Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Patriarhie, haine prea grele pentru mine

Patriarhie, haine prea grele pentru mine

Sorin Vântu îl place pe Mircea Badea, dar, după ce-l va pune preşedinte al României, nu mă face patriarh. Preafericitul Daniel e inamovibil pentru el şi trebuie să mă orientez către altă dregătorie. Mă gândesc la Ministerul Dezvoltării şi Turismului?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

52 thoughts on “Patriarhie, haine prea grele pentru mine

  1. Putin off-topic, dar interesant: listele de email-uri ale romanilor din strainatate au inceput sa abunde de cateva zile cu citate din Cartarascu care condamna si nu sufera mogulii. De asemenea lumea (majoritar basista) trimite zilnic stiri preluate de la evz sau hotnews. Exclusiv.

    Cine stie, poate increderea romanilor din diaspora a inceput sa scada si trebuie intarita? Ciudat e ca astia sunt toti basisti convinsi.

    De fapt campania de propaganda hotnews a inceput de acum un an si jumatate cand tot incerca sa ia interviuri presedintilor de asociatii de studenti din SUA. Ca sa ii promoveze, bineinteles.

    Si sa nu mai zic cum pe aceleasi liste de email-uri lumea se mobiliza intr-un hal fara de hal sa il voteze pe TB in turu’ doi asta iarna: Jos comunismu’, jos mogulii, jos comunismu’, jos mogulii!!!

  2. N-ai față! Deși ai: blog, notorietate și te crezi genial, n-ai tu fățău de peste 3,3Meuro credit pe persoană fizică care să-i stea pe capu’ la persoana psihică și nici lipici de creier de persoană bahică.

  3. Doamne, ce incurcate sunt caile Domnului!Cred ca vestea cea mare ca “Patriarhia” constituie “haine prea grele” pentru D-l Ciutacu, a fost devastatoare, pentru ca devenise visul vietii dumnealui. Acum ma intreb daca motivul real este “inamovibilitatea” Patriarhului Daniel sau D-l Ciutacu nu are “chemare” pentru aceasta functie inalta. Oare la ce “alta dregatorie” s-ar pricepe?

  4. Bun minister.
    Cu multe fonduri.
    Va avea aceleasi fonduri sub Mircea Badea ?
    Sa nu renuntati la jurnalism si la himerele la care tanjim acum, dupa ce veti fi ministru.
    La mai mare.
    Rupeti-le capul celor care distrug tara si celor care acum o vaneaza pe Doamna Firea.
    Va rog sa-i exprimati toata simpatia mea si sa-i spuneti Forza Gabi, lupta acum incepe si e afurisita rau.
    Maria S.(Timisoara)

  5. sa ajungi la dezvoltare si turism ,trebuie sa indeplinesti niste conditii…sa fii dator la stat 3mil.euro,sa ai o prietena ca Topoliceanu ,sa fii fost patronul firmei Dalli care a supt multe milioane de euroi pentru -ca a tras niste linii albe ,sa te vopseti blond si nu in ultimul rand sa fii neam prost….nu indeplinesti nici-o conditie ,stai incontinuare tonomat….

  6. Ministru of dezvoltare and turism ?!
    N-ai tu calitatile necesare 🙂

    Tre sa le ai cu sporturile cavitatii bucale (si aici ma refer la calitatile oratorice si nici de cum la o gluma cu conotatie sexuala )

    Elena Udrea sa traiasca ca-i ca pu la tara noastra !!!

