Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Miserupism europarlamentar feroce

Miserupism europarlamentar feroce

De ce-ar da năvală, duminică, românii la un vot cu scop incert pentru ei? Nici măcar atunci când li se dă impresia că-n ştampila pe care o pun ei stă alegerea lui Vodă nu-i împinge conştiinţa cu presiune către secţiile de votare. Am serioase dubii că i-ar apuca taman acum subita mobilizare.

I-a lămurit cineva în ce constă nevoia stranie de Adrian Severin, la ce mod concret le-ar fi trebuincioasă apropierea lugubră de pământ a lui Theodor Stolojan sau cum se-mpart banii europeni pe care-i va cărăuşi Adina Vălean? Când locurile lor de muncă devin amintiri nepieritoare, de focul alegerilor europarlamentare n-au ei pulovere pe gât şi moţuri la băşti? Suntem europeni, avem o obligaţie de îndeplinit, cheltuim un ban, bifăm rezolvarea înaltului comandament şi punct.

Mai mult, aici

[poll id=”19″]

P.S. De azi reîncep să banez fără somaţie isterici, activiști politici, analfabeţi și vânători de trafic. Execesul de democraţie dăunează grav sănătăţii acestui blog.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

91 thoughts on “Miserupism europarlamentar feroce

  1. Am refuzat sa merg la vot inainte de 1990, pentru ca nu vedeam rostul unor alegeri cu un singur candidat. Dupa ’90, mi-am scos pirleala de absenteism si nu am mai lipsit de la urne decit o singura data, la “finala” dintre Iliescu si WCTudor. Singurul vot pe care-l regret e cel pe care i l-am dat lui Traian Basescu. Am votat “afectiv” odata-n viata si am luat plasa. Dar nu voi mai vota niciodata prostia care urla ca e singura competenta si merita “sansa” de a demonstra asta, iar si iar. Prostia nu merita sansa de a decide destine, ea nu poate “demonstra”, pe termen scurt sau lung, decit un grad mai mic sau mai mare de smecherie, in folos exclusiv personal. Dupa principiul “sanatos” pentru ea: “In tara prostilor, smecheru-i imparat”. Poate toata istoria omenirii e, ca si viata mea marunta, o continua infruntare intre prostie si inteligenta. De prea multe ori, prostia a invins, urlind ca toti “ceilalti” sint “adevaratii” prosti. Iar daca prostia nu ma vrea la vot, ca sa-i iasa ei toate “sansele” si “drepturile constitutionale”, ei bine, ma voi duce si voi vota in continuare ce-mi dicteaza mintea, nu sufletul. Nu-mi convine sa ma conduca etern niste prosti mondeni si agresivi, buni numai de susanele.

  2. @ Andrei_viitor_jurnalist:In stanga invitatilor, in partea dreapta -sus, e o plasma, de unde mogulul Felix le da indicatii realizatorilor si invitatilor ce si cum sa zica despre Basescu:)

  3. Banează, Victoraş!
    Ce se taie nu se fluieră.

    Un lucru nu mi-e clar mie: cum îi identifici pe “isterici, activişti politici, analfabeţi şi vânători de trafic”? Sau îi desparţi în două tabere: în drepta ta pe cei ce-ţi sunt favorabili (a se citi, care-ţi laudă emisiunile) şi în stânga restul lumii? Până una-alta îţi las un catren:

    “Orbit de-al gloriei nesatiu,
    Albit de ani, dar tot copil,
    E lesne sa ma faci Zoil
    Cand singur tu te faci Horatiu.”

    Măcar să am onoarea de a fi banat împreună cu autorul versurilor.

  4. felul in care intoleranta si mediocritate macina o parte a societatii (in care se regasesc unii politicieni, sau “talibani”, sau votanti) tine de lipsa portiei de educatie datorate familiei, scolii, bisericii, altor institutii sau componente.
    “apostolatul” (nu neaparat ca voluntariat ci ca implicare in profesia aleasa de care depinde plamadirea unor destine) risca sa devina arhaism; acum, vedem tot mai des cum unii medici, popi, profesori etc au alte preocupari gen cine cui ii fura functia sau altceva etc.

