Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Nu cerţi câinele că nu se spală pe mâini

Nu cerţi câinele că nu se spală pe mâini

Filosoful cornerelor a ajuns să creadă că se pricepe şi la ratinguri. A polemiza cu gângavul năduşit care a prăbuşit până acum două cotidiane şi şi-a înjurat actualul stăpân până l-a cumpărat mogulul cu tot ce-are pe el e ca şi cum m-aş certa cu câinele de trei ori pe zi că nu se spală pe mâini înainte de masă.

Caţavencii m-au scos pe 32 la sexoşii lu’ Peşte din mass-media, top în care habar n-am ce caut (dar măcar m-am ales cu o ilustraţie grăitoare a cercopitecului de mai sus). Cotidianul ilustrează, logic, cu ai noştri, că ai lor nu fac trafic pe Net. Sper că nu m-a votat şi nefericita aia cu blog roz obsedată maladiv de Badea.

– Luaţi de citiţi şi un text de largă respiraţie al lui Cornel Nistorescu. După pişarea orgasmică a lu’ CTP, era exact prăjitura care ne lipsea în cinstea lu’ 1 Mai muncitoresc. Da’ tot Ciutacu-i ăla nenorocit şi spurcat la gură. Hai siktir, loazelor!

UPDATE: Purtătoarea de tăcere nu-i mută, a grăit!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

73 thoughts on “Nu cerţi câinele că nu se spală pe mâini

  1. da tot nu inteleg ce are editorialul scris de Nistorescu la care ai pus link cu Cartianu?io-s mai de la nord si nu prea stiu tat ce misca pe acolo pe la voi.

  2. Asteptam sa scrii despre cu totul altceva, sa fiu sincer. ( de primaru’ de sector, de exemplu )
    In legatura cu topul, mi se pare de neiertat faptul ca te’a surclasat plicticosul de E.H.
    Ai putea sa’i dai in judecata pe cei de la Catavencu, pentru denigrarea imaginii…
    Nu mai spun ca v’a facut si Cristoiu, dar asta cred ca se datoreaza relatiei in care se afla acest cu litera R si, probabil, papionului de la locale.

  3. Da,nici pana azi n-am inteles care e rolul cartmarlanului la Adevarul…imi aduc aminte insa ca la EvZ era cel mai scabros lingau al poponetului basescian iar dupa ce-i aparea pe net asa zisul comentariu isi trantea 3-4 postari cu laude la adresa acelei porcarii stergand sau anuland postarile celor care-l corectau.La Cartianu nu aveai nicio sansa sa apari pe forum daca nu-l laudai pe el,pe el si in al treilea rand pe marinar…prostul daca nu-i si ….dar la el nu se potriveste…este destul de prost oricum ar lua-o.

  4. DOMNULE VICTOR,

    DORITI SA POSTATI UN ARTICOL DE SUSTINERE PENTRU CONCURENTA NOASTRA LA EUROVISION? MAI SUNT CATEVA ZILE SI TREBUIE SA-I FACEM PE OAMENI SA O VOTEZE. UN ARTICOL BUN ESTE LINKAT IN ALTE SUTE.
    VA MULTUMESC.

    p.s. merita..si vreau sa dovedim ca suntem uniti.
    NU VREAU SA POSTATI ACEST COMENTARIU..AS DORI DOAR SA VAD UN ARTICOL BINE SCRIS DE DUMNEAVOASTRA PE ACEASTA TEMA..DE PREFERAT DE INCURAJARE. UN LAUDATIO PENTRU ELENA GHEORGHE.

  5. cam are dreptate cartianu la faza asta. e cam prea multa scelerare pe la antene cu oameni gen ciutacu, badea, gadea, laptopistu ala cum il cheama… numa’ persoane stridente care nu sunt in stare sa iti provoace o stare buna dupa ce te uiti la ei…ci te streseaza si te agita.
    pune intr-o emisiune pe unu sa taie gatu altuia. se va uita lumea? evident ca da. cam asa se intampla si cand se uita lumea la voi astia de la antene…te uiti ca la circ.

