Esti aici:
Prima pagină > Blog > Romania TV > Oprescu prezintă starea Bucureştilor

Similar Posts

16 thoughts on “Oprescu prezintă starea Bucureştilor

  1. Astia de la RTV nu pot sa faca ceva la pagina de net …emisiunile tale in reluare sunt incarcate foarte tarziu…nu pot fi vazute stream not found…sunt varza..in timp ce unii trimit roboti pe marte astia nu sunt in stare sa posteze o emisiune…lucru pe care nu il intalnesti la antena 3 sau B1…si se mai vor buricul pamantului…

  2. As dori sa il invitati pe Tudor Barbu senator PP-DD sau pe Diana Voiculescu vicepresedinta PP-DD

    banuiesc ca emisiunea nu e rezervaa doar paridelor care au condus tara si au furat-o, banuiesc ca au loc si partide parlamentare care n-au furat inca lol

  3. Sau poate isi prezinta candidatura la prezidentiale, ca stie cum merge cu razgandirea.

  4. Starea Bucurestilor este dezastroasa: se spala bani la greu prin Primariile de sector cu contractele de salubritate, parcuri si spatii verzi. In parcul IOR s-au trasat niste alei grosolane sa intre cat mai multa piatra cubica posibil (luata probabil de la firmele lui Videanu). Tot in sectorul 3, bd. Liviu Rebreanu e in santier total de 2 ani de zile si nu se intampla nimic. In tot acest timp se traseaza alei mai largi decat la Moscova sa intre in ele cat mai mult material si manopera. Se spala bani la greu cu tot fel de investitii inutile in parc. Gardulete din fier forjat gros cat pumnul puse si de o parte si de alta a unor scari si trepte, borduri, etc.

    Lucrarile la sediul vechi al Primariei Capitalei stagneaza in timp ce in noul sediu se cheltuie milioane de euro.

    Pasajul Barbu Vacarescu stagneaza de luni bune, nu se intampla nimic….

    Activitate Primariei Capitalei si a Primariilor de sector poate fi caracterizata cel mai bine de expresia “bani aruncati pe fereastra”.

  5. Buna ziua Victor – poate poti sa il intrebi pe dnl primar pe unde se plimba el pe jos in Bucuresti? Are loc pe trotuare? Respira ceva aer curat? Il latra cainii?
    Intrebarea mea cea mai mare pentru el este de ce favorizeaza soferii? E ceva rusinos in a merge pe jos in Bucuresti? E periculos, asta e sigur… el stie?

