Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Neamu’ prost al lu’ Muşe plagiază tâmp

Neamu’ prost al lu’ Muşe plagiază tâmp

Foto: Romania Libera

Una dintre cele mai vocale vestale ale Jucatorului se cheama Andreea Pora. O stiti, fata aia gangava, care, la un moment dat, impreuna cu Sabina Fati si Alina Mungiu Pippidi pusesera pe la Romania Libera de-un soi de comitet pentru salvarea lui Basescu de Udrea. Una dintre carentele ei de caracter (ca de fizic nu obisnuiesc ma iau) nu e ca-i neam corcit cu Ovidu Mustescu, ci ca, dupa ce asta nu mai e ministru, il injura si refuza sa recunoasca legatura de rudenie.

Nici asta n-ar fi o tragedie, fiindca, in definitiv, e plina Planeta Pamant de ticalosi cu aere solemne de moralisti. Nenorocirea profesionala e ca-i plagiatoare. Ceea ce mi se pare extrem de grav; si, dar asta chiar ca nu se mai poate rezolva, toanta. Si va dau un exemplu concret, pe puncte, sa priceapa si finantatorii Hotnews (stiu, nu tu, Sorinache) pe ce dau banii.

– In data de 11 septembrie 2008, Cotidianul publica, sub semnatura Adrianei Dutulescu, un articol privind lista prezumtivilor candidati ai PSD Bucuresti. In care Adriana face o greseala, numindu-l defunct pe viul Gaspar.

– In data de 26 septembrie 2008, Hotnews publica, la randul sau, sub semnatura Andreei Pora, un articol, copiat fara nici o jena din Cotidianul. Iar dovada cea mai elocventa e, dincolo de simpla citire comparativa, ca in text apare, in aceeasi experimare, pana si defunctul.

Draga Sorine, in cazul in care te bate, totusi, vreun gand sa finantezi activitatea Hotnews, sfatul meu prietenesc e sa-i mai dai ceva la leafa Adrianei Dutulescu si s-o tai de pe statele de plata pe Andreea Pora. Sunt convins ca, pe langa faptul ca te-ai scoate si mai ieftin, Adriana nu poate sa fie atat de sarita de pe fix incat sa-si plagieze pana si erorile. Da’ continui sa nu cred ca ai vreo legatura cu Hotnews…

P.S. Astept demisia in semn de protest a lui Dan Tapalaga; si a juristilor de la Cotroceni care l-au dezamagit pe Providential in cazul uninominalului :))

UPDATE: Anca ne semnaleaza si ea un alt plagiat al Andreei Pora. Sa fie primit!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

84 thoughts on “Neamu’ prost al lu’ Muşe plagiază tâmp

  1. obsevandu-i comportamentul din ultimii ani,am certitudinea ca andreea pora sufera de o afectiune psihica,caz in care nu ar fi deontolgig,uman,daca vreti, sa analizam halucinatiile cauzate de boala ale acestei femei…de aceea, ii recomand andreei pora un consult psihiatric urmat de tratament.

  2. Prea frumoasă doamnă, cât te-a plătit base, de urli ca esterica pe toate posturile tv şi lumea moare de foame în tară.

  3. Nu vreau sa fiu rautacioasa , si sa fac aprecieri legate de aspectul fizic al acestei persoane , si nici de optiunile ei politice exprimate sub semnul asa zisei impartialitati . Dar pentru Dumnezeu , fiinta asta nu are decat o “flaneluta” si o esarfa ? Este gretos , am impresia ca intra si in casa mea mirosul de transpiratie !!!

  4. Ma tot intreb de la o vreme incoace ce se intampla in tara asta si incerc sa-mi dau un raspuns. In ’89 a avut loc o schimbare , la inceput a dictatorului si pe urma de regim , s-a pus tara pe un fagas democratic si un vis frumos pentru unii a inceput sa prinda contur dar brusc in 2004 visul s-a spulberat cu binecuvantarea AXEI.
    Unii au constientizat ce gresala au facut in 2004 dar FF MULTI NU.
    Cine are informatia este puternic.
    Cine are informatia si banul este foatre puternic.
    Cine are infomatia , banul si puterea este …..

  5. Se zvoneste ca d-na Pora a refuzat sa fie numita presedintele tv Romane pentru a-i face loc lui Florin Calinescu.SE mai stie ca la radioul public va fii numit Catalin Avramescu.Va rog domnule Ciutacu sponsorizatii pe cei din radio,pentru a putea cumpara multe oglinzi.

