibii daca inteleg … ! 👿

  16. @cetateanul gogu

    daca asta a fost actiune ca la carte atunci inseamna ca eu am fost pe Marte nu in Piata – sau poate ce am vazut cu ochii mei era pixelul albastru

  17. silviu andrei dj ul manifestatiei.acum doi ani l-am intalnit la o petrecere.din vanduti motanului nu va mai scotea si l slavea pe iubitul conducator.

  18. Sunt penibili politicieni psd. Ce stiu ei despre nevoile oamenilor.
    SARACIA DE AFARA NU PUTE DINTR-UN RANGE ROVER.

  19. !!!!!!!!!

    IMPORTANT

    Exista cateva cadre la TVR info care surprind momentul în care un ”organizator” vine la grupul turbulent și le dă bannerul USL=PDL … Mizerie abia când orice alt panou sau altele disparusera. S-A URMARIT CA SA SE OFERE ZIARELOR STRAINE IMAGINEA/Shootingul DORITA! Toată lumea știe că imaginile cu violență au cele mai mari șanse să facă coperta

    !!!!!!!!!

  20. In sfarsit basescu e un om implinit, acum are si el mine…, aaaaa scuze
    J A N D A R M E R I A D A proprie

    asa va ramane in istorie

  21. Victore felicitari pentru realismul tau si verticalitatea ta.Lucrul asta din pacate l-am observat si eu.Si postat pe blogul lui Radu.Parca erau de paie.Zamfir ce a fost mai revolutionar.Restul pauza.Ponta nici macar nu s-a sinchisit sa ingane si el acolo imnul.Iar Rosca Stanescu nu avea ce sa caute acolo.Cand iesi la revolutie trebuie sa faci sa fiarba sangele-n natiune.Basinescu si clica lui nu vor lasa ciolanul decat daca in Bucuresti se aduna 1 bucata milion oameni.Si in fata lui sa-i simta .Oamenii precum tupeistii si cei cu sictir la adresa Romaniilor crezi ca au obrazul fin sa plece?Il vezi tu pe individul base al carui comportament este sub al unui mahalagiu sa plece asa de buna voie?Eu nu.Putin cam palid cand ii adormea pe ambasadori asta are ce-i drept.

  22. Da, atât de legal încât treceau pe lângă lume ( care pur și simplu mergea normal pe trotuar) și aplicau pulane. Apoi …ne-au fugărit la metrou. Am vrut să ieșim pe partea cealaltă.În fața noastră, ieșise altu care n-a vrut să se-ntoarcă la metrou și?- Pac pac una peste cap, un picior în burtă , urlă la noi să plecam acasă și gata. Perfect legal!

  23. Astia nu or sa plece de la putere nici daca incep sa moara protestatari….parerea mea e ca ori se va rasufla totul ori se va varsa sange ca sa ii faca pe astia sa se dezlipeasca se ciolan.

