Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Noi, cei care nu mai vrem și vrem…

Noi, cei care nu mai vrem și vrem…

Nu vrem să facem averi. Nu vrem demnități publice. Nu vrem mașini la scară și nici gărzi personale. Nu vrem să umplem piețe cu adulatori. Nu vrem să ni se dedice emisiuni omagiale. Nu mai vrem să trăim într-o țară care se-nvârte după voința unui singur om. Nu mai vrem să suportăm umilința unui clan de îmbuibați pe banii noștri. Nu mai vrem să fim amenințați și sfidați. Nu mai vrem ca procuratura să fie o importantă agenție de știri. Nu mai vrem să ni se asculte telefoanele. Nu mai vrem să fim conduși/reprezentați de curve și de parveniți. Nu mai vrem să fim rușinea Europei. Nu mai vrem să vedem agramați care ne țin lecții de educatie și țopârlani care să ne definească stilul. Nu mai vrem să-i suportăm. Nu mai vrem să-i plătim. Nu mai vrem să-i îmbogățim. Nu mai vrem să-i vedem.

Vrem să trăim în linște și cu decență. Vrem să redevenim încrezători și senini. Vrem privim în ochii oamenilor cu care stăm de vorbă fără teama că am putea fi înregistrați pe ascuns. Vrem să nu ne mai uităm cu coada ochiului în spatele nostru pe stradă. Vrem ca logica să bată psihoza. Vrem ca majoritatea să redevină mai tare decât minoritatea. Vrem ca legea să nu mai fie negociabilă. Vrem o Românie normală la cap. Noi, cei care nu mai vrem și vrem, suntem mai mulți decât ei, cei care mai vor și nu vor. Putem să ne recâștigăm țara. Fiindcă nu mai vrem și vrem.

UPDATE: Adrian Năstase a preluat, ca de la arogant la arogant, leapșa cu numele celor care s-ar bate-n 2014 pentru Președinția României. Și scrie că i-ar plăcea să mă vadă independent în cursă. Am răspuns acolo provocării, o fac și aici. “Interesantă opțiune de final, dar n-are independentul Ciutacu logistica independentului Oprescu; nici veleități de vizionar, nici gândire strategică si nici închipuiri de salvator al neamului”.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

150 thoughts on “Noi, cei care nu mai vrem și vrem…

  1. Fratziorilor, Tot citind la ale voastre panseuri de bine, ma batu gandul ca nu va dadura prin cap un nume numa’ bun de pus la Cotroceni: vechiul apropitar, adica Regele Mihai. Pe ala nu-l mai contesta nime’, e educat cat totzi lingaii lui Farth-escu la un loc, si chiar mai mult decat atata, e si neamtz, juma’ de lideri de europa occidentala ii sunt neamuri, si… nici nu promite sa traiasca mult. Cat sa scoata romanica din KKT o fi in stare. In fatza lui te potzi inclina fara nici o jena ca te-ai umili, stie unde trebuie sa ajungem ca traieste de la 20 de ani pe acolo, n-are nici interese de partid, n-are nici mafiotzi de protejat, nu se poate incuscri cu stapanii manelelor, stie si de ce e gresit “aviara gripa”, nu e nici incendiator de nave, nu cunoaste cu precizie cum se intra la bordel, iar pentru el plesh-co-iul n-are nici o reprezentare feminina asociata.
    Ar mai fi, dar cred ca e de ajuns si atat.
    Daca tot e sa corectam ceva, macar reparatzia asta s-o facem, nu neaparat pentru Regele Mihai cat pentru NOI.