  6. Ma credeti ca doar vocea ei ma face sa ma cutremur? Ce pot sa spun cand o vad(nu sunt invidioasa pe “frumusetea” ei)- inspira mila (nu sunt rea) pentru ca nici ingrijita nu e, nici dinti in gura n-are si apare la televizor cu gura mare. Dar ceea ce incearca ea sa exprime face de ras rasa umana.Ce zic oamenii acestei tari cand o vad pe ecranul unui televizor: inca un “intelectual” care vrea sa arate toate nedreptatile facute de toti ceilalti si sa slaveasca un stapan pus bine. Eu am emotii cand vorbesc in fata mai multor oameni si poate as avea ceva de spus si nu ma duc sa ma fac de ras, dar ea este lasata sa debiteze prostii pentru audienta si nu numai. Va rog n-o mai lasati sa apara la TV ca se sperie copiii si nu mai dorm noaptea (si noi adultii,bineinteles, ne speriem dar nu suntem hipnotizati de ea si schimbam canalul).
    Domnule Ciutacu semanati cu Dr.House (spuneti transant ceea ce ganditi) si asa sa ramaneti. Multa sanatate si putere de munca

  7. Am toleranta minima pentru duduia asta cu pretentii ed jurnalist/analist politic.
    Pupa in cur gasca lui Boc si a aluia mai mare, vede numai paiele din ochii psdistilor si nu vede, chioara neamului, barna din ochii bocilor si ….sestilor. Pup’n’curista ma-sii!

  8. Dintre toate ziaristele din aceasta tara cea mai urata, mai neingrijita si mai necuferita este aceasta Andreea Pora pe care cand o vad la tv.schimb imediat canalul.Noroc ca nu o zaresc prea des si asta ma scuteste de f,multi nervi.

  9. Oglinda, oglinjoara… M-am trezit cam de dimineata si peste cine dau cu ochii? Nu ca m-ar deranja imaginea ca de, dupa ce stai 3 luni singur undeva si hienele ti se par caprioare. Dar totusi sa ajungi la 20 de ani de la marea lovitura sa pupi in dos in halul asta e jenant. Stigmata doamna ia exemplu de Cristoiu care e un vajnic luptator pentru dreptatea Lui. Traiasca dirigintele. BINE

  10. am gasit un singur cuvant pentru aceasta doamna libidinoasa…..grrrrrrrrr…..

  11. Sunteti foarte rai cu pora,este batuta de Dumnezeu care a lasato cu-n chip la care nu te poti uita,fara sa ai sentimentul de teama ca vei fi muscat,uratenia fizica,dublata de cea sufleteasca,cu toate ca monstrii nu au suflet,au creeat o finta hidoasa,care este normal sa apere casta monstrilor din care face parte,ar trebui expusa la antipa,cu mentiunea ca face parte din regnul basesciano-monstrus,pe cale de disparitie sa speram…P.S va dati seama ce frustrare sa nu te poata saruta un barbat?gasiti si lu pora un orb…

  12. Victore esti o mare dezamagire a mea. Imi pareai un tip destept, poate chiar esti, dar nu stiu daca banii sau ura te fac sa stai la masa si sa pactizezi cu cei care timp de 20 de ani nu au facut decat sa jefuiasca aceasta tara. Mi-ar fi placut ,ca voi cei din presa ,sa nu mai aduceti niciun politician la masa cu voi ca sa dea lectii celuilalt de la putere
    (atata timp cat au fost ei nu au facut nimic, doar au furat sub toate aspectele)ci sa vina in emisiuni oameni neimplicati politic, capacitati ale acestei tari care ar fi avut tot dreptul sa critice.Dar cand vad ca cei ce au fost la putere din ’89 incoace , vin ca niste ingeri, fecioare neprihanite, si critica ,dar nici la putere n-ar vrea ca nu e momentul , mi se face o mare greata.
    Asa ca esti o mare dezamagire pt mine……
    O fosta telespectatoare a ta…..voi mai fi cand vei fi impartial si obiectiv….critica e buna, dar sa fie reala si corecta.

