Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Neamu’ prost al lu’ Muşe plagiază tâmp

Neamu’ prost al lu’ Muşe plagiază tâmp

Foto: Romania Libera

Una dintre cele mai vocale vestale ale Jucatorului se cheama Andreea Pora. O stiti, fata aia gangava, care, la un moment dat, impreuna cu Sabina Fati si Alina Mungiu Pippidi pusesera pe la Romania Libera de-un soi de comitet pentru salvarea lui Basescu de Udrea. Una dintre carentele ei de caracter (ca de fizic nu obisnuiesc ma iau) nu e ca-i neam corcit cu Ovidu Mustescu, ci ca, dupa ce asta nu mai e ministru, il injura si refuza sa recunoasca legatura de rudenie.

Nici asta n-ar fi o tragedie, fiindca, in definitiv, e plina Planeta Pamant de ticalosi cu aere solemne de moralisti. Nenorocirea profesionala e ca-i plagiatoare. Ceea ce mi se pare extrem de grav; si, dar asta chiar ca nu se mai poate rezolva, toanta. Si va dau un exemplu concret, pe puncte, sa priceapa si finantatorii Hotnews (stiu, nu tu, Sorinache) pe ce dau banii.

– In data de 11 septembrie 2008, Cotidianul publica, sub semnatura Adrianei Dutulescu, un articol privind lista prezumtivilor candidati ai PSD Bucuresti. In care Adriana face o greseala, numindu-l defunct pe viul Gaspar.

– In data de 26 septembrie 2008, Hotnews publica, la randul sau, sub semnatura Andreei Pora, un articol, copiat fara nici o jena din Cotidianul. Iar dovada cea mai elocventa e, dincolo de simpla citire comparativa, ca in text apare, in aceeasi experimare, pana si defunctul.

Draga Sorine, in cazul in care te bate, totusi, vreun gand sa finantezi activitatea Hotnews, sfatul meu prietenesc e sa-i mai dai ceva la leafa Adrianei Dutulescu si s-o tai de pe statele de plata pe Andreea Pora. Sunt convins ca, pe langa faptul ca te-ai scoate si mai ieftin, Adriana nu poate sa fie atat de sarita de pe fix incat sa-si plagieze pana si erorile. Da’ continui sa nu cred ca ai vreo legatura cu Hotnews…

P.S. Astept demisia in semn de protest a lui Dan Tapalaga; si a juristilor de la Cotroceni care l-au dezamagit pe Providential in cazul uninominalului :))

UPDATE: Anca ne semnaleaza si ea un alt plagiat al Andreei Pora. Sa fie primit!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

84 thoughts on “Neamu’ prost al lu’ Muşe plagiază tâmp

  1. O să fiu nesimţit de răutăcios. Dar nu mă pot abţine să nu constat o chestie: când arăti ca moartea… începi să o vezi şi unde nu-i.

  2. Ce sa-i faci? Deprinderile din generala/liceu sunt greu de lepadat. Un rand de aici, un paragraf de acolo si gata comentariul (articolul, in cazul de fata). Ai demolat-o asa ca la carte, inginereste (teorema+demonstratie).

  3. Restect Victor. Am lucrat acum cateva luni pentru o … revista. Scriam acolo cum ma pircepeam si cum stiam eu. cu cuvintele mele, fara sa incerc sa imit pe nimeni. Am primit a treia cizma de la ei.
    Motivul: “scrisul tau nu se incadreaza in linia revistei!” (de fapt tipar nu linie fie vb intre noi). La cateva zile discut (pe emsenger unde altundeva?) cu red sef si il intreb ce trebuia sa fac.
    raspunsul m-a facut sa rad cu hohote dar m-a si umplut de scarba. Am si uitat sa ma mai cert cu ei pt o difernta de salariu pe faza asta.
    dar hai sa citez:
    ” pai dimineaza uita-te si tu pe internet, cand ai de scris ceva nu mai pierde atata timp cu documentarea, vezi ce au scris altii, modifica si tu pe acolo si gata articolul”…

    nu e chiar copy si paste dar pt asa ceva el lua cca 60 mil/luna…
    atunci???
    Initil am rasfoit cu atentie arhiva revistei si am gasit articolo identice publicate peste 1 an…

    asta s-a intamplat si in cazul prezentat aici de tine. “copy and paste”… nu mai gandesti cand incepe sa devina un obicei. de aia nici nu ma mir cand vad ca orice stire iau, de la orice ziar, revista, site, tv… toate sunt aproape identice. de ce? copy and paste in general la stirile venite pe agentii…

    ps: o sa incerc sa te contactez pe email. daca te deranjaza nu imi raspunde 😛 dar vreau sa stiu unde ai tonomatul instalat sa bag si eu un euro 😛

