Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Oare mi s-o fi înmuiat subit? Arţagul, bă!

Oare mi s-o fi înmuiat subit? Arţagul, bă!

SCRIPTUL SI INREGISTRAREA EMISIUNII

Deseara va astept, impreuna cu Mihai Gadea si cu domnu’ nea Valy Stan, la Sinteza zilei. Sa vadem daca mi s-a inmuiat, dupa sarbatorile de iarna, tonul la adresa Tiranului si a coalitiei de guvernamant care cica ar cuprinde si PC. Ca asa am inteles, din scrierile filosofilor agramati ai Netului, ca ar trebui sa se intample.

UPDATE: Hai ca suntem frenetici. Vlad a scris azi noapte cel mai lung text al lui.

ULTIMA ORA: Mircea Cuzino Stanescu s-a sinucis. Va e bine acum, sacalilor de televiziune? Sunteti multumiti de voi? In loc de un mort, aveti doi. Mai e nevoie de vreunul ca sa va iasa la numar victoriile “jurnalistice”? Ati facut destula dreptate?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

62 thoughts on “Oare mi s-o fi înmuiat subit? Arţagul, bă!

  1. Aleluia! De cateva ore tot accesez programele, doar-doar m-o lamuri careva daca incepeti diseara! Dl Gadea a zis, dragu’ de el, in decembrie, ca ne revedem pe 5, da’ mai stii necazu’?! Acuma pot sa astept linistit sa vad cum nu vi s-a muiat nici sub it nici sub altceva, niciunuia, nimic! Dar mircea?!

  2. Oupssss ! Asta este o veste neasteptata.Totusi,sint tare trist deoarece Sinteza fara domnul Cristoiu nu cred c-o sa mai fie ce-a fost.Sint tare deprimat de chestia asta.
    Si dl.Ciutacu si dl.Stan dar si ceilalti dadeau culoarea lor emisiunii.
    Dupa gustul meu,niciunul nu era sarea si piperul cum era maestrul.
    Infine…nu le poti avea pe toate in viata.
    Deci:marele circ,sa-nceapa !

  3. @Cetateanu Turmentat & Mos Califar: eu zic sa nu va grabiti, ca nu e cazul

  4. O fi fost zile de sarbatoare? Pentru cine? Pentru mine, NU! Fara “Sinteza zilei”, “Vorbe grele” si “In gura presei”… n-a fost nici o sarbatoare. La multi ani, dragilor!

  5. @Cetateanul Turmentat,
    Exista oarece diferente cu tot respectul mau fata de imparat.Hai sa fim,oleaca,seriosi.Nu poti inlocui un Rols cu-n Ferari.Sa zicem.

    @Mos Califar,
    ca bine le zici bre !

  6. Bine ati revenit in noul an…chiar va duceam dorul. Si daca nu ti s-a muiat (artzagul bre) mi-ar placea sa aud ceva despre ce scrie azi pe blogul lui vicepresedintele comisiei juridice a Senatului, senatorul PDL Urban Iulian: “Paralela intre Hitler si Tzipi Livni (ministrul de externe israelian)”. Iar postarea se incheie cu urmatorul citat apartinand Muftiului Ierusalimului: “Declar un razboi sfant, fratii mei musulmani! Ucideti evreii ! Omorati-i pe toti!”.

  7. E un fel de-a spune ca nu ti s-a-nmuiat Victore,in felul asta ai facut si-un binevenit Promo…Badea revine si el dupa 23 h?

  8. @Victor

    Nu inteleg o chestie. Si Realitatea si A3 ne tot dau informatii despre cat e de bogat guvernul asta. OK.
    Ce nu e OK este ca in top nu apar niciodata Videanu si Blaga.
    Ai vreo explicatie?

