Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Ori suntem Regine, ori nu mai suntem!

Ori suntem Regine, ori nu mai suntem!

Aproape în fiecare zi, cineva îşi aminteşte că altcineva (al cărui nume, de regulă, nu-l pronunţă) i-a cerut şpagă pentru faimosul Sorin Blejnar. Se pronunţă nişte sume de te lasă picioarele doar când îţi închipui cum arată banii ăia puşi unul peste altul. După diverşi angajaţi ai Vămii şi un angajat al Fiscului, loviţi de amintiri după gratiile generatoare de claustrofobie, azi a venit rândul lui Robert Negoiţă. Care a avut o subită revelaţie că, într-o campanie electorală (încă nu se ştie care, da’ o să aflăm după ce se consultă deputatul cu avocaţii), un individ de la ANAF – al cărui nume, evident, nu-l pronunţă – i-a cerut, sub spectrul şantajului că-l caută Fiscul în hârtii, juma’ de milion şpagă. Cică n-a dat ciubuc, n-are probe, i-a pus ANAF sechestru pe proprietăţi, dar nici n-a făcut denunţ penal.

M-am săturat de telenovela asta ieftină cu Blejnar ca de mere acre! Nu-i nici el vreo icoană pe cruce, dar am pretenţia că nu suntem chiar toţi proşti în ţara asta, să punem botul la vrăjeala de televizor cu regi şi regine, arestări în masă şi eliberări pe sub masă. Se face contrabandă ca la balamuc şi ăştia umflă grăniceri care dijmuiesc babele chioare transportatoare (pe bază de semicursieră) de ţigări cu paporniţa. Se face evaziune cu produse petroliere de-ţi stă ceasul şi ăştia umflă un piţiponc de Bamboo că n-avea turcul timbre fiscale pe borcanele cu pastă de roşii. Se dă şpagă ca la concurs şi luptătorii anticorupţie confiscă bani de-un concediu la superofertă pe litoralul grecesc. N-am văzut o cisternă oprită, n-am auzit de-un container blocat, nu ştiu de nici un TIR tras pe dreapta.

Lumea trebuie hrănită cu iluzia că se caută asiduu marele păpuşar. Şi, când punctul critic va fi atins, poporului suveran i se va oferi, pe o tavă de argint, printre struguri din Turcia şi portocale din Iordania, capul lui Blejnar. Iar în timpul momentul poetic vibrant, transmis în direct la televiziunile de ştiri, alte cisterne, containere şi autocamioane burduşite vor lua drumul libertăţii de taxe şi impozite…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

53 thoughts on “Ori suntem Regine, ori nu mai suntem!

  1. oare cam cat timp o sa treaca pana aceasta prosteala (ca nu-i pot spune altfel) va lua sfarsit?
    personal nu cred ca se va ajunge la adevaratii beneficiari ai coruptie din vami si nu numai.

  2. Punctul critic nu va fi oare atins in decembrie? Cand memoria colectiva se va chinui sa-si aminteasca ceva, nu mai stie nici ea ce? Victor, tu cand crezi ca se va atinge acel punct culminant?

  3. o sa dea bine la public faptul ca pica unul portocaliu. sustinatorii lor or sa spuna ca pdl-ul si traian basescu nu tin cont de culoarea politica atunci cand vor sa faca ordine, in timpul asta o sa-si continue afacerile ca si pana acum doar se apropie campania electorala.

  4. Tot ce se intampla in tara asta pute. Cum de exemplu ati mentionat mai sus, apar o sumedenie de oameni care il acuza pe X sau pe Y. In general pe X il umfla toata lumea, ca sa insinueze ca el este seifu LA bani.
    Cum oprim asta?(retoric)

  5. Anul trecut am facut un memoriu in cadrul unui master pe tema jocurilor si a circului regasite in Codul lui Justinian, textele pe care le-am utilizat erau din secolele 2-4 (texte traduse din latina in franceza),erau texte care incadrau juridic cam orice situatie curenta din acea epoca, m-a socat sa vad cat de multe lucruri regasim aproape sub aceeasi forma in Romania de azi, in ce masura suntem inapoiati, nu trebuie sa te mire faptul ca “panem et circensem” prinde atat de bine la popor.
    Suntem o natie de inapoiati.

