Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Nu poţi juca la nesfârşit şah cu tablele

Nu poţi juca la nesfârşit şah cu tablele

L-au suspendat. N-am vreo satisfacţie. E şarpe. Ori îi zdrobeşti capul, ori bagă venin în tine. Urmează trei săptămâni oribile. Timp în care românii pot arăta că-s un popor.

Înregistrarea emisiunii

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

83 thoughts on “Nu poţi juca la nesfârşit şah cu tablele

  1. Ultima fraza ascunde o mica manipulare subliminala… asta daca ai fi vrut sa pari vreun deontolog (colonel, pardon) echidistant, altfel, pe blog personal, se accepta.
    In rest, da, pana la urma, tot “intoarcerea la popor” e solutia de baza. Si cea mai graitoare, care nu mai lasa loc de multe comentarii. Desi e posibil sa scape si de data asta, cu tot alaiul de manele dedicate, sloganuri cu sarea, mogulii si mineriadele, imaginea externa a tarii, echidistantii de serviciu, mobilizarea politica etc.
    Eu sper doar (desi pe zi ce trece devine tot mai mica speranta asta) ca urmatorii nu vor duce la un rang si mai inalt ce a facut astalalt inainte.
    PS complet off-topic: mai deunazi, prima pagina a Jurnalului a fost cu o poza de-a lui Nastase intre alde Maniu si altii, ca “detinut politic”… Parca ar fi nevoie de o limita, nu? Asta ca sa nu ajungeti in perceptia publica un fel de evz doar ca pe invers…

  2. uitai sa mai zic un lucru. vazui din goana calului acum citeva zile
    o tante ce tipa din gura de sarpe “vai, justitia intra sub controlul
    noii puteri ! sariti, cetateni, democratia e in primejdie !”.

    pai bine madam, metaforic vorbind, cind sinteti “pe cai mari” si-o
    faceti “posta”, e political correctness, cind nu, e reverse gangbang
    combinat cu strap-on-uri.

    bucuria sa fie dupa votul de demitere, “it ain’t over till the fat lady sings”.

  3. Ma enerveaza bunul-simt al lui Crin.
    Ma deranjeaza faptul ca la Cotroceni se afla o armata bine platita, care lucreaza clipa de clipa impotriva lui Antonescu. Impotriva mea. Impotriva ta. Impotriva noastra, a tuturor. O armata hotarata “sa-si ia tara inapoi”.

    Antonescu ar trebui sa-i zburataceasca pe toti de la Cotroceni, sa goleasca palatul si sa se impuna ca jupan personalului spp. Apoi poate veni inapoi la Senat, asa cum ii dicteaza bunul-simt.
    Sa treaca totusi pe la palat de 2 ori pe saptamana, sa se convinga ca nu e nimeni oplosit pe acolo.

  4. Pe 29 Iulie ma voi duce sa votez ca si data trecuta. Jos infractorul de la cotroceni. Abia astept. Am ajuns la saturatie sa-l mai ascult pe marinarul roman din epoca fierului. Ajunge Victore nu mai pot. Am prilejul sa ma racoresc cu stampila in mina.

  5. Deci “L-au suspendat.” – ce-i rau in asta?
    “N-am vreo satisfacţie” – nici romani nu au vro satisfactie sa-l vada pe Basescu,nu l-am inchitit, acum sa mai inghita si el.

    “E şarpe. Ori îi zdrobeşti capul, ori bagă venin în tine.” – sigur , toti suntem rai, ei sunt victimiile.
    “Urmează trei săptămâni oribile.” -Oribile insa depinde pentru cine.
    “Timp în care românii pot arăta că-s un popor.” – nu prea cred dar ramane de vazut.

  6. Taierea salariilor si a pensiilor, pleznirea unui copil, defrisarea parcului Bordei, flota Romaniei, casa din Mihaileanu, casa Ioanei Basescu, masinile si averea Ioanei Basescu (care a muncit 2 luni in viata ei), masinile si bijuteriile Elenei Basescu, averile Elenei Udrea, ale Mioarei Mantale, ale Ancai Boagiu (si cine o mai fi in harem), averile lui Videanu, Berceanu, Blaga, Flutur, terfelirea Constitutiei prin favorizarea unui singur partid politic, abuzurile procuraturilor, serviciilor secrete, ale jandarmeriei.

    Lista raului masurabil, concret si nu imaginar facut Romaniei si romanilor de catre acest cancer de om, numit basescu traian, poate continua pe toata pagina.
    Si il indreptateste la un singur lucru: sa fie asezat de catre un militar politicos cu spatele la zidul cazarmei din Targoviste. Unde sa se uite la 12 gauri micute si negre.