  4. Nu stiu cine-i Andreea Pora, dar si Dan Andronic, cu ceva timp in urma, voia sa fie scapat de ea.
    Si-acum o curiozitate femeiasca: cum arata, domne’, fata asta? Pariu ca daca era “rapitoare”, neam va luati de ea, caci plagiatori sunt multi in presa, iar prosti asijderea.

  5. uratenia , prostia si lipsa de caracter fac casa buna …
    este aroganta si foarte agresiva cu cei din jurul ei ….chiar ma mir ca la toate talk showurile la care participa nimeni NU are voie sa sa aiba alta parere decat a ei.
    dar exista o explicatie…daca e neam cu Ovidiu Musetescu ca nici pe el nu-l sufoca caracterul ..

  6. Fusei coleg cu Pora, de fapt ea cu mine, pentru ca nu a stat la Curentul decat vreo cateva luni, parca trei. Ba, nene, era cu nasu’ pe sus de nu-i ajungeai cu prajina la el. Vedeta, deh! Noi… Imi pare rau pentru ea, o compatimesc!

  7. Individa asta,in 2005,facea jocurile Monicai Macovei,atacand tot ce era justitie in Romania.Cand madam Macovei avea chef sa isi reverse laturile infecte ale caracterului ei mizerabil,isi trimitea sluga si,prin vocea ei isterico-peltica,facea “rechizitorii” magistratilor vremii.Era de asteptat sa apara din partea Porei astfel de exemple de incompetenta. Slugile,mai devreme sau mai tarziu,vor sfarsi in mizeria morala a propriilor gesturi.

  8. Mi-ai umplut sufletul de bucurie. De cand asteptam sa o ia cineva la rost pe duduia asta, cea mai…lipsita de impartialitate scarba din presa de la noi (Lema).

  9. Vai, Victore, tu pui aici poza respectivei ca sa ne manifestam ca cei din “1984”, in cele 3 minute de ura (sau cate erau)! Nu stiu cu ce sa o comparam: cu un poem sau o simfonie?…

  10. E o chestie minora iar faptul ca viul domn Gaspar este considerat mort de cateva persoane nu-i plagiat decat pe lumea cealalta. Articol neelegant, coboara de la disputa de idei la disputa intre persoane.

  11. Nu mă miră gestul.
    Eu am păţit-o cu băieţii de la “Academia Caţavencu”. Mi-au “preluat” acum căţiva ani o anchetă, inclusiv cu o greşeală nesemnificativă care era în ea.

  12. @Mica: pisoi mic, daca apesi pe chestiile alea verzi, numite in limbaj de specialitate link-uri, veo constata ca nu-ti sare un clovn in fata cea uimita, ci ti se deschid doua ferestre. prin care nu te trage curentul, dar in care vei gasi doua articole aproape identice. capisci sau e nevoie sa desenez. cat despre ineleganta, nu “ne”, ca d’aia facuram toti olecuta de carte, lasa-mi mie placerea sa-mi aleg tipul de atitudine. te superi tare daca nu dau doi bani pe parerea ta?

  13. Am vazut-o si eu acum vreo jumatate de an pe Andreea Pora pe b-dul Unirii, cred ca se deplasa spre sediul “Romaniei libere”: Este ingrozitoare, mi-e mila de ea.

  14. Nu inteleg ce aveti toti cu fata. Eu o admir din toate punctele de vedere. E frumoasa are o gura senzuala un nasuc finut si un caracter imaculat. E atat de blanda si de echilibrata incat ma minunez de fiecare data cand o vad. Chiar cred ca mi-as dori uneori urmarind-o cat de calm si fara patima vorbeste la televizor sa o scot in oras. Sa ii cumpar flori . Sa o duc pe o plaja pustie. Sa ne jucam cu nisipul. Sa facem palate. Sa o acopar pe trup cu nisip…din ala argilor asa mai portocaliu ca stiu ca ii place.Sa o acopar cu flori. Si …gata hai ca am m-a apucat voma si mi-a iesit herpes recitind aberatiile ce le-am debitat.Nici macar la misto nu pot sa gandesc ce am scris mai sus. E cea mai nesuferita iubitoare de Basesc si PUNCT…ma duc dupa Metoclopramid.

