Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > O mare flegmă regimului portocaliu…

O mare flegmă regimului portocaliu…

Scriu aceste rânduri cu mai bine de şase ceasuri înaintea prezumtivului mare menage a trois live. Cred că, indiferent ce se va întâmpla, nu se poate răsturna spectaculos clasamentul. Să dea Domnu’ să mă înşel eu! Cu toate acestea, pentru prima oară din 1996 încoace, voi vota la prezidenţiale. Am făcut-o şi la locale.

Unicul lucru care mă mână din casă, cu excepţia obligaţiilor profesionale, e dorinţa de a da o mare flegmă din călcâi regimului portocaliu, stilului portocaliu de a face politică, parveniţilor şi curvelor portocalii, aproximativilor portocalii şi, în general, lui Băsescu şi atmosferei irespirabile pe care acesta a generat-o. Dat fiind că la locale mi-a ieşit exact aşa cum am vrut, cred că merită să mai fac, fie şi din pură superstiţie (dar în total dezacord cu postulatul imbecil cine nu votează nu contează şi n-are dreptul să se plângă), încă un efort. Măcar să ştiu că mor pe picioare.

    [poll id=”x”]

Nu voi vota, însă, la referendum. N-am ciungă-n păr să fac jocurile lui Băsescu.

P.S. Dacă binevoiesc favoriţii (3, 5 sau câţi o da Allah cel Mare) să se vadă la Casa Poporului, la ora 21 sunt la Gabi Firea-n studio. Dumincă, de la ora 20, particip la ediţia specială realizată de Mihai Gâdea. Până înainte de turul doi de scrutin voi face emisiune (botezată abuziv de CNA) electorală. După alegeri şi până la sfârşitul anului 2009, încerc s-o readuc la normal. Pentru 2010 mă mai gândesc.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

291 thoughts on “O mare flegmă regimului portocaliu…

  1. “Postacii liberalilor” alcatuiesc majoritatea cititorilor tai, d-le Ciutacu.
    Ne pare rau daca nu putem fi toti “postacii lui Geoana” si iti provocam dezamagire (tie si -probabil- Oanei Dobre).
    Intr-o singura privinta te sustin: SA MEARGA DRACULUI LA VOT!Sa nu se mai dea cocosi pe bloguri…ca dupa aia sa se autointituleze victime ale regimului!
    Numai bine!

  2. FuXI,infatisarea,aspectul fizic ti-l da DUMNEZEU;daca totul s-ar rezuma la asta,ar trebui sa avem un sef de stat tanar,chipes,musculos sa ne mandrim cu el si sa-i eclipseze pe ceilalti;dar,nu merge asa.

  3. @Alien: sunt convins ca Oana Dobre, care si-a pierdut emisiunea de la Realitatea in urma unei ciocniri cu Mircea Geoana, suspina neconsolata, in tacere, dupa el 🙂 ca si mine, de altfel, care am avut un mogul ceva mai batos si mai rezistent la presiunile PSD…

  4. O sa-i dau votul aluia cu bunul simt, chiar daca nu cred ca e Dumnezeu pe pamant, momentan n-am altul de luat in calcul. Referendumul o sa-l anulez, macar sa fiu sigura ca nu voteaza altul in locul meu. Apropo, il pot refuza? Ca nu am inteles asta.

  5. Nu cred ca sondajul tau are relevanta generala,poate doar intre bloggeri si “postaci”.Mare parte din electoratul lui Base nu numai ca nu intra pe blogul tau,dar nu cred ca foloseste internetul.Si din pacate sunt multi,extrem de multi.

  6. Oare ce merite au cei 5 magnifici sa fie votati? Nu am vazut nici macar un plan cat de simplist. Dar macar sa aiba. Ei vin si ne mint in fata ca vor moderniza Romania, ca vom avea si noi bun simt, ca si in reclama de la Petrom, domnule Antonescu.
    Sondajele sunt doar niste mijloace de manipulare a masei, pentru a discrimina ceilalti aspiranti la functia de presedinte. Acei aspiranti care nu au sprijin de la partid, cum au cei 5 tovarasi. Eu nu l-am auzit pe Antonescu, pe Basescu, pe Geoana, pe Oprescu, Pe Kelemen sa vina cu un plan concret de modernizare a Romaniei.Cei 5, nu vor sa ne mearga bine, pentru ca atunci si ei vor deveni oameni de rand. Daca am avea pretul benzinei, a motorinei, a curentului, a alimentelor cat de cat real si nu un supra pret, nu ar mai fi moda ” fite de Dorabanti”
    I-am auzit pe ceilalti vorbind despre producerea energiei neconventionale, despre nationalizarea unor foste inteprinderi de stat.
    Votati unul dintre cei 5 magnifici pentru ca lor sa le mearga macar mai bine iar noi sa fim slavii lor. Sa le vedem odraslele in cluburi, cu masini de sute de mii de euro.

