Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Mishteaux

Similar Posts

74 thoughts on “Mishteaux

  1. Primul lucru incurajator pe care l-am vazut in tara asta de multi ani. Inca mai exista speranta !

  2. super, super, super… am apucat sa vad “live” mob dance-ul de la montreal… felicitari bucurestiului!

  3. Daca termina astia autostrada intre turda si gilau am sa dansez si eu langa badea cu penele pentru piticu porno si aghiotantii lui.

  4. Frumoasa actiune…
    Pacat ca a trebuit sa moara geniul ca sa fie iarasi recunoscut pentru ceea ce a fost.

    Sa-mi fie rusine ca am devenit fan post mortem desi am trait perioda regelui, ca-s nascut inainte de revolutie.

  5. In calitate de platitor de tribut permanent pentru Viata ce mi s-a dat, m-am alaturat(doar in gand), flashmob-ului de succes din Bucuresti pe la sfarsitul lui august cand Michael Jackson ar fi trebuit sa implineasca 51 de ani.Momentul creat are valoare de TRIBUT pentru cel care a parasit taramul Vietii, pentru care noi platim in continuare tribut.
    Poate voi reusi candva sa ajung la Bucuresti si sa vad Aleea Michael Jackson in Parcul Herastrau.

  6. Stabilitate în instabilitate
    Acesta este mesajul deopotrivă inspirat de România şi Turnul Pisei, care ezită să aleagă între faima lipsei de verticalitate şi verticala “locului”.

  7. Super ideea propun sa organizam o asemenea manifestare artistica si la decesul politic al Domnului Presedinte Traian Basescu.

    Respect and honour..

  8. Reincarnarea perversiunilor…

    A murit regele muzicii Pop! Traiasca regele David!Ce distractie , ce misteaux…Urmeaza?!

  9. Un tribut adus unui mare artist ce a fost Michael Jackson. Am observat reacţiile de supriză şi zâmbet ale spectatorilor de pe mergine. Într-un Bucureşti anost, cu sau fără autotrăzi suspendate în imaginaţia unui felcer cu diplomă, “cocoloşit” de dungi asfaltice de tandemul Udrea-Cocoş, repezit intempestiv de rapoarte imbecile ale Băsescului, fredonat în răspunderi guvernamentale de sanchi de către Boc, un om al cărui poreclă nu poate fi decât… Boc, ascuns în “r”-urile repetitive din defectul unui “prostănac” etc…
    Altfel spus, mă bucur există şi la noi o asemena atitudine. Mulţumesc artiştilor care au participat. Pe unii dintre ei îi ştiu. Toate cele bune.

  10. Super tare, felicitari dansatorilor au fost la inaltime….sper sa vada si occidentalii ce suntem in stare sa facem ,ca nu suntem doar hoti,cersetori sau criminali,mai stim sa si dansam .

  11. Da, induiosatoare aceasta manifestatie care s-a propagat in toata lumea. Este si a fost iubit Michael si va fi iubit chiar daca nu mai este printre noi!
    Ideea este geniala.
    Am vazut tot ce s-a postat pe net, mi-au fost simpatici politistii din Montreal 😉 dar tot ai nostrii parca au fost cei mai buni 😉

  12. o doamne, daca am avea asemenea manifestari mai des, cu orice subiect dar sa fie , libertatea gandirii

  13. Io unu’ nu l-am considerat pe MJ drept cel mai bun. Mie mi-a plăcut (şi continuă să-mi placă) Queen. La câtă isterie şi respect mai stârneşte personajul, se pare că m-am înşelat, cel puţin cu privire la părerea altora…

  14. frumos, na ca se mai intampla si lucruri frumoase prin Bucuresti. Da`, nu l-ai vazut pe Tarky deghizat in M. Jackson cantand live la Capatos 😀

  15. Realmente emotionant! Cand vezi actiuni de genul acesta, exclami fericit: DA, SE POATE! Multumim Michael Jackson pentru ca ne-ai invatat sa fim mai buni, pentru mesajele pe care le-ai transmis lumii intregi prin melodiile tale, pentru toate actiunile de caritate, pentru concertele de la Bucuresti care au bucurat atat de multi romani… si multumim Victor Ciutacu pentru ca ai postat acest tribut.

  16. Extrordinar montajul si locurile de desfasurare alese.In schimb aseara, Badea a fost Dumnezeu ,ar trebuie sa-i pregatim pentru Berceanu-Boc-Basescu pene pentru noul movies Winnetou de Romania.Au astia un tupeu de invidiat,sper ca pulimea sa nu marseze.

  17. Acum vreo saptamana am vizionat vreo 20 de astfel de filmulete facute in mai multe orase ale lumii. Dintre toti, romanii mi s-au parut cei mai ingeniosi. Ideea de a bloca strada, respectiv Bd. Magheru, tipic romaneasca, a fost geniala. Chiar scriam pe un blog ca e prima oara cand blocarea unei strazi s-a lasat cu aplauze si nu cu injuraturi.