  6. Draga Victor,

    Te admir ca inca mai ai putere sa faci analize reci si calculate despre niste farse, pseudo-manifestari ale democratiei intr-un stat modern. Si daca nu ar fi calitatea scriiturii, eu nu as mai avea puterea sa le citesc.

  7. Bun, să presupunem că o să cadă capul lui Blejnar…aşa si? Se termină corupţia în acelaşi timp cu el (ma refer la arestarea lui :)? De fiecare dată o mascaradă de genul ăsta are menirea să atragă atenţia de la ceva…încă nu m-am prins de la ce, mai aşteptăm.

  8. NU SUNTEM REGINE. SUNTEM PROSTI DE-A BINELEA. O NATIE DE APROAPE 20 DE MIL ESTE CONDUSA DE NISTE MINORITATI MAFIOTE. ROMANII NU POT INTELEGE LUCRUL ASTA.E CA SI CUM LI S-AR VORBI IN LIMBA CHINEZA SAU MAI BINE ZIS TRAIESC CA NISTE HANDICAPATI CU PROBLEME GRAVE DE VEDERE, DE VORBIRE SI DE AUZ. MAI MULT ACESTIA NICI NU VOR SA AIBA CONTACT CU LUMEA INCONJURATOARE DECI SUNT UN FEL DE ‘dead meat’. Fac umbra degeaba pe fata pamintului.

  9. formatorii de opinie plang la mormant strain, fara sa realizeze ca subiecte esentiale nu mai au loc de prostiile cu anaf, blejnar si alte tampenii.

  10. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Pe mine chiar ma lasa picioarele,cand vad ceea ce se intampla…

    As vrea sa va rog ceva,in afara lucrurilor grele pe care care traim: astazi e ziua d-lui Iliescu si ,poate reusiti sa reprogramati invitatia interlocutorului de vineri(indiferent cine este,fara sa se supere,bineinteles) si va rog sa fie dl Iliescu -ne-ar face multora multa bucurie .
    Ii doresc,si pe blogul Dvs.,multa sanatate si viata lunga!e un om cerebral si realist,chiar daca a implinit 81 de ani.

    Cu mult respect pentru dvs.,
    ioanap

  11. Ia stai ma putin ca acum brusc mi-am adus aminte ca in urma cu doi ani a trebuit sa dau spaga la ANAF ca sa nu mi se ceara spaga. Ieri desi eram pe la antena 3 invitat nu stiam ca am dat spaga astazi mi-am adus aminte.Hai ca semeni cu fostul vames adus de ureche sa bage ,,autodenunt,,impotriva lui Marica. Opozitiei si cand ii sunt servite ,,placinte,,pe tava astia se impiedica si cad cu fata in ele.

  12. D-le Ciutacu

    Cazul Blejnar (un individ care este sacrificabil) este o diversiune pentru lumea de rand.
    Acesta este numai inceputul unei noi telenovele mioritice “Sa prindem coruptii” o potemkiniadă marca pd-l

  13. Victore,
    Da’ ce-a facut Blejnar asta de li s-a pus la toti pata pe el? Sau e doar acarul Paun? E suficient de senior ca sa se spuna ca se bat cu marea coruptie si suficient de papagal ca sa i-o traga.

  14. Cam aşa ziceam io adineauri la mine pe blognotes, că am convingerea că lui blejnar i s-o comandat deja crucea. Lupta anticorupţie ne readuce o ţîră de sprijin pentru “şienghien”.
    Banzai!

