Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Mişcarea de rezistenţă, încă un partizan

Mişcarea de rezistenţă, încă un partizan

După demisia de la Cotidianul şi fiindcă n-are o valoare probată de pupător în cur (ca măscăricii ăia de Pătrăşconiu şi Rogozanu) să se mute la Realitatea, Adriana Duţulescu se mută la Jurnalul Naţional; de mâine. Nu strică la casa omului încă un tonomat care să-l caute la “amigdalite” pe Jucător, că oricum la ştiinţă de carte şi educaţie primară ne-am pierdut orice speranţă. Mişcarea se numeşte achiziţie pe timp de criză. Să fie într-un ceas bun şi pentru noi, şi pentru Adriana!

P.S. Azi, de 20:45, la Vorbe grele, pe Antena 2, ediţie specială cu Crin Antonescu

UPDATE: Când fu EBa la mine-n campanie, credeaţi toţi că vorbeşte gura fără ea. Na, că acum vă confirmă şi tac’su premeditarea. Nea tirane, eu înţeleg că-i mare foamea de voturi şi că-s buni la socoteală şi narcomanii, şi paraşutele, da’ cum te mai baţi tălică pe burtă cu înalţii prelaţi şi cu soboarele aferente smereniei?

UPDATE LA UPDATE: A aflat și Realitatea de ce nu-l atacă Crin pe Sorin; de la Newsin.,care a aflat pe calea aerului. Ciorditorii dracului!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

97 thoughts on “Mişcarea de rezistenţă, încă un partizan

  1. intr-o tara conservatoare cum este romania, o asemenea lege (cea referitoare la droguri si prostitutie) in mod sigur atrage antipatia poporului si doar voturile unor ametiti, muult mai putini decat cei care vor vota impotriva. asa ca a spune ca aceasta propunere a fost facuta pentru a atrage voturi e cel putin o prostie. nici macar tu nu crezi asta. dar repet: da bine la popor. stai linistit ca nu toti sunt fraieri in tara asta.unii mai si gandesc, nu doar pretuiesc.

  2. Nu mai acord de azi incolo prezumtie de naivitate niciunui compatriot…Cine mai are indoieli asupra lui Basescu si mai da ochii peste cap a pretiozitate continuand sa-l sustina ori e prost,ori comunist (vorba veche din Piatza Universitatii) 😕

  3. Nu se doarme pana nu aflam castigatorul marelui “pot”…
    Cafeaua inca este la putere si nu e “drog”…
    Legalizati “trezirea” ca este o noutate…

  4. Asta ar suna precum “traseismul politic”, dacă persoana cu pricina- Adriana Duţulescu- ar fi avut vreo atitudine duplicitară cauzată de transferul de la un ziar la altul. Ceea ce văd că nu este cazul. Să fie într-un ceas bun! Şi… “Focu’ la ei”!

  5. Daca se legalizeaza prostitutia ,cum se va proceda?Vor taia chitante prostituatele? In legatura cu drogurile,nu am decat un comentariu:in scoli,copiii de bani gata sunt consumatori frecventi ai drogurilor usoare.

  6. citez : pentru România s-au deschis în ultimii ani ferestre de oportunităţi […] am stabilit câteva direcţii care vor ghida cursul ţării noastre în viitor, am incheiat citatul.

    Nu i se deschide si lui o fereastra de oportunitate cam de la etajul zece asa?am scapa de individ ca de o gingivita acuta…Glicerina boraxata dom” presedinte !

  7. Cand tara e plina de someri cum rezolva problema?Simplu:droguri si prostitutie.Drogatii nu merg sa se inregistreze la fortele de munca pentru un job,nu se depaseste numarul si presedintele anunta”triumfator”ca am iesit din crija si el va candida.Asta ne lipsea,in rest avem de toate.

  8. 1. Mda, ce sa zic, fata e frumusica, nu-l place pe Basescu, dar nici pe Geoana, ceea ce ma bucura.

