Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Partidul Albă ca Zăpada se arată la ochi!

Partidul Albă ca Zăpada se arată la ochi!

L-am descoperit, în mail, în sfârşit, pe fondatorul Partidului Albă ca Zăpada, invocat de consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu. Întru triumful refornei statului asupra clasei politice, să fie Partidul Recidiviştilor Creştin-Democrat. Doamne-ajută!

P.S. Pentru rigoare şi respect faţă de munca oamenilor, marfa a apărut pe Albaiulianul

UPDATE: La o lună de la relocarea pe Antena 3 şi redefinirea conceptului, emisiunea “Vorbe grele”, difuzată-n week-end, aproape de miezul nopţii, ocupă locul 8 în topul audienţei talk-show-urilor politice din România, la 0,1% de locul 6 (cealaltă emisiune la care colaborez, Sinteza zilei, e lider detaşat, dar ăsta-i meritul lui Mihai Gâdea). Mă înclin respectuos în faţa mea şi a echipei mele şi nu-l găsesc pe Radu Moraru…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

94 thoughts on “Partidul Albă ca Zăpada se arată la ochi!

  1. Nu sunt sigur dacă trebuie să râd cu lacrimi sau să fac tot ce este posibil să fug de aici, unde oi vedea cu ochii ;))

  2. pe principiul balamucului:)))) adevar graieste!!! Deci! N-am mai ras asa de nu mai tin minte:)))

  3. S-a nascut o noua categorie estetica: umorul sublim!

    Unde le gasesti, mai frate?

  4. wow …sa ii iei interviu unui astfel de om trebuie sa ai o anumita rabdare ….adica eu deabea am putut sta sa-l ascult ….
    sa ajunga asta la guvernare … pe langa ridiculozitatea faptului … asta cred ca ar vinde si pamantu de sub Romania …daca nu cumva o sa ul vanda Basescu

  5. Io zic sa-i puna si-un “-L” in coada iar culoarea sa fie portocalie, ca-s dupa chip si asemanare!
    Treaba cu recomandarea m-a dat pe spate, am ras cum n-am facut-o de mult!

  6. Da , dom’le , poate fi o solutie ! Bugetul si-ar reveni imediat , daca – in loc sa-i mai suportam p-astia care fura cu milioanele de euro – am fi condusi de astia care sunt obisnuiti sa fure portofele , izmene puse la uscat , gaini si biciclete.

  7. Cred ca blogul l-a cautat pe nea Caisa asta ca sa ghiceasca in paharul ala de apa plata cu lamaie viitorul celor multi, care au votat un ”sa traiti bine !” Intrebarea e : il inviti la emisiune au ba? 😀

  8. Poate ca ar trebui publicat si un formular de inscriere in acest partid, de mare viitor in Romania.
    Si cred ca ar avea sanse mari sa treaca si pragul electoral…

  9. Pe cinstea mea, va fi viitorul partid de guvernamant…:))
    Si toti parlamentarii PDL vor dezerta si se vor inscrie in bloc in PRCD, pentru a asigura majoritatea, nu se stie cat de “toxica”…

  10. tarisoara asta a devenit un fel de “risu’-plinsu’ ”
    cind ai vreo 40-50 de ani te gindesti ca singura solutie este sa pleci de aici..
    dar unde?
    eu as vrea prin europa… dar cum sunt acum priviti romanii prin unele tari din europa… :((
    si cum plec cu sotul meu?
    avem doi catei de rasa, avem 2 camere pline de carti… el, sotul meu, imi spune de la inceputul anului sa ne gindim la o plecare pina cind baselu ne va inchide granitele… dar ce facem cu cateii si cu cartile?
    si eu, si sotul meu, am fost fanii domnului C. Coposu… sau domnului O. Paler… bem bere cu niste amici, care sunt fani baselu… si daca noi il criticam pe baselu, imediat ni se spune ca suntem pesedisti… ce lagatura au Coposu, Paler cu iliescu si nastase? niciuna… nici de Antonescu nu imi place deloc… un bichon salbatic (stiu ce inseamna un bichon, pentru ca avem de 2 ani un bichon maltez)… simt o stare de disperare… si nu e cauzata doar de situatia bugetarilor (de fapt, cersetori, dupa regulile PDL)
    pur si simplu, nu mai am speranta, perspectiva…
    e incredibil cum unii au murit in 89…
    ca sa ajungem sa traim (sa invatam sa supravietuim) in dictatura lui baselu…
    cu cit esti mai prost, cu tupeu, idiot, incompetent… cu atit ai mai multe sanse in “tara lui baselu”…

