Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Parcă zilele astea trebuia să se rupă USL

Parcă zilele astea trebuia să se rupă USL

Sorin Frunzăverde şi Darius Vâlcov au lăsat PD-L fără doi preşedinţi de organizaţii judeţene (şi, probabil, fără ele) fix înaintea localelor. Şi se lucrează intens la dislocarea lui Constantin Ostaficiuc. Plecarea primului din şir (unul dintre jupânii portocaliilor, om cu o influenţă imensă atât în interior, cât şi în exterior, artizanul alipirii la PPE), taman la PNL, cu tot cu vreo 40 de primari, e o lovitură cruntă. E mare minune dacă până la sfârşitul săptămânii nu-l umflă DNA şi nu-l desfiinţează propaganda, dar marcant e faptul că se joacă foarte tare în politica noastră. Iar de data asta nu Jucătorul e cel care a mutat, ci chiar ăla care-l enervează şi pe care-l desconsideră. Dacă-mi amintesc eu bine, Cassandrele politice tv prooroceau ruperea USL (ai cărei lideri politici sunt datori să explice, însă, propriului electorat încurajarea traseismului şi abdicarea de la principiile clamate), nu a PD-L…

UPDATE: Propaganda portocalie s-a regrupat rapid. Blogurile şi site-urile de presă sunt bântuite de mesajul standard (vag modificat) “aveam de gând să votez USL, dar mi-e scârbă că toţi sunt la fel şi încurajează traseismul politic, deci n-o mai fac”

LATE UPDATE: Absolut jalnice schelălăiturile anti-Frunzăverde ale năimiţilor deteşaţi în presă întru slava portocaliilor. Omul nu-i cu nimic mai penal, mai baron, mai detestabil, mai baron local sau mai arivist decât era cu o zi înainte.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

182 thoughts on “Parcă zilele astea trebuia să se rupă USL

  1. Cred ca ar trebui sa fim realisti.

    La cati bani au adunat greii din PDL isi pot cumpara, la orice ora, ce post vor ei in opozitie, platind cu banul jos, direct la Crin sau la Ponta.

    E greu de crezut ca l-a luat Crin in brate pe Frunzaverde, de frumos si destept ce e.

    Abia astept sa-i vad pe penibilii din UNPR cum migreaza spre cele doua partide…sa-i vad pe Lavinia Sandru si pe Gusa pe unde se mai cuibaresc.

    Nu inteleg de ce mai organizam alegeri. Doar ca sa-i poata vota poporul amestecati intre ei?

  2. pe frunzaverde poate il mai accept ca a fost ok pentru judetul lui, dar pe secusistu si sluga lui boc, ostaficiuc de la timis care a acceptat toti hotii din arad sa se infiltreze in institutiile din timis si a dus acest judet in pragul dezastrului, eu unu ca hardcore suporter al pnl si al lui crin antonescu nu-l accept sub nici o forma. mai bine votez cu partidul tv decat cu ostaficiuc. si mai mult voi fi contra usl fara nici o jena. oricum sper sa nu-l aduca pe boc sau pe base. sunt oameni si oameni la pdl, frunzaverde nu s-a defecat nciodata pe pnl a fost importiva incercarii de spargere a acestuia de catre basescu deci e ok. dar ostaficiuc nu se poate sa vina la pnl. mai mult la fel pe bojin de la psd eu nu-l votez din contra voi face anticampanie. nu poti tu crin antonescu sa vii la timis cu un secursist sau un comunist. pai de aia am inghitit pe acesti nemernici bagati cu forta de psd si pd ca sa vina acum sa ni-i bage pnl nu tata.

  3. Orice compromis trebuie privit sub aspectele costului şi câştigului. Dacă USL îi acceptă pe pedeliştii din CS doar pentru a câştiga judeţul la locale atunci nu merită. Dar dacă prin compromisuri din ăstea reuşesc să blocheze ultimele şi cele mai mari tunuri ale regimului, sau poate chiar să-l trimită pe băsescu la plimbare? Eu aş zice că merită.

  4. Asta imi aduce aminte de raspunsul fenomenal pe care l-a dat un invitat al tau (cred ca Alin Teodorescu) la intrebarea “De ce l-au parasit intelectualii lui Basescu pe presedinte?” omul a raspuns: “E vorba de caracter”.

