Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Pauza de viaţă s-a terminat. Back in biz

Pauza de viaţă s-a terminat. Back in biz

1. Am fost plecat în concediu, aici şi aici. Nu m-a scos (încă) nimeni de pe post şi nu era greu, dacă tot nu urmăreşti emisiunea, să deduci unde a dispărut cel pe care susţii că-l aştepţi pe tv, dar ţi-e greu să şi gândeşti înainte de a-i pune întrebări tâmpite.

2. Nu am deschis mai deloc laptopul vreme de o săptămână, dar au avut grijă alţii să mă informeze dacă ardea ceva. Când a fost cazul, am răspuns apăsat. Restul n-a făcut parte din inventarul preocupărilor mele cotidiene. Am preferat să trăiesc.

3. Blogul ăsta nu-i căsuţă poştală nici pentru Gâdea, nici pentru Badea, nici pentru Voiculescu. Dacă aveţi ceva să le transmiteţi, v-aş fi recunoscător să le scrieţi lor.

4. Postul de mai jos, cel cu gutuile, e publicitar. Scrie cât se poate de clar la categorie, iar caracterele sunt evident diferite. Subdezvoltaţilor care nu s-au prins chiar n-am de gând să le desenez. Blogul meu se adresează programatic celor cu intelect peste medie. Rătăciţii ori se retrag, ori se adaptează mediului superior.

5. Cei care se bagă aiurea-n seamă şi slugile băsiste grafomane zboară automat.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

75 thoughts on “Pauza de viaţă s-a terminat. Back in biz

  1. Sunt bucuros ca te-ai intors. Sper sa pot si eu pleca in concediu, adica sper sa am timp si bani.
    Pana plec eu in concediu spune-mi te rog ce parere ai despre asta

  2. Din pacate, Rus il tine sub papuc si pe Ponta, si pe nou-alesul presedinte al PSD Cluj: Ponta a fost de vreo 5 ori la Cluj, de cand face pe presedintele: la un meci de baschet, la raliu, la o chestie cu pretext (asta e numele pt Dncu0 si o data special pt o intalnire cu grupuletul. Pe la organizatie a dat cate juma de ora sau deloc cu ocaziile astea. De ras a fost la conferinta municipala, cand, desi a programat-o vechiul sau prieten-actual presedinte deodata cu raliul, sa nu ii incurce programul, a intarziat o jumatate de ora si a stat tot atata, ca se grabea omul… La marele guru Rus et co a ajuns de fiecare data, se banuieste ca fara intarziere (cu programare) si fara graba! Aia de la partid, treaba lor, sa il astepte / intalneasca alta data.
    Acuma, s-au rezolvat lucrurile si la Cluj, Rus si-a reintrat in mana odata cu noua conducere (de altfel, oricum alegeai, tot una era – alalalt de a candidat e la fel ca IQ si a fost angajatul lui Rus ani buni, iar senator a ajuns ca nici el nu a crezut, de pe locul 3). Asa ca… Pai daca pe langa preocuparea lui Rus pentru “ciuvici si ciutaci” a gasit de cuviinta sa spuna ca doar si el, si micul Ponta erau la masa cu Base la negocieri pt intrarea la guvernare, iar guvernarea cu PDL nu a fost o greseala, ce sa mai zici?!
    Si sa nu uitam ca un alt protejat al lui Rus e soporan, un individ care e tot ce (nu)e numai datorita partidului (ca nu auzise nimeni de el)si care a dezertat printre primii la “independenti”! (Da, e acelasi soporan care, ajuns cu sforile lui Rus presedinte la Cluj, pe vremea aia,incepea campania la parlamentarele in care si el candida, cu un decalog. Prima porunca: sa nu il atacam pe Boc si PDL!
    Ce ar mai fi de zis?! LA CLUJ, DICTATURA PORTOCALIE IN PSD SE INTOARCE, SUB CONDUCEREA LUI RUS SI CU SUSTINEREA LUI PONTA, “BAIATUL TAICHII” RUS, TATUCUL PE CARE IL VIZITEAZA IN LOC DE ORGANIZATIE!
    VAI SI AMAR DE NOI!

