Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Patimă pe ţambal cu rabinul din Buhuşi

Patimă pe ţambal cu rabinul din Buhuşi

Motto: “Emil Boc a inventat azi Penultimatumul. Rămâne de văzut dacă se aruncă şi la brevetarea Răspenultimatumului” (Patronu’)

Situaţia e ca-n tren; sau, după preferinţe, ca-n sinagoga rabinului din Buhuşi. În sensul în care toată lumea strigă că are dreptate şi, ca să nu se supere nimeni, mediatorul perciunat se preface a fi de acord cu toată lumea. În definitiv, cât costă să dai fraierilor impresia că pătimeşti pe ţambal alături de fiecare mesean?

Mai nimic. Eventual, olecuţă de scârbă adaugată peste mormanele adunate până acum de plătitorii de impozite şi taxe întru huzurul unor iresponsabili care azi îşi dau ultimatumuri ca fosta URSS şi China şi mâine se convoacă la întâlniri pentru ieşirea din criză. A unor penibili care dimineaţa umblă cu demisiile-n mână pe holurile Senatului şi după amiază le bagă-n buzunar fericiţi că nu i-a lăsat Tiranu’ fără carte de muncă. Nu în ultimul rând, ca reprezentare supremă, a unui lider de carton care-i gata să-şi nenorocească partidul numai să nu plece de la caşcaval şi a unui măscărici de buzunar care, dacă ar avea vreun dram de onoare sau de bun simţ, ar trebui să se detoneze în prime time în faţa Palatului Victoria.

Mai mult, aici (poza-i de la Fiara)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

67 thoughts on “Patimă pe ţambal cu rabinul din Buhuşi

  1. domnule ciutacu as vrea sa va ceva scandalos! este vorba despre schema de votare pe care le-a ordonat-o directiunea angajatilor de la o cariera din gorj!! Aceasta cuprinde:Fiecare angajat trebuie sa aduca o lista cu 6 oamenii care vor vota cu basescu! angajatul impreuna cu cei 6 oamenii trebuiesc sa mai adune cate 20 de oamenii care voteaza cu basescu! in caz contrar angajati risca sa li se taie din salarii sau sa piarda posturile in care lucreaza!! va rog sa cititi acest lucru pentru ca e adevarat

  2. ma de curios asa cine ai vrea tu sa fie presedinte cine prim ministru?da tu doua nume k sa te poata crede lumea.tu mereu nu ai loc de nimeni geniule.lumineaza-ne tu sau esti numa ku gura pa toti.dak dai doua nume pa cuvantu meu dak te mai injur in viata mea.

  3. presedinte de onoare: raposatul delfin Mark
    presedinte in exercitiu: sergiu nicolaescu
    prim ministru: sergiu nicolaecu
    muzica: sergiu nicolaescu

    in rolul lui sergiu nicolaescu: sergiu nicolaescu

    Fiara.

  4. sa citesti articolul meu pentru ca e dea dreptul scandalos sa fi obligat la serviciu sa faci campanie lu basescu

  5. reusesti sa ma disperi la culme frate cu politica atata tot in rest sincer esti un om extraordinar.ma uit pa tot blogu tau si din toate celelalte subiecte chiar esti mare.gandesti bine chiar esti bun in ceea ce faci cu gura cu scrisu da in afara de politica asa pare multora.pari prea inversunat pa baselu si pa clica lui si partizan in partea opusa.de injurat nu te mai injur k m-am saturat pana la urma gandesc k ai ceva personal cu ei.numa bine din partea mea dar ce tare ai fi sa nu te mai bagi in mocirla discutiilor din politica si sa faci emisiuni si scrii despre oameni adevarati nu despre nenorocitii astia.ma jur k ai fi no 1!

  6. Si tu care asteptai demisiile de onoare ale unora…
    PSD e un partid de oameni blanzi si flexibili, din cate se pare. 🙂
    Doar al batran ce se mai da cocos prin ograda plina de “gaini” a partidului…
    Zice la el pe blog ca “Social-democraţii nu-şi vor schimba poziţia în ceea priveşte titularul portofoliului Administraţiei şi Internelor.”

  7. @ ionutz

    Ce nu-ntelegi mata e ca, intr-o tara cu capul in sus si nu intre picioare ca la noi, presa are – printre altele – si rol de opozitie. Adica sa se ia gratis de oricine e la putere, ca sa le aduca aminte mereu ca EI sunt in slujba noastra si nu invers, ca acum. Daca Victor Ciutacu “nu are loc de nimeni”, asta (presupun) vine (si) din faptul ca isi ia in serios munca. Nu e obligatoriu ca oricine in tara asta sa fie platit sau sa “tina” neconditionat cu cineva anume, cum pari a crede (si daca e asa, asta e una dintre simptomele unei minti oarecum subtirele).