    Pai acum s-a trezit Frunzaverde sa reformeze dreapta? Acum cand corabia se scufunda sa gandit ca i-ar prinde bine un loc in viitoarea putere? Unde sunt cei din USL care se plangeau de migratia politica? Sau asta e acceptabila in sens invers?

  5. @14you: cred ca e un inceput bun pentru a obisnui
    prostimea (si-asa prostita cu cerintele absurde)
    cu cerutul actelor mai sensibile precum cel
    de proprietate al casei; cica abureala servita
    ar fi ca cei ce se prezinta cu chitante le-ar
    aduce pe cele vechi si s-ar face oarece confuzie,
    dar intrebarea e: ba, nene, da’ voi n-aveti sistem
    informatic ? platile prin cec sint facute pe sistem
    “2 veverite ce invirt la rotocol” ?
    mie-mi pute treaba asta crunt.

  6. Buna seara d-le Ciutacu si multa sanatate ,am vazut ca sinteti racit ,mare vinzoleala cu portocalii pe blogul d-stra .Iarasi intrebarea” cu cine votez …” de parca nu au minte .sa astepte cursurile politice ale lui basescu si apoi sa se prezinte la vot gata indoctrinati Eu sint ca Badea ,vreau cu orice pret sa plece basescu cu gasca de hoti S-a dat semnalul dar atentie …nu oricine poate intra in pnl .Cred ca presedintele Crin Antonescu pune sita deasa ,pot pingarii pnl-ul. Ramine basescu cu frunzele verzi din locatia lui udrea …ce ma distrez ..L-a pus pe MRU-tz la guvern ,pleaca masonul Frunza verde ,(bun prieten cu Patr.Daniel si cu MRU-tz )dosare peste dosare de coruptie ies la suprafata ,pdl este in disolutie … in sfirsit vor avea 5%
    Am o parere despre clepsidra din jurnal …n-o indragesc ,seamana cu lozinca pdl=usl ,o sa spuna lumea ca nu mai merge la vot de greata fata de politic …nu stiu daca este bine
    Mai am o ideie pentru basisti( stiu ca va frecventeaza blogul ) sa-l ia pe Cristoiu cu ei ,gindeste ,iubeste si are caracterul lor ,le urez vint la pupa
    noapte buna .

  7. Sunt convins ca USL are oamneni capabili pentru a candida pe pozitia respectiva. Nu vreau sa fiu condus de aceeasi oameni, sub alta culoare. Nu te supara, dar chiar suntem dezamagiti de USL, nu e nici o propaganda. Poate ar trebui sa facem un protest ca sa inteleaga USL-ul ca daca vrea sa ajunga la putere trebuie sa accepte ca reprezinta interesele noastre. Interesul nostru este eliminarea din politica a actualilor conducatori, nu schimbarea culorii!

  8. Bai Ciutacule, subscriu la “propaganda portocalie” de data asta… Eu vreau ca PDL-ul si pedelistii sa dispara definitiv din politica pentru ce ne-au facut noua tuturor in astia 8 ani si acum ma duc la vot sa votez aceeasi oameni (ca parca pleaca el si inca 40 primari si activisti PDL)? Hai da-o in ma-sa de treaba!

    Si ai si tu ochi sa faci diferenta dintre propaganda jegurilor portocalii si vocea noastra, a astora care stam si vrem sa se schimbe ceva.

  9. Astia scarbiti de “USL love Frunzaverde” o dau p-asta cu “brocoiu’-n gat”, sa n-o dea-n plasu’ olteanului de alaltaieri !
    Baaaa, “‘telectualilor”, de Frunzaverde nu prea s-au auzit d-alea nasoale – nu zic ca n-o fi facut, nu stiu, nu mi s-a confesat, da’ USL-u’ nu-mi amitesc sa fi sarit la jugulara-i !
    Aaaa, daca mergea udrea, sau anasatase, sau oltean – atunci da, era naspa pentru USL… Da’ asa, e naspa pentru ala de-a incalzit scaunu’ pe la Munca doar cat sa-l vada daca e cu piele, “ideologu'” lu’ basescu ! Le-a cam pierit zambetu’ basistilor… Asta se vede din satelit… Restu’ e doar vrajeala penibila, d-aia cu scuipatu-n coltu’ gurii !