  7. Daca popru il mai vrea pe Basescu am promis familiei si prietenilor mei ca la prima oportuntate de a pleca din Romania voi raspunde afirmativ.
    De asemenea, nici o data nu imi mai voi pierde timpul cu rahatul de politica in care am sa-i las pe romani cu mare placere sa balteasca.

    L-am placut si l-am respecat pe Crin de cand l-am vazut prima data. Nu ma insel la oameni.Sunstin si am sustinut mereu ca poporu asta nu-l merita ca presedinte.

    Sa vedem ce zice poporul.

  8. Daca ma gandesc bine , “domnul” presedinte nu de avizul Curtii Constitutionale are nevoie pentru a continua la Palatul Cotroceni ci de avizul pompierilor. Ce-i mai plac chibriturile “domnului” presedinte!
    Oare daca s-ar sonda printre “franceji” despre ce-i deranjeaza mai tare dintre plagiatul lui Ponta sau focul de tabara al lui Baselu de la Rouen care are fi parerea celor care, cica dupa parerea celei care a condus Justitia Independenta (wtf?) o buna bucata de vreme, ne vor aseza la marginea Europei?
    Asta cu marginea Europei este antologica! Ne muta de la o margine spre alta sau cum???

  9. Sarpele va folosi tot arsenalul de barbut pe care l-a deprins la Facultatea de Alba-Neagra: aluzii perverse, lacrimi abia stapanite, aparitii alaturi de babutze si copii in parc, etc.
    Va incerca tot ce poate sa recastige o zona de simpatie publica. Intotdeauna romanul a zis: “Escroc, escroc, dar cat de dibaci… Cum le-o trage el..”

    Sper din tot sufletul sa nu fi supraestimat, cu totii, dorinta romanilor de schimbare. Acest popor are un suflet manelist unic, care nu poate fi combatut cu argumente logice si care i-a fost intotdeauna favorabil grosierului de Basescu. Ma astept sa faca furori patetice cu orice fel de iesire la rampa la TV, deci stati pe baricade.

    PS: Am vazut aseara ca tradatorii din zona de presa cumparata de Basescu s-au regrupat. “Geolgau” de la TVR Info (Catalin Prisacariu) basist pur sange era aseara la B1 alaturi de Cristoiu si de alti cativa faceau teoria macaroanei cum o sa se prabuseasca prestigiul Romaniei in epoca post-Basescu.

  10. Sunt multumita pentru ca a invins dreptatea.Trebuia sa plateasca pentru ce a facut, era logic.Ramane un episot trist al istoriei,ceva de care nepotii mei vor rade….dar noi am plans.

  11. Cat de greu a devenit ca sa demiti un bisnitar de blugi si de tigari! Se zguduie leul, tara geme din toate-ncheieturile, a trebuit o saptamana intreaga de proceduri parlamentare, 400 de oameni, juristi, comisii etc. Greu! Cum am ajuns aici? Prin neatentie. Analistii, mediatorii tv nu inceteaza sa ii gaseasca diverse calitati, diverse atribute personale pe baza carora a reusit sa ajunga unde a ajuns. Realitatea sta in cu totul alta parte si anume, personajul a fost ales nu din cauza unor foarte mari capabilitati ale lui, ci din cauza prostiei proverbiale a poporului roman, care nu poate fi acuzat in niciun caz ca ar vota cu capul. El n-a facut decat sa se prezinte. Inca ceva, de mintit a mintit cu mana pe biblie in fata tuturor, ca n-a lovit copilul!

  12. Nu inteleg de ce nici acum nu-i spune nimeni live ca este impertinent. Si nu, nu e o jignire: impertinent inseamna ca nu raspunzi la subiect si ca bati campii. Basescu a fost suspendat pentru niste fapte expuse concret. El nu raspunde la acuzatii, el face acuzatii. Poate or fi, sau nu, adevarate dar nu despre asta discutam ci despre ce a facut el. Nu se gaseste niciun ziarist mai mintos sa-l puna la punct si sa-i arate ca “imparatul e gol”?

  13. a fost proasta alegerea lui Marga ca ministru de externe. O fi fost el mare si tare in UBB dar aici da impresia de frica si neputinta.

  14. Aud in jurul meu tot mai multi ca vor vota impotriva suspendarii.Sunt sigur ca nu vor fi sufiecient de multi insa sunt oameni care erau anti PDL si anti Basescu.

