Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > “Orice spui poate fi folosit împotriva ta”

“Orice spui poate fi folosit împotriva ta”

Nici n-a apucat SOV să iasă la televizor, că s-a şi dat drumul la stenograme. Ca să fiu exact, la o selecţie riguroasă, fără vreo legătură cu favorizarea infractorului, pentru care a şi fost trimis în judecată părintele FNI. Adică bucăţile alea din care să reiasă cât de mult ingera mogulul eolian în politica editorială a propriului trust, cum vorbea el numai cu opoziţia şi, în general, cât de servilă e presa românească. Da, băieţii cu ochi albaştri au învăţat ce importantă e mişcarea aparenţei de legalitate şi au aşteptat să ajungă dosarul în instanţă, astfel încât să fie justificată publicarea lor, dar, grijulii cum îi ştim, au uitat să scoată din text şi cum şi-a aranjat Vântu interviul cu Tapalagă pentru Hotnews, ca să-şi liniştească oştile şi să adoarmă piaţa.

UPDATE În cazul în care vă întrebaţi de ce trebuie discreditat cu atâta violenţă un trust de presă care până la un moment dat a fost profund favorabil preşedintelui, vă dau eu un mic indiciu din ultima apariţie televizată a mogului eolian. Şi, după aia, dacă vă face plăcere, putem să trecem

 Victor Ciutacu: Vindeţi trustul Realitatea, domnule Vîntu?

Sorin Ovidiu Vîntu: Presupunând că l-aş vinde, că aş vrea să-l vând, cine e atât de tâmpit să cumpere astăzi o televiziune precum Realitatea?

Victor Ciutacu: Trimişii domnului Băsescu, la care făceaţi referire că v-au presat să cedaţi controlul trustului Realitatea.

Sorin Ovidiu Vîntu: M-aţi întrebat de cumpărare.

Victor Ciutacu: Ei l-au vrut pe gratis?

Sorin Ovidiu Vîntu: Să trecem.

Victor Ciutacu: E o trecere continuă emisiunea asta, domnule Vîntu.

Sorin Ovidiu Vîntu: Excelenţă. Asta e!

P.S. Citiţi-l şi pe Cătălin Tolontan, merită!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

136 thoughts on ““Orice spui poate fi folosit împotriva ta”

  1. Domnule Ciutacu, daca Vantu chiar a spus lucrurile alea, inseamna ca cineva are o problema. Si nu Basescu e ala.

  2. V-ati grabit domnule Ciutacu cu interviul ala, nu puteati sa il programati saptamana viitoare?

  3. Cat de cretini sunt basistii. Sunt in extaz ca au aparut niste stenograme (apropo sunt legale interceptarile respective?) in care SOV se conversa cu niste neica nimeni de pe strada (din punct de vedere al puterii in stat) despre niste combinatii. Si cum s-a aflat ca SOV ii vrea raul lui Basescu si cum Corina Dragotescu si Stelian Tanase asculta de ordinele sefului lor. Bai, eu nu mai pot cu imbecilii astia. Prieteni, care dracului e faza penala din ce s-a vorbit in convorbirile astea? Avea dreptate Sechelariu :,, tot pe mine ma voteaza pulimea”. Se aplica perfect lui Basescu.

  4. Cu siguranta, unii de asta lanseaza provocarile verbale, exclusiv, pentru asa ceva si pentru a lua din context in cazul in care nu pot folosi nimic din ceea ce ai spus impotriva. Nu-i asa ca-i superb? 🙂

  5. Incepe sa devina distractiv. Sau destructiv.
    E trist cum ne facem praf statul de drept.

  6. Pot sa scoata dosare pe rupte,lumea e preocupata cu ce se hraneste maine.Deci,nu mai are relevanta acest aspect.Ii dau dreptate lui Base:vai si amar de el si pdl in perioada urmatoare!Lumea nu mai vrea numai libertatea presei ci si drepturi.Hai ca se trezeste incet-incet poporul la viata!

  7. Eu ma intreb oare sa aiba dreptate Basescu in legatura cu mogulii? sau stenogramele sunt false ?!

  8. Ba s-au mai trezit cate unii,ba chioraie matu de foame,parca se mai misca lucrurile. Faptul ca puterea foloseste fumigene si se ocupa cu asmutirea unora impotriva altora este stiut.Cineva insa ar trebui sa fie atent,ca nu se face chiar totul la vedere.Eu am zis ca Vintu lucreaza,dar pentru cine?Se foloseste de cine? Contra a ce?

