Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Partidul Pacifiştilor. Hai, România!

Similar Posts

175 thoughts on “Partidul Pacifiştilor. Hai, România!

  1. Daca cititi legea 370 (modificata anul asta) veti vedea ca la art. 30/5, primariile sunt obligate sa DISTRUGA listele de alegatori, la primirea altora noi. Deci, daca in turul 1 au fost falsuri, la primirea listelor in turul 2 primariile snt obligate sa le distruga. Mishto, nu? stergem urmele…

  2. S O S

    Băsescu vrea lupte de stradă cu bande fasciste pedeliste organizate în Timişoara şi Piaţa Universităţii din Bucureşti ? Urmează noaptea cuţitelor lungi ? Trebuie convocate imediat camerele reunite ale Parlamentului României, Băsescu pus sub acuzare pentru trădare de patrie, înlocuit din funcţia de Preşedinte şi judecat public. Ce joc face OTV-ul ? Se doreşte stare de urgenţă ? Guvern n-avem. Populaţia SUA vizionează filmuletul cu agresiunea lui Băsescu asupra copilului, 70% fiind convisă că e real. Cerem trupe de protecţie din partea ONU ? Uniunea Europeană n-are nimic de spus ?

  3. Ar trebui sa mearga un om politic la Ambasada SUA si sa-i avertizeze pe americani ce vrea sa faca sceleratul. Poate trimit agenti ca sa stinga focarele de anarhisti. Miroase a lovitura de stat in stil leninist a portocaliilor.

  4. m’am plcitisit numai camd vad aproape 100 de comenterii…stiti ceva?eu cred ca ne batem capul degeaba…lumea se cearta pentru 2 papagali,care vor sa intre in istorie,si,ca istoria sa fie mai palpitanta,sper din tot sufletul sper sa aiba amandoi soarta lui Kennedy.Romania nu va niciodata o tara prospera atat timp cat va fi un regim democratic.PUNCT!

  5. Ce-i cu agitatiile astea ? Eu am niste presimtiri sumbre . E clar ca lumina zilei ca sunt disperati , probabil le e deja clar ca la urne vor pierde . Ce se intampla daca Basescu declara starea de necesitate ? Daca suspenda (poate ?) activitatea institutiilor statului (mai ales a BEC – cel care va emite hotararea de validare a rezultatelor , practic anuntarea oficiala a noului presedinte ) in virtutea acestei stari ? Inafara faptului ca Romania va deveni un stat proscris in UE si aderarea sa va fi suspendata (Austria a patit-o pentru mult mai putin) , ce se va intampla ? Sigur ca fabulez pentru ca 200-300 de oameni intr-un oras de peste 300000 nu pot schimba nimic , dar ca exercitiu doar : ce s-ar intampla ?

  6. Teoria invatarii sociale a lui Albert Bandura pune accentul pe importanta observarii si modelarii comportamentului ,atitudinilor si reactiilor emotionale a celorlalti.Bandura crede ca oamenii isi insusesc atitudinile prin observarea celorlalti, imitand ceea ce au vazut.
    Agresivitatea este invatata printr-un process numit modelare comportamentala.Individul in sine nu mosteneste aceste tendinte violente ci le modeleaza.Copiii invata,in cea mai mare parte a cazurilor, reactiile violente observandu-i pe ceilalti ,personal sau prin intermediul mediului inconjurator si a mass-media.
    In experimentul cu papusa Bobo, copiii nu fac altceva decat sa imite agresivitatea prezenta la modelul adult de pe caseta. Principalul mediu cu care acestia interactioneaza este familia,copiind comportamentul pe care adultii il dezvalui in relatiile cu ceilalti.
    Devine necesar sa stim in primul rand,cum se dezvolta modelul comportamentului agresiv,in al doilea rand ce ii provoaca pe oameni sa reactioneze violent si ,in al treilea rand,daca vor apela si mai tarziu la un comportament la fel de agresiv.
    In acest experiment o grupa de copii de gradinita au vizionat o caseta in care o tanara agresa verbal si fizic o papusa Bobo.In pauza ,asa cum era de asteptat,mai multi copii au inceput sa loveasca papusa ce le fusese adusa, nefacand altceva decat sa imite comportamentul subiectului de pe caseta.