    2. Eu il inteleg pe marinar, vrea sa relanseze agricultura cu productia de canepa. Da’ sa-si faca camasa din ea, nu s-o traga in piept. Ca iarna, nu-i ca vara!

    3. Despre prostitutie zic ca trebuie legalizata. Daca politia nu face nimic ca sa impiedice prostitutia ilegala, atunci s-o legalizam!

  9. ‘S-au operat de amigdalite si si-au scos apendicita’ ar trebui sa se scrie pe emblema (sau blazonul?) familiei presedintelui. E greu sa spui doua tampenii in aceeasi fraza.

  10. Ba , da asta nu mai iese o data la pensie , ca au inceput sa-i cam miroasa puturos ideile !

  11. Ha, ha ! este prima oara cand sunt de acord cu Roxana Iordache! ha, ha! intradevar, niciodata o reclama cu tuca n-o sa ma faca sa-l urmez! o contrazic doar la medicament, cred ca Xanax este numele, nu rudotel…:)

  12. Mariusică ( fără frică) are – din când în când- subite reverberaţii de-astea lirice cu iz paşoptist. În definitiv, nimic condamnabil sau redundant. Problema e că manifestul “mişcării de rezistenţă” are ( mă înşel?) ceva profund mioritic în duioasa lui intenţionalitate. Să fiu (oare?)singurul postac (candriu) care decriptează misiva deschisă a bucolicului Tucă ca fiind – de facto – un soi de refren al pasivităţii şi defetismului?
    Nu e mai bine, oare?, să opunem “rezistenţei” (valahe) – “ofensiva” (occidentală)?
    Cât priveşte polemica ta cu Pleşu, dă-mi voie s-o consider demnă de eroii lui Eschil: fiecare cu dreptatea lui! Cât priveşte “transferurile” tonomatelor, dă-mi voie să citez din Astaloş: fie pâinea (jurnalistului) cât de rea, tot mai bine-i …la Paris!
    Io aş vrea să te întreb, uşor offtopic, două lucruri deloc retorice şi tendenţioase)
    1. Care a fost ultima carte citită ?
    şi doi: Dacă Băsescu ar fi emisarul unei idei ( fapte) în care te regăseşti, ai găsi resurse s-o aperi cu acelaşi aplomb cu care îi demontezi ( vertebră cu vertebră) toate rătăcirile?

  13. am vazut fata la realitatea intr-o emisiune…..nu stiu despre ce si cu cine…..dar mi-a placut…a da era si ala de la pc ciuca si de el imi place.
    a..era si orban,dar de el nu-mi place.nici nu-mi displace.este fara denivelari.fara accente.hai ca inca putin si-mi aduc aminte si subiectul…..
    oricum felicitari pt achizitie!

  14. Da sa dea drumu la prostitutie.Asa poate se umple centura si dam mai usior de politicienii nostri

  15. PD-L anunta ca pe 10 octombrie a.c., sediile partidului din toata tara vor fi transformate in bordeluri. Nu facem angajari, avem marfa destula. Acces gratuit pana pe 22.11.a.c .Asiguram placeri maxime, sex in draci, masaje erotice, spalaturi creere, droguri usoare, minciuni electorale. Pentru comunitatea gay, punem la dispozitie birourile parlamentarilor barbati. Primim numai “activi”, noi in partid avem numai unul. Pentru identificarea mai usoara a sediilor noastre, vom avea in fata un felinar portocaliu.

  16. e un plus pentru rezitenta,o femeie frumoasa si inteligenta. felicitari.E timpul sa intrati in lupta directa cu sistemul Basescu,atac la baioneta fara menajamente.Alegeti un candidat si promovati-l,echilibru deontologic e pentru puritani.