    @ andrei viitor jurnalist
    ar putea fi un monitor de control iar unii din platou sunt foarte tentati sa vada mereu cum se vede pe sticla imaginea sau prestatia lor;
    dar apropo de scoala: nu va invata aia nimic? :)) nu faceti practica? sau si acum duceti adeverinte semnate de unii pe o sticla de tarie?
    daca e asa, ia-o catinel prin cateva redactii din localitatea in care stai; sa stii, ca din cate stiu eu, nu-ti va cere nimeni nici un ban sa vezi cum se face un ziar, cum arata un platou sau o cabina de emisie; si nici nu platesti intrarea ca la muzeu

  5. Am votat şi eu şi văzînd cum şi ce a votat am o bucurie maximă, sper că prezenţa la vot să fie cît audienţa TVR Cultural pe pe intervalul orar 11.00-12.00

  6. @ElZap: in mod discretionar, ca si pana la instaurarea democratiei. conteaza pe mine ca, la momentul oportun, voi apasa degajat pe butonul dedicat.

  7. “Miserupismul” meu se manifesta numai la imaginea idilica a anumitor familii, prezentata acum de presa. Un NU hotarit celor care vor sa parvina in politica doar pentru ca le “plaaaace politica” si vor sa continue opera lui Papa! Orice cistigatoare a vreunui concurs de Miss ar fi dat un raspuns ceva mai… comestibil. Oricum, in partidul in care tupeul tine loc de minima inteligenta, cei ca ea pot ajunge acum orice vrea Papa al lor. De-aia nu-i vor iesi niciodata din cuvint. Cum naiba sa nu crezi trup si suflet intr-unul care a facut in 2-3 ani dintr-un partid rosu insignifiant de 5-7% un “puternic” partid de tupeisti portocalii, nationalisti pina-n prasele, imuni la condamnari civile sau penale, imuni la minima inteligenta si competenta, “spalati” pe sest de vreun CNSAS sau ANI?! Mai sa fie, de ce sint eu printre putinii cu “tupeul” sa spuna ca PD-L este in realitate “noul” PRM si Papa al lor – “noul” tribun?!

  8. E pe-aproape secţia de votare, pe lista aia şade scris numele unei blonde pe care o plac (Corina Creţu) aşa că, nu-i mare deranjul. Mă duc (de n-o ploua!) de ce să fie numai talibani pe-acolo?

  9. O singură nelămurire mai am: când te hotărăşti să apeşi pe buton o să mă legi la ochi, sau îmi faci onoarea să mă laşi să te pot privi in ochi?

    Acum, lăsând dialogul ăsta ce a început de la EBA încoace, mie chiar mi-au plăcut emisinile tale, ba chiar şi blogul ăsta pe care scriu. Cel mai mult şi mai mult (asta ca să mă apropii şi eu de EBA, măcar ca exprimare, dacă nu altfel) mi-a plăcut pe blogul tău asta:

    http://www.ciutacu.ro/articol/auzi-fa-hai-sictir-si-plimba-ursul-de-aici/

    Nu. Nu săriţi că aş fi cumva misogin, că nu mi-ar plăcea blondele, că aş pofti la … aşa.

    Nu.

    Când ai scris ce ai scris, m-am gândit că ţi-au trecut prin cap versurile lui Topârceanu, care sună după cum urmează

    “Dar asta-i datoria mea:
    Să dau cu zacherlină-n proşti.
    Talent avem – o recunoşti.
    Atunci, păzea!”

    şi te-ai repezit să le aplici acolo unde e mare nevoie de ele.

    Cât depre emisiunea de joi, rămâne cum am vorbit. Nu şi nu.

  10. Ati citit ce scrie pe banner-ul PSD ?
    ” Ne pasa de Romania
    Importanti sunteti voi ”

    Cine crede asta , sa mearga neaparat la vot.

  11. vai, cred ca, cu atat entuziasm nu or sa mearga oamenii la vot… daca mai baga astia si o vreme frumoasa, la care se mai adauga a doua zi de rusalii, libera, o sa fie un curent prin sectiile de vo-tare(si de vo-moale)… promit sa contribui si eu la pustietatea de duminica!!!!

