Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Mulţumesc…

Mulţumesc…

Vreau să fac o reverenţă publică în faţa unei ECHIPE care s-a mobilizat incredibil pentru ca emisiunea de azi noapte să fie promovată cum n-a mai fost vreuna în istoria Antenei 3 şi să se desfăşoare, din punct de vedere tehnic, impecabil. Ştiu că nu ţine de foame, dar cred că e nevoie (măcar) de un mulţumesc din suflet!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

141 thoughts on “Mulţumesc…

  1. felicitari. emisiunea a fost f. buna iar mogulul in forma… acum pot intelege de ce il considera multa lume carismatic, dar tot are o fata ascunsa care iti da fiori… chiar daca i-ai permis multe “sa trecem peste” tot a fost cel mai interesant lucru de vazut si auzit pe saptamana asta. la mai mare.

  2. Îmi place SOV-ul că-i un om deştept. Mi-a plăcut faza când a zis că pulimea ar trebui să pună presiune pe parlament şi pe parlamentarii din colegiile din care fac ei parte. Aşa se face în europa civilizată.

    Nu e greu să pui mâna pe telefon şi să suni la cabinetul parlametarului care-i trimis din colegiul tău şi să-i spui cum vrei tu să voteze la o lege/moţiune? Poate nu vei vorbi cu el dar ii lasi un mesaj la secretară. Banuiesc că numerele de telefon li-s publice. 10.000 de telefoane de la pulifrici poate fi o formă de presiune puternică.

  3. Foarte reusita emisiunea!La mai multe asa!Bine ca ati mutat-o la Antena3 pt ca la Antena2…sa trecem peste!

  4. Ati dat clasa multora cu emisiunea de aseara.Cred ca , ati scos de la dansul multe din raspunsuri la intrebarile directe.Daca raspundea si la intrebarile mai personale ar fi fost,mai mare audienta.Oricum multumim.

  5. Multumiri, multumiri, dar in linkul oferit (pentru inregistrari.antena3.ro) emisiunea nu este redata integral. Pai cum ?

  6. Am urmarit cu interes interviul pe care i l-ati luat d-lui Vantu, o emisiune care intr-adevar merita urmarita si vreau sa va felicit pentru prestatia dvs, de aseara.
    Vantu ramane pentru mine un personaj deconcertant (daca pot sa spun asa).

  7. Emisiunea a fost buna, de la sov nimic nou, da’…ma intreb si eu de ce apare sov in public numai si numai cand e Basescu la inghesuiala?
    Alegeri, motiuni de cenzura, rascoale etc.

  8. Ar trebui sa faci emisiunea mai des : macar de doua ori pe saptamana … dar e OK si asa !!!…
    Un weekend placut , Victor !!!…

  9. O emisiune superba, ca toate emisiunile dumneavoastra. Si totusi … as fi vrut parca mai multa franchete din partea d-lui Vantu, adica fara raspunsuri de genul “sa trecem” si ceva mai multa insistenta din partea dumneavostra in unele puncte.
    In rest excelenta. Keep up the good work !!

  10. Da! Din punct de vedere technic echipa si-a facut datoria. Bravo lor! Au aratat ca stiu meserie, dar ce ne facem cu tov. Vintu care a spus nimicuri. Felicitari tie pentru intrebarile puse. Sper ca Antena 3 sa apere ideea de proprietate privata si nu proprietate socialista sau social democrata cum ii mai spune. Ramin la convingerea ca social democratia e o acadea impachetata frumos de tipi ca Iliescu. Oribil discursul fostului dictator.

  11. Cu respect domnule Ciutacu eu va urmaresc si va citesc frecvent dar subiectul vantu (sau parerile lui) nu ma intereseaza.

