Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Moni, lasă reforma, rămâi doar cu TRU!

Moni, lasă reforma, rămâi doar cu TRU!

Zeiţa anticorupţiei a dat cu pumnu-n masă. Să fie dată afară Monica Iacob Ridzi! Nu contează de ce, nu contează pentru alegerea cui în Parlamentul European s-au comis infamiile, dar nu cumva să pară că PD-L seamănă cu PSD. Eu mă gândesc că, în acest elan reformator de paradă, aplicând criteriile justiţiarei de tărie (pe care o s-o liniştesc eu, PD-L e mai rău decât PSD), s-ar putea să rămână coana Monica fără colegii care i-au adus voturile pentru postul bine plătit de europarlamentar şi să fie nevoită să se joace de-a cătuşele cu TRU şi Voinescu minus Cotoi. Că, spre exemplu, finuţul Ghiţă Falcă stă, pe partea juridică, trimis fiind în judecată pentru corupţie, mult mai rău decât faimoasa tânără activistă portocalie de Valea Jiului. Iar rozaliul Adriean Videanu chiar a fost condamnat pentru prodigioasa-i activitate de primar general. Colac peste pupăză, să vezi minune, întâiul anticorupt şi anticomunist al republicii a fost inculpat în dosarul Flota, trimis în judecată pentru infracţiuni asociate corupţiei şi pus la păstrare numai prin graţia procurorului şef Daniel Morar.

UPDATE: Dau o masă celui care îmi arată unde a fost astăzi abordat subiectul consilierului prezidenţial Alexandra Gătej, cunoscută de Securitate şi sub numele conspirativ Florina, pe blogurile portocalii (pline de morală şi definite doctrinar ca fiind de dreapta) sau în oricare popas din ofensiva mediatică (Radio România Actualităţi, Hotnews) a anticomunistului preşedinte Traian Băsescu.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

91 thoughts on “Moni, lasă reforma, rămâi doar cu TRU!

  1. @bazel(09: ca esti foarte prost nu este problema mea, dar prin comentariul tau inteleg ca tu ma crezi la fel de prost ca aia de ne conduc.(nu ca n-as fi)
    Dar tu cum faci? Muncesti “din si cu pasiune” si te hranesti cu energie spirituala? De, nu sunt toti ca Nasul sa munceasca din pasiune pe moca, dupa audienta care o face ar trebui sa vina cu bani de acasa.

  2. Si mie mi-a atras atentia parul tau aseara la sinteza,dar parca nu mai poate omul sa sara sapte zile peste frizerie,ca musai ne luam noi “despre” freza lui.Una peste alta , treburile in tarisoara sunt minunate, presedintele nostru face ce stie el cel mai bine,adica isi vara muia peste tot.D-na Ridzi,a iesit asa cum a iesit si ca sa nu fiu off-topic pana la capat trebuie sa spun ca doamna care mie mi-a parut tot timpul o capra(cu tarie) a iesit din nou la incalzire si ne va mai polua fonic,o sa vedeti…Pe mine m-a pus olecuta pe ganduri,partea din sondajul CCSB ,referitoare la alegerile anticipate…

  3. Scuze ca insist si sunt enervant.
    Ai vazut articolul de pe Blog-ul meu despre “doamna” (tovarasa) Gatej?
    Ce zici, merit un snaps mic, sau o bere la gard?

  4. @Detergentul: cand o sa simt nevoia sa dau extemporale de cultura genarala cu tine, o sa te anunt

  5. Victore,

    On topic:
    Faptul ca Dna. Ritzi este grav bolnava este cat se poate de trist (mai ales ca e tanara si ca femeie si ca mama). Totusi, tot atat de neplacut este ca Parlamentul isi da, inca o data, masura golaniei. Cred ca Parlamentul ar fi trebuit sa aprobe cercetarea dnei. Ritzi fara nici un fel de oprelisti (evident cu conditita ca anchetatorii sa tina cont de problemele dnei. Ritzi). Evident (si nu-ti spun nici o noutate) cei de la PDL sunt la fel de rai (sau poate mai rai) decat cei de la PSD care marsaluiau pe scarile Parchetului in sprijinul lui Bivolaru.
    Cred ca imunitatea parlamentara ar trebui “subtiata” semnificativ iar ridicare ei ar trebui sa fie scoasa de sub competenta Parlamentului.