  2. UN SEMNAL FOARTE INGRIJORATOR:
    “AXA” CURTEA CONSTITUTIONALA- BASESCU?

    IATA CE SCRIE PRESA ca a declarat BASESCU despre Ioan Vida si despre Curtea Constitutionala, referitor la o lege legat de care a fost sesizata Curtea:

    “Mai mult, aseară, (14 octombrie 2009; n.A.) în cursul declaraţiilor publice făcute de Traian Băsescu acesta a afirmat că “mulţumeşte Curţii Constituţionale” pentru decizia de a amâna judecarea constituţionalităţii legii reorganizării unor autorităţi şi instituţii publice, care conţine inclusiv prevederea celor “10 zile de concediu fără plată al bugetarilor”.
    (…)
    “Decizia de amânare a judecării legii “10 zile fără plată” a fost considerată ca fiind o măsură binevenită, în condiţiile în care decizia Curţii este, pe de o parte, obligatorie pentru acordul cu FMI, iar pe de alta, absenţa unui Guvern în exerciţiu face imposibile eventuale modificări. Curtea a amânat judecarea întregului pachet al legilor asumate de Emil Boc, ceea ce va face ca decizia finală să fie una unitară.”

    Citatele sunt extrase din articolul cu titlul: “Curtea Constitutionala in gratiile presedintelui” semnat de Silvana Patrascanu
    (Evenimentul zilei- 15 octombrie 2009).

    IMIXTIUNEA LUI BASESCU IN DECIZIILE CURTII CONSTITIONALE- FIE SI PRINTR-UN COMENTARIU (se stie foarte bine cat de influente pot fi “simplele” comentarii ale sefului statului asupra unei instante!) LEGATE DE AMANAREA LUARII IN DISCUTIE A UNOR LEGI IMI PARE CEL MAI GRAV SIMPTOM DE PANA ACUM.

    Mare atentie la simptom!!!!!!!

  3. @Begone, drace!
    da’ mare dreptate ai mata, zau!
    ce-ar fi sa nu ne mai omori cu suspansul asta si pune-ti domle’ pana la lucru!

    tranteste-ne un manifest din ala, propriu, sa planga norii peste cotroceni, sa-l ude pe gollum ‘a capite ad calcem’ (vad ca-ti plac expresiile latinesti) si poate, cine stie, se trezeste din betie si vede cum este de fapt realitatea in care ne-a adus.

    cu ocazia asta, daca ne ajuta neuronu’, poate invatam si noi sa facem deosebirea intre un manifest de duzina si unul scris cu clasa, cum va fi al dumitale.
    vorba latinilor: ‘ex uno disce omnes’, si in felul asta ne mai culturizam si noi.
    vezi bine ca, fara profi’ ca matale, am fi in stare sa incercam sa obtinem (tot vorba latinilor)’ab asino lanam’, si ne-am face de bascalie… poate numai jiji becali sa se priceapa la asta sau, mai nou, chiar basssescu.

    cum? ce-ai zis? aaa, am inteles yo gresit? deci vrei ‘acta non verba’? mda, acum inteleg de ce-ai adus in vorba faptul ca mircea n-a facut armata si s-ar caca pe el vazand pm-ul… pai, aici sunt de acord cu victor, n-am ce-ti face. violenta ar fi, in cazul asta, ‘aegrescit medendo’…
    eu zic ca, totusi, n-am ajuns pana acolo,da?

    ‘absit invidia’, prietene, departe de mine gandul!
    sunt un biet ‘agnus dei’ care incearca sa traiasca in tara asta care ne ocupa tot timpul, vorba surioarei soldatului neinstruit mircea badea 🙂

  4. o sa fiu aici sa le duc toate in spate pt ca-s roman si antrenat,da totusi inca sper pt linistea copiilor pe care inca nu-i am,nu vreau sa cunoasca culoarea portocalie,inca putem schimba ceva ca doar nu suntem CHIAR toti LINGAI ::)))HAI BA SCLAVILOR SA NE TREZIM,,,,,,AZI,MAINE,ANU ASTA MORTII VOSTI