  24. Cel mai bun slogan auzit pana acum …

    “Tara intreaba de tine,
    Stiu ca nu-ti convine ,
    E placerea mea …

    Totul ti se trage de la prea mult bine,
    Am o presimtire ca patesti ceva “

  25. Bogdan Teodorescu: “Stupoarea cu care a reacţionat Puterea dovedeşte că Serviciile n-au ştiut de proteste”
    Un mic comentariu!
    “Stupoarea cu care a reacţionat Puterea ” fenomenal interviu….””sa ne reintoarcem la Profesorul Teodorescu….un doctor Arafat al SMURD-ului comunicarii si politicii”, un PROFESIONIST AL ESTETICII URATULUI DIN POLITICA ROMANEASCA UZURPATA DE ILUSTRI PURTATORI DE DIPLOME ACADEMICE…LA DISTANTA, e un interviu inspirat si remarcabil. Editia din 19 ianuarie 2012 a Jurnalului National de Romania va aduce o noua referinta istorica romanilor prin: Istoria Sloganului de Piata Universitatii…un Folclor Politic al Strazii Romanilor Curajosi!JOS PALARIA!
    Matelotul NU isi va da nici o demisie si nu isi va recunoaste nici o infrangere….ca o are pe Roberta la numarat si pupinmatelotii la degresat…. Oameni buni, Traiasca Romania Pietii Universitatii Libera de Comunism si Impostura! Sa NU o lasam niciodata sa mai planga, sa mai sufere in saracie si nici sa mai moara!Doamne Ajuta!
    Sa ne scoatem PALARIA in fata Curajului Romanilor, A Jurnalistilor, A Profesionistilor! EDUCATIA CRESTE NATIA!l
    Domnule Presedinte unde v-ati autonaufragiat CURAJUL?Unde v-ati autonaufragiat APLOMB-ul de MAIDAN? AVETI DREPTATE PENTRU PRIMA DATA -.PENTRU PRIMA DATA ati ales ESENTA TARE A RISCULUI DE A TACE (singurul consilier de presedinte care merita salariul si atentia e cel care v-a sfatuit spre autocenzura si autolimitare)…Stiut fiind ca fara experti, fara profesionist si fara EDUCATIE nici UN POPOR NU CRESTE si NU intra in CHAMPIONS LEAGUE. Dvs.aveti cei mai slabi consilieri in diplomatie, desi Scoala Romaneasca de Diplomatie este renumita si respectata in lumea larga. Multi au incercat sa isi inventeze un Iorga, noi Romanii l-am avut cadou! Aveti Consilieri cu studii la Mare Distanta de valorile adevarate! Cand NU ai dus nici un proiect pana la capat cu mintea ta, nu ai cum sa pricepi RUSINEA INTELECTUALITATII din Romania cand ai dus in ParlamentulEuropean pe AGRAMATA si CLUBISTA EBA- fara rusine, ai expus un copil rudimentar la o rusine planetara pt Roma!RUSINE DOMNULE- HAI DEMISIA!

  26. Bre tata, sfaraie tastaturile la “servicii”. Scrie baietii de fac basici in deste… Si dai si lupta si dezinformeaza si baga zazanie doar-doar merge si de data asta… poate ar trebui un pic periate serviciile astea, cam dupa modelul basist: taiem 10.000 de posturi la gramada si dupa aia vedem daca mai taiem odata. Imi place ca marile realizari ale SRI si SIE sint atit de secrete ca nici nu pot fi povestite, dar desigur ei ne apara de pericole nevazute, si doar de ei stiute… Nu poti sa-i intrebi nimic, ca de, e secret, nu poti misca nimic de ei ca sint peste tot , cum il atingi pe unul sar acoperitii din presa, din politie si din justitie si te fuck de nu te vezi… Poate ca pe linga Jos Basescu ar trebui adaugate ceva vorbe cu carne si pentru Maior si Ungureanu, ca doar fara ajutorul lor “neprecupetzit” lucrurile nu ajungeau atit de departe. Am ris de Constantinescu atunci cind zicea ca l-a invins sistemul… acum se vede ca avea dreptate. In concluzie eu zic asa: Nu doar alegeri anticipate… si servicii periate… Ei, zic bine?

  27. Si noua ni s-au parut discursurile foarte slabe!
    Vadim-“nebunul” ii facea pe toti! Noroc de melodia din fundal!
    Dar, ce mai conteaza? Astea ne-au distrus: discursurile si discutiile de acasa si de la serviciu pe seama lor- CE le zice! Ce tare e marinarul! Ce ii face chiorul pe toti! Are vana! Aparentele!
    Pacat,totusi,ca opozitia nu preia ce este bun de la Basescu-forta discursului! Atat! Sper sa invete ceva din ce ai scris aici si sa e xerseze naibii in fata oglinzii: nu sa taca Ponta la imn (jenant!), Antonescu sa tipe ragusit!!!
    La urmatoarele mitinguri poate vin cu negativul! Si sper sa mai fie si urmatoarele!

  28. Ecoul mitingului USL este luat la misto in presa greaca, la fel ca si manifestatiile din piata. Despre discursuri…parca au fost scosi la tabla in fata clasei cu lectia neinvatata. Astept cu interes demisiile in bloc ale opozitiei, altfel…
    Pt. cine vrea sa se distreze, reluarea de aseara cu dinescu invitat la rtv, ora21.00, cu stramba de pora care a parasit platoul. Genial!

  29. Azi va fi a 8-a zi de manifestari antibasescu si anticlica aferenta…si cu asta ce-am facut?…(zicea un mare ROMAN – C. Tanase).
    Nu se poate sa continuam asa…fara pic de organizare…chiorul e capabil sa ne tina asa pana la data alegerilor comasate. Abia are timp sa-si puna la puct fraudarea alegerilor…ceea ce si urmareste, de aceea tine dintii bine infipti in scaunul de la Cotroceni…
    NE TREBUIE BALCONUL DE LA UNIVERSITATE, CHIAR DACA E GREU EL TREBUIE DESCHIS! AR FI O A DOUA REUSITA DUPA REINSTALAREA LUI ARAFAT.
    DE LA BALCON MAI DEPARTE VOM FI CU ADEVARAT UNITI – IN CUGET SI SIMTIRI
    (in treacat fie spus – unii parca vin la plimbare in piata). ACOLO, IN BALCON SA SE DECIDA LIDERII CE VOR TREBUI DESEMNATI SA REPREZINTE TOT, SA NE REPREZINTE PESTE TOT…NE TREBUIE BALCONUL!!!

