Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Planul de antivirale la hectar s-a depăşit

Planul de antivirale la hectar s-a depăşit

Băsescu a slobozit ferm anunţul că se interzic importurile de vaccin. Fix după ce emulu-i Videanu tocmai ce anunţase că le autorizase. Poate şi fiinţa noastră naţională să producă vaccin la Cantacuzino? E drept, poate, da’ nu ştiu cine a împiedicat-o pâna acum pe ea, fiinţa asta naţională plină de sentiment patriotic şi de iscusinţă, să se fi apucat de produs cam de când a dat răceala peste porci. Nici nu mai contează, nu? Nu ştim, nu se pune! Important e ca poporul suveran să băge tare la mojar şi să depăşească planul de antivirale la hectar.

Pentru a nu mai exista vreo urmă de dubiu asupra priceperii jucătoreşti în domeniul virusologiei, operaţiunea a continuat cu două capete-n gura doctorului Streinu Cercel şi-un genunchi în portocale, să mai lase-n ţărână fruntea aia de profesor universitar cu papion. Am învăţat cu toţii de la Teleenciclopedie, pe vremea lu’ Piticu’, atunci când patrioţii de azi luptau cu regimul băgând în ţară blugi şi ness cu petrolierul, că fiecare fiară care vrea să cucerească un teritoriu începe cu înfrângerea-n luptă dreaptă a stăpânului în exerciţiu şi  continuă cu izgonirea lui din habitat. Ceea ce e păcat să nu se întâmple şi-ntre Carpaţi…

Integral, aici

Pe aceeaşi temă s-a manifestat plenar şi Fiara. Citiţi şi luaţi-vă urgent temperatura.

Pasarea, Godacul si Teroristii

Ce au toate astea in comun ?  Este foarte posibil ca un terorist sa creasca in ograda proprie niste pasari si ceva godaci pt. consumul personal, da’ nu la asta ma refeream.Momentan suntem bombardati – cu largul concurs la televiziunilor aflate intr-o concurenta acerba cu un adevarat apocalips. Dar nu e e prima data: am trecut in 1989 prin  “60.000 de morti”, ziaristi decapitati in 2005, pasari sacrificate si, mai nou, potential 20.000 de morti. Un adevarat potop menit sa apropie oamenii de guvernatii care se ingrijesc de soarta lor. Suntem supusi unui stress complementar continuu celui de zi cu zi. Si asta face ca speranta de viata la nastere a romanilor sa fie undeva pe la 68 de ani, printre cele mai mici din clubul select in care afirmam cu mandrie ca ne aflam: Uniunea Europeana. Acum, acest sfarsit la lumii, nu e inventia noastra: Licuriciul isi streaza proprii cetateni cu omniprezentul bin Laden, Tara Sfanta cu arabii care pregatesc atentate la orice ora din zi si din noapte.
Totusi, noi suntem inventivi. In spatele acestor imagini cutremuratoare derulam operatiuni economico-financiare. Probabil vom cumpara masti chirurgicale, gel dezinfectat si alte accesorii fara licitatie – e urgenta, etc.  Din nou, suntem amenintati cu puscaria daca nu stam acasa (dupa modelul Tiranului). Ca o noua particularitate, observ din nou elementele nationalist-extremiste din perioada Odiosului Regretat. Atat la Tiran cat si, spre surpridnerea mea, la secretarul de stat din sanatate. Occidentalii au creat molima si nici nu vor sa ne dea leacul decat peste cateva luni. Asa ca, bravul roman isi ia soarta in maini, isi sufleca manecile si se napusteste in laborator. Producem incognito 1 milion de doze si in curand alte milioane. Doctorii, care pana acum erau spagari, practicanti de sex cu studente, tradatori pt. ca pleaca din Patrie in scopul unui trai mai bun, brusc-instanteneu au rezolvat problema pt. romanii. A revenit patriotismul. Nu conteaza ca bate vantul prin buget si infrastructura de cercetate e demult pe butuci. Dragostea de tara le rezolva pe toate.Ce n-au reusit inca Roche si Novartis au reusit ai nostri saraci, da’ cinstiti si devodati. Din nou am strans randurile si dam o palma bine-meritata occidentalilor. S-a mai intamplat asta prin 2005: atunci sistemul ticalosit , securistii – deodata au devenit responsabili si patrioti strangand randurile la semnalul Barcagiului si salvand pe cei 3 ziaristi din ghearele Tatalui Nisipurilor (Abu Sahar). Au reusit si dovedit ca, la nevoie, sunt mai ceva decat legendarul Captain Planet.
Intr-o tara in care oameni se confrunta cu o saracie din ce in ce mai puternica, astfel de mesaje patriotice “prind”. Cu totii avem nevoie de un spatiu-compensator. Daca ma uit bine, si vecinii de la Nord au o abordare similara: 1 milion de  victime, inchidem granitele. Blonda cu Cosite de la Nord alerteaza grav populatia. E drept, Barcagiul nu a ajuns pana acolo, dar imi place sa cred ca portocalii nostri sunt mai buni decat portocalii lor. Altfel, vad din ce in ce mai multe asemanari cu ei decat cu aia din clubul select ce are stelute galbene pe fond albastru.
Ciutacule, ti-as mai scrie, da’ reincepe piesa de teatru. Aia in care avem bilet pe viata. Probabil ca in actul asta apare Croitorul. Nu vreau sa pierd nici un moment. Am floricele (popcorn) si Brifcor (n-am bani de coca-cola).