  9. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Are dreptate “dan”.Din pacate asa cred si eu si sunt sigura ca avem dreptate…Din pacate.

    Va doresc numai bine,cu respect,
    IoanaP

    P.S. Ii doresc lui SOV ,SANATATE!

  10. Cucoane Ciutacule,
    Chiar asa usor inghiteai mormaielile lui SOV
    ” hai sa trecem peste asta” ori de cate ori nu vroia sa raspunda la o chestiune fierbinte pe care o ridicai ?
    Pe la jumatatea interviului m-am enervat si am schimbat canalul !
    Si chestiunea aia cu ofiterii acoperiti din presa ? Pai daca ii stie de ce nu i-a dat pe surse ? Si nu direct ca, sanchi, asta-i problema de dosar de siguranta nationala. Io cred a blufat si nu stie mai nimic in afara de ce s-a vehiculat in mass media.

  11. Ei, spanac, vorbe multe si picante pt urechi curioase, in rest strategii, marcheting, barfa, fleacuri, praf in ochii flamanzilor, nici o litera nu e proba in dosar, problema e falsa, sa fim noi sanatosi! Oricum, sov e la floreasca, mai mult sau mai putin in criza cardiaca, sa fie sanatos si sa-i infurie atat de tare pe baietii cu ochi albastrii, incat sa dea la ziar si conversatia cu marinaru’, aceea din parcare, ca sa ne sature!

  12. Pana una alta, lumea e deranjata de ascultat, nu de mizeria unora care se dau moralisti si-i critica pe altii.

  13. Stii care-i faza tare Victore? Ca pe tine nicio stenograma din lume nu te mai poate compromite. Tu joci de mult cu cartile pe fata. Sigur, cate-odata te mai prefaci ca joci de-adevaratelea da’ nu te cred prea multi.
    PS: m-asteptam sa vad mai multe comentarii si stiu ca tu nu cenzurezi de obicei; ce s-a intamplat?

  14. Papagal nenea SOV. Chiar nu ma asteptam sa pice asa nasol. Iar in interviu o face pe enigmaticul doar ca sa ascunda lucrul asta. Nu am avut rabdare sa ma uit la tot. Cel mai prost de pina astazi( al lui SOV 😉 )

    Evident ca stenogramele sunt “scoase” acum de la naftalina pt ca a aparut noua motiune, dar Basescu i-a facut pe baieti. IAR..

  15. Salutare domn Ciutacu, ce sa mai zic? O zas, o zas. Nu au absolut nici o relevanta aceste stenograme pentru un om cu ceva IQ la creier, de ce? simplu, all around the world in fiecare tara sunt grupuri si grupulete, fiecare cu interesul lor, in fiecare tara din lume e normal ca un trust de presa sa fie pro sau contra unui candidat si binenteles sa-si pregateasca planul de bataie in cele mai mici amanunte. Eu ti-am mai scris aici, Vantu e un grande, orice ar zice lumea, in concluzie, nu e nimic de spus despre trusturile de presa sau despre Vantu, ce merita in schimb spus de mine se poate rezuma la o singura intrebare: ” De ce politicienii sunt atat de curve”?, oare nu cumva daca ar fi mult mai deschisi, corecti si sinceri cu Romanii ar avea de catigat? Sanatate, ca in rest…

  16. Tot nu inteleg de ce isi baga mustatile in jocurile acestea un ziarist ca tine . Adica un ziarist care a demonstrat in timp ca merita respect. Doar pentru dorinta de a genera exclusivitati, de a fi acolo, in primul rand al bancilor de la geam ? Asocierea imaginii tale publice cu cea a unui om precum e Vantu (cu bune si rele) personal nu o inteleg. Dar e imaginea ta si poti sa faci orice vrei cu ea. In privinta stenogramelor nu mi se par decat un mare fass, adica nimic nou sub soare.Asteptam totusi pentru amuzament si marfa “celorlalti”. Crapa lumea de foame in .ro si unii isi imagineaza ca romulanii nu mai pot de grija cui o mai ia prin batista. Interviul cu sov a fost evident un joc al manipularilor: care pe care. SOV a venit chitit sa nu spuna nimic, dar sa isi rezolve interesul, tu ai incercat sa obtii de la el ce ti-ai propus. Acu vor spune unii : iote dom’le, cum iesi Vantu pe sticla, cum pac, la Rasboiu’, cu motiunea de cenzura. Ce om puternic dom’le… Ailalti prinsi intre motiunea opozitiei si sov ce gandira : hai sa mai ridicam putin presul de pe rahat, poate convingem lumea ce fel de loaza e Vantu. Repet : singura chestie pe care nu o inteleg aici e de ce te lasi manipulat (devenind in mod constient un vector de imagine pentru sov in fata pulimii, lucru pe care evident ca a contat si el) in incercarea de a produce stiri. Apreciez efortul tau de a fi un cronicar modern, care se straduie sa traduca maselor intreaga mizerie a jocului de imagine (pentru ca la bagabontii astia totul se reduce la jocuri de imagine si bani, li se rupe total de restul), dar sper sa nu ajungi sa constati ca apropierea constanta de rahatul altora te pot face si pe tie sa mirosi, chiar daca nu te murdaresti. Asta a fost din putul gandirii. 😀