  30. @curiosu’ – mie nu mi-au cerut buletinul si nici nu mi-a oferit nimeni nimic – si am participat (si colo si colo) – probabil ca as fi plecat acasa daca`mi incerca cineva sa-mi ofere – indiferent ce.

    dezamagire maxima cu privire la protestul USL – inca n-am inteles la ce naiba au adunat atata amar de lume (si au fost nenica mai abitir ca la protestele sindicalistilor) adunata de prin toata tara. sa spunem ca din parte celor care au cuvantat (in multime mi se parea ca nu se mai termina si ca in opinia me oamenii din jurul meu asteptau sa auda altceva din gura liderilor USL)a fost corect sa trimita lumea acasa de moment ce ei au avut aturizatie doar pana la o anumita ordine – dar parca totusi, actuala putere nu e in stare sa-si respecte propria lege (evident vârâta pe gât prin asumarea răspunderii – inca nu am aflat ce inseamna “imi asum raspunderea” atunci cand e spusa de politicieni ?!?!?)
    ce ma bucurat insa – chiar daca din pct-ul meu de vedere mitingul nu si-a atins scopul – este ca oamenii care au venit sa protesteze s-au saturat si vor sa vorbeasca si ceea ce e si mai important nu vor sa se opreasca pana nu se intampla ceea ce doresc – asta da MA BUCURAT MULT.

    este clar ca pentru a fi luati in seama de catre conducatori – trebuie iesit masiv in strada (spre exemplu’ aseara in momentul in care nr. protestatarilor a depasit cu mult nr. jandarmilor – nu s-a mai pus problema circulatiei pe magheru (atat de importanta zilele trecute)). asadar IESITI IN STRADA!!!

  31. @adrian: toate “marile caractere” se alatura miscarilor sociale cand trebuie

  32. Consider ca mitingul a fost o reusita. Au fost foarte multi si s-au comportat decent. Discursurile nu au fost electrizante, e adevarat, dar macar au fost decente. Ideea cu Rosca Stanescu a fost extrem de proasta, pentru ca acest om a fost foarte apropiat de basescu si acum se pare ca a “reevaluat” si oricum nu face parte dintre acei jurnalisti vazuti de mase ca ” voci ale natiunii”.
    Acum cred ca e esential insa ca oamenii din tara asta sa se concentreze pe ceea ce e esential pentru noi toti, si anume plecarea cavalerului cu privire zglobie de la Cotroceni. Dupa aia vom avea timp sa ne gandim cine ne merita increderea.
    JOS BASESCU!

  33. @ De dan pe 20 January 2012 la 01:48:

    Serios? Da, cred că ai dreptate, politicienii PD merg numai cu căruţa şi cu bicicleta. De fapt, chiar am văzut unii cu cercul, că nu sunt atât de bogaţi precum politicienii PSD care au maşini scumpe!? 👿

  34. Pentru ca, intr-un interviu, Traian Basescu spunea ca “Dacă ies 5 milioane de oameni în stradă, atunci punem armele jos, asta e”, este momentul sa-i facem o surpriza:

    Pe 24 ianuarie 2012, cu ocazia Zilei Unirii, sa ne unim si sa iesim in toata tara pentru a-l ajuta sa ia prima decizie buna din mandatul sau…

    “Join” daca va place ideea, daca vreti sa-i facem aceasta surpriza lui Traian Basescu si dati mai departe, catre cat mai multe persoane, pentru a reusi sa ne unim si sa iesim in strada cat mai multi pe 24 ianuarie!

    Pe 24 ianuarie, Romania Renaste! Pe 24 ianuarie, romanii ies in strada pentru ca Traian Basescu sa inteleaga ca E TIMPUL SA PLECE! Pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii! Da “Join” si trimite catre toti cunoscutii tai. Mai sunt doar cateva zile…

    E momentul sa demonstram ca, impreuna, SUNTEM PUTERNICI!