Ab imo pectore,
Fiara

P.S: Eu revin cu intrebari mai cotidiene:
a) De ce nu se publica epistola cu FMI-ul din August?
b) Cine are pe stoc masti chirurgicale si gel dezinfectant?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

73 thoughts on “Planul de antivirale la hectar s-a depăşit

  1. Pai? Era o chestiune de timp pana porcina sa fie tema electorala. Iar Basescu, prin productia interna, isi ia anumite masuri de precautie. Cred ca se teme de manarelile lui Videanu 🙂 si de ce ar putea iesi la suprafata.
    In alta ordine de idei, Bazac a fost tatic ieri pe tema virusului. Nu inteleg ce pazeste doctoru Oprescu… Si el s-ar putea baga-n seama eficient pe subiect.

  2. I-a suflat de sub nas biznisul lui Vicleanu.
    Fir-ar al dreaq! Cind s-o mai puna si el de neste milioane de ieuro, deodata spoof! :))

  3. Chestia asta cu “stati la locurili voastre” parca o stiu de undeva, hmmm. Oricum, marele Conducator ne-a mai spus recent sa nu ne facem griji in fata crizei economice, fiindca e doar la ei. Ca si gripa porcina.

  4. pentru Fiara mai am de adaugat doar vorba bunica-mii, Dumnezeu s-o odihneasca: astia fac orice numai ca sa nu lase omu’ in pace linistit, sa-si vada de viata lui. numai sa ne tina in frica. in rest as avea si io doar curiozitatea sa stiu prin ce laborator s-a nascut asta micu’ porcinu’. bine, si ala micu’ aviaru’ si ala marele sidosu’…

  5. Pai daca am trecut cu bine de aviara, ne-am obisnuit si cu criza economica, nu era normal sa apara alt scenariu catastrofal? Si se impusca doi iepuri dintr-o lovitura, pentru ca pesimismul scade si sistemul imunitar 😉

  6. @ Che: s-au nascut in natura. da’ l-au umflat eu.
    @ everybody: uitati aici , site-ul oficial pt. porceasca la Confederatiei Elvetiene. Este un chestionar acolo online care iti zice daca merita sa faci vaccinul sau nu. Cei interesati, mergeti aici
    Fiara.

  7. Bre… nu-s foarte cunoscator in din astea… Da domnu’ Cercel cam creea putina panica… Parerea mea…Nu stiu dedesubturi etc…sigur ca ele exista… etc… Dar pana mea.. era cam panicos

  8. Masti chirurgicale si gel dezinfectant are pe stoc baronul pedelist Gh. Flutur! Sa ne aducem aminte ca acesta s-a ocupat si cu inchipuita gripa aviara, pe care a rezolvat-o pe banii nostrii,intrand in firmele portocalii cateva zeci de milioane de euroi, din zeama de varza care “a albit” toate masinile din Romania timp de mai multe luni.

