Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Opoziţie unită sau haiducie politică?

Similar Posts

124 thoughts on “Opoziţie unită sau haiducie politică?

  1. Domnule Victor Ciutacu comentariul meu legat de cine pe cine face pipi si de unde…….deranjeaza un motiv pentru care l-ati “omorat” , am incercat sa fiu cat mai subtil dar se pare ca v-ati prins. Ideea era sa se prinda si altii 🙂

  2. @Baldr: deranjeaza prin vulgaritate. asta-i blog, nu gard, sa se pise pe el oamenii in drumul de la birt catre casa

  3. De-abia astept mitingul vostru , Victore … O sa venim sa va sustinem !…
    Bafta !!!…

  4. @violet
    Daca ai face-o pe bani ar fi de inteles. Cat de cat. Foamea e mare.
    Dar poate o faci din sarcina de partid. Sau si mai rau, din convingere. Si spun rau pentru ca fara un interes mi-e foarte greu sa inteleg ce te-ar putea face sa faci basici la degete si sa inalti osanale gretoase unui politician. Oricare ar fi el. Asa a inceput si Base, remember ? 😉

    E plin internetul de membrii organizatiilor de tineret care dau buzna in politica mare si uninominala scriind tot felul de bazaconii.

    Pana pe la suspendul lui Base obisnuiam sa mai citesc rubrica politica de pe softpedia. Am renuntat pentru ca e clar ca 90% dintre aia de pe acolo erau postaci de partid. Si nu numai. Daca o sa cauti pe acolo o sa gasesti scrierile unui anume Gurzau, pe care recent l-am vazut pe la televizor, pe Realitatea, in postura de mare deputat PD-L. Si probabil nu e ultimul care a apucat-o pe drumul asta. 😉

    Asa ca iti sugerez, macar pentru weekend, scrierile lui conu’ Alecu Racoviceanu. Asta daca nu scrie proprietarul acestui blog ceva, caz in care are prioritate bineinteles, ca sa nu facem reclama neloiala.
    Fac infinit mai multe parale decat osanalele banale pe care le bagi pe aici….Crin n-a fost de acord, Crin e UNIC, Crin e genial, Crin are guvern in umbra, Crin castiga alegerile la pas, Crin e frumos foc fata, da tu, ai dreptate, l-as pupa non-stop…:-)

  5. Din cele spuse la “Vorbe Grele”, se intelege clar ca domnul Crin Antonescu, la fel ca si ceilalti parlamentari, se inseala amarnic:

    Motiunea a cazut datorita incalcarii grosolane a regulamentului, din necunoastere, la “ridicarea unui deget”. A cazut pe mana tuturor celor din opozitie.

    De drept guvernul este ilegal!!!

    Votul motiunii de cenzura nu trebuia validat deoarece:

    Cand camerele sunt reunite, votul secret prin bile trebuie obligatorui sa se exercite de cel putin jumatate plus unu din numarul senatorilor si deputatilor.
    In fapt si-au exercitat votul secret doar 220 de parlamentari, in loc de 236!!! Ca respingerea motiunii sa fie legala, mai erau nevoie inca de 16 voturi impotriva motiunii sau anulate sau …, ca urmare a exercitarii votului secret.
    Prezenta in sala a parlamentarilor puterii fara sa voteze (macar 16) prin vot secret cu bile, conform regulamentului camerelor reunite, nu poate fi luata in calcu.

    La votul cu bile , cand camerele sunt reunite, conform regulamentului, nu se utilizeaza “abtinerea”. In fapt, ca la orice vot secret!!! Votul, in fapt, conform bilelor numarate, nu a intrunit cvorumul necesar al votantilor!!!

    Votul secret prin bile, in fapt, nu a fost secret, deoarece s-a exercitat cu bilele la vedere.
    Nici apelul, ca la votul prin apel nominal, nu trebuia sa se faca ( a favorizat controlul asupra modului cum a votat fiecare).

    In mod normal ar trebuii ca votul sa se repete!!!

    Parlamentarii au dovedit din nou, ca nu cunosc regulamentul ( cand camerele sunt reunite)!!!

    Va rog sa cititi regulamentul camerelor reunite si o sa vedeti ca parlamentarii nu-l cunosc!!!

