Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Nu cerţi câinele că nu se spală pe mâini

Nu cerţi câinele că nu se spală pe mâini

Filosoful cornerelor a ajuns să creadă că se pricepe şi la ratinguri. A polemiza cu gângavul năduşit care a prăbuşit până acum două cotidiane şi şi-a înjurat actualul stăpân până l-a cumpărat mogulul cu tot ce-are pe el e ca şi cum m-aş certa cu câinele de trei ori pe zi că nu se spală pe mâini înainte de masă.

Caţavencii m-au scos pe 32 la sexoşii lu’ Peşte din mass-media, top în care habar n-am ce caut (dar măcar m-am ales cu o ilustraţie grăitoare a cercopitecului de mai sus). Cotidianul ilustrează, logic, cu ai noştri, că ai lor nu fac trafic pe Net. Sper că nu m-a votat şi nefericita aia cu blog roz obsedată maladiv de Badea.

– Luaţi de citiţi şi un text de largă respiraţie al lui Cornel Nistorescu. După pişarea orgasmică a lu’ CTP, era exact prăjitura care ne lipsea în cinstea lu’ 1 Mai muncitoresc. Da’ tot Ciutacu-i ăla nenorocit şi spurcat la gură. Hai siktir, loazelor!

UPDATE: Purtătoarea de tăcere nu-i mută, a grăit!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

73 thoughts on “Nu cerţi câinele că nu se spală pe mâini

  1. Erata am vrut sa scriu “tara”si “miting”si am scris “tata”si”mitng”.Iertare dar cand auzi de Cartianu o cam iei razna!

  2. Eu cand il vad pe cartianu este ca si cum ar tacea ,adica nu spune nimic interesant.Traiasca familia!!!

  3. Cartianu poate sa fie zdravan sau ticnit, amuzant sau enervant, e treaba lui, telecomanda e la mine nu la el.
    Da cu altii e rau de tot.
    A mai vazut cineva in afara de mine cum a intervenit Pogea ieri la Sinteza Zilei si a zis nu stiu ce despre “remanenta electromagnetica a economiei”?????
    Sau ieri la realitatea cand a zis tot in direct “ca el nu stie adresa de la Ministerul Invatamantului si de aia nu putea sa trimita el fartia cu reducerea numarului de posturi”????
    Am avut eu doua halucinatii in aceeasi zi sau a mai vazut cineva nebuniile astea?

    Daca se confirma ca ce am auzit eu e adevarat propun sa sesizam OMS, dupa febra vacii nebune, gripa aviara si gripa porcina, ar putea sa urmeze dementa ministeriala.

  4. Domnule Ciutacu lasati-l pe ciinele asta amarit, miine poate sa si turbeze saracul si faceti mai bine o documentatie serioasa a succesurilor lui Traian in toti acesti 20 de ani de zile, chiar de cind acesta a devenit secretar de stat la transporturi, ministru, primar si acum presedinte. Si vedeti in cite smenuri, furtiseaguri si alte smecherii financiare a fost implicat acest ipochimen al anilor de tranzitie? Si poate reusiti sa gasiti macar un lcuru bun pentru tara facut de micul Traian in slujba cetatenilor acestei tari, ceeace eu nu cred ca, veti gasi asa ceva.

  5. Salut Ciutace,
    BUNA postarea, tot asa Dl Victor, scoate-le caninii unul cate unu’ :). Cat despre prapadita neuronal cu blogusoru’ roz, trebuie sa recunosc ca are carente puternice in za life.
    Iar “doamna” (speaker-ul) care nu vorbeste deoarece probabil ca are gura plina tot timpul, ma gandesc ca are doar capacitatea de a urma ordine. I se da o foaie si atunci isi da seama ca stie sa vorbeasca.. 🙂
    Tot respectu’..

    P.S. Bun comentariul de la sinteza zilei despre purtatorul de cuvant care nu vorbeste.. :).