  7. Neah… mergi la Economie, ca esti baiat destept 🙂 Plus ca prea te-ai enervat zilele astea, acolo devii rozaliu si frumos :)))

  8. E bun si ministerul dezvoltarii si turismului.
    Sa fim putin seriosi ca idee, ministerul are o titulatura buna. Si ar trebui sa faca si o treaba buna in tara asta subdezvoltata din UE.
    Ce nu inteleg eu este urmatorul lucru: cum naiba cand noi nu avem bani dupa ce bea apa (si taiem pensiile si salariile bugerarilor) ne apucam in plina criza sa ne facem case. Sa facem case in rural, pentru specialisti.
    Pai duduie udrea, am inteles ca va trebuie bani la partid si chiar si tie personal, sunt de acord ca furati si voi, ca doar toti care au fost la putere au furat, dar nu chiar asa pe fata. Si altii care au mai fost la putere (si au furat, evident) au mai dat si la popor. (a se citi p..lime (..=u)).
    Cum sa construiesti ceva, care in loc sa produca, va cheltui in continuare.
    Grav. Noi nu avem bani, dar ne facem casa pe datorie de la banca (FMI) si apoi vom mai baga bani sa le intretinem. Poftim cultura de ministru.
    Tanti udrea, fa altceva cu baii aia. Nu zic sa nu mai faci nimic ca varul berceanu, dar fa ceva util pentru tara asta.
    Concluzie: toti cei care au fost la putere au furat, dar au dat si la popor cate ceva. Astia sunt primii care taie.
    RUSINE, RUSINE, RUSINE mai pdlistii lui peste. Pardon ai lui basescu.

  9. Are dreptate SOV 🙂
    Cum ar suna sa apari la TV si sa te prezinte moderatorul ca “Preafericitul Victor”?

  10. Da! Orientarea e mai mult decat buna!!! Ma gandesc cam ce-ati gasi p-acolo! Aoleuuuu ce dixtractie!:)))

  11. E greu de crezut.Obligi pe ”saraca” femeie sa intre iarasi in direct la Turcescu si sa se laude iar cat este ea de minunata:))

  12. buna dimineata,

    nu vreau sa plecati din postul de moderator, sunteti bun rau(si nu ii luati locul lui morar la rai da buni) asa cum il intrebati aseara pe interlocutorul dvs. daca crede ca plecati la madam udrea, nici noi nu credem asta.Dle Ciutacu a ti vazut pozele care circula pe net cu casoaia de 900 mil. euro a dsoarei succesuri EBA din cartierul de fite de la paris, am primit o pe mess si m am minunat, am inteles ca ar fi dat si vadim la dl.Gadea poze cu un hotel din beirut al fam.cocos si basescu, domne mi e o scarba de mor, cand dracu mai scapam noi de gunoaiele astea, cand v or creste copii nostrii oare ce viata v or avea, bine vorbesc de baiatul dvs. care e mai mic ca fetele mele au 21 si 15 ani, si nu stiu cum sa plece mai repede din romania. o zi buna sa aveti dana

  13. haha buna ideea, dar acoo sunt de indeplinit cateva conditii stricte: sa ai prieteni multi de pus in functii cheie, sa ai colegi de partid (deci trebuie sa-ti faci si unul de asta) carora sa le acorzi preferential contractele si nu in ultimul rand sa te inhami la un credit de nevoi personale numa’ de 2-3 milioane de parai. Si apoi mai este un aspect, Presedintele. Esti sigur ca vrei sa te intelegi atat de bine cu Mircea? 😀