  3. Mie felul in care isi petrec oamenii concediul imi spune multe despre ei. Tu vad ca alegi numai Turcia, ultra all-inclusive. Si ceva insule spaniole, parca! Cam ca marea gloata din Romania… Sa mancam, sa bem si sa ne prajim la soare ca semintele! Daca asta e pauza de viata, iti doresc cat mai putine pauze…

  4. @jay: acu’ scuza-ma si tu ca am omis sa ma consult cu tine unde sa-mi petrec pe banii mei, in timpul meu liber, o parte a concediului de odihna. o sa ma straduiesc sa nu se mai repete, nu de alta, da’ n-as vrea sa traiesti cu o impresie proasta despre mine 🙂

  5. A pierdut iubirea mea Van Pesie!:( Stiam eu ca asa se va intampla daca nu intra Olanda cu Germania in finala. Au jocuri mult prea diferite si spaniolii au momente de geniu…sunt destul de imprevizibili. Dar pe langa asta, olandezii au si jucat prost!UFFFFFFF! Dupa primele 20 de minute aproape ca mi-era sila sa ma uit la meci desi vroiam sa ma holbez la RVP…:)Tu ai tinut cu Spania, nu? Daca da, ENJOY!:P

  6. Sunt plecat din tara,din ianuarie si de fiecare data cand imi mai vine dorul de una d’aia romaneasca,ma bag pe EVZ,ca sa ma enervez la loc si sa-mi aduc aminte de ce-am plecat de acolo.
    Cand il vad pe Mihaies,cum ii curg balele din gura,cand scrie,imi dau seama ca RomaniK asta a noastra,n-are nici o scapare.
    Cum sa fie totdeauna vinovata Opozitia,pentru ce face Basescu si Guvernul?!
    Cred,ca o sa vina vremuri,cand o sa vrem sa avem Opozitie,dar atunci toata lumea va sta frumos aliniata la dunga,de frica,pentru ca intelectuali ca Mihaies,Patapievici,Cartarescu si altii,in loc sa se uite cu un ochi critic la Putere,se uitau cu un ochi pofticios.
    Intelectuali ca ei fac mai mult rau Romaniei,decat multi din politicienii pe care-i critica.
    Cred ca-i buna concluzia aia,dintr-un film american:
    “Ne trebuie un JEDI!”
    In fine,ar fi vre-o 2(tu,Mircea Badea),dar cred ca pentru tara noastra,ne trebuie o armata de JEDI.
    Cum sa fii anticomunist,dupa ce comunismul e prabusit de 20 ani?
    Cum sa-l critici acu’ pe Ion Iliescu,pentru ceea ce-a facut?
    Bine ca nu se declara si impotriva raului pe care n-i la facut Imperiul Roman!

  7. Bine a ti revenit la munca, sper ca v ati relaxat cu familia si v ati incarcat cu energie pentru jumatatea de an care vine, cu vesti proaste, cu oameni din ce in ce mai multi care v or ajunge sa cerseasca pentru o paine amarata, cu baselu si boc care i a apucat mila de sinistrati, cu lingaul ala de flutur care are o fata de sluga, inca nu am fost in concediu mi am trmis doar copii care sunt mari, si pleaca singuri acum cat despre noi anul asta v om merge la tara, ca tot ne am bagat in datorii sa facem o casa acolo.Un inceput de saptamana usoara. cu respect dana

  8. pt Jay:iti promit ca daca voi face parte din gasca portocalie si voi avea banii si timpul lor,o sa ii ofer o vacanta lui Ciutacu in Caraibe sau unde vrei tu,ca vad ca pe banii nostri care ii furati voi asa se poarta.Asta ca sa iti placa tie…esti penibil si mirosi a tarana-asa miros morcovii portocalii care traiesc sub tarana-vezi sa nu ajungi in cu.-ul cuiva,ca o sa mirosi mai naspa.

