Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Politicieni care subit s-au stricat la burtă

Politicieni care subit s-au stricat la burtă

Ieri am avut o zi absolut infernala. Am plecat de-acasa la 10 si am ajuns inapoi la 1 noaptea. Timp in care am servit ziar, o scurta pauza de pranz si “Sinteza zilei”. Parca niciodata nu m-am resimtit, fizic si psihic, in halul asta. Cred ca am inceput sa ma hodorogesc. Nu-s in stare sa scriu mult. O sa bag cu linuta de la capat ce-mi vine la mana pe nerasuflate si mai updatez pe masura ce-mi revin.

– Desi azi dimineata am avut o lunga discutie la telefon cu Ion Iliescu (un om pe care – oricat m-ar injura toti cercopitecii portocalii – continui sa-l pretuiesc si sa-l consider cel mai politician dintre tot ce misca-n piata in tara asta), in care fiecare dintre noi si-a scos pe tapet argumentele proprii, continui sa cred ca mesajul de aseara (cel putin, partea din el care s-a dat pe sticla) a fost inoportun. Sunt ultimul om din lume care ar miza pe Geoana (si pe el l-am surprins cu reactia din live), n-am crezut si nu cred ca va ajunge premier, dar nu-ti demobilizezi partidul inaintea negocierilor si nu te predai cand sondajele te arata-n frunte. Poate gresesc eu si n-am vocatie de politician, da’ asa se vede de la mine poza asta; cam miscata.

– Din primele transmisii de la BEC si BEM, noi, muritorii, ar trebui sa deducem ca asistam la o mare rasturnare de situatie. Intai de toate, nu cred in rasuciri de 6 procente intr-o noapte nici daca ma pici cu ceara. Nici in posibilitatea ca atat aia de la Insomar, cat si cei de la CCSB sa fie la fel de tampiti concomitent si nici in ipoteza ca liderii PD-L erau azi-noapte catran fiindca pe toti i-ar fi durut stomacul si dintii. Nu in ultimul rand, ma uit stupefiat la indemnurile la calm si la reactia fara pic de vlaga a PSD. Daca era Traian Basescu-n locul lor (si a fost acum 4 ani), urlau vaile si muntii de acuzatii de fraudare a alegerilor, de contestatii si de transmisii de la sediul “adevaratilor invingatori”.

– Aia cu victoria dreptei e de un ridicol inspaimantator. Daca declarata dreapta din Romania avea crezuri si programe comune, atunci de ce a zburat PD-L din guvern, de ce aproape toti ministrii PNL au ajuns la DNA ca urmarea a acuzatiilor de coruptie lansate de “fratii” lor intru doctrina, de ce si unii, si altii s-au jurat ca nu se poate guverna cu ailalti si, in definitiv, de ce n-au candidat impreuna? Ca tot au o Alianta – numita D.A. – pe care au omis s-o radieze la tribunal…

– Ca sa n-avem vorbe la proces, in masura in care PD-L ramane pe primul loc la numaratoarea finala (fie si cu un mandat in plus fata de PSD), presedintele are tot dreptul din lume sa nominalizeze un premier portocaliu.

P.S. Lavinia Sandru a fost umilita. Deci tot nu o sa ma mut din Rahova!

UPDATE. Hai ca s-a sucit iar situatia, da’ se joaca. E care pe care. Ca sa nu se mai supere nici unii, logica fireasca ar fi o atitudine de rabin din Buhusi: si tu ai dreptate, si tu ai dreptate.