  10. Apropo de ghise – se cam auzea ca merge spre “partidu’ izmenarilor” – in conditiile astea, probabil ca se mai gandeste ?!!?
    Si, in legatura cu “cetaneanu’ turmentat” : ala macar era baut, avea alibi…Acu’, “nedumeritii” din prezent nici macar argumentu’ cu alcoolu’ nu-l au… Si, vorba cuiva, din alcool te mai trezesti, da’ prost ramai toata viata…

  11. @ソリン – ma doare putin spre deloc daca astia de la putere stau o eternitate in opozitie – la cati bani au facut cred ca pot sta in opoztiei si 2 eternitati. io personal as vrea “sange”, foarte mult “sange”, cu confiscari de “averi” dobandite ilicit (vezi cazu` Blejnar) cu tot tacamul.
    @Victor – inca nu e timpul pierdut cu MRU si Maior – pana la locale mai e timp. ii poate lua Ponta pana atunci pentru a echilibra “balanta” 🙂

  12. toti sunt la fel si vor ramane asa, niste curve! mi-e scarba de ei, adio USL -PDL UDMR … o sa ma duc la vot sa imi anulez buletinul de vot sa nu fiu partas la jocurile lor

  13. buna dimineata,

    asa cum spunea dl.Academician Dinu C Giurescu aseara la sinteza, nu cred ca e bine sa stam acasa in ziua votului sa ne vaitam ca nu avem pe cine vota, ca toti sunt la fel, nu datoria noastra e sa votam sa scapam de ciuma portocalie.M-am bucurat enorm cand am vazut ca incep sa se intample lucruri urate in pdl, bine a-ti spus nu se vehicula peste tot : ca se rupe alianta USL? na de vezi ca a inceput cu ruperea pdl.Sa nu uitam ca Frunzaverde era in partid de 22 ani, si era nr.2 in partid ceea ce inseamna ca sunt probleme grave in pdl.V-am urmarit ieri la colega Maria Coman odata cu aducerea in tara a marelui boldea-fugar international , un circ tottal.Sa asteptam sa vedem ce se mai intampla.Dupa parerea mea mai grav e ca au vandut la o firma oarecare si pe bani foarte putini compania cuprului, pur si simplu hotie pe fata acum inainte de debarcare.

  14. “URASC TRADAREA DAR…..” spunea marele I.L.Caragiale.
    In acest moment, oricat de blamat (de unii) “tradatorul” a facut cea mai buna miscare…pt. el, pt. cei ce il vor urma, PENTRU A LOVI DUR PDL ?!…
    Este tot ceea ce trebuia PNL / USL dar si pdl…mai ales ca ultimii inca nu isi cunosteau sau nu recunosteau cat de lung le este nasul si cat de mare palaria! Acum le va fi clAr…SE DUC DE RAPA !!!

  15. nici nu a venit usl la putere si gata incep catalogarile. pana una alta frunzaverde candideaza la cj. despre ce vorbim? pana la urma urmei, politica o face guvernul si nu cred ca el va avea autoritatea sa schimbe fata usl! iar revenind la moralitate, sa fim sinceri, probleme de natura coruptiei exista peste tot, problema e cat si cum si de unde si in ce fel?! si mai exista o vorba: dintre 2 rele aleg raul mai putin rau! hai sa nu mai denigram atat usl si pnl, in speta, poate omul s-a saturat! la asta nu ne gandim? hai sa nu mai aruncam cu pietre si sa ridicam stalpul infamiei din nimic! iar daca se dovedeste a fi un joc al hahaitului, in ultimul timp se pare ca nu i-a mai mers nimic! si sunt convins ca si mru il va lasa, ca sa spun asa. s-au saturat toti de udrea, anastase, boagiu & co.

  16. iar daca e asa cum se zvoneste prin targ, ca blaga va prelua sefia pdl dupa alegeri, eu nu pot decat sa ma bucur. o sa vedeti cata curatenie va face! si stiu si despre excesele sale atunci cand eba a fost numita/sustinuta de pdl. iar o fuziune cu pdl, asa cum o gandesc eu, dupa o curatenie reala, sunt convins ca nu va fi deloc aiurea. pt ca blaga sunt convins ca va fi omul potrivit la locul potrivit! nu va ganditi cat rau a facut hahaitul acestei tari? mor de oftica cand vad ca se intra intr-un joc destul de periculos! si daca frunzaverde e implantat acolo, sa zicem, comentariile de genul halal usl nu fac altceva decat sa bata cuie in sicriul usl! chiar nu va dati seama? pe bune! hai sa o luam ca pe o veste buna, sa vedem atunci ce se intampla?!