  5. Vrem Respect ! Manifest pentru România, pentru viitorul nostru şi-al copiilor noştri… :
    http://sfinx777.wordpress.com/2009/10/18/manifest-pentru-romania-pentru-viitorul-nostru-si-al-copiilor-nostri-jos-basescu-jos-mafia-portocalie-nu-vrem-dictatura/

    Dacă, ei, Băsescu şi pedelacheii sunt uniţi… UNIŢI PRIN TICĂLOŞII, să NE TREZIM, să ne implicăm, SĂ CEREM ŞI SĂ NE IMPUNEM PAŞNIC RESPECTUL, pentru că, NE-AM SĂTURAT !
    TREBUIE SĂ RENUNŢĂM LA… RENUNŢARE ! TREBUIE ! E TIMPUL !!!
    Sibilla

  6. M-am saturat de acest matroz chior si plangacios! Minunat acest articol d-le Ciutacu! Tot ceea ce spuneti ca vrem si nu vrem, se cheama intr-un cuvant, NORMALITATE! cu totii ne-o dorim si sta in puterea noastra, a tuturor, s-o avem. Multi dintre comentatorii blogului dv, sunt sceptici ca am mai putea scapa de acest personaj nefast pentru Romania dar eu sunt increzator. Prea multi au fost pacaliti de acest farsor acum cinci ani! A promis marea cu sarea si cu ce ne-am ales? Scandaluri, saracie si neliniste in tara. Inclin sa cred ca oamenii, chiar si aceia cu care face poze prin balciuri, s-au desteptat si nu-l vor mai alege. Dupa parerea mea, chiar daca intra in turul doi, va castiga cel care va intra alaturi de el, nu conteaza care, fiind un vot profund- antibasescu. Duca-se cu toata sleahta lui portocalie de boci, udrese, buldogi si pupincuristii lor fanatici! Doamne ajuta!

  7. La shimbare de guvern

    Întâmplător, micuţul Boc şi foarte înaltul Iohannis se aflau simultan şi alături la pisoarul parlamentului. Văzând că Emil scutură ritmic din cap, Klaus îl întreabă
    -Aveţi tic nervos domnule ?
    – Nu ! dar nu-mi place când cineva mi se “pipi” în ureche.

  8. @Victor Ciutacu: am scris eu ceva de iatagane pe acolo? Supose not. Am scris ca mai exista si solutii concrete si perfect legale de a-i face pe politicieni sa inteleaga ca nu mai sunt reprezentativi pentru tara si ca trebuie sa lase locul altora, competenti si nepatati. Intreaga clasa politica trebuie sa plece, nu doar basescu. El e varful aisbergului, dar pe langa el mai sunt un Iliescu, un Nastase, o Udrea, un Vadim, un Becali, un Geoana, un Patriciu, o Norica, un Fenechiu, un Hrebenciuc, un Cosmanca. Curios, nu l-am auzit pe Badea vociferand decat impotriva “pedeleilor”. Oare celelalte partide n-au corupti sau Mirciulica a primit un telefon “de la Dinamo” sa nu dea din casa? Hai sa fim seriosi.
    Doar atunci cand toti politicienii actuali vor pleca din politica se va putea face ceva. Dati-le de inteles ca nu-i vreti. Un 5% participare la vot sau voturi exprimate in favoarea lor ar insemna ca nu mai sunt reprezentativi, ca nu ne intereseaza oferta lor politica. Le-am arata ca reprezinta un zero pentru noi. Revolutia se poate face si printr-un simplu vot de blam, nu neaparat cu mitraliera sau iataganul. Faptul ca Badea indeamna lumea sa voteze pe oricine va iesi in turul doi contra lui Basescu nu e relevant. O sa iasa Geoana, sau Crin, sau Oprescu, adica tot niste reprezentanti ai vechiului sistem. Adu-ti aminte ca acum 5 ani, ca sa scape de dictatorul Nastase, multi l-ar fi votat si pe Gollum. Atunci am votat raul mai mic, care a devenit intre timp “dictatorul Basescu”. Istoria se repeta. Crezi ca Geonel nu are stofa de dictator? Ori crezi ca Patriciu e prea sarac cu 2 miliarde si nu-si va dubla suma in cinci ani de mandat ai lui Crin? Visezi la autostrada suspendata Bucuresti-Arad?
    Revolutia inseamna, aici si acum, maturarea pe cale pasnica, prin vot, a intregii clase politice, corupte si incapabile. Neprezentarea masiva la vot sau votul nul le-ar da de inteles acestor marlani ca nu mai sunt doriti. Altfel nu veti face decat sa schimbati un dictator cu un demagog, un ipocrit sau mai rau pentru Romania, cu un prostanac.