ALT UPDATE: BADEA-I RASPUNDE – INCA BLAND FATA CAT STIU CA POATE – LUI TOLONTAN. EU AZI SUNT PASNIC SI NICI N-AR FI IN REGULA SA FACEM UN COR DE SUDALME. DAR VA ASIGUR CA ABIA ASTEPT PRIMA OCAZIE SA POLEMIZEZ INTELECTUAL CU SINGURUL MONUMENT AL DEMNITATII, CORECTITUDINII SI DEONTOLOGIEI DIN TRUSTUL NOSTRU DE OAMENI GRESITI.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

133 thoughts on “Politicieni care subit s-au stricat la burtă

  1. Scz..acum am citit si materialul. Ai fost, dar se pare ca nu in formula clasic-castigatoare.

  2. @LEXUS: ba am fost si, e adevarat, ne-au batut rau. in premiera pentru ei (lucru pe care omite sa-l remarce inalta constiinta cu crampoane a trustului nostru), da’ un motiv cat se poate de evident sa faca trei zile nunta la cort.

  3. acum, pentru ca toate partidele au nevoie de semnatura de la notar, ceea ce nu a spus nimeni e ca nu Dreapta a cistigat, ci anti-Basescianismul. Cei care au votat cu PSD sau PNL doar ca sa scape de Marele Mitocan in perspectiva (inghitind broaste raioase ca Marinescu, de ex) ma indoiesc ca se simt reprezentati in momentul asta, cind se vorbeste de Stanga sau Dreapta care ar fi ‘castigat’.

  4. Din perspectiva europeana, o alianta PSD-PNL ar fi un lucru firesc din pdv ideologic. Dar noi mai avem pina acolo. Nu vad oameni politici cu indeajuns curaj si hotarire in stare sa faca asa ceva acum in Romania.

  5. Victor, ai dreptate 100%, daca pedeleii si Basescu ar fi fost in situatie ca peste noapte sa se trezeasca cu -6% din aza zisa numaratoare nocturna, in mod cert, acum am fi avut un cor de urlete si cereri de arestari (ca in 2004). Eu chiar nu-i mai pricep pe pededistii astia de ce dracu sunt asa de blegi ! Ca niste momai ! Cum sa-ti dispara 6% peste noapte si tu sa mormai si sa mesteci cateva vorbe balmajite !!!!!

  6. Am impresia ca CCSB (Voiculescu) si INSOMAR (Vantu) au jucat “periculos” cu exit-pollurile.
    Nu cred ca rezultatele aproape in oglinda sunt intamplatoare. Cred ca in cursul noptii a fost dejucata o mantzocarie o unor partide.
    In legatura cu audientele de aseara…daca nu furati startul cu 1 min,poate ca Sf. Andrei nu se supara pe ratingul vostru. 🙂

  7. Am urmarit tot ce a insemnat ieri A3! Imi pare rau ca ati luat bataie, dar stii cum se zice: exceptia intareste si confirma regula. Tot ce n-am inteles aseara este diferenta absolut incredibila intre exit-polluri si numaratoarea voturilor. Am auzit tot felul de variate care mai de care mai aiuristice, cum ca s-a verificat doar votul politic si nu a iesit pe candidati acelasi scor. Inca o data, nu a fost sondaj de opinie: a fost exit-poll unde esti intrebat in clar cu cine ai votat. Daca stii ceva mai multe Victor, poate ne explici.

  8. De ce ar vrea PSD-ul la guvernare ?!…1 – au obtinut un numär de mandate acceptabil 2 – criza economicä si finaciarä se va adânci 3 – nemultumiri din partea tuturor categoriilor de bugetari si nu numai 4 – sporeste presiunea
    institutiilor financiare internationale 5 – läsând “portocalii” la guvernare, acestia vor “pläti” decontul si aläturi de ei, domnul presedinte. Ce si-ar putea dori mai mult?.

  9. Ca un adevarat chibit, ma grabesc sa dau sfaturi (mai ales cand nu mi se cer!):
    – cred ca ar trebui ca toata lumea – PSD, PNL si chiar si PRM – sa conteste rezultatul, caci oricum se va ajunge la anticipate.
    Trebuie culpabilizati marinarul si gasca portocalie, eventual cu ceva dovezi.
    “Rezultatul partial” de dimineata a fost evident un balon de incercare, si daca toti au tacut malc, baietii si-au spus ca merge!… In urma folosirii lui, s-a ajuns de la o diferenta de 7% la una de 1%.
    Un hocus-pocus normal pt maestrul cacialmalelor.
    Am zis eu ca nu mai scapam de astia! Nesimtirea lor e fara limite…

  10. Poate ca s-a zis prea mult in 5 ore “basescu” si a mutat lumea pe unii mai la subiect. S-a ales stirea in locul showului.