  8. @ionutz: dincolo de faptul ca me irita scrisul tau de mircoman, daca mai sari la harta pe aici dispari cat ai zice spam

  9. Daca la mine ar veni un pdl-ist l-as scuipa in ochi,chit as lura o viata la galere…Sunt slabi cei care isi dau votul pentru Basescu in schimbul linistii de la servici………….

  10. victore nu te mai lua dupa toti !! nu i mai lua in seama ca toti sunt o apa si un pamant!! Tu vezi-ti de treaba ta pentru ca faci o treaba geniala!!

  11. ylynka scuza-ma dar aici in gorj doar mineritul merge! si nimeni nu se risca sa isi piarda serviciul! asta e ce sa faca saracii oamenii daca presiunile sunt uriase!!

  12. Domnule Ciutacu, visati ca sunteti cetetean nipon unde ministii isi fac seppuku la orice suspiciune de frauda sau o informatie dezonoranta?
    Nuuu….Ai nostri au obrazul ca soriciul…

  13. In primul rand pentru cocalarul de net pe nume de cartier ionutz: pune mana pe o gramatica, nu sa faci cornete, sa te uiti prin ea, fac pariu ca a inceput sa iti cada parul de la atata gel cat ai pe tine, in orice caz mai putin decat prostia nativa care bubuie in capsorul tau.Nu realizezi ca esti mai tembel decat cea mai smolita noapte?
    In al doilea rand: daca PSD-ul se lasa antrenat in jocurile murdare clocite in laboratoarele cotroceniste atunci bag mana in foc ca va avea soarta PNTCD, matrozul mahmur e specialist in desfiintat coalitii, partide…..

  14. iese sau nu iese psd-ul? m-am cam saturat de “predictii” date dupa consumarea faptelor…

  15. Paine si distractii.
    Normal ca se balbaie, coane, cand e vorba de bistarii lor. Dupa ce au dat cu stangu-n dreptu de li s-au invinetit gioalele, acu’ au luat pe-loc-repaus si stau cu nasu-n hartiile alea din care nu inteleg nimic.
    Astia-s vorbiti, frate. Ii doare-n cot de criza si alte alea. Unii au tupeul sa disimuleze ca nu e vorba de nicio criza.
    Daca distractie avem (pentru adeptii umorului negru), cu haleul tre sa mai asteptam cateva cincinale.
    Scenele de azi ne fac sa intelegem ca dupa 22 noiembrie o sa fie urat de tot. Iata ce ne asteapta, mai bine zis cine ne asteapta. Ne asteapta Base cu parul in mana, ne va altoi de-or sa ne mearga fulgii. Mai e putin si pune mana definitiv pe noi. Bineinteles gratie iscusintei lui Geoana, care a fost descris excelent de tatucul Iliescu. E prostovan tare de tot. Poate nu vom sti niciodata ce are in cap si ce jocuri face, dar e sigur ca e prostovan.
    Romani pregatiti-va pentru ca in ROmania devine posibil chiar orice. Absolut orice.

  16. @ ionutz:

    Ar fi bine si frumos sa poata scrie Victor Ciutacu numai despre oameni adevarati. Dar asta ar insemna sa-i ignore pe …ceilalti, care ne mai si conduc. Adica, sa-si bage capul in nisip. Iar Victor Ciutacu nu e strut! Slava Domnului!

  17. Ciutacu e de vina ca tara e praf……in loc sa sustina ocrotitorul romaniei si sa fie subiectiv, el scrie obiectiv.
    Am vazut ca unii scriu niste chestii care se predau la scoala ajutatoare (frecventa redusa). Noroc ca spiritul basescian nu e indolent si vrea binele tari.

  18. Deci, Geoana nu are ‘mandarine in chiloti’, ca daca ar fi avut, in momentul in care Base a precizat scopul acestei intalniri, trebuia sa se ridice si sa rosteasca raspicat, ca PSD nu mai are dorinta si vointa de a fi partener de guvernamant din moment ce se vrea ‘decapitarea’ lui Nica, ca vice-premier si ministru de interne; in felul acesta evita ca PSD-ul si dumnealui personal sa ajunga la ‘apogeul penibilului’ cum bine a punctat D-l Ciutacu.