  7. Aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
    Invitat BOU_reanu! la antena!! Ma ia dracu definitiv! E clar! Antenele ma omoara!!! Au, au,au,au!! O sa mor din motiv de acest nesimtit NATIONAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Ce anarhie, e lovitura de stat. Basescu vrea sa impiedice votarea de duminica. Geoana are deja 12 la suta avans. Ideea e ca ieri si astazi Blaga a trecut fortat la pensie cativa generali care puteau sa impiedice lovitura de stat.

  9. Oaaaauuuuu,moartea pasiunii,inceputul emisiunii lui Gadea.Badea mai are putin si se urca pe reflectoare:-)))

  10. am fost la “miting” in Bucuresti.
    Am sa dau si linkuri de poze, mai tarziu.
    Au fost maxim 200 de oameni (300 a zis hotnews – fiecare cum aproximeaza), a fost “atmosfera de Piata Univeristatii”, cea din ’90.
    S-au cantat cantecele Pietii Universitatii; in piata a fost de fapt lume de la fantani pana in trotuar. (asa am aproximat eu 200 de oameni – daca se opreau 3 troleibuze pline si cobora lumea – cam atat erau).
    Jandarmi au fost vreo 30-40, pensionari 50%, 40% tineri de liceu-facultate, 10% oameni in toata firea.
    NU S-A PRONUNTAT NUMELE BASESCU, s-a pronuntat Geoana, Mogulii, Oligarhi, PUSCARIE, NOI MURIM PENTRU LIBERATATE! LOL
    S-a dat gratuit ziarul http://www.z-ziarul.ro/ plin cu articole despre cat de tare e Base si cat de varza e Geoana, mogulii, etc.

    Pozele si filmele le pun dupa ce descarc camera (mica, un A720IS… se vad pixeli albastri, atentie!)

    P.S.: am trecut strada la TNB sa fac poze de ansamblu si erau niste rolleri si biciclisti care se intrebau: “Frate, suntem in 1990!?”

  11. Poze si bancuri cu Base. S-ar putea sa fie in curand interzise.

    http://basecsu.orgfree.com

    Totusi cu ce o sa va ocupati daca va va dispare principalul “obiect al muncii” dupa data de 6 dec.?

    Va fi greu de tot de dat jos actualul pres. Nici un dictator nu pleaca de buna voie.

    Da, este adevarat bucurestenii parca sunt drogati si percep aiurea realitatea. Poate mai bine ar sta acasa decat sa dea votul aiurea.

    Numai bine si SANATATE SI INTELEPCIUNE MAXIMA ROMANILOR de ziua lor!

  12. Daca mai are cineva dubii ca “demonstratia” din Piata Universitatii e opera PDL-ului , sa se uite cu atentie la participanti si o sa-l vada pe Iurascu (martorul de pe filmulet care jura pe biblie ca Basescu nu l-a lovit pe copil).

  13. Daca bou’ asta, repet BOUL asta de bourean a reusit sa-l scoata din sarite pe domnul Diaconu, inseamna ca e bine! Tactica e buna! Mai aduceti odata pe boureanu, faceti-mi mie si altora nervii flenduri, da’ si basescu s-a dus…de zestre:DEFINITIV! Jur ca daca as fi in studio i-as plesni una peste botul ala ranjind a vita! Puteti sa ziceti ce vreti despre mine, sa ma stergeti totalmente de pe intreg net-ul, dar pe nesimtitul asta l-as da pe mana lui Bute !!! Cheta as face, numai sa-l vad o data in genunchi ca pe mexican!!!

  14. ce mi-ar placea sa-i bage mircea un “trucaj”, la neveu, din fundu’ magaziei, pe una din fesele alea care-i tin loc de obraji lu’ bouleanu de boureanu. sa-i puna un pixel albastru sub ochiane, tupeistului.

  15. @ Revizorul Tehnic:

    Ai scris la obiect. Si din punctul meu de vedere.
    Nenorocitul vrea sa faca scandal in Bucuresti, asa cum a incercat in Timisoara. Trebuie oprit.

  16. de cate ori incerc sa intru la badin pe blog imi baga o ferestruica cu “stack overflow at line:0” si gata, mi se opreste tractoru’. la voi pica la fel pasienta?

