Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Pauza de viaţă s-a terminat. Back in biz

Pauza de viaţă s-a terminat. Back in biz

1. Am fost plecat în concediu, aici şi aici. Nu m-a scos (încă) nimeni de pe post şi nu era greu, dacă tot nu urmăreşti emisiunea, să deduci unde a dispărut cel pe care susţii că-l aştepţi pe tv, dar ţi-e greu să şi gândeşti înainte de a-i pune întrebări tâmpite.

2. Nu am deschis mai deloc laptopul vreme de o săptămână, dar au avut grijă alţii să mă informeze dacă ardea ceva. Când a fost cazul, am răspuns apăsat. Restul n-a făcut parte din inventarul preocupărilor mele cotidiene. Am preferat să trăiesc.

3. Blogul ăsta nu-i căsuţă poştală nici pentru Gâdea, nici pentru Badea, nici pentru Voiculescu. Dacă aveţi ceva să le transmiteţi, v-aş fi recunoscător să le scrieţi lor.

4. Postul de mai jos, cel cu gutuile, e publicitar. Scrie cât se poate de clar la categorie, iar caracterele sunt evident diferite. Subdezvoltaţilor care nu s-au prins chiar n-am de gând să le desenez. Blogul meu se adresează programatic celor cu intelect peste medie. Rătăciţii ori se retrag, ori se adaptează mediului superior.

5. Cei care se bagă aiurea-n seamă şi slugile băsiste grafomane zboară automat.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

75 thoughts on “Pauza de viaţă s-a terminat. Back in biz

  1. Super tare abia astept sa plec si eu saptamana viitoare si sa va transmit salutari din Franta de ziua ei.Succes in continuare si ne auzim dupa vacanta mea departe de aceasta tara cu conducatori ei dementi.

  2. Punct ochit punct lovit. Recunosc n-am fost pe faza daca ai anuntat plecarea in concediu dar am banuit ca asta-i motivul pentru care n-ai mai aparut dar sunt de partea ta in ideea ca atunci cand pleci lasi laptopul acasa,inchizi telefonul si uiti pentru un timp de toate grijile cotidiene. Asta e succesul pentru a-ti incarca bateriile si a putea merge mai departe.Vazand pozele mi s-a facut un dor de vacanta de nu mai poooot mai ales ca-n ultima vreme am lucrat si eu si sotul pe branci si chiar avem nevoie. O sa spuna multi ca suntem nebuni dar stii unde ne incarcam bateriile? La noi acasa in Romania. De,fiecare cum poate dar mai ales cum simte.

  3. off: mirosea rau a kerosen la decolarea spre antalya… si a aterizat si prost… azi a fost mult mai bine. respect! toate cele bune!
    p.s. in avion n-am vrut sa te deranjez cu ale mele. stiu ca esti deja satul de prostiile romanesti so.. am considerat ca-i mai bine sa tin pliscul inchis si sa te las sa-ti vezi de concediu fara sa te mai gandesti la laturile romanesti… inco o data: rspect!

  4. he,he,he bine ai revenit…s-au intimplat si multe si putine,dar oricum ne-ai lipsit.

  5. Bine ati revenit d-le Ciutacu!

    Sper ca in acest concediu sa fi uitat,macar un pic,calvarul din Romania si sa va fi umplut din plin sufletul de bucurii impreuna cu familia.
    Va doresc,cu acelasi respect,numai bine.

    IoanaP

  6. Apreciezi extrem de mult ce faceti si mai ales cum…Poate cu asemenea jurnalist mai avem si noi o speranta…
    Acum , ca v-ati intors din concediu cu forte proaspete va trimit si eu un eventual subiect de investigatie…
    Apropos de reforma in sistemul bugetar…Nici nu s-a racit bine anuntul MInistrului Sanatatii ca va disponibiliza o sumedenie de bugetari din sistem , ca si au inceput sa se faca ditatmai angajarile la Ministerul Sanatatii, pe bani publici ..Cum? pe sest, fara nici un anunt pe site…Unde? Pai unde altundeva decat la Unitatea de Implementare şi Coordonare Programe (UICP)din cadrul Ministerului Sănătăţii, o forma moderna a vestitelor Unitati de Managemet ale Proiectului( UMP) , de care sunt convins ca ati auzit.
    Si cine este postata director general?ati ghicit!Fosta coordonatoare UMP, Maria Varga…
    cum , prin concurs? In nici un caz …ca tot suntem in plina criza…