  9. Mobilizator şi un pic exaltat manifestul tau. Bine, nu mai ,,vrem” cu ăştia. Dar cu cine să ,,vrem”, pe cine să aducem in locul lor? Nu e nimeni pe care să-l ,,vrem”, ăsta e adevarul, aşa că manifestul tau e doar beletristica din păcate.

  10. Mi se rupe mie ce vrei sau nu vrei tu. Ma intereseaza in schimb ce mai vrea prostanacul. Acum vrea sa-mi trimita medicamentele prin posta. Este perfect. Am 25.000 euro, m-am plimbat cu tractorul GPS, mai ramane excursia in cosmos. Totul este perfect. Votez PROSTANACUL.

  11. Ne sta insasi democratia in cale!…

    Subscriu dle Ciutacu! Nici eu nu mai vreau!

    Insa in mod paradoxal, ne sta insasi democratia in cale!… Acel principiu conform caruia minoritatea se supune majoritatii (- care acum mi se pare mai idiot ca niciodata!) Nu vreau sa sufar, sa indur datorita faptului ca am o mana de corespondenti limitati de cealalta parte care considera altfel si in consecinta imi impun vointa lor. Le e totuna, fiindca le e prea strain conceptul de a intelege, sunt incapabili. Iar vointa noastra, a celor care intelegem, cu toate argumentele posibile, s-ar putea sa nu fie suficient de feroasa pentru ca sa se intample ceea ce vrem. …sau ceea ce nu vrem, in cele din urma.

    Sper si chiar va rog sa imi spuneti peste 35 zile ca m-am inselat!!!

  12. Nu se poate..nu e adevarat ce traim ,dupa 20 de ani simt acea pornire interioara de a iesi pe strada ca atunci…eram inconstient aveam 20 de ani acum 40 dar sunt prea constient de iadul spre care ne indreptam din cauza lingailor.El nu e puternic ,tb e puternic prin cei din jurul lui asa a fost si ceausescu, asta e natia ,lipsa demnitatii ne caracterizeaza(in ansamblu nu ca indivizi)…vom vedea in decembrie daca a mai ramas ceva din noi!

  13. Domnule Ciutacu,
    Il cautam pe bloggerul Ciutacu! Nu l-ati vazut pe undeva? Cu siguranta nu! Acest articol superb l-a impins, la o distanta mare, in spatele “jurnalistului Ciutacu”, jurnalistul care uzeaza de toate mijloacele artistice posibile sa ne mobilizeze sa recastigam “Romania noastra”.
    Continutul acestui articol si al celor anterioare, trebuie sa fie “trambitate” pe strazi, pe langa a fi publicate si mediatizate in acest fel, ca sa trezeasca pe romani sa-l doboare pe Tiran, care ne ameninta cu instalarea dictaturii, care incalca cu cizmele lui grele Constitutia, fara pic de remuscare. Si culmea toate acestea le face cu zambetul pe buze.
    Sper sa vina vremea sa-l facem sa plateasca cu varf si indesat pentru faptele sale, ca sunt semne ca ‘poporul suveran’ se va trezi curand din resemnare si mutenie!
    Articolul acesta este atat de plin de incarcatura artistica, emotionala incat merita sa mai reflectam asupra lui. Dar fiind dumineca sa ne mai si rugam la Dumnezeu sa ne ajute sa intelegem menirea noastra in Romania NOASTRA!

