Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Politicieni care subit s-au stricat la burtă

Politicieni care subit s-au stricat la burtă

Ieri am avut o zi absolut infernala. Am plecat de-acasa la 10 si am ajuns inapoi la 1 noaptea. Timp in care am servit ziar, o scurta pauza de pranz si “Sinteza zilei”. Parca niciodata nu m-am resimtit, fizic si psihic, in halul asta. Cred ca am inceput sa ma hodorogesc. Nu-s in stare sa scriu mult. O sa bag cu linuta de la capat ce-mi vine la mana pe nerasuflate si mai updatez pe masura ce-mi revin.

– Desi azi dimineata am avut o lunga discutie la telefon cu Ion Iliescu (un om pe care – oricat m-ar injura toti cercopitecii portocalii – continui sa-l pretuiesc si sa-l consider cel mai politician dintre tot ce misca-n piata in tara asta), in care fiecare dintre noi si-a scos pe tapet argumentele proprii, continui sa cred ca mesajul de aseara (cel putin, partea din el care s-a dat pe sticla) a fost inoportun. Sunt ultimul om din lume care ar miza pe Geoana (si pe el l-am surprins cu reactia din live), n-am crezut si nu cred ca va ajunge premier, dar nu-ti demobilizezi partidul inaintea negocierilor si nu te predai cand sondajele te arata-n frunte. Poate gresesc eu si n-am vocatie de politician, da’ asa se vede de la mine poza asta; cam miscata.

– Din primele transmisii de la BEC si BEM, noi, muritorii, ar trebui sa deducem ca asistam la o mare rasturnare de situatie. Intai de toate, nu cred in rasuciri de 6 procente intr-o noapte nici daca ma pici cu ceara. Nici in posibilitatea ca atat aia de la Insomar, cat si cei de la CCSB sa fie la fel de tampiti concomitent si nici in ipoteza ca liderii PD-L erau azi-noapte catran fiindca pe toti i-ar fi durut stomacul si dintii. Nu in ultimul rand, ma uit stupefiat la indemnurile la calm si la reactia fara pic de vlaga a PSD. Daca era Traian Basescu-n locul lor (si a fost acum 4 ani), urlau vaile si muntii de acuzatii de fraudare a alegerilor, de contestatii si de transmisii de la sediul “adevaratilor invingatori”.

– Aia cu victoria dreptei e de un ridicol inspaimantator. Daca declarata dreapta din Romania avea crezuri si programe comune, atunci de ce a zburat PD-L din guvern, de ce aproape toti ministrii PNL au ajuns la DNA ca urmarea a acuzatiilor de coruptie lansate de “fratii” lor intru doctrina, de ce si unii, si altii s-au jurat ca nu se poate guverna cu ailalti si, in definitiv, de ce n-au candidat impreuna? Ca tot au o Alianta – numita D.A. – pe care au omis s-o radieze la tribunal…

– Ca sa n-avem vorbe la proces, in masura in care PD-L ramane pe primul loc la numaratoarea finala (fie si cu un mandat in plus fata de PSD), presedintele are tot dreptul din lume sa nominalizeze un premier portocaliu.

P.S. Lavinia Sandru a fost umilita. Deci tot nu o sa ma mut din Rahova!

UPDATE. Hai ca s-a sucit iar situatia, da’ se joaca. E care pe care. Ca sa nu se mai supere nici unii, logica fireasca ar fi o atitudine de rabin din Buhusi: si tu ai dreptate, si tu ai dreptate.

ALT UPDATE: BADEA-I RASPUNDE – INCA BLAND FATA CAT STIU CA POATE – LUI TOLONTAN. EU AZI SUNT PASNIC SI NICI N-AR FI IN REGULA SA FACEM UN COR DE SUDALME. DAR VA ASIGUR CA ABIA ASTEPT PRIMA OCAZIE SA POLEMIZEZ INTELECTUAL CU SINGURUL MONUMENT AL DEMNITATII, CORECTITUDINII SI DEONTOLOGIEI DIN TRUSTUL NOSTRU DE OAMENI GRESITI.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

