Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Ne mişcăm şi noi mai cu talent, băieţi?

Ne mişcăm şi noi mai cu talent, băieţi?

Fiindcă oricum unica ştire generată într-o săptămână de o ţară cu 22 de milioane de locuitori e incendiul de la Maternitatea Giuleşti, mă raliez şi eu smerit contextului mediatic. Şi constat că, sâmbătă, la prânz, ori s-au terminat subit urgenţele medicale, incendiile şi accidentele, ori s-au mutat în Rahova, la umbra din spatele blocului, ori eroii populari odihnesc maşinile de serviciu în parcarea de reşedinţă.

Domnu’ Arafat, domnu’ Blaga, domnu’ Cseke, se aude ceva în stratosferă? Doamna Nuţi, e în sectorul 5, ăla cu Vanghelie, e în Bucureşti, ăla cu Oprescu, nu faceţi şi dumneavoastră odată Capitala aia ruptă din rai care vă răpeşte tot timpul creator de pe blog sau vă mulţumiţi să daţi cu huo ca la Gloria Buzău în peluză când rata Ilie Stan singur cu portarul? Şi, apropo, dacă tot veni vorba, nu că aş fi eu răutăcios, nu vi se pare că, în tot scandalul generat de moartea unor prunci în urma căruia nimeni nu şi-a dat demisia, marii politicieni, analişti şi reporteri ai neamului pronunţă cam piano (sau chiar deloc) numele ginecologului Bogdan Marinescu, veşnic director al maternităţii cu bubuiala? Oare fiindcă, să spunem, cvasimajoritatea nevestelor de oameni politici şi de media care contează-n piaţă se caută la instalaţie/nasc musai în cabinetul reputatului specialist şi/sau cu el? Cred că, totuşi, sunt eu răutăcios…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

52 thoughts on “Ne mişcăm şi noi mai cu talent, băieţi?

  1. Referitor la imagine. Echipajul de prim ajutor de la pompieri a solicitat sprijin pentru ca nu au voie sa faca altceva decat sa acorde primul ajutor. Cei 3 membrii ai echipajului de prim ajutor sunt pompieri cu 3 luni pregatire medicala. Nu a fost disponibil un echipaj de terapie intensiva mobila cu medic si asistent de la SMURD si a venit de la SAMB.
    Masinile au gps, la smurd dupa orice interventie se comunica situatia (sunt liberi) si se intorc la detasamentul de pompieri de care apartin.
    Asadar nu poti spune ca faceau vre-o petrecere ceva si erau toti la masa.
    Se sta mult la cazuri, dar nu ore…

  2. Dovezi… poate ca e putin sarcastic sa ceri asta cand toata lumea stie adevarul, mai ales in aceste tragedii care se ni se tot intampla, dar he! asta ne tine in viata pe noi romanii nu? Oricum, pentru fiecare cuvant, pentru fiecare semn de punctuatie pe care il asejati cu grija sau fara domnii ziaristi , noua ne trebuie cate o dovada cat de mica (poze, filmulete, orice ) mie personal mi se pare o chestie de bun simt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.