  14. OK manifestul! Iti propun niste adaugiri:

    Sa folosim armele care le avem la indemina: intelepciunea si votul. Mergeti la vot si votati cu responsabilitate! Nu votati decit pe cel care vi se aseamana.
    Atentie la propaganda! Propaganda inseamna doar minciuna gogonata sau minciuna prin omisiune. Ascultati vocile critice pentru ca va ajuta sa intregiti imaginea despre candidati!

  15. Da, tot ce ati scris domnule Ciutacu, este realizabil daca se indeplineste o singura conditie. Basescu sa dispara.

  16. Am dreptul si vreau o viata normala si nu mai vreau anagramati , curve,smecheri si stiiutori de constitutie care se scuza a doaua zi ca ieri a fost beat si nu a stiut ce a vorbit ,sa dea lectii la oameni normali la cap si cu scoli absolvite pe bune.NU MAI VREAU CURVE, FUFE ,BETIVI SI SCMECHERI VREAU OAMENI NORMALI CU STUDII PE BUNE , HAI LA VOT FRATIOARE , SA’I DAM JOSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!

  17. Victore !!!
    Nici nu îţi dai seama pe lîngă ce pericol am trecut.
    Dacă băsescu îl desemna pe Johanis prim ministru,trecea prezidenţialele din primul tur.
    Norocul nostru este că “prezidentul”nu mai raţionează de loc.

  18. Si nu mai vrem betivi cu halucinatii de Hitler si iresponsabili care nu pot promova o lege a sanatatii mintale a demnitarilor.

  19. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Si eu vreau dreptul meu si al fiecaruia sa fim fericiti.Majoritatea oamenilor de buna credinta vor asta.Cei care nu inteleg sau nu vad ,macar atat,ar trebui sa incerce ,pentru ca o sa se convinga peste ani ca gresesc .

    Va doresc,cu tot respectul,numai bine,
    IoanaP

  20. Daca treaba este atit de oabla-nu contest-de ce,astia,nu pun mina de la mina,si desemneaza un singur candidat la alegerile prezidentiale ???
    Ei ?

  21. ,,, nu este suficient sa fie inlocuiti ,,, trebuie pedepsti pentru ce au facut si fac poporului roman ,,, chestia cu vaporul nu este intamplatoare ,,, are de carat ,,,

  22. ###ROXANA IORDACHE

    Eu mai vreau şi mai vreau să plătească. Să plătească, Victore. Şi el, şi tot neamul lui, şi toată mafia lor nesimţită. Toate nulităţile insalubre, armata de mutanţi.

    Şi când zic să plătească, zic să plătească la propriu. Până la ultima centimă. Toate datoriile externe. Şi toată sănătatea pe care au mâncat-o poporului distrus de bătaia lor de joc. Să fie executaţi de tot ce-au furat. De tot-tot-tot. Şi pentru asta trebuie ca la putere să fie cineva care n-are absolut nici o legătură cu ei. Nici măcar o tangenţă. De nici un fel.

    Un neamţ pe bune. Cum neamţ era şi Karl Eitel Friedrich Zephyrinus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen.
    De Roxana Iordache pe 17 October 2009 la 11:26 pm (#)

  23. pai si eu visez frumos,dar daca nimeni nu pune mina pe iatagan sa daca ceva, ,eu cu cine votez?