  7. Ti-am trimis o scrisoare pe care primarul PDL al unei comune din judetul Hunedoara a trimis-o fiecarui.
    Sunt sigura ca va fi apreciata la justa ei valoare !

  8. nu dau absolt 2 bani pe oamenii din jurul lui crin antonescu, majoritatea nu fac nici cat o ceapa degerata, dar el face cat toti liberalii portocalii si rosii la un loc si de asta EU VOTEZ CU ANTONESCU. ceva imi spune ca si tu domnule Ciutacu ai sa faci la fel, de catva ani multe din ideile si gandurile mele le-am auzit spuse la televizor prin gura dvs. asta e superstitia mea.

  9. Si care`i problema daca Oana Dobre nu mai are emisiune, e loc la “mogulul” Voiculescu… Se pare ca oricine are o parere proprie si sincera si nu da din cap e tras pe margine…
    Imi place cand vine la antena3, si`mi plac parerile ei…
    Ah, Vitore si inca ceva…nu potzi schimba ora de difuzare a emisiunii tale…? ca e destul de greu sa alegi intre a doua jumate de ora a ta si sinteza zilei…

  10. Parerea mea este asa daca intra in turul doi Antonescu cu Basescu castiga Antonescu, iar daca in turul doi intra Geoana cu Basescu va castiga Basescu, deci sa speram ca cei mai multi vor vota cu Crin si sa intre in turul doi sa scapam dracului odata de dictatura asta

  11. A reusit Base sa starneasca scandal si in confruntarea electorala(zice-se ca IPP-ul e portocaliu).Imi pare rau ca restul candidatilor nu s-au putut organiza sa participe la confruntare, lasandu-l pe Base in “off-site”. Ar fi pierdut muuullt! Asa iar face d-nul prezident cartile si scoate asii din maneca(sper sa nu!).
    Restul candidatilor sunt pusi la colt, aveau dreptul moral de a participa, imi pare rau pentru d-nul Oprescu, asa cum am mai spus, a pierdut startul.Palatul Parlamentului nu e un sediul privat, unde IPP invita pe CINE VREA.De altfel, vreau sa stiu cine plateste pentru asta.
    Dupa umila mea parere, cui nu-i pasa cine va fi “stapanul”in urmatorii 5 ani, n-are decat sa nu se duca la vot.Asta va avantaja mafia marilor partide, indiferent ce culoare politica va fi.Vor sa rastoarne sondajele? Sa iasa masiv la vot.Cred e bine sa votezi la referendum.Altfel, te trezesti ca buletinul tau de vot a fost…folosit sau…anulat.La cum si-au organizat sectiile de votare, totul e posibil.
    Astept comentariile bine facute de profesionistii Antenei3,punctand numai ce trebuie.

  12. Bine atunci… voi avea aceiasi dilema incontinuare, e enervant sa tot schimb din minut in minut, sa vad ce mai zici tu si ce mai zic cei de pe antena3. Na cat despre schimbatul locului de munca, stai acolo… Si asa suntetzi putzini care avetzi neuronul zglobiu…
    Hai sa ne vedem duminica cu bine la editzia speciala…

  13. nu care cumva m-ai facut postac liberal? :))). hai ca stiu acum cum te-ai simtit tu cand te-a facut basescu tonomat :)))

  14. Inca o intrebare… Stie cineva unde pot afla locatzia urnelor speciale…? Eu sunt din arad dar lucrez in bucuresti si nu vreau sa ratez votul…

  15. victor, da-ne ceva site-uri de pdl-isti, sa le schimbam rezultatele din sondaje, iti dai seama ce morcov ar intra in ei? :))

  16. bine bine,dar unde sint postacii pd-limbrici??astia nu activeaza pe aici?hm! ps:eu am apasat pe crin,chiar daca nu-s postac galben.

  17. Ma duc la vot de data asta si pt ca nu sunt o ipocrita am sa va spun si adevaratul motiv….pt urmatorii 5 ani am chef atunci cand deschid televizorul pe canalele de stiri sa vad un personaj care nu ma enerveaza si nu imi provoaca sila,dar nici nu ma impresioneaza prea tare ci mi-e chiar indiferent….dar e simpatic…..nu ma duc sa votez un presedinte….ma duc sa votez o alta fata……..il votez pe Geoana.:)

  18. Macar Geoana e constant asa in felul lui….Crin e agresiv si pasional acum dar cine stie cat ar rezista daca ar castiga….si oricum nu castiga deci……go Geoana!M-am saturat PANA PESTE CAP de Base….de schimbat ,oricum nici unul nu va schimba nimic.

