Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Olivoar pe Croazetă! Don’t forget to write

Olivoar pe Croazetă! Don’t forget to write

Motto: “Asta-i o ţară care-a facut vedete din toate pipiţele” (Crin Antonescu)

Înainte de mult anunţata plecare aproape definitivă din ţara care n-o merită, după ce şi-a pus poalele-n cap cu tot ce-a întâlnit în cale şi a revenit în semnătură la numele Rădulescu (săptămâna trecută era Schwartzenberg, deja mă bulversează cadenţa asta), duduia Mihaela încearcă să se certe şi cu mine.

Dat fiind că am promis că nu mai vorbesc despre ea, iar eu sunt om de cuvânt, mă rezum la a-i ura drum bun şi trai liniştit pe banii “beţivului” şi “afemeiatului trăitor în orgii financiare” la Monte Carlo. Şi s-o sfătuiesc (pentru că are prea multe şi inutile cratime-n dotare, plus tz-urile de rigoare), ca de la novice la scriitor de succes, să ia cu ea în avion o carte de gramatică, da’ să n-o întoarcă de-a josu-n susulea, că se prinde lumea că doarme.

UPDATE: Despre “colegi”, numai de bine

Comentarii

comentarii

Similar Posts

245 thoughts on “Olivoar pe Croazetă! Don’t forget to write

  1. cred ca articolul asta f lung nu e scris de ea in intregime sau l-a scris in timp cumva …. pare din 2 bucati. Inceputul lui in orice caz este extrem de prost, ar pica cu succes si adminterea la Fac de jurnalism. In rest, evindet ca subscriu la cele mai multe dintre postari precum cele ale lui roxi, alien ..
    ma duc sa ma culc linistita, ca fufa asta cade mereu in picioare, (are ea deja o combinatie cu vreunul de se da cu masina pe circuit). Eu peste o sapt am nunta si in seara asta am fost la un botez, la cel de-al 3-lea baiat al unor priteni de-o varsta cu mine, 32 adica. Ei se pot lauda ca au facut ceva..
    Hai liberare!

  2. Eu…ma intorc in Romania Si cred ca este trist ce se intampla aici dar nu de nesuportat daca esti impacat cu tine insati/insuti si vrei sa schimbi lucrurile.Cred din toata fiinta ca lucrurile mari se fac in liniste si ca sunt multi oameni importanti care fac mult mai mult ca dna care ne oboseste si agreseaza (de este media atat de insistenta ? de ce nu ne gasim oamenii adevarati care ne inconjoara ?) si poate ca tu ne poti ajuta sa-i descoperim.Poate faci o emisiune despre oamenii de la tara unde traditiile au ramas ? Sau chiar despre oamenii din varii multinationale (un exemplu intamplat intr-o multinationala din Romania unde in cateva ore s-au strans cateva mii de euro pentru o colega bolnava de cancer -si nu de la oameni foarte bine platiti ci de la studenti juniori si care au renuntat intr-adevar la mancare sau carti …nu la o pereche de pantofi de firma sau la o geanta luxoasa!!) care sunt de buna calitate si promoveaza integritatea si normele morale sau depun eforturi sustinute in programe de voluntariat.
    Poate ca e greu de crezut dar eu am intalnit atatia oameni frumosi in Romania (nu mai vorbesc de Dl Puric care m-a facut sa ma simt mandra ca sunt romanca si sa inteleg toata durerea si “stra-mutarea” genomului nostru din cauza comunismului ,alaturi de Petre Tutea si N Steinhart ) ca sper cu toata fiinta in ceva mai bun si din acest motiv ma reintorc in acel “acasa” unde voi putea invata oamenii sa spere,in primul rand, iar apoi ca pentru a ajunge la stele e nevoie doar de o serie de pasi mai mici.Vino in ajutorul nostru Victor si ajuta-ne sa ne gasim si sa ne coagulam,ofera-ne exemple adevarate si nu ti pierde timpul cu radulesci in nevoie acuta de tratament pentru paranoia

  3. Domnule Ciutacu,

    Cred ca am gasit, in fine, raspuns vremurilor pe care le traim, contemporani cu dinastia Basescu si cu “doamna” (sic!) Tziganu, Radulescu, Banica, Schwartzenberg … si ce o mai urma !

    Traim, domnule Ciutacu, in plina sarbatoare de SATURNALII.
    In capul mesei, in mana cu paharul cu “apa sfintita” freamata de fericire “Saturnalicius princeps”.