  15. Am plecat acu’ 5 ani juma’ si am jurat atunci ca eu acolo nu ma mai intorc in timpul vietii nici macar in vizita.Nu regret decat un singur lucru;faptul ca nu plecat mai repede.N-am plecat motivat de saracie ci de lipsa perspectivelor pt copii mei.S-o iei de la zero nu-i usor nicaieri,dar a fost alegerea mea.
    Am decupat romania(da,cu “r” pt ca asa simt) de pe harta cu mult timp in urma(mult inainte de a pleca)
    M-am tinut de cuvant pana acum.
    Am mai trecut de doua ori prin momente de euforie similare celei de acum-la revolutie si la alegerile din ’96.M-am trezit din betie repede…Nu au ramas decat durerea organica si greata la fel de organica.N-am sa repet gresala de atunci-in fond,gresala repetata se numeste prostie.Bucuria ca ceva incepe sa se schimbe nu contrabalanseaza inca durerea si greata acumulate;asa ca ma bucur precaut, chiar sceptic.Am inceput sa pot sa privesc detasat la ce se intampla acolo.Nu cred ca se va intampla nimic bun(pentru oamenii simpli),nu pot sa ma mai imbat cu apa rece.
    Mi-ar placea,desigur,sa le pot duce tigari la vorbitor multora dintre ei dar-asa cum isi spune vecinul Jack cand vede cate o bunaciune-“keep dreaming”.
    Singurul care mi se pare anacronic este Antonescu.Sincer,oricat de mult l-as aprecia,nu pot sa-mi scot din minte similitudinea cu cel mai celebru personaj al lui Cervantes.
    As vrea sa pot scrie iar numele tarii in care am fost nascut cu majuscula.
    As vrea sa pot lipi la loc harta decupata.
    Daca nu eu,macar copii mei.

  16. Prima pagina din JN,absolut grozava!In rest,urletele de fericire doar dupa 29.Mi-e groaza si mie de astea trei saptamani!Doamne-ajuta!

  17. oricum,Ciutacule,caracatita portocalie va scuipa venin si va arunca noroi in toti si in toate.cum am mai scris,urmeaza o campanie basista furibunda,in care nimeni si nimic nu va fi iertat.cei slabi la minte vor vota oricum cu Base,ca atat ii duce capul.

  18. ieri vorbea base de buletine de vot pt referendum inseriate.e posibil ca domnul presedinte sa se fi folosit de buletine fara serie,stampilate la comanda in precedentele alegeri,mai ales in diaspora.
    daca ar fi dupa mine, as dori sa se teleporteze intr-o lume paralela ,pentru ca nu mai pot sa-i aud vocea

  19. Am adormit tarziu dupa emisiunea ta….parca tot nu cred ca e aievea.Doamne cat de rau arata disperarea acestui megaloman….se crede cel putin Nero.Tara lui…o lasa el….o trece prin criza….le da el roman’lor…le ia ce trebuie si cat trebuie, ca stie el…..Dar a fost minunat sa-i vad pe caraghiosii de labe1 si realitatea cum intind peste ei diareea verbala penibila cu care ne-au asediat ani in sir.
    Sper ca poporul asta,macar putin ,sa se ia si el dupa un conducator altfel decat smenar si panglicar.Antonescu poate sa insemne altceva pentru aceasta natie….trebuie doar sa-l lasam !

  20. Victorieeee …? 😯
    Nu fiti naivi copii …, macelul de-abia acum urmeaza !!! 👿

    Stie ca nu mai are NIMIC de pierdut , la fel si “uneltele” sale fidele , asa ca vor lupta pana in ultima clipa , CU TOATE ARMELE . Nu uitati ca CCR a SUBLINIAT ca nu poate fi demonstrata (????!!!) nici o implicare al lui Basescu in actul de justitie . 😳 Iar prin asta AU VALIDAT “CORECTITUDINEA” jihadului juridic si penal care va urma , impotriva tuturor celor care si-au permis sa-l infrunte sau sa-l tradeze pe Basescu & gashca .

    Pe copilul “tradatoarei” Placinta l-au executat deja: 6 ani cu executie (nu-i plang de mila !) , asta in timp ce Huidu , care de-a lungul timpului a avut grija sa muste opozantii FOSTEI Puteri a primit 2 ani CU SUSPENDARE , DUPA CE A OMORAT (!!!) 3 oameni ! 😡 Si asta e doar incalzirea …

    Pregatiti-va pt. ce va urma !!! Basescu e o jigodie dementa fara pic de scrupule ; va avea grija ca sa lase dupa el “foc si para”. La fel cu ce a inceput taratura de Monica Macovei.