  17. Vazind membrii comisiei(numai doctori,profesori,intelectuali rasati)te pocneste mirarea.Cum poate fi cineva atit de rupt de realitate,de strada ca sa promovezi consumul de droguri sub supraveghere.Care supraveghere,cum se poate face asta efectiv.Spitalele nu au bani de functionare si astia vin cu infiintarea de centre etc.Sunt plopisti rau acesti intelectuali rupti de realitatea romaniei.As dori ca acestia sa aibe parte macar de cite un membru al familiei care sa consume droguri usoare si sa-i vad cum ii educa sau cum ii impiedica sa treaca la alt tip de drog.Mare-i gradina ta doamne si multi timpiti ii sar gardul.

  18. Daca crede cineva ca ‘drogul’ administrat de presedinte ‘boborului’ este ‘usor’, are probleme psihice si e bine sa consulte un ‘tamaduitor’.

  19. @io: daca-ncerci sa faci aici apologia consumului de droguri, eu te sfatuiesc sa cauti alt teren de joaca. ce fac/zic Gadea si Stan nu-ti asigura – la mine pe blog, cel putin – posibilitatea de a proslavi fumatul de iarba.

  20. Buna dimineata,
    Domnule Ciutacu, m-am trezit dupa un nou cosmar … se facea ca Basescu batea pe la usa Casei Albe care nu se deschidea, pe la usa Kremlinului care si aia statea ferecata cu noua lacate… Se intorcea, trist, fara nicio sustinere… si isi vedea visul prezidential spulberat, cand in usa Cotrocenilor il astepta ranjind seful celui mai mare cartel de droguri:
    “- Legalizeaza consumul drogurilor usoare si iti asigur un procent de 15% !” ii zise acesta…
    Basescu dadu din cap zicand ca nu-i suficient dar totusi e ceva… dadu sa intre si in hol statea cu picioarele razghinate PESTELE … cel mare !
    Tragand dintr-un trabuc si printre valatuci de fum aceasta ii zambi zicandu-i:
    ” – Legalizeaza prostitutia si iti aduc toate voturile de care ai nevoie… ai uitat ca poporul asta e un neam de curve???”
    M-am trezit lac de apa si aproape de infarct … asta o fi sfarsitul????
    Doamne, apara si pazeste !!
    Gata, am hotarat, pana la alegeri nici nu mai atipesc ca tare mi-e frica ca trezirea o sa-mi fie pe lumea cealalta cu Basescu presedinte!!!

  21. Multumoix pentru aprecierea demna de un Jedy, care sunteti.
    Master Yodda, stati putin s-aprind lanterna. Asa.
    M-am legat si eu de ce cunosc, adica as fi vrut ca draga dvs. colega sa spuna ca-Casa Poporului este mai spatioasa, nu mai frumoasa decat garsoniera ei.
    Aceasta batjocura a bunului-simt, cocotzata inaccesibil pe un deal deasupra noastra, a tuturor, ne influenteaza modul de gandire fara sa vrem.
    bzzz..bzz.., na, ca s-a stricat.
    Ne vedem in hiperspatiu, may the force be with you!

  22. Bun venit d.nei Adriana D.
    In rest…droguri usoare (sau nu!), si legalizare prostitutie…bine ca s-au rezolvat restul PROBLEMELOR ACESTEI TARI !…am totusi o intrebare…daca se legalizeaza prostitutia, ar trebui atent supeavegheta, se va infiinta un departament ce va tine de MINISTERUL TURISMULUI ?… cred ca e singurul minister cu ministrul demn de atenta supraveghere…?!