    Stiti ce facea acesta in vremea lui Nero ? “Stabilea programul jocurilor si farsele ce urmau a fi facute, mai ales puternicilor zilei. Tot el le dadea mesenilor porunci cu tente comice, punandu-i sa execute cele mai bizare lucruri. Desigur, mesenii nu se suparau, indiferent la ce umilinte ar fi fost supusi, pentru ca o atitudine negativa din partea lor ar fi dus la infurierea lui Saturn. Salutul convivilor era „Io, Saturnalia!”, adica „slava lui Saturn”, zeul catre care romanii priveau cu melancolie, amintindu-si de vremurile de odinioara, cand toti oamenii erau egali.”

    Nu vi se pare ca am intrat intr-o bucla a timpului si ca vechea Roma s-a intors in noua Romania ? Si asta pentru ca in capul mesei stau, IPOCRITI SI IN PRAGUL NEBUNIE, BASESCU SI “doamna” (sic!) Tziganu, Radulescu, Banica, Schwartzenberg !!!

    P.S. Ierta-mi fie indrazneala, dar cred ca acesta tema ar isca oarece interes in “Vorbe grele”

  4. Mahalagioaica asta e prea mult bagata in seama!Cum se poate compara cu Nadia si Margareta Paslaru?Micuta Picasso a plecat cu familia de mic copil in SUA.Valoarea tigancei asteia e data de modul in care tine microfonul,lucru cu care s-a obisnuit de cand era prostituata guvernului.S-ar parea ca a uitat momentele de felatie de sub biroul lui Dan Iosif!

  5. singura concluzie e ca cei doi baieti de la matinalul A1 nu sunt prieteni, eu am asteptat cu sufletul la gura stirea: dani a impartit-o pe raduleasca cu prietenul sau…(nu stiu cum il cheama) sau menage en trois, in rest Boss, 140 de comentarii pt o moldoveanca? cred ca avem o problema la nivel national.

  6. Sincer fratilor astea deja nu mai sunt comentarii sunt deja frustrari.si cred din suflet ca tara asta e a tuturor insa nu ne merita pe multi.Uitati-va in presa noastra scumpa care pute deja de cati are pe paginile ei.Un sfat va dau: Daca nu va place ce face unul si altul schimbati fie pagina ziarului fie postul tv.Lasati oamenii sa isi faca treburile si nu mai fiti frustrati de ceea ce reusesc altii si voi habar nu aveti sa faceti./

  7. departe de a fi vreo fana a Mihaelei, o sustin din acest punct de vedere. si are dreptate atunci cand vorbeste despre majoritatea formatorilor de opinie din tara noastra. pentru ca voi, prin atitudinea voastra critic-negativista, reusiti sa ii alienati si sa ii frustrati pe toti cei fara o parere proprie. vor fi intotdeauna de acord cu voi, doar sa isi puna link-ul catre blog-ul lor in pagina de comment. e trist, si am scris si eu despre asta.

  8. D-le Ciutacu, îmi eşti simpatic – din ce-am reuşit a vedea pînă acum, pe la Antene şi chiar pe blog, puţin – recunosc. Fiindcă în alte părţi e plictiseală de zile mari, mă gîndesc să intru puţin în vorbă cu oamenii de pe aici. Nu cu matale fiindcă nu mă amstec în jocul vostru de persoane publice, formatori de opinie şi cum vă veţi mai fi intitulînd voi, potrivit mediateoriilor neo, post, hiper moderniste.
    Femeia asta – “Răduleasca” să-i spunem, pînă aflăm cum o mai cheamă, că nu cred că vine cu mîna goală din Monaco, n-o pune-o Skandenberg ăla degeaba în vitrina Europei – femeia asta, deci, se arată persecutată de naţia nerecunoscătoare. N-o dau pe psihanaliză – Freud ar face adevărate vrăjitorii, aici – ci constat că are două porniri contradictorii: e mîndră că s-a-mbogăţit prin propria-i muncă (vezi “autoportretul” formatorului de opinie căutat de firmele mari, pentru publicitate); e cătărănită că nu i se recunosc meritele culturale, pozînd în geniu neînţeles, rămăşiţe – poate – ale orelor de Română, de sub Pietrişica. Deh, al’dat’, pe-acolo le ţinea Calistrat Hogaş.
    De fapt, este înfrîntă. A luptat – “cu dinţii şi cu ghearele” – dar a capitulat neglorios, şi pleacă – acum – legată de carul (de aur, dacă vreţi) ultimului de pînă acum soţ al său.
    Olteneşte privind, cam legată sub căruţă pleacă.
    Aşa e lupta pe mulţi-mulţi bani, ca-ntre saci plini, unde mărimea chiar contează, al dracului contează – mai ales p’aci, în ţara care-i pute-acu’.
    Ce-ar fi de văzut în telenovela “Răduleasca”? Doar că protagonista nu e vreo eroină, doar un personaj construit de un nemernic de misogin este. Fiindcă suferă – sîngerează, aş spune – merită simpatia publicului şi o încurajare de la o eroină adevărată, Scarlette O’Hara: Şi mîine e o zi!