  12. Hmmm, bun interviul. Pe mine SOV nu m-a fermecat deloc, Voiculescu e mai persuasiv.

  13. Tata Ciutacule, felicitari si din partea mea echipei care a transmis de la Vantu..
    Tie insa… puteai mai mult…
    Dar, sa trecem…

  14. Vi si eu cu rugamintea de a posat undeva si finalul acestui interviu. fac parte dintre cei care nu au reusit sa vada emisiunea in direct si sunt foarte interesat.
    De aceea reinoiesc rugamntea de a ne facilita cumva accesul la ce a urmat dupa cele 55 min de pe site-ul Antena 3

  15. felicitari pentru interviu, imi pare rau ca pe siteul emisiunii s=a oprit inregistrarea exact cand Vantu povestea cum o sa-mi dea Statul casa.

  16. Acest interviu este o dovada vie ca si SOV este la fel de mediocru ca si toti ceilalti: Patricu, Tiriac, Elan Schwartzenberg, etc… care pozeaza mereu in oameni care ar avea solutii la diferitele probleme ale Romaniei. Daca tacea filozof ramanea. Macar ii mai ramanea aura aia de om care ar avea ceva interesant de spus, dar nu vrea sa spuna din diverse motive. A fost o seara de platitudini ridicate la rang de dezvaluiri si de gandire economica, sociala si politica, cica mai sanatoasa decat la altii. Se pare ca realitatea cruda este ca noi romanii nu mai avem oameni de valoare aproape in nici un domeniu. Cu alde Basescu, Udrea, SOV, Elan Schwartzenberg si altii, “oameni de afaceri” pe care ii tot scot televiziunile la inaintare, dar care au facut bani intr-un mediu PREFERENTIAL nu CONCURENTIAL, nu avem nici o sansa. Sumbru viitor pentru cei tineri. Traiesc intr-o tara de ratati si impotenti pe toate planurile, cu ifose de crema a intelighentiei romanesti. Vai mama noastra !
    Atitudinea dvs. domnule Ciutacu, mi s-a parut cam servila. Poate ma insel, dar aveati aceeasi mina la cei la B1 TV sau TVR cand iau interviuri potentatilor zilei. Trebuia mai cu vana, mai cu sange pe instalatie, scuzati expresia, retineti continutul.
    Cu respect,

  17. Jalnic! Un ziarist de mogul nu putea sa faca decat asa o mizerie. Il cresteti pe Basescu la loc in popularitate. De fapt cred ca asta si vreti. Mi-e sila, vorba ta!

  18. Dupa cum a vorbit SOV aseara(azi-noapte)am ramas cu senzatia ca ii este dor de o impacare cu basescu…..daca stapanul zice da,el n-ar zice nu.Ma asteptam la “mai multe” de la Vantu.In rest,a fost o emisiune realizata profesionist,cum din pacate sunt putine facute la noi.

  19. Cine nu se îmbată cu succesul, îl împarte cu echipa și are bucuria să mulțumească colegilor … e cu adevărat de FELICITAT … ca om și model social!

  20. am vazut emisiunea, si totusi.. ce se va intampla cu noi?Se pare ca invitatul d-voastra stie mult mai mult decat a spus,mi-as fi dorit sa fiti mai aspru, mai incisiv,una peste alta, felicitari!!!

  21. Slab interviu. O şuetă între doi indivizi lipsiţi de idei. Unul nu ştia ce să întrebe, celălalt ce să răspundă. Rămâne pe data viitoare.

  22. Prima data pentru mine aici, recunosc! Felicitari, Victor Ciutacu! Sincer, ne-am fi asteptat sa fii mai incisiv cu el (partial de acord cu Ionut) la anumite subiecte. Da’ meriti felicitari si pt. faptul ca ai reusit sa-l aduci la emisiune, in conditiile in care apare FOARTE RAR cu prezenta la o emisiune organizata. Spune-mi te rog unde sau cand pot vedea toata emisiunea. Eu am vazut-o aici: http://inregistrari.antena3.ro/view-15_Oct-2010-Vorbe_grele_cu_Victor_Ciutacu-30.html, dar apare doar o parte. Din cate stiu, ai o relatie de amicitie, sau ceva asemanator cu domnul Vantu; pot sa-i transmit un singur lucru: multa sanatate! Si e sincer!