    Si , apropo , de ce nici un ziarist anti-Basescu nu i-a venit ideea sa-l intrebe (cand a avut ocazia) ca daca “plagiatul” lui Ponta poate fi evaluat si de un copil (din spusele basestilor) , faptul ca el a reprezentat R.S.Romania la Anvers si ca dosarul lui de Securitate nu exista (?????) ,ESTE MAI MULT DECAT EVIDENT (ca “plagiatul”) ca el a facut parte din structurile ACTIVE DE CONDUCERE ALE SECURITATII , si , deci , INCOMPATIBIL cu functia de Presedinte al Romaniei ? De ce nu l-a intrebat inca nimeni IN DIRECT ? Si pe madam Macovei asijderea … ?
    Pt. ca am impresia ca suntem chiar prosti ca nu folosim impotriva lor armele pe care ei ni le dau . 😡

    Oricum , daca procurorii , judecatorii si ceilalti angajati de la DNA , ANI , etc. , care N-AU FOST EXPUSI POLITIC , nu pactizeaza cu noua Putere , evitand prin diverse tertipuri sa intre in jocul murdar care va urma , am convingrea ca vom asista la un adevarat macel la adresa oamenilor si apropiatilor noii Puteri.

    M-as bucura sa gresesc (impactul asupra imaginii si economiei tarii va fi in mod sigur unul devastator) , dar dupa semnalele pe care le percep din partea lui Basescu si camarilei , mi-e teama ca am dreptate . Eu zic sa fim pregatiti pt. tot ce poate fi mai rau in urmatoarele 3 saptamani si sa nu neglijam nici imbecilitatea celora care ar putea fi convinsi sa-l sustina pe Basescu si , respectiv , indolenta celor care il urasc dar sunt prea comozi sa merga sa voteze impotriva lui !

    PS: sa nu uitam nici de “agentii” infiltrati care inca n-au apucat sa fie schimbati de USL-isi , de fraudele la urne sau in soft , de voturile diasporei si ale “romanilor” din Moldova , etc.

  21. Depandă.
    Într-o ţară ca o merdenea, mulţi cu perfuzele în cap! Doamne, câte mi-au auzit urechile în ultimele zile! Să se termine şi cu referendumul ca să plece şi Băse acasă. Că poate îl reţinem!

  22. Bobor roman vezi cum faci iar aplicarea bancului cu ursul, finalul este:
    Ursul…catre bobor: Maaa tu ori esti prost ori iti place sa s… p…, asa a zis ursul nu eu, si ursul asta e cu u mic si nu face “secvential”.
    Boss nu sti cand intra pe grila la A3, new-show-ul “schimb de detinuti”, de la toamna?

  23. Sunt de acord, deşi am şi satisfacţie. Pentru a fi tabloul complet însă aştept să se întâmple ceea ce sper şi a lăsat Ilie Sârbu să se înţeleagă.

  24. Titlul face cat o mie de cuvinte. Cum multi amesteca merele cu perele, n-ar fi exclus sa joace sah cu tablele in continuare. A face diferenta o chestie de doare capu’.

  25. tare ma tem….
    ar trebui sa anulam argumentele stupide ale unora care nici macar nu l-au votat si se bat cu caramida in piept ca sunt impotriva suspendarii, doar asa, ca nu e corect ce i se intampla vezi Doamne,presedintelui tarii
    Din lista de aberatii basiste de combatut, cel mai mult ma deranjeaza una care a prins foarte tare in randul populatiei oneste.
    Daca nu facea el ce a facut, ajungeam ca Grecia – FALS FALS FALS – deoarece CATI ROMANI PLECATI IN GRECIA S-AU INTORS? nu-i asa ca acolo cu sau fara criza e mult mai bine decat la noi?
    Romania e depopulata si distrusa. Va rog sa va intrebati rudele si prietenii, cati membri TINERI (viitorul acestei tari) din familiile lor,au plecat in Europa (Grecia, Cipru, Italia, Franta, Spania, Anglia, Germania) si au familii acolo si nu se mai intorc. Cati? Eu am numarat in cercul meu de prieteni si in familie, mai mult de jumatate din membri – parinti (50-60 ani), copii(20-40 ani) si nepoti(1-19 ani).Familii intregi uneori.
    Cifrele oficiale arata ca suntem mai putini cu 2 milioane?oare numai atat?
    Multi dintre ei au plecat dupa 2008, in plina criza. Conform lui Basescu suntem o tara de mamicute si bebelusi, deci sa luam painea mai intai de la gura mamelor si a copiilor…
    Ei bine nu suntem.Mamele si copiii lor au plecat.Le-au luat cu ei tatii care si-au gasit de munca in tarile civilizate.
    De ce au plecat? Deoarece in Romania traim bine mai ales in ultimii 4 ani de zile….pentru ca datorita lui Basescu AM DEPASIT CRIZA, NU-I ASA?
    Ar fi bine sa ne implicam cu totii si sa le explicam REALITATEA, spalatilor pe creier, deoarece constat cu stupoare in jurul meu, ca exista persoane la care in veci nu ma asteptam, care cred cu tarie ca Basescu a facut bine cand a luat masurile economice pe care le-a luat.
    Oamenii trebuie sa inteleaga ca se putea si altfel, trebuie sa inteleaga ca banii imprumutati si luati de la salariati si pensionari s-au cheltuit fara discernamant, iar situatia este grea nu NUMAI din cauza crizei, CI MAI ALES DIN PROASTA GESTIONARE A BANULUI PUBLIC.
    Sper sa nu retraiesc momentele de a doua zi de dupa tzopaitul lui Geoana si cred ca e datoria noastra sa ne salvam tara din ghearele mortii.