  6. “Victore”, “Victore”,…cand aud numele propriu rostit repetitiv in aceasta forma, parca il aud pe Braila, cum “ar fi vrut sa aiba indrazneala curajului de-a cuteza”…si parca o aud totodata pe maica-mea cum il cicaleste la nesfarsit pe taica-miu, personaj omonim tie…
    Nu-mi sta in fire sa ejaculez pe bloguri, dar miscarea pe care ai facut-o, m-a umplut de scarba si mi-a intarit suspiciunea ca nu esti catusi de putin genial, asa cum declari cu trufie pe bloguțul tau…, ba chiar esti un cetatean mediocru, venit din Podul Neagului, cu tupeu de mahala, dospit atavic in Bucurestiul postrevolutionar, ințesat cu cetateni dezrădăcinati de saracie, intr-o tara amputata economic si social pe vecie.
     Felul in care te-ai rotit cu 180•, il face pe “Ardei Umplut” sa se inroseasca de invidie, iar pe Turcelu’ sa dezvolte un sentiment necunoscut lui si anume mila…, asezonata de ce nu, in mod neasteptat pentru un bun”master chef”, cu putina consternare. Am convingerea ca daca te miscai in zona aducatoare de muuuult “market share” si anume a showbiz-ului indigen, cu ceva “căpătos” si tot ieseai mai bine. Sa-ti spun de ce: am vazut de cateva ori urmele buzelor tale pe pantofiorii “chirurgului” cand se adresa “pulimii” si pe cei ai “condamnatului” Nastase; am vazut fata aceea tâmpă, plina de respect in prezenta unor indivizi complet “rosii” prin prisma orcarui “conservator” sau ” laburist” cu capul pe umeri, dar pe “Louboutin-urile” “Udrei” si prin ricoseu,  pe mansetele prezidentiabilului, nu mi-am inchipuit niciodata ca o sa vad vreo urma a buzitelor tale. Credeam ca cele
    doua exceptii in care te afiseai ca o molusca, erau singurele care confirmau regula si ca per ansamblu ai mostenit o anatomie oarecum de vertebrata. Stim cu totii, ca lumea se schimba, ca gasti noi apar, ca lupi tineri isi arata coltii si trupurile costelive, dornice de carne cruda, ca  bani frumosi se vor invarti…si ahh, sa nu uitam copiii, copiii au intotdeauna nevoie de un viitor sigur intr-o lume nesigura. Nu sunt “necajit” ca ai plecat de la A3, sunt multi ipocriti acolo, beahhh, nu sufar din cauza locului tau de munca, nu am crezut niciodata ca esti genial, dar un pic mai destept decat adunatura de “absolventi” de presa in general si de IMA in particular,  chiar am crezut ca esti.  Departe de mine gandul de a te jigni,  sau de a dori sa par vreun destept in ochii tai, nu dau doi bani pe parerea ta, vreau doar sa stii de la un genial veritabil, ca in adevarata lume a genialilor, te considerăm un mediocru,  adaptat perfect la putina constiinta si inzestrare intelectuala a indivizilor ocupanti, in prezent, ai teritoriului numit “romanesc”. Doamne, cum sa inghiti atata umilinta in tentativele alea de emisiuni…, de unde atata politete si condescendenta? Tu care stropeai până pe prompter? Wow, cam ce suma te-a decapitat in halul asta, incat sa iti calci pe pretinsa demnitate sub pretextul enuntat al ideii de presa echidistanta? Atat de tare sa otraveasca veninul “varanului”? Adevarul e că doare să nu primești nici o decorație după atâtea și atâtea lupte, cu ciuma portocalie, in războiul puterii! Dupa scuipatul lins de pe jos însă, iti trebuie cel putin 4 ani si un set de “generale”, încât lumea care conta pentru tine, sa se mai uite in ochii tai prin sticla, uitand putin ce labil esti, si nu, nu spera la geniali, pe aceia nu-i vei mai vedea vreodata pe vreun post unde te vei produce, sau pe vreo fițuica pe care, genial, o vei mâzgăli. Cred ca i-ai jignit destul. Chiar daca incet, incet, te amesteci printre mireni, si-ti pierzi elevarea spirituala pe care vrei s-o afisezi, “Victore”, sa stii ca inca sunt  multi oameni cu adevarat geniali in jegul asta de tara si in lumea larga, oameni care nu te vad si nu te aud, oameni care n-au stiut niciodata ca presa romana are un reprezentant genial, iar acum dupa dovada de mediocritate, nici nu vor  mai avea sansa de a te cunoaste vreodata. Tu te-ai uitat la inregistrari cat de tâmp esti in emisiunile alea? Nu esti deloc genial asa cum declari! Nici măcar sigur pe tine nu mai ești. Iarta-ma ca ma exprim atat de violent! Dar privirea pe care o afisezi nu este a unui geniu, este a unui om tâmp, care nu intelege de ce masa din fata lui este alba si “lumineaza”! Deci, “Victore”, spune-le fanilor tai cei noi, ca articolul hotarat enclitic, nu se aplica nicidecum numelor proprii!…si ca te-am uitat, noi genialii, dragul meu Victor…