  9. No bine ai revenit.
    Acum deschide usa la emisiunea ta si sa ne vedem cu bine si la anu` dupa concediu, daca o m-ai fi…

  10. Ah, inca ceva…
    Sa-i linistesti pe cei care te-au certat unde ai fost, la anu` organizezi un top cu recomandarile blogarilor unde sa te duci. Adica iti alegi tu asa cum vrei?! Ia baga-ti mintile-n cap. Poate n-ai nici toiletul corespunzator asa ca trebuie neaparat sa-ti oferim noi sfaturi…
    Dreaq sa-i duca, nici unde sa mergi in concediu n-ai voie sa-ti alegi…

  11. Fotografiile sunt SUPERBE !
    p.s. am experimentat si eu nedeschiderea ibnternetului…e ciudat fara… 🙁

  12. ooooo, bun venit si muuulta rabdare. stiu ce spun ,ca si eu cand am venit din concediu parca m-a lovit trenul. am picat direct in ordonanta de urgenta a tva-ului. bun venit in romania?????

  13. nervosule…
    Ai un fetis cu tigara vad… cam toate pozele pe care le pui sunt despre tine cu tigara ( si eu fumez… nu ma dau mai demagog de cat sunt)

  14. Te iubesc VICTOR CIUTACU pe TINE si PRIETENII TAI de pe postul Antena 2 si 3.V-am iubit si va iubesc lupta in vremurile astea cu atat de putine adevarate valori.Si va iubesc curajul de_a spune ceea ce ganditi si-a ne reprezenta pe noi cei care nu avem puterea cuvantului ca si Voi si poate nici curajul ,dar ne simtim bine ascultand-u-Va.
    Bine ai revenit!
    Sa aveti ceea ce-mi doresc si mie!

  15. Te iubesc VICTOR CIUTACU pe TINE si PRIETENII TAI de pe postul Antena 2 si 3.V-am iubit si va iubesc lupta in vremurile astea cu atat de putine adevarate valori.Si va iubesc curajul de_a spune ceea ce ganditi si-a ne reprezenta pe noi cei care nu avem puterea cuvantului ca si Voi si poate nici curajul ,dar ne simtim bine ascultandu-Va.
    Bine ai revenit!
    Sa aveti ceea ce-mi doresc si mie!

  16. v-am urmarit la Diana si am descoperit un familist convins,sper pina la moarte,nu ca Madalin Ionescu,un om normal,cum nu credeam ca puteti fi.Succes!

  17. Intrebare : ce se poate face din punct de vedere legal in privinta evaziunii fiscala a marilor firme (de ex. o firma mare de brokeraj care isi plateste salariatii cu salarii de 5000 Ron- in mana- dar declara in acte -contractele individuale de munca semnate intre angajator si angajat- doar 800 Ron)? In primul rand datorita acestui tip de vaziune fiscala nu sunt bani la buget ! Astept raspuns, cunosc numele firmei si al persoanei in cauza. Ce pot face?

  18. Bun revenit! Mi-a placut foarte mult articolul de pe Express Magazin. Nu vreau sa ma bag in seama, imi place cum scrii si ma regasesc in cele mai multe din articolele tale, tonul acela raspicat, dar calm, vorbele taioase cu intelesul subtil:)

  19. Poate te intereseaza.
    Si la case mai mari apare aceasta problema!
    poate scri ceva despre aceast MARE, MARE PERICOL1

    “Il faut défendre la liberté de la presse”

    La presse n’est pas un quatrième pouvoir, à côté des pouvoirs exécutif, législatif et judiciaire : elle est la servante libre de la démocratie, écrit dans une tribune Marc-Antoine Dilhac, professeur agrégé de philosophie, docteur en philosophie.

    LEMONDE.FR | 2010/07/16 14:33:44- mis à jours le 2010/07/17 09:31:53

  20. imi place f mult emis.ta este super,pacat ca se termina,de vina este vacanta bine meritata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.