  19. Patima, zici Victore? Eu vedeam spaima in ochii lor. Le fuge pamantul de sub picioare si tu vrei sa dea cu demisiile de acelasi pamant? De unde atata curaj, doamne iarta-ma la politicienii astia de ocazie? Onoare – desarta vorba! Vai de noi cei care traim pe pamantul asta ce se zguduie din temelii! Inca mai gasim resurse sa radem de mascarici, dar nu stiu pana cand. Ca ni s-a cam lungit rasul intr-un ranjet si nici de tambal nu prea mai avem dispozitie. Oare cat mai este pana punem mana pe furci si pe topoare? Cu pana si cerneala nu rezolvam nimic. Acum si demisiile se scriu de secretare. Fara patima.

  20. GATA MĂ ÎNSCRIU IN PD-L. Hotărât pe principiul lui Rabbi. Cand era pe moarte rabinul a cerut familiei sa îl facă membru al partidului comunist. Toată familia s-a ofuscat. Rabbi a explicat: Bre!! decât sa moara unul de al nostru mai bine moare unul de la ei !!.
    Duşmanii sa nu se bucure nu sunt pe moarte da nici chef de viată nu am la aşa o panarama in care este aruncata tara si implicit viaţa mea!!

  21. salutare!!!mai adu-l pe Damian la emisiune 😉
    te tine sa facem un pariu??? eu pun pariu ca o sa iasa iar Baselu’…
    m-am uitat la emisiunea La Ordinea Zilei si l-am vazut pe duduiu ala de la PD-L .. m-a umplut de nervi..daca ii dai cu declaratia lui de acum o jumatate de ora in bot – zice ca nu a facut-o el !!! jalnic … daca ar fi cineva cu initiativa unei lovituri de stat as veni cu pusca in Bucuresti la vanatoare de ministrii dar incepand cu bravul marinar…asa nu se mai poate!!!!

  22. Dupa ce a trecut atita timp de la “remanierea” lui Nica si non-combatul PSD e tot mai clar ca e un joc de imagine. Foarte trist. Si daca nu e un joc de imagine, se vede treaba ca PSD a ramas cu dintii infipti in ciolan si nu-i mai poate da drumul.

  23. Oare de ce nu poate PSD lua o decizie ferma? Se tot ‘impiedica la usa PDL-ui”? De dragul prostimii poate, sau mai de graba de dragul ciolanului.

  24. Victore,te-ai facut coleg si cu Gusa?Hahalera asta de Gusa vine la antene in schimb de experienta?

  25. FMI-ul vireaza banii, Banca Nationala se chinuie sa stabilizeze leul si guvernantii nostrii fac mancare pentru noi, canibalii.

  26. Draga Victore Ciutacule,dat fiind ca esti cunoscut ca accepti critica nedisimulata,as dori cu placere sa te anunt ca fanii tai sunt compusi in marea majoritate din virgini si frigide,si te rog,nu ma contrazice pentru ca stii si tu foarte bine despre ce e vorba.
    Tu fiind un baiat destept,(ceea ce sincer cred),te complaci in a descatusa pandora comentariilor politice intr-un sens oribil.
    De ce?

  27. mai Victor, stau si ma uit la rahatul asta de televizor si imi dau seama ca nu vad absolut nimic. scarba care o simti tu fata de presedinte este un cuvant mult prea mic fata de ceea ce simt eu fata de majoritatea oamenilor din aceasta tara, fata de toti acesti imbogatiti fie prin credit fie prin furt, fata de toti care isi iau modelele de viata de la acasa si taraf tv, de zambetele false, fata de toate curvele care ar face orice sa mai ingroase putin portofelul. viitor? eu nu prea vad pentru tara asta. poate ca apocalipsa dupa badea ar fi o solutie viabila. preferabil sa nu fie urmata de o geneza ci doar de o colonizare. o sa se intrebe multi de ce nu urmez sfatul lui kermit si sa plec din tara daca tot imi displace atat de mult. pt ca in idiotenia noastra ne-am obisnuit aici. ne intrebam cine va castiga alegerile, ne uitam cu interes ce face pdl, psd, pnl, udmr si tot restul haitei dar nu ne dam seama ca noi suntem cei din arena circului iar painea o dam tot circarilor. si chiar daca avem putere macar sa incercam sa schimbam ceva ne complacem in lenea noastra, chiar ancestrala, ne multumim sa ne culcam seara chiar daca intestinele noastre se revolta, ne-am obisnuit sa mancam cacat atat de mult incat am devenit dependenti. nu am reusit sa spun nimic cu ce am scris mai sus, poate ca nu am darul pixului si a hartiei )sau in cazul de fata al tastaturii) dar macar ma alaturi celor care cauta cu disperare in farmacie emetiral.