  17. Sa-l votam pe Basescu? De ce? Pentru a introduce in Constitutie drepturile si obligatiile cetatenesti de a numi femeile romance “tiganca imputita”, de a numi oamenii politici (pe care noi i-am ales) “porci” si nu in ultimul rand obligativitatea impartirii de pumni (palme, indiferent) oricarui copil vazut pe strada? Nu ajunge nimeni in apropierea fetelor lui, pentru a le numi tiganci imputite si pentru a le da niste scatoalce, sa vedem cum se simte atunci tatal Basescu? Va accepta sa inghita in sec, gandind ca oricine are acest drept? Eu stiu ca un presedinte reprezinta tara in relatiile internationale (care la noi nu mai exista). Daca pe voi va reprezinta un asemenea om, pe mine nu ma reprezinta. Sunt un om normal, fara defecte fizice evidente, fara a inclina non-stop capul spre “dreapta” (egala cu “populismul”). De fapt sa intelegem din asta ca acest domn se inclina dupa cum bate vantul. Chiar si culoarea partidului sau dovedeste asta. Un lucru elementar ROSU+GALBEN=portocaliu. Trageti concluziile singuri. Mi-e mila de cei care au uitat sa gandeasca. Si totusi: La multi ani tuturor romanilor. E ziua noastra. Doar ca nu ne mai stim bucura.

  18. offtopic: documentar extrem de interesant in seara asta pe Arte (canal franco-german) despre “capitalismul dambovitean” si “noii imbogatiti post ’89” din Romania. Lista e generoasa: Padure, Becali, Patriciu, “fenomenul” OTV si Dan Diaconescu, Voiculescu…

  19. v-as ruga sa comunicati dlui Mircea Badea ca nu a pierdut pariul cu dl Berceanu.

    Acea portiune de autostrada a fost inaugurata doar pe un sens. Deci o aberatie.

  20. Solutia este simpla. Ordinarul bataus de copii trebuie lapidat in Piata Revolutiei. Ce e asa de greu de inteles ?

  21. Domnu Ciutacu,vreau doar sa va felicit, faceti o treaba minunata si daca mai dati ochii cu boureanu sa-l intrebati de cand pentru el (nu ca ar fi singurul politician pe care l-am vazut acolo) se poate face bloc pe plaja totul fiind privat, imprejmuit de graduri si paznici chiar aici,in mamaia,constanta. Iar acest bloc s-a construit pe mandatul actualui presedinte!
    P.S. Nu ai voie sa stai pe aceea plaja nici pe sezlong dar nici pe prosop.

  22. Bai nene…

    De unde puyy mey au scos-o pe asta cu “jos comunismul?”… e deja un laitmotiv, o cacariseala (vorba ilustrului Paleolog jr.), care a prins la o seama de giboni fraieri.

    La ce naiba ne mai miram ca zbiara ca disperatii ca filmul ala ar fi trucat, din moment ce abia asteapta motive plauzibile ca sa imparta pumni si bate?…

    La ce dracu tot invoca mineriadele, daca-s mai disciplinati ca minerii la astfel de activitati “educative” PeDeListe?…

    Sunt atat de disperati incat vor bloca orice miting electoral PSD-PNL (sper sa nu se lase cu capete sparte, ori mai rau…), iar duminica vor zbiera din guritzele lor de sherpi ca s-au fraudat alegerile. Fireste, in frunte cu nemernicul care i-a incitat.

    Vor cauta vinovati si vor infaptui “justitia” neo-mardeiasilor basescieni. Tot la comanda violatorului si batausului sef, in calitate de “cetateni indignati”.

    Si inca o intrebare… cum poti sa te lauzi cu gura ta, ca ai numit un sef de servicii ca sa faci mofturile nevestei lui???

    Sincer, il banuiam demult de prostie, insa mi-a depasit toate asteptarile.

    Ce mizerie!… Mi-e greata ca mai traiesc aici!
    Daca dupa duminica nu se schimba nimic, cred ca ma mut cu toata familia, din tara asta de kkt (scuze, n-am gasit alte “râme”:P)…

    LA VOT, OAMENI BUNI!

    JOS CU GUNOIUL, DERBEDEII SI PANARAMELE LUI!