  17. scuze am scris compania de cupru, de fapt era rezerva.Cat despre cineva ce scria mai sus despre primarul care este negoita de la 3, nu cer acte ci doar , i-a gasit acuma sa desparta rol la 2 adica sot/sotie.Sper ca v-a mai trecut raceala, si sper ca ontanu aceasta mare curva politica sa nu fie acceptat la USL. scuze ca nu am scris de prima data tot.

  18. USL a facut un compromis de imagine prin aducerea pdl-istilor in partid…ca sa scape de udmr, ca sa aiba majoritate parlamentara, ca sa castige judetele care erau ale pdl-ului, ca sa taie macaroana partidului/alianta verde…nu frunza, ca asta cica a tradat. Sunt multe pentru dar si impotriva. Ma bazam in continuare pe revolutia bunului simt si pe hulirea traseistilor. Dar se pare ca nu merge la noi. Pe principiul sa jucam murdar ca si ei, compromisul e cheia succesului. Sigur, putem bate campii cu infiltrarea, cu aportul lui MRU in toata tarasenia, demiterea lui base si ponta prim ministru cu MRU presedinte. Sigur, sa nu uitam ca ar trebui sa iasa ceva si din HG pt. fac. In lb maghiara. Ok, si? Profitam…care era cuvantul cheie? Jos, alegeri anticipate, dosare penale, schimbarea constitutiei, a statului de partid care sa interzica pe viitor astfel de manevre. Eu inca le astept. Insa prea e multa liniste, chiar daca pana la Seul e cale lunga.
    In alta ordine de idei, imi pare rau ca aduc in discutie circoteca cu boldea…Exista un tratat de expulzare a persoanelor care incalca legile unui stat in care traiesc sau in care s-au nascut. Astfel, sunt obligati la prinderea si trimiterea lor in statele de resedinta. Cu avionul, ca e mai scurt timpul si sub escorta. Fie ca vorbim de probleme de viza, documente false, furt, crima, delapidari, etc…acestia sunt pasageri pe rutele de linie ale companiilor care au destinatiile necesare. In mare, statul roman plateste statului care ii prinde sume fabuloase, bilet de avion si le mai da si niste sute de euro, cica sa isi revina putin(aici fiind vorba de cei care sunt prinsi la cersit, in corturi, fara acte sau pt vagabondaj/infractiuni minore si sunt fara escorte). Pt un urmarit general sau prin interpol, se asigura escorta si cheltuielile sunt mai mari. Sunt curioasa care a fost costul punerii pe cursa KLM a lui boldea, care a aterizat la 13-00 pe Otp, in conditiile in care la 16-00 ateriza cursa noastra de la Amsterdam. Dar poate nu e important…

  19. citind emailurile de mai sus inteleg ca se intareste PPDD…..
    poate gresesc dar sondajele spun 26% inainte de miscarea lui Frunzaverde …
    Ponta a recunoscut ca PPDD este pe locul doi la intentia de vot…

  20. Nu se observa inca, dar USL-ul e infrant si e o chestiune de timp pana se va rupe. N-ati observat ca acest domn cu ochii mari, fiul fostului activist PCR cu acelasi nume din Resita, care a reusit, dupa Revolutie, ca un geniu, sa faca si o facultate si un doctorat in stiinte economice si nu stiu ce in stiinte militare (el pricepandu-se putin pe la otel si fonta, atat cat sa termine Combinatul Siderurgic din Resita, existent din 1777, de pe vremea cand nu se vorbea de industrie prin Bucuresti, dar si padurile seculare ale fostului UDR-Uzinele Domeniilor Resita din muntii Semenic – se vorbea de un proces care treneaza de prin 2000!)nu vorbeste decat de PNL. Sa te culci pedelist de stanga si sa te trezesti popularist de dreapat iar acu penelist e o realizare. Membrii PNL si PSD exulta: ce miscare! Ne-a bagat pe toti in Pamant. Sa nu mai vorbesc de cei care sperau sa fie ei propulsati in alegeri de catre USL. Iar oamenii de rand, pe care-i luati la misto, se intreaba: voiam sa-mi dau votul unor uselisti neatinsi de coruptie si de practica racolarilor pedeliste. Acum, cu cine votez ?! M-am turmentat! Cu fosti pedelisti !

