Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Pedeleu pentru intelectualii portocalii

Pedeleu pentru intelectualii portocalii

Ma-ntreaba deseori diversi binevoitori ce ma face sa desconsider public electoratul basescian. Nu-l desconsider, mi-e doar greata de el. Un motiv, dar nu singurul, ar fi acela ca, exceptandu-i pe snobii cu pretentii de elite culturalizatoare ale neamului, fanii Jucatorului si ai partidului sau de robotei marinaresti sunt parte integranta, activa, si majoritara a publicului tinta al acestui videoclip electoral.

P.S. Cica teologul Felix nu stie nimic. Si marmota invelea ciocolata-n staniol…

UPDATE: Inteleg ca ai lu’ Zeus se cred atotputernicii Net-ului si cenzureaza tot ce sunt in stare. Hai sa ne-ntrecem in upload-uri, daca aveti sange-n instalatie, pisoi mici, pufosi si cu capu’ mare. Bai, taranoilor, video-urile electorale nu-s borduri!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

65 thoughts on “Pedeleu pentru intelectualii portocalii

  1. Asta e 100% pe sufletele lu’ Voinescu si Baconsky . Fara numar ! Pe surse cica in caz de victorie o danseaza Duduia Nuti pe masa. Nu stim pe masa cui.

  2. Sunt penibili rau de tot! Nici nu stii ce sa te apuce: rasul sau plansul. Marmota invelea ciocolata in staniol, dar sa vezi prin ce metode avansate avea s-o faca…..

  3. Ei ar fi vrut Carmina Burana dar cand i-au spus lu’ Nuti Udrea sa faca rost ,blonda a zis ca n-a auzit de candidata asta si ca n-are notorietate 🙂

  4. Doamne Dumnezeule !!! Am ramas perplex , deja ca este o zi de luni foarte urata si friguroasa la vederea acestui filmulet, mi s-a facut rau de tot.Mai am putin si o sa regurgitez si marul ce tocmai l-am mancat, vizionand emisiunea lui Mircea Badea unde a vorbit foarte realist despre situatia minerilor ce au murit la Petrila.

  5. Foarte tare!!! Da’ am o singura intrebare, luminati-ma: cum se impaca filosoful materialist Patapievici(fiindca e pe banii statului, nu de alta) cu maneaua populara de la partid?? ha? sau face si asta parte din spiritualitatea unei estetici care depaseste granitele concretului… (numai pentru avizatii de la ICR si de neinteles, desigur, de catre taranii ca noi).
    @Mos Califar: duduia Nuti nu danseaza pe masa, danseaza pe birou. biroul nr. 1

  6. Vai, nimic nu le iese ca lumea! Maneaua împiedicată cu textier licenţiat sună ca draku!

    Bade Tătar, merge lucrarea la maxim pe taxiuri – proba de foc pentru orice producţie de gen??

  7. “Am avut odata opinia suspendata”>/b> cu cele mai adevarate si corespunzatoare accente pe “A” !
    La ce naiba va speriati si va intristati ? Sau va ofticati ca si-au luat manelosii banutii ?
    Mãcheinu daca se pricepea la dibaciile de gen, avea sansuri sa castige si la albi si la afro-americani. PDL-eii, la randul lor, sunt atat de urechisti incat nici ras nu mai starnesc atunci cand se amagesc cu ideea ca vin manelistii si produc minuni acolo unde lipsa unei doctrine si a unei orientari nu dovedeste.

  8. doamne fereste-ne de pdelei ca ma apuca greata cind ii vad sper ca lumea sa nu-i voteze ca ne ia dracu daca ajung la putere

  9. Incredibil… Am 18 ani si ceea ce ar fi trebuit sa fie prima mea exprimare directa a vointei din punct de vedere politic si cu repercursiuni in social, se transforma intr-o manea…????… La asta se rezuma capacitatea unor politicieni de a ademeni electoratul…??… Nici macar nu conteaza partidul… Dar am impresia ca romanii incep sa devina o minoritate in propria lor tara … Ei se cramponeaza pe la televizor de cultura si educatie… Si isi contruiesc “platforma program” in ritm de manea… Bravo… M-ati convins… Nici macar nu mai e nevoie sa merg la vot… Ca manelistii cu “ceafa lata” deja reprezinta o majoritate… Si noi minoritarii… Ar trebui sa facem cel mai simplu lucru cu putinta… SA EMIGRAM… Si asta repede… Pana nu ne infectam si noi cu vreun sindrom manelistic acut…