  9. Draga Victor, sunt de acord in totalitate ce spusele tale si i-as aminti Mihaelei ca avea ea o expresie: FEMEIA RUXAC, pe care ce-l mai bine si-o poate explica, uitandu-se in oglinda

  10. Va urmaresc de foarte mult timp, atit la emisiunea V.G cit si la aparitiile d-voastra la S.Z. Va admir mai ales datorita comentariilor d-voastra pertinente. Aveti perfecta dreptate despre aprecierile la adresa lui Basescu, a clasei politice, a vedetelor de carton fabricate de ziarele de scandal. In privinta articolului cred ca sunteti foarte ponderat cu aprecierile. Megalomania acestei persoane m-au facut sa nu ma mai uit la emisiunile in care apare.
    Cu respect.

  11. mie imi pare un pic rau,desi situatia ei se datoreaza unei singure persoane…Mihaela Radulescu…oricum nu e frumos sa ataci asa colegii de trust(cum a facut ea)…oricum cred ca sunt oamenii care nu se pot adapta la cerintele publicului,nu se pot rebrandui si astfel dispar…

  12. Ce mult imi place simplitatea cuvintelor cu care ai pus-o la punct pe aceasta diva a prostului gust, a parvenitismului si, nu in ultimul rand, a prostiei in forma pura. Ma intrebam cat timp ne va mai da lectii de viata o curva de doi bani, o analfabeta care nu a fost in stare sa termine nici macar IEFS-ul. Inca o data… BRAVO!

  13. E pentru prima data cand scriu pe acest blog 😀 De obicei subiectele sunt bine abordate si nu au nevoie de comment-uri suplimentare. Insa referitor la “subiectul” Mihaela Radulescu vreau sa fac cateva precizari. In primul rand nu cred ca doamna a ajuns sa fie asa de cunoscuta numai datorita calitatilor profesionale… Ar fi naiv cel care crede asa ceva… Sa ne amintim doar pictorialele sexy aparute, multe dintre ele, fix in momente in care cariera “divei” o cam lua in jos. Plus ca erau insotite aceste pictoriale de niste texte de o “modestie” de nedescris… Tin minte ca acum cativa ani spunea doamna intr-o revista ca: “se simte precum o vitrina plina cu lucruri valoroase”, si ca nu e “accesibila” oricui! o_O HA?!?!?! 😐 Iar acum vorbeste ea despre pitipoance??!?! Pitipoance care nu vor altceva decat lux, bani si sa apara la Tv-u eventual cat mai dezbracate?!?!? Sa ii aducem aminte “divei” cum arata ultimele ei pictoriale? Cu scene de perversiuni sexuale de genul: legata cu lanturi sau data cu vaselina pe fund in pozitie de “capra” ( saracul animal :)):D ). Si se apuca ea sa vorbeasca de pitipoancele din “noua generatie”? Alea macar au undeva intre 18-25 de ani si sunt tampe ca atata educatie au… Ea face 40, are un copil si apare in astfel de ipostaze, iar apoi vorbeste despre cum se strica televiziunea si “piata vedetelor” :)) Vai!… Se spune ca adevaratul caracter al unui om se vede in conditii de stres, la nervi, la izolare sau la aparitia unor idei contrare… La doamna “diva” s-a vazut din plin in ultima vreme adevaratul caracter 🙂 Numai bine!