  13. Fratilor, am vazut-o pe baba-cloanta reloaded in seara asta la realitatea,cum nu lasa pe nimeni sa vorbeasca ! Si-i spune la un moment-dat lui Dan Diaconescu sa faca “exercitii de bun simt ” !!!! Fereasca Dumnezeu !!!S-o uita in oglinda cand pleaca de-acasa femeia asta? Sau s-a speriat si oglinda de ea si-a fugit de-acasa? Cine mama dracu’ o invita pe analfabeta asta corigenta in atatea si atatea emisiuni si de ce?Nu ne e de-ajuns cand auzim latraturile lui basescu si schelalaielile lui boc?Aloooo!!! S-o dea cineva afara din Tara, dracului,ca sparg televizorul in capul vreunui moderator tv , fereasca sfantu’ !!!
    Sa traiesti Ciutacule!

  14. este cea mai nesuferita si antipatica femeie din cate am intalnit.Buna la AUSCHWITZ sa pazeasca detinutele.PS, totusi are o calitate: groaznic de urata !

  15. Cum e Pora si Cristoiul !
    Stramba Lemne asta de Pora ca si Ardei Umplut cu Varza de Bruxelles ( n.n. ex-sotia stie de ce ..!)-alias Cristoiu, uita ca au mancat o paine alba de la OTV ,cand erau pe liber de la Evenimentul Zilei sau stergeau praful pe la Biblioteca Academiei, cazul lui Cristoiu,si il ataca murdar pe DDD la Realitatea TV. Daca de la Pora Bora asta ma asteptam sa il atace pe DD , chiar nu ma asteptam de la Ion Cristoiu sa uite de unde a mancat o paine, ceea ce confirma regula ca ” Din bucata mea de paine, am hranit un om si-un caine…”.
    Domnule Cristoiu uita asa usor ca si Dvs.va rotunjeati veniturile din “santajele” lui Dan Diaconescu si acum, dupa ce ati prestat pe bani grei la Mogulul Voiculscu-Crescent, il atacati?
    Rusine, rusine, rusine !

  16. draga Victor, andreea pora e mai scarboasa si decat un sarpe in putrefactie, mai antipatica si decat basescu. cred ca din cauza ei au aparut homosexualii. andreea pora e o frustrata virgina si cu IQ pe minus

  17. Da vad ca tanti Pora are multi admiratori.Dragii mei,nu am nimic cu pupincurista asta basesciano-pedelista,sa faca ce vrea,dar sa scrie pentru ea si toti retardatii care o cred si o apreciaza.Nu ii contest calitatile de om,dar ii contest calitatile de jigodie,caci oriunde poate ridica in slavi tot ce tine de besescu de ma apuca greata.Cred ca mai important e sa fim noi ca popor unit,caci altfel indiferent ca e la putere pdl sau psd sau care mai vin si ne fura ca si pana acum tot sclavii neputintei si saraciei vom ramane.Hai sanatate si ascultati-ma:SA VOTATI BINE!!!

  18. Deci, caut si eu un loc in care sa scriu ca NU MAI VREAU SA O VAD PE (PRO)ASTA, de PORA, sau cum o cheama, la TV. Deci tipa asta cu buze subtiri (pe care am vazut-o si la Ateneu cat e de “impartiala” si cum infuleca) ma scoate din papuci. O sa-mi arunc televizorul pe geam din cauza ei. Nu mai spun cat e de “imaprtial” site-ul de la 22, unde am votat NU si au contabilizat votul meu la “Da”, adica as fi fost pro-nu-stiu-ce-chestie-a-lu-presedintele-nostru. Deci, mie nu mi-a tremurat mana: NU am votat, nu-s de acord cu ce prostii face ala. Si sa nu-mi mai spuna mie P(roa)-asta ca bugetarii stau cu mana intinsa si ca presedintele face dreptate. Ce dreptate este aceea cand sunt discriminate si invrajbite clasele sociale, cand – in loc sa-si faca datoria si sa garanteze securitatea individuala, asa cum le cere rolul lor, “unsii” astia comit – pur si simplu – un atentat la siguranta cetatenilor. Si eu vreau sa stiu cine, cand si cum va ancheta furtul de voturi din Parlament, pentru ca nu este normal ca pe aceia sa nu-i poata controla nimeni. Pe mine nu ma intereseaza sa am un pres… cu “sange in pompita”. O reforma se face cu cap, cu dialog social, nu din varful “pompitei”. Deci, cui ii place violul n-are decat sa se inchine la pompitele astora si la pipita asta de la care am pornit toata discutia. Eu vreau sa se care toti pentru ca au gafat, pentru ca actioneaza in sistem KGB si pentru ca eu vreau democratie. Adica vreau sa nu fiu sacrificat pentru binele din capul lui presu. Vreau sa fiu o individualitate respectata. Pora nu ma respecta, Presedintele nu ma respecta. Nici eu pe ei!!!