  11. Omul asta cati ani de “facultate” are la activ?
    Cica ai nevoie de rocomandare pentru a intra cu drepturi depline, beton! Lozinca lor tre’ sa fie ceva de genul “sunt mai hot ca tatal meu!”
    Avem deja un recidivist un fruntea statului, poate se inscrie si el in partid …

  12. Ce sta tiganu’ la cafea si face ” filosofie ” …hahahahahaha
    Pai in partidul recidivistilor ar trebui pusi tot Udrea cu basescu , cu Anastase , cu Ridzi , cu Videanu … Deci tot ei ar conduce !
    Oricum denumirea ar fi mai potrivita ca partid !!!…

  13. aaaaaaaaaaaaaa 🙂 sa nu uit….
    Victore, mult succes saptamina viitoare la protest/miting impreuna cu Mircea Badea!
    am veni si noi, dar nu avem bani de benzina de la CT pina la B!
    va tin pumnii!

  14. Hai mai ziceţi ceva dacă puteţi! :))
    Eu mă gândeam la două-trei vorbe, dar m-am răzgândit la final. :))

  15. Am mai ascultat o dată finalul: omul şi graseiază bine! :))
    Mulţumesc pentru acest clip!

  16. @tea drinker: l-am primit pe mail. ia uimeste-ma tu cu marele blog care ar fi trebuit sa ma inspire

  17. Cred ca va deveni cel mai puternic partid din Romania,cu foametea din tara asta o sa ajungem cu totii in acest partid. Stiti cumva cotizatia in acest partid se poate plati si in bunuri furate?

  18. m-am abtinut pina acum de la comentarii, din urbea in care traiesc nu inteleg realitatea imediata, dar sincera sa fiu un aspect atit de halucinant nu am vazut! Interesant este ca personajul nu este un agramat, studiile si le-a facut la “pensioanele” in care a adastat, ba uite ca o rupe si in franceza. In alta ordine de idei, domnule Ciutacu va admir curajul si calitatea comentariilor si sper sa nu va schimbati!

  19. voi realizati ca din viata noastra macar 10 ani ii dedicam lui Basescu?
    pentru ca opozitia nu e nici unita, nici puternica…
    🙁

  20. Ai ho,ai ho,avem mascarici misto!Se imbunatateste peisajul politic,vine prospatura,ei si cu d’alde dandiaconescu(numai legat se poate scrie!) in direct,vor reforma societatea care doarme pe ea.Macar in simplitatea lui avea oarece dreptate,sa-si faca tata,daca tara o cere!Si buna exemplificarea cu bilutele!Somnoroase pasarele pe la cuiburi se aduna,se ascund in ramurele,noapte buna!

  21. ” Et apres ” … hahahaha
    Pun pariu ca vorbeste mai bine franceza decat Funeriu !!!…

  22. Opozitia nu exista.Punct.Acest om din clip este sincer .Desigur isi va face falansterul lui.Tara asta e terminata, in scurt timp nu va mai exista pe harta.

  23. Gura pacatosului… adevar graieste!
    “Fin observateur” in ale politicii si politichiei romanesti, crescut fiind prin pensioane de stat, mi se pare normal sa nu accepte in al lui partid decat recidivisti, sau d-astialalti… numa’ cu recomandare! Omu’ vrea sa se fereasca de “traseisti” si alti “praduitori”! D-ne feri, apara si pazeste sa apara-n presa fo stenograma de la sedintele lor!
    In plus…, partidu-i crestin-democrat! Mare lucru! Poate adera la “populari” in parlamentul european!