  23. Din pacate, in presa romaneasca, a aparut un grup de pseudo-jurnalisti care, pentru a capata dreptul de a lustrui pantofii presedintelui, sunt dispusi sa faca tot felul de compromisuri. Din fericire, Adriana Dutulescu nu face parte din aceasta categorie …

  24. o femeie frumoasa,cu mintea-brici si penita ascutita, nemiloasa. felicitari miscarii de rezistenta! >:D<

  25. Update dupa update, nu poate ramane nefiltrat:
    Crin Antonescu nu face nici o intelegere cu nimeni. Dumnealui isi cunoaste tinta si, in functie de aceasta si-a fixat traiectoria pe care o va urma. Asta nu inseamna ca-si va inchide ochii, sau ca il va felicita pe Geoana pentru ca guverneaza cot la cot cu ‘dusmanul’ sau, T.B., ‘se cautioneaza reciproc’.
    Ceea ce ne spune Crin de TB ca ‘este un pericol public’a fost semnalat de foarte multi jurnalisti, oameni politici, pur si simplu oameni.Dar imi place sa repet o formulare mai eleganta facuta de Crin Antonescu, a ceea ce a scris D-l Ciutacu:”..acum ajungem la presedintele de stat, degenerat politic, care este intr-o faza de decalaj cu 20 ani in urma”. Bravo Crinule!

  26. NU sunt de acord cu legalizarea consumului de droguri ! Unde o sa ajunga tara asta daca se legalizeaza drogurile ??? In locul lui Basescu nu as fi citit raportul !

  27. Basescu mai are de legalizat prostia, numai ca sa mai castige niste voturi. De fapt, astia sunt votantii lui Basescu: drogatii, prostituatele si prostii! Doamne, oare ce o sa se aleaga de tara asta?!

  28. Felicitari si mult succes “Miscarii de rezistenta”, intregului colectiv de la JN si tuturor celor care li se alatura. Cu cat vom fi mai multi cei care intelegem ce otrava pentru tara este acest presedinte “amigdalita-apendicita”, mai putem spera ca tara asta mai are o sansa. Suntem obligati sa facem ceva pentru noi dar, in primul rand, pentru viitorul copiilor nostri.
    Asa cum merge totul, mai ales in aceste 9 luni si ceva de super-guvernare, nu vom ajunge decat la autodistrugere.
    Sunt de acord cu libera exprimare, cu faptul ca fiecare are dreptul la propria optiune politica, i-am inteles pana la un punct pe sustinatorii lui basescu, dar dupa cate tampenii a facut in acesti 5 ani, dupa cata rusine a adus acestei tari si dupa cata coruptie si hotie este acum in tara sub “inteleapta”lui conducere, nu mai pot sa inteleg de ce mai pot unii sa il sustina si sa-l mai doreasca la Cotroceni pentru inca un mandat. Nu poti fi decat un profitor al actualului sistem sau poate un om fara gandire proprie, intrat in transa si fara curajul de a recunoaste ca te-ai inselat in privinta unui om. Nu sunt convinsa ca acuala oferta a prezindentiabililor imi ofera cu certitudine o varianta care sa ma multumeasca, dar sunt sigura ca cel putin 2 sau 3 pot fi variante clare pentru un altfel de Presedinte, cel putin din punct de vedere al educatiei, a prestantei, al comportamentului si a altor calitati minime pe care un Presedinte de tara trebuie sa le aiba si pe care, din pacate, actualul presedinte nu le are si nici nu s-a straduit sa si le insuseasca. Si pentru asta, ar trebui sa inteleaga, macar in al 12-lea ceas, de ce tot mai multi romani sunt scarbiti de el si de toti acolitii lui.
    Si daca prostitutia si drogurile erau singurele probleme pe care aceasta tara mai trebuia sa le rezolve, acum cand am ajuns in asa un hal de viata, ce sa mai zic, nu mai am cuvinte si nu mai pot decat sa sper ca Dumnezeu ne va ajuta sa ne gasim din nou, pentru a cata oara in existenta acestei natii, drumul drept si gandurile cele mai clare pentru ce vrem de la viata si de la cei care ne-o conduc.
    Pentru toti cei care mai vreti sa traiti in tara care va apartine de drept, va fac o invitatie: Hai sa ne luam Romania inapoi!