  19. Doamne, cat de antipatica fiinta este Andreea Pora asta. Nu cred ca are egal. Este atat de veninoasa ca nu doar din gura ii curge venin ci si din vene, daca ai taia-o. Este atata rautate patologica in ea, incat nu trezeste decat sentimente de dezgust. Cred ca rautatea si virulenta i se trag de la complexul de uratenie fizica si morala.
    Sunt curios ce va face dupa ce tartorul Basescu si slugile sale vor disparea de pe scena politica a tarii.

  20. wow,asta este femeie? doamne ce urata este! cred ca din vina ei se iubesc barbatii intre ei! doamne da tare urata este! brrrrrr!!!!!!!

  21. No Good Deed Goes Unpunished
    No good deed goes unpunished
    All helpful urges should be circumvented
    No good deed goes unpunished
    Sure, I meant well — well, look at what well-meant did!
    — Elphaba, “No Good Deed” from Wicked
    Gregory Maguire

    nimic nu e nou sub soare

  22. Doamna Pora da dovada in primul rand de o lipsa totala a simtului realitatii.
    Tupeul sau este incredibil, frizeaza limita oricarui bun simt, ea nesfiindu-se sa declare ca Bucurestenii pleaca cu totii de sarbatori peste hotare sau la schi pe Valea Prahovei.
    Va veni insa vremea cand, la fel ca altii, toate vorbele i se vor intoarce impotriva.

  23. Pora du-te si lasa-ne, eu unul cand te vad la televizor, imi aduc aminte de durerea de masea de asta-vara. TE-AS RUGA SA STAI MAI MULT LA CRATITA [ acolo unde iti este locul ], ca la tv esti prastie, lasa-ne sa mai vedem si noi una mai tanara, mai altfel ,gata ti-ai trait traiul , ti-ai mancat malaiul,

  24. insuportabila mancatoare asta de rahat…offtopic,chiar acum am vazut cum si-a prezentat demisia presedintele germaniei si-a dat demisia dupa ceva coruptie…la noi nu se poarta asa ceva,s-ar zice..”cum sa imi dau demisia in asa vremuri de cumpana pentru tara????

  25. Au venit portocalii in masa sa comenteze,au sarcina de partid s-o apere pe pora Bai portocaliilor astazi am oprit un grup de oameni sa nu-i dea cu faina in cap d-lui blaga care a vizitat orasul meu Treceau fara zgomot intr-un grup mic ,tristi fara alaiul si galagia de altadata ,asa va iubesc oamenii ) Bine scris d-le Ciutacu ,aveti treaba multa cu portocalii si cu slugile lor , sint nesimtiti ,cu memorie scurta ,obrazul gros ca opinca si au aceeasi logica ca roberta (de tipul -Ponta sa dus in vacanta pe banii pensionarilor )Nu s-au luat de Funeriu ca nu si-a rezolvat problema cu diploma (au dat-o rotund ) ,nu tipa pora cand ministareasa udrea cauta prin toata europa regi si gasea numai presedinti dar tipa ,urla ,vai ,ministrul a plagiat Daca-i iei pe foarte multi din invatamant gasesti asemenea situatii.Sper sa intram in normal la toate nivelele .Oare udrea nu are plagiat ?Se poate ocupa cineva de ea?Trebuie putere ,vigilenta ,cu constitutia pe masa altfel nu-i puteti oprii pe acesti indivizi bolnavi de caracter si atitudine de camelion ,d-le Ciutacu Am inteles ca vin si la A3 pe timpul campaniei (mor de nervi ) ,sa-i puneti dimineata ,la cafea ii vor blestema toata ziua romanii.

  26. @ciutacu Intreaba-l te rog pe domnu’ ministru daca cel care i-a trimis articole plagiate in diferite parti este asistentul sau ( prin altele si finul sau) ?

  27. Diferenta este ca Pora nu a fost/nu este ministrul educatiei. in rest, o tara de hoti.

  28. Ciutacule nu doar ca esti rau cu “biata” Pora esti in eroare de termeni.

    In ce consta plagiatul ?

    In faptul ca nu a verificat daca Acsinte Gaspar e viu sau mort?

