Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Nea Trăiane, astăzi e ultima strigare tv

Nea Trăiane, astăzi e ultima strigare tv

Dat fiind ca nu puteam sa-i las pe portocalii sa-si rumege-n tihna laturile (si nici pe idolul lor sa doarma linistit), mai trag o tura-n seara asta la Sinteza zilei. Dupa aia, vreme de doua saptamani, Antalya scrie pe noi. Iar Jucatorul, daca nu cumva-l bufneste iar plansul ca pe bocitoarele de meserie de la parastasurile traditionale, poate sa dea si decret de port obligatoriu al cheliei ca nu ma mai urneste sa-i comentez urzelile ieftine…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

48 thoughts on “Nea Trăiane, astăzi e ultima strigare tv

  1. @Nea Victore,

    Hai domne ca te asteapta telespectatorii! Ce atata concediu? Tara arde si tu te iei dupa Tariceanu si pleci in concediu? Bine ca ne-ai spus unde iti petreci concediul ca faceam o ancheta mai ceva ca la Realitatea. :))))

  2. A….Antalya……..cu bani din tonomat….:)))concediu plăcut şi întoarcere rapidă….ce uşuraţi răsuflă unii.

  3. In locul lui, sincer, m-ar bushi ingrijorari pana la limita codului rosu imaginandu-mi cam cata nevrbire si nescriere se vor acumula in cele 2 saptamani.
    S’apoi, serios, pana nu pleci de tot, totu-i bun :))

  4. Dar pe cand despre decizia Camerei Deputatilor de a nu permite inceperea urmaririi penale impotriva lui Adrian Nastase si Miron Mitrea? Nu miroase deloc a bine, dar nu e in fisa postului, nu-i asa?

  5. am impresia ca nea base e lait motivul celor de la intact. si mie mi se pare ca presu e un distrus si seful hotilor, dar parca prea numai despre el se vorbeste pe la antene. de felix nu zice nimeni nimic. poate pt ca felix=0.
    mie nu-mi place de niciunul, desi l-am votat pe marinar.
    vacanta placuta

  6. @Andrei: cand o sa vrea muschiu’ nostru.
    @florin stanciu: fix de acolo
    @deleanu: poate doar daca aranjeaza idolu’ cu PKK

  7. Va doresc ca razele soarelui sa va lumineze bolul cu bile negre si sa le transforme in bile albe, valurile marii izbind mereu malul sa va aduca aminte de tenacitatea si dorinta dumneavoastra de a progresa, iar templele vizitate sa va duca cu gandul la cele doua pietre de temelie ale credintei: iertare si intelegere! Va asteptam sa reveniti cu bine !

  8. Lasă mai, Ciutacule. Tu du-te în concediu că mai are grijă câte o băbuţă sinistrată să-i înmu(oa)ie inima Băsescului şi să-l ţină ocupat cu construcţia de case, suficient cât să nu dea decrete.

  9. Ciutacule,esti genial tata!!!Ar trebui sa mergi permanent la emisiunea lu’ Gadea…..oarecum le dai bine….si asa guvernarea asta si “jucatorul imbecil” castiga simpatia bietilor oameni sinistrati,prin care Baselu,in special si Nuti cu balerinii albi de Paris sau de unde or fi,isi fac reclama si campanie electorala pe seama oamenilor aceia corecti si cinstiti care au fost napastuiti din nefericire de inundatiile de acum 1 luna…..
    Cat priveste treaba ta Ciutacule fa-o cum ai facut-o pana acuma,nu te lasa intimidat de nimeni si judeca corect lucrurile asa cum numai tu stii s-o faci

  10. Era vorba de BISHNITZAR(poate unii nu s-au prins) :BISNITAR : persoana care practica afacerismul, realizând profituri personale pe cai necinstite, meschine.
    BISNITA : afacere necinstita, marunta; gainarie
    Lucratorii din marina comercială romana (de la simplu marinar la comandant navă) erau numiti “bisnitari”.
    Analizati modul de comportare al primului “bisnitar al tarii”-naravul nu se schimba,doar parul

  11. Si eu vroiam sa te intreb acelasi lucru ca Andrei. Dar mi-a luat-o el inainte. Doar cum sa spui ceva rau de prietenul “arogantul”? Nu se face.