  29. Ma bucur ca ziaristii cu adevarat profesionisti ingroasa randuri celor anti-Basescu!
    Sa fie intr-un ceas bun si sper ca 6 decembrie, ziua SFANTULUI NICOLAE, sa ne gaseasca cu un NOU PRESEDINTE. IMI DORESC DIN TOATA INIMA!
    Crin nu-l ataca pe Oprescu?! De ce-ar face-o?!
    Toti trei-Geoana,Oprescu si Antonescu trebuie sa-l sustina pe cel ce va intra in cursa finala cu clanul Basescu, indiferent care va fi dintre ei.E ceva firesc si FOARTE PATRIOTIC.

  30. prea mareata opera pentru fundalul primului clip. Crin este cel mai bun dintre rai. Per ansamblu toata mascarada se poate inregimenta intr-un scenariu:
    Candidatura soferilor la postul de piloti; partea proasta este ca avionul care transporta Romania catre viitor nu transporta marfa, ci oameni.
    Clip 2
    Obositoare domnisoara Elena Basescu. Obositoare si specializata in derapaje “Victor, tata nu m-a ajutat” “Victor, eu iau atitudine” (la fel si lumea) “Victor, aia destepti & intelectuali nu se pot adapta la viata partidului pentru ca nu ie intarziati mental” “Victor, aia destepti nu-i voie sa conce tzara ca nu stiu sa se adapteste la chermezele partidului”
    MAXIMA “Victor, lumea ma voteaza pt ca se regaseste in mine” (probabil)

  31. Sunt un sustinator al lui Crin Antonescu. Intrucat nu vreau sa par un simplu partizan voi enumera cateva motive:
    1. Are un trecut politic curat. Desi este de 20 parlamentar, nu a fost niciodata implicat in vreun scandal politic, nici nu au planat asupra sa suspiciuni de coruptie
    2. Nu este un om care isi doreste cu orice pret puterea. A demonstrat acest lucru prin faptul ca a refuzat 2 portofolii ministeriale in guvernul precedent
    3. Are un discurs politic echilibrat, lipsit de artificii populiste. A declarat inca de la bun inceput ca va avea o altfel de campanie si se tine de cuvant.
    4. Este elegant, manierat, cultivat. O prezenta nu spectaculoasa, dar placuta. Genul de om potrivit sa reprezinte tara in relatiile internationale.
    5. Pare potrivit ptr rolul de mediator, si nu de jucator.
    6. Are in spate un partid care a avut performante bune la guvernare, performante care acum dintr-o certitudine au devenit un vis frumos.
    7.Este singurul candidat care poate trezi sperante si incredere din partea alegatorilor

  32. @ Mihaela Petrescu
    Multumesc, pentru sfat, draga mea!
    Si multumesc ca ai grija de sanatatea mea 😉
    Dar tare mi-e ca nu se poate… am o imaginatie bogata, si daca iau o “pauza” se prea poate sa adorm si in cosmarul meu sa intrati cu totii…
    Prefer sa am cosmarurile mele in Romania, sa-l ascult si sa-l citesc pe domnul Ciutacu 😉

  33. Stimate domnule Ciutacu,
    Va felicit si va admir pentru verticalitate.
    Trebuie sa ne implicam cat mai multi daca vrem sa schimbam ceva in tara asta. Avem nevoie de oameni CARE SA VREA SI SA POATA SA LUCREZE IN ECHIPA. Fara circari, mistocari, boureni,marionete (intr-un cuvant fara BOCCI).
    De la 1 septembrie sunt in somaj si asa ca am avut timp sa urmaresc prestatia doamnei elena udrea (nu e greseala gramaticala, dar nu pot sa scriu cu majuscule numele unui astfel de personaj). Toti parlamentarii pdl se inghesuiau s-o apare mai ceva decat pe propria sotie. Au fost de un penibil ingrozitor. Daca sotul meu ar fi facut asa ceva eu as fi divortat(si nu din gelozie dar mi-ar fi fost jena de prieteni si vecini). O Doamne ! Ce vremuri traim. Imi aduc aminte de cuvintele domnului Octavian Paler… O slehta de bocci ! Cum a fost posibil sa ajungem aici ? Oare ne vom reveni ?
    Desi nu mai sunt asa tanara, va voi sprijini din tot sufletul.
    Inca odata felicitari si tineti-o tot asa.