  12. De ce as merge la vot? Din simt civic. Sau pentru ca e dreptul meu…Vorbe mari, vor zice unii. Sau merg fiindca asa am eu chef ! Da’ ar mai fi ceva: sa arat/explic copiilor mei ca la fel se voteaza si in Elvetia si in Suedia, chiar si in Noua Zeelanda…

  13. Ma duc la vot…sunt convins ca voi face din nou o greseala, ca voi da votul meu din nou unor oameni care chipurile imi reprezinta interesul…dar nu mai pot suporta indiferenta,…votez sau nu votez realitatea va fi aceeasi pt toti, nu voi trai mai bine daca nu votez, nu voi schimba realitatea cruda si nici caracterul acestor conducatori sau mai bine zis cersetori de voturi…dar nu mai stiu ce sa mai fac altceva…nu mai am solutii…Am stat indiferent pana acum si pot spune ca satisfactiile au fost foarte putine, lucrurile nu au evoluat in bine…
    Aaaa…pe moment m-am simtit bine ca nu am votat…imi spuneam in sinea mea…”ce le-am tras-o…hahaha…doar 30% prezenta la urne…asaaa sa vada ei!..s-au trezit romanii…ce bine”

    Asa si?Ce s-a schimbat?I-a durut undeva de prezenta la vot scazuta?Le-a luat cineva afacerile, averile?Le-am demonstrat ceva lor noi cei care nu am votat?…absolut nimic…
    V-am plictisit destul…asa ca…hai la vot sau hai in alta tara!
    Cu respect,
    Florin

  14. Vad ca sunt viteji care indeamna si aci la vot. Pentru ce taica ? Cati ai ai Horya de mai crezi in basme ? Eu nu merg ca nu am cu cine vota. Daca il lasau pe Daianu poate votam PNL. Chiar nu am pe cine pune stampila. Nici macar ca vot “contra”. Iar sa merg ca sa fac “vot nul” iar e o aberatie. Chiar nu aveti ceva mai bun de facut duminica mai oameni buni ? Get real. Votul vostru nu inseamna nimic si nu schimba nimic. Cel putin la europarlamentare.

  15. Aaa…. Pe cat facem pariu ce duminica se va castiga la loto ? Cine pariaza ? Ca sa vedeti pana unde merge caterinca in politica manelista romana. Doar doar mai ies prostii din casa si poate intra si la urne.

  16. am si un motiv…au zis cei doi ca se vor alia cu Partidul Piratilor suedez,asa ca……

  17. PDL=Ei la bine, noi la greu.
    Sper ca DragaStolo sa se apropie foarte mult de… pamint.
    Cit mai mult.

  18. Ma duc la vot.
    Sper ca prin prezenta mea…anti-basesciana,sa se ajunga la faptul ca EBA sa nu ajunga akolo(n-avem nevoie de pipitze p-acolo).
    Imi pare rau ca ai nostri nu vor dezvolta la Bruxelles teme importante pentru noi,precum:NABUCO,agricultura romaneasca,vecinatatea estica a UE,muncitorii nostri din Italia sau Spania,etc.
    PS:Cea mai buna echipa cred ca e cea condusa de Severin,dar…a vota pentru ea inseamna in Romania sa-i dai incredere Prostanacului.
    PSS:Aveam fonduri europene de a mai face un pod peste Dunare,intre noi si gradinari,la Calafat-Vidin,daca nu ma-nsel.Ce-am facut,in afara de politica si…vorbe grele,aruncate intre diferite tabere politice?!?

  19. TRAIASCA CONDUCATORUL NOSTRU IUBIT,CARE S-A APUCAT SA VIZITEZE FARA ROST,DIFERITE TARI STRAINE,NUMAI DE DRAGUL DE A NE ARATA NOUA CA LE ARE SI CU POLITICA EXTERNA!

    PS:Traianee!!E Tzipora Livni si e o ea,nu un el!
    Traianee!Spune-i lui Leana ca Norvegia nu-i republica si…toate alea despre faptul ca norvegienii si-au permis luxul sa nu vrea sa intre-n UE.
    Traianee!Mai spune si tu ceva legat de”tainul”ala.Ca nu mai tin minte daca-i vorba de Raffarin sau Sarkozi?
    Traianee!Ce-ti mai face licuriciu’,dupa ce ti-a trimis criza asta;tocmai tie,cel mai mare izvor de crize din Sud-Etul Europei.
    Traianee!Pe cine ai reusit,in ultima saptamana sa mai pacalesti??
    Traianee!!America-i plina de moguli si nu se plange nimeni.