133 thoughts on “Politicieni care subit s-au stricat la burtă

  1. ciutacule, stiu ca doare, dupa ce ai prestat atata, sa vezi ca totusi PDL-ul va avea cele mai multe mandate… dar nu iti fa probleme, felix & hrebe vor ajunge la guvernare, dupa ce liberalii vor face aceeasi mutare pe care au facut-o acum 3 ani…

  2. @victor
    – apreciez “no comment”ul. nici nu ma gandeam la altceva
    – asteptarea se referea la intalnirea cu tolo. s-ar putea insa sa fie o prostie,probabil ar declina invitatia.in plus, va cred suficient de eleganti ca sa nu va incaierati. nu la fel as spune insa despre tzaranu’ mirciulica…

  3. ALEGERI NOIEMBRIE 2008
    REZULTATE CLARE SI FINALE (TERMINATOARE?)

    Psd+Pdl = FSN = 68%
    Pnl+Pdl=D.A. = 54%
    Pdl+Pnl+UDMR=CDR = 61%
    Psd+Pnl= Guv Stolojan = 55%
    Psd+Pnl+UDMR = Alianta 322! = 62%

  4. măi fuxache vezi că ţi-a dat cu rest galbin la adunare… împăratu ştia mai bnie să impartă yin şi yanguri la bobolaţie..

  5. ca atentie publica ne-am pisat pe ziua nationala a noastra,nu ne mai cinstim istoria,stramosii care au stiut ce inseamna tara in dauna unor nenorociti;ma gandesc ca daca exista un Dumnezeu care vede(si exista) si da cu nenorociri peste noi bine face ca da,ca si eu as daca as fi in locu’ lui;NE MERITAM MIZERIA!(va doresc sa aveti parte si de aici in colo numa de psd pnl pd-l whatever).mai bine va luati toti liber azi si inchideati toate televiziunile!

  6. Politicienii la care te referi arata mereu de parca ar fi stricati la stomac, da’ ei la coloana au de fapt probleme 🙂

  7. @FuXi
    Foarte tare clasamentul. Concluzia e una singura:
    Ei cu ei si noi cu noi. :)))

  8. Dle Ciutacu am o intrebare, cum face Dl. Gadea sa fie atat de Pro PSD-ist? Nu pridideste de a ii ataca pe cei din partidele politice contrare PSD-ului… Urmarind “Sinteza Zilei” nu pot sa nu zambesc vazand cum incerca sa plateasca niste polite Dlui Vadim,aratand conflictul cu Dl.Becali…Cum poate sa fie asa?Adica nu stiu ar putea sa nu bata la ochi comportamentul sau atat de mult, pe bune nici Gioana nu este atat de PSD-ist

  9. Auziti idee – prim ministru Boc – Alianta PD-L cu PNL. Cred ca ar fi mai bine ca PSD sa ramana in opozitie. Oricat de optimist este presedintele, eu tot cred ca va venii o criza carncena si partidele care vor guverna se vor eroda si nu va rezista mai mult de un an. probail nici atat. DNA a cam epuizat “lupta” anticoruptie. Mari noutati nu pot apare. Acu e adevarat ca mai si conteaza cine numara voturile, mai ales in Ardeal, unde primarii PD-L detin painea si cutitul intr-un mod absolut.

  10. 1. Eroarea de +-3% nu a fost infirmata. PDL a luat 30+3%, iar PSD 36-2.5%. +-3% inseamna o diferenta de maxim 6%. E totusi dubios ca s-a apropiat de maximul erorii.
    2. Cand o sa se afle castigatorii pe circumscriptii datele se vor schimba.

    concluzie: nu era cazul sa se faca exit poll-uri la aceste alegeri, dar fara ele nu faci audienta; reactia lui Geoana de ieri a fost extrem de stupida; daca stia cate ceva despre sondaje si sistemul uninominal trebuia sa mai astepte.