  15. mimeaza de zor lupta anticoruptie pdlacii!
    artisti ai poporului!(vezi base in dramolete plingind)
    sa vezi ca prinde la pulime….
    iarasi se va intoarce chioru la popor si stupefactie va avea ocazia sa biruiasca!

  16. ce se colecteaza prin vami si ajunge sau nu la sefi e una. Alta este suma imensa care rezulta din marea contrabanda si merge direct la beneficiari.Chestia cu sahul,regina ,Blejnar,e circul dorit.Vamesii au fost lasati sa ia spaga si sa inchida ochii la tir-uri.

  17. Domnule Ciutacu omul s-a jurat ca nu a luat niciun euro spaga, ce naiba e nevinovat. Case closed.Acum ce sa facem daca scenariul si regia e cu contrabanda cu sacosa.Este criza si s-au gasit fonduri numai pentru un film prost.Filmul despre contrabanda cu tiruri si vapoare implica alti actori si alt scenariu cu costuri uriase pe care Romania momentan nu il poate face si cred ca nu il va face vreodata.

  18. sa se dea in gat unii pe altii,subalterni,sefi,turnatori,infiltrati,pusi de psd,pnl,pdl,udmr, sa nu mai ramana piatra pe piatra in toata lumea politica. si chiar de or ramane tot ei dar sa stim pretul fiecaruia,sa stim cat cere fiecare curva pe care o votam la fiecare 4 ani.

  19. Sunt ferm convinsa ca peste 3 luni nu se vor mai face emisiuni despre acest subiect si totul va parea stins.Asa e mereu la noi, totul se face doar pentru a se inflama oamenii, dar nu ajung sa stinga si focul,doar carbunele aprins ramane, gata sa reaprinsa orice foc, in orice colt.Atata timp cat e nu se duc dracu toti la ce sa speram adevarul, ca sa nu zic ca speram sa infunde toti puscaria asa cum ar merita.Tara asta e plina la varf de mitocanie si , culmea, de bani.Ca daca nu ar fi banii la mijloc nu ar avea de ce sa apara atatea scandaluri.Totul e despre bani si atat.Nu mai bine ni s-ar oferi noua capul domnului ala de sus care vede tot (aici vb de Basescu)???Sa il servim cu ce dorim noi.Macat asa de ofranda sau daca nu sa il ducem drept sacrificu zeilor.Ma gandesc doar……

  20. si pe cand se crapa de ziua, mai marele cetatii intreba:” ba, care vrei sa te bagi la o combinatie, tu sa intri-n fata sa-i mai intarati p-aia iar noi sa ne radem in spate?” Vazind atunci ca nimeni nu se baga la jocul propus iar stapinul incepe sa se manie, micutul blejnar raspunse:” ma bag eu marite, dar promiti sa ma aperi daca se da astia la mine?”. maritul raspunse:” te apar blejnare, cum nu, stai fara frica.” nici nu termina sa zica aste vorbe ca micul blejnarel sa apuca sa-i distreze pe ai lui. si-am incalecat pe-o sa si v-am tras-o uite-asa, ha ha.

  21. D-le Ciutacu, nu are rost, oricum Blejnar e curat ca lacrima, e clar. Am o singura problema, daca tot Blejnar asta e sef de vame si vamele i s-au gasit ciuruite cu bagabontareala, nu trebuiau dreac demisi toti sefii? Eu nu stiu cand si cum l-au impuscat astia pe Ceausescu dar daca traia pitiku’ eu zic ca-i demitea pe toti. Am ajuns o tara de bagabonzi. Asta e… Sa traiti!

  22. Aceste “dezvaluiri incendiare” imi amintesc de tinerete pe cand containere cu motorina incalcau cu dezinvoltura embargoul impus Iugoslaviei( o fi fost bine, o fi fost rau?) precum si de amicul Trutulescu.

  23. este cel mai tare articol pe care l-am citit! mi-ai facut ziua mai frumoasa! multumesc!