    Ioana Dinu
    Bucuresti

  34. Au aparu acum noi teme sa uitam de Familia Prezidentiala si de acoliti.Fiti in continuare cu ochii pe ei,ca ne-au furat destul linistea,ne-am pierdut rabdarea sa-i toleram,caci trec anii pentru unii mai dureros decat pentru tineri.Nu-i slabiti din vedere,caci sunt hoti.

  35. STIMATE DOMN,incerc sa-mi spun punctul de vedere…Ce departe sint toti cei care incearca sa ne conduca de crunta realitate!Am nimerit din intimplare in mijlocul a ceea ce se cheamaPOLITICA(sint consilier local intr-o comuna amarita,imbatrinita si fara nici o perspectiva)si nici nu va puteti inchipui cita mincatorie exista pentru lucruri marunte,care ar trebui sa se rezolve de la sine.Oare va veni ziua cind vor descoperi ca sint depasiti de situatie?poate ca sint prea mult lovita de necazuri,fiindca nu mai am speranta de mai bine.De elena de la tara 25 sept.h.22

  36. Dle Ciutacu,
    V-am mai scris inclusiv ceace acum repet/ cu scuze/VORBELE Dvs. ca si a multor comentatori,SUNT DOAR VORBE GOALE si cu exceptia faptului ca primiti retributii grase dela moguli, plebeii-proletarii nu va mai iau in seama !VA INVIDIAZA si sigur DEPLANG !?
    EFECTUL este ca VA STIMULATI doar reciproc caci efectul pentru cei multi este ZERO=SARACIA, NEDREPTATEA, PROSTITUTIA materiala si MORALA SE DEZVOLTA spre un final APOCALIPTIC inevitabil!
    Intrebare;SUPORTATI o convesatie directa cu toti cei ca Dvs.despre ROMANIA REALA !
    ASTEPT
    Aristide

  37. auzi, nene Citacule?
    de ce nu se aude “sotzietatea tzivila” cea cu principii in aceasta harmalaie.?
    Unde naiba s-a ascuns, ca pe vremea lui Aditza sbirniiau de mama focului?
    Nu faci matalutza un apel catre ei, ca poate se trezesc din somnul de prin cotloanele si maghernitele Cotroceniului.
    Ms.

  38. Deontologii pulii. Te rog, Tonomatule, sa scuipi pe ei cat poti de vartos! Pe Pora aia sa nu strici vreo flegma. Dar pe Boureanu ai putea sa-l spoiesti putin.
    APROPO. Vrem si noi o poza cu nevasta aia, prima, de i-a fugit papagalului din batatura ca sa cante la fluierul lui Vlaescu ala!

  39. A,e super Adriana! Bravo, Tonomatule, stii cu ce femei sa defilezi! Sa tii bine de ea, sa nu li se aprinda calcaiele piticilor porno de la PDL

  40. Apropo, Tonomatule!Am impresia ca inafara de Dana Grecu si duduia Firea, toate celelalte moderatoare de la Antena 3 au blat cu tabara besexilor. Daca vei privi bine emisiunile lor, vei observa ca ridica permanent mingi la fileu laudatorilor lui Basescu si ii lasa sa intervina cu tupeu peste adversarii Betivanului. Recomand o analiza de profil pe ceea ce vorbesc nesimtitele alea, ca sug si de la Felix si de la Golden Blitz!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.