Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Mogulizarea prin japcă a Oficiosului

Mogulizarea prin japcă a Oficiosului

Luptătorii împotriva mogulilor au ajuns salariaţii devalizatorului Bancorex. Cu sinceră părere de rău pentru situaţia oribilă în care se află nişte oameni profesionişti şi cu bun-simţ, nu pot, pe de altă parte, să nu rânjesc în colţul gurii la gândul că slugile lui Băsescu au ajuns să-l aibă şef pe chelnerul fraţilor Păunescu. Vorba maistrului Jack, nu-l poţi iubi gratis pe Jucător. Dar poţi s-o faci mai ieftin.

UPDATE: Experienţa căpătată-n oceanul cu rechini m-a învăţat să privesc cu mari rezerve negările mogulilor. Eu vă sfătuiesc s-o faceţi şi voi. Altfel, bine c-au scăpat de presiunea salariului doamnei Vicky şi pot purcede la redresarea business-ului.

CEL MAI UPDATE: Singurul site care n-a dat deocamdată ştirea vânzării Evz către fraţii Păunescu dintre cele care contează e cel al Evz. Până la ora asta, peste 100 de salariaţi din toate publicaţiile Ringier, majoritatea din divizia online şi administrativ, au fost concediaţi.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

73 thoughts on “Mogulizarea prin japcă a Oficiosului

  1. @ronin: Tricolorul e ultima mea sursa de informare in ordinea credibilitatii. da, principial ai dreptatea, starea de sanatate a presedintelui ar trebui sa fie data publicitatii periodic. dar spumele lui Vadim sunt generate nu de grija tarii, ci, la tura asta, de evacuarea PRM din sediu.

  2. n-are base nici pe dracu’, stati calmi! era cat se poate de vivace la Strasbourg sau unde dracu’ e acum… nu scapam noi de asta asa usor… si daca scapam de el, a facut suficient incat sa nu scapam de securisti in vecii vecilor. de fapt, nici n-am avut vreo sansa reala vreodata in acest sens.

  3. Din motive pe care nu le ştiu, presa evită să comenteze ceea ce debitează Vadim în Tricolorul. Cert este că Băsescu se fereşte să apară în public. Eu, ca Toma Necredinciosul ce sunt, pot crede CHIAR şi că Vadim şi Băsescu sunt complici în crearea unei anumite aşteptări din partea populaţiei nemulţumite. Aşteptare care, eventual, să le atenueze potenţialele acţiuni viitoare.

  4. Sunt fericit ca EvZ a trecut la aia. Si? Ce se va intampla? Isi vor rupe oamenii ziarul din mana? Vor scoate trei editii- dimineata, pranz si seara? In loc de mese? Praful se va alege de inca un ziar! Si ata: Bine spunea Nistorescu aseara – un ziar nu se face decat in mintea-necata de alcool-usor.
    Daca-i trag limbi unuia, va creste tirajul? Sau ce? Asa ca probabil vor trece on-line si acolo vor avea -daca continua- aceleasi succesuri.
    Le doresc o moarte lenta, deoarece nu au inteles ca rolul presei este de-a critica puterea si nu de-i trage limbi in cur…
    Praful si pulberea…

  5. Totuşi, aş vrea un răspuns din partea oricui din presă, referitor la absenţa de pe aeroport a măcar unui jurnalist care să facă o fotografie, care să relateze despre plecarea/sosirea lui Băsescu de la Strasbourg.

  6. @violet: date fiind minciunile pe care le-a scris despre mine, de ce as crede ca povestile cu Basescu sunt adevarate? asta e doar un motiv.

  7. M.Badea a afirmat in stilul lui mistocar, ca vanzarea Evz. cu are de a face cu politicul, Doamne fereste. Pai, ce sa faca B1TV cu Ziarul cand este clar ca momentan nu produce profit. Bineinteles ca ziarul va fi factor de influenta in favoarea cercului politico-economic al PDL-lui in frunte cu Mogulul Portocaliu.Ce prosti ne cred pe toti.

  8. @ Victor Ciutacu:

    Corect! Nu cred nici în sondajele pe care le prezenta el, în care se afla pe primul loc! Şi, în general, i-am cam “văzut” caracterul.
    Sunt totuşi curioasă de ce presa nu a avut niciun corespondent la aeroport, ieri. Dacă Băsescu a vrut să nu se ştie, înţeleg, dar tot se găseau nişte jurnalişti care punctau acest lucru, într-un fel sau altul. Ne-am trezit direct cu informaţia că a rămas înzăpezit. În fine.

  9. oricum nu mai privesc decat antenele iar de ziare,m-a lasat bugetul,daca va pierd si pe voi trec la cartoon si gata m-am senilizat cu patalama

  10. Nu inteleg de ce cumperi 2 ziare care in principiu scriu favorabil pentru tine si apoi concediezi redactiile?
    Dupa cum stiu eu, cind exista niste fuzionari sau achizitionari cumperi ceva de valoare la pret de nimic, mai cosmetizezi pe ici pe colo si mergi mai departe sa faci profit. Ce logica are sa dai 8 milione de euro si apoi sa razi tot? Daca o desfaceai pe bucatele si o valorificai astfel intelegeam, dar asa suna mai mult a dezbina si cucereste, care este cu siguranta conceptul de baza a clanului basescian, insa nedumerirea ramine, dezbini pe cineva care te iubea pina la adulatie?

  11. Atita timp cit guvernantii incurajaza inmultirea comunitarilor si nu ma refer numai la ciini ci si la oamenii care traiesc si se inmultesc la fel ca ei asteapta mila ,pomana si drepturi,ei neavind obligatii nici in cresterea si educarea propriilor copii,tara asta nu va evolua ci dimpotriva.Frina religiei cu superstitiile ei de asemeni ne impiedica evolutia.Locurile de munca sunt pe cale de disparitie si ma intreb de unde vor iesi la pensie norocosii care dupa cum ne “ameninta” ministru muncii vor trai 80 de ani.majoritatea votantilor lui Basescu sunt comunitarii si isi merita soarta (sa dispara) insa pina atunci noi ceilalti trebuie sa formam un zid compact sa putem tine piept avalanselor ce vor veni.

  12. ma intreb inafara de antene cine va ramane jurnalist adevarat si ne-“comandat” in Romania. Sa speram ca nu vor cumpara si Antenele ca atunci emigram in Belarus.

  13. voi va ganditi ca alta sansa decat “stingerea” dictatorului nu avem?
    am adormit si m-am trezt inainte de congresul XIV !?
    dar “domnia sa” are mostenitori: eba!
    noul evz va va deveni fosta scanteia?
    doar cu presa onesta nu vom reusi sa traim civilizat.
    ne trebuie relatii solide in economiile democratice.

  14. vad in a doua poza un cetatean cu ochelari care seamana al dracului de bine cu Adolf Hitler,celalt imi aduce amite de Gering, sper sa fie doar o coincidenta

  15. GOLANIADA lui Basica . Guvernul , alte structuri care trebuiau sa fie importante pentru Romania :DNA,internele,etc) au in compozitie oameni fara pregatire corupti sau usor de corupt gata sa pupe ochiul maro al Baselului sau subalternuilor astuia.

  16. cum,base are un mogul???nu se poate,eu nu cred:))nu era el ala care se lupta cu ei???Razboinicu luminii violet…presedintele lu peste prajit

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.