  7. Noutati: Preturi in piata din Dorohoi: Pateu=1 leu,Conserve=1 leu,Paine 1kg=1 leu.Pacat de gandurile si ajutoarele de omenie.Si aceste ajutoare ar trebui regindite si gasita o modalitate ca ele chiar sa foloseasca celor care au nevoie de ele.

  8. Porcu’ ala de Rus , stie una si buna: in politica barbatii trebuie sa se separe de curve! Aferim! Nemernicul a fost intotdeauna in tabara curvelor!
    PS! L-am vazut ca-i trasa sarcini lui Ponta sa faca nu stiu ce pana-n toamna! chiar nu-i nimeni in PSD sa-i spuna Ucului “mars javra”?

  9. @VC ehh… imi place sa fiu mai low-profile… in plus, probabil ca ne “plictiseam” tot zborul cu injuraturi la adresa puterii… am preferat sa nu te stresaz si sa te las sa te concentrezi strict pe vacanta (si eu am facut asta). btw frumoasa familie ai. sa-ti traiasca si sa fie sanatoase. a mea, aia mica, era “plangacioasa” cu urechile. 🙂
    p.s. cand ma gandesc ca de luni ma re-gasesc cu colegii basisti si-n gandire si profesional… imi vine sa urlu… dar asta-i viata.

  10. Pentru ca intrunesc, cu brio, criteriile de la punctul 4, adica potentele intelectuale ma situeaza cu mult peste medie,(ti-am furat tupeul!) imi rezerv dreptul de a …interveni in discutii. Te-am urmarit aseara la Diana Munteanu, te-ai descurcat binisor, hai sa zicem… onorabil, pentru ca te simpatizez.Imi placi ca nu dai cu ea…in tribune, esti la obiect,linia de fund este vigilenta, contraatacul neiertator. Nu te mai lamenta ca milionul nu-l scot baietii, asa ca obisnuiete-te cu excursiile si ramai cu noi, in Bahamas, Tahiti sau Hawai nu-l ai nici pe marinar, nici pe jupaneasa udrea,etc. Si daca… prietenul Radu Moraru nu vrea s-o rupeti odata, e scump avionul sa pe prezinti de-atatea ori la proces.
    In rest nu-mi plac 2 lucruri: ca esti dinamovist, nu stiu parca nu te prinde, dar ma rog, gusturile nu se discuta, si ca nu-ti impui sa nu mai fumezi. Si eu am fumat, dar m-am lasat de vreo 25 de ani. Acum privesc extrem de detasat situatia, incat as putea raspunde, la intrebarea ce s-a lansat, de multa vreme,prin Catavencu: Cand ai fost in viata un dobitoc? In perioada cand am fumat.Nu-ti cer sa te exprimi la fel, dar poate … mai reflectezi. Ce zici?

  11. 😛 Ufff , bine-ai revenit !!! Deja mi se strepezisera dintii de-atatea gutui …! 😉

  12. zic hai sa vad unde a fost Boss in concediu ca vesnic e enigma din pozele care le posteaza Ciutacu Tatal si ma bagai la Junior, dar care intre timp crescu si nu mai pune poze asa ca din a treia incercare ma prinsei.
    E superb ca unii cica si fura acolo dar in … alta statiune.
    Anu’ asta nu te mai enervara romanii? oare n-ar trebui sa se dea un mic examen pt. promovare de la litoralul romanesc la altul?

  13. Te-am vazut la emisiunea aia alu’ Diana Munteanu. Sa sti ca mi-ar placea sa te vad comentator la meciuri, sau sa vorbesti cu aia dupa meci despre meci. Dar sa nu te implici daca e in mizeria asta de campionat din Romania ca sa te certi cu Becali pan’ telefon. Baga-te si tu la Premier League, Serie A, La Liga sau Bundesliga. Mi-ar placea sa te aud comentand derby-uri din ligile astea. Mai ales un El Clasico (cum ziceai tu).
    Cine vrei sa castige dintre Olanda si Spania?

