Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Poporul suveran are nevoie de vinovaţi

Poporul suveran are nevoie de vinovaţi

LATE UPDATE: După cum am intuit, Jucătorul e viu, respiră şi, ca să arate că-i pasă, merge la inundaţii. Iar nu i-a ieşit îngropăciunea lui Vadim. V-aţi calmat?

Ştiu că situaţia-i tragică, dar nu mă pot abţine. În timp ce Vadim revine la veche obsesie şi îl îngroapă de viu pe Băsescu, nişte meseriaşi i-au găsit lui Boc, lipsit de vinovatul de serviciu Vosganian, care ştim că a topit iresponsabil vistreria ţărişoarei, unul de nădejde pe care să-l facă de râs în faţa poporului suveran.

UPDATE: Mă întreabă deseori lumea de ce nu mă mai feresc să-mi exprim public dezgustul faţă de starea deplorabilă a presei. Azi am un exemplu contextualizat la îndemână. Pe 11 februarie, prezentam asta, în ziar şi la tv. Pe nimeni – presă ori guvern, dar bugetarii nu mă pasionează acum – n-a interesat invenţia, deşi era o ştire. Azi, după câteva zeci de morţi, omul e vedetă tv. Făcut de aceeaşi presă neinteresată până ieri. Guvernul oricum nu e pasionat. Fiindcă nu e portocaliu…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

105 thoughts on “Poporul suveran are nevoie de vinovaţi

  1. A paralizat? cred ca de oftica, a vazut atita apa si s-a enervarvat, vazand ca lipseste VIZIKIUL. Acuma, sincer n-as vrea sa paralizeze, ci sa fie apt, sanatos, intreg sa dea fata cu justitia pentru nenumaratele blestematii pe care le-a facut. Si ca sa-l trezim ii dam un link, cu GISELE, asta te scoala si din morti:
    http://sexygisele.com/galls/6/gisele-the-sexiest-babe-in-the-world.htm
    p.s. haioasa tare chestia cu ‘benladenu’ numa’ ca s-a strecurat o mice eroare, scrie la un moment dat “sharomerie” corect cred ca era “shaormerie”

  2. Poporul suveran este batut in cap. Romania, inclusiv Basescu e condusa de 20 de ani de catre Mugur Isarescu.
    Poporul Suveran, inclusiv media fac economie de gandire. De ce sa-si bata capu’ sa priceapa si sa inteleaga lucruri pe care nu le pricep si pe care nu inteleg, daca e mai simplu sa accepte o “imagine” si sa dea din cap cu intelepciune la toate idioteniile.
    Nu pot sa uit gravitatea si “autoritatea” cu care analistul politic sau militar, Radu Tudor se urca pe el insusi si le taie macaroana celor care isi permit sa discute despre ‘rezerva valutara” si despre “stabilitatea monedei nationala”.
    E plin de icre si de autoritate omu’ asta.
    Crede probabil ca ‘rezerva” e un soi de depozit de armament si “stabilitatea leului” ii face lui bine la digestie.
    Si dupa alde astia cred toti si dau din cap cu intelepciune toti.

  3. De ce nu doneaza si NENOROCITUL DE VIDEANU din averile lui fabuloase ???????????
    Ii bate Dumnezeu de lacomi nenorociti ce sunt !!!
    O sa-i sature de AVERE !!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. intr-o tara in care procentul de analfabeti este cu mult mai mare decat al celor care au cva in cap, nu poate exista o democratie. N-AI CUM VERE. N-AI CUM. trebuie sa le pui jugu’ pe ceafa, si sa le dai bice. altfel n-ai solutie cu ei, tot manele asculta, tot beau bere la micul dejun (am vazut asta azi dimineata 2.07.2010, ma duceam la munca si unu bea o halba de bere la o terasa. era singur. avea o privire dusmanoasa.) DE CE?