  14. După bac profesorii continuă greva; ce penibili sunt sindicaliştii mai ales atunci când naţiunea realizează că opinia ei nu se mai conjugă cu interesele sindicale; sindicaliştii vechi îl toate o dau înapoi cu greva de frica naţiunii; de teamă că nu i mai pot controla pe oameni; probabil că cei aduşi la parodia aia de miting în capitală au realizat că au fost amăgiţi de sindicalişti spre a nu deranja ticăloşii („clasa politică”) printr o ieşire la dans şi amu realizează că fluturaşu chiar are să arate cu 25% mai puţin şi mai realizează că au fost fie inerţiali fie ţinuţi în latenţă; apoi, funeriotul cred că este încântat în sinea lui de cercetător ajuns slugă printre hienele marinelului gen udrea că pe criză prima ţoapă a naţiunii aceeaşi udrea şi a luat geantă cu mulţi roni şi cred că o admiră cu osârdie pentru tupeu de piţipoancă de buzău mai ales când este în faţa naţiunii şi nu are chef să deie explicaţii…
    Mai mult este ideea unora, că dacă se duc ăştia cu cine merem cu ceilalţi? Nu fraţi români, om mere dacă a fi puţină luciditate doar cu cei care după 89 erau îndreptăţiţi să fie la putere nicidecum cu cei care încă au fost atunci, sunt şi sperăm că nu vor rămânea încuibaţi ţării, adică acum în caricatură de „clasă politică”…
    Oare nu i ciudat faptul că protestele sunt risipite, că sindicatele „nu sunt în stare” sau nu vor să fie în stare să elibereze oamenii la protest în stradă?
    Oare nu i ciudat că lichelele de la putere stau şi tac, doar dau declaraţii lapidare şi ne mai trezim când şi când cu prima ţoapă a ţării care face istericale la tv sau cu un simulacru de premier care mai dă câte o declaraţii or un oarecare şeitan care bagă spaima în popor tocmai spre încremenire poate ca să evite trezirea naţiunii şi ieşirea în stradă?
    Oare de ce nu organizează acum marinelu o adunare la punctul zero, să vadă cât de mult îl iubesc românii; îi este teamă să nu fugă precum ceaşcă cu elicopterul?
    În acest timp Europa, marea Uniune tace şi aşteaptă, fmi a declarat că lichelele au minţit apoi au plecat cu acordul semnat, nimeni nu a dat nici o declaraţie prin care să combată ceea ce se săvârşeşte în România.
    Opoziţia se limitează la moţiuni şi mizează pe trădătorii de profesie; ce vremuri erau când PNŢCD (desfiinţat tot de lichele unele care azi pozează în apartenenţă la creştin democraţia europeană care îi tolerează din interese meschine) scotea lumea în stradă împotriva lui iliescu; acum nu se mai întâmplă aşa ceva fiindcă societatea civilă are hăinuţe de marinel.
    România este siluită de o „clasă politică” îmbibată de trădători de ţară, ţoape, traseişti, marinelişti, udemerei şi afacerişti de carton cam asta este imaginea mizeriei care a acoperit anul 89 şi a făcut uitată Proclamaţia de la Timişoara la muzeu…

    ca să ajungi patriarh trebuia sa te dai bine pe lânga frunzăverde ca să te voteze împreună cu aezii lui

  15. Domnu’ Victor, să nu vă gândiţi cumva la vreo dregătorie! Cereţi să fiţi consilier personal, că se câştigă mai bine!

  16. Lasa functiile astea din guvern. Prea stau toti cu ochii pe tine.
    Tot asa o chestie spirituala e mai rentabila.
    Muftiu sef nu te-ar aranja?

  17. Cred că merită să te forţezi pentru postul de rabin în Buhuşi 😀

  18. Imi place de tine ca esti curajos tare,referitor la Minister.Sper sa nu te auda Udrea,ca o cred capabila de orice 🙂

  19. Victore, vrei sa o trimiti pe nutzi in faliment? Daca nu primea functia de la dezvoltare iti dai seama ce trebuia sa faca pentru plata creditului?

  20. Pai ce faceti, tradati cauza; tu si Badea papati de la doi moguli? Crapa deontologi de ciuda:-))

  21. Nu stii ce ratezi .. iti dai seama “cutia milei” la nivel de tara cati bani face ?..
    Cred ca popismu e o bransa etern neafectata de criza 🙂 mereu au clienti (o nunta, un botez, o spovedanie, o inmormantare… un sfintit de telescaun etc )