  15. Doamne iarta-ma, biata femeie nu numai ca-i extrem de respingatoare, are si-o voce de spaima, are si un stil agresiv si antipatic, intelegi usor cate complexe or bantui-o iar faptul de-a mai si fura texte e fix ce-i lipsea ca sa fie indragita brusc de toti…

  16. @Mile

    Citindu-ti primele cuvinte chiar te-am luat in serios si doream sa-ti cer o adresa de email sa iti dau un sfat de viata 😆

  17. @ mile, te cred ca vrei sa ca o acoperi cu flori, nisip… nu esti 100% romantic daca nu aduci si lumanari, prosape, tamaie si preotu’ cu corul de bocitoare 😀
    cred ca arata mai bine moarta ca o macheaza ciocli…
    grrrrrrrrrr!
    hai am devenit morbid …
    mah cum arata… asta e… nu ne face pe toti dumnezeu la fel.. ca altef ce rost ar avea concursurile de miss, insa faptul ca e NEAM prost… nu are scuze…

  18. “@Mica: pisoi mic, daca apesi pe chestiile alea verzi, numite in limbaj de specialitate link-uri, veo constata ca nu-ti sare un clovn in fata cea uimita, ci ti se deschid doua ferestre. prin care nu te trage curentul, dar in care vei gasi doua articole aproape identice. capisci sau e nevoie sa desenez. cat despre ineleganta, nu “ne”, ca d’aia facuram toti olecuta de carte, lasa-mi mie placerea sa-mi aleg tipul de atitudine. te superi tare daca nu dau doi bani pe parerea ta?”

    Consulta DEX-ul – inelegant – neelegant – tot aia.
    Da, e plagiat. Vazusem numai ceea ce ai postat aici referitor la “defunct”.
    Ineleganta sau neeleganta se refera la “fata aia gangava”, “neam corcit”, “toanta”…
    Cred ca poti mai mult.

  19. Avatarurile noilor succesuri “liftfaciate”
    Toata suflarea romaneasca sta de citeva zile cu sufletul la gura si urmareste inmarmurita metamorfozarea intru mai bine si mai frumos a Romelului de Cotroceni si Julietei varianta Plescoi, metamorfozare dictata de considerente electorale si cu tinta directa la imaginea celor doua personaje ajunse deja de basm in folclorul romanesc si nu numai.
    Scriitori de seama ai neamului, si aici il am in vedere pe medaliatul tinichigiului de la Cotroceni, ilustrisimul Mircea Cartarescu, se produce in fituica Evenimentul Zilei, cu un articol osanalist, in care dupa ce-l dezbraca pe basescu de armura cavalereasca cu care pina acum a luptat neinfricat, dar cu rezultate vax albina, impotriva hidrei oligarho-ticalosite- tonomatizate si corupte, il imbraca cu mantia conducatorului intelept, preocupat pina la daruirea neconditionata de sine de binele sarmanului popor roman si convins ca o astfel de atitudine concilianta, dar inteleapta poate sa-i aduca acestuia izbavirea de Cel Rau.
    Numai ca Zeus, dupa ce in Parlament, pe un ton tern si plictisitor a recitat un fel de Raport la Congresul XIII al P.C.R., seara, pe TVR, a trintit dracului din nou cu mucii in fasole si a dat-o la intors in stilu’i deja consacrat.
    Geaba incerci nene Cartarescule sa ne prezinti o alta fata a iubitului conducator, deoarece acesta vine si, la ora de maxima audienta ti se balega in bunatate de lapte produs in atelierele de cosmetizare ale Evenimentului Zilei.
    Mataluta domnule Cartarescu, se poate ca dupa iesirea din scena a impostorului cotrocenist, sustinut cu atita ferba creatoare de frisoane pentru cei ce inca au cosmaruri atunci cind isi amintesc de cultul cizmarului, sa ai soarta proletcultistilor anilor cincizeci sau “slava” aezilor ceausisti.
    Si este pacat domnule, deoarece spre deosebire de patapievici si alde pipidi/pora, dumneata chiar reprezinti ceva pentru literatura romana contemporana.
    Las-o vecine moale si bucura-i pe romani cu literatura autentica nu cu texte submediocre ridicate intru preacinstirea, Cui?
    In ceea ce o priveste pe Julieta, asteptam cu interes prestatia ei pe post de prezentatoare MTV, cu speranta ca poate s-o potrivi si astfel va incepe asanarea clasei politice actuale.

