Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Mulţumesc…

Mulţumesc…

Vreau să fac o reverenţă publică în faţa unei ECHIPE care s-a mobilizat incredibil pentru ca emisiunea de azi noapte să fie promovată cum n-a mai fost vreuna în istoria Antenei 3 şi să se desfăşoare, din punct de vedere tehnic, impecabil. Ştiu că nu ţine de foame, dar cred că e nevoie (măcar) de un mulţumesc din suflet!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

141 thoughts on “Mulţumesc…

  1. A început lumea să vocifereze că “i-ai ridicat-o la fileu” lu’ Vîntu, cât să îşi mai spele din păcate, cât să îşi mai cureţe imaginea, atât de şifonată în ultima vreme.
    (…)
    Rămâne, însă, o întrebare. Nu ai fost, totuşi, mult prea permisiv cu mogulul?

  2. Excelent interviu domnule Ciutacu.Felicitari sincere ,sunteti un profesionist adevarat.

  3. @Ionuţ: cu precizarea ca ti-am scos pasajul din mijloc fiindca basescienii aia fascistoizi nu vor beneficia vreodata de promovare pe blogul meu, raspunsul meu este ca nu am fost nici macar cu un milimetru mai permisiv decat mi-am propus sa fiu in aceasta emisiune, indiferent de invitat.

  4. Eu, unul, am rămas cu câteva frustrări pentru că aş fi vrut să aud răspunsuri adevărate la întrebările la care SOV a spus “trecem peste”. Dacă ai fi insistat, măcar mă alinam cu ideea “domn’le, a încercat”. 😀

  5. Am vazut emisiunea de aseara. M-a ingrozit Vantu, parca e T-rex (mediatic).
    Ca intotdeauna o emisiune interesanta si fara isterii inutile. Felicitari tuturor.
    ESTI MARE DOMNULE!

  6. Pe site-ul Antenei 3 sunt inregistrate primele 55 minunte din emisiune. Se poate adauga si ultima parte a interviului? Va multumesc!

  7. aseara m-am ingrozit… am tras o singura concluzie: natia asta n-are speranta, e deja in moarte clinica. sa nu ne facem iluzii: nu exista “rau mai mic” in RO… am realizat ca ceea ce cred de multi ani e corect. anume: intre ei e un mare BLAT! perdantii suntem noi!

  8. minim 1,7, la miezul noptii, pe reclama, varf de 2,6, mult peste Realitatea, cu revenirea pe Pro a show-ului Dansez pentru tine pe acelasi interval (varf de peste 11)

  9. Trecand peste puerilitatea interviului, cred ca Vantu si-a mai pierdut o steluta din aura de “mare om de afaceri”. Un bisnitar marunt care a stiut sau “a fost stiut” la momentul potrivit cum sa fraiereasca cateva sute sau mii de oameni. Un profitor nu e un om de afaceri. Un om de afaceri marunt poate fi profitor in anumite contexte. Iar Vantu nu poate fi om de afaceri pt ca e socialist in gandire. Statul nu trebuie sa construiasca forme finite (case, autostrazi, scoli, samd). Asta e in viziunea socialista. Statul nu da de mancare. Statul trebuie sa aiba grija de un popor ca natie pentru supravietuire. Altfel cerem sa ne infiieze alte popoare. Deci statul trebuie sa creeze cadrul juridic si legal in care sa functioneze poporul sau si sa vegheze la respectarea acestei “constructii” nemateriale. Cu armata, politie si servicii secrete. Sa imbunatateasca cadrul legislativ pentru a creea parghii de dezvoltare a unor sectoare PRIVATE (!!!) mai slab dezvoltate sau in suferinta temporara. Statul lui Ceausescu construia locuinte. Nici macar cretinul de Boc cu prima, a doua si a tzashpea casa nu le-a construit efectiv ci a incercat (sanchi!) sa impulsioneze domeniul. Concluzia: Vantul e un bisnitar marunt, din fericire pt el – prezent in momentele potrivite in locurile potrivite, dar un bisnitar cu vederi socialiste. Mai lipsesc cornul si laptele din ofertele domniei sale.