  17. Draga Sandi, esti inteligent rau dragutza, traiesti in tara pe care o meriti, sper sa traiesti bine!!

  18. Victor, dar aspectul de poliţie politică al afacerii nu interesează? De ce au fost ascultaţi ăia? Jurnalişti, oameni politici? Unde e legătura cu “favorizarea infractorului”? Aşa, o umbră de protest, măcar? După măgăria asta, mai îndeplineşte România condiţiile POLITICE ale aderării la UE? Mai poate rămâne madam başchetbalista Procuror General?
    Ce caută aceste înregistrări în dosar? Avem în Codul Penal crima de les Băsescu? Pentru asta e trimis în judecată Vântu?

  19. Oricat incearca tonomatele antenelor sau realitatii sa distorsioneze realitatea si sa il faca diavol pe Basescu, lumea nu mai pune botul. Regimul Basescu e sansa Romaniei sa se curete de lichele, sa-si reformeze statul si sa respiram si noi peste 4-5 ani un aer curat de normalitate. Mogulii si sclavii lor traiesc intr-o lume paralela cu realitate. Si daca il suspenda de 10 ori pe Basescu si ne arata la TV ca are 5% popularitate, la referendum o sa inregistreze iar 80% din voturi. Lumea e satula de mizeriile voastre; nu toti sunt spalati pe creier sa inghita toate fantasmagoriile trusturilor de presa mogule. Lucru valabil si ptr. B1TV sau aia care ne tot aburesc cu maretia lui Basescu si Boc. Sa va intre bine-n cap: romanului de rand i se rupe de tot ce apare prin media. Va hraniti cu iluzii daca voi chiar credeti ca romul e interest la maxim de meniul oferit zilnic de media romaneasca.

  20. nu i-a dat pe surse pt ca si el e unul dintre ei (sau agent de influenta dracu sa-i ia din ce categorie or face parte…) ce dracu’i asa de greu de inteles? nu v-ati prins ca toata vrajeala se poate intitula “Razboiul STELELOR”? natie de imbecili…

  21. Tare, Vantu! Tare de tot. Si se mai mira unu-altu’ ca-i face lumea slugi pe cei de la Realitatea… Pai ce trebuie mai in clar decat “filosofia” lui Vantu asa cum razbate ea din stenograme?!

  22. @ Victor

    Chiar nu exista nimeni in lumea asta sa-i dea peste bot marinarului??!! Chiar nu exista limite in porcariile pe care le dirijeaza?
    Omul asta chiar face ce i se scoala in tara asta? Sodomizeaza constitutia, legile, morala, bunul simt cu dexteritatea unui tigan ce joaca alb-neagra…efectiv nu imi vine sa cred. Nu exista nici o persoana sa-i dea peste bot nesimtitului? Sa-l invinga cu propriile arme?
    Cand omul asta joaca in picioare pe toti si toate, opozitia face guverne din umbra si se scuipa reciproc peste gard (vezi antonescu si ponta).
    Daca nu se ia URGENT o masura care sa limiteze macar, aberatiile presedintelui, de catre opozitie, chiar nu mai meritam nici o sansa.

  23. Desi continutul telegramelor este juridic inofensiv (documenteaza numai o opinie si nu o fapta) in isterizata Romanie este de ajuns si atat pt. a creea impresia unui complot impotriva presedintelui. Iar asta il va salva pe netrebnic, il va baga pe SOV un timp pe la mititica (bineinteles daca mai iese de la intensiva) si probabil te va trage si pe tine la fund pentru o vreme. Orice rau spre bine, vorba poporului!