  9. Bine ca reveniti, parca a trecut un an !(a si trecut de fapt). Buna observatiile cu unii forumisti ! Asa este cum bine a observat un tip care a scris inainte -parca, parca, ar trebui sa fie si dl.Cristoiu (o sa-i simtim lipsa).Dar,cine stie…dat fiind atitea subiecte “fierbinti”, poate vine din cind in cind. Cunosc pe cineva (f.apropiat mie),care de cind nu v-a mai vazut, este f.nervos cu nervii!Asa ca, haideti, va asteptam!Cu mult drag…pt.”tonomatele” istete !

  10. Sa inteleg ca Stan si Gadea te-au luat pe post de breloc ca sa le aduci noroc in noua formula si deasta te-au invitat in prima editie?
    Sper ca vii dupa vacanta in plina forta si ca o sa te deslantui analizand noul guvern si intalnirea lor din 1 ian de la Sinaia
    Pe locuri…fiti gata…RAZBOI

  11. @Nana: da, nici nu stii de cand asteptam sa ma remarce Gadea si cu Stan:)

  12. Poate revine si Mircea… Il asteptam si pe el.Baiatul asta este atit de plin de verva si spumos…Ce mai, va asteptam pe toti ! Ne-ati lipsit. Ne-ati lasat in bicisnicul asta de Bucuresti, fara strop de savoare si sclipire…Ma refeream la savoarea cuvintelor si la sclipirea mintii. Hai, veniti !

  13. Buna seara d-le Ciutacu,
    Bine ca reveniti diseara la Sinteza zilei.Parca asteptam eu sa se intample.Nu puteti nici-unul sa stati deoparte de ceea ce se petrece;nici chiar d-l Cristoiu-parca vad ca dupa ce trece ianuarie(cand a zis sigur ca nu vine),sigur il vom revedea .
    Va doresc o seara buna!
    Cu mult respect,
    IoanaP

  14. S-a terminat cu sarbatorile, mai am totusi cateva zile de stat acasa, asa ca faceam o plimbare pe net. Tot auzisem despre “Biblioteca digitala europeana ce cuprinde patrimoniul cultural european” – http://www.europeana.eu – asa ca hai si eu sa vad ce e pe acolo. Conform la ce auzisem, ar trebui sa fie pe ea deja 2 milioane de lucrari iar din 2010 vreo 6 milioane. Nu numai carti in format digital ci tot felul de opere de arta.
    Bun, intru pe ea, aflu ca datorita traficului imens de la lansarea in noiembrie, 1 milion de afisari pe ora, a fost oprita si relansata de curand la sfarsitul lui 2008. Deci este de succes.
    Ca fan Dumas dau imediat cautare Dumas si apar cartile lui, portrete etc. Bun, chiar imi place Europeana asta. Ia sa vad daca dau cautare Romania ce imi apare ? Pai din cele 12 rezultate de pe prima pagina 10 sunt poze din 1990 despre copiii din orfelinate si cei bolnavi de SIDA !!! Deci asta e patrimoniul cultural romanesc ?
    Ok, ma enervez si dau cautare “France”. Nici o poza pe prima pagina ci niste documente de ordin istoric, tratate, declaratii ale regelui etc. Dau cautare “United Kingdom”, apar monumente arhitecturale si alte chestii. Hai sa incerc cu un vecin, si pun “Hungary”, apar rezultate despre Revolutia anticomunista maghiara ! Dau “Bulgaria”, apar timbre, un tablou si alte chestii.
    Cum vi se pare ? Adica in punctul in care incepand de acum milioane de europeni vor cauta tot ce tine de cultura asta este fata Romaniei ? Chiar asa ne batem joc si nimeni nu raspunde ? Noi nu participam la acest proiect ? Ba da, vad ca au ca partener “Institutul de Memorie Culturala” – institutie publica extrabugetara in subordinea Ministerului Culturii şi Cultelor !
    Buuun, adica numai bine nu e, dar ma mai trece un gand ca sa vad cat de tare e durerea in cot la noi. Ia sa verific: tastez http://www.europeana.co.uk, rezultatul este ca te trimite la europeana.eu, tastez http://www.europeana.de, acelasi rezultat, http://www.europeana.fr, normal ca la fel, http://www.europeana.it, la fel, http://www.europeana.com, aceeasi chestie. Normal, sa nu se complice tot europeanul sa retina “.eu” ci sa stie domne bat “europeana . domeniul din tara mea” – ca la google – si intru pe biblioteca europeana. Hai sa batem si http://www.europeana.ro ! Ce credeti ? Apare un site ok, cu informatie europeana, numai ca nu este biblioteca europeana ! Adica pe noi nici macar domeniul nu ne-a interesat sa-l luam !
    Alo, Ministerul Culturii ! Alo ! Domn ministru ca tot sunteti tanar si poate aveti idee ca digitalizarea este viitorul ! Alo, pai nu se ia nici o masura ? Ia dati mataluta o cautare pe europeana.eu “Eminescu” – chiar este normal sa apara doar patru documente, si alea in maghiara ? Ia dati “Caragiale” – apare unul tot in maghiara !! ia mai incercati si altele, nu va prinde asa un sentiment de rusine ? Chiar nu puteti sa cumparati http://www.europeana.ro ca la toti ceilalti ? Sau mai usor este sa aruncati bani pe fereastra spre proiecte la care vin 20 de oameni. Chiar nu va da de gandit 1 milion de afisari intr-o ora ?