    PS: mesaj pentru chirurg, pentru diseara: “pulimea” cum ii place lui sa ne denumeasca sedinta de sedinta, s-a saturat de el si de toate exemplarele comunistoide care au cangrenat si bagat in putrefactie Romania. Cel mai putrezit loc din tarisoara e Bucurestiul, PUTE cand te indrepti inspre el de la Urziceni, Pitesti, Ploiesti sau Giurgiu. Dinozaurii astia administrativi, au vreo “bucata” de celula care intelege ca lumea este cu totul altfel decat o percep ei? Dinozaurilor, lumea este in 2013, cloneaza planete, voi cand o sa puteti vorbi macar corect romaneste, sau de ce nu, macar alta limba?! Ai tupeu sa-l intrebi pe chirurg in emisiune, fara sa faci fața aia servila, ce e aia “anacolut”? Bineînțeles fără să-l “informezi” inainte. Si daca nu stie, macar sa-i spui ca Farfuridi si Brânzovenescu ar muri de invidie sa afle ca au fost detronati? Daca esti macar destept, nu vorbesc de “genial”, intelegi ce vreau sa spun. Daca nu, inseamna ca esti un trist. Ma opresc aici, cu fiecare cuvant pe care-l scriu imi dau seama ca de fapt nu am cui sa ma adresez. Incepi, incet, sa te transformi intr-un dinozaur securist, cu mostenire genetica inevitabil comunistoidă, provenită, fara nici o implicatie din partea ta, de pe plaiurile natale, unde comunismul primitiv, imbibat in esenta prostiei, este si va fi mereu in codul genetic al embrionilor acestei biete tari. Beahhhh….
    Ca sa vezi ca sunt un barbat si pe deasupra genial si nu ma ascund de tine sub protectia anonimatului, daca vrei sa te obosești injurandu-ma, intreaba-l pe Stănescu, mana dreapta a chirurgului, de “vărul cel nebun”. Iti stau la dispozitie oricand, “face to face”, sa-ti provoc o stare de repulsie fata de propriu-ți geniu…si de ce nu, succes la prezidențialele la care bineînțeles “nu candidezi”….

  7. In momentulin care va fi solutionata problema cainilor, vor trebui sa schimbe subiectul din campania electorala.

  8. Felicitari pentu emisiune si invitat .

    @Costin ,ti-ai varsat aici toate frustrarile ,un text dezlanat .idei disparate ,incoerent ,plin de ura, invidie ,nervozitate ,totul iti pute ,totul este josnic, numai tu in varful dudului ,pasare maiastra canti CU-CU.
    Ma intreb ai telecomanda ?
    Foloseste-o!
    Nu-ti place in Romania ,ce mai stai ,pleaca .Vei gasi un loc plin de verdeata si bine mirositor populat cu genii ca tine .
    Drum bun!

  9. cum e cu metroul domne?
    se repeta povestea cu pasajul Basarab, sa stea ani buni ca o ruina intre blocuri?

    cand se reia munca la pasajul Mihai Bravu?

  10. Aceleasi frustrari pe care le are Costin le am si eu, o persoana oarecare din Bucuresti, care are doi copii si care se regaseste in fiecare zi in acea dezlanare disparata si nervoasa. Cine se simte fericit in Bucurestiul anului 2013? Cine sta linistit pana ii vin copiii de la scoala, fara a se gandi in fiecare zi la trafic, caini vagabonzi, atacatori golani, etc? Cine se duce vreodata prin parcuri si nu intalneste mizerie, pungi de seminte, caini uriasi fara botnita cu stapani iresponsabili? Nu putem pleca toti nemultumitii din tara, sau poate suntem incapabili sa ne facem alta viata in alta tara, dar nu-i nimic, ne pleaca doctorii buni.Nu sunt nici o personalitate, nu sunt geniala, dar cred despre mine ca m-am nascut cu bun simt si cred ca ar trebui ca si oamenii obisnuiti sa se bucure de putina decenta in locul in care traiesc. Ar fi multe frustrari de detaliat, dar ce rost are? Tot respectul pentru Costin care, o fi el frustrat, dar numai incoerent nu e!