  35. Noi am venit dinspre Carol I ( lăsasem maşina pe strada Arcului ), având în urmă câţiva tineri care parcaseră pe aceeaşi stradă. În colţul Carol I- Bălcescu, pe partea cu TN, nişte jandarmi se făceau mai mult că pipăiau/controlau ( nu m-am uitat prea mult la ei din mers ) pe nişte inşi. Noi, în familie fiind, nu am fost eligibili pentru ce făceau ei. Lucru care mi se pare normal. 😐
    De altfel, trecea multă lume pe acolo, absolut nepăsătoare, aşa cum păreau şi jandarmii. Totul era OK.

    Am făcut dreapta şi ne-am alăturat şi noi grupurilor de pe trotuarul din faţa TNB. Cum spuneam, ne-am sincronizat de cele mai multe ori; aici e problema, bine a zis cineva că e nevoie de un lider. Unul dintre motive este sincronizarea, astfel, scandările protestatarilor au mai mult impact. Cei din stradă ( Bălcescu ), ni s-au alăturat ( şi noi lor ), ca voce, doar de câteva ori. Lume multă, gălăgie multă.

    Vizavi, pe trotuar sau pe stradă, nelipsiţii cu pancarte cu “USL, PDL, fac parte din mafie” şi alte diversiuni de genul. FOARTE INTERESANT CE AM VĂZUT DIMINEAŢĂ LA A3: Cei cu pancarta de mai sus încă se aflau printre puţinii de pe stradă după ce au început problemele şi majoritatea oamenilor plecaseră. Vă spun că oamenii lângă care am stat noi nu ar fi avut ce căuta în debandada creată, şi nu numai de frică. Erau şi femei în vârstă, o doamnă având baston. Repet: printre cei câţiva împrăştiaţi/împrăştiabili de pe Bălcescu, de la sfârşit, erau şi CEI CARE CRED ( pe naiba! ) CĂ USL ŞI PDL sunt acelaşi lucru.Ca să vezi!

  36. Ai dreptate Victore.Ce drac de consilieri au astia de la USL ? Cind este evident ca ai linga tine un tip cu carisma,cerut de multime,ma refer la Radu Mazare,tu te apuci sa-i dai cuvintul “naistului”.A facut praf totul.Credeti ca degeaba francezii l-au lasat sa cinte numai la gura metroului?Acum omul este “dus de acasa” si tu-l pui sa cuvinteze.
    Si Ponta si Crin pareau fara vlaga,parca erau adusi cu forta acolo.
    Aici la astfel de mitinguri iti trebuie un om energic,putin sarit de pe fix si cind il ai tu nu-l lasi sa se exprime.Pacat !

  37. JANDARMII au batut violent pe unii protestatari.
    Doi tineri au fost batuti crunt, pana au lesinat, pe straduta din spatele Universitatii.
    Cei doi, desi inconstienti si plini de sange, au fost tarati de jandarmi si bagati in dube.
    Ma ingrijoraza soarta celor doi copii.

  38. Stire de senzatie!!!!!!!

    Cuvantarea lui Traian BASESCU-19 ian 2012
    Dragi tovarasi si preeteni,

    Ma adresez, in aceasta seara, intregului popor al patriei noastre socialiste, in legatura cu evenimentele grave care au avut loc, in ultimele zile, la Bucuresti si in toata tara.
    In zilele de la 13 la 19 ianuarie, sub pretextul impiedicarii aplicarii unei legi a sanatatii si sustinerii unei persoane de nationalitate araba, citeva grupuri de elemente huliganice au organizat o serie de manifestari si incidente, trecind la atacarea unor institutii de stat, distrugind si jefuind o serie de cladiri, de magazine, de cladiri publice, iar in ziua de 15 si17 ianuarie si-au intensificat activitatea impotriva institutiilor de stat si de partid, inclusiv a Jandarmilor.
    Din desfasurarea evenimentelor si din declaratiile unor participanti la aceste evenimente, aceste grupuri aveau scopul de a provoca dezordine si distrugerea institutiilor si bunurilor generale ale orasului si de a da semnalul unor asemenea actiuni si in alte centre.
    Populatia din Bucuresti cunonste si a vazut toate aceste distrugeri de tip fascist care au avut loc.
    Cu toate insistentele depuse, de organele politice, de partid, de consiliul popular, de conducerile intreprinderilor si de organele de ordine, aceste grupuri au continuat si si-au intensificat activitatea de distrugere
    In aceste imprejurari grave, fiind atacateJandarmii au raspuns prin lovituri de bastoane impotriva celor care au continuat sa actioneze
    Deoarece actiunile grupurilor antinationale, teroriste au continuat, JANDARMERIA- conform Constitutiei si in conformitate cu legile tarii -au fost obligate sa se apere, sa apere ordinea si bunurile intregului oras, de fapt sa apere ordinea in intreaga tara.
    Organele de ordine, procuratura au efectuat si continua sa efectueze cercetarile corespunzatoare pentru a stabili cauzele si vinovatii acestor acte cu caracter net fascist, provocator, de distrugere.