  5. Eu cred ca Boc asteapta ca oferta gratuita a firmei din Baia Mare sa fie completata cu vopsirea panourilor in culoarea potrivita si inscriptionarea acestora cu altceva decat numele firmei …

    Dar se intelege ca daca ar accepta aceasta oferta si problema ar fi rezolvata acum ar aparea cateva dezavantaje:
    1. cum isi mai fac ei jocul de imagine cu Udrea (doamna prim ministru cum a numit-o un om) trista in batista, fara machiaj si cu parul prins simplu, compatimind cu oamenii si gasind solutii excelente pentru a le solutiona problemele?
    2. dupa inundatii, cum mai organizeaza ei o licitatie la nivel national pentru a achizitiona materiale samd … si nu de la astia care au rezolvat problema .. ci de altundeva, ca astia au pret prea mic si nu iese para’ndaratul …
    3. daca o rezolva baimarenii, nu o rezolva ei … not good!

  6. Ce treabă are ingineria, calculele matematice, de rezistenţă, cu lumea lor, a incompetenţilor, hoţilor, curvelor de la Putere? Sunt ca două lumi paralele. Ce ştie curva de “prim ministră” despre ce poate gândi şi proiecta un inginer; evident, nu orice inginer. Dar curva de Anastase, care se îmbrăţişa fericită cu portocaliii, când au cucerit total CC? Ce-i ăla dig?

  7. Şi, apropo de Presă, E SAU NU PARALIZAT ŞI PE MOARTE BĂSESCU? Ce atâta tevatură? Oricum ţara asta e pe moarte, dar poate mai avem o şansă…
    Ăştia sunt în stare să-l ascundă mort, SĂ NE CONDUCĂ CURVELE. Aici aş vrea să văd ce Presă avem în ţara asta!

  8. Citeste , te rog, pe cine a trimis ICR la expozitia de la Shanghai, niste tigani. Daca stirea este adevarata, Gadea cand revine in tara trebuie sa faca o emisiune in care sa se ia iarasi de ICR-ul lui Patapievici. Cum , sa fim reprezentati de tigani care canta manele si-si dau pantalonii jos? Cred ca Patapievici o face intentionat.
    PS. Poti sa nu aprobi comentariul(pentru ca are link) . Voiam sa atrag atentia asupra rusinii aduse asupra noastra de slugoii regimului portocaliu

  9. Soluţiile bune şi gratuite nu sunt specialitatea guvernului nostru.Nu iese nimic dintr-o aşa afacere.Specialiştii sunt ignoraţi şi marginalizaţi până îşi iau lumea-n cap şi se folosesc alţii de inteligenţa lor.Nu-ţi poţi rezolva nicio probemă,de orice fel,până nu mituieşti.În educaţie se poate intra la LICEU cu medii de 3(trei)pentru că marile reforme au generalizat liceul şi au scos examenul de admitere.Banii publici se cheltuie aiurea şi în timp ce cei mai mulţi români sărăcesc,aleşii noştri îşi rotunjesc conturile.Ciocoii au reînviat şi ne sufocă.Au fost atâtea inundaţii în ultimii ani şi măsuri de prevenire nu s-au luat.Nici acum nu vor muta munţii din loc.Sinistraţii vor primi din nou…promisiuni.Parcă suntem în plin Ev Mediu când totul se întâmpla cu voia lui Dumnezeu. Toţi,de la ţărani până la miniştri,se uită spre cer şi se roagă ca prognozele să nu se adeverească.Ne poate spune cineva cum arată acea Românie modernizată promisă nu demult?Nu cred!Suntem lăsaţi în voia sorţii,iar în scurt timp vom număra adevăratele urmări ale legilor sărăciei şi ale incompetenţei guvernului.

  10. totusi nu e vinovat marinarul propriu zis ca au disparut padurile mai ceva ca voturile psd-ului in fiefuri pdl-iste. Lasand politica deoparte oamenii trebuie sa inteleaga ca sta in puterea lor sa schimbe primari, sa ceara sa se faca diguri, sa se impadureasca, sa ceara sa-i arda pe cei ce taie paduri in nestire..