  24. Toate iesirile astora ce fac autodenunturi ma distreaza foarte tare punctul culminant fiind cu Robert Negoita.Face-ti o analiza pertinenta si profunda a aspectelor de mai sus si pentru acest lucru va citesc si urmaresc cu mare placere.Cu toate ca eu am o orientare politica spre actuala putere trebuie sa remarc profesionistul in orice om de valoare din orice domeniu.

  25. Pentru mine toata mizeria asta cu vamile ,regi si
    regine, seamana cu cea cu Omar Haisam.Si atunci
    se intrebau toti cine e profesorul.Fiecare om cu
    putin bun simt se fereste sa nu greseasca.Asta nu
    inseamna ca nu gandeste.Cand vad ca si altii gandesc ca mine ,inteleg ca am dreptate.In afara marelui jaf din casa fiecarui roman ,ca e
    salariat sau pensionar,se vede clar ca ceea ce
    castigau din jaful organizat la vami era pentru
    ei al doilea buget.Primul buget manuit ,siluit,
    vamuit de Boc ,cel de al doilea trece prin
    casieria lui Blejnar.Sorin e de neatins,aduna
    bani pentru ei,pentru partidul lor.Ca sa cumperi oameni ,sa paralizezi un intreg
    parlament,sa platesti regeste laudatori lacomi
    si altele pe care noi nu le putem concepe au nevoie de bani nu gluma.Dar daca vamesii spaguiau si cotizau prin fisa postului ,cine
    primea tirurile,vagoanele,unde se descarcau?Si
    banii pe care ii castigau astia?Erau lasati de
    capul lor?De cenu se vorbeste si de acesti bani? Pe astia cine i-o aduna?
    As vrea totusi sa felicit draga mea antena 3
    pentru regalul de marti seara.Va iubesc.

  26. Painea s-a scumpit, acum avem nevoie de mai mult circ!
    Traiasca Republica Democrata Portocalie!

    P.S. Imi povestea cineva ca a cumparat tigari moldovenesti din centrul Bruxelului.

  27. mai, Victore, il ascult acum, la emis. lui Razvan Dumitrescu , pe onorabilul domn Radu ef Alexandru care va acuza ‘in casa proprie’ ca dezinformati si induceti in panica populatia.
    De aia , va dau un sfat si voua si celor de la Realitatea:
    1.dati salariile marite cu 25% bugetarilor inapoi
    2.dati pensiile inapoi
    3.puneti mana pe lopeti si tu si Gadea si , mai ales Badea si terminati autostrazile
    4.f. important, de ce nu promovati pe tv maretele intalniri internationale ale domnului presedinte si a umilului lui prim ministru (asta de cand n-a mai iesit din tzara?
    5.de ce furati din laptele copiilor?
    etc.etc……………………..

  28. Parerea mea e ca regele isi pregateste din timp strategia de supravietuire politica.
    Daca imi amintesc bine, a inceput cu dezamagirea pentru Boc, apoi cu scirba pentru PDL ca l-au facut scapat pe Pasat, apoi cu arestari si elicoptere (observati trendul?) apoi diversi baieti dau in vileag pe spagarii puterii, apoi neprihanitii din PDL primesc cale libera spre sefia partidului, pentru ca in final sa rezulte un partid curatat de corupti, numai bun de votat la anu’ chiar daca in linia a doua raman jupanii burtosi si jupinesele cu vuitoane.
    Ma insel?

  29. Pe piata sunt si acum tigari netimbrate in aceleasi locuri ca inainte,sub aceeasi ochi ai politiei si jandarmeriei,numai ca un pic mai ferit.
    Acum,problema cu luptatorii de la psd si cu cei de la pnl,hai sa ii trecem in revista:Negoita,Dusa,Oprisan,Mitrea cu secretara,pardon sotia si Ponta bineinteles.Si acum de dincolo;David,Atanasiu,Adomnitei,Ghervasuc,Pacuraru.Si aici sa nu sa se inteleaga ca as apara portocaliii,astia ar trebui sa sfirseasca la puscarie.Daca in astia ne e salvarea, e groasa tare.Romania e bolnava si nu se va face bine!