  10. si cam in ce calitate vorbeste vantu despre iesirea din criza?;))
    stim ciutacule ca emisiunea asta e in contul multelor aparitii ale lu dom profesor pe realitatea si nu-i asa tu erai cel mai potrivit sa fii gazda deoarece ai si tu trecutul tau de baiat rau (care te ai la pertu cu SOV) ajuns deontolog.
    totusi in spiritul singurei libertati pe care o avem, aceea de a ne da cu parerea, ar fi decent sa publici si alte comentarii, nu doar cele in care esti superaplaudat.
    si mai pluteste o intrebare in aer: n-ar fi decent ca voi deontologii sa mai faceti din cand o cheta cu un 5-10% din stimulentele voastre pentru amarastenii carora le multumesti in acest post? precum ai spus “multumesc” nu tine de foame!

  11. “Ce va mai face cainele domnule Vantu?” a fost cea mai dementiala intrebare. De fapt a fost un intreg rezumat al interviului, exceptie cele trei masuri de relansare economica ale Romaniei unde omul chiar a gandit bine.
    Se putea si mai incisiv ca mogulul o merita bine de tot

  12. Victore,
    Trebuie sa recunosc ca esti bun, desi nu-mi place s-o fac, pentru ca replici doar (mai ales )la cei ce-ti sar la gat si esti…cu militienii la fotbal.

  13. felicitari! v-am urmarit cu mare interes, insa as fi vrut ca d/l vantu sa raspunda la intrebari
    totusi, a fost un interviu foarte bun
    inca o data felicitari

  14. Foarte bun interviul. SOV e abil, articulat, un adevarat showman. Imi place mai mult decit maimutele ce ne conduc. In plus de asta recunoaste ca are un trecut tumultuos.

  15. Extraordinara emisiune! Si pe mine m-a fermecat Vantu! Este un tip fermecator!

  16. Ne-ai rasfatat cu exclusivitatile,ce urmeaza… Tiriac?Esti bun Ciutacule,esti bun si ia-o ca atare,e un fapt.

  17. Era interesant de vazut cum reactiona dl.Vantu la insistentele dvs. pe intrebarile deranjante….E clar ca demersul nu ducea la nimic….doar la iritarea intervievatului…..Dl Vantu are carisma, dar intuitiv, n-as dori sa fiu in preajma dansului cand, la nervi, “isi iese din educatie”….
    Va doresc sanatate si succes in continuare!

  18. Puiule, ma uitam la tine si parca erai catelul ala impuscat!…Confuz, cu mult trac, fara verva aia nesimtita din emisiunile in care nu te poate opri nici bunul simt!Tu chiar crezi ca noi am aflat vreo noutate??? Si nu mai posta prea multe laude…ca devine Tuca gelos! Ratingul emisiunii nu inseamna ca aceasta a fost vreo reusita ci ca telespectatorii aveau o plaja mare de asteptare!…ce s-a ales…am vazut!

  19. Un interviu interesant si bine condus.Am rămas cu părerea pe care o exprimam ieri:moderator inteligent;despre interlocutor,rămâne să mai vedem.

  20. nu fac interviuri dar ma gandesc logic – in momentul in care invitatul iti spune “trecem peste” e imposibil sa faci altceva decat sa treci peste.poti cel mult sa protestezi o data sau de doua ori ca sunt cam multe de “trecem peste”, lucru intamplat, si gata! e libertatea lui sa raspunda la ce si cum vrea. simplul fapt ca a zis trecem peste ar trebui sa spuna ceva.
    mi s-a parut foarte fair interviul.nu mi se pare ca vantu a fost spalat in vreun fel.intervievatorul si-a facut treaba – a pus intrebari si l-a lasat pe intervievat sa reactioneze cum credea el de cuviinta iar din aceste reactii si cuvinte noi ar trebui sa ne formam o imagine.asta e tot!nu vreau sa fac reclama nici unui film asa ca nu spun nume insa am vazut un documentar in care erau lasati sa vorbeasca anumiti oameni imbogatiti dupa revolutie.desigur,nu erau prezentate dovezi in dosare dar simplu fapt ca il vezi pe om ca vorbeste, cum vorbeste, cum argumenteaza, despre ce vorbeste..priceless!
    eu dau nota 10 emisiunii.felicitari!