  18. Cam cat de tare poate sa fie chestia asta? Daca stau putin sa ma gandesc, cred ca e cel mai tare lucru pe care l-am vazut anul acesta (mai cu seama ca s-a desfasurat in Romania). E ceva ce pune “awesome” in “awesomeness”.

    Genial, la propriu (asta ma face si pe mine sa vreau sa scriu acel post despre MJ la mine pe blog… ca de cand zic ca o fac da’ nu pot mental… subiectul fiind, cel putin pentru mine, coplesitor).

  19. etraordinare momente! daca am fi mai spontani, poate nu am avea de suportat atata mizerie politica!felicitari si biss..pentru viitor!

  20. foarte frumos! pacat ca nu s-au intamplat lucrurile astea si cat traia megastarul, dar asa e specia umana… cand este in posesia a ceva valoros nu stie sa pretuiasca lucrul acela de-abia dupa ce l-a pierdut.

  21. Exista si momente care vin sa contrazica vorba ca “romanii nu sant sa in stare sa formeze nici macar o turma”. Prima in topul preferintelor personale ramane actiunea “Dansul pinguinului” din Brasov si Sibiu, insa recunosc ca “una-i una si alta-i alta”. Ah… si nu uitati, romani: spiritul lui Guevara n-a murit: VIVA LA REVOLUCION !!!

  22. Stiu ca e cam offtopic, dar emisiunea de aseara trebuia sa se numeasca “somnul ratiunii naste politicieni”.

  23. superb…
    imi pare rau ca in anii tineretii, rocker fiind, am fost prea las ca sa admit in fata tovarasilor din gasca ca-mi placea sa-l ascult acasa, in intimitate. pacat ca un asemenea muzician a avut un sfarsit atat de trist.
    felicitari tinerilor dansatori!

  24. am crescut cu muzica lui; era printre putinele repere pe care le aveam de DINCOLO.de dincolo de ziduri.atunci credeam ca dincolo de ele, e paradisul.intre timp…am aflat ca totul se plateste; mai mult sau mai putin; aici mai mult ca oriunde…

  25. salut victor ! am vazut emisiunea si chiar a fost una dintre cele mai bune. lazarus invins, ciutacu invins… who wants to be next? :))

  26. Ii trimisesem astazi uneia dintre dansatoare (si oarecum orgaizatoare)tableta Leliei Munteanu

    Raspunsul a fost sec: Nu am chef de glumite politice

    E ceva in raspunsul asta!

    Victore, de ce nu inviti 2-3 dintre ei in emisiunea ta? Ar fi stimulativ pentru initiativele sanatoase si frumoase.

  27. Fabulos.
    Efectiv sint mindru ca pot fi concetatean cu acesti “copii”.
    Am fost acolo in ’94,l-am vazut cit a muncit in concert,cit de talentat este.Nu pot sa-l uit.
    Pacat ca s-a prpadit.
    Multumesc celor care sint in filmuletz,multumesc Victor pt.clip.
    Ramine,doar,sa-mi sterg lacrimile.

  28. Foarte misto! eu vazusem doar partea din strada de pe trecerea de pietoni, ..super!
    Sper sa mai avem parte de astfel de actiuni :).
    Felicitari celor care au dansat si Michael Jackson rules :).

    Tot respectu’ ..

  29. De mult nu m-a “miscat” ceva atat de mult !
    Speechless !
    Iar Dvs , Dl Ciutacu , va datorez mii de scuze pentru felul in care v-am perceput, dandu-mi seama ,poate jenant de tarziu, ca exista multa,multa profunzime nu numai vorbe grele …

  30. stati un pic, nu se poate…Is This Real?! La noi ?!? Nu se poate, e prea frumos! M-am uitat de-o mie de ori sa identific elemente de trucaj…e superb!

  31. SUPERB
    Sunt convins ca atunci cand aceasta generatie va merge la vot aceasta tara se va schimba.
    Curaj in continuare, exista multa speranta in viitor

  32. da am aflat despre acest flash mob inainte de a pleca in concediu de la o prietena si de pe un site bine cunoscut cocalarii.com .inainte am vazut imagini din canada tari si cei de acolo dar nici a nostri nu sau lasat mai prejos .domnule Victor totusi cam tirziu ati aflat de actiune eu cred ca de cel putin 2 saptamani am vazut imaginile aceste ,oricum mai bine mai tirziu decat niciodata si da ar trebui sa invitati in emisiune si pe acesti tineri care au dansat .

  33. Ualelei, taci ca ne globalizaram! Crapa pielita-n noi daca nu ne deteam si noi cu ‘lumea’, deh, sa ne zghituim si noi dupe cum haulea frantuzu’…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.