    AMR 5!…

  23. Un scenariu SIFI…Antonescu a facut acest pas fiind pe mana cu Basescu. Analizand situatia foarte bine s-a ajuns la concluzia ca Antonescu “tradandu-si” electoratul si mai ales mergand cu toata gasca la Timisoara pentru acest “Pact pentru Timisoara” va face ca Basescu sa castige alegerile.Urmeaza adevarul, coalitia PNL-PDL si scoaterea usor al PSD de pe scena politica…Nu ma injurati…inca
    La multi ani Romania, La multi ani Victor Ciutacu.
    Succes.

  24. Bai nene…

    De unde puyy mey au scos-o pe asta cu “jos comunismul?”… e deja un laitmotiv, o cacariseala (vorba ilustrului Paleolog jr.), care a prins la o seama de giboni fraieri.

    La ce naiba ne mai miram ca zbiara ca disperatii ca filmul ala ar fi trucat, din moment ce abia asteapta motive plauzibile ca sa imparta pumni si bate?…

    La ce dracu tot invoca mineriadele, daca-s mai disciplinati ca minerii la astfel de activitati “educative” PeDeListe?…

    Sunt atat de disperati incat vor bloca orice miting electoral PSD-PNL (sper sa nu se lase cu capete sparte, ori mai rau…), iar duminica vor zbiera din guritzele lor de sherpi ca s-au fraudat alegerile. Fireste, in frunte cu nemernicul care i-a incitat.

    Vor cauta vinovati si vor infaptui “justitia” neo-mardeiasilor basescieni. Tot la comanda violatorului si batausului sef, in calitate de “cetateni indignati”.

    Si inca o intrebare… cum poti sa te lauzi cu gura ta, ca ai numit un sef de servicii ca sa faci mofturile nevestei lui???

    Sincer, il banuiam demult de prostie, insa mi-a depasit toate asteptarile.

    Ce mizerie!… Mi-e greata ca mai traiesc aici!
    Daca dupa duminica nu se schimba nimic, cred ca ma mut cu toata familia, din tara asta de kkt (scuze, n-am gasit alte “râme”:P)…

    LA VOT, OAMENI BUNI!

    JOS CU GUNOIUL, DERBEDEII SI PANARAMELE LUI!

    AMR 5!…

  25. B’zua!
    Din pacate base pregateste o ghidusie si inca nu ma prind ce?base rade dar nu e rasul lui,ceea ce ma nelinisteste e ca societatea civila e impartita,imparteala e facuta cu bani multi,din nefericire la bucuresti se intampla ceva si voi trb sa stiti ce se intampla!o revolutie e imposibila acum dar o lovitura mascata de statul lui base e posibila!nu iubesc nici psd nici pdl dar base este diabolic si poate pune mari probleme unui sistem democratic subred ca si al nostru!mai vorbim,sa fie sa nu se intample nimik grav ca de asta vor scapa ai lui ca l-au prins deja ce joc de glezna are!

  26. Victoreeeee, lasa prostiile astea.
    L-ai vazut pe pitzifelnicul ala mic, aseara la Gadea ?
    Boureanu bre !
    I-ai vazut privirea cand se uita la imaginile cu Base ?
    Nu te-ai cutremurat ?
    Privirea cainelui omega cand se apropie seful haitei !
    La varsta mea, nu mi-am putut imagina ca, un tanar, in anul de gratie 2009, in marea Europa, mai poate exista un asemenea exemplar, cu o asemenea privire.
    In Afganistan, Pakistan, … da !
    Nu-mi pot reprima senzatia de voma, la amintirea acelei priviri !
    Ia incearca sa ma lamuresti ce-l mana pe nemernicul ala mic, sa se uite asa ?

  27. pe mine unul, m-a dezamagit profund Crin Antonescu prin asa zisa coalitie pe care a facut-o cu Geoana. Si nu m-ar mira, daca va castiga Geoana in turul 2 sa ii gaseasca si lui Base un loc prin Parlament

  28. Draga Victore …. eu sunt fericita ca duminica voi fi SIGURA pe votul meu … si-i multumesc d-lui presedinte Basescu pt asta …. m-a convins sa NU-L votez …. Ii multumesc pt bunatatea de care a dat dovada cand s-a gandit la “sufletzelul” consilierilor, ii multumesc pentru “eleganta si prestanta” de care a dat dovada cand NU A DAT mana cu fostii presedinti si mai ales ii multumesc pt felul in care “stie” sa-si aprecieze romanii “tiganca imputita, gaozar nenorocit, pasarica ….”