  9. cât a vorbit aseară la antena 3 m-a liniştit omu’. mi-a lasat impresia de om care stie ce face şi chiar n-am simţit nicio intenţie din partea lui de a creea panică.

  10. Bai frate Basescu asta zici ca e mafalda , stie economie stie politica si mai nou este expert in virusologie. Am fost pricopsiti de Dumnezeu cu un geniu in fruntea tarii . Dupa geniul din Carpati,Ceausescu iata ca ne am mai pricopsit cu unu,Basescu. Ce ne am face noi fara tine Basescule? Tragic este ca primul geniu ne a adus in sapa de lemn si acum al doi lea ne a adus mai rau. Cine nu va muri de foame va fi secerat de gripa porcina sau invers. Iti multumesc din suflet drag conducator iubit ca ne ai calit.

  11. Cum se face ca atunci cand striga Flutur si Blaga este prin preajma, se pune de o gripa si evident de o solutie contra gripei – aviara sau porcina. Pentru a nu mai avea firme de apartament fluturiste – firme penale – care au dat cu apa chioara pentru aviara, au stie careva ce firma pedista se ocupa acum cu gripa porcina , cu solutia care pun pariu ca este apa cu sapun lichid!?
    ?
    Ca urmare, Mircea Badea sa-si faca un control pulmonar penru ca a avut febra foarte mare si sa-i lase pe astia care bajbaie ca SA FIE MUSAI acolo o gripa porcina pentru ca milioanele solutiei pediste contra …. evident a gripei … sa fie reincalzite.

  12. porcul la…gripa porcina trage. Daca nu “ezista” un profesor universitar vinovat el trebuia inventat, si numele sau era tot dr. Adrian Streinu-Cercel. Ce sa- faci lupta asta de clasa cere sacrificii. proletarul de la prima vasla a tarii s-a rasculat impotriva pofesorilor si-n general impotriva intelectualilor. Nu mai vrea sa mai auda in aceste zile o voce avizata care sa ne ia mintile. daca Doamne’ fereste intelectualu’ asta cu papion interzice intrunirile electorale, religioase, priveghi sau alte actiuni tovarasesti, el cum isi mai face campania de marketing? Doar trebuie sa-si vanda si omu’ marfa expirata in depozitele Treicocenilor nu? Se speria alegatoru’ si cine naiba il mai vota daca aveam interzis la intruniri sau intalniri de taina in autobuzele sosite tocmai din din Moldova de dincoace de Prut?

  13. Deci sa se pregateasca arafat. Capacitatile la gunoi, in frunte sa iasa paduchii! Nu i-ajunge marinarului c-a adus tara la ultima limita, acum nici macar pe acei foarte putini patrioti care-si pun talentul si priceperea in slujba binelui general, nu-i mai lasa sa se exprime! Ce rusine, ce pacat, ce mizerie!

  14. Ar trebui sa caute cineva in arhiva Sinteza Zilei de pe vremea aviarei. Cercel aparea f des si prevedea 2 milioane de morti in Romania. Se plingea ca nu sunt saci de cadavre destui pt toti mortii care or sa fie.

  15. cum poti organiza o grohoteca clasa I-a marca lux? inviti doi godaci de marca: pe hoara de la pd si rizea de la psd. rezultatul este garantat: rar daca mai apuca cineva sa picure vreo vorba cand se ciocnesc politrucii astia.
    biata mihaela barzila:))

  16. ete, tocmai am primit o stire de pe Antena 3 ca profu’ Streinu Cercel a demisionat din functia de secretar de stat ca l-a contrazis bashe in privinta datei la care incepe campania de vaccinare. asta a invatat-o tot pe mare?ba, base, da’ ce deshtept esti, manca-te-ar gripa aia porcina!