  11. Oamenii lui Geoană au câştigat alegerile. Locul doi – Oamenii Măriei Sale, marionetele lui Băsescu. Locul trei – Oamenii lui Tăriceanu, cel care spune în direct că a servit interesele poporului şi că a fost onorat că a condus guvernul acestei ţări. Şi noi am fost onoraţi, adio şi n-avem cuvinte! Udemeriştii, cei care au declarat că sunt foarte supăraţi în ziua de 1 Decembrie, au reuşit din nou să se strecoare în Parlament. În Parlamentul României pe care nu o suportă. În schimb suportă salariile de parlamentari, că de, fiecare bănuţ de la bugetul statului (unitar român) e de luat, nu e de dat…

    Trompeta Carpaţilor, Vadim Tudor – care apăruse azi la TV cu o pereche de ochelari negri şi mari, de cocalar -, nu mai reuşeşte să intre în Parlament, pentru prima oară după revoluţie. Tiradele tribunului ne vor lipsi cu siguranţă, cine va mai face haz de necaz atunci când Băsescu va da raportul prin Parlament?

    Boc, sfetnicul de taină al lui Băsescu (conform principiului „Nu ies din cuvântul dvs. şefu!”), încearcă să rostească şi el ceva în direct dar nu reuşeşte, aşa că îşi exprimă punctul de vedere cu un decalaj de câteva minute, într-o înregistrare. După ce bătuse mărunt din buze în timp ce Mircea Geoană lungea discursul la maximum. Atmosfera de la sediul partidului e una de parastas politic, dar domnul Boc susţine că alegerile din România au fost câştigate de „dreapta” româneasă. PSD-ul e de… stânga toată ziua, şi ei, una peste alta, au ieşit pe primul loc. Cât despre bunele relaţii dintre PNL şi PD-L, mai bine să nu discutăm, ar fi în stare să-şi scoată ochii la o oră de vârf şi în direct. Mircea Geoană, care se vede deja instalat confortabil la palatul Victoria Înfrângerii Noastre, nu părea foarte extaziat în urma primelor rezultate, încercând să pară un lider politic pentru care problemele ţării apasă foarte greu pe umeri. La sediul PSD, şampanie, confetti şi cascade de artificii, semn că paranghelia generală, la nivel naţional, poate începe… Când se vor trezi din mahmureală vor realiza că – obiectiv vorbind – niciun partid nu a atins 50+1 la sută din voturile românilor. Ceea ce înseamnă că vor începe „negocierile” la sânge între partide (dă-mi tu mie aia, ca să îţi dau şi eu ţie altceva, hai că ne înţelegem mai laşi tu, mai dau eu etc), iar UDMR nu va avea decât de câştigat, folosindu-şi şantajist (ca de fiecare dată) cele 6,7 procente acumulate…

    Ne aşteaptă în continuare circul de care nu mai scăpăm nici dacă tăiem firul de la antena parabolică… Din nefericire, noi nu suntem dresorii. Ne mulţumim cu statutul de clovni care râd având lacrimi desenate pe faţă…

    PS – Anemicul partid al lui Dan Voiculescu, PC-ul, a reuşit să dea lovitura pentru că s-a aliat cu PSD-ul… Dom’ne, iată cum se descurcă unii care au treabă cu politica cum are struţul relaţii cordiale cu regula de trei simplă…

    PS-2 – Războinicul Luminii, Gigi Becali, va admira scaunele Parlamentului din faţa plasmei… Nici Dumnezeu nu mai e ce-a fost, nea Gigi, uite că te-a lăsat de izbelişte, singur şi amărât în faţa unei icoane făcătoare de… minciuni.

  12. Lavinia Sandru a fost vazuta si pozata ,la locale, cu Florea Gheorghe(o persoana “curata”)la Drobeta Turnu Severin in campania fratelui lui Florea Gheorghe! Noi il stim pe Florea Gheorghe ca a falimentat “FULGER “Bragadiru! Ce sa mai intelegem!Cum cei care falimenteaza societati cand le-au luat pe degeaba ,candideaza in continuare si vor sa fie alesi! Unii chiar reusesc!Dar nu ii deconspira nimeni!Sunt multi oameni destepti in sectorul nostru dar degeaba!Sanatate !

  13. Victore, nu putusi sa fii si tu baiat “salon” si a retusezi un pic ultima poza (sau sa nu o pui deloc)?
    Am vazut-o abia la ora asta, e ora 00.08, ma pregatesc sa ma duc la culcare si ma tem ca voi avea cosmaruri toata noaptea….
    Cu ce ti-am gresit ca mi-ai sabotat somnul cu o poza asa sinistra???????