    Ce s-a intimplat e o teribila aberatie!!!

    Am transmis o petitie,pe aceasta tema, Senatului si Camerei Deputatilor si am si postat-o pe PetitieOnline.ro. Poate fi accesata, pentru a fi semnata, folosind linkul de mai jos:
    http://www.petitieonline.ro/petitie-p57027047.html

    Va rog sa nu va suparati si sa transmiteti linkul si prietenilor dumneavoastra. Va multumesc!!!
    Va rog sa ma ajutati!!!

  6. Dar oare ei nu sunt vulgari prin comportament cand fac ceea ce fac? Ok scuze pentru cuvintele folosite, dar ma indoiesc ca dumitale nu le folosesti atunci cand ti se pune pata pe acest sistem oligarhic!

  7. Cristian: :))
    Aşa o fi, cum zici tu, în privinţa lui Băsescu şi a softpediei. N-am fost pe acolo.
    Dacă zic că eşti haios! Ţi-am spus că nu ne cunoaştem, şi nici nu citeşti suficient pe aici, cât să ştii câteva detalii pe care nu le-am ascuns. De-aia e bine să fii mai reţinut în a trage concluzii. Se pare că ai citit numai ce am scris la postarea despre invitatul lui Victor, Crin Antonescu. Mă refer aici la “osanale”. Dar chiar şi aşa ai fi observat că eu am declarat că îi apreciez pe pesediştii valoroşi, chiar şi cu anumite păcate, pentru că e lucru rar un om pregătit profesional în ziua de azi. Guvernul ăsta e plin de diletanţi. Ai fi uimit să vezi ce guvern aş alcătui eu, din ce membri, şi nu ştiu ce ai mai înţelege din aşa-zisa apartenenţă a mea la un partid sau altul. Aş face un mixt de oameni unul şi unul… 😉 Dar preşedinte tot pe Crin îl vreau! 😛

    Nu ştiu exact limita de vârstă, dar sigur, la 42 de ani, n-aş putea face parte dintr-o organizaţie de tineret a unui partid. :))

    În rest, am acasă tot ce-mi trebuie! 😛

  8. Victore, Victore … dai senzatia ca nu pricepi si stim bine ca intelegi. Care opozitie? momentan sunt niste rataciti ce s-au pomenit afara si ciolanu e in bucatarie, din pacate pt ei geamul e deschis iar ciolanul aburind emana mirosuri imbietoare (hai ca-s artist in exprimare da-ma draq) si ca sa incheiem orice discutie umbla un zvon in targ ca-n 2012 sau cand s-or tine alegeri in minunatu orasel Craiova ghici cine iese de mana cu demisu suflet mare? (recte Solomon) Fix Olguta Vasilescu … stiu si io la fel gandesc (Doamne mare ti-e gradina si multe curve mai adaposteste [politice desigur])

  9. Dle Ciutacu, va intreb ceva: daca ne-am aseza in fata palatului Cotroceni, chiar fara sa scandam nimic, dar 5 milioane de romani sa fim, cu doua variante: fie sa oprim cu totii lucrul,fie sa venim dupa terminarea serviciului ca sa nu pierdem salariile si asa amarate, si nu am pleca de acolo decat dupa ce pleaca basescu si pdl -ul lui, iar dvs ca jurnalisti ati chema toate televiziunile straine sa ne filmeze, asa stand in fata palatului cu pancarde pe care sa scrie ca nu plecam pana nu pleaca ei, definitiv si sa-si predea averile facute pe spinarea noastra, nu ar fi o revolutie fara varsare de sange si o atentionare pentru orice alt politician care ar proceda ca basescu odata ajuns in fruntea statului, nu credeti ca e o solutie viabila sa scapam de ei? In acelasi timp parlamentarii opozitiei sa isi dea demisia din parlament cerand de asemenea alegeri prezidentiale, parlamentare si locale anticipate!
    Chiar v-as ruga,daca se poate sa ii transmiteti doamnei Cristiana Anghel sa fie prima care sa stea cu noi in poarta Cotrocenilor fara sa facem nici un act huliganic, doar purtand pancardele cu lozina “Pleaca tu,basescu, ca sa plecam si noi!” sau in fine,ceva de genul.
    Va rugam,nu se mai poate! Trebuie sa facem ceva: suntem tara membra,tara UE, nu au cum sa puna tancurile pe noi,pana la urma si cei din SRI sunt tot romani,si au jurat credinta tarii nu presedintelui, pres. nu e tara! Haideti sa facem o revolutie a tacerii, sa plece si sa ne lase sa o luam de la inceput cu totul!
    Imi cer scuze ca sunt off topic, si mie imi place Crin,dar are si el ,din pacate, destui oameni nesinceri in propriul partid.
    Va multumesc