  20. Nu ma pot abtine, asa ca voi fi nesimtita: pe lista PNL am gasit, la pozitia 14, un domn de profesie politolog, avand ca ocupatie “concediu paternal”. Asa, bun. Mie mi se pare ilar, de fapt la granita rasu’-plansu’. Pai cum sa votez eu asa ceva??? Daca, Doamne-feri, iese omu’ europarlamentar, pai nu las eu un bebelus fara ingrijire din partea taticului???!!! M-am mirat ca omul era mai sus pe liste decat Orban, da’ nu-i grija mea…
    Sincer, ma doare fix in cot cine vor fi europarlamentarii nostri.Ma indoiesc pana la rupere ca vor face ceva, orice, pentru tara asta.Ba, mint: poate DragaStolo va face ceva: se va razgandi dupa ce va fi ales si va prefera Parlamentul din Burkina Fasso. Da’ n-am eu norocul asta…

  21. Daca articolul nu facea parte din sectiunea “Mintea mea, in gandul ei”, probabil ca nu l-as fi citit, pentru ca nu cred ca ma pot astepta la actiuni, atitudini concrete din partea europarlamentarilor nostri, cu privire la apararea intereselor tarii noastre.
    Totusi ca cetatean disciplinat o sa-mi dau votul dumineca pentru stiu eu cine?! Ma consult cu mintea mea in gandul ei.

  22. ce se întâmplă cu eba dacă nu atinge scorul electoral la votările de duminică? dacă nu are cel puţin voturile din listele cu semnături???
    Răspuns:
    Îi demite băse pe toţi din partid 🙂

  23. Sa ma duc la vot, dar pe cine sa votez?
    Credeti ca exista vreunul care sa-mi merite cu adevarat votul?
    Va spun eu ce am sa fac, am sa ma duc la vot, dar in schimb nu am sa votez pe nimeni, pur si simplu am sa-mi anulez votul, iar in acest fel vreau sa arat ca nimeni implicat in politica care se face in aceasta tara, o politica de lumea a 3-a de altfel,nu merita votul meu.
    Iar domnisoarei EBA cred ca-i lipseste un OL din interiorul acelei prescurtari. Mai curand EBOLA decat EBA. Spuneti-mi mie ce s-a intamplat cu tara aceasta de cand a intrat in Uniunea Europeana, unde sunt beneficiile? Tara aceasta actualmente este plina de someri, strazile sunt pavate doar cu borduri in beneficiul unor smecheri, in schimb in interiorul unor gropi care le mai regasesti si azi pe unele strazi si sosele, desi am intrat de 2 ani in asa renumita Uniune Europeana, poti planta cu usurinta chiar si arbusti ca tot ducem lipsa in tara aceasta datorita defrisarilor si debandadei care s-a facut, sau de ce nu chiar palmieri.
    V-as ruga totusi sa cautati sa incercati sa vizionati undeva secventa din emisiunea lui Nasul din seara zilei de 2 Iunie 2009 si sa o auziti pe d-ra “fata lui tata” care vrea sa candideze la Europarlamentare si sa reprezinte acolo o tara precum Romania, cand spune “gasca mea de prieteni”. Prin urmare o persoana care se pretinde inteligenta si nu una de pe mahala si mai ales datorita faptului ca vrea sa ajunga europarlamentar, nu ar fi considerat ca ar fi fost mai potrivit sa spuna: “grupul meu de prieteni”.
    Da, exact asa “fata lui tata”, daca vrei sa fi o persoana care se pretinde scolita si care doreste sa nu mai rada lumea la afirmatiile tale facute prin presa sau la vreo emisiune televizata si la tot ceea ce iti mai iese din gura, ar fi trebuit sa inveti pana acum ca expresia corecta ar fi fost “grup de prieteni” si nicidecum “gasca de prieteni”.
    Prin urmare constatam ca o persoana care umbla in gasca vrea sa ajunga astazi europarlamentar.
    Doamne Dumnezeule unde vom ajunge pana la urma noi oare?

  24. Partidul e-n toate si-n cele ce sunt si-n cele ce maine vor fi europarlamentare.
    Oricum traim intr-o tara cu un partid unic, PCR. Mereu si eternul PCR= pile , cunostinte , relatii.
    Se pare ca timp de douazeci de ani am trait in coma si ne-am trezit sa constatam ca nimic nu s-a schimbat.Doar libertatea de exprimare am castigat.