  14. Foarte corecta observatia de la Sinteza cu cele 175.000 de voturi albe.Adica exista 175000 de oameni in tara asta care s-au dus la vot doar ca sa le dea o lectie!!! Sa fim seriosi! Asta ar insemna ca sint 175.000 de CTP in tara!!!
    Si e ciudat cum de toate partidele(cele care intra in Parlament) au scazut putin fata de rezultatele de la exit-poll-uri si doar unul a crescut!

  15. E clar ca s-a furat ca-n codru! Basescu a stat toata noaptea si a stampilat PDL voturile albe, altfel cum sa se insele doua institute platite din banii Mogulilor? (apropo, sa-i spui lui Mirel Turambar sa se sinucida cu picatura mongoleza, e prea stupid pentru secolul asta) Hai, tonomatelor, bagati tare, niste acuzatii, ceva, tradare, vanzare de tara/flota/voturi, ca d-aia va plateste Felix, deontologii lu peste!

  16. Buna chestia cu voturile anulate. Totusi vin si intreb:
    1.La SRI nu-i omul PSD? A fost dezinformat sau a tradat?
    2.Scrutinul nu s-a facut de catre guvern? A dat Tariceanu cu alegerile de gard ca sa iasa PDL-ul?
    3.PSD-ul si PNL-ul care au iesit mai prost dupa numarare nu au sesizat nimic? Inca n-am vazut vreo contestatie sanatoasa.
    4.Daca numaratorile paralele ale PSD si PNL ies p-acolo, care-i smecheria? Daca au facut ceva, au facut distribuit si e imposibil ca nimeni sa nu se fi sesizat.

    Care v-ar fi placut personal sa fie configuratia dupa vot si care combinatie vi s-ar fi parut in regula dupa negocieri?

  17. Voturile albe sint diferite de voturile anulate!E greu de crezut ca aproape 200.000 de oameni se duceau pina la sectia de votare ca sa bage in urna un buletin alb.

  18. @dan797: promotorul votului alb, Cristian Parvulescu, i-a dat 10 la masterat eminentului om politic de dreapta Elena Basescu, angajat part-time la Luxten.

  19. Dl. Ciutacu nu foloseste google?

    2004 – alegeri generale: senat
    Numărul total al alegătorilor : 18.449.344
    Prezenţa la vot (%): 58,5%
    Voturi exprimate: 10.794.653
    Voturi valabil exprimate: 10.231.476
    –>5,2% anulate/albe/cum vreti voi

    2004 – alegeri generale: camera deputaţilor
    Numărul total al alegătorilor : 18.449.344
    Prezenţa la vot (%): 58,5%
    Voturi exprimate: 10.794.653
    Voturi valabil exprimate: 10.188.106
    –>5,5% anulate/albe/cum vreti voi

    Daca anul asta iese mai mult, procentual vorbind, let me know 😉

  20. Inseamna ca eminentul om politic i-a multumit profesorului dindu-i 175.000 de voturi albe la alegeri!

  21. Dl.Ciutacu, aseara in emisiune la sinteza zilei cineva (poate chiar dvs., nu-mi mai amintesc) a spus ca Basescu a telefonat la sediul PD-L de dimineata si le-a spus:”stati linistiti ca tot noi castigam”.De unde stia acest lucru? S-a trecut foarte repede peste aceasta afirmatie. Mi se pare foarte grav daca este adevarat, caci asa se poate explica diferenta de 5% intre exit-poll si BEC. S-a ordonat sa iasa la egalitate, si e simplu de inteles dece. Asa a facut si la referendumul cu suspendarea, cand a anuntat ca are un milion de voturi in plus , ceva de genul asta, ininte ca BEC sa anunte, ca apoi acestia sa se chinuie niste zile sa scoata cifra zisa de Base.
    Ce se petrece in tara asta este de plans. Ne miram dece nu mai merge lumea la vot. De aia, ca s-a prins ca se falsifica totul mai ales de cand este Base. Trebuie sa iasa cum vrea el, asta e! Nu-i pasa de nimeni , calca si pe cadavre ca sa-si atinga scopul.
    Dar dece tace PSD, cum admite acest lucru?
    Dece nu cere verificarea voturilor anulate, ca de aici e problema si de la cele albe , care apoi nu au mai fost albe, desigur au fost stampilate stim la ce casuta. Este incredibil ce se intampla in tara asta.