  21. felicitari pt emisiune,am vazut doar 55 de min da m-a fermecat vantu ,e un om calm,calculat,isi calculeaza cred si respiratia,omu ii tare,fara regrete si pe deasupra are si dreptare referitor la fni doar nu a fost acasa la careva dintre aia sa-i oblige sa depuna banii,au facut-o ei de bunavoie,pune te rog pe site si sf la emisiune ca pe antena3 nu este,multumesc anticipat,numai bine

  22. Nu sunt fan SOV,nici RTV,insa am remarcat puterea omului din spatele cuvintelor.Ca au fost si sovaieli,’sa trecem peste”.
    Oricum,o emisiune cu o transmisie impecabila si un moderator pe masura.Invitatul ofera audienta si merita de ascultat,insa multi vad,putini pricep.Asta este…

  23. ….mult dupa terminarea emisiunii, am cazut pe ginduri. Sint multe chestii la care trebuie macar meditat.
    …Cit despre omul Vintu, stiu toti care au fost in ultimii ani pe la Crisan, ca atunci cind treceau cu barca pe linga barca lui, acesta nu ezita niciodata ca sa salute.
    Primul.
    Asta chiar daca barca lui este considerata, din punct de vedere tehnic un virf de atins, ori elicopterul era “parcat” pe colt cu Dunarea Veche.

  24. Geniala intrebarea referitoare la imbogatitii care ii baga cutitul in spate dupa ce-au plecat de la el….superb,felicitari pentru emisiune.

  25. pana la urma a dat vantu un raspuns real la vreo intrebare reala? fiindca atat cat am urmarit (pana nu m-am plictisit de “sa trecem mai departe”) l-am vazut pe sylvester the cat dand lectii de economie, lectii de viata si spunandu-ne ce persoana sufletista e el si cat de mult iubeste animalele.

    pana la urma, care a fost diferenta dintre interviul de aseara si interviurile pe care i le ia rodica culcer lui basescu? si unu’ si altu’ au raspuns doar la intrebarile care le-au convenit.

    din punctul meu de vedere (al unui simplu telespectator) un interviu care nu produce macar un raspuns real (si nu gargara) e de pomana. daca tot vreau sa ma uit la cineva caruia i se plimba ciudat limba in gura ma uit direct la personajul de desene animate pe care tocmai l-am pomenit.

    si tot din punctul de vedere al unui simplu telespectator, e oarecum ciudat sa vad un astfel de personaj sinistru (pentru ca vantu asta e, fie ca e dovedit in instanta sau nu) vorbind in felul in care a facut-o aseara. e ca si cum as auzi-o pe roberta anastase vorbind despre regulile minime de bun simt.

    nu stiu daca imaginea ta de ziarist a fost avantajata de emisiunea de ieri. ok, esti primul care i-a luat interviu “marelui” vantu. pe de alta parte, vantu nu a spus absolut nimic. deci… ramane cum am stabilit. sau ca in gara.

  26. S-a dovedit ca Ciutacu e jurnalist si ca SOV e scolit in scoala vietii. Restu’ e doar o tentativa de a denigra persoane si institutii si de a devia atentia de la ce e important…
    sanatate…

  27. Felicitari! Sunteti un profesionist in adevaratul sens al cuvantului. Prestatia d-voastra a fost ireprosabila, dar am fost dezamagit de dl. SOV. Sincer ma asteptam la mai mult si nu stiu de ce mi se pare ca tipu a slabit. Eu ii doresc ca lupta cu Basescu sa-l intareasca nu sa-l slabeasca!

  28. Inca un moment de intrerupere a visului fals-pastelat si caderea in realitate, ca o fuga pe o Dunare inghetata si scufundarea in negura inghetata a viitorului.