  30. – Azi d-nul Blejnar, cersea indurare. Presei. I-au facut mult rau imaginii LUI. Si – oameni fara inima ce suntetzi – parintii lui pling! Cu lacrimi, pentru copilasul lor. Si ce-i daca mor din lipsa medicamentelor citeva zeci de bolnavi si pensionari pe zi? Mama domnului Blejnar plinge. Oare citzi copii se culca flaminzi in ficare seara si cite familii ingheatza in case in tara asta? Dar plinge si tata d-nului Blejnar! Milionarul cersea mila. Sa nu-i plinga parintzii.(nu-l suspectez de saracie.)
    – In ce lume traim? Cei care ne conduc, nu se gindesc CUM vor mai sta in fatza noastra peste niste (putini, sper) ani?

  31. În “siciliana” din vămi, faptul că domnul Blejnar este considerat regină (sună ca dracu) mi se pare puţin important.
    În şah, regina poate fi sacrificată sau pierdută,dar jocul poate fi câştigat.
    Pe mine mă interesează cine este REGELE şi ŞAHISTUL.
    Doar fără aceştia CORUPŢIA poate pierde “partida”.
    Regina…
    Un pion ajuns la capătul tablei se poate transforma, la rândul său, în regină.

  32. Stiu ca odata cu prescriptia, darea de mita nu mai are caracter penal. Nimeni insa nu se gandeste si la caracterul moral al faptei? Adica daca un baiat da si el mita acum multi ani de zile, si azi vine si isi aduce aminte in functie de cum i se spune sa-si aduca aminte, sau in functie de cum are nevoie sa-si aduca amine, aceasta brusca aducere aminte il face mai putin gretos/unsuros/slinos/jivin decat prezumatul mituit? Vad ca toti vorbim doar de nenorocitii care au LUAT mita, dar omitem japitele care au DAT mita.

  33. da, de Garda financiara , nimeni nu zice nimic ? credeti ca e mult mai prejos decat vama ? nu se stie cati dau “taxe de protectie” sa nu fie verificati?

  34. l-au gasit tap ispasitor pe fata palida de blejnar, nu vedeti ce fata de pacalici are s-a cam saturat tata basescu pe el, si acum il baga in fata in timp ce adevaratii mafioti si spagari stau in umbra, in tara e o foamete si o scumpete si salarii de cacat si ei ne arunca praf in ochi ca vai cum aresteaza ei pe mari corupti, apropo in vama la constanta unde e sef fratele mircea(cumatru lui bercea)vad ca nu se face nici o descindere, oare de ce? base in schimb cred ca e in spume acum ca micuta eba s-a despartit si de sida cu cateva luni inainte de nunta. o emisiune faina asa cum ne-ati obisnuit de fiecare data. dana

  35. Nu cred ca Blejnar e curat ca lacrima. Nu spun nici ca ar fi vinovat. Cert este ca este implicat si sacrificat pentru un plus de zoaie pe sticla, sa nu vedem ce se intâmpla. Si mai cred ca, daca ar vrea, Blejnar ar putea sa scape cateva vorbe grele pentru binele si satisfactia unora. Deseara ar avea toate conditiile asigurate ca sa o faca. Si atunci sa vezi spitale desfiintate si transformate in puscarii.