  26. sper totusi ca ura fata de javra e mult prea mare si nu o sa se mai lase prostiti in ultimul hal cu pixelul albastru… daca nu o sa fie asa atunci O SA-MI DAU DEMISIA DIN ROMANIA alaturi de Crin

    cit priveste usl-ul sper ca nu-s atit de dobitoci incit sa bage o campanie doar “pozitiva” cu javra… asa au facut papagalii si in 2004 dupa consultantii de geniu de atunci (straini si autohtoni) si s-au dus pe copca… nu de alta dar mai ales cei din psd (dar nici cu pnl-ul nu-mi e rusine) se cred niste genii totale in materie de campanie electorala politica si nu au nevoie de sfaturi de la cei care chiar se pricep la razboaie intr-o campanie extrem de puternica asa cum o sa fie si acesta… pe viata si pe moarte… aici e nevoie de killeri in pr politic nu de miscarea flower power

    la ce aparat urias de propaganda plin de psihopati securisti are baselu la indemina, astia o sa fie niste puisori carora o sa le rupa capul fara probleme…

  27. Dupa cate am trait in ultimii 8 ani, stim FOARTE bine cum se va desfasura campania.
    Incep sa cred ca USL-ul nici in ultimul ceas nu percepe ca romanii POT fi manipulati cu manele basiste.
    Vad ca stau linistiti si beau un Earl Grey , eventual trec pe la televizor si arata cat de unfair joaca dictachioru’.
    Sper ca cineva se va trezi for real si vor incepe o campanie care TINE la romani.
    Romanii uita repede. Au inceput sa uite de Boc si PDL si marota cu plagiatul lu’ Ponta e hot acum.
    Cred ca nu realizeaza ca Base si-a tras consilieri in manipulare profi care au facut asta TOATA viata, iar romanii au un patern relativ simplu de manipulat.
    Daca sa bazeaza pe laurii luati la locale, s-ar putea sa se trezeasca in 3 saptamani ca procentele lu’ Base vor creste. Daca vor creste pana la 45%-48% in ultima spatamana va fi prea tarziu sa mai faca ceva.
    Daca nu incep in forta ACUM cu “JOS BASESCU” si sa tina poporu’ la cald, s-ar putea sa ne-o traga chioru’ AGAIN. A TREIA OARA. Si atunci o sa ma doara in cur de Ponta sau Base sau Nastase sau Antonescu. Atunci chiar ca ne intoarcem la o masa lobotomizata traieste doar cu paine si circ.
    Sper din tot sufletul ca USL sa scoata the big guns si sa bage mare DE ACUM, nu sa se “pastreze” pentru toamna.
    Daca acum pierd, in toamna ma indoiesc ca pot castiga.
    Daca acum castiga, atunci in toamna 100% vor castiga daca misca ceva economic si fac lumea sa SIMTA ca se schimba ceva