    Off-topic:
    Cred ca pentru a intra in istorie trebuie sa contribui la “viata cetatii” cu mai mult decat niste articole publicate in ziar. Din pacate tu, si ceilalti mentionati de Plesu, sunteti intr-un mare dezavantaj.
    Faptul ca Plesu a scris la un ziar la care tu, cu onor, esti redator-sef este irelevant. Nu te face nici seful lui Plesu si in nici un caz nu arata o scara a valorilor. Este un fapt de viata cat se poate normal. A sugera ca tu ai avea un ascedent asupra lui Plesu doar din aceasta cauza mi se pare o aroganta care atenteaza la inteligenta ta.

  6. Nu inteleg de ce ne mai miram .Base are un dosar cu o flota distrusa in Franta ,in asteptare,mai are unul aici,daca mai cercetam ,mai are o groaza de porcarii la activ.Va fi nevoit sa apeleze la imunitate ,deci sa ramana in politica,sa nu sfarseasca asa cum a sfarsit Chitac.

  7. @ Detergentul
    cred ca multi care citesc in limbi straine sunt someri. ”Titanii” momentului par a fi mancatorii de portocale, ca sa ma exprim elegant.

  8. @bigradu: nu ma compar cu Plesu, nu jucam in aceeasi liga, el e ditamai filosoful, eu ma ocup (bine, cred) cu jurnalismul. nu-mi arog nici un avantaj asupra lui Plesu, dar incercam sa subliniez (pentru cei orbiti) ca Plesu n-a avut nici o problema de constiinta sa scrie, pe bani de la Voiculescu, in ziarul unde Ciutacu e redactor-sef. asa ca poa’ s-o lase mai usor cu puseele de sensibilitate ipocrita. cat despre contributia lui Plesu la viata cetatii, permite-mi sa ma pis pe mine de ras.

  9. N-am sa inteleg niciodata de ce unii oameni intra pe acest blog si lasa comentarii rautacioase la adresa ta!Nu-i obliga nimeni sa citeasca articolele scrise aici…ma rog,ma depaseste!Mie Ridzi mi se pare foarte naiva…s-au folosit de ea,sau mai bine zis de banii “produsi” de ea pentru europarlamentare si acum ii dau cu sutul in fund.Nu e o femeie “puternica”,asemenea fostei colege blonde din Guvern!

  10. @Bigradu si Detergentu

    Nu cred ca are nevoie Victor de talmaci, dar simt ca tre’ s-o spun…
    Faptul ca esti un model de cultura, educatie si inteligenta (si Plesu este!), nu inseamna automat ca esti si un model de moralitate si bun simt. Una nu conditioneaza pe cealalta.
    Cu alte cuvinte…
    Poti sa fi un titan al gandirii si “intelectualismului” romanesc, dar ca om sa fi o biata “nevertebrata”.

  11. @Victor Ciutacu,
    Daca ai putin timp, intra te rog pe “Se întâmpla în România cu Maria Coman.Ai sa vezi cum un “cimpalac” nenorocit, care isi zice “nostradamus”(saracul bine ca nu se crede Napoleon), va face albie de porci, pe toti de la “Esenta zilei” incepând cu Gâdea si terminând cu tine. Tu ai mereu vorbele la tine, pe mine m-a enervat atât de tare, incât i-am dat o replica prea saraca, merita mult mai mult. Se vede de la o posta ca e portocaliu/portocalie, dupa tupeul jegos cu care a umplut pagina, si dupa tocul cu care ne bate în cap!