  29. M-ai impresionat in mod placut inca o data….O emisiune foarte reusita cu un interviu luat de un profesionist. Felicitari!

  30. Domnule Ciutacu,

    In primul rand felicitari pentru exclusivitate, mogulu’ e o pasare rara.
    Eul il cunosc indirect pe vantu, de la un om care a fost in apropierea lui multi ani si din acest motiv m-a dezamagit foarte mult efortul de autocontrol pe care si l-a impus si pe care l-am vazut pe ecran. vantu nu e deloc asa, ci exact cum spune : impulsiv si vulcanic. Din pacate nu a raspuns la nici o intrebare interesanta pusa de dvs, evident pentru a se proteja. Din punct de vedere jurnalistic sincer nu ati facut mare branza :)) pentru ca emisiuunea a fost controlata de Vantu, nu de dvs. Totusi cei care nu il cunosc au avut ocazia sa primeasca cateva raspunsuri interesante. Mult succes si inca odata felcitari pentru exclusivitate !

  31. Frumoasa incercare a lui Vantu de a se reabilita in ochii celor care il considera un personaj in care nu trebuie sa ai incredere nici cand respira. In cautare disperata de aliati, Vantu vrea sa se spele pe maini de povestea compromiterii lui Geoana in favoarea lui Basescu si arunca toata vina pe Mircica. Nu mai pacaleste pe nimeni. Basescu a ajuns presedinte si datorita lui. Mai intai stirile cu vizitele neoficiale ale prezidentiabilului Geoana la Moscova. Apoi, l-a contrazis la ora de maxima audienta pe acelasi Geoana cu rpivire la vizitele in Delta si mai apoi faza cu relaxarea. A jucat la doua capete si punct. Prea multe “sa trecem peste” ca sa fie crezut. Nici ca se putea un interviu mai bun care sa demonstreze ca haiducul SOV a ajuns un clovn. Mi-a placut interviul, date fiind imprejurarile si personajul. Felicitari!

  32. cred ca fost cel mai slab interviu pe care l-ai realizat.Te-a jucat sov cum a vrut el.si cand te gandesti ca nu prea are scoala.Sov este un tip nemernic se vede dupa fata lui(nu am avut de a face cu fonduri de niciun fel).De cand un neica nimeni aranjeaza el guverne,cine e presedinte,cine este competent si cine nu.UN HOT.

  33. Tot nu am reusit sa vad toata emisiunea,(gospodina agitata!), dar cat am prins, a meritat! Felicitari pentru tot ce faci! Dupa piosa in negru, de saptamana trecuta(tinuta contrastanta cu cea de la botez! traiasca consilierii!), asta a venit ca un bumerang!
    M-am bucurat atat de mult ca au avut cu totii ocazia sa vada cum arata, cum se balbaie si cum are trac un mogul fioros, sursa raului din tara asta! Pus langa Udrea, pare un bunic sfatos si dornic sa le citeasca nepotilor.
    Am zarit cateva titluri interesante in biblioteca.Altii au doar Levantul pe masa!
    Buna miscare! Si bine pusa emisiunea dupa cea cu Ritzi! De data asta, consilierii portocalii, ati pierdut!

  34. Ar merita sa faci interviuri saptamanale cu el, sa isi mai dea cu parerea… Glumesc, desigur. Ar deveni plictisor. Ce e mult strica.

  35. ce am invatat noi de aici?
    1. cei adevarati nu joaca in telenovele, sau cum imi spunea in 1995 un lucrator din comertul exeterior, inainte de 1989,”adevaratii nu mai trag cu mitraliera de la Al Capone”.
    2. sper si cred ca Mr.Vintul, din umbra, va pune umarul la achizitionarea unei mici ambarcatiuni cu care sa plece in larg D-nul Basescu.
    Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  36. Felicitari, domnule Ciutacu!
    As fi vrut sa aflu mai multe despre relatia cu El Maximo, dar a fost suficient si elocvent.
    Ii urez mult, mult, mult succes lui SOV in procesul cu gibonii si gibonita.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.