  14. Idei generate prin tehnica Brinstorming (3 )

    Astăzi numai ideea unui ocultist :
    3. Formarea unei spirale umane în sens trigonometric,
    de 2250 km lungime(1,5 milioane de români goi care se ţin de mâini
    cu feţele spre exterior) pozată in centrul unui teritoriu de
    650000 kmp(75% nefolosit) care să capteze energia pozitivă
    cosmică prin “capătul” extern(TB) şi s-o concentreze prin capătul
    intern(MM) pentru anihilarea celei negative, este ultima şansă de
    lecuire(pace) a Afganistanului după tratamentul indelungat, fără
    rezultat, administrat, pe rând, de “madicii sovietici şi americani.”
    Actiunea să se desfăşoare în 06.06. a.c. cu aprobarea şi pe spezele ONU.
    Preşedenţia organizează şi cuantifică rezultatele (e o părere).

    P.S1 Nu se va apela la firme specializate.La final, urne mobile
    purtate de capetele spiralei, vor culege voturile pentru PE într-o
    veselie molipsitoare… de gripă porcină.
    P.S2 Mihaela ar fi bună la-mpins spirala !

  15. Victor, respectele mele. In sfarsit vine cu “hai sictir” la adresa acestei persoane disgratioase.

  16. Unde e femeia independenta din ea? Imi pare demna a fi desconsiderata pentru faptul ca accepta sa traiasca la Montel Carlo pe banii unui fost sot (pe care totusi la porcait) Cu otil cum ramane? A fost doar o manta pentru vremuri ploioase sau doar un madular tanar si vanjos care acum este dispensabil?

  17. Faptul ca va preocupa Mihaela Radulescu vizual,material si imaterial dovedeste ca Mihaela e fata desteapta …Cand a realizat ca bombitele si bombele posterioare sexy nu mai au efect,ca emisiunile ei dureaza de prea multa vreme ,ca insasi persoana sa dureaza de prea multa vreme in acelasi tipar …l-a luat de mana de Danut (sau Dani Fitil) ..l-a luat si in casa un pic etc …ceea ce a avut un efect al artificiilor de la nunti bazate sau serbari cu primari marlanasi si cabotini….
    Cand a realizat ca nu e ceea ce trebuie pentru romani si jurnalisti …ca toate “doamnele ” VIP beneficiaza de aceeasi atentie care le coboara in banal,derizoriu si vulgar ..Mihaela a trecut la bombe bagate in chilotii masculilor si femelelor jurnaliste sau colege de breasla
    incercand sa vada daca in chilotii lor se afla bastoanele de mari jurnalisti sau de vedete ..Pe partea feminina a cam avut dreptate cu bastoanele nemarturisite sau dorite ..Pe partea masculina fiecare are bastonul nativ sau dobandit prin “studii” …fiecare are bastonul pe care-l merita si care mereu il caracterizeaza …
    A incercat Mihaela sa vada daca in chilotii de mai sus se afla instrumentele gandirii intortocheate si romanesti ale amicilor sau inamicilor sai ..
    I-a mai piscat pe acestia de organele nationaliste ,emotionale si patriotarde ..si iata ca a reusit ..de vreme ce multi de aici ,multi din presa scrisa ,TV etc se ocupa intens si excitati de persoana sa …
    E mai tare ca Dan Diaconescu si OTV la care nu se uita nimeni dar pe care toti le comenteaza ,le critica in cunostinta de cauza …
    Ciutacu face parte din strategia ei profesionala cred…nu era Ciutacu nu aveau incercarile,demersurile Mihaelei sare si piper ..fiindca mereu VIPurile ,inclusiv cele din politica vor avea nevoie de un Ciutac pentru a ridica stacheta si procentajele profesionale ….
    Ca noi astia de aici ,virtuali nu contam in aceasta ecuatie propusa de Mihaela ..contam toti numai in fata calculatorului sau a televizorului langa sotii,amante etc atunci cand privim si ascultam incitati si excitati intelectual si nu numai pe Ciutacu si Mihaela Radulescu …cand ne manifestam fizic si intelectual ..potenti ,impotenti …intelectuali,patrioti etc judecand ,evaluand pe Mihaela si Ciutacu dupa tiparele propriei noastre persoane si propriilor criterii de valori ….
    Lasati gargara si vrajeala voi care intrati pe bloguri …aici aveti posibilitatea sa fiti curajosi ,reali in virtualul milostiv cu cei “bogati” cu duhul….Ca Romania nu e a noastra …e a politicienilor si a urmasilor urmasilor lor ..pana ii vom pune la colt , ii vom educa si cuminti …Pana aveti curajul asta aveti liber la Radulescu,Ciutacu etc etc ..pana atunci Ciocu’mic ….cu patriotismul si dragostea pentru eterna si fascinanta Romanie

  18. ce magarii oribile pot sa spuna barbatii frustrati… n-am crezu ca se pot “screme’ asa de tare dar, asta e, au dureri mari cand dau de femei realizate… Nasol moment baieti,tare nasol pentru voi,pentru ca Mihaela se duce frumos la Monte carlo sa se dea cu barca pe mediterana si voi ramaneti ( toti ) la actualul serviciu… Cred si eu ca sunteti turbati!