  19. @cenobit
    Caracterul poate face dintr-un urat fizic un tip estetic. Ura si parsivenia insa uratesc. Ai vazut cat de urata-i Udrea?

  20. ma maninca tastatura si chiar daca o sa suport decizia lu Domn Ciutacu, desi nu sunt un postac, ci doar un om din imperiul ciutacului, spun un lucru simplu.
    Poate nu iese Crin presedinte, ceea ce nu e o tragedie, ca doar nu vreti chiar din prima.
    Orice lucru de valoare se moseste greu si mai ales ca in aceasta tara e multa populatie, dar putini oameni.
    Un lucru e cert, Crin o sa fie presedinte, daca nu miine, peste 5 ani cu siguranta, dar pina atunci are nevoie de un partid de liberali si nu de penelisti. Acum sub sigla PNL sunt mai multi penelist si prea putini liberali, dar poate in trei ani, pina la urmatoarele locale, se inverseaza raportul.
    Poate se (RE)deschide Agora si vom sti sa facem aceste lucruri posibile.

  21. @adrian cosmin:cita vreme aici in arad,au facut sectii speciale la gara+gara aradu nou+autogara,presupun ca la fel o fi si la bucale,gari+autogari.

  22. @luci

    Vadim a demonstrat ca numai gura e de el atunci cand a intrat in turul 2 cu Iliescu si s-a transformat brusc intr-un iepuras speriat si n-a mai piuit nimic 2 saptamani.Yawn.

  23. Stii de ce voi vota cu basescu?

    1) crin nu are nicio sansa sa intre in turul 2. Vor avea grija dragnea, oprisan, nicusor constantinescu, vanghelie etc. geoana a stiut ca e posibil sa fie depasit de crin si a evitat confruntarile directe cu acesta. ce a fost al A3 nu se numeste confruntare (no offense). antonescu a gresit enorm atacandu-l in primul rand pe marinar. tinta lui trebuia sa fie geoana. si crede-ma, avea munitie la greu. nu stiu cine s-a ocupat DIRECT de campania lui crin, dar a gresit grav. intrebarea e daca a fost greseala sau intentie.

    2) e singura sansa de a tine la distanta haita hrebe-ilici-marean-mazare-bombo-sov-voiculescu-sechelariu-becali-vadim-paunescu si multi altii.

    stiu, si la pdl sunt o gramada de dobitoci, dar crede-ma, ii prefer acestor nemernici care au supus unor perversiuni inimaginabile aceasta tara din 1990 pana in 2004. au furat tot, chiar si moartea celor din dec. 89…

    daca basescu e tot ce a putut da aceasta tara in lupta cu jegurile umane psd-iste, e trist. si aici ar trebui ca inclusiv presa sa isi puna intrebari.

  24. @korbul:daca nu ma insel,Crin Antonescu a spus ca va candida pentru functia de presedinte O SINGURA DATA,fie ca va castiga,fie ca nu.Imi place sa cred ca nu e din acelasi aluat ca restul..

  25. si inca ceva scurt:
    In turul doi Base contra Geoana, cistiga Base.
    Motive:
    1. maghiarii zic pas lu Geoana, ca doar Base ii ia la guvernare sigur
    2. votantii liberali sunt fundamentalisti anti comunisti ( anti poporul iliescian) si ori nu merg la vor ( majoritatea) ori voteaza Base
    3. extremistii vadimisti si becalieni nu voteaza Geoana ci Stapinul Base, care e mai populist si mai demagog
    4. votantii doctorului nu merg la vot decit in mica masurs in turul II, cu greata voteaza Geoana
    De unde i-a voturi Geoana?

  26. @grobles: m-am nascut cu o oarescare…(completati dumneavoastra) sunteti cumva traian basescu? a! un admirator al domnului cu flota! bine, domnule…goebbels!

  27. Nu sunt postac liberal, am raspuns la o intrebare! Na, ca mai aveam o ţâră de ratiune si-o pierdui! 😀

  28. pana la urna lupta trebuie dusa si pe net, nu inteleg ce tot ai cu postacii liberali bv lor ,lupta pentru o cauza. daca as fi avut timp m-as fi implicat si eu in campania asta si nu m-ar fi jignit termenul de postac.