  17. alarma de gradul trei azi dimineata la pinalti in barlog. a sosit de la bucale pe filiera ultrasecret ultimul sondaj intern pdl-ist facut pe 1850 de cobai. il am din surse ultrasigure geoana 33, basescu 27, antonescu 22, oprescu 6, vadim 6, hunor 4, becali 1, rest1

  18. In Suedia, 5 persoane in varsta, dupa vaccinare, au decedat. Cand au avut multinationalele timp sa verifice containdicatiile sau efectele secundare? Si cum de multi se intreaba cum, de unde si cine vrea sa vaccineze lumea?
    Cred ca sunt multi, multi bani in joc.
    Nu ma simt prea bine, dar refuz vaccinul…

  19. Orataniile le-au omorat dar sa vad cine merge la taran in cotet sa-i ia porcul ca il taie cu coasa si atunci sa vezi lupte de strada ca nu mai are ce taia de craciunul care bate la usa.
    Era si normal sa se transforme in campanie electorala subiectul dar nici cu premonitiile alea sumbre cu morti intre 3 mii si 6 mii minim cand la nivel mondial au murit din primavara de cand se tot vehiculeaza subiectul in total vreo 5 mii. Oricum prilej de a schimba subiectul de la ceea ce doare cel mai tare cum trecem peste iarna care abia a venit. Bine a spus cine a spus sa fi roman e o profesie :).

  20. Bine. Adica nu-i bine… Daca acest lucru este exagerat si SE URMARESTE INTERZICEREA MANIFESTARILOR IN LOCURI PUBLICE ? De ce? PENTRU CA BASESCU NU ARE CUM SA FACA FATA NICI UNUI CONTRACANDIDAT, la confruntarea fata in fata!!!
    Am ajuns sa fac fel si fel de supozitii cu astfel de oameni la conducerea tarii.

  21. Cineva zice ca Cercel e prapastios si panicard.
    Daca nu avem cap sa gindim afirmatia e korekta.
    La nuvelul nostru de educatie, de dotari edilitaro sanitare, de starea sistemului medical, orice lamurire mi se pare de bun simt.
    Cum sa prevenim ceva, dind decrete basesciene.
    Un timpit si nesimtit sa face si virusolog, iar toate zvonurile isi au rolul lor, chestia cu perdelele de fum, ca in spatele lor sa zburde electoral, mindretea de marinel.
    Eu merg pe mina lu Cercel si il felicit pentru atitudinea sa si mai ales pentru demisie.
    Numele nostru trebuia sa fie Atotpriceputeanu.
    Orice dobitoc este expert in orice domeniu, trebuie doar sa il intrebi, ca poate nici nu stie ca exista un astfel de domeniu.

  22. Felicitari pentru capacitatea de anticipare. Nu a durat prea mult dupa ce ati scris articolul si dl. doctor Adrian Streinu Cercel si-a dat demisia (sau i s-a cerut sa isi dea demisia?).

  23. Profeţia s-a îndeplinit: a zburat porcul.
    Gripa porcină are aripi de aviară, isi închipuia cineva când vorbea de liberalizarea drogurilor uşoare, că maimuţica orange se referea la Tamilflu? Medicamentul care te scapă de gripă şi îţi oferă şansa unei psihoze de lungă durată, eventual condimentată cu bucuria sinuciderii. La Roche nu ar fi reuşit sa promoveze Tamiflu fără sprijinul unui investitor pe nume Donald Rumstfeld.
    La noi dupa de guvernul Boc a dat directiva cu plata medicamentelor la 210 zile de catre casele de asigurari, probabil vanzătorii de batistute au mare nevoie de o incredinţare directă.
    E si o parte haiosa, pentru obtinerea vaccinului se folosesc oua. Avand in vedere ca epistola catre FMI va fi publicata cand o zbura porcul, pardon la aniversarea a 1000 de ani a scrisorii lui Neacsu din Campulung, eu l-as intreba pe Basescu daca pentru fabricarea celor un milion de doze de vaccin a folosit ouăle lui Năstase.