  21. Parol monsher, cind 42 de curve virgine cauta un alt pussy marketing specialist (adica peshte politic), se cheama ca asistam la o adevarata orgie sexuala. Pe linga asta, paleste total vestea cu baiatu’ ala de de s-a dus sa se dea cu zebra prin Congo, si a fost adus inapoi (justificat tinind cont de criza politica din pedele) sa se dea mai bine la Rahova cu zebratzii bashtinosi.

  22. incep sa curga comentariile propagandistilor pe bloguri/site-uri. Trimite-i direct la spam Victore pe impostori.

  23. Va multumesc ca l-ati urmarit toata ziua pe Bondrea, dar nu ati spus nici un cuvant despre ordonanta guvernului prin care s-a infintat linia in limba maghiara de la UMF.

  24. Buna dimineata la toti de pe acest blog .cum va simtiti ?
    Eu f. bine ,v-a trecut greata portocaliilor ? va invit la o cafea si un pahar cu suc de fructe iar pe o farfurie va pun intrebarea :daca basescu a avut aceasta initiativa cu Frunzaverde asa cum l-a adus pe MEREUTZ ca o bomba ?Ce ziceti ?
    Spunea cindva ca nu -i mai poate stapinii pe hotii din partid ,este depasit.Nu poate da direct in udrea si in alte frunze verzi ca ea si ce sa vezi …pune justitia pe ei ,pleaca Frunzaverde ,trinteste usa MEREUTZ si cine stie ce o sa mai fie .Basescu “albeste “partidul dupa ce s-a folosit de el pentru a fi presedinte ,da cu el de pamint asa cum a facut cu toti cei apropiati lui, sa se salveze…oricum lucrurile merg spre bine
    astept ora 12.
    Ce ma bucur portocaliilor ati luat-o in freza cum spune nepotul meu ,toti ati dorit ca USL se se destrame si ati pus bombe toata ziua poate ,poate si ce sa vezi… D-zeu nu doarme

  25. @Cristian: nu stiu cine-i Bondrea, dar sigur v-ati uitat la alt post de televiziune

  26. Daca PDL ia primari,deputati sau senatori de la USL,se cheama ca Basescu are viziune si e animal politic,daca o fac cei din USL,e oportunism si traseism.Au plecat la PDL si din PNL si din PSD si din PC o groaza de indivizi cu posibile probleme cu justitia.Dosarele s-au inchis usor,iar tradatorii au devenit respectabili,mafiotii au devenit ministri.
    Pana mai ieri,multi spuneau ca si in PDL sunt oameni onesti si cinstiti,care au crezut poate pana in ultimul moment in revenirea pe linia normala a partidului.Daca Frunzaverde este unul dintre ei,ce-i reprosam? Ca n-a plecat mai demult?….poate a incercat sa spuna si sa schimbe!Ca pleaca acum?….politica se face cu capul,nu cu sufletul,zicea cineva! Cine judeca pe cine?
    Eu cred ca greutatea ramane domnului Frunzaverde,sa demonstreze fostilor colegi ca a rezistat cat a putut intr-un partid autist,si colegilor actuali ca este onest,ca are un proiect,ca doreste sa faca o politica normala,corecta.
    Cat despre ce ramane in PDL….coruptie,incompetenta,mafioti,tupeisti,basisti….sa fie la ei acolo.Vor reforma cu totii partidul de dupa gratii!

