Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Dovada că se pregăteşte lovitura de stat

Dovada că se pregăteşte lovitura de stat

În această seară am adus tocmai pentru a face o lovitură de stat în direct, că am înţeles că sunt la modă loviturile de stat, din ţară i-am adus direct pe domnii Dan Radu Ruşanu, bună seara…

Dan Radu Ruşanu: Bună seara.

Victor Ciutacu: Candidat al PNL în judeţul Hunedoara. Şi vă daţi seama că dacă a venit de la Hunedoara la Bucureşti e pregătit de o lovitură de stat. Şi pe domnul Bogdan Niculescu-Duvăz, de la PSD, candidat în judeţul Argeş. Şi domnul Bogdan Niculescu-Duvăz când a auzit că-i vorba de o lovitură de stat a venit imediat. Bine aţi venit la lovitura de stat, domnilor(…)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Victor Ciutacu: Stimaţi invitaţi vă mulţumesc mult pentru prezenţa în emisiunea din seara asta. Vă urez succes ambilor în colegiile în care candidaţi. Să dea D-zeu ca măcar 10% din promisiunile electorale rostite în emisiunea asta să devină realităţi şi nu în ultimul rând vreau să mă asigur că în seara în care daţi lovitura de stat o comentăm aici în direct, după ce o înfăptuiţi, da?

Dan Radu Ruşanu: Promitem.

Bogdan Niculescu-Duvăz: Nu aveţi nicio grijă.

Dan Radu Ruşanu: Până în Crăciun o să fim aici la dumneavoastră la emisiune.

Victor Ciutacu: Vă aştept. Doamnelor şi domnilor – vorba lui Dan Diaconescu – lovitura de stat în direct numai la Antena 2 la Vorbe Grele. Domnul Coldea, domnul Maior, am glumit, pe cuvânt de onoare, o seară bună, domnilor. Ne revedem săptămâna viitoare!

Integral, numai pe Monitoring Media

UPDATE: Media si reactiunea

Comentarii

comentarii

Similar Posts

9 thoughts on “Dovada că se pregăteşte lovitura de stat

  1. @AlgernonBreackenridge: a zis presedintele, il cred pe cuvant. ca doar nu era beat, sa vorbeasca la tv gura fara el. e ditamai liderul politic zonal.

  2. Acum avem experienta. Deci daca se strica vremea, ploua, ninge, alea/alea, lovitura de stat se va tine la Sala Polivalenta.Accesul publicului manifestant fara steaguri si tortze

  3. bah, daca politica e o curva, lovitura de stat este regina porno in persoana! Adica, lovitura mai trece din cind in cind pe la palat, sa o suplineasca pe Nuti Udrea, care e in campanie si nu prea mai are timp liber 🙂
    Din pacate pentru Base, asta e singura legatura pe care o vad intre ea, lovitura, si presedintele ales.

  4. Are dreptate Moş Califar, s-o anunţat vreme rea. Ninge! Nu acum, azi-mâine…
    Nu merge totuşi la Sala Polivalentă (am auzit că-i curent mare!). Io zic s-o continuaţi la televizor (asta, hm… lovitura). Suntem toţi la un loc nu ne-mprăştiem, căldurica-căldurică, nu curge sânge… Poate intră şi Lovitu’ în direct (să-şi mai plângă o ţârucă de milă!). Până de Crăciun dăm şi Guvernu’.

  5. dupa ce s-a rezolvat cu comunismul , cu educatia , cu sanatatea , cu constitutia …etc . consilierii pregatesc o comisie care va decreta : LOVITURA DE STAT , IN DECEMBRIE .RAPORT FINAL , si astfel presedintele va pune capat enigmei ce macina societatea de 19 ani . i s-a spus ca prezentarea publica a raportului va avea loc in decembrie . ce a inteles , ati vazut , oricum va veni cu o rectificare . nu e grav , a gresit doar anul .a mai facut greseli si creste in sondaje .( initiaza modificarea constitutiei , contrar art. 150 , face cheltuieli ilegale in acest sens , si-o sa ne spuna ca asta nu e initiere , e un studiu , o viziune , o cercetare , ….orice altceva , nu ce se vede )

  6. Daca Basescu se va incapatana cu numirea premierului,cred ca il vor suspenda.Si bine ii va face!El oricum este un dictator!Alege pe cine vrea,fara sa tina cont de formarea unei majoritati?!
    Atunci pentru ce s-au mai organizat aceste alegeri parlamentare?!

  7. zîcea unu ceva de-un boicot de alegerile ăştea : ne băgăm ? simplu : scris “boicot” cu pixu’ pe buletin . cred că , dacă s-ar afla despre asta , ăştia ca mine , care nici futuţ n-aş strîca pingelele pîn’ la ” secţia de votare ” , ar avea motiv (poate pueril pentru alţîî ) să meargă ” la vot ” ! io ştiu ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.