  10. Seara buna oameni buni
    Portocalii vor spune ca e o manevra de culise a petroliberalilor Fenechiu, Patriciu, Orban si Olteanu pentru a ii discredita.
    De fapt ei asculta Bach si Wagner si in scurt timp, domnul Emil Boc va emite impreuna cu domnul Stolojan un comunicat privind muzica si muzichia oficial portocalie pentru perioada imediat urmatoare.
    Bineinteles ca tonomatu’ Ciutacu, in stilul lui de “tonomat cu ieuro” ne persifleaza din nou ( si culmea, ii iese a dreaku de bine!) dand prostia asta de manea. De fapt, Nutzi Udrea asculta doar:
    http://www.trilulilu.ro/elenalalla/29974651eb8f0b
    Salutare taica si noroc

  11. Am fost la discursul lui Onaca din satele din CTA.A spus ca daca Tariceanu nu il trada pe Basescu pensia minima in Romania era de 15 mil de lei vechi.
    A fost”draga stolo” in week-end in Constanta,ce sa mai zic,oamenii platiti sa strige” Stolojan prim ministru”,el cu o scarba neimaginata cand nu trebuia sa faca bai de multime.Cat mai detest partidul acesta plin de prefacuti,nu ca celelalte nu ar fi,dar parca PDL e campion.
    Apropo,mai eu o melodie hip hop,sunt ei cu ei noi cu voi,bine corect ar fi noi cu noi.
    Campanie electorala frumoasa.

  12. Ce regurgitare??!!! pur si simplu imi vine sa vomit! Noroc cu aranburu!! Ring-tone la mobilul lui Patapievici??!!!` hahahahahahahaha asta chiar e buna!
    Cat priveste cantarea…? chiar ca am nevoie si eu de doua scatoalce zdravene sa-mi revin!!!

  13. ce poate fi mai penibil decat campania electorala? urmatoarea campanie…
    sunt scarbit.

  14. Buna seara d-le Ciutacu,

    Aveti dreptate,rezervatia de imbecili…

    Cu tot respectul,
    ioanaP

  15. nici nu mai vreau să pun altul. ce să-i faci, dacă laptopul nu mă inspiră…
    aa… vrei să spui că mesajul ăsta o să fie banat? las’ că nu-i nici o problemă, că îl citeşti tu şi e de ajuns.

  16. eşti conştient că poate schimba oricînd nicu şi să-ţ facă deranj pe-aci , nu ?
    deci,totodată…

  17. au facut o asociere de tot rasul , dar asa cum am mai spus-o si o repet..e o sabie cu 2 taisuri acest spot! in orice caz, daca s-a ajuns pana si aici..

  18. Ce am vazut mai sus nu-i nimic !!! Mai nou catindatii joaca table in parc cu boborul… sa nu-mi ziceti ca n-ati vazut ! La TVR 1 se da.

  19. Buna seara Victor
    Eram in Arad cand i-au bombardat americanii pe sarbi si se prindeau vreo 4…5 posturi de tv de la ei,toata lumea avea antene colective pe acolo si de curios am zapat pe posturi crezand ca arata ceva de la bombardamente.Ce sa vezi nimic;pe toate posturile se canta in draci.Poate pentru a nu crea panica,ma gandesc sau sa minimizeze drama ,sau poate din patriotism?!
    La noi nu poate fi vorba de asa ceva,insa as fi curios cate j`de mii de ieuro au impins pentru un asemenea mesaj ,ca doar stim ca baietii nu sunt ieftini deloc.
    Asteptam si niste pictoriale cu ,candidatele poate se intampla ceva si cu “Nivelul nostru….bineinteles politic”.
    O seara buna !!!!!

  20. … personal cred ca ar fi avut mai mult succes cu Magda Ciumac… pardon Doamna Magda Ciumac. In rest ce sa zic decat > Traiasaca Basescu ! Pupaia-si io lui chelia ai de voievod !