  27. Wow! ce de comentarii impotriva acestei miscari facuta de Frunzaverde!Ce au sarit oamenii la “jugulara” USL!
    Toti verobesc de traseism politic, de tradare …lalalalalalblalalla…
    Poblema este putin mai simpla cu Frunzaverde, el a fost in Partidul Democrat condus initial de Petre Roman de cand si-a facut Roman Partid. Apoi a venit Basescu si i-a frant gatu’ lui Roman. Concluzia Frunzaverde este in partid de 22 de ani si ieri s-a hotarat sa faca mutarea, unde este traseismul? Lovitura grea pentru PDL si eu ma bucur pentru asta.
    Deja sunt in delir sustinatorii portocaliilor care nu mai stiu cum sa mimeze ca sa dea bine, pentru ca pe toti i-a luat prin surprindere si nici macar vorbele alea pline de noroi nu le-au avut la ei ieri, abia azi noapte au reactionat murdar asa cum stiu ei.
    Cei care spun ca USL si-a patat imeginea…bla…bleah….vaaaiiii ca nu mai voteaza cu USL, sau ca stau acasa in ziua votului ii anunt ca si daca vor sta acasa, votul lor va fi folosit de “pedeleii” care fura voturi.
    Important este sa schimbam actuala putere care isi bate joc de populatia saracita si care au devalizat Romania. Voi nu vedeti ca astia dau tunuri dupa tunuri? Se regizeaza tot felul de “escapade” si apoi “arestari” ale raufacatorilor , “arestari” in care seimplica chiar presedintele tarii…si-a termiant toate treburiel in ce priveste tara asta si de plictiseala o face pe “Rambo quoispe” in savana.
    Intotdeauna in timpul acestor “spectacole de circ” – arestari, rapiri, eliberari… s-au dat tunri foarte mari. De fiecare data regia a fost aceeasi si regizorul evident acelasi.
    O sa vedeti ca in curand Boldea o sa dea proba de…berbecut care sa se imbarce pe vapor…

  28. Acum se vede clar caracterul de prostituata al politicii:nimeni nu mai crede pe nimeni…mi-e lehamite!Cum nu vii tu,Tepes Doamne…

  29. he, he, he ! tov Lazaroiu a facut o criza de ,,bila” si a vomitat insulte. pieriti au ajuns pdeleprele! acum asteptam tatucul sa dea drumul la doarele si sa-si asmuta cateii

  30. Repede te mai aprinzi … mă refeream ironic la situație. Părerea și dorințele tale contează aici și, vrei nu vrei fiind o persoană publică la cel mai cu vad canal, chiar și pentru că o expui!

  31. @cezar prusac: daca-s in opozitie, deci nemaifiind la putere,
    portocaliii nu mai sint “intangibili”, deci dorinta (justificata)
    de a-i vedea pe astia in duba, s-ar putea indeplini.

    Apropo de duba si trecerea in nefiinta a actorului Stefan Radof,
    tin minte replicile acestuia cu Motu Pittis in “Adio, draga Nela”
    de la finalul filmului:

    Florian Pittis: “- Cit e ceasul ?”
    Stefan Radof: “- Fara cinci.”
    F.P. “- Fara cinci, cit ?”
    S.R. “- La sapte fara zece mergem…”
    F.P. “- Unde ?”
    S.R. “- Cu duba, ba duba duba…”

    Cica vine iar sfirsitul lumii, asa ca virgula continuati
    sa postati cit mai puteti, astia zimbaretii vor sa
    reediteze evenimentul din 21 octombrie 2002, da’ ma cam
    indoiesc c-or sa poata sa puna lumea-n cap… 🙂

  32. Bună ziua,

    Mă adresez dumneavoastră în special pentru că apreciez modalitatea de a pune punctul pe i iar mesajul meu va fi cel mai probabil citit, respectat şi cel mai important, înţeles.
    Îmi doresc o televiziune care să arate toate uscăturile, de oriunde ar fi ele, iar antena 3, deocamdată, s-a înălţat la acest standard al meu de cetăţean exigent în a fi informat cât mai bine.
    Cu toate acestea, am fost surprins să văd că s-a minimalizat pe cât posibil ştirea că un deputat al opoziţiei a fost condamnat definitiv la o pedeapsă cu închisoare cu executare, parlamentarul fiind în funcţie până la decizia de condamnare, cu atât mai mult cu cât această această condamnare reprezintă o premieră în România dacă nu mă înşel.
    În acest sens am ca argumente :

    – ştirea difuzată de antena 3 în care s-a precizat doar că un deputat, virgil pop, a fost condamnat la 5 ani de închisoare, neprecizându-se (nu înţeleg de ce)apartenenţa sa la PNL.
    – subiectul nu a fost dezbătut la emisiunile antenei 3 de pe parcursul zilei (mi-ar fi plăcut opinia dumneavoastră într-o emisiune sau al domnului Radu Tudor)
    – data acestei ştiri pe site-ul antena 3 apare ca fiind 16 decembrie 2011, ora 14:49, autor fiind trecut “M.Z.”, deşi ştirea este recentă, de doar câteza zile.