  11. Dl Ciutacu,

    In primul rand, exit-polluri: cu noul (superba, bleahh) sistem electoral, estimarile sunt foarte greu de facut. Eu sunt absolut convins ca in ambele institutii au fost probleme metodologice. serioase! (si puteti sa ma credeti, n-as vota PD-L, deci nu e un argument care sa fie indreptata impotriva posibilitatii de ‘influentarea numaratorilor’).

    Mesajul cu ‘dreapta a castigat’ era un element clar de discurs politic care trimitea un mesaj celor care erau in acel moment in negocieri (intre PD-L si PNL, evident). Era un element discursiv care nu numai ca nu inchidea cateva alternative, le intarea. Soooo, ata ete. Ce se schimba? Mai nimic.

  12. Domnule Victor Ciutacu,
    Mi-e silă şi scârbă de nemerniciile şi ticăloşiile cameleonilor pedelachei, adunătură de HOŢI şi TRĂDĂTORI, trazni-ar de păduchi, au adus poporul la sapă de lemn dar au nesimţirea să-şi trâmbiţeze ” victorii ” şerpii, viermii …
    Eu una le-o zic verde-n … Împărăţia lui Verde, că mi-e lehamite de ei :
    http://sfinx777.wordpress.com/2008/12/01/alegerile-in-caras-severin-v/
    Vă rog să-mi scuzaţi limbajul, sunt tare supărată, asta ne-au oferit de ziua noastră a românilor, minciuni, vorbe, incompetenţă şi nonvaloare ridicată la rang de virtute,nesiguranţa zilei de mâine …
    La Mulţi Ani, românule, oriunde te-ai afla şi … nu uita şi nu-i ierta !!!
    respecte şi stimă,
    Sibilla

  13. Rasturnare de situatie, PSD conducea cu 1-0, PD-L revine prin doua goluri marcate dintr-un penalty acordat eronat si un gol din offiside, pe sfarsit de meci PSD reuseste sa egaleze dar mai bun era acel 1-0 decat 2-2.
    E mic copil Al Capone pe langa Basescu.

  14. @Mobil galben
    Da, cu ceva dovezi, daca sunt!… Daca nu se gasesc dovezi in timp util, se poate si fara… Ce, baselu a avut dovezi in 2004, cand striga ca din gura de sarpe? Vezi doar ca in momente hotaratoare conteaza tonul, nu dovezile. Daca fac toti contestatie, reusesc.

  15. PSD trebuie sa faca alianta cu PNL.Asa este normal,sa incerce ca la anul sa-l blocheze pe mitocan spre al 2-lea mandat.Aliantele stanga-dreapta nu inseamna automat si schimbari doctrinare,poate inseamna compromisuri pe chestiuni punctuale.Deasemenea nu poate sa fie vorba de o “tradare a dreptei” pe care PDL sigur ar pune-o cap de acuzare la adresa PD-L.Ei nu au cum sa fie parti8d de dreapta doar pt ca il ataca virulent pe Iliescu si se fandosesc alaturi de Liiceanu sau Patapievici.Toata istoria lor ii indica partid socialist.