  24. Fata de tot ce s-a spus, consider ca nu trebuie uitati apludacii “intelectuali” ai tiranului chior, care au facut un rau incredibil Romaniei laudand aceasta pocitanie zi si noapte si varand-o pe gatul oamenilor. Purcica pippidi, plesu, liicheanu, patapievici, TRU, nefututa isterica macovei, constipatul sorin ionita si multe alte asemenea creaturi trebuie sa atarne alaturi de chior cand va fi spanzurat de felinare. Ei sa raspunda in fata oamenilor ca le-au distrus viitorul si au aruncat tara in cea mai grea criza laudandu-l si lingandu-l intruna pe betivan. Am ajuns in cea mai neagra fundatura si porcii astia “intelectuali” s-au ascuns in gaura de sarpe dupa ce au intoxicat ani de zile mintile oamenilor. Ei sunt si mai vinovati decat imputitul bashit si sper sa raspunda in fata poporului pe care l-au nenorocit. Comunistii au facut Canalul cu intelectualii candva – imbuibatii astia bashinoshi ar putea de pilda daca tot crapa de grija poporului sa fie trimisi sa construiasca niscai autostrazi ca tot nu prea avem. La munca nu la lins tirani in cur, ratatilor nefututi!!!!

  25. Asteptam o reactie din partea ta la demiterea lui Sutu de la Cotidianul.Ai preluat de pe blogul lui si l-ai laudat.Cu tot valul de schimbari de la Cotidianul nu te mai poti ascunde in numele crizei si trebuie sa iesi(tu si alti ziaristi)cu proteste publice.Chiar daca e concurenta,azi lor maine voua,in functie de cine vor “mmogulii” presedinte????

  26. Eu cred ca Basescu va cadea,cred atat de tare incat voi fi o componenta mica,dar importanta,la rezultanta gandurilor noastre.

  27. Nu vreau sa mai platesc pentru erorile si abuzurile facute de altii (din ultimii 70 de ani) si, mai ales, nu vreau sa-i vad pe copii mei cum mostenesc datorii nascute si facute din dementa.

  28. Mi-e din ce în ce mai scârbă de ceea ce se întâmplă în şi cu țara asta! Mi-e scârbă de voi ăştia care vă luptați pentru ciolan! M-am săturat de aceleaşi minciuni! M-am săturat de circ, scandal şi furăciuni! M-am săturat să îmi doresc să emigrez! Nu mai vreau să aleg din două rele răul cel mai mic! Vreau altă clasă politică! Vreau altă Românie!

  29. eu vreau ca jegosii astia portocalii sa nu apuce 7 decembrie,sper ca sunt si altii ca mine……sper cat mai multi macar 51%……

  30. Muschiul lui Traian!!!

    Pentru Muschiul lui nu conteaza criza grava in care a fost adusa tara de anusul contra-naturii mosit chiar de el, singurul lucru care conteza este Muschiul lui care vrea sa-si impuna premierul pentru ca, Muschiul lui sa nu piarda situatia de sub control al puterii Muschiului lui in aceasta tara. Un Muschi care se apleaca doar in fata frumoasei blonde de la turism ce-i aduce un aer de tinerete in Palatul Cotroceni, dupa propriile lui declaratii. Deci pentru Traian conteaza doar blonda si Muschiul lui, Romania e doar un tarim unde Muschiul lui a gasit un spatiul de desfasurare pentru a putea sa arate lumii intregi de ce este in stare acest Muschi al lui.