  28. Ba io zic ca sa va si bucurati, don ciutacu, pt ca meritati! Sigur, poporeanu e plin de neprevazut, sigur marinaru’ isi va toata masuta obrazniciei si ticalosiei, sigur sustinatorii lui ne vor demonstra cu brio cat de tare ii merita marinaru’ si ei pe el, sigur minuni nu vom vedea, sigur mizeriile vor curge suvoi, sigur va fi neliniste, agresivitate, violenta. Stim si stiti toate astea, dar cum nu puten strivi capul sarpelui, nu avem decat sa ne multumim cu partea plina a paharului(era sa zic a sticlei!) si sa ne facem ca nu ne pasa de partea goala, chiar daca ne doare! Personal am incredere in baietii astia doi, cred sincer ca nu mint si ca se vor zbate sa faca din cacat, bici. Restul e in mana destinului. Asa nefericit cum a fost destinul acestei tari, incerc sa cred ca am traversat partea funesta si ca poate binemeritam ceva mai relaxat in viata noastra. Asta nu inseamna ca nu blestem crunt pe cei ce si-au batut joc de viata mea si a alor mei!

  29. @Adi Ciuche
    Te-ai chinuit sa scrii asa o poliloghie DOAR ca sa subliniezi ca tu , un asa-zis plecat din tara de peste 5 ani , din toata fauna politica romanesca (mai ales cea a fostei Puteri) , un Crin Antonescu ti s-ar parea … anacronic !? 😯

    Mai copilasi oranj , oricat de subtili si subliminali incercati sa fiti , TOT NU VA IASA … 😉

  30. Parerea mea este ca e foarte important ca mesajul USL in aceste 3 saptamani sa nu fie doar impotriva lui Basescu. Cred ca e foarte important sa fie atacate punctele slabe Udrea, Anastase, Boc, Videanu, etc. De asemenea, la nivel local Basescu trebuie identificat cu acei pedelisti care acolo, pe plan local, provoaca respingere – cei impotriva carora s-a votat la locale. De asemenea, este obligatorie mobilizarea fara precedent a alesilor locali, a primarilor (mai ales la tara) pentru aducerea oamenilor la urne. Referendumul se valideaza cu mai mult de jumatate din cei de pe lista prezenti la urne. Sa nu fie primar care sa nu fie luat la rost de doua ori pe zi de catre organizatia judeteana in legatura cu activitatea din ziua respectiva. Cred ca ar trebui sa le ceara sa nu plece in niciun concediu in aceste zile. ATENTIE: daca nu se prezinta 50% din electorat la referendum, acesta nu e valid. Indiferent daca din cei prezenti voteaza 95% pentru demitere. Iar revenirea lui Basescu la Cotroceni va insemna, in cel mai bun caz, o sabotare continua a guvernului pana in noiembrie, iar in cazul cel mai rau, o inversare a tendintei intentiei de vot. Daca cineva crede ca referendumul e apriori castigat, se inseala amarnic.

  31. Treaba ar trebui sa fie simpla, cum poti sa fi reprezentat de unul aflat(fara gluma !) in sevraj etilic ? Bush jr. a trebuit sa dovedeasca ca s-a lasat de bautura inainte de a candida, al nost’ a condus pilit pe drumuri publice. Apropo’. a aflat presa cum si-a fracturat vertebra ?

  32. Crin face politică aşa cum ştie el de prea mult timp pentru a renunţa la ea fără luptă. Eu prin această luptă înţeleg că trei săptămâni nu vor trece degeaba. Pentru că puteau organiza referendumul începând cu mâine. Mâine nu aveau cum să aibă totul pus la punct, dar peste o săptămână, sigur da. Dacă au ales data de 29 înseamnă că au nevoie de timp…pentru a se întâmpla lucruri.

  33. Indraznesc sa pun in discutie o tema.
    De circa o saptamana odata cu schimbarile de la parlament TOTI pedelacii sustin ca totul s-a facut cu incalcarea Constitutiei si a regulamentelor.Pana si realizatorii tv au preluat aceste obiectii care au ajuns subiecte de discutii in afara. Citind in Regulamentele de functionare ale celor doua camere am gasit la deputati,sectiunea 3, art.25 ca deputatii pot revoca cu votul a 50 plus unu presedintele .De asemeni la Senat exista art 30 cu aceeasi specificatie. Cat despre faptul ca un presedinte de camera poate fi revocat de grupul care l-a propus, da este adevarat si asta ,dar este cazul cand este revocat fara vot, i se retrage sprijinul.
    Si atunci se naste intrebarea: de ce nimeni nu a combatut o MARE DEZINFORMARE ?
    Am vazut miercuri seara cum ,chiar si Corina Dragotescu sustinea CU FURIE “argumentul” pedelic. Noi ce mai putem face in afara sa comentam pe aici,daca pe posturile tv si in ziare se perpetueaza neadevarul ? Ce sa intelegem, ca dorinta de adevar este o himera ?
    Tin sa precizez ca nici-o emisiune tv nu i-a in seama postarile in timpul emisiunii pe aceasta tema. Atat de tare este Blejner ?