    Din datele de care se dispune pina in prezent, se poate declara cu deplina certitudine ca aceste actiuni cu caracter terorist au fost organizate si declansate in strinsa legatura cu cercurile reactionare, imperialiste, iredentiste, soviniste si cu serviciile de spionaj din diferite tari straine.

    Scopul acestor actiuni antinationale a fost acela de a provo-ca dezordine in vederea destabilizarii situatiei politice, economice, de a crea conditiile dezmembrarii teritoriale a Romaniei, distrugerii independentei si suveranitatii patriei noastre PDL.iste.

    Nu intimplator posturile TV de Bucuresti si din alte tari au declansat, inca in cursul acestor actiuni antinationale, teroriste, o campanie desantata, de ponegrire, de minciuni impotriva tarii noastre besescenianiste.

    Scopul – repet, dupa datele pe care le avem pina acum si din pozitia luata de cercurile revizioniste, revansarde, de cercurile imperialiste din diferite tari – este acela de a distruge independenta, integritatea, de a opri cursul dezvoltarii PDL.iste e a Romaniei, de a intoarce Romania inapoi sub dominatia straina, de o lichida dezvoltarea socialista a patriei noastre.

    In fata acestei situatii deosebit de grave, este necesar sa actionam in deplina unitate, cu toate fortele, pentru apararea independentei, integritatii si suveranitatii Romaniei, de a asigura dezvoltarea constructiei PDL.iste si Basesciste in patria noastra.

    Ma adresez cetatenilor din Bucuresti cu chemarea de a da dovada de inalta raspundere si de a face totul pentru linistea si ordinea orasului lor, de a contribui la linistea si ordinea in intreaga tara.

    Jandarmeris si serviciile secrete si-au indeplinit pe deplin datoria fata de patrie, fata de popor si cuceririle PDL.iste !

    De altfel, asa trebuie sa actioneze orice cetatean al patriei noastre in apararea PDL.ismului basescianism si independentei tarii !

    Vreau sa declar deschis ca nu as raspunde increderii acordate de popor daca nu as face totul pentru a apara integritatea, independenta, suveranitatea Romaniei, dreptul deplin al poporului nostru de a-si hotari dezvoltarea in mod independent, fara nici un amestec din afara.

    Ma adresez tuturor organelor si organizatiilor de partid, organizatiilor , sindicatelor si tuturor sindicalistilor, USLului , tuturor organelor si organizatiilor obstesti pentru a actiona, in deplina unitate, in aceste imprejurari grele, pentru a asigura respingerea oricaror actiuni impotriva patriei noastre PDListe, pentru a asigura dezvoltarea muncii pasnice, de realizare a hotararilor Congresului partidului!

    Trebuie sa dam o riposta hotarita impotriva celor care vor sa dezmembreze Romania, sa lichideze integritatea si independenta patriei noastre !

    Doresc sa declar, in aceasta seara, in fata intregii noastre natiuni ca, in ce ma priveste, ca fiu devotat al poporului, in munca si raspunderile incredintate de partid si popor, voi actiona in orice imprejurari in interesul poporului, pentru bunastarea si fericirea sa, in interesul constructiei PDliste, al independentei si suveranitatii tarii! Nu am si nu voi avea niciodata nimic mai presus decit poporul, patria, integritatea Romaniei si socialismul! Poate doar banii mei de la CEC!

    Astazi ma adresez eu voua , bucurros fiind ca TRAITI BINE!

  39. Sunt de parere ca le este frica sa nu se degenereze,nici ei ca opozitie nu se asteptau la asa ceva!Este nevoie de o schimbare majora chiar si in opozitie,este timpul sa se renunte la astia vechi Orban,Mitrea sasmd a se vedea dragostea cu care sunt intampinati pe la mitinguri!PS:NU avem LIDERI cu COAIE frate sincer….