  24. Securitatea are un nou nume numele ei e Basescu.

    Securisti dintre noi ar trebui sa traga consecintzele. Parea mea.

    PS in USA nimeni nu iese din politica editoriala a ziarului sau a canalului TV .

    Daca iese, iese pe usha impreuna cu editorul de numar care i-a dat bun de tipar. PUNCT

    Ce excitazi sunt talibanii basinii cand vehiculeaza subvesisv explozivele :

    “Singurul meu interes de business în România este presa. Deci dacă eu spun că am un interes, înseamnă că trustul acesta de presă are acest interes. Deci orice urmă de dizidenţă să ştii că se sancţionează cu desfacerea contractului de muncă. Are toată lumea libertatea de pe lume: poate pleca când vrea dacă nu-i convine. Noi nu ţinem pe nimeni legat cu funia, cu cătuşele de scaun sau de colţul mesei. Dar nici nu mai concep de-acuma, nu mai concep un alt tip de abordare a acestui trust de presă. ”

    “Dar cum să lucreze salariaţii, cărora le dau să mănânce, împotriva intereselor mele ? Asta-i noaptea minţii ! Pe banii mei ! Asta este noaptea minţii ! Ei luându-şi o şpagă de doi bani sau aranjându-şi vreun post în viitorul guvern. Nu se poate aşa ceva. Si dacă am fost cu menajamente, cu mănuşi, cu aia, cu aia, de-acuma nu mai sunt, de-acuma e pe faţă totul. Si aşa e normal în toată lumea asta. Ce, am fost eu puţin legat la ochi, dar lucrurile s-au terminat. ”

    Sapagarilor de la Catzavencu le-a taiat Vantu macaroana si i-a impiedicat sa nu mai faca un ban pe de laturi wowo. Asta da dezvaluire.

    Curat mogul ticalos sa itre asa cu bocancii in spertzul deontologilor ntz, ntz, ntz .

  25. Asta ilustreaza perfect zicerea unuia cum ca nu e bine niciodata sa pleci la furat cu Basescu. Nici de furat nu furi si nici de scapat nu scapi, basca mai iei si niste circumstante agravante.

  26. De s-ar inventa un dispozitiv care să facă bau!!!sau,dece nu bum!!!în urechea celui ce ascultă,mai ales ilegal,o convorbire telefonică…..

  27. Nu cred ca romanii se vor hrani cu stenogramele lui Vantu, nu cred ca ele le pun mancarea pe masa la copii, nu Vantu a taiat salariile si, cat p-aci, pensiile sau a facut viata insuportabila in Romania, ci pedelistii!
    Dar e de remarcat ca Securitatea e bine-mersi, asculta pe ziaristi, ca-ntotdeauna.

  28. de ce ne-ati limitat la a vizita si comenta dupa asa zisa modernizare.am incercat logare mi se refuza inregistrarea.acelasi lucru l-au patit si alte cunostinte.nu santem specialisti, stam destul de slab cu tehnicani se spune sa luam legatura cu administratorul.cum se poate face nustim.va multumesc, veti avea mai putini vizitatori.