  22. Victore… m-am uitat fix 2 minute la Sinteza zilei cu 50 de invitati… printre care si tu…
    De ce? Pentru ca deveniserati plictisitori in incercarea voastra de a proslavi PSD-ul ( si prin asta si PC-ul mogulului)… Nu mai era echidistanta ( nu ca ar fi fost vreo data – da’ acu era pe fata).
    Sunt de acord cu un singur punct din cele ce ai scris mai sus si anume ca Ion Iliescu are infinit mai multi neuroni decat foarte multi de pe scena politica, si muuuult mai multi decat Geoana ( oops, asta n-ai zis-o direct)…
    Cand Geoana striga in gura mare ca e invingator… Iliescu, calm, zicea ca n-a invins nimeni si ca oricum PSD-ul nu e in pozitia sa formeze guvernul . Omu e realist si de asta a crescut in ochii mei( si probabil a mai multora) mai mult decat altii ( oricum era pe o pozitie mult mai avantajoasa decat ar fi vreo data Geoana)
    In rest, desi e clar antipatia voastra impotriva PDL-ului si a lui Basescu in special, Boc ( alta versiune a lui Geoana, acelasi oligofrenism) in prostia lui, are dreptate… Pentru PSD au votat 34%, pentru dreapta au votat 51%… Nu poti acum sa consideri ca 34% e majoritatea… pentru ca nu e…Asta e adevarul…

  23. Alegeri 2004:
    Senat:
    PSD+PUR = 37.17%
    D.A. = 31.80%
    Deputati:
    PSD+PUR = 36.80%
    D.A. = 31.48%

    Alegeri 2008 (rezultate aproape finale):
    Senat:
    PSD+PC = 34.16%
    PDL = 33.57%
    PNL = 18.74%
    -> D.A. (adica DREAPTA!!!) = 52.31%
    Deputati:
    PSD+PC = 33.09%
    PDL = 32.36%
    PNL = 18.57%
    -> D.A. (adica din nou DREAPTA!!) = 50.93%

    PSD+PC au reusit performanta cred unica in istoria postdecembrista ca dupa 4 ani de “opozitie” sa aiba mai putin decat la alegerile precedente. Au reusit sa isi duca adversarii de la 30 si un pic de procente la peste 50 la suta. Si asta in conditiile in care au pus alegerile fix in vacanta de 1 Decembrie, cand multi din cei de dreapta (da, cei care muncesc si au bani) pleaca si nu voteaza, si in conditiile in care stim amandoi si o tara intreaga felul copios in care se fura la tara prin influentarea alegatorilor de catre primari. Care deci victorie va intreb? Unde sunt rasetele si bucuria isterica de duminica seara, unde e dom Stan sa ne citeasca din laptop cum e cu casa bantuita, nu parasita, unde e Cristoiu sa explice cum a votat poporu antibasescu, cum e cu bucuria si cu siguranta cu care se clama ca daca in sondaje diferenta e de 7%, in realitate va fi mult mai mare? Nu va dati seama ca daca votul ar fi obligatoriu, ca daca electoratul de dreapta (da, aia care muncesc in tara asta) ar fi unit la vot ati fi ca la table, martz?
    Nu va incearca un sentiment de inutilitate stimate dl Ciutacu? Ati injurat, ati fost mitocan, ati jucat cu doua masuri, ati mancat de pe jos si v-ati prostituat copios si totul a fost degeaba. Pe cat facem pariu ca in urma esecului rasunator (care dovedeste falimentul strategiei folosite de Stapanul Dvs in incercarea de a-si dobori adversarii, parafrazand “injura, injura, ceva ceva tot va ramane”) peste 4 ani nimeni nu va mai sti nimic de ciutaci, mirceabadeaspagati, stanipsihopati si toata cohorta de injuratori de profesie? Nu mai sunteti utili, seful va uraste ca l-ati dezamagit, sunteti niste dinozauri din alte vremuri, ati sastisit lumea cu aceleasi obsesii antibasescu repetate la infinit, produceti efectul contrar – il faceti pe basescu luminos in comparatie cu hidosenia adversarului si a slugilor sale.