  22. Este binecunoscut faptul că totul în viaţă se plăteşte, dar, ce nu se ştie, este atacul psihotronic folosit la luarea propriei decizii de sinucidere politică. Pare ciudat, dar când vii şi anunţi decizii şi măsuri financiare, ce pot declanşa un genocid-prin lipsa hranei, a înfometării, a declanşării unor boli incurabile-, iar pt. asumarea lor partidul de guvernământ se dă de ceasul morţii pt. a convinge pe toată lumea de justeţea lor, este clar că acel partid va face implozie, se va diviza, vor fi trădări( fireşti în natura umană) etc. Şi totul de la un singur om, un decident, ce este încărcat peste măsură cu puteri decizionale ce fac regulile jocului, creează şi desface arbitrar majorităţi politice hotărâtoare ce sprijină tocmai aceste măsuri iraţionale, dincolo de orice raţiune de stat, ecomomică sau socială. Da, aici s-a produs atacul, unde efectul este devastator, maxim şi sinucigaş. Nu-mi pot explica, altfel, indârjirea cu care se agaţă de implementarea acestor decizii, de finalitatea lor. Sau pot fi reminescenţe psihologice cauzate de suspendarea lui în trecut? ură, încăpăţânarea de a dovedi, obţinerea cu orice preţ a unui nou mandat de preşedinte s.a.? efectele-la nivel psihologic- negative asupra personalităţii celui ce consumă alcool în cantităţi exagerate: încăpăţânare -dincolo de limită, de raţionalitate, de motivaţie-, temeri neîntemeiate, suspiciozitate halucinogenă etc.? Oare toate acestea să fie mai aproape de adevărul faptic, de profilul psihologic al unui om, ce este( din păcate) încărcat de responsabilităţi prea mari pt. suferinţa psihologică şi emoţională de care suferă? Care să fie dintre cele două ipoteze mai sus menţionate? Vă las pe voi să decideţi, aşa e normal. Ţineţi minte cum toţi ” marii” conducători din istoria umanităţii, în momente de prăbuşire, de scadenţă politică, şi nu numai, au fost abandonaţi, părăsiţi, trădaţi, chiar a sasinaţi mişeleşte, de ce credeţi că se întâmplă toate astea? Îmi vine în minte ex. lui Mihail Viteazul: s-a voit a fi o cauză nobilă şi a sfârşit abandonat, şi trădat pe deasupra. Iar ex. sunt o multitudine. Bine, fără asocieri, că acum nu este scopul unei cauze nobile, deşi aşa pare în motivaţie. Şi mai vreau să spun ceva: UNPR, partid nou înfiinţat, la bază fiind trădarea propriilor alegători-nu ca cei din PDL, de acum, care vor sa-şi slujească(cu adevărat)alegătorii care i-au trimis să-i reprezinte în Parlament, mă refer la cei care vor să voteze moţiunea de cenzură-a decis să se abţină la moţiunea de cenzură? dacă există grad de comparaţie pt. laşitate, atunci vin şi spun: sunteţi şi mai laşi! pe lângă faptul că sunteşi şi nişte trădători abjecţi. De ce? pt. că vă trădaţi-a doua oară- proprii votanţi, exact atunci când au mai mare nevoie de voi, nu?? mă refer la pensionari, in special. Aşa procedaţi voi? Ruşine să vă fie! Dacă eraţi în faţa trupelor, în război… ştiţi voi, oameni buni, ce vreau să spun. Sper să vă duceţi la coşul de gunoi al istoriei, la fel de repede precum v-aţi înfiinţat. Cam atât pt. moment. Unde să mă duc afară din ţara mea?! Nu vreau şi nu mi-am dorit niciodată lucrul ăsta! Şi dacă, până la 43 de ani n-aş fi fost generaţie de sacrificiu, ce liniştit aş fi fost, cu ce putere aş fi înfruntat toate nedreptătile, necazurile şi injusteţea morală, socială şi politică ce le trăim cu toţii la niveluri şi cote greu de suportat. Păcat! Să existe un justiţiar invizibil care să folosească această armă extremă, pt. a influenţa, grăbi luarea unor decizii, sfârşitul unor chinuinţe şi echilibrul psiho-social? Vă las pe voi, acum…
    PS.: Victor, intuiesc ce simţi în vremurile ‘ceste, dar îţi mulţumesc că ne dai voie să aberăm şi noi, puţin câte puţin, în spaţiul tău personal, pe blog adică. Scuze de lungimea scrierii( prostiuţelor), dar fac bine la psihic, cumva. Poate rezistăm mai bine, cine ştie…

  23. Acesta nu este un comentariu, ci doar o intrebare care nici macar nu are legatura cu subiectul. Nu este pt publicare – doar o intrebare.
    Ce impiedica o primarie sa nu isi voteze o crestere de 25% a salariilor (acum cateva zile) pentru ca apoi, dupa reducerea dictata de guvern sa ramana cu banii intregi ??
    Imi cer scuze pentru postarea acestui mesaj aici dar era cea mai rapida cale (zic eu) de a fi citit.
    Multumesc.