  29. Mare lucru!Vantu l-a ridicat pe Basescu,Vantu il face praf pe Basescu!Pot sa prezinte cate stenograme vor ei,nici pe mine nu ma intereseaza combinatiile lui Vantu,nici pe altii nu ii intereseaza.Cine l-a pus pe Basescu sa stea la mana lui Vantu si apoi sa incerce sa il distruga?Eu?Nu!Cine l-a pus pe Vantu sa ajute un dobitoc?Eu?Nu!Pai atunci de ar interesa pe cineva stenogramele si combinatiile lui Vantu?!!!Aia sunt tampiti la cap.In loc sa prinda infractori care ne pun viata in pericol,fac show la televizor cu niste conversatii.Chiar nu imi creeaza impresia de “justitie in actiune” si nici nu ma face sa il iubesc pe Basescu,bietul martir,tinta a loviturii de stat al lui Vantu.Faptul ca tara o duce prost nu e datorita lui Vantu.De fapt,el l-a aranjat si pe Geoana inainte de alegeri in decembrie dar asta e.Eu nu am respect nici pentru Vantu,nici pentru Realitatea.Cam de cand a intrat realitatea in randul posturilor respectabile?De foarte putina vreme.Prin urmare,faptul ca realitatea a fost basista dar s-a razgandit pe drum nu ma face sa schimb canalul de pe antena 3 pe realitatea.Faptul ca Vantu este victima justitiei minunate din Romania,nu ma face sa imi fie mila de el.E incorect ce se intampla,dar pun pariu ca daca baietii aia ar lucra cu capul si nu cu altceva i-ar gasi lui Vantu niste infractiuni numai bune de inchisoare.Prin urmare,tot show-ul asta devine din ce in ce mai penibil.Nu cred ca romanii au nevoie de televizor ca sa simta ca o duc prost.Zicea un nene mai sus ca romanii nu mai pun botul la ce zic televiziunile.Adevarat!S-au saturat de pus botul si unii incep sa iasa in strada.Ce ma bucura e ca in curand vor iesi mult mai multi oameni in strada.Vreau sa vad cine mai zice ca antena si realitatea distorsioneaza realitatea cand tara va fi paralizata de greve?Se va ajunge si acolo cand nu vom mai avea ce manca si sunt sigura ca nu mai avem mult pana acolo!Apropo,incerc sa consider afirmatia lui Liviu Cezar referitoare la aerul proaspat pe care il va respira Romania in 4-5 ani drept o afirmatie ironica.Altfel,ma intreb sincer daca e intreg la cap.20 de ani de acum si tot vo fi indatorati pana peste cap datorita acestui regim.Norocul meu este ca sper din tot sufletul sa nu mai fiu in tara asta inca 20 de ani.Am toata viata inainte sa ma car naibii din noroiul asta.

  30. @Genoveva: e şi al dracului de greu să pricepi cum se comentează pe un blog. decât aşa cititori, mai bine lipsă…
    @D: aia-i vorba lui Andronic, dar lui se pare că-i iese de minune

  31. “E ca exemplu. Sau mâine agresăm, criticăm cu supra de măsură, instituţia f…ut- ului din România. Toată lumea începe să înjure Instituţia f…ut-ului din România.” Dincolo de i- sau legalitatea interceptarilor, cam asta e presa din Romania, o protuberanta a grupurilor de crima organizata.

  32. Ciutacule, eu zic sa te abtii un pic cu scarba. Pentru ca o sa urmeze si alte stenograme muuult mai interesante si pe urma nici dracu nu va mai spala rusinea de a-l apara pe acest ordinar.
    Am o intrebare pentru tine? Cum te simti cand vezi ca cei politicienii si ziaristii pe care ii aperi sunt de fapt niste scursuri?

  33. @Cristian: esti realmente tâmpit. iar tâmpiţii n-au ce căuta pe blogul ăsta.

  34. “Dacă în locul lui Boc ar fi fost Mugur Isărescu, acelaşi tratament l-ar fi avut. La fel îl futeam pe Mugur Isărescu, fără să clipesc, cu toate că ştii ce respect am pentru acel individ. Dacă interesele mele de business ar fi cerut-o, nu stăteam pe gânduri, Isărescu caca, e rău, dacă aste mi-ar fi adus două puncte de rating.”
    Interese de afaceri? Nu discutam de adevar si jurnalism, de onoare? E vorba de cum l-ar fi putut f… Vantu pe Isarescu, ca asa ar fi avut chef, intr-o seara?

  35. d-nu Ciutacu credeti ca se mai poate “trece peste” in ceea ce priveste presa? Pai jurnalistii astia ce credibilitate mai au ? nu stiu cum mai pot aparea ei seara de seara pe ecran cu lacrimi de crocodili plangandu-i pe romani , cand toti am aflat ca de fapt au fost programati numai ca sa-l cace pe Basescu? Cum putem sa mai ” trecem peste” ?

  36. @cozma: fiecare-şi gestionează credibilitatea cum crede de cuviinţă şi cum se pricepe. textul ăsta este, însă, despre faptul că discuţiile lui Vântu, publicate astăzi cu generozitate, cu angajaţii săi nu au nici o legătură cu obiectul dosarului său penal, favorizarea infractorului.

  37. In opinia mea Basescu si Vantu sunt la fel de malefici pentru aceasta tara. Vorbim despre un om care isi bate continuu joc de functia prezidentiala si de poporul pe care il pastoreste si de un altul care, ajuns in varful unei gramezi de bani atrasi de la fraierici prin mijloace tip Caritas, a decis ca trebuie sa detina un rol major in viata politica a tarii. Nu direct ci prin interpusi. Si-a propus sa influenteze institutiile Statului recurgand la activitatea publicistica a unor institutii de presa.
    Ambii sunt la fel de nefasti pentru aceasta tara.
    Apropo Victor, am urmarit emisiunea ta in care l-ai avut invitat pe SOV. Poate ne traduci si noua ce a vrut sa spuna in anumite momente. Am sesizat prea multe subintelesuri intre tine si el.