  6. Cam larga, ce sa zic, dar totusi respiratie! Curajos textul! Despre top, numai de bine, am vazut acolo chipuri pe care n-as vrea sa le mai vad si n-am vazut altele pe care le consideram la locul lor in top. Nu fiti trist, don ciutacu, sunteti in carti, nici prea-prea, nici foarte-foarte. Chiar, ce-i mania asta cu topurile?! O fi o slaba consolare pt lupii de mare aflati pe tobogan?!

  7. 1. Cartiene, cine ti-a dat dreptul sa vorbesti in numele meu? De unde stii tu ce fac telespectatorii Antenei 3 in caz de cutremur si inundatii?
    2. Deci Cristoiu si Hurezeanu sunt mai sexosi decat Ciutacu? Ma rog, chestie de gust. 🙂
    3. Nu stiu despre ce nefericita cu blog roz e vorba, dar sa aiba grija ca Mirciulica e al nostru, al telespectatorilor Antenei 3.
    4. Inteleg ca sunteti invidios ca i-a iesit si mai bine lui Nistorescu? 🙂 🙂 🙂

  8. Ma uit la taranoiul asta de CARTIANU cand apare la televizor! De unde naiba l-o fi gasit CRISTOIU pe acest MARLAN?!
    Noroc ca in ultima vreme parca nu prea a mai aparut pe sticla, acest BALBAIT AGRAMAT numit GREGOAR CARTIANU!
    Eu zic sa nu-l mai bagam asa mult in seama!
    Cat despre editorialul lui Nistorescu, NUMAI LAUDE!SCUR,CLAR SI CUPRINZATOR! 🙂
    Domnule Victor eu cand am scris un comentariu folosind acelasi apelativ- NUTI-SPAIMA PUTII, nu ati vrut sa mi-l postati!
    EA E NUTI, SPAIMA PUTII,
    VENITA DIN FUNDUL CURTII,
    A AJUNS DOAMNA DE FRUNTE
    AVANDU-L PE ZEUS PARINTE!

  9. 1. Ăştia îşi laudă isteria. E minunat.
    3. Nu înţelegeţi că sunteţi “de porc” nu pentru că daţi în X sau în Y, ci pentru că-i asociaţi lui X şi lui Y şi un membru al nobilei ghilde, care-l slugăreşte respectiv. E inacceptabil domnule gurnalist. Refuzaţi să vă aliniaţi gândirii unic direcţionate, a cutumelor adunate prin termenul “deontologie”.
    Pentru igiena morală colectivă sper (şi am motive să continui să cred în asta zilnic, pe blogul acesta) că veţi face la fel în continuare. Cât se poate.

  10. Frate Victor,
    Incercati macar voi sa nu coborati nivelul discutiilor la un nivel multumitor pentru Mister President. Macar din respect pentru Crin (are un vot din partea mea). Simpla pomenire a unor personaje abjecte inseamna reclama gratuita si total inutila. Dar cred ca tu constientizezi acest lucru.

  11. Lu’ musiu Gregoire, cam atăta-i e munca. O flegmă. Cred că la marcat rău pelicula “Priveşte înainte cu mânie”, şi d’aia nu observă atunci când grăieşte, că se scuipă tot pe piept. O fi şi asta un fel de dizabilitate, săracu’, da’ putea să poarte şi el un barbişon.
    Aţi intrat la “sexoşi”. E bine, de-acum NU MAI SCĂPAŢI de-acolo, nici post-mortem!
    Unii suferă cu prostata, alţii au numa’ falusuri în cap. Deontologi (mai mult ologi aş zice, d.p.d.v. al nervilor capului), da’ au “stil”.

  12. Mie-mi place Simona Tache! Are exact emisfera care-i lipseste lui Badea. Gustul meu si parerea mea.

  13. @ mery & psiholohu’ : Badea nu e ziarsit!
    @De Petru : Cit se poate ! Va felicit pentru faptul ca la virsta dumneavoastra ginditi asa.
    P.S. Nu va mai “scuzati ” ca sinteti inginer! Orice prejudecata face rau.

  14. Esti cam taran Ciutacule dar nu-l intreci pe Badea..il intreci doar pe Capatos si putin pe Gadea

  15. D-le Ciutacu,v-a depasit Nistorescu in deontologie,chiar asa?Va lasati depasit de un niente?Aveam pretentii,ca doar sunteti rezident in Rahova,ce dracu?Cam subtireanu la injuraturi stimate domn.Cred ca Udrea se amuza,nici nu spera ea atata frustrare,faceti mai departe asa,sa vedeticat rade aia de voi.(si eu,recunosc).
    p.s:Tolontan rocks!