  24. Fratilor, e grav rau de tot! in afara de problema gripei care a fost neglijata si acum Base o baga sub pres sa nu izbucneasca inainte de alegeri:(((
    Si bomboana de pe tort este ca tocmai la ora aceasta, 18:00, m-a sunat un domn de la PDL, pe fixul de acasa, umil si servil, sa-mi prezinte campania lui Base:((( oameni buni, va dati seama ce mobilizare de forte si de bani, are Base ca sa castige alegerile!!!!!! mi-a ridicat tensiunea instantaneu si am vazut negru in fata ochilor; acum a fost doar un telefon, dar cine stie poate sar cu suma si se cumpara votul cu 1 kg de carne:((

  25. Spargeţi buba

    Nu-i Adrian Cercel, Streinu
    Cât e de porc Dârdală arlechinu’
    Care le ştie pe toate dinainte,
    Afară doar să fie preşedinte.

    Udrea şi Ridzi cheltuiră banii
    Cum o facură mai toţi şnapanii.
    Pe leacuri, nici gând să cheltuiască,
    Lăsând poporul s-o mierlească.

    Nu cred a fi, acum, altă soluţie
    Decât – urgent – o mare revoluţie,
    Cu lege şi dreptate puse-n faţă,
    Cu şef să-i meargă treaba ca pe aţă.

  26. De ce l-au dat fara pe Cercel? Ce dracu Base s-a tampit de tot? Cercel era omul cu cel mai frumos scaun la cap din toti guvernantii astia sclifositi

  27. Domnule Ciutacu, ce ar fi sa va informati inainte de a da cu mucii in fasole! H1N1 vaccin sse prepara, peste tot in lume, dupa o metoda din anii 50′, multiplicare pe un mediu din ou , cea ce face sa fie greu predictibila productia. De exemplu, Obama a promis ca la inceputul campaniei vor avea 40 milioane de doze(estimarea producatorilor americani) nu au resusit sa produca decit 28 milioane. Asa ca, mai usor cu pianul, asta chiar nu era subiect de politizat. Incepeti sa semanati cu ala din bancul cu circotasii: “Dupa o noapte de dezbatere politica, in circiuma, doi circotasi ies afara la aer, unul spune :- ba ce frumos ninge afara…, alalalt raspunde :- mai da-i ma in p…da masii !!
    Fara stima, fost taliban …

  28. Io una…nu mai pricep chiar nika!!! Si credeti-ma, chiar ma straduiesc sa tin pasul!!! Am racit de-odata cu dl.Badea (nu i-ar fi dedeochi!). Am inghitit “buline” – garla! Nu mi-am revenit total dar nici nu poci crede in tampenii. Campania impotriva gripei asteia noi cu nume de sosea nationala s-a rezumat pana acum la reguli elementare de igiena. “Spala-te pe maine!”; Foloseaste batiste de unica folosinta si apoi arunca-le!” ! Uitasem. Cu sapun!!
    Intre timp mi-am pierdut sirul ideilor, precum majoritatea politicienilor cu poezia invatata dinainte, din motiv de Realitatea TV si masinaria aia stricata “cu siguranta”. Nu glumesc, dar i-as trage dou perechi de palme insipidei asteia.

  29. d-le ciutacu intrebati va rog politicienii ce vin la dumneavoastra sau d-l gadea in emisiune: ar fi de acord sa se vaccineze ei si familia lor cu copii cu tot, in direct, la tv sa-i vada o tara intreaga? daca da, mai vedem…multumesc!

  30. Ei, nici ancheta epidemiologica nu se mai face cum trebuie. A venit din strainatate? E suspect! Nu a fost in strainatate, nu e posibil sa se fi infectat. Dar dragutii de ei nu mai intreaba: “bai, tu cu cine ai venit in contact?” Ba mai mult, desi infectati, li se da drumul acasa din spital, pe semnatura lor, fara sa se faca un minim de verificare, macar sa-i oblige sa stea 7 zile la domiciliu si pana acasa sa poarte o masca.Normal ca sunt surse de infectare pentru cei din jur, in progresie geometrica iar lucrurile scapa de sub control.
    Nu va mirati. Anii trecuti s-a mers pana a desfiinta Institutul Cantacuzino, sectia de cercetare si centru de referinta si de a aduce totul din…import, pe bani multi. Le-a trecut un fior national, acum? Sunt multi specialisti, pe care i-ar angajat orice firma din lume si de care statul isi bate joc ani de zile, neplatindu-i si subfinantandu-i.