  34. Ba se poate domnule Ciutacu,in romanica orice este posibil…si sa joci fotbal cu mingea de rugby.
    Vorba lu’ Mircea,cu poporul asta nu poti sa faci nici o previziune.Mai scoate chioru’ o MANEA ELECTORALA si or sa se calce-n picioare retarzii sa-l voteze iar.

    Ieri omu’ se afla la cateva ore de suspendare,si el vorbea de locurile de munca din MINERIT.E inca tinut in brate de “stapanii” din afara,si atata timp cat va “executa” ordinele intocmai si la timp,nu-i vor da drumu.

  35. Eu am o satisfactie.Mare. M-am saturat sa ne jefuiasca si sa ne i-a la misto : “eu n-am mintit niciodata” da, stim, sau” imi dau demisia in 5 minute” sau ” nu l-am lovit nici in fata cu pumnul si nici in stomac cu pumnul “, etc, etc.. Eu n-am vazut in viata mea un om, sa minta cu atata sange rece. Jur.Te uiti la el si nu-ti vine sa crezi.Trebuie sa recunoastem ca tipul e foarte tare si este un adevarat idol pentru smenarii de tot felul, care incearca sa-i faca din vorbe pe naivi , lasand-ui fara bani.
    Nu vreau sa par paranoic dar, eu nu sunt convins ca in 2009 Basescu a castigat corect alegerile , de fapt sunt sigur de asta, asa cum de ex. , nici ca acum Boc ar fi castigat la Cluj primaria in mod corect. Nu cred. Am observat ca deja se acrediteaza ideea ca in sondajele pentru demitere la referendum procentele ar fi de 50-50%. E vrajeala, baietii se pregatesc pentru inca o smenarie. De aceea, i-as sfatui pe Antonescu si Ponta sa fie foarte atenti la baietii de la STS si la softul de numarare a voturilor, ca tare mi-a teama ca oricate voturi pentru demitera presedintelui vor fi ,tot el va avea cateva in plus.

    Victore, ai mare dreptate. E un sarpe veninos si trebuie strivit.

  36. Tare mi-e frica de cele 3 saptamani. Pdl-isti o sa joace urat “la distrugere”, asa vine vorba. Am vazut un sondaj dintr-un oras mic, in care cei care voteaza ca Base sa ramana sunt mai multi. Oare sunt asa de cretini? La ce sa ne asteptam?

  37. Sunt de aceeasi parere ca victoria nu este inca definitiva. Razbopiul abia acum incepe. E “un sarpe”, e un om ordinar, calca si pe cadavre ca sa-si apere pielea lui, nu a poporului.Minte cu o nerusinare de neimaginat. Il va face praf pe Ponta in campanie, a inceput de aseara de fapt. “Ponta minte incontinuu” ceva de genul asta a spus. El vorbeste???? un tupeu incredibil sa spuna ca el nu a mintit niciodata si ca nu a incalcat constitutia niciodata. E “o javra ordinara” ca bine l-a etichetat politistii.
    USL trebuie sa faca o campanie solida, de unde nu ar trebui sa lipseasca Crin si Victor Ponta. Ei au impact asupra maselor , stiu sa tina un discurs, sunt buni !!! Sa nu uite de Udrea, Videanu, EBA, Branza, Baconschi, Falca, Flutur, Pinalti, etc…
    Sincer , mi-e teama sa nu pacaleasca din nou poporul. intoarcerea lui la Cotroceni va fi o catastrofa adevarata. Fereasca Dumnezeu !

  38. Poate unii din voi ar vrea sa stie ce era cu dute-vino lu mister president ieri in timpul sedintei de suspendare.
    Omu avea butelcuta cu wiskey la el si tragea vartos la masea la fiecare iesire . Cand a iesit sa plece a trecut cu escorta pe langa mine si mirosea a bautura mai ceva ca o distilerie.
    ce imi e mie suspect este faptul ca nici unul din ziaristii si reporterii care il escortau nu au simtit cum mirosea a troscau ?
    era frumos sa il fi intrebat “ati baut sa va faceti curaj sau de suparare”?

  39. Eu am tot scris, pe ici pe colo poate cineva are capacitatea să o facă. Căutați teza de diploma a lui Băse. Și comparați cu tezele colegilor din anii mai mari.