  25. Sistemele sunt fix 0. nu un sistem aduce bunastarea ci cei care alcatuiesc sistemul. nici macar liderii sau ideologii sistemului nu au asa mare importanta. e vorba de istorie si de mentalitati. iar istoria ne-a aratat ca cei care au izbandit au fost intotdeauna cuceritorii. noi ca natia suntem printre cele mai inteligente din lume. atat de inteligenti suntem incat l-am asasinat pe primul care ne-a intregit si ne-a dat numele de IMPERIU DACIC. vorbesc aici de Burebista – marele nostru inaintas (si pe care nu suntem vrednici a-l pomeni). istoria noastra merge inainte cu aceeasi inteligenta proverbiala din asasinat in asasinat, din tradare in tradare. toti marii nostri lideri au fost tradati de noi sau asasinati…tot de noi. ne plangem dar nu facem nimic. ne certam din orice cu o indaratnicie habotnica fara sa ne gandim vre-un moment ca istoria trece peste noi, ne calca in picioare. nu cedam din orgoliu nici un centimetru in schimb ne dam bogatiile pe degeaba, lenevim si in loc sa strangem cureaua si sa muncim mai mult pentru a ne ridica, sa fim mai chimbzuiti in cheltuieli, preferam sa dam totul pe tava altora pentru a veni in tara noastra ca “investitori” sa ne ia painea de la gura si sa ne transforme la propriu in sclavi, in robi. dar asa este bine. asa avem ocazia de a ne plange din nou ca este greu si sa cautam vinovati. vinovatii suntem noi!!!

    STEFAN CEL MARE este SFANT nu pentru ca a ridicat biserici ci pentru ca A INGRASAT PAMANTUL MOLDOVEI cu lesuri turcesti. aprob aceasta forma de agricultura mai ales cand istoria o cere. fie ca holdele Romaniei sa rodeasca in veci! AMIN!

  26. De ce? Pentru ca altfel vom fi reprezentati astfel.

    Chiar, dl. respectiv nu merita intrebat in direct, la VG, despre programul domniei sale pentru RO? Mi se pare ca dumnealui e mult mai nociv in PE, unde de altfel si este acum, decit orice ‘pitipoanca’…

  27. Ce faceeeeeeeeeeeeeeeeee ? ne bate”marinelu” obrazu ca nu votam ?????? ce sa vezi? coana europa se va ofusca pe noi daca nu votam ??? ei si ce “dreeac” sa-si vada coana europa de falitii ei si sa nu ne mai fure cu nerusinare asa cum face acum .Coana europa se apropie de explozie , poate chiar de la mamaliga mult hulita i se va trage , cine stie.Sper sa apuc sa vad si finalul acestei manarii mondiale .Va reamintesc , pentru politicieni, pedeapsa romana aplicata legiunilor care se dovedeau in lupta fara curaj saun tradau imperiul !!!era decimarea , ehee ce ziceti poate poate se va face odata si odata.Sa-i vezi atunci cum vor alerga cu ochii bulbucati ca asta mitica militica de la liga incercand sa-si salveze pielea.Sa ne dea dracu europa afara ca si Ceasca i-a amenintat cu un Vietnam in mijlocul europei , da ce a-ti uitat ? Vom fi fiind noi de mana a doua dar astia din europa au tupeu nemaipomenit .Sa se duca la dracu acesti hoti europeni.

  28. Mai e ceva , mergi acasa draga stolo ,ca rau m-am suparat mai alaltaieri pe Gadea ca a avut o emisiune ratata , stie el ce invitati a avut.Sa nu-i mai vad ca schim canalul.

  29. Sunt multe de spus.
    Marinaru’, care pretinde ca-si publica dosarul de colaborator , daca va fi gasit, e linistit in aceasta privinta. El nu a fost colaborator, ci CADRU de baza, altfel nu ajungea nici capitan, nici reprezentant la Anvers. Precis avea niste grade importante pe umar…
    Daca nu votam, tot vor merge unii la PE cu salariu de 7000 euro lunar; cel putin fiecare din noi se va gandi, reprezentantii carui partid sunt mai inteligenti, mai bine pregatiti profesional, sa poate gandi si sustine un punct de vedere favorabil tarii, sau macar sa nu ne faca de ras, ca nu stiu sa exprime o idee intr-o limba de circulatie internationala. Oricum, EBA, Becali, nu au ce cauta acolo. Daca tinerii inteligenti nu mergeti la vot /eu sunt tanara doar cu sufletul/, vor merge “robotii” si lumpenproletarii si vom fi reprezentati chiar de cine nu trebuie.
    Daca vreti sa-i boicotati, faceti-o pe biletul de vot, punand stampila pe toate pozitiile, sau…
    pe vremea lui Ceausescu, membrii comisiei care verificau biletele, gaseau scrise in ele tot felul de “complimente”…
    Succes!
    Iar daca plecati din localitatea de domiciliu, de aceasta data se poate vota in oricare din localitatile pe care le traversati cu masina; doar sa aveti buletinul sau cartea de identitate la voi.