  16. au apreciat bine – eu zic ca asa trebuie sa fie sex-osii media sau ne-media –
    ‘sex’os’, banuiesc ca inseamna sa ai calitatea de a inspira pe cineva pt o ‘activitate specifica’.. (desi nu cred, ca ‘poporul’ s-a uitat in DEX pt descifrarea acestui cuvant exotic…); – si atunci cine poate sa inspire mai bine daca nu un ‘vorbitor’ cu greutate?..mai ales daca stie sa ‘dea’ si sa provoace Vorbe Grele?

  17. @biggi: ma bucur ca va racoriti si va inveseliti pe blogul meu.
    @mariana: nu te mai osteni sa postezi comentate repetate de pe proxy.
    @FuXi: e liber la opinii
    @mery: doar eu dau oameni (fie ei si portocalii) afara de pe blogul asta.
    @alien: nici in cele mai groaznice visuri nu m-am inchipuit in topul sexy.

  18. scz .. stiu ca nu are legatura cu subiectul.. dar as vrea sa te rog ceva ! intreaba tu politia mafiota romana de ce au fost scoase la concurs pe Buzau locuri ptr subofiteri politie si pe urma s-a anulat concursul ? mai intreaba de ce la inceputul anului limita maxima de varsta era de 42 ani si dupa doua luni s-a stabilit ca varsta sa fie de 27 ani ? mai intreaba cum este posibil ca un obez de 110 kg sa scoata 7,2 la viteza ? ptr mine toate acestea sunt o enigma ? de ce pe ei nu-i controleaza nimeni ? mersi frumos !!! sper sa faci o emisiune referitoare la acest subiect !!!

  19. Lasă-l, bre, pe Gregoar! Să vezi ce te atacă Tismăneanu, eşti la concurenţă cu Principele Radu. Te face grobian, fiindcă l-ai apărat şi i-ai numit pe detractorii lui, mâncători necomestibil. Sunt disperaţi. 🙂

    P.S. Domnul Tismăneanu juisează, în schimb, la abjecţiile lui Pitecantroniu de pe blogul de la Cotidianul şi ale, evident, seraficului Morar and more and more shit.

  20. @Roxana Iordache: am vazut, i-am dat si link nefericitului. tot o sa ma supar intr-o zi si o sa-i ofer lu’ Serioja o ora de emisie, sa ne delecteze cu amintiri din copilaria comuna cu a kominternistului. cat despre subiect, probabil ca se prezuma ca, fiind amic cu Crin, ar trebui sa-l injur ab initio pe Radu Duda. uite ca n-o fac! pot fi suspectat ca-s sexy, da’ a tampit sigur nu arat…

  21. probabil ca se prezuma ca, fiind amic cu Crin, ar trebui sa-l injur ab initio pe Radu Duda.

    Intrarea in normalitate a tarii asteia se va intampla
    cand in turul 2 vor concura
    un Crin Antonescu si un Radu Duda.

    Pana atunci, se vede treaba ca eleganta arata ca o risipa.

    ____________________________________________________
    P.S.: Cineva imi readuse aminte
    de ipoteza referitoare la sondajul CURS,
    cum ca Basescu simuleaza o cadere,
    intru dezorientarea contracandidatilor.

    Sa ma scuze domnu’ shaf,
    dar daca realmente a trecut
    la strategii de tip saritura cu coarda elastica,
    observatia mea ar fi ca ii sta bine cu capul in jos.
    (Desigur, jos il asteapta Boc,
    inaltandu-se pe varfuri sa bata un 5 scurt.)

