Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Pedeleu pentru intelectualii portocalii

Pedeleu pentru intelectualii portocalii

Ma-ntreaba deseori diversi binevoitori ce ma face sa desconsider public electoratul basescian. Nu-l desconsider, mi-e doar greata de el. Un motiv, dar nu singurul, ar fi acela ca, exceptandu-i pe snobii cu pretentii de elite culturalizatoare ale neamului, fanii Jucatorului si ai partidului sau de robotei marinaresti sunt parte integranta, activa, si majoritara a publicului tinta al acestui videoclip electoral.

P.S. Cica teologul Felix nu stie nimic. Si marmota invelea ciocolata-n staniol…

UPDATE: Inteleg ca ai lu’ Zeus se cred atotputernicii Net-ului si cenzureaza tot ce sunt in stare. Hai sa ne-ntrecem in upload-uri, daca aveti sange-n instalatie, pisoi mici, pufosi si cu capu’ mare. Bai, taranoilor, video-urile electorale nu-s borduri!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

65 thoughts on “Pedeleu pentru intelectualii portocalii

  1. Ceea ce inteleg eu din acest penibil imn pedelist,,Spune-mi cu cine umbli ca sa-ti spun cine esti”!
    Sunt disperati!Au impanzit toata tara cu milioane de postere!Simt ca pierd!
    Deja au devenit atat de penibili,incat le este lehamite tuturor de acest partid fara doctrina si orientare.
    Adevarul este ca au cheltuit foarte multi bani,enorm de multi!M-as bucura mult sa nu castige alegerile.Cred ca electoratul nu se va mai lasa din nou pacalit de acesti mincinosi si sarlatani.

  2. INCREDIBIL, mie greata, ipocrizia da rime…ciutacule…adevarul e ca “cine se aseamana se aduna”…

  3. Cristian David spune insa, ca nu isi mai aminteste daca a scris in declaratii, ca a consumat sau nu droguri.
    Cristian David l-a sprijinit pe Bogdan Olteanu in ascensiunea acestuia in PNL.
    Doi tineri “drogati” au marturisit , ca au imprastiat materiale de campanie false in care Bogdan Olteanu ar fi sustinut drepturi pentru minoritatile sexuale.

    Cu stima si respect un cetatean in sevraj

  4. Sa dea Dumnezeu sa aveti dumneavoastra dreptate domnule Ciutacu dar tare imi este teama ca Bogdan Olteanu sa nu fie un Radu Vasile in PNL

  5. @Costin Tanasescu: Cum naiba domnule, PSD-u’i pentru om/Ca albina pentru pom? :))
    @Victor: O dedicatie fara numar se poate, pe melodia asta minunata? Fara numarul 322 vreau sa zic…

  6. “Noua ne este greata de cei care va platesc si carora nu le faceti nici un serviciu sustinandu-i.Nu puteti citi si mesajele care va contrazic? Atat de tare va deranjeaza ca exista si alte opinii si optiuni? Pai ce fel de ziarist sunteti? A, da . ziaristul TONOMAT. Nu canta decat ce este platit sa cante”

    Ia te uita!!! Intaii suntem categorici si chiar tupeisti! Dupa raspunsuri pe masura, ne da afara din casa bunul simt simt si eleganta in exprimare! Coboram drept din C.B.M. Domnule Ciutacu la ce te-ai mai prezentat drept genial daca nu mai ai dreptul sa fii arogant??? Ca daca e s’o luam asa pe sine…e blogul lui matale!!!! S’o suparat mandra de epitet! Da’ ce vroia sa-i canti in struna! Iar o sa vii sa mediatizezi scandalul. ‘Geaba! Ma enerveaza genul asta de istetze! Nah! Da’ rau de tot!! Cand e badaranca, cand devine brusc super fin de elegant’telectuala! Ma sufoca mofturile astea!!

  7. Nu ma mai mira nimic in tara asta.
    Toti sunt o apa si-un pamant.
    Bine zicea Mircea Badea :” nu exista si nu va exista un guvern in tara asta.
    Sunt doar niste baieti pe mana carora se afla bugetul, iar ei fac ce vor cu el”.
    Locuiesc in Slatina si , desi primarul de aici este de la PD-L, a facut treaba buna.
    Dar, sunt multi sugatori pe lamga el ,tot de la acelasi partid, care vor si ei sa castige ceva functii,niste profitori….
    M-am saturat de zbiratul lor electoral de pe strazile oraselor, cu tot felul de cantecele si aberatii.
    Tara arde si dumnealor se piaptana.
    Nu mai am nici macar speranta ca in tara asta se va face ceva bun.
    Oamenii mor de foame si ei compun manele.
    Sa si-o bage-n c.r si sa plece dracu din tara asta , ca destul au supt.

  8. Ce sa zic… ma indoiesc ca voiculescu sau nastase is mai de treaba… Mai baiete… nu mai ataca electoratul basescian… ataca electoratul intreg… Sunt convins ca base nu e mai bun sau mai rau ca altii… Ei sunt toti alesii nostri… Noi i-am ales din randurile noastre… pe cei ce urmeaza sa se imbogateasca :))))

  9. Victor Ciutacu, suferi de acelasi sindrom, ultrageneralizat, al romanului care se situeaza in afara problemelor. Esti si tu parte din electoratul Basescian, chiar daca nu in mod direct. Esti parte si din cel Iliescian, din cel Taricean etc. Daca te referi la discernamant, discernamantul intervine cand ai ce discerne, dar cum tu si restul asa zisului prag al elitei sau chiar elitei, nu ne-ati oferit o alta alegere, una dimensionata corect, nu stiu de ce te plangi!
    sau poate ca exista doua sortimente de elita, elita care condamna si elita care nu condamna. poate, in mintea ta, te crezi un fel de aparator al cailor dreptatii, dar, evident, nu esti! Nici Basescian, nici electoral, nici altfel, nu prezinti o optiune serioasa, ci dar o carcoteala banala. Punct.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.