  40. Nu pot pricepe cu ce vi se pare mai atragatoare gasca de gushteri transpirati de bucurie (in frunte cu porcul de voicu – venit direct de la racoare in primul rand al Parlamentului doar pentru a iesi numarul banuiesc) decat gasca din partea cealalta transpirati de frica probabil. Astept cu interes sa vad binefacerile primilor ca ale astorlalti le-am vazut. Chiar nu pricep de unde atata entuziasm. Asa memorie scurta aveti toti? Nu stiu daca este permis de Victor un link de pe Youtube, asa ca va sfatuiesc sa cautati “parazitii dreptul la replica”.. e o melodie din 2003-2004… remember.. viitorul suna si mai bine.

  41. @adi ciuche.. vai de capu’ tau de prapadit…daca ai decupat harta ce dracu’ mai cauti aici pe blog…meri dara la amicu’ Jack si deapana cu el…hihi

  42. cat despre ce urmeaza cred ca va fi oribil pana pe 29…speranta mea este in caldura asta grozava cu exploziile solare si “tigarle” lui base de ieri…care i-au cam dat o stare euforica la finalul zilei…poate crapa el inaintea noastra…

  43. Semnalez noua sintagmă sub care se adună ”intelectualii” lui Băsescu:
    ”MRUIȘTII lui Băsescu”

  44. pentru mine aproape ca nu mai conteaza. am vazut in ultima luna 2 gesturi de onoare pe care nu le imaginam posibile in Romania
    a) incercarea de sinucidere a lui Nastase
    b) declaratia de demisie a lui Crin

    Mai mult eu nu pot cere, nu pot spera. Sunt, indraznesc spune, onorat, cuprins deplin in gesturile acestea.

  45. E incredibil unde s-a ajuns cu manipularea…Un ziar local de pe la noi,din satu mare,cica ziar independent(pe naiba):cum ca CCR nu a gasit nimic neconstitutional la base,ca e o inscenare,ca Ponta si Crin vor de fapt sa preia controlul tuturor puterilor in stat,si,culmea minciunii si a dezinformarii:ca mii de oameni au iesit in strada peste tot pentru a-l sustine pe Basescu si a protesta impotriva abuzurilor(hai sictir!) comise de Ponta&co!Despre miile,sau zecile de mii de oameni din toata tara care au iesit sa ceara evacuarea javrei,nimic,nici un sunet!
    Razboiul a inceput,traiasca razboiul!

  46. Intre timp, pina la verdictul popular, toate tunurile sunt puse in pozitie si trag.

    La o intilnire cu Grupul de Dialog Social – grup care a fost un sustinator prin tacere a regimului Basescu – seful DNA, Morar, si-a exprimat convingerea ca “succesurile” DNA sub comanda sa vor fi reversibile. Afirma ca “lucrurile vor regresa”, insa “uita” sa ne spuna si de ce crede asta.

    De remarcat reactivarea GDS pe post de sustinator politic a lui Basescu si camarilla sa.

    Morar a ales sa fie in gindirea “de grup” a PDL, si automat s-a lansat impotriva USL, in special al lui Corlatean, invocind tema propagandistica si manipulatoare pedelista a “acapararii justitiei” de catre USL. Morar cel putin a inaintat pe tabla de sah asa cum era programat de Jucatorul. Ma asteptam sa-si dea arama pe fata in final.

    Este insa si o invitatie la actiune din partea lui Corlatean, pentru a provoca si mai multa agitatie, daca Corlatean il schimba. Ii place lui Morar faina macinata bine 🙂

    “Nu înseamnă că dacă lucrurile se vor schimba radical, dacă va fi un asalt al clasei politice asupra magistraturii, aceste lucruri nu vor regresa. Părerea mea este că vor regresa. Depinde cât de mare este acţiunea celor care pot să vicieze activitatea magistraţilor şi mă refer în primul rând la clasa politică: ei pot să schimbe legi, pot să-ţi îngreuneze existenţa”, a mai spus Daniel Morar

  47. In aceste 3 saptamani ni se joaca noua soarta. Meciul nu e inca jucat si aparatul de propaganda basist a inceput deja sa-si activeze toate vuvuzelele.

    Din pacate, la capitolul comunicare, USL sta jalnic. Acum ar trebuie scoase pe tapetrezultate auditului de la ministere, anchetele grele si afacerile camarilei basiste. De asemenea, cred ca ar trebui impnse in fata personaje cu credibilitate si morala inatacabila, care sa sustina USL, gen Doina Cornea, care din cate-mi aduc aminte era anti-Basescu in ultima vreme.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.