  14. Victor, draga, crazi ca autoritatiloe care gestioneaza gestioneaza palmaresul Colegiului National “Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Buzau se lauda cu performantele adolescentine ale Elenei Udrea ?

  15. Bine ai revenit!Ar fi interesant sa vezi cati au accesat blogul in lipsa ta.

  16. ATIT !!! WELCOME BACK. SI E MULT DE LUCRU LA NAIBA, CA PROSTIA PARCA S-A DUBLAT, IAR EXPONENTUL E DE VAZA E INCA IN FUNCTIE.

  17. De unde se poate trage concluzia că aceia care nu se pricep la comert si la sufletul său-reclama-sunt subdezvoltati si au un intelect sub medie.Poate,în societatea noastră,în care scara valorilor este alterată.

  18. Bine ati revenit! Sper ca ati avut alaturi de cei dragi o vacanta placuta .In fiecare an la inceput de vara obisnuiesc sa plec in Turcia ,inlocuind astfel Marea Neagra ,pe care nu am mai vizitat-o din 1996 ,dupa dezamagirile avute.Daca as merge din nou la Mamaia sunt convinsa ca ceea ce voi vedea ,imi va aduce tristete si nu vreau ca amintirile frumoase de altadata sa fie atinse de prezentul demolator al zilelor prezente .Aleg Turcia si admir in primul rand pasiunea si priceperea, inteligenta in a construi dar si ospitalitatea si grija aratata .Sa va povestesc pe scurt unde am fost in acest inceput de vara .Mi-am ales o destinatie noua in Bodrum ,un loc de vacanta al carui proiect arhitectural premiat in 2009 ,a fost finalizai in 2010 [este ca in basmele romanesti ].Dna Udrea ar avea de invatat si multi altii de la noi carora le trebuie ani de zile sa construiasca cateva case amarate pentru sinistrati .Acest nou resort a fost construit pe o stanca [o peninsula stancoasa legata de continent printr-o fasie ingusta de pamant].Este un nou concept in turism ,autorii proiectului l-au si intitulat Viitorul [ este o firma de arhitectura internationala ,care au facut multe proiecte pentru Dubai].Deci ,o stanca a fost transformata in scurt timp intr-un sat de vacanta [astfel si-au dorit arhitectii,la fel ca Dna Udrea, ca tot o intereseaza pe ea satul romanesc si traditiile ].Am stat 2 saptamani in acest loc si ma gandeam cum este posibil la unii si la noi nimic nu se poate .Intr-o tara in care natura a fost atat de darnica ,nimic nu este posibil,in timp ce altii, pot face minuni si construi pe o stanca, si pot cara tone de pamant ca sa transforme stanca intr-o gradina superba .Acest loc pentru cei interesati se numeste Xanadu Island Bodrum si am vorbit despre el ,gandindu-ma la neputinta acestui guvern si a altora .Daca unii pot face dintr-o stanca o gradina ,noi reusim sa transformam o gradina intr-un desert .Iar apele ,care au atata pret oriunde in lume, devin tot din nepasarea conducatorilor ,aducatoare de moarte si alte nenorociri.Sper ca vacanta pe care ati avut-o v-a dat odihna si sanatate ,pentru ca avem nevoie in continuare ,de vorbele dumneavoastra .

  19. Mi-a placut emisiunea Dianei Munteanu de aseara,pentru ca am reusit sa aflu cateva lucruri despre tine si pentru ca (na,spre rusinea mea) asa ti-am descoperit si blogul. Esti o fiinta interesanta, ale carei emisiuni eu le urmaresc in fiecare seara, chiar daca unii ar spune ca la varsta mea ar trebui sa fac altceva la ora respectiva.Bine ai revenit!