  12. Victore,ce te zbati frate sa le explici la indoctrinati ca nu “Felix”este de vina pentru haosul in care traim ? ei stiu una si buna “partidul, hai Basescu,Romania”,dar sa de a domnul sa scapam de Popey si sa vezi tu cum schimba ei ” curu”de pupat cat ai zice Plesu si atunci sa vezi cum s au luptat ei pentru binele tarii vezi cazut “bunului”vostru coleg Cristoiu care sa hranit din banii mogulului rau iar acum pupa si face inchinaciuni in fata “fauritorului”…

  13. @ treci codrii de arama: e un scelerat caruia i-am dat eu viteza de aici. altul decat Nostradamus-ul nostru 🙂

  14. Apropo, era sa uit :georgian daca nu ti ai dat seama aici scriu doar oamenii nefericiti nu si nesimtitii portocalii…dar daca tot vrei sa scrii nu gasesti un blog a lui moraru sau 10 tv sau cun naiba se mai numeste sau pe taraf tv sau etno tv ca tot sunt posturile voastre,nu sunt o fire violenta dar daca ar fi dupa mine as vrea sa fiti toti “disparuti”ca Elodia…

  15. @christian: sunt liberi toti sa scrie, cu minima conditie a respectarii parerilor celorlalti

  16. bigradu ,ce te aprinzi asa frate cand vine vorba de Plesu ai vreo bucurie la el? e cumva idolul tau din copilarie ?frate cauta alte valori ca asta e expirat ,e portocaliu pana in maduva oaselor…

  17. sa scrie frate ,dar mi se ridica sangele la creier ca inca nu i “prespalat”de regimul “democrat”….:))))

  18. @Drujbare , cand ma pregateam de un comentariu pt. @Detergent , constat ca ai punctat tu problema f. corect:
    – mai baieti oranj , de ce continuati sa ne subapreciati intelectul , incercand diversiuni ieftine si “amestecand sula cu prefectura”… ?!
    Stiti foarte bine (ca prosti nu sunteti , ci doar lipsiti de caracter)ca atunci cand faceti trimitere la calitatea artistica , profesionala sau literara a unei persoane INTR-UN CONTEXT POLITIC sau SOCIAL , este ABSOLUT IRELEVANTA acea calitate , relevant e DOAR statutul de OM ( DEMN ) si nu de “lighioana” !!!

    Istoria lumii a dat o multime de genii artistice sau profesionale , dar , din pacate , corigente la lectia UMANISM si DEMNITATE ! 🙁
    Asa ca ACESTA este punctul de vedere din care OMUL Ciutacu si OMUL Plesu nu suporta comparatie !!! (asta pt. cazul in care se mai “ratacesc” pe-aici si unii mai grei de cap 😉 ).

  19. @ Victor,
    Nu, nu m-am gândit la Nostradamus de aici, nici pe departe. “Al nostru” are alt stil !
    Asta e un dement,cu toata betia lui de cuvinte m-a “scos din papuci”.Multumesc, ca te-ai uitat !

  20. prietene ciutac,
    nu mai pot cu elena basescu.ajunge o minte schizoida ca a asteia sa ne reprezine in parlamentul european.se bate ea pentru romania acolosa.numai oligofreni.daca iese basescu prim-ministru in 2013 se goleste tara de oameni.

  21. Astora din PDL, PNL,PSD,etc care au fost la putere in ultimii 20 de ani si au distrus si jefuit tara le doresc tot raul din lume, sa nu aiba parte de nicio picatura de fericire, iar de sarbatori sa MANANCE COLIVA COPIILOR LOR !!! Asa cum ei nu s-au gandit la noi si nu au avut mila de noi in ultimii 20 de ani, nici noua la randul nostru nu trebuie sa ne fie mila de ei !!