  20. Victore, unde i-ai gasit poza asta? In ea mai arata a femeie. In realitate este mult, da mult mai urata. Aici, fotograful ia dat o tenta umana.

  21. Oameni buni, Irina draga… nu mai irositi cerneala ! Fata asta, corigenta de profesie, n-a reusit sa scrie in viata ei mai mult de o compunere cu doua randuri fara sa copieze, ma credeti ? Am avut un soc cu ceva vreme in urma cand am vazut-o la televizor… cum adica, aia pe care o stiam eu, din adolescenta, ca lega cu
    greu trei fraze este ziarista ? Sa-ti dea D-zeu sanatate Ciutacule ca ne luminasi !

  22. Frumusete exterioara? Hm! Andreea are probleme cu frumusetea interioara… He, he. Daca este careva curios poate afla pe unde dadea cu ciocu’ micutza deontoloaga prin ’88

  23. Domnule Ciutacu,

    Trec peste partea in care v-as spune ca imi plac emisiunile dv., dar cred ca parerile pe care le diseminati sunt un amalgam de maniheism si toleranta.

    In ceea ce ma priveste, imi exprim regretul ca sarmanii Chitac si Stanculescu au fost condamnati abia la aceasta varsta avansata – nu de alta, dar starnesc mila – dar, indiferent de data condamnarii, ei sunt in tot aceeasi masura vinovati si, pentru a-si constientiza si ei acest lucru, nu trebuie decat sa-si rememoreze evenimentele de la Timisoara, din decembrie 1989. Atat generalul Guse, cat si Chitac dadeau ordine armatei imbracati ca niste buni gospodari, in maieuri chinezesti. Despre Atanasie Stanculescu nu stiu prea multe, dar toata faza cu piciorul in ghips scartaie.

  24. stii cumva cine este socrul noului ministru de justitie?
    daca da spune-l!
    daca nu aflati-l!

  25. draga dl.ciutacu un amic are o vorba JEG SI ZDRENTE asta este clasa politica pe care ne-o meritam.

  26. domnule Ciutacu am un teren de vanzare pe care sper sa iau 100000 de euro ,te rog vorbeste cu BADEA [este vecinul meu nu reusesc sa ma intanlesc cu el] daca vand terenul eu va promit ca va iau cu mine in alta tara .hai sa scapam de jegul care este aici eu unul m-am saturat,

  27. oare exista domeniu sau oameni politici in care doamna aceasta sa nu isi dea cu parerea?

  28. te miri de jafuri normal ca firma de paza este imolicata an spitalu pantelimon cei din clanul duduienilor si caranilor asi parcheza limuzinele an cardasie cu firma de paza si salvarile nu au pe unde intra curte este plina de masini de la care paznici primesc taxa de parcae si nu vede nimeni din conducere.

  29. CE ZICI DE MAGISTRATI CA DE LA 01.03.2009 LE-AU CRESCUT LEFURILE CU 50% prin ordin al ministrulu justitiei.

  30. Nu aveti impresia ca Basescu arata si se comporta ca Smigel din “Stapanul inelelor”?Este o scena cand ii conduce pe cei doi spre vulcan si vrea sa fure inelul.
    Toata stima pentru Dvs. si cei de la A3.
    Dragulin Dan

  31. nea Ciutacu dai semne de oboseala.Discutie despre Pora?Ma faci sa ma tavalesc pe jos de ris.In afara de faptul ca provoaca greata la modul cum i joaca in gura proteza
    (acesta fiind singurul amanunt care imi aminreste de ea)in rest tacere.Adinca.Eterna.
    Si totusi ca sa fiu putin masochist,as dori o discutie ,,ca intre intelectuali,,la GDS in prezenta elitelor intre Pora si Patapievici.Ar fi ca la circ!!!!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.