  24. Acum cu patriarhia, te-ai orientat bine sa renunti. Eu la ultima venire a lu` ala de strange taxa aia de biserica i-am zis sa-si vada de drum. Probabil ca m-ai sunt si altii ca mine, da vezi ca la dezvltare este loc de cascaval gros.
    Ma intreb cum dracu o sa iei tu creditul ala de 3 milione pentru nevoi personale, adica o sa stai pe spate?! Pe spatele presedintelui Badea, normal. Sa vi tu la miez de seara ca vrea presedintele sa te vada? Eu zic ca-i greu. Ia un minister fara stres. Vezi ca la dezvoltare trebuie sa te pricepi si la perdele, pixuri, paduri, batai de cap nu alta. Daca tot ai aplecare spre cele Inalte, ia ministerul cultelor… Saracut da fara dureri de cap…

  25. Pacat . Imi placea cum iti statea patriarh . Poate te mai gandesti . 🙂
    Ca ministru al dezvoltarii si turismului … eu stiu ? Nici blonda nu esti , nici a buldog nu aduci . Nu prea corespunzi portretului robot . Plus ca stai prin Rahova , din cate am inteles . Adica esti cam fraier – nu-mi baga scuza cu “nu sunt decat ziarist” : uita-te la Dan Diaconescu Direct , unde a ajuns de la o garsoniera inghesuita . Nu cred ca te califici .

  26. ha,ha,ha in guvernul lui”boc”? sti “te lepezi de satana?”
    care-i satana?

  27. Domnule Ciutacu,vorbesc cu dumneavoastra pt ca, cu Badea am incercat dar am concluzionat ca e prea pueril si scelerat si n-am cu cine.Am si eu o nelamurire mare:ce va iese voua daca pleaca gasaca lui Base,inclusiv el?Stiu ca sunt niste talhari,dar vor veni alti talhari,si altii si tot asa…Va fi bine numai cand la conducerea tarii vor fi niste oameni fara averi prin lege,numai asa vom reusi,care sa aiba in minte NUMAI interesul comunitatii…

  28. Nenea Victor calare pe un cal alb, cu cizme de calarie Armani, cu traistuta bucovineana Vuiton, racnind Vorbe Grele la inaugurarea unei statui din gheata la baza unei pirtii din moldova …
    Io zic ca tot mai bine cu barba si basca de exagerat-de-preafericit!
    Asta in cazul in care se plictiseste de scris si de vorbit greu. Ceea ce io sper sa nu se intimple in urmatorul cincinal.
    Banzai!

  29. Fratilor. Am gasit ceva amuzant. Intra pe http://www.boc.ro
    E super tare.
    Citez: Va multumim pentru increderea acordata. Ne revedem in curand la noua versiune a site-ului. EMIL BOC, primarul Clujului.
    Ha, ha, ha.
    Nu am prea inteles exprimarea lui emil boc-poc, va multumim??? Adica emil boc e mai multi???
    Pai da e mai multi. e primar, premier si sluga basescianului.
    Inca ceva http://www.boureanu.ro. Care si ala e prin 2008.

  30. pai merita sa intre in brigada asta si codrut!!prietenii stiu de ce!!ups…

  31. Socul ar exista în ambele cazuri pentrucă:1)nu aveti chiar,,blândetea,,necesară pentru a fi urmat cu credintă de niste oi(căci credinciosii sunt astfel numiti)si 2) pentrucă un posibil efect pervers al trecerii,,suavei doamne,,pe acolo ar putea să vă împiedice să deveniti imaginea acelui minister.