  15. @Luca Mirela: v-am postat acest comentariu din respect pentru lungimea textului si fiindca, totusi, se refera la o problema culturala, nu politica

  16. Victor,
    Nu cred ca ti s-a inmuiat nici subit nici nesubit! Artagul, normal. Ce altceva? Si asta pentru ca echipa castigoare nu se schimba niciodata! Cel putin, io asa am invatat….

  17. Victore baga si tu ceva cu agentia la sinteza. Vad ca Sarbu a dat la intors siveco(invers se citeste ‘o ce vis’). Ai putea incepe cu un slogan ce apare si la mine pe blog: ‘Gasi-mi-ai parcela!’.
    Am uitat: La multi ani cu sanatate!

  18. Stai inca bine cu sangele! Sa vedem cum stai cu artagul! Ar vrea ei!Da cu tonomatu ce faci?

  19. D-zeu sa’l ierte!!! Numai gandul de a fi in pielea lui SRStanescu ma inspaimanta! Si dusmanii sa fie feriti de astfel de nenorociri!

  20. Hai, bine ne-am regăsit! Şi vorba cuiva, apropos de înmuieri: lungă şi moale sau scurtă şi tare? Răspuns corect: da.

  21. D-zeu sa-l ierte. M-am ingrozit si eu de stirea cu accidentul dar nu trebuia sa-si curme viata. Am si eu un baiat si ma gandesc ce-o fi in sufletul unui tata care-si pierde astfel copilul. Prof.Soporan de la pesedeul de Cluj si-a pierdut doi baieti pe Feleac din cauza unui tip care intrase pe contrasens. Cumplite situatii!

  22. D-le Ciutacu,
    Ce tragedie marcheaza familia d-lui Sorin Rosca Stanescu…
    Dumnezeu sa-l ierte pe fiul sau ,dar de ce a facut asta?!Nu trebuia sa-l sperie justitia-isi facea pedeapsa,cata era.
    Cati marsavi avem in tara asta care incalca tot si nu se tem de nimic?Astia nu se sinucid, omoara ceva in noi in fiecare zi si nu-i pedepseste nici dracu’!
    Iertati-ma,dar sunt consternata de gestul d-lui Stanescu.Inca o data,Dumnezeu sa-l ierte…
    IoanaP

  23. Toti dobitocii comenteaza moartea sarmanului si sapa si fac tot felul de afirmatii stupide. Pe site-ul antenei 3 sunt tot felul de marlani ce-l numesc ‘Ceausescu II’ …
    Sper macar o parte din media sa-si asume responsabilitatea si sper sa nu doarma macar noaptea asta… Deontologilor!!! (vb lu’ Badea)
    Dumnezeu sa-l ierte! Condoleante familiei!

  24. In noianul de dizgratii din ultima perioada, intr-o ora…., filonul abia ca se viguroseste. Trebuie sustinut apetitul prin tonomat. Sper ca nu e varianta de rezerva!!