  12. @Victor Ciutacu

    Concediu placut si insorit, dar sa mai tragi cu coada ochiului si pe aici ca nu sti ce se poate intampla pe caldura asta, ne poate suci mintile caldura asta torida, mai ales Zeus-ului

  13. @aitistul: uite c-a facut-o Andrei pentru tine in avans.
    @ciolanus: fac si eu ce scrie-n fisa postului:))

  14. concediu placut, sa nu te mai gandesti la job, sa va deeconectati total de griji, etc!!!
    pe curand!

  15. Sa te distrezi bine ,Victore!
    Si poate vacantza asta te va face sa mai reflectezi ,iar atunci cand vi inapoi te apuci iar de scris articole interesante ca acelea de pe vremea can am inceput eu sa iti citesc blogu. Si asa poate din post-urile tale va disparea vesnica ta obsesie : Basescu. Si poate te lasi si de tabelasele cu raitingul si eterna confruntare Antene-vs-Realitatea. Sunt lucruri pe care ,personal,desi cred ca mai sunt si altii ,nu as vrea sa le mai citesc la tine pe blog. Tu ai lucruri mai interesante de zis celor ce te citesc. Multa bafta!

  16. sa te distrezi bine. te asteptam cu forte proaspete.
    ps: mi-a placut aseara emisiunea, erai foarte relaxat si percutant.

    distractie placuta

    ps: la-ai vazt pe base ce fata avea in costumul ala deschis la ziua marinei? parca coborase din podul cu stafii 🙂

  17. @Victore, vacanta superba, o meriti, iesiti afara din Bucurestiul ala cat puteti de repede.
    Poti interveni totusi pe SKYPE, l-am testat si merge beton,daca ai o conectie buna WIFI la hotel , sa le mai bagi cate-un shish-kebob pe gat dusmanilor….o sa moara Gadea si Cristoiu de oftica….Tu la plaja “live” si ei sugrumati in studiou…:)

  18. In primul rand, transmit urarile mele de bine doamnei Ciutacu, cu ocazia onomasticii.
    In al doilea rand, am fost placut surprinsa de prezenta lui Victor Ciutacu la Sinteza de aseara.
    Trebuie sa spun ca imi plac din ce in ce mai mult dezbaterile de la Antene, oamenii sunt din ce in ce mai hotarati si stiu ce trebuie sa transmita telespectatorilor. Si nu numai angajatii trustului Intact, dar si multi altii care s-au saturat de marlania din jur, care este atat de cultivata la nivel inalt in tara asta. Ieri am fost incantata de prestatia lui Sorin Rosca Stanescu, alaturi de doamna Andronescu si Alina Petrescu. Se pare ca frica marinarului de intelectualul si omul politic Adrian Nastase e de dimensiuni gigantice si-si trimite cateii la inaintare, sa latre pe la diferite televiziuni. Dar, oare, de ce cred ei ca pot prosti poporul asta la nesfarsit? Preda indruga despre ce doresc cetatenii. Il anunt pe aceasta cale ca nu-i dau voie sa vorbeasca in numele meu. Mai mult, incerc pe toate caile sa fac sa inteleaga cat mai multa lume, cum stau lucrurile, in realitate. Si, fara lipsa de modestie, ma pricep la asta. Asa ca domnii ca acela de mai sus, printre care bocul, “doamne” cu pretentii de doctorat(!!!) sa stie ca sunt penibili, jenanti, ridicoli, in fata unui numar mare de telespectatori ai Antenelor.

  19. am aflat de un site care, cica, faci bani pe net, pe care am intrat la http://bux.to/?r=brazvan, am mai cautat si pe net. se zice faci bani pe net daca vizualizezi reclame. m-am inscris si teoretic am inceput sa fac bani. victore, ai habar, stie cineva daca chiar functioneaza treaba asta? e cineva care a primit o para chioara?

  20. Banuiesc ca nu va aparea comentariu meu cum nu ai binevoit sa imi publici niciunul pana acum (probabil a intervenit cenzura). Concediu placut.
    PS: Daca nu ar mai exista portocalii si jucatorul care ar mai fi rostul tau pe lumea asta?
    Gandeste-te la asta in concediu.