  32. Cred ca la Interne ai fi mai potrivit.Sunt atatea de schimbat in sistem…O sa fie mult de lucru intr-un viitor apropiat.

  33. Da’ poate se razgandeste vantu’ si-l pune pe d-l Badea patriarh!!!!!!! Ce-atatea planuri pana la proba contrarie? Cum i-o sta lui Badea cu barba?! Hmmmm!:D

  34. adevarul e ca avem pe Teo in politica. ar trebuii si Badea acolo, oricum suntem de rahat, si-o sa fim si mai si, cu sau fara personaje fara creier precum Badea

  35. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Este o gluma buna,dar ne place;insa ramaneti acolo unde sunteti si faceti ceea ce stiti mai bine(nici mie nu-mi sta bine maica,de!)

    Comentez acum ce a scris Marian B. si ce i-ati raspuns Dvs.:vedeti ce destepti sunt unii?Si bine fac!Pai marsaviile guvernului trebuie sa aiba o replica pe masura!Am auzit ca regiile au semnat,pe sest desigur,o conventie si nu li se ia 25% din salarii si cred ca e adevarat.Prostii si amaratii de pensionari pierd sigur…

    Va doresc din toata inima,numai bine!
    IoanaP

  36. @Silviu cel necajit
    O scurta rectificare. Mihai Viteazu s-a tradat singur. Adica dupa ajungerea pe tron a avut un suport puternic din partea celor multi. La trecerea lui in Ardeal si-a plecat ureachea la vorbele fratilor Buzesti care-l pun sa semneze legarea de glie a taranilor. Aici s-a tradat Mihai Viteazu`. A pierdut sprijinul poporului si dupa a pierdut tot… Si sa nu mai uitam un lucru, tot prin tradare si-a cumparat si el tronul…

  37. 1. N-ai facultatea de popi. O faci la ff?
    2. Daca ajungi ministru si Badea prezident, noi ce facem? Trecem labe 1? Sau o angajaza mogulu´ pe zdreanta udrea la “Vorbe Grele” si pe nasu´ la “In gura presei”?
    3. Ai luat vreun credit si nu poti dormi noaptea? D-aia vrei si tu in politichie?
    4. Vezi tu toate babele sa se inghesuie sa te atinga? Sau te vezi aparat de o armata de baieti de Serviciu secret?
    5 Merita populatia sa te jertfesti pentru o cauza nobila (buzunaru´ propiu)?
    6 Da´ ii dai lu SOV posta? Da´ lu mogulu´ i-ai promis sarea?
    7 Lasa “visurile” si treci totusi la treaba, ca inca is banditii la putere si n-avem timp…

  38. Cred ca s-a creat o confuzie privind mesajul D-lui Ciutacu. Se trece cu vederea ca este 1.un”anunt important pentru tara”de care trebuie sa ia cunostinta atat basescu, guvernul, partidele politice, autoritatile statului cat si toata suflarea Romaniei.
    2.o responsabilitate uriasa “sa ma gandesc la alta functie in STATUL roman”
    Prin urmare mesajul D-lui Ciutacu ne invita sa participam la alegerea unei alte ‘dregatorii’ pentru dumnealui; o dregatorie care sa fie cel putin egala in importanta cu “Patriarhia”, o dregatorie pentru care sa aiba “chemare”, pe care si-ar putea indeplini perfect.
    Intrucat dumnealui este jurnalist justitiar, eu i-as propune sa se consacre dregatoriei de Procuror General. Si domnul S.O.V sa faca toate demersurile in acest sens; poporul suveran va jubila la numirea dumnealui in aceasta ‘dregatorie’. Succes

  39. D Morega, chiar acum 2 minute pe post la Antena 3 declara cu un limbaj de lemn, specific d.lor politicieni, cum a intrat el in partid – ca un mare patriot, pentru binele tarii etc. Acum e dezamagit, saracul !
    Au inceput sa paraseasca corabia…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.