  20. Inapoi pe frontul de lupta cu forte proaspete,dupa un concediu binemeritat.Pe aici nu-i pace sub salcami,a mai iesit basescu cu amenintarile lui impotriva pensionarilor,explicandu-i uneia cum vede el prosperitatea Romaniei prin impozitarea amaratilor ,udrea imbracata a la muzeul satului impartind ciocolate si pantofi cu toc foarte utili in Dorohoi,noi am ramas siderati de prostiile pe care zilnic le vedem in guvernarea asta idioata.Era pe timpuri o tableta si anume…. Una pe zi,se aplica si acum.Ne uitam si ne crucim.basescu joaca sotronul pe pamant mocirlos,uite tva, nu e tva.Vecinul meu,un pensionar simpatic, are formula sa de salut care este: Totul e-o bascalie.

  21. In sfarsit…revin la mica mea placere de dimineata,aceea de a-ti citi blogul.Ne-ai lipsit,dar in acelasi timp ne bucuram ca ai avut o vacanta frumoasa,chiar daca unii se plang de aterizare….deh.

  22. misto aia cu gutuile ))
    asa, bine ai revenit, Imparate! frate, nu se poate, precis exista doi VictorC, unu’ de la cutia zilnica si altu cum fu al’ de aseara! 😀
    db sa stie ca se recomanda hard landing!

  23. ma bucur ca te vad cu tigara in gura, sper sa nu tradezi cauza.
    pt. filozofi, stiu nu-i sanatos sa fumezi, da’ sa votezi cu basescu e sanatos?

  24. Mie mi se pare abordarea lui Rus ca fiind identică cu cea a portocaliilor, în general. Ştiu, n-am făcut nicio descoperire…
    Replica dată acestuia e una pe care o aştept de la mulţi, în multe alte situaţii. Pentru că, niciodată n-a fost mai de actualitate şi/sau necesară vorbirea pe limba fiecăruia, adică în cea pe care o înţeleg unii. Altfel, vom rămâne pe veci încurcaţi în cuvinte şi expresii academice, în timp ce hoţii, golanii şi curvele semianalfabete, vor fi furat totul din ţara asta, nestingheriţi de nimeni şi nimic.

  25. Bine ați revenit sănătoși și bronzați! Aici oricum nu prea putem să ne alegem cu așa o culoare din cauza ploilor…

  26. Da´ ai putut sa te decuplezi de chiar de politica romaneasca? Cum ti s-a parut din departare Romania? Dar problemele ei?

  27. Concediul parca trebuia sa relaxeze, la mine, de obicei, asa se intampla. Daca imediat ce ai venit esti asa nervos, ce-o sa faci dupa cateva luni de stat in tara asta?

    Btw, primul cuvant care imi vine in minte cand ma uit la poza aia este aroganta. 😀 Nu e o critica, asta imi inspira mie.

  28. Welcome back! Pentru mine insa, urmeaza ultima saptamana de realitate romaneasca la ea acasa. Dupa mai bine de 30 de ani, am ales sa traiesc departe de “oportunitatile” romanesti.
    Poate ma mai gandesc si fac si un eseu ptr rubrica de ce sa emigrezi din Romania din JN.
    In orice caz, Jurnalistul Ciutacu va fi urmarit de mine cu cea mai mare placere in toate mediile in care acesta performeaza.
    Numai bine!

  29. Si PNL-ul e in concediu? Eu nu am sesizat nicio reactie la cresterea TVA. Pe cuvantul meu ca astia ar putea sa ne vanda tara si nimeni nu ar reactiona…creepy/crappy!
    P.S. Sper sa castige Olanda!!:P

  30. Victor (sper sa nu te superi ca te apelez pe numele mic – chiar daca nu arat am varsta apropiata de a ta), probabil ai fost oripilat de “gascuta” cu care am facut voiajul in antalya (vreo 2 rromi, vreo 2 interlopi, 1 poloneza, 1 bucata consilier local, 1 bucata avocata, eu… “bugetar special” – lume pestrita, ce sa mai…) dar “baietii” vad realitatile romanesti mult mai bine decat cele 5 milioane de votaci pd-l-isti… oricum, rudele nu ti le alegi… una peste alta a fost frumos in concediu dar, personal, prefer spania si franta… antalya nu m-a dat pe spate chiar daca pt copii e super ok. acum ca ne-am intors astept sa te vad mai “in vana”. succes!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.