  6. ma care esti din Pitesti? 🙂 sa vi cu mic cu mare in zi de sarbatoare prin padurea Trivale.pe 2 mai CENTRU DE TINERET ARGES organizeste o intilneala intre tineri si nunumai.sa vi cu catel cu purcel(daca nu-i bolnav de gripa aviara) ca o sa ai o mie de motive sa te distrezi.sa ai in dotare papuci cu role schiuri sanie cu zurgalai etc.acum lasind gluma la o parte……….o sa fie frumos.ajutati-ma domnule VICTOR CIUTACU sa nu mai imprastie fluturasi.nu-i pacat sa tai un arbore iar din celuloza lui sa faci hirti pe care le arunca lumea pe strada numai la gunoi nu?presa este cel mai curat mod de a face publicitate.si blogu’ e suficient.domnule Victor Ciutacu un arbore o sa va multumeasca pentru frumosul gest.sanatate si aier curat.cum erea o reclama in Spania:piensa en verde. :))

  7. Gregoir e un mare idiot, dar sa stii ca eu am schimbat de pe antena 3, dupa cutremur pentru ca mi s au parut super idioti, toata lumea era speriata la 5 min dupa cutremur si ei cautau specilisti la telefon sa spuna daca o sa fie replici dand in acelasi timp imagini de la cutremurul din Italia.
    Sa dai la 5 min dupa cutremur imagini cum unii isi scot mortii de sub daramaturi mi se pare mai mult decat cinism.
    Cred ca de asta i a costat ratingul, nu pentru aberatii de televiziune de incredere spuse de gregoir. Antena 3 a amplificat starea de panica a romanilor in seara aia.

  8. Victore, ce-ai cu omul?! Da-i niste mustar si niste maioneza in pet-uri frumos colorate, ca sa-i aduca aminte de tinerete, cind participa la receptii (prin ’93) si pleca acasa cu mustarul si maioneza! E pe bune, daca mirie ceva dezvol subiectul! 😉

  9. Editorialul lui Cornel Nistorescu e de un milion de ori mai porcos decat editorialul lui CTP. macar CTP a folosit cuvinte mai plastice. Articolul tau intitulat “Auzi fa , hai sictir si plimba ursul de aici !” este o nimica toata in limbaj fata de articolul lui C Nistorescu.

  10. Cineva a tinut sa’ti faca o aroganta pentru cateva minute ? ( blogul tau protesta la intentia noastra de a’l accesa )

  11. Directiva U.E.:”Statul de Drept romanesc dauneaza grav umanitatii”. & urmeaza pozele “fara numar” cu victimile democratiei &-ale economiei de piata afisate in Parlamentul U.E. n-ar fi frumos,dar adevarat?

  12. @Simona Tache: deci recunosti ca esti obsedata maladiv de Badea? 🙂

  13. @ Victor Ciutacu: :)) evident ca nu recunosc, pentru ca nu-s obsedata nici maladiv, nici nemaladiv. ma amuz pe seama personajului turbat care este, da’ tu o sa-ti pastrezi convingerea, indiferent ce-as spune eu. nu-i bai, da’ macar un “fa” meritam si eu, repet.:))

  14. @Simona Tache: nu meritai, iepuraşule, nu te califici la fă. simplul fapt că te place SOV nu e suificient. şi pe mine mă place şi nu-mi zic de unul singur fă.

  15. He,he, domnule Ciutacu, deci ,,te citeste femeile” inclusiv de la concurenta; nu-i rau 😉

  16. io n-am auzit in viata mea de Simona Tache,Ianche & Cadar. acum am intrat pe marele sau blog,folosind “link”-ul. da’ mare branza nu face,zic eu. i-ar sta mai bine pe siturile porno,la categoria B.B.W. sau cam asa ceva.

  17. Victore, sunt coleg cu tine de presa, iti pot spune sincer ca decebal radulescu este pe picior de egalitate cu tipul asta…cum ii zice… cartianu. pacat ca sunteti colegi de trust. esti si tu microbist, care e parerea ra?

  18. Ascult acum topul la Cristian Brancu. De nu sunt si Mihai Morar si Ciutacu? Sau ei sunt doar prezentatori pentru cei de la Catavencu? Anyways, cam penibil topul…voi sunteti cei mai normali din ei.Aleluia;;)

  19. Da chiar nu-ti e rusine sa te iei de omu asta. Omu asta e o adevarata valoare. Oricat de tare te-ai incorda tu si tot trustu mogului tot nu ati reusi performante lui in domeniul pupincurismului. Deci v-a facut, jos palaria in fata lui. Ca el are un stapan si ii este credincios ca un caine nu e nici o problema. Deci o fii el caine, da e un caine cu bune intentii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.