  19. stie cineva care este numele ei de fata, de a hotarat latura sa pastreze numele de Radulescu, de la primul ei sot?
    Gandesc , ca era greu sa se descurce cu vreun nume gen,pielelata, sau gauoaza.

  20. Ma enerveaza:
    1. Ca se da virgina;
    2. Ca n-are argumente solide;
    3. Ca se lauda;
    4. Ca acuza pe cine nu trebuie de niste fapte total deplasate din contextul actual.

    Mai bine ramanea jumatate goala, incercand sa-i faca pe fumatori sa se lase de viciu.

    PS: Scrie ca o adolescenta de 15 ani care nu s-a prins inca (sau nu vrea) cum stau lucrurile in tara asta.

  21. acuma dle ciutacu ce poti spune daca ati lasato sa va injure in ziarul la care sunteti redactor sefe amuzant iar daca “diva” a vazut ca merge si asa in trustu asta de ce sa nu continue, astept sa o vad la “vorbe grele” rostind cateva cuvinte grele din popor, fascinanta tara in care traim, da stai ca nu inteleg asta cu donatiile si caritatea, Dumnezeu ne indeamna sa ne iubim aproapele ca pe noi insine si daca treaba ar sta asa nu ar exista “donatii si caritate” ar exista doar firescul convietuiri umane, iar astfel de gesturi nu sunt o lauda pentru nimeni cu atat mai putin pt oameni instariti!

  22. Buna dimineata
    Cate cuvinte am voie sa postez ca sa nu fie stearsa postarea si sa ma incadrez in formatul blogului?
    Mi s-a sters postarea mea prea labartata probabil …De fapt in esenta era : Mihaela Radulescu e Ciutacul cu fusta al jurnalelor si TVurilor noastre cele de toate zilele …si poate face ce vrea si cum vrea cu muschii sai de peste tot …Nu se prea potriveste ca un jurnalist barbat sa plece in Monte Carlo cu o femeie potenta financiar sau pe banii ei ..Singura varianta ar fi unul cu Dna Tatoiu ..dar cu ea nu prea tine …ca e isteata foc …In schimb dobitoci sau derbedei cu bani masculi sunt pe toate drumurile asa ca doamnele jurnaliste sau nu pot fi tentate oricand ..si pot reusi..Fiind femei pot fi si agresate jurnalistic ,pot fi intoarse pe toate fetele ..Mihaela probabil din finete nu a ramas in pozitia aia cu posteriorul la respectivii..pentru a le pune la dispoozitie parti mai rotunjoare si mai apetisante de rontait …
    De aia cred ca e bine ca jurnalistii patrioti sa incerce sa urmeze indemnul lui Mihaela ..si sa se lase de fumat …
    Toate cele bune amici si inamici ai lui Mihaela

  23. Scuze,scuze ,mii de scuze Dle Ciutacu ..Cand am intrat nu mi-am vazut postarea …Incerc sa provoc aici mici si fierbinti discutii despre rotunjimi ,patriotism si jurnalism …Daca era mai devreme puteam sa ne tavalim in vorbe usoare sau grele si cu Andreea Marin ..Zana avioanelor si rachetelor …de tenis ale lui Tiriac ..care probabil a aterizat fortat pentru ca Tiriac ii dadea cu tzaraita gaz pentru zborul sau deasupra cucului ….din economie sau din cauza varstei …
    Care Andreea ajunsa din nou in faza inocentei din anii de liceu se da gratios la Mihaela cea libera si naravasa..din invidie ca nu mai poate urca pe Himalaia fara riscul ca Elvis Liceanul sa nu-si acordeze chitara de posteriorul sau din reclama …”mancati sanatos si fara riscuri”
    O zi frumoasa la toti