  31. daca Badea nu a murit noi nu ne facem griji, desi e posibil ca virusul sa nu-l afecteze pe el ca deh! are si virusul mandria lui! :))

  32. Saracul godac, nu numai ca a devenit purtator de virus, dar acesta, pornit odata la drum, a suferit niste mutatii si s-a transmis la om. Nenorocire nevoie mare pentru ca “fix de o epidemie de gripa porcina, au ba, mai avea nevoie Romania electorala”.Suntem pur si simplu paralizati de spaima cu atat mai mult cu cat “extinderea ei risca sa devina o problema de SIGURANTA NATIONALA”…”De parca nu era suficienta isterie” remarca D-l Ciutacu.
    Ne mai arde noua acum de referendum, de alegerile Prezidentiale sau primul nostru gand este sa cautam acele mijloace prin care ne puteam salva viata? Bineinteles, ca oricine se gandeste la vaccinare contra gripei porcine in primul rand, doar Presedintele interzice importul de vaccin. E de inteles? Sigur, nu. Dar omul asta are macar un gand bun fata de “poporul suveran?”

  33. Da’ şi producţia de tâmpenie pe cap de vită politrucă furajată (din bani publici- cum altfel?) a crescut odată cu gripa nouă. Îl plătim noi cumva pe Băsel să facă vaccinările în masă, sau sunt plătiţi medicii? Trăim într-o ţară de nebuni, sau cel puţin într-una condusă de un nebun!

  34. Vrem unicameral si mai putini parlamentari,
    asa dikteaza Baselul, fara sa ne spuna ca CAMARILA de la Hotelul Cucuvelei ne costa mai mult decit oricare din camere in acest an.
    Eu zic sa renuntam la Presedinte si Seful peste toate sa fie PM-ul, adika 2 in 1.
    Gata si vor fi bani si pentru vaccine, cum ar zice bunetul de la 5 Capitala.

  35. Cu vaccinurile de la Cantacuzino sa-si faca primul el si familia.In direct la tv. Asa ca patriot si ca …cobai.

  36. Pe la Cluj, au aparut in mijloacele de transport in comun, niste agatatoare de care sa te sprijini la nevoie de echilibru, care au ca si culori verdele de cosmote si orangeu de pedele, adica moda actuala a la Cluj, franarimea din enclava gruia si portocaliul lu boc cel sluga la marinel… puteti citi despre referendum, adica daca te plicti in sardelitate, poti, intr un moment de crasa indiferenta sa citesti despre referendum…

    Gripa aviara, deturneaza privirile tarisoarei de la jegul politicianului unei contemporaneitati subjugata de lichelism, perfidie si frica zile de maine indusa de o “casta” care isi are seva in comunistoidal.

    Nu il credeam pe marinel atat de slab inaintea unei tot mai posibile infrangeri.

    Deh, de la conducator la spalator amenintat cu zebratele este ceva distanta.

    Sa i fie in oase marinelului ca il cauta astia de flota, in caz ca pierde alegerile?

    Oricum confuzia asta in declaratii nu este de ieri de azi, ci tocmai din vremea cand arogatorii sectari sau ciopliturile pedeliste s au luat si au parasit pe tatuc, Iliescu, ramanand nu doar fara legititmitate social democrata ci si fara blajinul nesimtit al “emanatului revolutiei”, ca mai apoi dupa aventura nevrotica din guvernarea CDR, marinelul sa scoata capu cocomitent cu expulzarea lui Petre Roman, astfel s au ales cu un golan nu doar fioros ci si cu un caracter care inspira masochismul sau predispozitia la flagelare, aezilor.