    Nu vă rog să trageţi de urechi pe nimeni, ci doar să îmi întăriţi convingerea că antena 3 este obiectivă în majoritatea, dacă nu toate cazurile cu parlamentari corupţi, indiferent de culoare politică.

    Vă mulţumesc frumos!

  33. 1.’politie politica’, ‘sufocarea economiei'(de catre mafia politica).
    doua sintagme tari folosite in discursul lui Frunzaverde.

    2.altceva, ideea ca el crede in ‘dreapta’ reprezentata de PNL.pina cand?

    3. nu-l consider un ‘taliban’ al pd-l,e insa unul din ‘grei’, dar nu pot sa uit ca a ridicat mina pt. unele dintre cele mai mizerabile legi date de pd-l, etc., etc…
    4. va trebui sa dovedeasca atasamentul la USL prin fapte!

  34. VOI NU VEDETI>? INTAI ISI DA BASESCU LEGE SA NU POATA FI SUSPENDAT APOI SE DESTRAMA PDL.

  35. Eu astept ca Udrea sa se duca la Dan Diaconescu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ar fi tare , nu ?
    Sobolanii se imprastie !!!
    Oricum imi place revolutia de la OTV !!!

    CIRC SI MAI PUTINA PAINE !!!
    E O TARA MINUNATA !!!

  36. Cine crede ca pentru gestul lui Frunzaverde se intareste PPDD n-are decat sa voteze cu ei. Atata stiu, atata merita. Dar cine stie politica, ar trebui sa-si dea seama ca politica nu o fac virginele, si ca asta-i o miscare buna a opozitiei. Mai bine mai tarziu decat niciodata sau prea tarziu. Doresc succes USL si m-as bucura sa aud macar de PDL-isti, ca se scriu cu “fost” ininte. Eu care nu de ieri am aparut in tara asta nu mai entuziasmez nici macar la gandul ca vor ajunge la Puscarie (unde intre noi fie spus, parca-i la SPA, fara griji , cu papica si sex, mai bine de multe ori decat pe partea contribuabilului prost, care ii intretine) ci ma razbuna sa-i stiu pe toti cu “fostul”, care-i trimite automat in zona lui “nimeni”. S-o mai vad pe Udrea si Eba la cumparaturi la Kaufland cu bonuri valorice, ar fi premiul cel mare. Nu ma iluzionez Ca USL o sa faca sa curga lapte si miere, dar parca simt ca mai rau nu se poate.Poate cu PPDD, dar sper ca in Romania n-or sa mearga numai tampiti la vot. Pe mine miscarea asta ma convinge sa-i votez pe USL si-mi doresc sa adune destui cat sa-i scoata si pe UDMR-isti definitiv in decor.

  37. Mai dar mafiotii astia de tip Frunzaverde nu simt si ei nevoia, la un moment dat, sa se retraga din politica, sa lase locul unor tineri…

    Pana cand ii votam prin rotatie.. Pana la Calendele Grecesti?

  38. buna ziua dna MARIA, scuze de chat pe blogul dvs, ma simt excelent sunt la serviciu si am pornit calculatorul pe ANTENA 3 , am ascultat declaratia lui Frunzaverde, si astept emisiunea Mariei Coman. O zi frumoasa si asteptam seara, sa vedem ce ne v-a mai aduce.Insanatosire grabnica dle Ciutacu.

  39. Victore, asta a vampirizat tot Carasul (vezi pe net afacerile cu drumurile fara licitatii), are firme peste firma pe numele altora, nevasta rector care si-a tras kg de firme sa vinda la Univ.Eftimie Murgu…pai cum draq sa il accepti cu bratele deschise????? Crin o sa o mazileasca rau din cauza unora ca asta. Sincer, eu nu inteleg de ce acepta PNL traseiste (PSD, PDL si acum la ei)?, si macar de ar fi fost unul OK dar asta e compromis la greu.