  16. Ca un adevarat chibit, ma grabesc sa dau sfaturi (mai ales cand nu mi se cer!):
    – cred ca ar trebui ca toata lumea – PSD, PNL si chiar si PRM – sa conteste rezultatul, caci oricum se va ajunge la anticipate.
    Trebuie culpabilizati marinarul si gasca portocalie, eventual cu ceva dovezi.
    “Rezultatul partial” de dimineata a fost evident un balon de incercare, si daca toti au tacut malc, baietii si-au spus ca merge!… In urma folosirii lui, s-a ajuns de la o diferenta de 7% la una de 1%.
    Un hocus-pocus normal pt maestrul cacialmalelor.
    Am zis eu ca nu mai scapam de astia! Nesimtirea lor e fara limite…
    De lao tse pe 1 December 2008 la 5:01 pm (#)

    Toate partidele fac numaratorii paralele(doar in comisii sunt oameni de la toate partidele),din moment ce nu comenteaza inseamna ca rezultatele anuntate sunt cele reale.
    PS-exista posibilitate ca PDL desi va fi pe locul 2(la maxim un procent) sa aiba mai multe mandate de parlamentar,asta din cauza mandatelor din diaspora(unde rezultatele sunt:PD-L a obţinut 46,88% din voturi, în timp ce partidele concurente au luat 23,35% (PNL), respectiv 13,19% (PSD+PC).

  17. Adica ” de ce au ajuns la DNA fratii intru doctrina”

    Vezi cum te-ai dat de gol?

    Domnule, intr-o democratie, legea se aplica dupa codul penal nu dupa “fratie”

  18. Ce calibrau faimoasele sondaje de calibrare aruncate pe piaţă? Calibrau defetismul şi arvuneau pasivitatea electorală.

    Nu am nici o îndoială că soarta alegerilor e în cumpănă. PSD şi PD-L vor fi departajate de o diferenţă infimă. Aşa arată siutaţia reală. Restul a fost şi continuă să fie manipulare şi propagandă pură. De pildă, refrenul după care am asistat la o formidabilă “ răsturanre de situaţie”. Atenţie, această formulă tentantă nu e deloc inocentă.

    Ea induce idea că, de fapt, rezultatele oficiale sunt oarecum în neregulă, de vreme ce “răstoarnă” ceva. Prin urmare, aveam o “situaţie” care a fost răsturnată ulterior. Exit-poll-urile erau “situaţia”, iar rezultatele oficiale sunt “răsturnarea”. Ajungem, în acest fel, la concluzia că realitatea e o aberaţie, iar predicţia mincinoasă e adevărata reailtate. Atât despre funcţia civică a campaniei media care a încercat să ia locul campaniei electorale. De remarcat că nimeni, dar absolut nimeni n-a avut onestitatea să se spună deschis că exit-poll-urile au fost greşite. Consemnul general e “răsturnarea de situaţie”, iar perpetuarea acestui refren fals sugerează complicitatea masivă a media şi a institutelor de sondaj. Culpa e multiplă: baia de propagandă mascată în jurnalism şi ştiinţă statistică a adus câteva procente PSD, a derutat electoratul şi a atacat direct bazele procesului democratic. T.U.

  19. Pentru mine lucrurile sunt simple si clare: urasc mult mai tare PSD-ul decat PD-L-ul

  20. pai era clar ca pdl-ul va creste ptr-ca dupa ora 18,30 au primit multe voturi , nu stiu cum ” sondorii ” nu si-au dat seama ? iar daca alegerile erau marti de ex. situatia era devastatoare ptr psd-pc , chiar si asa pdl-ul este castigator ptr-ca psd-pc este o alianta de partide si nu unul singur , la asta nu v-ati gandit ?

  21. Videanu bordura si Flutur romsilva anunta victoria in alegeri a PDL, la o diferenta de 2 voturi si, cum PSD+PC care e o alianta, are mandate mai putine, a pierdut!Iacata ce simpla e aritmetica !
    “Mireasa” PNL-ista e pe prispa casei si asteapta petitorii!
    Marinarul e la Cotroceni si asteapta si el ca miresei sa i se “blatuiasca” cearsaful, astfel incat sa se dea virgina , asta dupa ce a ingramadit-o timp de 2 ani si jumate pe oriunde a prins-o, supunandu-o la perversiuni dintre cele mai oribile, de tipul “petro liberalo oligarhice, pe canapeaua loganurilor de 70.000 euro si sandu-i cu caltabosii pe la nas si turnandu-i palinca intre tate”.
    Ce tara frumoasa avem!
    Pacat ca-i locuita….