    La fel isa ca pesedeii si pedeleii au japcuit atat crestin democratia UE cat si social democratia UE, adica cele doua fatete ale stigmatului si au aflat legitimitatea prin false aderari…

    Nu stiu ce se ascunde in fatada aviarei, dar nu cred ca DR. a venit inaintea natiunii sa faca declaratii aiurea INSA cand un marinel ajuns cotrocel isi baga nasul fara a se consulta cu DR. si face declaratii contradictorii, eu ce sa mai cred… asa disperat ii sa nu si piarda dictatura???

    Inca ceva, udrea, aia blonda, dupa care curg limbile pe punte, a mai zis o perla, ca unuii sunt urmasii lui Traienel si aia erau in culmea bucuriei; Dumnezeule, nu, sincer, nu as vrea sa vad o tara dupa cioplitura si imposibila asemanare cu marinelul… sau udrea are ceva urmasi de nu stie nimeni…

    Si totusi, ma incearca un exercitiu de idealism, sa vad un marinel, o udroaie, un cetatean de enclava gruia dupa ce totul este pierdut, adica rocada facuta, in dese vizite pe la DNA, DIICOT etc, numa asa sa le fie citatiile cat de multe, infatisarile mereu dese si aparitiile de presa cat mai pe primele pagini;
    macar cu atata sa ne alegem si noi, natiunea dupa ce un stigmat ne a golanizat o vreme

    acu, sa vedem cine urmeaza, Geoana cel cu tatuc pacepizat sau Crin cel cu “liberali” hategani (HD) care il contrazic in tot si toate prin ceea ce sunt si fac…

  37. Da, Basescu se pricepe la toate.
    Dupa ce ne-a ametit cu criza (nu este nici o criza, este o criza financiara care nu va afecta Romania, este criza economica in Romania dar nu vom lua imprumut de la FMI, daca nu luam imprumut de la FMI suntem in “galeata”) acum se pricepe si la medicina. 🙂
    http://theodora0303.wordpress.com/2009/11/03/besescu-se-pricepe-la-toate/
    Imi e rau, m-am autoizolat si mi-am pus si masca de protectie. Am inteles ca cei care raspandesc voluntar gripa pot fi pedepsiti cu inchisoarea 🙂 Este tot ce ne lipsea… hai sa vedem care este primul formator de opinie arestat?
    Cu respect

  38. Domnul Profesor Dr. si-a permis sa iasa pe sticla sa explice poporului situatia , fara sa-l consulte pe Imparatul Traian si…. fault. Nimeni nu are dreptul sa-l eclipseze pe Impartu’ fie el Profesor Doctor.

  39. Domnu’ GuduRAU!
    si ce?! matali daca se vaccineaza in direct, la TV, intr-un exces de patriotism electoral, il votezi bre?! asa…d-o curiozitate si apropos de-o alta tema!

  40. Gripa de sezon, cu care chiar specialiştii sunt de acord că seamănă, face anual, numai în SUA, peste 40.000 de morţi anual şi câteva sute de morți în întreaga lume, nu am auzit în ultimii 20 de ani, de pildă, de comunicate ale OMS care să decreteze starea de pandemie!Trei milioane de morți se înregistrează anual dn cauza tuberculozei și OMS nu decretează nici o stare de pandemie!

    Gripa porcină nu e nouă. Acest virus N1H1 despre care se vorbește azi este cel care s-a extins în anul 1918, în cazul a ceea ce a fost numit “gripa spaniolă”. Nu se știe deocamdată cum a fost el reactivat el, și unde, chiar dacă există bănuieli că ar fi fost reactivat în laboratoarele biologice americane. Să amintim că în 1976, au fost înregistrate câteva cazuri de gripă porcină în SUA, într-o bază americană. S-a decretat vaccinarea obligatoriea întregii populații și au fost vaccinaţi aproape 50 milioane de oameni! Numai că după vaccinare, au existat aproape un milion de cazuri de îmbolnăviri şi morţi suspecte care au forţat Senatul american să oprească vaccinarea obligatorie!

    http://mobime.ro/Articole/paranoia-cu-gripa-porcina.aspx?ArticleId=1241&ArticleType=2