    Mmmm, asta nu se chama plagiat, asta se chema prostie + lene sau in limbaj de servicii, ca sa se bucure si Basescu , se chema nesubstatntzierea informatziilor.

    Adica se cheama ca Pora nu s-a obosit sa verice de unde si pe ce se bazeaza ea cand crede ea ca stie ceea ce spune noua in fraza incriminata de tine.

    De unde stie e ca:
    1- Ion Iliescu a dorit
    2- Ca Ion Iliescu i-a comunicat dorintza sa lui Vanghelie
    3- Ca Vanghelie a luat act de ea si ca a inceput sa actzioneze pentru indeplinirea dorintzei
    4- Ca Mariana Neglitza e sora lui Acsinte Gaspar
    5- Ca Acssinte Gaspar e mort.
    6- Ca Acssinte Gaspar a fost judecator la CC.

    Unele din aceste afirmatzii sunt :
    a) adevrata si pot fi probate,
    b) altele or fi adevrate daaa nu pot fi probate,
    c) ori sunt pur si simplu minciuni sfruntate

    Ghici care si ce sunt, caaaaa Pora & gasca ei de mult nu se obosesc de mult cu asemnea detalii ea / ei primesc in plic latratura pe care apoi urmeaza sa ne-o regurgiteze noua.

  29. Andreea Pora a fost colega mea pentru cateva luni in 1990,a venit, probabil din provincie, la Electronica industriala, imi pare rau pentru ea, este absolventa de Politehnica….cum a venit, cu pile, a si plecat in cca trei luni, un pic de experienta in Industrie poate ii mai slefuia caracterul….dar munca de tehnolog nu era pe gustul ei, probabil!
    Intr-o dimineata ne-a anuntat ca pleaca la ziarul R.l. si dusa a fost!
    Atunci am admirat-o, si eu as fi vrut sa fac jurnalism, dar ma gandeam ca imi trebuie si o Facultate de litere, nu?
    Nu ma pronunt deloc in privinta ,,scrisului,, au facut-o altii, dar mie atunci mi-a provocat un mic disconfort in atelierul in care lucram de 15 ani,incerc sa trec peste asta si sa iert, dar uite ca soarta este cruda cu noi, nu as vrea sa fiu in pielea ei, lipsa de educatie din familie este cauza rautatilor pe care este nevoita sa le indure acum….pacat!

  30. Mai ce faceti voi in tara asta ?Serban Huidu a nenorocit 3 familii si este liber . Mai a omorat 3 oameni si este liber !! Mai cati trebuia sa omoare sa faca puscarie ? 10….100 ?Ce a facut domnul Nastase ? A omorat pe cineva ? NUUUU! . Nu este singurul care a folosit bani negri in campanie . A gresit dar nu penal . 6 ani in teroare a fost suficient .Gata

  31. Toata tara o duce greu .Daca mergi in satele din tara noastra ,toti sunt saraci . Nu este un oras unde lumea traieste bine . Si cand dai drumul la tv si o vezi pe Pora ca il lauda pe Basescu ,Boc ,Macovei etc iti urca tensiunea si stau si ma intreb .De ce face procedeaza asa . Eu cred ca primeste bani . Toata tara este o ruina .Toti fura ce apuca .Nu avem cale de iesire .Ce mai vor Blaga , Olteanu ,Videanu,Pinalti ,Flutur ,Sulfina si multi altii.Au fost la guvernare si nu au facut nimic ci din contra au stricat si ce au facut altii . Au primit leafa din impozitul meu ? Da .Deci eu i-am platit si ei mi-au facut rau ;-m-au furat, au distrus tara cu legi proaste ,au marit somajul, au stricat invatamantul,au famimentat intreprinderi ,multe altele .Ce mai vor acum? Ponta nu este bun,dupa mintea lor.Ce fac ei ?I-a rahat dupa ei si arunca pe Ponta,sa faca confuzie ,poate tine la prosti.Oare sunt multi prosti in tara asta? Vom vedea la alegeri.

  32. fa poro inca nu ai disparut? cand ai de gand sa inapoiezi multii baani de la insolvanta TVR. banutii munciti ai acestui popor.sa-ti iei lumanari si bomboane pentru coliva din acei bani.

  33. dk.ar muri toate femeile din lume, si ar ramane doar pora,ar arunca o in mare… o cazatura mai sluta n am intalnit…era sa se innece cu carnatul…duteeeee

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.