  21. Am si eu o intrebare:Domnul Tariceanu a suspendat campania electorala PNL pentru data de 16 Noiembrie ?, dar domnul Tariceanu stie ca pe data de 16 noiembrie in cartierele Pajura , Bucurestii Noi, Chitila , 1 Mai etc. domnul Bogdan Olteanu a scos in strada zeci de oameni pentru as face campanie electorala ? . Deci pana la urma domnul Bogdan Olteanu mai respecta pe cineva in acel partid ? sau nu mai poate fi stapanit de nimeni in goana dansului pentru putere. Era atat de greu ca, macar o zi sa se opreasca aducand un omagiu victimelor de la Petrila ?

    RUSINE, RUSINE

  22. Ve zici bre Lilick??!! Imi provoci insomnii sa mor io!!!! Asta zboara chiar numai in bataia sagetii, da-n-tr-aiurea rau!

  23. Doamneee, ce penibil e Prigonius.
    E tatal prostului gust in RO. La fel de mirlan ca seful lui si de prost crescut.
    Cum dracu nu crapa pamintul sub el?!

  24. Doamne sfinte in ce tara de 2 lei traim…in fiecare zi ma intreb unde naiba sa gasesc un medic neurochirurg care sa-mi faca LOBOTOMIE… poate ca daca o sa raman cu o mica parte de creier o sa ma integrez in balciul asta de tara si nu o sa ma mai simt asa frustrata.
    Daca cineva stie un asemenea medic va rog faceti un anunt la stiri…sunt sigura ca oameni in situatia mea sunt enorm de multi asa ca poate fi considerata stire de interes general.

  25. Manca-le-as io gurita lor, daca nu si-l fac imn electoral in loc de “omul copt si pomul bun”, n-au facut nimic.
    Sa treaca caravanele cu Stolojan insotite de masinile alea cu megafoane cu maneaua urland din difuzoare, mosule.
    Chiar, cand Stolojan aude maneaua asta, incepe sa-si dea cu palma peste brate, intr-un gest reprezentativ pentru manele? Sau asta o face doar Patapievici?

  26. Penibila toata faza dar nu are rost sa ne mai miram. Intro tara plina de manelisti se pare ca asta e calea spre victorie…

    P.S Domnu ciutacu vedeti ca au reusit sa scoata clipul de pe youtube iar. Asta demonstreaza inca odata si cat de prosti sunt aia de la youtube daca sterg orice clip doar pentru ca un alt prost il reclama.

  27. Buna ziua domnule Ciutacu,
    De ce va este greata de sustinatorii lui Traian Basescu?Noua nu ne este greata de dumneavoastra desi, acum dupa ce ati scos “perla” pe gurita dumneavoastra cea curata , culta si atat de pretios cultivata, ar cam trebui. Noua ne este greata de cei care va platesc si carora nu le faceti nici un serviciu sustinandu-i.Nu puteti citi si mesajele care va contrazic? Atat de tare va deranjeaza ca exista si alte opinii si optiuni? Pai ce fel de ziarist sunteti? A, da . ziaristul TONOMAT. Nu canta decat ce este platit sa cante. Pacat ca va vindeti atat de ieftin . Meritati mai mult. Mai mult decat 1%.

  28. sunteti de un rafinament si de o politete specifice. nu imi vine sa cred ca acest raspuns mi-a fost dat de ziaristul victor ciutacu. cel pentru care aveam pana acum cateva minute si ceva consideratie. imi pare sincer rau pentru m-am inselat!

  29. asta este diferenta domnule ciutacu :nu era vorba despre nici o afacere aici. pacat ca nu ati inteles nimic .va salut cu “induiosatoare prostie de elector tipic basescian” si cu aceiasi consideratie . continui sa cred ca nu acel victor ciutacu raspunde comentariilor de pe blog.sa traiti bine!

  30. “Sa traiti bine”.Naivii au crezut atunci ca urarea se adresa multimii. Eroare !!!
    Privirea vag imprastiata se adresa doar curtenilor.
    Maneaua de acum este de fapt adevarata carte de vizita basescstolobocista.
    Totul nu este decat un haraiman de mahala ,un rezumat al cacofoniilor politice pe care va trebui sa le induram cu totii daca pupindeleii vor accede la guvernare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.