  41. Ma mir ca nimeni de pe aici n-a pus inca punctul pe i: de vina pentru epidemia de gripa porcina nu poate fi decat basescu, e clar ca vaca! Cum de ati putut omite asa ceva? Oare gripa v-a cuprins deja in mrejele ei fierbinti si v-a intunecat ratiunea patriotica si anti-dictatoriala?
    Domnul Cercel, care se aruncase ca broasca-n beton sa ceara vaccinuri de import si probabil ca numara deja in gand comisionul e fraged, curat si cu himenul intact ca Seherezada dupa 1001 de nopti. Si ce fain ne zicea el ca o sa crape 20.000 romani! Nu 19.999, nici 20.001. Niet, 20.000, ca lui ii plac cifrele rotunde si comisioanele dolofane. Mai monsher, l-as fi intrebat, dar pe ce te bazezi? Ai simtit in urina cifrele astea? Hai sa fim seriosi. Venita din partea unui specialist, panicarea inutila a populatiei e mai grava decat taietura lui Ciomu. Asa ca nu-i mai plangeti pe umar, daca avea putina decenta tacea din gura Cercelush urechi de plush asta, nu se apuca sa vorbeasca de funie in tara spanzuratilor.
    Acu’, dragi tovarasi si nash Floreo, puteti sa dati cu flegme cat vreti, ca mi-am luat masca anti-gripala si mi se. Salutari, domnule Ciutacu si daca ai sange in instalatia arteriala, vaccinare usoara! Eu raman al dumitale cititor fidel.

  42. Basescu si gasca lucreaza furibunzi ca Dom’ Profesor sa iasa presedinte din primul tur.
    Motivul este ca sponsorii nu isi permit sa mizeze pe turul doi.
    Dintr-o socoteala simpla rezulta ca:
    50Euro X 1 000 000 voturi = 50 000 000Euro
    Basescu are cam 1 000 000 de votanti isterici
    deci mai are de cumparat vreo 3 000 000 de voturi, asta pentru ca in cazul unei prezente de 40% adica vreo 7 000 000 basescu trebuie sa fie votat in primul tur de 4 000 000 ca sa fie sigur. Asta face 150 000 000Euro.
    Daca ar scoate doar 100 000 000Euro din buzunar, pentru a intra in turul doi s-ar complica putin lucrurile, pentru ca:
    Scoate din buzunar 100 000 000Euro si ajunge in turul doi.
    Admitind ca prezenta la vot este tot 40% asta insemneaza ca: Scazind 1 000 000 de votanti isterici ramin 6 000 000 deci trebuie sa mai cumpere inca 2 500 000 dintre astia neisterici, ceea ce ne duce cu socoteala la 125 000 000 la care se adauga inca 100 000 000 din primul tur = 225 000 000Euro.
    Problema apare ca la turul al doilea votul este mai scump pentru ca e mai riscant, si apoi nu are certitudinea 100% ca va cistiga turul doi pentru ca s-ar putea ca lumea sa voteze in draci impotriva lui si s-ar putea inmulti numarul de observatori. In concluzie s-ar putea sa piarda toata investitia.
    Atentie deci la frauda masiva din primul tur ale carei dovezi incep sa apara, in armata, in administratie si mai ales in zona rurala, unde cetatenii sint mai putini instruiti, mai saraci si ca atare usor de manipulat. Nu intimplator avea nevoie de MAI si de Blaga la manete.
    Deaia nici nu se sinchiseste de sondaje sau de ceea ce spune, nu are nici o indoiala ca va cistiga. Apropos de banii de campanie, o parte din bani(cam 20%)sint banii lui, adica ai nostri, tot panotajul e moca facut de clientii PD-L, asa intelegem si jaful de la MTS si MT.
    Interesele comune cu interlopii se refera la fraudarea alegerilor in Italia si Spania unde astia controleaza comunitati numeroase de tigani.
    Va ametesc sumele? Nu e bai e normal, si pe noi ne ametesc.
    Basescu ameninta sponsorii cu trasul la fund in cazul ca ajunge sa dea socoteala, nu se va scufunda singur.

    Cristian

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.