  22. In opinia mea nici o societate oricat s-ar crede ea de democratica nu este perfecta. Si mi-a fost dat sa asist indeaproape la un real exercitiu al democratiei de cand traiesc pe meleaguri scotiene. Acum ceva vreme se dezvaluia in presa britanica faptul ca mai marii de la conducere foloseau banii contribuabililor in interes personal.Am vazut in presa ca pana si sume de cateva zeci de lire sterline au fost imputate pentru ca s-a vorbit de pe telefonul de serviciu in interes personal. Atunci au cazut multe capete. Nu mai devreme de acum o saptamana o ninsoare de peste 60cm a cazut in continuu paralizand Scotia lasand oamenii blocati care pe unde au apucat(masini personale,trenuri,avioane)si creind un haos teribil intr-o tara unde ninge asa doar o data la 50 de ani.S-a cerut imediat demisia ministrului transportului ca n-a gestionat cum trebuie situatia(desi sincer nu stiu cine ar fi putut s-o faca in locul lui).Omul a iesit public si-a cerut scuze si si-a asumat intreaga vina dupa care si-a dat demisia. Ma intreb retoric si banal:oare cati ani o sa treaca pana cand alesii nostri(de orice culoare) or sa-nteleaga ca ei nu au fost alesi ca sa prospere pe banii contribuabililor si nici sa fie indreptatiti sa fure voturi pe fata in parlament ori sa cheltuiasca banii fara nerusinare in scopuri personale?

  23. @Victor,
    Faptul ca te pisi pe tine de ras nu iti confera nici o superioritate; ba dimpotriva!

    @Drujbaru
    Toti cei de aici (inclusiv Victor) emit idei, multe din ele corecte si inteligente. Evident, asta nu ii face modele de moralitate si bun simt. Mai mult, presupunand ca ar fi un ideal de moralitate si bun simt, experienta imi arata ca nu ar putea face fata “standardelor” critice ale jurnalistilor.

    @christian
    Singurul un lucru care pare expirat este inteligenta ta (asta daca a avut ce sa expire).

  24. Moni se balacareste in troaca impreuna cu inculpatii si o sa devina maro, la fel ca ei.
    Adio blond sau portocaliu…

  25. Cred ca “intelighentia” noastra lingusitoare, tip Liiceanu, si presarii aferenti ei asteapta SMS-ul presedintelui ca sa-si dea cu “parerea” despre ciripitoarea Gatej!!! Daca am castigat o masa cu D-voastra, sa asteptam trecerea zapezii, ca vara nu va fi ca iarna in mica Viena, unde v-as invita!

  26. Incerc o intrebare timida, oarecum in afara tandemului Macovei – Ridzi din care fiecare intelege cat poate : pentru tanti floricica aia nu e dovedit daca si cui o fi spovedit pe cineva. Pe langa faptul ca tu ai putea avea oarece informatii, modul asta de a judea aprioric pe cineva pe modelul “si pe-a matii” nu mi se pare deloc ciutacian. Adicatelea principiile talibanice sunt intotdeauna o eroare, daca ma exprim suficient de coerent ca sa intelegi ce vreau sa spun…

  27. Sincer, bine ca are bani si influenta pentru a fi tratata omeneste si nu se fac pe ea experimente ca pe multi oameni de rand din Romania, cu tratamente decontate gratuit.Din pacate, asta e realitatea,in multe cazuri, de care nimeni nu vorbeste la T.V.-tratamentele sub semnul intrebarii de care beneficiaza multi, in calitate de cobai ai Europei.De tupeul medicilor,de razbunarea lor, cand ceri explicatii pentru reactiile adverse sau, in cel mai rau caz,cer familiile, bine ca nu are parte . Dar, poate va avea sanse sa isi revina si poate va intelege ceva din lectia primita. Macar ea. Ca ceilalti,isi asteapta randul.Si, cum se spune, cel din urma,adica,vorba lui Badea- miezul din dodoasca, va fi cel dintai.Ce daruiesti, aia primesti.