  11. Acum, singura aplicatie practica pentru digul rspectiv ar fi sa-l stranga in cerc in jurul lui Boc si sa astupe cu pamant, apoi o cruce, o coliva si gata calamitatea.
    In ce priveste pe Bin Laden, tintim cam sus, singurul terorist demn de noi e nebunul ala in papuci de plastic si cu butelia in portbagaj 🙂

  12. MI-E SCARBA SA O VAD PE UDREA ASA DE ” PREOCUPATA ” DE SOARTA OAMENILOR !!!!!!!!!
    E ATAT DE FALSA FEMEIA ASTA !!!!!!!!!!!!!!!
    SI CU TOATE ASTEA LUMEA II SPUNE ” PRIM – MINISTRA ” !
    SA NE FEREASCA DUMNEZEU , PENTRU CA ASTA AR FI O CALAMITATE MAI MARE DECAT INUNDATIILE !!!

  13. pentru mine e un mare semn de intrebare de ce i se permite lui vadim sa debiteze tot felul de tampenii de genul asta…totusi, e vorba de presedintele tarii, chiar daca este el handicapat, betiv, hot, mincino samd

  14. of doamne – eu cred ca Vadim e de buna credinta! doar securistii ii dau informatii false. Poate chiorul are un buton de reboot. Cand ii terminat isi da un push si e ca nou si cu avant a nenoroci tara si mai abitir.

  15. Merge ,dupa ce ,mai intai,a reactionat Sarkozy.Parca am fi francezi,nu romani…Concediu placut!

  16. @De comentator :cine ar trebui sa nu-i permita lui Vadim sa “debiteze….” , (te citez)!? Cine-ai vrea tu sa-l cenzureze, pentru ca eu asta inteleg ca iti doresti? Poate mintea ta lenesa mai mult de atat si sa mergi cu rationamentul pana la capat?

  17. Suntei fantastici, dar lui Basescu cine i-a permis sa fie presedinte?

  18. hai mai ce-i caterinca asta! basescu viziteaza dar informatiile vin pe agentii si e pe acolo unde nu sunt camere. chiar suntem tampiti!

  19. nu inteleg cum poa sa vina toti cu seninatate sa spuna ca e o tragedie, ca ploua, ca sa nu mai ploua, ca ei nu au c face daca ploua!!! ploaia, la fel ca si criza economica, nu e un meteorit care iti cade in cap, fara sa ai c face. doar p termen scurt s-a spus la tv, dupa ploile din vestul tzarii, ca vor fi inundatii cand acestea vor ajunge in est. iar p termen lung, c sa mai discutam? an d an , d 2,3 ori p an, mor oameni. da’ las ca n dezvotla udrea durabil. sincer va spun, mi-as dori sa moara toate gunoaiele care ne-au condus d 20 ani, sa moara toti care au facut “afaceri” cu statu, sa-i ia apa p toti gramada cu fiicele europarlamentare, fratii “afaceristi” si curvele prim-ministre!!!

  20. Referitor la late update: eu cred că Băsescu e genul care, atunci când e băgat în mormânt, tot îţi arată degetul mijlociu.

  21. @blackmesa
    Buna, bre! Cine sa-i permita? Saraca, ca-i moarta de 7 ani … Ca io unu’ stiu ca nu!
    Banzai!

  22. :)Sper ca nu la frumosul din padurea adormita, proaspat scos de la perfuzii.

  23. Dupa cateva zile in care presa se intreba la unison,,Unde este Basescu,,iata ca Basescu apare.Desi rontait de ciroza imbuibat de pastile si cu fata-i incercanata si umflata de boala necrutatoare,Base a fost scos cat sa putut de repede din perfuzii pentru a merge si a mai minti (ca de obicei)sinistratii din moldova. Daca starea de sanatate a asa-zisului presedinte este incerta faptul ca Romania este economic,social si politic medievala este o mare certitudine.