  30. Nu ştiu ce anume am simţit cu adevărat azi şi nici nu cred că am să pot descrie foarte bine în cuvinte , o fi fost un dezgust total, de asemenea îmi venea să râd ca un nebun sau să vomit de ipocrizia, făţărnicia şi nemernicia clasei noastre politice.
    Când am văzut imaginile de la televizor cu “fata lui tata” care vezi doamne a ieşit câştigatoare prin forţe proprii m-am simţit literalmente dezgustat, parcă trăiam să vad un joc de alba neagra al politicii româneşti în care populaţia este prostită într-o maniera de neruşinare crasă.
    Credeţi-mă că mă simt astăzi de parcă mi-aş trăi viaţa într-una din comediile satirice ale lui Caragiale.
    Nu ştiu dacă aţi observat azi la televizor declaraţiile domnişoarei EBA care a fost şi pionul principal al acestei şarade politice şi care parcă a jucat un joc de alba neagra sau zis şi jocul prostimii, în ultimile săptămâni premergătoare alegerilor europarlamentare şi în care a încercat să prostească dobitocimea de turmă cu aşa zisa ei candidatură independentă. Iar la nici câteva minute de la aflarea sondajelor cu privire la situaţia voturilor să anunţe cu surle şi trâmbiţe reîntoarcerea în partidul care a crescut-o si dădăcit-o.
    O duduie din acest partid a şi apărut de altfel cu un nou carnet de membru al acestui partid, iar micuţul nostru prim ministru atât la propriu cât şi la figurat, care de altfel este şi preşedinte al acestui partid “de gaşcă”, a întâmpinat-o cu urarea de bun venit acasă în sânul partidului care mai tot timpul a dădăcit-o si consacrat-o. Spuneţi-mi şi mie ce fel de candidatură independentă a fost aceasta când nici bine nu câştigi şi de asemenea nici bine nu s-au aşezat apele după încheierea votării şi anunţarea aşa ziselor sondaje premergătoare, iar tu o aşa zisă candidată independentă, deja îţi anunţi reîntoarcerea în partidul “tăticului”, care te-a ajutat să faci şi primii tăi paşi în această mascaradă politică a zilelor noastre, iar preşedintele acestui partid te întâmpină cu zâmbetul pe buze şi cu urarea de “Bine ai venit acasă în partidul de unde niciodată nu ai plecat”.
    Prin urmare dragilor trăim azi să vedem cum politica româneasca se afundă în mizerie şi cu nonşalanţă măscăricii acestei clase politice româneşti fac numai declaraţii hilare prin care i-au obosit şi scârbit de aproape 20 de ani pe toţi acei 70% dintre aceia care nu s-au prezentat l-a vot.
    Iar acum sincer vorbind nici nu cred că se vor mai prezenta vreodată dacă nu vor avea şansa să vadă vreo schimbare în bine a acestei clase politice şi a acestor aşa zişi oameni care se autointitulează politicieni, dar după umila mea părere nu sunt altceva decât nişte clovni cu măşti groteşti şi figuri devenite inumane, împrumutate de pe marile scene de teatru.
    Şi pot afirma acum în gura mare şi striga cât mă ţin plămânii: “DA” doamnelor şi domnilor aţi asistat până şi astăzi la un aşa zis joc de alba neagra al clasei politice româneşti, în care s-a jucat ceva de genul, ba este aici, ba nu este aici, exact ca şi în acel joc pe care l-am menţionat mai adineauri şi care este jucat de nişte infractori şmecheri prin preajma pieţelor şi a târgurilor pe unde se adună acea prostime care poate fi foarte uşor păcălită.

  31. Daca aveti dovezi despre furaciunile de la alegeri, dvs si Jurnalul National, incercati sa faceti mai mult!Apelati si la Justitie, poate se vor gasi judecatori cu coloana vertebrala si ii vor ascunde pe cei care au furat!

  32. A fost cea mai penibila campanie electorala din istorie. Mesaje de doi lei total nejustificate, chiar aleatorii am putea spune, dezbatere zero, dezinteres total al clasei politice. In 2012 votez Partidul Piratilor, care sper sa se infiinteze pana atunci.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.