  25. Merci – nu gasisem alta solutie sa trompetez si eu chestia asta care m-a scos din sarite si vad ca nimeni nu o vede – scuze ca nu am fost pe topic – un an 2009 excelent

  26. Va luati de deontologi? pai se poate? Ieri imi venea sa sparg televizorul… Mutam de pe un program pe altul si cand an ajuns la Realitatea era madam Cretulescu care critica nesimtitii din trafic, propunea inasprirea pedepselor, bla-bla si avea imagini filmate de ea, din masina, in care aparea si un nevinovat aparat antiradar, iar eu am ramas cu intrebarea de ce are antiradar? ca sa depaseasca viteza? pai atunci de ce mai face rubrica respectiva? cat de gros are obrazul?

  27. Victore, te vad si mai ales aud acum la sinteza zilei si concluzia e ca… sigur ti s-a inmuiat subit… ma refer la comentariile despre moartea lui mircea stanescu ca victima a presei.. serios? dar tu cand te chinui sa faci dreptate la tv si pe blog ce faci? nu victime?.. altfel te apreciez, ca esti destept, dar esti un tip destept imnuiat subit

  28. De ce sa fie presa vinovata pt moartea d-nului Stanescu ? Sotia lui Adrian Paunescu n-a fost supusa presiunii ? De Nistorescu vad ca se uita incet incet ca are relatii nu ? Fie vba intre noi, scapa cu suspendare asa cum se intampla cu cei mari .

  29. Io nu cred ca s-a sinucis…Si nici nu cred in faze de genu ” L-a coplesit vina…” . Asa cum au luat atatia altii cu suspendare inaintea lui, lua si el la fel… Sau daca nu era vinovat…putea sa demonstreze ( nu ca n-ar fi trebuit sa demonstreze altii cum ca ar fi vinovat mai intai)…
    Faza cu sacalii de televiziune e cam deplasata…dupa parerea mea…
    Nu cred ca un post de televiziune poate convinge pe cineva sa se sinucida…
    Daca era ashea… Basescu era mort de mult… Din vina voastra :d

  30. @ Victore…slabuta Sinteza in seara asta,slabutza rau…nu stiu ce audienta,ce astea dar o da rau Gadea de gard daca continua cu toanele muzicale ale lui Stan sau divagatiile din alte emisiuni de divertisment,politica subtire de tot,deja mi-e dor rau de Cristoiu.M-am dus la deontologi unde crede-ma dadea show POLITIC nimeni altul decat prietenul Medelin.Dar uite ca Badea a salvat seara Antenei 3,bravo lui,asta sta pe picioarele lui

  31. @Molko: de kiki, de miki, d’aia
    @elisa: eu nu fac dreptate nici pe blog, nici la tv. emit opinii si atat.
    @SantoS: n-aveti voi, portocaliilor, norocul asta; deocamdata.
    @johnson: repet a mia oara ca la Sinteza zilei sunt doar invitat.

  32. Cam ciudata afirmatia cu sacalii din presa. Sa inteleg ca doar A3 are voie sa injure oameni (“asculta la mine, ba boule” citat din laptop) sau sa comenteze negativ in fiecare zi tot ceea ce fac unele persoane. (nu pun in discutie daca criticile sunt meritate sau nu). Sau trebuia sa se taca malc si mers pe burta? Nu cred ca prin acest gest s-a facut dreptate, nu ma bucura dar nu cred ca presa are vreo vina in aceasta tragedie. Ca unele relatari au fost partinitoare, este adevarat, dar chiar nu sunteti persoana care ar trebui sa deplanga aceasta situatie, avand in vedere emisiunile dvs. care “mustesc” de subiectivism. ( PS. Nu e de condamnat ca aveti emisiuni subiective si e dreptul dvs. de a va exprima simpatiile si antipatiile.)