  29. Singura nedumerire care o am acum este, daca sa votez NU pentru referendum, sau sa nu votez deloc pentru referendum, ca sa nu faca numarul de voturi. Problema mea este ca daca imi iau datele de buletin, nu le e greu sa bifeze ca as fi votat favorabil pentru referendum. Voi cum ati proceda?

  30. Daca v-ati fi oprit putzin si la Manole sa-l ascultatzi,va asigur descopereatzi ceva nou
    Tipul isi cheltuie banii lui,isi exprima ideile lui,dar noi inca invatzam democratzia,ascultam pe cei cu prima sansa.
    oare cine da prima sansa ,nu noi sau tot ei………
    asa ca ne vom multzumi iar cu ”vutoane,succesuri,baroni psd si patriciu”
    Ce ne facem cu mana noastra este bine facut….
    Are Chilian o vorba……modestia este pentru caini si prosti…..eu nu mai vreau sa fiu modest,voi?

  31. Bai,fratilor,cumnatilor si tu,vere Victore,va mai aduceti aminte ce buluceala dracu’ era mai acum fo’ 5,10,15 ani pe la televiziuni?Veneau candidatii gafaind de la o emisiune la alta,de te umfla si rasu’ cand il vedeai pe Calinescu cum isi freca “manutele alea doua” spunand ca nu-sh’ ce candidat o sa apara in zece minute.Acum noi stam ca legumili asteptand ca unul sau altul dintre candidati sa ne convinga ca are coaie multiple:sa si castige,sa faca si un guvern viabil,sa scoata si tara din criza,sa educe si romanii sa nu mai scuipe pe strada si sa stea si la o coada,si in general sa planteze si zambile pe intinsul cuprins al patriei.Doua lucruri sunt clare pentru mine:1)Basescu NU !!!.S-a comportat exact ca un elefant intr-un magazin de portelanuri atunci cand chiar ca nu era cazul.Eu l-am votat in 2004.M-a inselat exact ca um maradonist de pe Magheru,in “vremurile bune”.2)Pentru ca votul meu sa nu se piarda si pentru ca nu am convingerea ca Antonescu sau Oprescu nu se vor transforma si ei in niste paianjeni grasi care vor suge sangele poporului, din mijlocul unei panze atotdevoratoare,voi vota cu Remus Cernea.Conteaza ca din Cimitirul de la Pieptanari cei doi prieteni ai mei pe care i-am ingropat acolo o sa-mi strige peste lumi:”Baaaaaaaaai,ai innebunit???Si noi???Pentru ce…???.”?Nu!Am inteles ca se poarta verzii,ecologia,eco…Cu lacrimi in ochi,atat.

  32. @che

    nu sunt basescu, stai linitit. sunt doar un om care nu a uitat anii ’90 si inceputul anilor 2000 (ciuvica a uitat cum l-a saltat nastase direct de pe strada?? acum le face campanie?? incredibil).

    ce pot sa-ti spun, e ca tu sigur votezi cu geoana.

  33. @everybody: cititi postarea lu’ Ana Maria si veti vedea unul dintre mesajele standard transmis de coordonatorii campaniei online a PNL echipelor de postaci. l-am primit seara de seara in emisiune, de fiecare data de pe alt numar de telefon si semnat altfel 🙂

  34. @adrian cosmin: intrati pe site-ul Prefecturii capitalei(sau judeteana, daca sunteti in provincie) si tastati lista permanenta sau suplimentara.Toate informatiile sunt acolo.

  35. @Mai3- din cate stiu, vor exista 2 liste, separat ptr prezidentiale si referendum; chiar daca ti-ar falsifica semnatura….nu va exista niciun efect DAR in schimb, daca se va constata ca oamenii nu au acceptat aceasta tampenie, probabil TB va fi “trezit” oarecum la realitate

  36. Mi s-a taiat pur si simplu respiratia, pentru ca un “dop de flegma” mi s-a blocat in gat la gandul “regimului portocaliu”. In dorinta de a forta “dopul” sa iasa am alunecat si am facut o entorsa, pentru care am ajuns la urgenta. Entorsa nu era grava. Insa medicul s-a ingrijorat de efectul ce mi-a putut produce ‘regimul portocaliu’, respectiv sa mi se formeze un “dop de flegma” pe care nici cum nu-l pot elimina.Medicul mi-a spus sa mai astept cateva zile, ca ‘delirul’ de a scuipa flegma pe’portocalii’ inca vii va facilita dislocarea ‘dopului de flegma” din gatul meu si voi respira din nou normal si voi putea citi mesajele, comentariile despre dopul de flegma maronie, dopul de flegma verde, dopul de flegma de culoare transparenta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.