  11. inca nu esti ,tu,Victor Ciutacu .Inca te simti strain ,intr-un loc in care nu stiu daca te vei acomoda vreodata .De ce nu inviti si primarii marilor orase ? Acolo se intampla cele mai mari nereguli .Ei sunt adevaratii baroni , vointa lor se concretizeaza in politica guvernului .Ei isi trimit oamenii la Bucuresti pentru functii ,care sa le srveasca interesele .Invita-l pe Nichita ,baronul de Iasi ,ales pentru a treia oara primar ,cu sprijinul PDL -ului ,care nu a avut niciodata un adversar pentru Nichita .Coabitarea PSD -PDL a inceput in Iasi cu multi ani in urma .Are dosare la DNA ,are controale financiare care scot la iveala fraude si nimeni nu face nimic .A inglobat orasul in datorii imense ;la banci straine si mai presus de orice are proiecte controversate ,care au distrus orasul .A taiat toti teii de pe bulevardul principal ,inlocuindu-i cu salcami japonezi .In numele unor lucrari de modernizare a distrus inima orasului .Traseist politic de la pdl la psd ,a avut relatii de coobitare cu liderii p-dl .Cititi presa ieseana si veti vedea ce poate face un lider psd ,omul lui Ponta .

  12. e de necrezut ca inca mai sint oameni ce pun,
    cel putin la nivel declarativ, botul la fraza
    aia cu genialitatea si ori il lauda pe cel ce-a
    emis-o, ori il injura. =))

    ok, lumea-i frustrata, da’ ar trebui sa-si verse
    frustrarea pe autoritatile atit locale, cit si
    cele centrale, nu pe un jurnalist ce-a schimbat
    locul de munca si care, chipurile, i-ar fi “tradat”.

    mai mult de cinci minute n-am putut sa-l ascult
    pe doctoru’.

  13. As dori sa-l intrebati pe dl. Oprescu:
    – de ce Primaria Bucuresti nu are un site profesionist care sa contina detalii despre obiectivele turistice din bucuresti, sa fie tradus in mai multe limbi, sa contina o zona de reclamatii online … ar trebui sa luati exemplu de la site-ul primariei Brasov pentru ca acum site-ul primariei Bucuresti pare realizat de un licean corigent la informatica

    – recent am circulat cu autobuzul 783 care duce la aeroportul Otopeni, nici la dus nici cand am venit acest autobuz nu avea aer conditionat desi afara erau 30-35 grade celsius, acest autobuz este pentru multi calatori straini mijlocul de transport pana in oras, de ce trebuie sa ne batem joc de turisti ?

    – de ce nu se realizeaza un abonament unic pentru Muzeele si Obiectivele Turistice din Bucuresti ? asa cum se gaseste in toate orasele europene

    – de ce nu se amenajeaza raul Dambovita in stilul râurilor din Franta, de exemplu din Perpignan unde pe marginea raului sunt plantate flori ?

    – dupa reabilitarea centrului Vechi de ce nu se incearca reamenajarea si revitalizarea zonei invecinate, adica bd. Corneliu Coposu – Calea Calarasi, desi este zona ultra centrala aici sunt multe cladiri care sunt locuite de cersetori si aurolaci.

    – de ce nu sunt realizate panouri bilingve cu detalii despre obiectivele turistice ? in orice oras se gaseste asa ceva

    – de ce parcurile nu sunt inchise circulatiei dupa ora 23 pentru a se face curatenie asa cum se obisnuieste in Franta ? acum noaptea aici se aduna cersetori si aurolaci

    – conform Institutului de Boli Infectioase “Prof. Dr. Matei Bals” anul acesta s-au prezentat pentru efectuarea vaccinului antirabic un numar de 6.005 persoane din care 4.897 copii, asa multi maindanezi cum sunt acum in Bucuresti nu cred ca au mai fost. Oare cati copii mai trebuie sa fie muscati ? Ce ati face daca o persoana draga d-voastra ar fi muscata de un maidanez ?

    – Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA) are doar 4 hingheri dar are un buget de 14,5 milioane de lei (circa 3,2 milioane de euro) pentru 2013 ? Am facut numeroase reclamatii la ASPA impotriva maidanezilor, nici macar nu am primit un raspuns, ca sa nu mai spun ca la sediul din strada Selari, Centrul Vechi programul este de 9:30-11:30.

    – daca in 5 ani de cand sunteti primar nu ati luat nici o masura care sa reduca numarul maidanezilor de ce sa cred ca veti realiza ceva la urmatorul mandat ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.