  40. Domnule Ciutacu , am si eu o nelamurire pe care nimeni nu a reusit sa mi-o satisfaca , este oarecum off topic dar poate dumneavoastra ma puteti ajuta.
    De ce nimeni nu face nimic concret contra otv-ului ? in fiecare seara ploua cu dezgust pe canalul acela care nu e decat o masinarie de campanie electorala.. nu e o televiziune care presupune impartirea de puncte de vedere este o masina de propaganda proasta care intineaza imaginea unor oameni de buna credinta , cred eu , cum ar fi domnul Oprescu care in fiecare seara este gasit vinovat si de vantul care bate in capitala , si domnul Antonescu care este facut hot si nu numai..
    De ce se bucura omul asta de atata libertate din partea CNA-ului ? Daca antena 3 proceda la fel cred ca nu mai reusea domnul Voiculescu sa plateasca amenzile..

    Va rog frumos lamuriti-ma si pe mine daca puteti de ce poate omul ala sa prosteasca atatia oameni amarati care ma rog..saracii nu prea au multa scoala ca sa zic asa..dar sunt multi si se tot aduna zilnic…
    Ah si sa nu mai zic de intrebarile stupide pe care le adreseaza lumii in fiecare seara , stupide dar extrem de manipulative cum era cea de aseara ” este bine sa fiti folositi de Antonescu ?”
    In caz ca nu v-ati plictisit sa cititi mesajul meu astept un raspuns cand puteti.

    Respect

  41. @ Victor

    Perfect de acord. Toate discursurile de ieri au fost slabe. Cel mai mult m-a dezamagit Crin, de la care as fi asteptat un discurs de efect..nu neaparat gen “Braveheart” dar…asa, macar de-un “Independence Day” 🙂
    Lumea are nevoie de motivatie…are nevoie de…nu gasesc un alt cuvant mai bun, inflacarare. Cred ca intr-adevar Mazare ar fi putut sa produca acea inflacarare. Crin / Ponta si celalalt, au fost extrem de plati. Au spus lucruri corecte, dar multimea nu are nevoie sa i se spuna lucruri corecte…le stie prea bine.
    Are nevoie de un lider, de un moment..” I have a dream!”. Crin a pierdut un moment destul de bun sa faca istorie. Sa speram ca vor mai fi si alte ocazii.
    Parerea mea.

  42. Continua, cu succes, confiscarea mediatica (deocamdata…) a protestului de catre Basescu, care mizeaza puternic pe partidul lui Dan Diaconescu, in conditiile in care nu mai e timp sa puna pe picioare cosmelia politica “Alba ca zapada” pana la alegerile (probabil) anticipate. Toata lumea a observat cat de vizibil a fost banerul ala cu “USL-PDL fac parte din mafie” si cu cata grija a fost protejat, atat de manifestanti cat si de jandarmi. Trebuia sa ramana curat si intreg, ca sa-l poata citi toata lumea la televizor, si sa-nteleaga ca protestul din Piata Universitatii este indreptat impotriva TUTUROR partidelor care au mai fost la putere, in astia 22 de ani. Pe de alta parte, caracaleanul avea nevoie de un motiv pentru a se victimiza la OTV in fiecare seara, asa ca prigonirea simpatizantilor Partidului Poporului de catre fortele de ordine nu putea decat sa-i serveasca la fix. Si aici intra in scena “printeasa” Briana Caradja – o binecunoscuta atarnatoare pe la televiziunea si partidul lui Diaconescu – care-si cauta aseara, disperata, odrasla arestata de “oamenii legii”, doar pentru ca era simpatizant PPDD. Bineinteles ca a dat stirea mai intai Antenei 3, nu OTV-ului…

  43. basescu nu uita la BRASOV ESTI ASTEPTAT LA CODLEA

    SA FI INCARCERAT..!!Domnule Ciutacu ghici te rog ghicitoarea mea<: traian basescu cati ani

    de puscarie crezi ca va lua…???!.SI AM OBSERVAT CA CEI DE LA UDMR NU PREA SUNT RUGATI
    SA MEARGA NAIBII SA_SI DE_A DEMISIA IMPREUNA CU
    PORTOCALII ?.!
    O ZI BUNA IN CONTINUARE>!.

  44. Bubulea,
    mulţumesc pentru informaţie! Foarte interesant!
    Deci asta era cu “prinţesa”; habar n-aveam de legătura cu postul clovnului. 👿

  45. crin. un baiat batran,lipsit de orice realizare profesionala pana la 52 de ani,liberalul care nu a condus nici o afacere cat de mica,speriat ca psd va avea alt candidat la prezidentiale in 2014 a inteles ca singura lui sansa este sa fie suspendat basescu. votez usl fara nici o retinere dar crin nu va avea niciodata votul meu.