  22. Totusi eu cred ca romanul e mistocar si cand iese de la vot, grabit sa ajunga acasa sa faca gratarul( ca si asa a pierdut destul timp de-a-mpulea cu votarea) si i se pune unul in fata cu un chestionar incepe sa faca misto spunand date ireale in ceea ce priveste cum a votat. Adica, aparent, romanul e amabil, da’ te minte cu zambetul pe fatza cand ii rapesti cateva minute din timpul facerii micilor.
    Cat despre Iliescu mie mi s-a parut sincer, n-as fi vrut sa ma minta frumos, frumos pentru pesedeii lui. Alegerile nu le-a castigat nici un partid ca n-are nimeni 50%+1. Asa ca guvernul poate fi facut doar de partidele care se inteleg la impartirea ciolanului. Parerea mea e ca in perioada asta de criza, daca vrei sa fii la guvernare, ori iti pasa asa tare de tara asta, ori esti inconstient. Si cum pana acum partidele nu mi-au demonstrat ca intradevar le pasa, merg pe a doua varianta. 90%, cei care vor fi la guvernare, se vor sinucide ca formatiune/formatiuni politice.

    pana una alta : LA MULTI ANI, ROMANI!

  23. @Victor Ciutacu: Domnule am si eu o mare curiozitate de duduia Sandru am aflat de pe blogul dumneavoastra ca a fost umilita nu am reusit sa aflu de cealalta duduie Udrea a fost pana la urma aleasa in colegiul la care candida ? Tare mult as vrea sa iasa la fel de sifonata,am auzit pe postul Antena 3 ca a plans,tare mult mi-ar placea sa o vad pe Udrea cu ochii plini delacrimi de crocodil.

    Editia speciala de aseara a fost minunata mai ales ca Domnul Badea era situat langa Domnul Stan amandoi cu laptopurile seriosi imaginea asta mi-a ramas impregnata pe retina si cand o vizualizez in capul meu mereu imi apare un zambet pe buze,erau minunati. Cand v-am vazut in platou cat de multi erau am zis ca nu trebuie sa pierd un minut din emisiune a fost asa un fel de “cina cea de taina”.

  24. Profilul electoratului partidelor nu s-a schimbat foarte mult. Astfel, “PSD a rămas pe profilul preponderent rural, mai puţin educat, cu persoane mai vârstnice.””PNL, oarecum, parcă şi-a schimbat profilul faţă de cel tradiţional, adică nu mai este preponderent urban, am înţeles că este cam jumătate urban, jumătate rural. Ceea ce probabil se explică prin impactul unor măsuri de genul creşterea pensiilor. Şi de fapt este faptul că se află la guvernare. În general, electoratul rural şi mai puţin educat e mai conformist, votează de obicei cu cei de la putere”.”PDL este cam ce era, mai mult urban, mai bine educat, cam opusul PSD-ului”. Despre PDL, “a reuşit să devină un partid popular în sensul că reuşeşte să adune sprijin din toate categoriile demografice. Parcă puţin mai mult din urban. Asta a fost şi problema PDL-ului, că votanţii lor sunt mai mult din urban şi din urbanul mare şi ăştia nu se mobilizează la vot.”

  25. @POPESCU FLORIN,

    Prietene, termina cu prostiile, pedelicii nu sunt educati, sunt doar mai incisivi… mai tupeisti, un fel de ultrasi… Cam cata educatie iti trebuie sa votezi pe Udrea sau pe Videanu?