  10. Ca un om care urmaresc viata politica, am convingerea ca atit domnului Crin A. cit si domnului Ponta V caciula de presedinti este prea mare. Se vede ca nu au experienta si sunt usor de manipulat. Cu bine…

  11. Foarte interesanta atitudinea transanta a domnului Crin Antonescu fata de cei de la FeMeI.

  12. Nici macar haiducie.Astia habar n-au nici ce vor,nici ce sa faca.Vai de ea Romanie.Ce dracu sa-i mai faci cand ai cel putin 4 mil.de prosti batuti pe muchie.

  13. Citiţi articolul scris de poetul Adrian Păunescu în Jurnalul Naţional. Mulţumesc.

  14. Perioada ceausista a fost singura memorabila din istoria romanilor in raport cu restul lumii, numai ca romanul a considerat ca a avea matul plin e mai impotant decat a reprezenta ceva in lume, iar Tudor Popescu ca merita sa sacrifice viitorul Romaniei pentru libertatea de a-si face publice dejectiile. Sa multumim poporului imbuibat si jurnalistului liber!

  15. Imi pare rau s-o spun dar opozitia ,dupa parerea mea este formata doar din PNL .

  16. Din asa zisa democratie , nu ne-am ales decat cu libertatea de a iesi in drum si de a tipa in voie …
    Pe Ceausescu l-am omorat EXACT pentru ceea ce ni se intampla acum : frig , foame , saracie lucie si poti adauga ce vrei …
    Ca bonus , din partea astora mai avem si SFIDAREA si AFISAREA nesimtirii si a bunastariii lor …
    Cum de mai exista inca in fruntea tarii asa ceva ?????????

  17. Cu Crin Antonescu… îs frumoşi amândoi, par deştepţi amândoi, sunt juni ammândoi… el, viitor preşedinte, ea viitor premier sau invers

  18. Il intrebi te rog de ce are frica de Basescu? Daca nu are aceasta frica, sau poate are o frustare fata de Basescu, s-ar fi dus la intalnire cu Basescu de fiecare data. Explicatiile date in aceasta privinta pana acum sunt demagogice, puerile afisindu-l ca un om slab…

  19. STIMATE REALIZATOR de emisiuni T.V. admirabile,v-as ruga, daca este posibil, sa-l intrebati pe d-l profesor Marga, ce parere are despre o oferta catre UDMR, de a accepta ca in loc de predarea Istoriei Romaniei in limba maghiara, sa se predea in limba maghiara Matematica, Fizica, Chimia, Biologia, Geografia si Invatamantul politic.

  20. Despre opozitie nu pot spune decat atat :vai mama lor…daca ar fi sa aleg intre “Puchin cel mic si Hippy boy “nu cred ca as opta pentru vreo unul din ei…amandoi isi umfla muschii care e mai tare si mai capabil dar ca rezultate =slabut…mai bine il “aleg”pe de 3 ori” D”ala o pune prim ministru pe fata cu prosopul in cap ,la interne pe Tolea,sanatate pe ala cu euri si exemplele pot continua …asta daca nu i blat cu “Popey” ,dar presimt ca e un artificiu a tatucului, iar la SRI o punem pe Elodia frate ca nu o mai gaseste nimeni asa de buna e …ar mai fi Vadim dar daca uita intr o zi sa si ia pastilele putem sa emigram cu totii ,mai facem haz de necaz ca asa e romanul dar nu prea avem solutii…de 20 de ani aceeiasi oameni ne conduc cu acordul sau complicitatea celorlalti cred ca se observa ca am devenit cam pesimist,dar totusi raman pe baricade si urasc desenul asta animat in care traim si care nu se mai termina …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.