  33. Cu durere in suflet va aduc la cunostinta urmatoarele: in data de 5 ianuarie 2009, in jurul orelor 22 si ceva, la domiciliul subsemnatului, desi televizorul meu era pornit pe antena 3 si ar fi trebuit sa urmaresc o emisiune despre retrospectiva politica a anului 2008 sau ceva in genul asta, ma aflu in situatia de a recunoaste si a imi asuma intreaga responsabilitate pentru faptul ca nu am reusit sa urmaresc toata emisiunea.

    bucatica de punctulet de rating care imi revine nu mai este a dumneavoastra, deoarece a cintat unul cu capul mare si m-a adormit, desi televizorul a ramas pornit in continuare.

    sint constient despre faptul ca este evident ca nu sint obigat sa privesc emisiunea la care ati ascultat si dumneavoastra muzica cintata de crosby, de sinatra si apoi de ala cu capul mare.

    momentul in care a trebuit sa ascult si a doua melodie interpretata de cea mai calda voce din laptopul lui stan a avut asupra mea efectul de ceapa. nu, n-am plins, m-a luat somnul.

    va rog respectuos ca pe viitor sa participati cu acelasi talent si la alte emisiuni ale antenelor, ca tare bine imi prinde sa adorm devreme.

    sa va explic care este fenomenul. daca nu ati participa dumneavoastra evident ca nu as comuta televizorul pe acel post, eu fiindu-va un fan declarat care va urmareste cel putin o emisiune din cind in cind si uneori. daca in cadrul emisiunii e si cu cintecele de nani nani cu atit mai bine.

    in continuare cu stima si pretuire

    al dumneavoastra

    nenea cosmos

    ps> daca as putea gasi pe youtube mai multe cintecele cu gidea as ramine indatorat. are o voce asa de calda… pe cind un cd la jurnal?

  34. Dl. Ciutacu, o prestatie plina de subiectivism si patetism ieri seara, vis-a-vis de subiectul fugitului de la locul crimei.
    Daca era unul dintre “inamicii” dvs. cu siguranta nu aveati aceasta atitudine. Mie imi pare foarte fireasca sinuciderea lui.
    Dupa ce ca nu a fost in stare sa-si asume fapta, a determinat-o pe pustoaica aceea sa-i care povara lui.
    Se numara printre smecherii cu masini puternice care se comporta ca niste tembeli. Unde s-a produs accidentul? Pe linia tramvaiului. Cati smecheri fac acest lucru – adica sunt pericole sociale? Foarte multi!
    Nu ma bucur ca a murit, insa un om fara coloana vertebrala se indoaie la cel mai mic hop.
    Ma gandesc ce va pati pustoaica aceea, pentru ca a fost acuzata de complicitate.

    Dumneata spui ca trebuia sa-l lase presa in pace, ca justitia sa-si faca datoria. Pai daca nu s-ar mediatiza cazurile acestea am vedea pe soselele Romaniei numai smecheri si morti pe trecerile de pietoni.
    Erai bun la inceput, pentru ca nu lasai subiectivismul sa-ti inunde inteligenta. Din pacate, asa se intampla cu toti, de ce ai fi fost dumneata o exceptie, nu?

    Sa-i fie tarana usoara, iar cei ca el sa gandeasca de 7 ori inainte de a matura in calea lor tot ce intalnesc, iar daca au comis-o, sa-si asume fapta.

  35. Ma enervezi, Ciutacule. De fapt, ma enervezi din ce in ce mai putin. Era o vreme cand ma agasai rau (“Cine mai e si asta?”). Totusi, asta nu ma impiedica sa te urmaresc. Cresti. Te scuturi de zgura. Ma enervezi ca incepi sa-mi placi (nu e o declaratie). Cand am timp, te citesc. Cand n-am timp, te vad la TV. Uneori adorm, dar pentru asta e vinovat Gadea. Asta ma enerveaza rau (e o declaratie). Si ma plictiseste. Si n-are nicio sansa sa se redreseze in fata mea (he, de parca i-ar pasa…).
    In sinteza,
    Ganduri bune si vorbe sincere ! La multi ani !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.