  31. Vulgaritatea la putere
    Triumful Romaniei dupa cotitura din anii ’89 trebuia sa fie în totalitate triumful calitaţii: calitatea oame¬nilor, a valorilor morale, a gandirii.
    Ce-am avut in schimb ?
    O pendulare intre normalul normal pe care ni-l doream si normalul anormal pe care l-am avut.
    O tatonare a libertatilor democratice si a principiilor solide care ne-ar fi ridicat din mocirla nonvalorii in care ne-am zbatut cautand calea spre o libertartate de gandire si de actiune.
    O negare a intelectului si a ratiunii.
    O teribila victorie a dorintei de a ascede in plan material .
    O teribila infrangere a dorintei de a ascede in plan moral.
    Si astfel batalia castigata de material in dezastruosul detriment al moralului si-a pus amprenta pe o societate instabila valoric, care nu mai putea face diferenta intre tonurile de rau si de bine.
    In ultimii ani, grosolania bonoma, siretenia si platitudinea mediocra a fost omniprezenta in viata sociala si politica a Romaniei. Vrajba intretinuta de conducatorul neavenit a dezbinat si a bulversat fragila democratie, a incins spiritele dezlantuind puternice reactii antagonice. In nicio stabilitate de facto acestea nu pot exista. Moderatia si mecanismele democratice ar fi trebuit sa-si faca simtita prezenta, echilibrand balanta puterii politice cu cea a vointei populare.
    Cum spune profesorul Frankfort, referindu-se la alte popoare străvechi, „spiritele rele nu sînt, adesea, altceva decît răul însuşi, conceput ca substanţial şi înzestrat cu putere” ( H. şi H.A. Frankfort, The Intelectual Adventure of Ancient Man)
    Ori tocmai aceste spirite rele trebuie eradicate.
    Problema nu e daca o vom face, ci cand, cum si cine isi va asuma raspunderea!
    Si daca stim ce vrem vom stii si ce sa facem cu vrerea nostra? Vom stii cui sa-i dam puterea ca sa o foloseasca in favoarea noastra? Vom stii in mainile cui s-o punem ca sa nu mai trecem prin inca 20 de ani de neputinte? Vom activa iarasi mecanismul razbunarii? Sau vom vrea sa ne acceptam alegerile? Si mai ales vom stii cum sa-i sanctionam pe cei care nu ne respecta vrerea? E un lung proces de constientizare a puterii poporului suveran. Sa speram ca vom trece si acest examen cu brio.

  32. Demult citesc ce scrie D-na Roxana Iordache.Nu se dezminte.
    Are mare dreptate,fie acum…fie dupa cei inca 5 ani,trebuie ca actualul presedinte sa deconteze.Cinstit.
    As fi curios(evident ma joc)ce zice colega mea de urbe,d-na Pivniceru.Sa dea si domnia sa,o sentita profesionista.

  33. de acord cu Ciutacu!
    ce putem face concret? sa votam impotriva dictachiorului!!!
    apoi: reiau o idee de mai sus – sa luptam pentru o lege a sanatatii mintale a demnitarilor

  34. @Mircea Iancau @catalina
    Daca Presedintele l-ar fi desemnat pe dl. Johannis (asa cum era logic, moral si alte argumente) atunci acesta s-ar fi sinucis din punct de vedere politic. Ar fi riscat sa piarda un Guvern demis dar interimar in urmatoarele 35 zile pana la alegeri, ar fi riscat sa piarda sprijinul unui partid de 35% si s-ar fi dezis de electoratul pe care il pastreaza prin felul sau de a fi. Intre cele doua rele (pentru Presedinte in actuala configuratie politica) a ales varianta ce mai putin rea (pentru el).

  35. @Begone : Crezi dumneata ca daca nu mergem la vot ii facem sa inteleaga ca nu-i mai dorim ? (Ii doare-n cur de ce credem noi ca ii facem sa inteleaga ),ca daca votam cu Crin, Oprescu, Geoana, ar fi acelasi lucru pentru ca provin din acelasi sistem si daca-i asa ce rost are sa-l mai schimbam pe actualul? Solutia dvs. seamana mai degraba cu ” Stai linistiti la locurili voastre ” . Cred ca v-ar conveni sa voteze doar 5% si dvs. si lui Basescu si fanaticilor portocalii. Subtil, dar nu suficient!

    Mai rasfirati domnu’ ” Begone “, mai rasfirati .