    Vai de mama noastra care ne-a facut!
    (O fi fost mai buna… Mama Rusie?)

  24. Doamne pazeste!!!! Dar…oare… daca ar fi sa candideze pe bune…. credeti ca nu se vor gasi DESTUI sa ii voteze??? Uitati-va la jalea din decembrie 2009.

  25. Tocmai astăzi, când mă hotărâi şi eu să fac puţină politică, ca să fiu băgat în seamă, ieşiţi cu această bombă mass-media ca să mă eclipsaţi, să-mi luaţi maul, să mă ucideţi din scutece…:) Deşi nu face nicio cascadă, dacă-l băgaţi la “Cascadorii Râsului”, sigur va sări în fruntea topului. Mă amuză şi faptul că unii iau şi o atitudine serioasă, adică, pe măsură!

  26. Doamne-ajuta!Partidul asta l-ar pune intr-o mare dilema pe Baconschi,i-ar face concurenta serioasa in diaspora.:) Si o remarca ironica pentru cei care se bucura de decizia CCR:CCR a salvat guvernul,o motiune de cenzura pe legea educatiei ar fi avut succes,dat fiind ca baza electorala a pdl-ului e in Transilvania si ca ,daca pedelistii votau asa ceva,mai pupau voturi la Sfantul Asteapta.

  27. Dar nu stiu ce e nou in toata epopeea asta…partidul recidivistilor este momentan la putere…faptul ca nu au fost condamnati este un element insignifiant!

  28. Intrebare: deci, intrebare: partidul asta sustine cota unica sau impozitarea diferentiata????? Abia dupa aia ma decid daca votez sau nu.

  29. Partidul recidivistilor ? Pai mai avem unul, al celor care sunt la “prima abatere”(aparent). Ce-o zice cealalta putere in stat, a magistratilor?

  30. Maine Tonta merge la Cluj. Sta vreo cateva ore, ca de obicei. Nu, nu are etapa de raliu. Are o intalnire. Ghici cu cine? Nu, nu cu Laura Andresan… Dar sunteti aproape…

  31. Asta da brand de tara! “Fir intins” Victore si sa vina romanii la emisiunea ta cum vin crapii la boabe!GENIAL!NU DEGEABA NE FAC ASTIA PE-AICI TIGANI CHIAR DACA UNII DINTRE NOI SUNTEM MAI BLONZI CA ALBA CA ZAPADA!

  32. astăzi, 15:28 5 Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că obiectivul cultural al romilor nomazi este să circule din loc în loc şi că interzicerea acestui drept ar însemna distrugerea unui pilon cultural, recunoscând că mulţi dintre aceştia, “în mod tradiţional, trăiesc din ce fură”.
    avem un guvern de rr…?

  33. Cind am privit personajul fauritor de partid ai caror membrii au recomandare, primul lucru care mi-a venit in minte a fost Vadim Tudor. Poate ca Vadim are ceva mai multa cultura (????), dar mesajul a fost acelasi si efectul va fi la fel de scontat.
    Partea care ma enerveaza la culme este insa alta, pur si simplu individul ne-a facut pe toti (intreaga tara) hoti si infractori. Idioti si glume timpe vor fi tot timpul, dar nu m-a amuzat deloc sa fiu bagata in aceeasi oala cu unul ca el sau mai rau, in tagma portocalie, care n-are nimic diferit de partidul “frantuzului”.

  34. @ Victor

    Ai vazut ca madame Udrea o sa fie la Turcescu la B1? Probabil ca a primit interdictie de la marinar sa apara la antene…

  35. UN MARE POET:ADRIAN PAUNESCU.In anii’8o la un cenaclu, dl.Paunescu mi-a scris niste versuri pe un colt de ziar care s-a deteriorat asa ca le-am memorat si le-am scris si pe cartile lui .Le scriu sa le citeasca si altii.”Am minte destula sa dau cu chirie/Oriunde pe unde am fost’/Cu totii m-au ravnit/Si tie iti raman credincios ROMANIE/Dar ca destept,nu ca bleg sau ca prost.”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.