  46. Stim exact ce ne dorim!!!

    Ce avem acum:

    Suntem guvernati de politicieni incompetenti si fara nicio pregatire in domeniul pe care il conduc.

    Sistemul actual de lobby si „sponsorizare” a politicienilor este nedemocratic si partinitor. El promoveaza un sistem care in afara de nume nu are nimic in comun cu democratia. Poporului i se dau optiuni putine, fortate si care nu il reprezinta.

    Nu exista niciun control real al activitatii fiecarei persoane din aparatul de guvernare, legislativ sau din orice alta functie publica, dupa ocuparea postului.

    Ce ne dorim:

    Ne dorim guvernanti si politicieni calificati si o economie eficienta ca un business.

    Ne dorim ca oricine aspira la orice functie publica sa aiba obligatoriu calificare (studii superioare) si experienta profesionala relevante pentru domeniul de activitate respectiv.

    Ne dorim ca pentru functiile foarte importante – presedinte, prim-ministru, parlamentari sa existe un sistem eliminatoriu, care filtreaza cei mai buni candidati. Top 5, de exemplu, se califica pentru participarea la alegeri democratice.

    Cei ce se decid sa candideze trebuie sa faca dovada studiilor in domeniu, a experientei profesionale, si a bonitatii. Facultatile cu mai mult prestigiu trebuie sa aiba un punctaj mai mare decat cele noi, neacreditate sau necunoscute. Studiile post-universitare vor conta in functie de nivel si domeniu. Studiile fara experienta profesionala relevanta, de durata, si cu rezultate profesionale bune, nu au mare valoare.

    Mai dorim, bugete limitate si identice pentru campaniile electorale, acordate de stat, care sa dea sansa de participare la alegeri si candidatilor competenti dar fara sustinere politica.

    Ne dorim evaluare lunara, trimestriala si anuala a performantei individuale a fiecarei persoane platite de stat, conform modelelor implementate cu succes de firmele si corporatiile de succes. Sistemul de evaluare va folosi un sistem de notare bazat pe calificative (Excelent, Bine, Satisfacator, Nesatisfacator, Execrabil). In functie de rezultatele de final de an, persoana evaluata va primi bonus sau va fi demisa, urmarita juridic, dupa caz.

    Sistemul va fi auditat regulat de firme de audit INDEPENDENTE.

    Exemplu:

    Un candidat la ministerul agriculturii va trebui sa aiba:

    – Facultate in domeniu – agronomie, zootehnie, medicina veterinara, etc (max 4 puncte, in functie de prestigiul universitatii si notele de pe fisa matricola)

    Masterat in management (max 3 puncte in functie de note, rezultate)

    Doctorat, punctat in functie de relevanta pentru post (max 3 puncte)

    – Experienta profesionala in administrarea „hands on” a unei ferme sau unitati de productie agricola (max 4 puncte in functie de vechime, bilantul fiscal al intreprinderii, cifra de afaceri, etc)

    – Rezultate bune la un test de competenta conceput de autoritatea nationala in domeniu (max 10 puncte)

    – Bonitate – cazier judiciar, cazier fiscal, evaluare psihologica (max 10 puncte).

    Acest sistem FUNCTIONEAZA si este deja IMPLEMENTAT in mai multe tari. De exemplu in Chile:

    · Preşedinte (şeful guvernului): Sebastian Pinera. A studiat la Pontifical Catholic University of Chile unde a absolvit cu una din cele mai mari note din istoria universităţii. Doctor în economie la Harvard University. Averea sa este estimată la 1 miliard de dolari (mogul de televiziune).

    · Ministru de finanţe: Felipe Larrain. Doctor în economie la Harvard University şi profesor la Harvard unde este co-autorul manualului de economie împreună cu Jeffrey Sachs.

    · Ministrul economiei: Juan Andrés Fontaine Talavera. Master în economie la University of Chicago, a fost Visiting Professor la UCLA

    · Ministrul coordonării: Cristián Larroulet Vignau. Master la University of Chicago. A fost visiting researcher la University of California, San Diego.