  38. Incredibil ce se poate gasi in stenogramele alea. 100% adevarata vorba lui Basescu! “tonomate” sunt cu totii!

    Incredibil!

  39. Pai…daca am vedea si stenogramele lui Basescu
    cu restul lacheilor( puneti pe cine vreti la capitolul
    asta) s-ar echilibra balanta…S-ar vedea clar
    ca si aialalti la fel pun problema 🙂
    Da…na…cine are, parte-si face…

  40. E clar, Base si ai lui n-au bani, de aia l-au vrut pe gratis.
    Or, sarac egal cinstit, ne zicea pe vremuri actualul (din cate vad) reper al democratiei, Ion Iliescu.
    Ergo, Marinarul e ok.

  41. Q: daca in loc de SOV scriu Basescu si in loc de Buscu,S Toader etc scriu Coldea,Oprea sau altul, credeti ca dialogul sufera modificari esentiale ?

    In plus, SOV o face pe banii lui, TB-ul pe ai nostri.

  42. Ce ne place barfa, e incredibil! Asta deduc eu din valva cu stenogramele si publicarea lor, a caror parcurgere nu stiu de ce imi da un sentiment de vinovatie. O fi bunul simt …
    De-a dreptul scandalizata am fost de o chestiune, si anume felul in care SOV a realizat amenintarea lui Basescu cu “tovarasi, ok ma porcaiti pe mine, dar pana la copiii mei!” Adica stimabilul domn Presedinte efectiv isi permite sa foloseasca institutiile statului, ca de ex. fiscul, in interese PUR PERSONALE, de a razbuna deci afrontul adus odraslelor. Aici m-a trecut un fior rece. Aaaah, cum era aia cu abuzul in serviciu contra intereselor persoanelor? Parca art. 246 cod penal sau asa? Banuiesc ca marea majoritate a romanilor considera asta “un fleac”, pe mine insa in continuare ma lasa masca.
    Ma rog, poate oi reveni si eu la Realitatea (romaneasca)candva. Cat despre post, cat imi placea sau nu inainte, acum am devenit instant un fan! Bineinteles pana la preluarea de catre PDL. Apropos, le-a cam revenit zambetul pe fata, nu se mai gasesc ceva agitatii spontane? Imi placea tare mult expresia de groaza pe fata lor, asa i-as admira intr-una …

  43. Poate părea că nu are legătură cu articolul, dar are cu siguranţă legătură cu dragostea pentru “vorbele lui Ciutacu”: Cum e sus, aşa-i şi jos! TvR-ul a devenit moşia veselă a triştilor de la putere. După ce că au sigla în formă de lipitoare, şi-au luat şi obiceiul de… a o suge! Antenele „live” au scos moderatorii vii şi au introdus bombardacii de cuvinte. La fel şi la Realitatea Tv. Realitatea este că: aşa cum îşi dau căcăcioşii de moderatori cu frica-n gură, nu le-o dă nimeni. Fac minimul de audienţă cu maximul de lehamite. Alde: Stoicescu, Pufulescu, Dumitrescu sau zburătăcitorul Turcescu, zici că-s din neamul lui „Plictisitorescu”. Prelipceanu, Iaru, Medeleanu, Striblea, Tatulici şi alte multe „păsărici şi fripturici” ai crede că-s angajaţii PDL-ului ca să-şi dărâme şefii în direct. Pe Moise Guran l-au pierdut, pe Radu Soviani nu-l promovează, pe Victor Ciutacu l-au mutat la ora când doarme şi noaptea. Despre economie nu tre’ să înveţe plebea şi nici nu tre’ să ştie prea multe „norodul” despre tagma jefuitorilor. Să-ţi auto-dai un şut în verso, e un sport audio-vizual!

  44. Ma asteptam ca un subiect atat de gras sa fie dezbatut la Antena 3 si Realitatea, ca dovada a regimului dictatorial in care traim. Dar nu vad nimic despre Vantu. De ce? Merita o editie speciala! Inteleg ca Realitatea ascunde gunoiul sub pres, dar Antenele?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.