  24. Ciutacule,
    te consider un om inteligent, da’ zau daca inteleg asta: de ce-i dai apa la moara? De ce o mai bagi in seama pe fiinta asta fara Dumnezeu? Si-a negat religia pentru a reveni apoi la ea, iar acum tot ea e nemultumita ca o critica lumea. Nu vezi ca vrea circ? Las-o in pace, ai lucruri mult mai bune de facut, iar aceasta patzachina cu aere de vedeta-diva (de parca n-avem destule) sa se duca unde o vedea cu ochii. Vorba chinezului: see if I care!
    Chiar nu mai vreau sa o vad la tv, in ziare, reviste, pe pet sau pe aiurea, ca n-am nici o traire cand apare. Sa fie sanatoasa cu binele pe care l-a facut, dar sa ne lase in pace acum.
    Dupa parerea mea are doua variante: la sapa (in fundu’ curtii, de unde a venit) sau la Monte Carlo (de unde sa nu se mai intoarca).
    PA!

  25. E CLAR .NU E SANATOASA MINTAL. MAI ARE SI UN COPIL CARUIA NU STIU CE EDUCATIE II VA DA .DRUM BUN FATUC-O SI TE MAI VEDEM PRIN ROMANIA CAND O SA TERMINI BANII CA AICI TI-A MERS ,DAR AFARA NU PREA CRED.MULT NOROC

  26. Domnule Ciutacu,
    chiar pleaca duduia? ca la cat este de indarjita, mai ca imi vine sa cred ca nu se sa dusa!
    Doamne ajuta! Sper sa nu se mai scrie despre ea. Niciodata, niciodata!

  27. Se pare ca numele ei de familie era Tiganu, (de la etnie). Voi stiti altceva?

  28. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ati fost la vot?Eu ma mai gandesc,nu ma hotarasc…Poate imi dati un sfat,un impuls…
    Va doresc o saptamana frumoasa!

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  29. imi place ca zici ca esti “om de cuvant”, dar in tot textul asta ai ironizat-o de vreo 26448 de ori… tu ce intelegi prin “a vorbi” despre cineva? habar n-am ce-a scris ea, ma refer doar la faptul ca te crezi om de cuvant.. sau poate era o ironie si sunt eu proasta si nu m-am prins…

  30. sincer?! ptr mine de ex, e un lucru benefic ca pleaca ptr mine cel putin, si poate si ptr altii.
    a expirat de mult dna Radulescu. defapt a fost vreodata valabila? face atat caz de prestatia ei si de realizarile ei… stiti cum e cu ala de vorbeste mult da’ face putin, sau gaina care codcodaceste dupa ce a reusit sa scoata un ou..
    drum bun, si ramai acolo, caci avem nevoie de tine.. acolo, nu aici. cel putin o sa fie liniste
    succes dna Radulescu, dar sa nu-i omori si pe aia cum ai facut-o cu noi, ca aia chiar nu au nicio vina.

  31. sa traiesti nea Victore;daca vrei sa asculti un sfat amical te rog nu mai intra in polemici cu starlete de genul acesta pt ca valoarea ta intelectuala este mult mai ridicata.las-o in amarul ei de patzachina mai avem destule .sa plece odata

  32. Salutare tuturor!

    M-am saturat si eu, ca majoritatea, de ‘subiectul’ Mihaela Radulescu. Nu pot crede, insa, cat de naivi suntem, cateodata. Sunt pe aici tot felul de comment-uri, si pro si contra Mihaelei.

    De ce sa o lasam in pace si sa nu ne spunem parerea despre ea, cand ea a jignit TOT poporul roman (cititi ultimele ei mesaje din ziare sau de pe blogul lui Dani)? M-a jignit rau si pe mine, si pe tine, pe toata lumea, s-a legat de cei care scriu pe bloguri, cei care lasa comment-uri prin ziare, etc. Am citit ce a scris, am vazut-o in emisiune la Eugenia Voda si m-am convins: este NEBUNA, DEMENTA, in adevaratul sens al cuvantului, adica are nevoie de tratament, de psihiatri. Va puteti da seama ca e nebuna (pur si simplu nu mai judeca, mi-e mila de baietelul ei) din faptul ca vrea sa dea impresia Romaniei ca pleaca de bunavoie si ca tara pierde o mare valoare; in realitate, pleaca pentru ca nu mai este dorita de trustul Intact si pentru ca Elan i-a impus sa creasca copilul in casa lui, la Monte Carlo (da, vorbesc serios, e o chestie legata de religia lui, dupa divort, tatal hotaraste unde va sta fosta nevasta ca sa aiba grija de copil).