  24. S-a pisat mireasa…in soba!Cine dracu o mai crede pe Udrea?Poate retardatii care l-au votat pe matelot!Daca fiecare primarie ar cumpara 5 Km de dig modular,inundatiile ar fi fost mult mai reduse,dar pe urma de unde bani de inlocuit bordurile?

  25. Oare presedintele Romaniei, Basescu Traian e zdravan la cap, eu cred ca ar trebui sa-si faca un control amanuntit, in vizita lui prin Moldova el intreaba oamenii de ce si-au facut casele acolo(unde or fi ele)dar baselu nu se intreaba de ce nu se fac baraje sau autoritatile sa i-a niste masuri ca de vorbe ii satula tara si in fiecare an cum ploua doua zile cum mor oameni nu-i de ajuns ca isi pierd totul, amanunte despre aberatiile marinarului aici

  26. A aparut omul care aduce ploaia.Pe raza flacarii violete a lui Aliodor, sufletul cu chirie nu se lasa pana nu o numeste pe Nuti prim ministra.Pana acuma,il injuram pe Guse ca spunea el cine este “frecventabil”si cine nu.M-am inselat,sunt multi prosti care l-au votat si care i-au votat.Se vede de la o posta ca nu i-s boii acasa dar numai Vadim are curajul sa spuna ca omul asta este bolnav dar el nu vrea sa recunoasca sau nu este lasat.Poate o sa se miste ceva acum, ca a venit Tatucu si se vor intensifica masurile necesare in zonele alea cu inundatii.Sa-i dea Dumnezeu sanatate lui Elan pentru donatia in direct la emisiunea lui Alessandra Stoicescu.Poate mai vin oameni de calibru asta ,cu suflet mare ca este nevoie.

  27. @Victor Ciutacu Trag concluzia ca nu te referi la partea cu Romania medievala…despre sanatatea lui base atat timp cat nu exista un rezultat medical actualizat public al presedintelui…orice este posibil…presedintele poate sustine ca este sanatos noi sustinem ca este bolnav,Base poate vrea sa ne demonstreze cu ceva buletine medicale.

  28. din pacate ramanem tot cu al nostru circ si uitam esentialul, in asemenea momente in loc sa punem umarul si sa fim solidar tot dam dovada de balcanisme si alte tampenii. Sincer chiar nu imi pasa ce face Basescu asa natie asa conducatori, dar na e mai simplu sa aruncam sau sa pasam responsabilitatea la altii si noi sa stam doar pe margine si sa comentam ca babale ce stau langa gard si se cred interesate sau na poate interesante.

  29. Vai de capul nostru! Ne conduc niste indivizi care numai grija tarii nu o au. De ce nu s-au ocupat de problema inundatiilor (diguri, etc)? Nu le iesea ciubuc?

  30. Proprietarul societăţii Zeus Turism, care are o serie de baruri şi restaurante în Bucureşti şi pe litoral, a sesizat instituţia Avocatul Poporului pentru neconstituţionalitatea creşterii TVA.
    Acesta susţine că în baza Constituţiei , art.139 alin 1, impozitele , taxele şi alte venituri ale bugetului de stat şi ale bugetului asigurărilor sociale de stat se stabilesc numai prin lege.
    De asemenea, conform Legii 571-2003 Codul fiscal se modifică şi se completează numai cu o lege promovată cu 6 luni înainte de data intrării în vigoare a acesteia.
    ,,Modificările fiscale propuse de Guvernul României, fără implementarea unei campanii de informare temeinică a populaţiei şi a reprezentanţilor mediului de afaceri, determină o serie de procese economice ireversibile. Se subminează economia naţională, se generează o spirală inflaţionistă care va etermina explozia artificială a preţurilor la alimentele de bază. De asemenea, se blochează activitatea antreprenorilor şi implicit a IMM-urilor, motorul economiei reale din România,, a spus Cătălin Stochiţă, cel care a făcut plîngerea către Avocatul Poporului.