  22. vreu sal ascult pe serioja, serios, nu e o idee rea. dar liber, banuiesc ca nu se sperie de codurile lui basescu si nu ii e frica de tribunale

  23. DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. ASA DA. ESTI INGERAS PE LANGA ASTA. DAR NUTICA O MERITA.

  24. @mojicu: daca aveai rabdarea de a apasa pe linkul pe care eu l-am pus, nu postai acelasi text cu copy/paste

  25. YO,Victore,imi cer scuze ca am pus atatea hoituri pe tine in seara asta cu articolu lu Cornel.Da sa sti ca fost dinamita in stare pura.Era si pacat sa nu anunt ,,toata” media deaici si dinafara. Da am vrut sa vad daca esti valoros.Eu cel putin asa masor,daca esti injurat, inseamna ca ai valoare.Si sti ceva?Pe tine te injurara multi.Hai ca te pup.

  26. corect, scuze, am fost si sunt inca entuziasmat de text, sunt de parere ca trebuie luptat cu armele lor, a trecut de mult vremea fineturilor. din pacate. sunt insetat de sange, portocaliu in special.

  27. habar nu aveam ca diaconescu in direct a contribuit la fondarea jurnalului national :))

  28. Vreau o finala,un tur doi ca tot se poarta, Serghei-Medelin la un concurs…”amintiri despre Tisminski”….buna ideea,pune-o in aplicare nu de alta dar Volodea are tot felul de revelatii din copilarie dar despre altii,de ex si-a adus aminte marele intelectual: ” domneee,Valentin nu era infiat de cuplul Ceausescu ci era chiar fiul lor” adica a dat-o pe scenarii de telenovela comunista la varf uitand sa ne spuna cate ceva din propria biografie altceva decat faptul ca l-a facut pe Basescu “anticomunist” si cum altfel(?)”om de dreapta” la fara frecventa!

  29. Observatii :
    – ” gregoar ecrivan rumen” este un intelectual care este
    – zii ca te oftici ca te-a luat sexosul Jack cristoiu care e pe 29
    – pe blonda cuvantatoare de vorbe o fi ciupit-o careva de partile moi si d-aia a deschis gura
    – avem imn turistic , acum impuscati-va cu totii !

  30. Cu referire la UPDATE…
    Victor Ciutacu, “slobozitorul” gurilor guvernamentale !
    “It’s alive ! It’s alive! “

  31. Nu mai intrebati de BADEA pt ca el nu a fost pus pe lista cu cei 50 de ziaristi care trtreb votati si apoi sa se stabileasca ordinea E ra de departe cel mai sexi ,va dati seama, ca-l votau toti si plesneau catavanci de invidie

  32. de cand pana mea se pricepe caracatita la crosetat mileuri de macrameu’ si meduza la gatit coaste de ton la gratar? cum au ajuns blowjnob-erii sa-si dea cu parerea despre inmultirea asexuata la arici? de cand si cum se face ca are cartianu pareri despre televiziune? despre rating-uri si despre analiza lor? ma deranjeaza in primul rand ca baiatu’ asta se pricele la televiziune doar pentru ca se uita seara la buletinele de stiri. ma deranjeaza si pentru ca baiatul asta este una dintre cele mai mari otrepe din categoria scursorilor presei din romania – cunoscatorii “stie”. stii de ce mi-e frica bai victor? de momentul in care tvr-ul va aduce, in sfarsit, in romania ac/dc si-o s-o invite pe iuliana marciuc sa-i prezinte…

  33. Uite, aici greşeşti tu, cine dracului e cartianu ăsta ca să discutăm despre el? Un bou care când mugeşte are impresia că emite judecăţi de valoare. Dă-l în mă-sa, mănâncă şi el o pâine de la proştii care-l plătesc!
    Am văzut emisiunea de aseară de la Gâdea. N-aş fi crezut niciodată că o să ajung să-l regret pe Tăriceanu.
    Ştii ce impresie îmi face guvernul ăsta?
    Parcă am fi într-un avion în care piloţii sunt beţi morţi iar stewardesele şi mecanicii de bord trag în disperare de toate manetele în timp ce ne ducem dracului.
    Guvernul ăsta reprezintă culmea prostiei, imposturii şi incompetenţei.
    S-o putea şi mai rău?

  34. “Gregoar,ecriven rumen”.Sa tragem apa!
    PS.”Peste 10000 de feroviari din toata tata participa la un mitng de protest in Capitala”.Ma intreb daca sunt atatea microbuze rapide in toata tara ca sa-i aduca pe toti.Ca sigur nu au venit cu trenu’…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.