  36. Uite cum e cu produsele petroliere la finanțe:
    „A fost odată, si mai este inca o instituție care se numește GARDA FINANCIARĂ. Și ca orice instituție care se respectă, confisca cisterne de motorină și benzină de la diverși fraieri. Abuziv bineînțeles!
    Conținutul acestor cisterne, căci doar depre asta erau interesați cei de la G.F. era depozitat în rezervoarele unor anumite societăți comerciale, care intâmplător se ocupau cu comercializarea produselor petroliere.
    După ce câștigau procesul împotriva G.F., căci invariabil asta se întampla, societățile comerciale a caror produse petroliere fuseseră confiscate, puneau în executare sentințele împotriva G.F., pentru restituirea cantității de carburant confiscat. Dar surpriză! Rezervoarele unde era depozitat de GARDĂ carburantul erau goale. Motivul? Nu se poate păstra carburantul deoarece pierde din calitate și trebuie comercializat. Pus in fața unei astfel de situații comerciantul trebuia sa aștepte ca G.F. să confiște o nouă cantitate de carburant pentru a putea primi înapoi ceea ce-i fusese luat pe nedrept, sau să accepte despăgubiri banești de la finanțe, însă niciodată la valoarea combustibilului de la data primirii despagubirilor ci la valoarea de la data confiscării. Adica la o valoare mult mai mică.”
    Și așa am ințeles de ce unii benzinari fură la pompă sau au apă în carburant!
    Totuși, despăgubirile le plătea STATUL, adica noi toți, în timp ce produsele erau valorificate de anumite firme private. Mă tot intreb oare cum se desocotea statul cu firmele alea. Și de ce doar anumite firme primeau carburant gratis spre depozitare/comercializare.
    Cu siguranță aveau acționari deosebit de inteligenți.
    Ce părere aveți?

  37. Sunt perfect de acord cu dvs., domnule Ciutacu. Si mai cred ca la congresul PDL si in urmatoarea perioada ni se pregatesc piese de teatru cu multe lacrimi si cu schimbari de situatie. Dar pana la urma atitudinea dvs si a colegilor dvs este corecta? Imi amintesc o “sinteza zilei” in care l-ati certat pe domnul Bogdan Teodorescu, in momentul in care va indemna sa faceti un pic mai mult decat sa comentati de pe margine. Stau sa ma gandesc oare ce s-ar fi intamplat in momentul in care domnul Mircea Badea ar fi spus in loc de “Eu nu merg la vot ca nu am pe cine sa votez”, “Faceti ce trebuie sa nu iasa Basescu”.Poate ce cele 70.000 de voturi care au fost in plus la Basescu s-ar fi transformat 200.000 impotriva lui. E frumos sa te dai deontolog si sa-i critici pe toti. In tara asta sunt multi oameni cu putina cultura sau inteligenta, iar PDL-ul stie sa li se adreseze lor. Daca dvs si ceilalti “ziaristi impartiali” ii demobilizati pe ceilalti, sunt sigur ca Eba, Boureanu, Anastase si altii ii vor conduce pe copiii nostri, daca vor mai ramane in tara asta.

  38. Daca chiar esti serios si vrei sa pui punctul pe i….intreabal-l pe Sorin care este procedura de atribuire a autorizatiei de functionare pentru antrepozit fiscal si ce conditii trebuiesc indeplinite pentru aceasta.
    Dupa ce raspunde intreaba-l cum de anul trecut in vara la Albota langa Pitesti o firma fantoma avand administratori 2 cersetori din Constanta a obtinut avizul de functionare . Aviz luat pe ferma dezafectata care nu intrunea conditiile de functionare legale . Spaga a fost de 400 000 euro . Prima masina a fost sechestrata de catre Garda financiara Pitesti si de catre Vama …intreaba-l de ce un consilier de-al lui a venit pana la pitesti si de ce ancheta asupra acelei firme a fost stopata . :)))).

  39. Mi-ar placea, domnule sa va amintiti si sa amintiti experienta lui ADRIAN NASTASE apropo de acuzatii nefondate si rezultatele lor.Daca NASTASE, ex prim ministru a putut pleca din functiile pe care le-a avut, oare de ce BLEJNAR care nu a facut nimic in tara asta nu poate pleca.PROBABIL ,DIN ACELASI MOTIV DIN CARE NU PLEACA ANASTASE.NE JIGNITI DOMNULE BLEJNAR!