  26. 1. apreciez faptul ca recunosti ca n-ai fost in forma. te consider cel putin “amic”, asa ca ti-as fi spus-o si eu
    2. nea Nelu a avut o pozitie corecta. psd-ul o poate lua in mana si cu peste 40%, daramite cu cat au acum. bine macar ca ati vorbit, chit ca fiecare a ramas la parerea lui
    3. cristoiu S-A RAMOLIT de tot, nu-i mai iese nici un pronostic, iar dupa patania de la primarie cu Oprescu ma mir cum nu are minima inteligenta sa nu se mai hazardeze in pareri. in plus, face si pe domnisoara ne…ututa, ca el pleaca din emisiune. du-te, nene!!!
    4. era normal sa va bata realitatea. la voi (unde m-am uita mai mult) era o cacofonie totala, unde fiecare voia mai degraba sa se auda pe sine. sa mai spun ca intrebarile adresate putinilor invitati erau cu mult mai lungi decat raspunsurile, ca dl. stan nu poate fi altfel decat histrionic, dl. teodorescu n-a fost indeajuns valorificat si, ca idee generala, 7 insi erati cam multi…
    5. nici eu nu-l pot suferi pe tolontan, ii apreciez insa calitatile si, mai ales, aerul cu care aproape ca te convinge ca el are mereu dreptate. astept…

    bafta multa!

  27. Ce draku,se fac clasamente ca la fotbal!
    Nu conteaza golaverajul(procente,mai multe sau mai putine),ci conteaza punctele(mandatele de parlamentar).
    Deci…cate mandate are fiecare partid?
    Vor exista viitori parlamentarti tentati sa-si “tradeze valorile” pentru o viitoare guvernare?
    Asta este tot ce conteaza!

  28. @POPESCU FLORIN,
    Asta ai scos-o din putul gandirii! Cum zice si cetateanul turmentat, cat de educat sa fii pt a vota “VALORILE” pdl-ului??? A, da, care valori?! Daca pnl-ul are cateva persoane demne de (macar) o farama de incredere, iar psd-ul il are pe Cristi Diaconescu, pt care as merge si la 4 dimineatza sa votez(ca presedinte), TE ROG MUUULT de tot lumineaza-ma ce persoane DEMNE de incredere are pdl-ul! MACAR O PERSOANA!

  29. Domnule Ciutacu , cele mai importante alegeri sunt cele din 2009 , nu cele de acum . Importanta este alegerea altui presedinte decat cel care acum face guvernul . Cu un nou presedinte la sfarsitul lui 2009 , evident vom avea un alt guvern , de data asta pentru 4 ani . Care perioada va coincide cu alegerea simultana si a Parlamentului si a Presedintelui . Posibil inca 4 ani de guvernare .

  30. @brazvan: 1. nu-s absurd. 2. nu ma sili sa reiau polemica. 3. no comment. 4. eram multi; si nu doar atat. 5. si eu astept, da’ cred ca altceva decat tine.

  31. ESTE ULTIMUL COMENTARIU CE-L MAI FAC ,VREODATA ,PE VREUN BLOG SI TE ROG SA APARA;;; —–pentru acest neam, ce-a putut vota , de ex., o strutzocamila numita RALUCA TURCAN, LA SIBIU, CU 48% FUCK YOU, ROMANIA !!!!!! DE ZIUA TA!!!!! E O RUSHINE NATZIONALA , O UMILINTZA SI-O DESCOMPUNERE MORALA—-INFRICOSHATOARE !!!! ACEST NEAM NU MAI ARE NICI O SHANSA!!! LA REVEDERE TUTUROR!!!!!!!