  21. Domnule Victor Ciutacu,
    Va doresc sa aveti parte de o Zi de Mare Sarbatoare , bogata in clipe de bucurie, alaturi de minunata familie si toti cei dragi si apropiati !
    Concediu de vis !
    Despre baselu si mascaradele lui , pe langa tot ce am zis deja, as mai avea o completare, cu voia domniei dumneavoastra :
    http://sfinx667.wordpress.com/2008/08/14/oamenii-cameleoni-maestrii-ai-deghizarii-diversiunilor-si-manipularii-sunt-intotdeauna-invingatori/
    evident, nu numai pentru el, saracu…
    Numai bine va doresc !
    Sibilla

  22. @unuplusnoua: ar fi culmea sa ma gandesc la Jucator in concediu. eu exist lejer si fara el. as vrea sa-l vad pe el cum va rezista fara functie.
    @liviu: am serioase dubii.
    @Marius Mina: Gadea si Cristoiu sunt si ei in concediu.

  23. Da, deci eu am observat o chestia absolut suspecta la Gazeta Sporturilor: exista un administrator,care pe banii lui Voiculescu, cenzureaza absolut toate mesajele anti-Basexu si anti-Tolontan. Si toate exprimate cu cea mai mare decenta.

  24. Fiind pe litoral, am avut – la Mamaia – o “spumoasa conversatie” cu un apropiat al lui Mazare. Acesta mi-a relatat, printre alte picanterii, dialogul dintre Radu Mazare si “trimisa Cotrocenilor”, Elena Udrea, imputernicita de Traian Basescu sa-l “racoleze” pe “nebunatucul Radu”(expresia nu-mi apartine). Sosita in Constanta, la inceputul lunii mai a.c., Elena Udrea l-a abordat pe Radu Mazare – la un suc si o cafea – si i-a “transmis, din partea “celui mai iubit dintre muritori, de o mare parte a presei”, urmatorul mesaj: “Radule, gindeste-te bine la oferta pe care ti-o face Traianel! Iti da toata Constanta pe mina, chiar toata Dobrogea, te lasa sa-ti faci tripouri(cabarte si cazinouri) pe o insula in mijlocul lacului Siutghiol, iti albeste toate dosarele de la DNA, iti lasa pe mina tot litoraul romaniesc, numai sa treci la PD-L cu toti oamenii tai de incredere”. Raducu a cugetat indelung, si ar fi replicat: “Dar daca Traianel o da in bara in 2009, eu ce ma fac? Emigrez in Brazilia?”. Spumos dialog! nu vi se pare adevarat? Inclin sa cred ca-i asa dar, mai sti?

  25. nea ciutacule, antalya e parsiva! suceste mintile si se duce clarviziunea luptei tale ancestrale, finantata din tonomatul mereu gol.sa ne revedem, dar schimba-ti tonomatul.tot cu unul gol si sa ramai acelasi.

  26. In pelegrinarile mele pe net am gasit un sit mai mult decat cool, un sit care-ti va face concediul mai placut domnule Ciutacu 🙂

  27. Nu vreau sa va tulbur concediul dar nu pot sa nu-l remarc pe d-nul Boc_care sustine ca, d-na Musca nu a gresit cu nimic cand a scris note informative. Pai, unde-i lupta PD-L -ului impotriva colaboratorilor securitatii? Ce zice d-nul Tismaneanu? Dar “sefu” de la Cotroceni?
    Or fi “ramas in pana” de candidati valorosi pentru uninominal?

  28. domnule Ciutacu, ia uite aici material de rontait
    http://regrom.blogratuit.ro/ONRC-ORCT-blog-b1.htm unde Gaurean isi face mendrele, iar la MJ coruptia e in plina efervescenta. Pai tu muncesti de te rupi in n bucatele, seara cazi mort si uite aici, sfidare pe banii tai si ai nostrii / o tanti din audit, o tipa extrem de gangava, ia pe LUNA 14.000 lei noi. si nu face NIMIC decat trafic de influenta. a fost facuta director de audit de Monica Macovei. ce? lupta impotriva coruptiei??? ha..ha…ha… si sefa de la auditul din MJ e o fosta secretara de la resurse umane din MJ to de Monicuta Macovei fu pusa, desi i s/a atras atentia nu a interesat-o MJ never ever….
    http://penifest.blogspot.com/search?q=presura
    lectura placta dar ce facem cu cei care cad victime ale ipocriziei…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.