  36. Din nou ma uit si ma minunez. “Vom vota impotriva chiorului!” “E dictatura!” “Suntem oprimati!” Mai dragilor, daca era dictatura, Victor Ciutacu era spanzurat la calcan cu Badea, in Piata Revolutiei, in direct si la ora de varf si voua va luau securistii IP-ul in secunda doi si sapati acum cu ravna proletara la Canalul Mures-Marea Neagra. Incetati cu prostiile. Basescu e un presedinte rau, un exemplu prost, bea la volan, are camarila de mafioti si Elena la poarta noua a Cotrocenilor, dar cu cine il inlocuim? Chiar asa, cu oricine? Chiar si daca acest oricine e prostanac, ipocrit sau gargaragiu, ori mai rau, bolnav mintal? Nu va dati seama cat sunteti de absurzi, de penibili? PSD si PNL au atat de multi oameni cinstiti si iubiti de popor in randurile lor incat au ajuns sa se bata pe Klaus, independentul. Asta ar trebui sa va dea de gandit. Ungurii sunt azi cu Mao maine cu Tzao, minoritatile la fel. Nu va dati seama ca sunteti prostiti si peste cinci ani veti urla pe bloguri impotriva “prostocratiei” lui Geoana sau petrodolarilor lui Crin? Ori si mai rau, impotriva totalei imposturi reprezentate de Doctorul Cutit Vesel? Asta, daca desigur, vi se va mai permite sa o faceti.
    Ma distrez de minune citind postarile mustind de ura ale unora care se lauda ca ar face, ar drege, ar distruge “gasca portocalie”. Da-le iataganul ala in mana, Victor Ciutacu, acestor Leonide fata cu reactiunea si nici nu vor stii cu ce parte a lui se impunge dusmanul de clasa. Cu asemenea curajosi de desktop nu se schimba nimic. Ei latra, camarila trece. Sa traiti nesimtit de bine!

  37. Nu va mai agitati, Basescu pica. Intrebarea e : va ramane in tara fara imunitate sau va parasi teritoriul Ronaniei?

  38. MISCAREA ROMANIA ALTFEL
    Comunicat

    Membrii fondatori ai Grupului de Initiativa anunta constituirea asociatiei civice Miscarea România Altfel, prescurtat Mi.R.A., având scopul de a promova generosul proiect „România Altfel” si programul strategic „România. O viziune pe 30 de ani” prin care Casa Regala a României propune propriul parteneriat istoric tuturor mediilor – politic, economic, administrativ, mass-media si civic – pentru o dezvoltare durabila a României. In acest sens, Miscarea România Altfel si-a stabilit urmatoarele obiective:

    Constientizarea si unificarea ideatica a tuturor asociatiilor, aliantelor, formatiunilor, organizatiilor si a membrilor societatii civile, indiferent de orientarile politice, pentru reformarea, purificarea morala si reconstructia din temelii a României moderne, europene.
    Mobilizarea energiilor pozitive ale natiunii române si polarizarea valorilor traditionale si contemporane în jurul celor mai morali si reprezentativi militanti pentru educarea si pregatirea congenerilor nostri, a tinerilor mai ales, în vederea reafirmarii fiintei nationale, a demnitatii si prosperitatii României.
    Adresa electronica Mi.R.A. este:http://tashy.ro/miscarea-romania-altfel/

    APEL catre membrii si simpatizantii MISCARII ROMANIA ALTFEL
    Stimati prieteni,
    A trecut o luna de cand existam in spatiul virtual. Dar a venit timpul sa ne intalnim in fapt, sa notificam formarea Colegiului Director provizoriu al miscarii., sa adoptam STATUTUL si ACTUL DE CONSTITUIRE si sa incepem demersurile pentru inregistrarea juridica. Este primul pas pe care trebuie sa il parcurgem. Va invitam sa participati la acest eveniment.
    Pentru mai multe detalii accesati: http://tashy.ro/miscarea-romania-altfel/
    Va multumim.
    INTALNIREA VA AVEA LOC LUNI, 19 OCT.2009, ORA 16.00 IN PIATA UNIVERSITATII, LA FANTANA ARTEZIANA.

    .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.