  32. Concluzie scandaloasa:
    Doar votantii PSD si PNL nu stiu sa voteze!

    Diferenta dintre sondaje si numaratoarea oficiala, in mare parte, au facut-o cele 210 000 de voturi anulate pentru Camera Deputatilor si cele 175 000 anulate pentru Senat.
    Cum se face ca au gresit mai ales cei care la exi-poll au declarat ca au votat cu PSD si PNL? La PSD mai credeam ,dar si electoratul educat al liberalilor nu stie sa voteze?
    Voturile albe contau in aceasta malversatiune doar daca au fost mai multe decat cele publicate la ora 18,000 de BEC si cineva…oare cine..? le-a “validat” in cursul numaratorii de la Sectiile de votare. De ce o fi indemnat PRODEMOCRATIA sa se “protesteze” cu votul alb? Nu pentru a facilita frauda?
    PSD-istii, chiar si liberalii, sunt mamaligi daca nici de data aceasta nu verifica diferenta atat de mare dintre doua sondaje si ce s-a numarat din urne.
    Masluitorii de votari s-au autodepasit si frauda pare prea evidenta!
    Ce zic cele 2 institutii de sondare?

  33. @Constantin Gheorghe: si Iliescu-l poate gatui pe Geoana altfel decat in direct la tv in seara alegerilor in care PSD e pe primul loc. de fapt, asta-i problema lui: ura atavica fata de cel pe care-l considera uzurpatir si pe care el insusi, nu eu, l-a facut Prostanac; tot in direct.

  34. Pt. De draga stolo
    Eu nu am spus ca au valori PDL(eu spre exemplu sunt simpatizant PNL).Valori si non valori sunt la absolut toate partidele!

    Pt. De Cetateanu Turmentat
    Statistic cea ce am spus despre profilul electoratului partidelor este adevarat,asta nu inseamna ca nu sunt oameni educati care voteaza cu Psd-ul,ci doar ca cei mai multi votanti PSD sunt mai putini educati.

  35. Pt. De Plano

    Se induce idea că, de fapt, rezultatele oficiale sunt oarecum în neregulă, de vreme ce “răstoarnă” ceva. Prin urmare, aveam o “situaţie” care a fost răsturnată ulterior. Exit-poll-urile erau “situaţia”, iar rezultatele oficiale sunt “răsturnarea”. Ajungem, în acest fel, la concluzia că realitatea e o aberaţie, iar predicţia mincinoasă e adevărata realitate!

  36. D-le Ciutacu v-ati gandit cumva ca PSD -ul il poate numi pe A Nastase premier?,oricare va fi premier are de luptat cu criza, va fi mai rau decat in 89.

  37. @Popescu
    “alori si non valori sunt la absolut toate partidele!”
    Totusi la pdl NU EXISTA vreo valoare (la varf ma refer, ca prin Cuca Macaii or avea)

  38. @Rodica Maria: am serioase dubii; ca vrea Nastase, ca vrea Geoana, ca vrea Basescu. Boc oricum n-are nici un cuvant de spus la afacerea asta.

  39. Nu inteleg cum toti analizeaza cine cu cine va face alianta, nu conteaza cum se numesc partidele ,conteaza oameni care se inteleg pentru ciolanul de ros pe 4 ani,pe ei nu ii intereseaza conducerea tari,ii intereseaza doar imbogatirea lor .Nu se va schimba nimic in bine.

  40. Un articol al lui Cătălin Tolontan:
    (…)
    PS -si este un om platit de acelasi trust!RESPECT!

    NOTA CIUTACULUI: Am pus eu link, nu va mai obositi. Si nu-i mai ridicati statuie la mine pe blog. S-ar putea sa se aseze porumbeii pe ea.

  41. @Filip G: si o sa vina sa se spovedeaca pe postul “anticomunistului” Voiculescu?

  42. Omul are multe de spus. Iar de tupeu nu discut, i-a stricat ziua MAESTRULUI de ceremonii.Si cred ca vrea sa spuna multe, conteaza sa fie lasat.

  43. @ Popescu Florin
    Se adevereste inca o data ca nu conteaza cine voteaza ci cine numara !!
    Cand ti se ofera un maldar de voturi albe intr-o sectie de votare, romani suntem…deh, nu-ti vine sa dai cu stampila votat in patratelul unde-ti trage inima..? De ce sa fie atati protestatari?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.