  40. Cred ca dl. Antonescu are acum o mare problema. El, care tot timpul clama faptul ca el face o “altfel” de politica, e omul principiilor, al moralitatii etc… Sa ne explice acum domnul Antonescu cum se “pupa” moralitatea si principiile cu acceptarea pedelistilor care acum parasesc corabia inainte de scufundare ca sobolanii, in propriul partid. Am vazut ca multi spun ca omul fiind de 20 de ani in acelasi partid, n-ar fi traseist. Dar oportunist ieftin, jenant, poate fi numit?
    Peste 4 ani, daca USL-ul va fi in aceeasi situatie, ce va face, va schimba din nou tabara, va trece la viitorii castigatori, nu? Ca sa mai prinda un mandat la sefia CJ. Si inca unul…si tot asa.
    Cei de la USL tipau ca din gura de sarpe ca puterea le-a luat cu japca oamenii, formand comicaria numita UNPR, insa acum, cand lucrurile se inverseaza si le convine situatia, nu mai zic nimic.
    Cum sa ne asteptam noi sa schimbam lucrurile fundamental in Romania, nu doar sa schimbam o putere cu alta, niste gasti cu alte gasti, cand cei in care ne puneam oarece sperante nici n-au ajuns inca la putere si deja demonstreaza ca n-au niciun fel de tresariri de moralitate?!
    Vai de noi…vai de tara asta…

  41. E clar ca nu USL se rupe, cum spuneti si dvs, ci PDL. Unii ajung in puscarie, unii pleaca.
    Intrebarea e: oare la ce metode vor mai recurge acum in eforturile lor disperate de a-si recupera imaginea?

  42. “Cand n-ai nimic de ascuns, n-are de ce sa-ti fie frica ca mai aud si altii ce vorbesti tu la telefon.”

    Asta-i noul refren al propagandei basiste.

  43. PS. Nu vreau sa fiu rea(lista), insa portocalii platiti sa scrie pe bloguri si pe site-uri de presa sunt si prosti :))
    N-au niciun argument concret, sunt fixati toti pe aceeasi idee, trasi la indigo. I-as asemana cu jandarmii. Aia stiu doar sa dea cu pumnul, astia stiu doar sa jigneasca.

  44. USL-euleeeeeeeeeee opreste transferurile ca si daca sunt prea multi pe post, e naspa, mai luati unul doi dar opriti-va, ca aveti deja 65%.
    Apropos n-am auzit pe nimeni in ultimii 22 de ani ca vrea sa construiasca penitenciare,e ceva new entri.

  45. E grea politica .Stefan a facut pace cu turcii cind dadeau hoardele tataresti si pustiau Moldova .Trecerea unui om de dreapta ca Frunzaverde , inteligent pe deasupra ,la liberali nu este o tragedie decit ptr. pdlisti ,a fost cinstit si a spus aceste lucruri de azi si altadata ,nu a fost ascultat si atunci omul si-a cautat echipa cu care poate sa-si realizeze crezul.Sa nu uitam ca a fost unul din cei care a realizat alianta DA deci mai usor cu tradarea.Principalul sa plece haita pdl,dupa care apele se vor limpezi si poate Romania se va aseza ,avind doua forte care sa lupte ptr. putere.(PSD-PNL).Poate ar fi cazul sa ne fii saturat cu santajul udmr sau al minoritatilor.

  46. off topic : scuze ca vorbesc pe langa subiect, dar doresc sa va semnalez ceva ciudat ce se intampla cu versiunea mobila a blogului dumneavoastra.
    De vreo 3 saptamani nu mai reusesc sa-l accesez de pe nici un telefon mobil, am incercat Nokia cu Symbian, Samsung cu Android sau Blackberry toate imi dau aceeasi eroare si ma trimit pe un site rusesc.
    Nu stiu daca a mai semnalat cineva acest aspect, daca da imi cer scuze pentru deranj.
    Sper sa va pot citi din nou pe mobil cat mai curand.

  47. @late update:si al mai jalnic ii Boc,pe care am incercat sa-l ascult da n-am rezistat mai mult de 20 de secunde!

  48. Urata lovitura sub centura data de pdl usl-ului, cred sincer ca usl va pierde peste 15% in sondaje. Sper sa nu, ‘om trai si ‘om vedea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.