    El susţine că astfel se va crea un haos în economia reală având ca rezultate şi scăderea raporturilor comerciale şi scăderea cotaţiilor bursiere, procese care afectează în mod direct imaginea României în faţa investitorilor străini.

    Potrivit lui Stochiţă, Guvernul României condus de Emil Boc (renumit profesor de Drept Constituţional) nu respectă principiile statului de drept, al separaţiei puterilor în stat prin adoptarea repetată, în mod brutal, de Ordonanţe de Urgenţă ilegale şi neconstituţionale încălcând legile ţării şi Constituţia României.
    El consideră că prin aceste măsuri în fapt, se încalcă flagrant articolul 1 din Constituţia României prin care se consacră România ca stat de drept, respectiv articolul 16 care prevede că “nimeni nu e mai presus de lege”.
    Precizăm că pînă în prezent au mai depus la Avocatul Poporului sesizări şi alte persoane, cum ar fi un englez din România care a contestat majorarea TVA la Curtea Constituţională. Britanicul cu reşedinţa în România susţine că ordonanţa de urgenţă prin care creşte TVA este neconstituţională şi îi afectează investiţiile imobiliare. GOODAGENCY

  31. Acum imi este foarte grav ca traiesc in Romania,niciodata nu m-am simtit atat de debusolata…parca sunt a nimanui.Mi-este frica si de ce s-ar putea intampla si cu voi cei ce spuneti vorbe grele…

  32. Exceptionala postare, exceptionala realizare a ‘meseriasilor’la adresa lui Boc! Ma intreb daca serviciile secrete n-ar fi trebuit sa-l aresteze pe Boc pentru ‘legaturile’ sale cu teroristul nr. 1 a lumii ‘civilizate’?
    In ipostaza aceasta Boc chiar devine de rasul curcii.

  33. Se intreaba careva mai sus de ce ne reprezinta tiganii la shanghai, pai nu ne tiganim din ce in ce?! In plus, tre’ rasplatiti si baietii facatori de manele care l-au cantat si sustinut pe marinar! Si cine, daca nu guvernantii, le boteaza puradeii si se-ncarliga cu ei in biznisuri?! Oricum, sa nu ne facem iluzii, suntem perceputi ca tigani, ne comportam ca tiganii si ne si place tot mai tare!

  34. Apropo de target, privitor la portarea lui “adi” : daca aia de trec p-aici si aia de-i urmaresc pe Ciutacu, Badea, Stan, Gadea au probleme in a recunoaste umorul pentru ca nu stiu cine e arabu’ din clip, oricum trecerea e degeaba’ oamenii astia nu se adreseaza unora de-i cunosc doar pe “pupacii” lu’ base (apropo, aia cu d-na “prim-ministru” pentru udrea e misto, dar arata unde suntem, mai sunt “mamai” ce cred ca Iliescu e presedinte).
    D-le Ciutacu, cred ca n-o sa ajugem la ziua in care trecerea p-aici sa presupuna rezolvarea unei integrale inainte de a accede – dupa parerea d-lui adi, suntem prosti’, dupa cea a lu’ base, gasim “papadie” pe net; ce cred eu : mai sunt, dracu’, si oameni destepti in tara asta, numai ca n-au decat tastele la indemana, ca la butoane’ sunt “baietii destepti”

  35. si pentru “yy” : ei, si ?! Forfetaru’ a trecut in 2009 cam al fel (bine, a fost trecut in prealabil prin Parlament, dar acu’ bocu n-avu “prealabil”.
    E ilegal totul in tara asta, pentru noi, astia, contribuabilii, mai e legal doar : “mars sa-ti plateste impozitu’, evazionistule !”
    Traim aici, ne adaptam; totusi, cand s-or vedea romani cu branhii sau aripi, sa nu o luam ca o crestere pe scara evolutiei, e doar din cauza ca ne ia apa sau vantu’ (nu ala cu “sarea” sau “posta”, ci ciclonu’ de-o veni !)