  23. Felicitari,S.O.V. a dovedit aseara ca este stapan pe sine.ca stie ce spune si iata nu a improscat cu noroi pe nimeni,intrebrile la care ar fi trebiut sa devoaleze unele subiecte incitante pentru ” marele public mort dupa zenzational, dezvaluiri etc. ca un mare jucator de sah spunea scurt ” sa trecem” Felicitari Victor Ciutacu ppt. interviu, Bravo SOV pentru modul demn de comportament dovedit in emisiune.

  24. Felicitari!!Am vazut inregistrarea de pe site-ul Antenei3 si pot spune ca a fost unul dintre cele mai bune interviuri pe care le-am vazut vreodata. Pacat ca nu am vazut si finalul, il poti pune pe blog te rog frumos ca sa avem si o incheiere, noi cei care nu l-am vazut live. Multumesc.

  25. Din consideratie pt. tine , Victore , (si pt. efortul intregii echipe) nu vreau sa intru intr-o polemica pe tema corectitudinii (sinceritatii) “dezvaluirilor” lui SOV , din aceasta emisiune , 🙁 si oportunitatea jurnalistica (nu comerciala !) a acestui interviu …
    Spun doar atat: tu stii , ei (el) stiu(e) , noi (unii…) stim … ! 🙄 Restul e “maculatura” …

  26. pina la urma pentru mine vintu asta e tot un hot,n-a furat portofelul nimanui,dar i-a prostit pe oameni de i-au dat singuri banii,ca a avut blat sau nu cu base e clar ca el la facut pe basescu presedinte,ce conteaza parerea lui care oricum nu e sincera

  27. Foarte reusit interviul. Pacat ca nu l-ati intrebat si despre faza cu Geoana de dinaintea dezbaterii finale (ma rog, in cele 55 de minute de inregistrare de pe site-ul Antenei 3 nu apare asa ceva)… Ar fi tare interesant de stiut care sunt itele ce duc la Geoana si la Popa (zice-se, ar fi chiar niste legaturi transpartinice, mai exact ar fi implicati indivizi din toate partidele…) Evident ca ar fi raspuns tot cu “trecem peste asta”…:)

  28. SOV este hotul, talharul nr 1 al acestei tari manierat,citit, inteligent a reusit sa insele,fure miliarde de la oamenii amarati a acestei tari.Isi va da seama vreodata cat rau a facut cate drame suferinti a provocat? Domnule Ciutacu nu ati facut altceva decat sa rasuciti cutitul in rana.Vorbeste despre institutile statului da sunt corupte si apara corupti alfel iar fi putrezit asele in puscarie,Are tupeu nenorocitul sa mai apara si la televizor vrea sa isi spele imaginea crede ca toti romanii pot fi manipulati.

  29. Totul se ruduce la ; hai sa dam cu mana sa-i mai futem pe romanii………….Bla, bla, bla, reforma statulu?!
    mai bine spus cum sa facem mai multi banii, toti sunt o apa s’un pamant

  30. offtopic(sau nu)

    “La ei, la traci, trîndăvia este un lucru foarte ales, în vreme ce munca cîmpului e îndeletnicirea cea mai umilitoare; a trăi de pe urma jafului este pentru ei cel mai frumos fel de viaţă”,
    “La traci există următoarea rînduială: îşi vînd copiii pentru a fi duşi peste hotare” – Herodot, paragraful 6 al Cărţii a V-a

    Citate luate de pe http://www.pruteanu.ro/4doarovorba/emis54herodot.htm

    Poate că ar fi cazu’ să recunoaştem că ideea cu tranziţia e cam ofilită, şi să pornim de la premisa că suntem un neam de trândavi, proşti şi laşi; e mult mai aproape de adevăr decât ideea unui neam harnic, plin de demnitate, doldora de înţelepciune şi mereu asuprit de forţe din exterior.

    Dar, dacă tot au trecut vreo două mii de ani …

  31. Domnule Ciutacu,faptul ca sunteti foarte bun o stiti.Faptul ca ma simt reprezentata de dvs cred ca v-am mai spus-o.Nu v-am spus ca ma tem pentru viata dvs.si altora care se iau de Dictator si clica sa mafiota (Radu Tudor,Mircea Badea,Dana Grecu etc).Felicitari nu doar petru interviu ci pentru profesionalismul dvs.