    Mi-as dori tare mult sa nu mai vad la TV: manelisti, Nikite, Magde, Fernanzi, Pitici, Aline, Columbence, Bahmutence, etc. Nu mi-as dori asta pentru mine neaparat(ma uit f putin la TV) ci pentru oamenii care nu au bani sa isi petreaca altfel timpul, decat in fata TV-ului, pentru copiii nostri, pentru parintii nostri care se prostesc tot uitandu-se la OTV. Mi-as dori ca televiziunile sa faca emisiuni pentru a-i cultiva pe romani, pentru a-i face mai buni, nu pentru a-i indobitoci.
    Va pup pe toti si scuze ca am scris cam mult! 🙁
    Adriana

  33. Foarte bine ca s-a gasit cineva sa-i mai reteze din aroganta pe care o afisa in ultima vreme .Domnule Ciutacu ai avut si ai perfecta dreptate cand rostesti “Vorbe grele ” la adresa celor care au uitat de unde au plecat .

  34. Poza era suficienta!
    Ce-mi plac divele astea sofiste in budoar sau pe geamul tractoristului… E belea!

  35. A, si se vede clar cine are argumente si cine nu. Cand incepi sa te legi de gramatica, de rude sau de poze din reviste, in loc sa raspunzi punctual, le faci pe plac unora dornici de scandaluri. Doar atat.

    Si incep sa cred ca Romania e o tara de imbecili intoleranti. Daca e femeie inseamna ca e pipita? Daca a avut succes e pentru ca a facut sex cu barbati (singurii care pot avea succes pe cont propriu) bogati? Ma uit la cei care comenteaza si ma iau cu mainile de cap. Ca barbat, mi-e rusine de ce citesc aici. Ne faceti de rahat, dragi comentatori.

  36. Ai nostri tineri si-au facut icoane
    Din interlopi cu BMW si manelisti.
    Poarta la piept fotografii cu fotbalisti
    Si “dive cam purii”, cu silicoane!

  37. nici de fatza ta nu-m place…da’ despre raduleasca pot spune ca-i o tarfa ordinara cu harfe de vedeta.

  38. Concret, in ce mod v-a lezat femeia aceasta? Am impresia ca sunt prea multi care profitand de accesul la internet gasesc ocazia sa-si verse frustrarile crancene si nelimitate. A nu se intelege gresit cum ca as fi o aparatoare a Mihaelei Radulescu. Nici nu o apreciez, dar nici nu imi permit sa blamez si sa jignesc o persoana doar pentru a-mi satisface ego-ul frustrat si moralist.

  39. Pfoai de mineeeee…absolut remarcabil articol in Jurnalul National. Ala e text de salvat, pus deoparte si revenit la el cand trebuie. M. Badea spunea bine ca noi suntem altoiti cu ADN de campion din cauza ca NU am carat-o din Romanica. Micuta Picasso, auzi. Aia mi-a placut. Tanti Radulescu! Picasso insusi a bagat precum MIG-29 si pe urma a inventat cubismul, nu invers :))))))
    Dupa care: Nadia Comaneci a uschit-o inainte de a avea motive sa fie scarbita de meandrele cotidiene de astazi. Anume, cica inainte de revolutie cu vreo cateva saptamani.
    Si Alina Puscau? Ganditi-va la expresia fetei lui Badea cand zice “poftim?!” Cautati pe Youtube, nu e in stare sa pronunte “coreografa” (a zis coreografista, dupa cateva incercari). Nu draguta, aia e buna si cam atat. Sa fie sanatoasa, nici o problema, da’ M. Radulescu baga stramba ca astea sunt femei frumoase si DESTEPTE. Ca si la ea, or fi, da’ nu se vede.

    Motiv sa ma iau de ea? Aroganta, de exemplu. A pierdut de multisor contactul cu realitatea de pe strada. Are obsesia imaginii – oricine oriunde comenteaza oricat de putin negativ despre orice face ea, imediat se inflacareaza. Asta pentru ca imaginea ei trebuie sa fie perfecta, pentru ca de acolo scoate bani. Si cand isi da replica, o face intr-un mod atat de arogant incat lumea doar trece in revista faptul in sine si trece mai departe, pentru a nu cadea in groapa cu material tabloid.

    Daca atat a stiut, sa se care, sa fie sanatoasa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.