  24. @portocaliul: apreciez dragostea dvs. neconditionata pentru Consumator, da’ din ce alte unghiuri au mai pierdut alegerile aia de pe locul 1?

  25. 🙂

    Portocaliule… Nici io nu sunt de acord cu Victor in multe… da acu sa nu-l facem albie de porci ca nu devenim mai buni….

  26. Pai…”DRAGA STOLO” ce face acu’? Or fi cativa prosti in Romania da’ nu chiar tot poporu”! Cum poti sa spui ca a castigat dreapta si ca primul partid cu care vor negocia va fi PNL-ul? Acu’ linge intr-o zi tot chiar tot ce a scuipat in 2 ani?!
    Imi pare rau ca tre’ sa folosesc asa limbaj da’ la asa politica curata asa limbaj indecent!
    Hai sa vedem cat mai traim!(BINE)

  27. revin la ce spuneam intr-un articol anterior despre nenea william branza.
    sincer am ramas socata sa vad ca el considera ca a fost INVITAT la o petrecere de romani in portugalia.(poze aici :
    http://www.williampdleuropa.eu/galerie-william-brinza-invitat-la-o-petrecere-romaneasca-la-almansil-portugalia.html

    Cum sa spuna ca a fost invitat cand dumnealui a platit consumatia si cand peste tot unde te uiti vezi steaguri orange?
    Incearca sa ascunda cumva ca a facut campanie electorala si ca nu i-a reusit ,ca sa nu primeasca la fundulet?

  28. Profilul alegatorului

    Cercetare sociologica pentru credinciosi, facuta in urma unei intense analize … de sange… la cabinetul din colt 😉

    Alegatorul PSD: este un om simplu, de obicei beneficiar de ajutoare sociale si de pensie … de obicei asteapta postasul cu banii acasa … de obicei se cearta cu toata lumea care ii zice ca aia sunt comunisti … aia chiar sunt comunisti dar ce conteaza ?

    Alegatorul PD-L: doua categorii de votanti – smecherul si idealistul … nu mai e nevoie de comentarii ca tot asa nu ai nevoie de borduri noi si nici nu vrei vreo blonda de la drept sa-ti bata la usa cu vreo surpriza 😀

    Alegatorul PNL: E destept, frumos si cu bani … pai daca are nu-i da, ca doar nu i-o facut degeaba … Dar apropos, nu vreti o masina noua ca e la oferta … si cica se scoate taxa … sic!

    Alegatorul PRM: E tipul agasant si agresiv caruia ii e dor de cozi … pai ce? ‘Chiar imi trebe mie “supermarchet” cand puteam sa iau de la tanti Lenuta pe sub mana orice unt vroiam? Si salam cateodata ….’ ….. La astia daca le zici ca sunt comunisti iti trag una si iti zic ca ei sunt de fapt de dreapta … aham … si marmota?

    Alegatorul PNG: Merge pe stadion si mananca seminte. E convins ca disciplina sportiva care va duce Romania spre crestinism e de fapt crescutul oilor. Sa stai frumusel cu barbia in ciomag si sa te gandesti la nemurirea sufletului … dar ups … si-a adus aminte ca biserica ii e datoare si pe criza asta nu strica niste “cash” (a se citi cu orice accent disponibil).

  29. sincer, mi-a placut emisiunea aia in care ati stat toti inghesuiti, v-ati contrazis si “v-ati simtit bine” – asta nu se va vedea niciodata la realitatea. Niciodata nu se simt bine: sa iau prea in serios, ii strang pantofii, sau orice altceva. si se vede pe sticla. d’aia pierd mereu in fata A3. De ce au avut ceva audienta acum? Poate pentru ca si publicul se ia in serios cand voteaza. Dar daca schimbati formatul si va apretati ca cei de la realitatea ma pierdeti de musteriu.
    cu multumiri,
    diana usturoiu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.