  32. Toata stima pentru SOV ca investeste in mass media.
    O noata foarte proasta pentru ca are pretentia sa si influenteze viata politica din Romania.
    Nu are un CV care sa-l recomande un etalon de moralitate.
    Face jocuri politice periculoase si atat de navalnice, cum se si autocaterizeaza,incat el insusi cade in capcanele intinse.
    Nu a fost sincer in privinta dedesubturilor jocurilor din seara in care Geoana s-a relaxat la el acasa pentru ca basescu sa se mai relaxeze inca 5 ani, amarandu-ne noua viata.

  33. Pe langa faptul ca emisiunea a fost cu mult peste asteptari, nu a putut fi vizionata pe Digi intr-un nr mare in TL. A cazut transmisia Antenei 3(exclusiv)la cateva minute dupa inceperea emisiunii. Am crezut ca a fost doar la mine dar s-a intamplat peste tot in TL bine-nteles si cu exceptii. Dar bine ca unii dintre noi mai avem si internet.

  34. felicitari, a fost comparabil cu marii, greii de afara…mult mai profi decat cu proata aia de ritzi-pitzi…unde drep sa spun nu am avut rabdare prea mult timp….dar, singura mea mirare este cum un tip atat de subtire, in sens de inconsistent, simplutz rau …cum a putut sa faca asemenea avere ??? atatea platitudini spuse cu aer superior…jalnic …ce nu trebuie uitat este ca dovedit sau nu in justitie, tipul tot un hot ramane
    pt. dvs. ramane placerea sa va citesc si urmaresc live, inca o data bravo !

  35. Bravo, Victor. Un punct in plus pentru tine. A fost, intr-adevar, un interviu foarte bine mediatizat, pregatit si realizat.
    Indiferent de culise, vorbe aparute si comentarii, ai demonstrat ce trebuia si ai dat masura profesionalismului.
    Felicitari si spor in tot ce faci!

  36. Don ciutacu, jos palaria! V-am vazut,erati emotionat si nerabdator si-am remarcat ca ati stat pe scaun drept, cu coloana verticala si nu v-ati gudurat la mogul. Felicitari!
    Fermecator si destupat sov, cu idei si aplomb. Totusi, dimineata pe la 5, la reluare, am avut un moment de luciditate in care am inteles buimacit ca ma uit la omul care si-a dat mana cu marinaru’ in cel mai abject mod, cel ce-a devalizat fni cumparandu-si linistea de la cel ce-a prapadit flota, si fni si flota fiind ale cetatenilor acestei tari pe care baietii astia doi cica s-au inteles intr-o parcare s-o renoveze! Acu’ sa nu-mi cereti dovezi, scria la ziar, cica-i de notorietate, da’ daca justitia nu i-a gasit vinovati, sunt negustori cinstiti! Deci am realizat ca stateam in fotoliu si, naiv, speram sa aud din gura lui sov cum o sa ne izbaveasca de cel rau, cel pe care pana in urma cu vreun an-doi, il pupa si-l slavea pe postul ala de tv pe care eu, de atunci, nu-l urmaresc neam!! O fi bine?!? O fi normal?!? Habar n-am din ce se luara astia doi smecheri de stricara amoru’, dar nimic n-o sa-mi scoata din minte ca oricand s-ar putea imprieteni din nou, motivul sa existe, ca ei sunt deschisi, pentru tarisoara, desigur!!!! Deci, ce asteptam noi de la sov?! Cine-i sov?! De ce asteptam noi ceva taman de la el?!
    Nu ma bagati in seama, ploaia-mi trezeste depresii iar salariul usor mai mic decat luna trecuta, pe care tocmai l-am luat, nu ma ajuta nici el!

  37. frumos interviu, nu un interogatoriu.cam scurta emisiunea, timpul fuge repede, plus publicitatile care iau din timp mi-a placut si SOV.felicitari si multumesc

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.