  40. Domnule Ciutacu va rog sa-mi permiteti sa va istorisesc o mica povestioara.In 2005 un domn X,era numit in functia de sef al unui Inspectorat Judetean al Politiei de Frontiera.La inscaunare impreuna cu reprezentantul Ministerului de Interne au venit si doi reprezentanti ai celor 2 partide de guvernamint unul de la PD pe atunci si unul de la PNL,era la putere alianta DA. I s-a spus comisarului sef ce fusese inscaunat ca trebuie sa aiba in grija ca atunci cind vor veni anumite tiruri cu tigari 2 vor fi pentru pd si unul ptr.pnl.La vreo 3 ani dupa asta seful vamii a fost arestat pentru un tir cu tigari.L-am sunat imediat pe amicul meu care mi-a spus ca totul este bine si va veni la buc.sa vorbim.A venit la vreo citeva luni si mi-a spus ca si-a depus dosarul de pensie si ca poate vorbi.Atunci am auzit povestioara si cind l-am intrebat cum a scapat mi-a spus ca el a avut corectitudinea sa informeze pe linia ministerului de orice masina a intrat si pentru cine.In concluzie:lucrile astea se intimpla sub aceasta forma din 1990,sub toate guvernarile,contrabanda se face cu tirurile,beneficiarii sint politicienii de la guvernare in special,iar situatia este cunoscuta in amanunt de cei in drept sa ia masuri.Deci tot ce se intimpla este un spectacol jalnic,o parodie care nu va ajunge la cine trebuie si nu va inchide robinetul prin care sume uriase se indreapta spre imbogatirea unor politicieni si spre cumpararea de voturi in campanii.Mai stiu si o alta istorioara cu fostul sef al vamilor pnl-istul Nini Sapunaru care se da de ceasul mortii infierind ce se intimpla in sistemul vamal pe care pnl l-a pastorit cu succes prin el.Intr-o dimineata a fost invitat la ministrul de interne ,de unde nu a mai iesit,fiind”cazat” intr-o mica incapere alaturata biroului demnitarului.Ministrul a plecat la partid sau naiba stie un de ,s-a intors dupa amiaza ,i-a dat drumul demnitarului care a pleca si s-a reintors dupa citeva ore cu un diplomat pe care l-a lasat in biroul ministrului.La terminarea programului,seara tirziu a fost vazut diplomatul deschis pe birou,in care se lafaiau tencuri de bancnote verzui. Cu certitudine se poate afirma ca si in acesta povestioara ca si in prima cine trebuia sa stie si avea posibilitatea sa intevina ,stia dar nu s-a intimplat.Vedeti in ce frumoasa tara traim si cit de adevarata este vechea vorba romaneasca:hotul tipa primul hotii.

  41. @adriana popa
    Exista, desigur. Este chior, pervers si, de obicei, sub influenta bauturilor alcoolice. Iar papusa e mica, proasta, plina de bani si joaca aceeasi piesa naspa a 4-a sau a 5-a oara, cred ca nici ea nu mai stie. Ei vor ramane la locul lor bine-mersi in continuare, dupa ce acest balci, cu vamile, se va termina (in curand).

  42. Eu personal cred ca dl Blejnar este “manjit” pana peste cap.Niociodata,dar niciodata nu primeste banii direct din vama.Oricum,banii ajung la partid,c-o fi unul,c-o fi altul.Asa se poate explica de ce partidele de opozitie nu au intreprins nimic concret sa dea de pamant cu astia ce ne-au pus hamuri si botnite.In toate partidele sunt oameni si cinstiti si murdari.Ar trebui sa se dea putin in laturi cei ce s-au infruptat pana acum,sau ar trebui inlaturatio fortat.Altfel suntem pierduti definitiv.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.