  28. Si cine o sa o sponsorizeze pe d-na Macovei ptr. infiintarea partidului ? Fundatia Soros? Alte grupuri de influenta? Din Romania sau din afara? Cadem din lac in put! Vai de noi cat suntem de mici, nevertebrati si neputinciosi!

  29. La prima confruntare intre candidatii la prezidentiale, Basescu a prezentat o expertiza contabila in dosarul FLOTA prin care s-a demonstrat neexistenta prejudiciului in acest caz si inplicit nevinovatia inculpatului Basescu. Antonescu a fost redus la tacere. Pacat ca n-a stiut ca conform legislatiei in vigoare expertii contabili pot fi doar absolventi ai facultatii de stinte economice cu o activitate de cel putin 5 ani in functii contabile, pe baza de o serie de examene si probe practice. Lista cu persoanele care au calitatea de experti contabili apare in fiecare an in Monitorul Oficial (partea I-a ) Expertiza prezentata de Basescu la respectiva confruntare a fost intocmita de procurorul Daniel Moraru cu scopul de a-i spala imaginea marinarului, ea neputand a fi prezentata in instantele de judecata. Daniel Moraru a comis o ilegalitate intocmind acest raport. Intocmirea unor rapoarte de expertiza contabila de persoane neautorizate este pedepsita potrivit legii.

  30. @gina
    te inseli! madame ridzi nu e deloc o naiva, a ajuns unde a ajuns din cauza lacomiei. si ea si barbatu-sau primarul din petrosani sunt niste mizerabili care au facut rau la multa lume din valea jiului si din judetul Hunedoara, ca sa-si manifeste aroganta de prieteni ai lui zeus.
    prin urbe umbla vorba ca nu ar fi bolnava… ca vrea sa scape de puscarie. dar…Doamne fereste, mai bine sa nu fie bolnava…sa fie asta o minciuna!

  31. @gina
    si mai mult de atat, au promovat tot felul de mafioti si incompetenti prin tot felul de functii, asa cum au facut si cu eba dealtfel…

  32. victore, acu 20+1 de anisoewi era cat pe ce sa devin ingeras pe cand eram student in Tm. Ce-mi pot dori acum e simplu: sa nu mai fie cazul sa-i spun vreunuia: pune, ma, arma la picior, nu in pozitie de tragere ! asta e valabil si pentru armele cu gloantew portocalii.
    Altfel, ca tot e Sfanta Zi, sa ne traiesti,/ Ca ne trebuiesti ( e o vorba din tineretea studenteasca, ca tot veni vorba).

  33. DOMNUL CITACU VRAU DE CRACIUN SI ANUL NOU SA VA DE DOMNUL MULTA SANATATE SI SA RAMINETI ACELAS OM DACA AM FI TOTI CA DUMNEAVOASTRA AM PUTEA DA JOS PE BASESCU UDREA BOC DAR NU SINTEM UNITI DOAR LA TOATE MOSTELE NE DUCEM ,DAR STIM SA NE PLINGE DAR NU MERGE SA FACE DEMONSTRATI ASA CUM MERGEM LA TOATE MOSTLE EI CRED CA NE AJUTA NU DAR II IMBOGATIM PE FARISEI.INCA O DATA VA DORESC MULTA PUTERE DE MUNCA SI MULTA SANATATE LA TOATA FAMILIA

  34. Victor, fiind zile de sarbatoare nu vreau sa mai vorbesc urat despre nemernicii care ne conduc, ca asta fac in fiecare zi, acum vreau sa-ti spun ca emisiunea din 24.12.2010 a Gabrielei Firea, a fost o super emisiune, mai precis ati fost acolo cei dragi sufletului meu, tu, Badea ,Gadea, dar mai ales Dana Grecu, Marius Pieleanu, teleomanean de-al meu, imi pare rau ca a lipsit Radu Tudor si el unul din preferatii mei, a fost o seara ca mi-a mers la casa sufletului cum se spune, niste oameni minunati!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.