  28. Geoana a gresit tramvaiu, cauta sa se dea jos la prima statie sa o ia inapoi.
    Restu Pd-l …copii crescuti cu margarina, vor Garcea de la ei, sa poata ciordi legal.

  29. se pare ca in sfarsit base a fost prins pe picior gresit.A incercat o manevra si nu i-a iesit(asta daca nu e un plan mult mai diabolic).Domnule Ciutacu, stai cu ochii pe el……ori e genial si el ori l-ati prins in coltul ringului….

  30. Scenariu:
    1.) baietii (PSD si PDL) tot nu se inteleg;
    2.) Basescu ii mai avertizeaza o data – un nou ultimatum;
    3.) iar nu se inteleg…
    4.) Basescu iese in fata si zice: copiluti, situatia e cafenie, v-am cerut sa va calmati, n-ati facut-o. Primul ministru mi-a cerut sa il remaniez pe Nica din postul de ministru la Interne, asa ca accept remanierea, FARA INSA A-I LUA LUI SI MANDATUL DE VICE-PREMIER;
    6.) Vine Boc: pentru a indeparta orice suspiciune tralala tralala etc., il desemnez ca ministru pe Gioni POPESCU de la UDMR (Gioni e fictional, dar UDMR-ul cat se poate de real)………
    7.) PSD-ul n-a pierdut nici un om din guvern, dar a pierdut un minister.

    Intrebare: CE FACE PSD-UL IN SITUATIA ACEASTA?!…

  31. Domnule Ciutacu ma adresez dumneavoastra deoarece aseara erati prezent in emisiune si sunt sigura ca stiti exact la ce ma refer .
    Sugerez ca “vorbele acelea “spuse de dl C. Diaconescu sa fie date ca un motto in toate pauzele publicitare , poate realizam si clasa politica (toata ) si noi poporul in ce situatie grava (EXTERNA)NE AFLAM !!!

  32. V-as propune un exercitiu! Simplu de altfel…Si nu de imaginatie!Oficial este toamna, romania reala, paralela la infinit cu politicul isi cauta de asigurarea traiului, de culesul si stransul recoltelor, de plata utilitatilor si de asigurarea resurselor pentru iarna care vine. Romania reala are un rictus cand e vorba de plata ratelor la banci, a intretinerii, a painii luate pe “caiet”(in mediul rural).In aceste conditii sigur te intrebi de ce atata energie irosita pentru acesti ticalosi,fie ei rosii, portocalii, galbeni, ros-alb-verzi?
    Oare nu e evident ca in Romania coexista de mult timp doua universuri paralele?Unul al acestor nesimtiti numiti politicieni cu “carmaci ” cu tot in frunte si pentru care singura ratiune de a fi este de a castiga PUTEREA pentru a-si aroga titlul de clasa conducatoare peste nefericitii, oameni de buna credinta cetatenii unei alte Romanii, mult mai saraca si trista?

  33. Completare la motto:
    “Geoana isi bate joc pana si de titlul de prostanac!” (Mihai Malaimare)

  34. “rabinul din Buhusi…” hm…asta ma duce cu gandul la Tal Silberstein, pentru ca acesti penibili “politicieni” nu joaca decat cum li se canta;

    toata stima pentru modul in care iti faci meseria si pentru modul in care reusesti sa-ti controlezi furia si scarba…eu una as fi renuntat demult!

  35. n-ai cu cine… le-ai oefrit o sugestie eleganta (propunand-ul pe nastase) de a-l face de maro pe baselu’ si n-au urmat-o. mircea le-a oferit o sugestie de a continua mascarada demiterilor si numirilor (propunandu-l pe tariceanu) dar au igorat-o si pe asta. pentru tara asta nu exista solutii morale (si normale), ca sa nu mai pomeninm de decenta. aici, mioriticii nu stiu decat de boata, bici, picioare in gura sau dos. mai conteaza cine cu cine face aliante? ca de ce se fac aliantele e clar: o bucata mai mica sau mai mare din ciolanul cam descarnat care a ramas de ros. mai ca imi vine sa cred ca numai niste sange varsat intr-o adevarata revolutie ar mai schimba ceva. din pacate licuriciul o sa aiba grija ca interesul lui sa nu fie lezat… si scarba e cea care ne conduce sau nu la votare sau ne face sa ne luam campii spre alte meleaguri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.