    · Ministrul de interne: Rodrigo Hinzpeter Kirberg. Este profesor universitar şi a profesat avocatura la Simpson Thacher & Bartlett in New York

    · Ministrul planificării: Felipe Kast Sommerhoff. Doctor în Politici publice la Harvard University

    · Ministrul educaţiei: Joaquín Lavín Infante. Master la University of Chicago

    · Ministrul muncii: Camila Merino Catalán. MBA la MIT.

    · Ministrul lucrărilor publice: Hernán de Solminihac Tampier. Doctor în inginerie la University of Texas şi profesor universitar

    · Ministrul agriculturii: Marigen Hornkohl. Master în istorie la Heidelberg University în Germania

    · Ministrul transporturilor: Felipe Morandé Lavín. Doctor în economie la University of Minnesota, a fost Director of the post-graduate Program in Economics at ILADES/Georgetown University

    · Ministrul comunicaţiilor: Ena von Baer Jahn. Doctor în ştiinţe politice la Universitatea din Aachen în Germania

    · Ministrul energiei: Ricardo Raineri Bernain. Doctor în economie la University of Minnesota, Visiting Professor la MIT şi University of Minnesota

    · Ministrul de externe: Alfredo Moreno Charme. MBA la University of Chicago

    · Ministrul sănătăţii: Jaime Mañalich Muxi. A studiat medicina la McMaster University în Canada

    · Ministrul minelor: Laurence Golborne Riveros. Studii la Northwestern University şi la Stanford University

    · Ministrul justiţiei: Felipe Bulnes. Master în Drept la Harvard University

    Da, stim ce ne dorim! O democratie reala si o economie functionala.

  47. Intrebati fiind daca vin la Bucuresti sa fie alaturi de liderii USL la miting, aplaudacii lui Mazare au inceput sa racneasca “Sa plece si aia, sa nu ii vedem” si “Mazare presedinte”. Asta ar fi o explicatie a lipsei lui de la tribuna. Acum, ca SRS se inscrie in PNL, nu e o chestie tocmai inadecvata. Niste ofiterasi sunt buni oricand, mai ales cand ai doar unul si ala cu veleitati de diplomat. Pe cand se inscrie in vreun partid Bogdan Chireac ?

  48. salutari tuturor.eu cred suntem un popor ignorant,care nu stie ce este recunostinta si nu este capabil sa vada omul providential pe care ni l-a trimis dumnezeu (sau star trek), tovarasul fuhrer adolf base care este un factor de stabilitate sociala si economica pe plan interplanetar.NUMAI CA;asa cum eu i-am ascultat sfatul (daca nu va convine plecati) pt ca nu am avut incotro, il sfatuiesc ca daca nu ii convine poporul de ciumpalaci sa plece. il astptam toti romanii de aici din Spania si daca eu nu am fost destul de educat si inteligent sa ajung capsunar pentru dansul voi putea trage cateva sfori sa poate intra la cules imediat.de fapt sa se grabeasca sa vina aici ca mai prinde campania de masline si sa lasa poporul nerecunoscator pe care se chinuie de 7 ani sa il aduca pe cele mai inalte culmi ale civilizatiei si progresului.
    P.S. poate veni si cu boc sau udrea pe persona fizica pentru ca noi ii iubim si ii asteptam cu gratarele incinse la rosu,pardon portocaliu.nu ne lipseste decat carnea de aceea am zis ii asteptam.semneaza un roman prost tampit si ciumpalac.

  49. Parerea mea este ca in finalul Protestelor de aseara din P-ta Universitatii “tovarasii” de la Jandarmerie au facut un exercitiu demonstrativ de Forta si Intimidare impotriva Cetatenilor Romaniei si in Favoarea Dictatorului Basescu !
    “Incitatorii” sint convins ca fac parte si ei din trupele de Jandarmerie sau celelalte Servicii !
    Intuiesc ca la antrenamentele pe care le fac in cadrul institutiei lor, procedeaza exact la fel cum au procedat si aseara !
    Aceste Diversiuni au si rolul de a justifica atacurile si Abuzurile facute impotriva Protestatarilor Corecti si Cinstiti !
    Romania nu mai are Jandarmerie sau Politie care sa-i apere cetatenii, acestia au devenit niste bieti ARNAUTI aflati in slujba Dictatorului Caragea-Basescu dar cu Solda platita de poporul Roman !
    Institutiile militare care ar trebui sa protejeze Cetateanul si Interesul National sau transformat acum in Garzi de Protectie a Mafiei Portocalii Basiste si al Statului Mafiot care a devenit Romania sub ocupatia Ciumei Portocalii !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.