  36. Incredibil! Ce amuzant poate fi,dar era si mai amuzant daca zicea ca a mancat shaorma cu domnu’ “profesor”.

  37. Dacă-mi permiteţi să relatez şi aici…. spre ştiinţa românilor :
    Ţara e sub ape… joavinele Oprea şi C Diaconescu, se plimbă cu elicopterul, pe taaare mulţi bani… aceşti trepăduşi sunt în campanie…. grija lor şi soarta sinistraţilor…. România sub zodia cumetriilor, cucuvelei Udrea, Iudei Băsescu, etc… NU e România noastră, ci a lor, a şobolanilor…
    Ne e dor să spunem România mea, România noastră, de-aceea Bătălia continuă, ca să ne scuturăm de păduchi, da e nevoie de * detergenţi *, * dezinfectanţi * şi * soluţii * PUTERNICE… Nădăjduim să reuşim !

    REŞIŢA – Liderii la nivel naţional ai noului partid, UNPR, s-au aflat sâmbătă la Reşiţa.

    Ajuns la Reşiţa cu elicopterul, direct de la inundaţiile din Moldova, Gabriel Oprea, ministrul Apărării, preşedinte al UNPR spunea că obiectivul vizitei sale în judeţ a fost unul strict politic, având în vedere că UNPR este un bebeluş pe scena politică, luând fiinţă în urmă cu doar două luni.

    VOCEA IPOCRIZIEI:

    * Conform lui Oprea, în Uniunea Naţională pentru Progresul României nu există o ierarhie la nivel de conducere, toţi cei trei preşedinţi, Marian Sârbu, Cristian Diaconescu şi Gabriel Oprea fiind egali. „Toţi trei vrem să facem ceva cu adevărat. Eu unul am avut de ales între principii şi partide, am ales principiile, de aceea împreună cu actualii mei colegi am reuşit să oferim stabilitate României“. *
    http://www.caon.ro/stiri/im:caon:news-caras/articol/vrea-unpr-sefia-cj-caras-severin/cn/news-20100704-02043075

    Va să zică, * principii *… cum am spus, România sub ape, viermii în campanie…

    De CIUDANOVIŢA, ANINA, MOLDOVA NOUĂ…. şi-o mai aminti careva din joavinele actualei puteri ??? Nu, că NU au timp pentru * mărunţişuri *…
    http://www.caon.ro/stiri/im:caon:news-caras/articol/cifre-noi-acelasi-dezastru/cn/news-20100702-07180196

    SĂ NU-I IERTE DUMNEZEU!

  38. In orasul Galati ceea ce spun atat autoritatile cat si televiziunile depspre superpericolul de a fi inundat un sfert din oras, este o vrajeala incredibila. Maine cred ca ma duc si io la un suc pe faleza ca toti ceilalti, pentru nu exista nici un fel de pericol. In primul rand pentru ca orasul e pe deal si nu se inunda nimic nici daca ploua trei luni, cu exceptia unui singur cartier care inseamna doua randuri de blocuri pe distanta de doi kilometri carora le vor fi probabil inundate subsolurile si strada.
    Mai este un mic cartier de case in spatele acestori blocuri, care va fi inundat fara dubii, ca in fiecare an, chiar cand Dunarea creste mult mai putin dar ploua si canalizarea de acolo nu face fata.
    Mai este si Santierul Naval, care poate suferi pagube serioase probabil; dar acesta este la aproximativ doi kilometri de oras.

  39. da pe gadea de ce l-a mancat in cur sa intrebe unde e basescu, de ce nu vine basescu la inundatie? acu avem basescu… multumiti ?

  40. Eu tot astept un mega moment cand as putea sa fiu pt.un ceas macar, o persoana nesimtita sa ma bucur de raul altuia…salutari colaterale!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.