  29. traim intr-o vreme (si o tara) despre care, daca am fi citit, am fi spus ca este o utopie fantastica … iar politicienii au impresia ca ignorandu-si “micile inadvertente” de la bunul simt, acestea nu sunt vizibile nici cetatenilor.

  30. vedeti ca in imaginile de la constanta apre badalan, generalul cauciuc, pus de baselu presedinte la pdl braila dar detronat de tradatorii lui stolo din pnl, iar acum se agita sa dea jos comunismul??? astia sunt demonstrantii spontani ai baselului?

  31. Fantatic ce departe suntem de “duhul intelepciunii si al iubirii de oameni, care intareste popoarele si le inalta”!
    Oare mai apucam vreodata sa fie liniste si normalitate in tara asta? Oare “romanul” atat de agitat, atatat dupa interesul lui TB.va putea arbora “culoarea pacii” dupa 6 decembrie?

  32. Salut Victor
    Nu prea imi place psd (de pdl mi-e greata)dar dintre geoana @iohanis si basescu@gloata prefer sa il votez pe geoana si pe iohanis.
    Baselu a facut un rahat mare si o sa si-o fure in 6 decembrie.
    Doamne ajuta!!!!

  33. Credeti ca atat de usor, va renunta basescu ..?!!!
    Fara “lupta”, ..?!!
    Cu certitudine, disperarea ii va fi cea mai buna “calauza”…
    Si sa nu uitam , nici un presedinte nu pierde ,… cat timp inca nu i-a “pierdut” pe baietii “cu ochii albastri”….!!
    Sunteti atat de siguri , ca baietii “cu ochi albastri” …au “intors armele” ?!!!
    eu nu as avea inca aceasta certitudine…
    Imi e “teama”…..e ca si cand “ceva se pregateste”….si nu sunt sigura ca va fi cu happy -end…
    Romani “vi se pregateste ceva”…..
    sunteti siguri ca stiti ce..?!!!

  34. Dupa cum arata “democratia” la romani, ascultati la mine ce va spun, daca marinaru’ pierde, si pierde sigur!- duminica seara portocaliii din toata tara n-or sa stea sa-si planga-n pumni de mila ci or sa iasa pe strazi sa paleasca pe orice ne-portocaliu, chestie la care vajnicii oameni ai legii s-ar putea sa nu uite ca-s totusi sub pseudo-ministeriat pdl! Pentru ca marinaru’ nu stie nici sa piarda, pe langa ca nu stie sa castige, si-i capabil de ABSOLUT orice ca sa-si vanda pielea cat mai scump!

    Si, chiar, vin diseara cei doi catindati, sa se confrunte la madam firea?!?

  35. Am fost ieri la “miting”.
    Nu am avut 400D-ul cu mine asa ca am “tras” cu 720IS-ul pe care il tin de back-up.
    Pixeli albastri sunt garla, totusi astea au fost fotografiile car emi-au placut cel mai mult: sunt cele mai expresive asupra tintei acestui “flash mob”. LOL

    http://1.bp.blogspot.com/_sPUkbS1XbLQ/SxYrbdj3RDI/AAAAAAAAAoQ/x87DWagQXg8/s1600-h/piata-universitatii-01.jpg
    http://2.bp.blogspot.com/_sPUkbS1XbLQ/SxYrVwOGmDI/AAAAAAAAAoI/uq9eryP57lI/s1600-h/piata-universitatii-02.jpg
    http://3.bp.blogspot.com/_sPUkbS1XbLQ/SxYrQRN5yWI/AAAAAAAAAoA/SEOGgaf2w0o/s1600-h/piata-universitatii-03.jpg
    http://1.bp.blogspot.com/_sPUkbS1XbLQ/SxYrFYxvJ4I/AAAAAAAAAn4/7kxbKC3gyds/s1600-h/piata-universitatii-04.jpg
    (va rog sa-mi obervati cu atentie planul indepartat al ultimei fotografii) 🙂

    Imi pare rau ca nu s-a strigat si “Jos Ceausescu!” sau “Armata e cu noi!” As fi vrut sa ma bag printre aia de dadeau tonul si sa derutez putin… mi-ar fi placut ca toata piata sa fi strigat “Armata e cu noi!” 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.