Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Mişcarea de rezistenţă, încă un partizan

Mişcarea de rezistenţă, încă un partizan

După demisia de la Cotidianul şi fiindcă n-are o valoare probată de pupător în cur (ca măscăricii ăia de Pătrăşconiu şi Rogozanu) să se mute la Realitatea, Adriana Duţulescu se mută la Jurnalul Naţional; de mâine. Nu strică la casa omului încă un tonomat care să-l caute la “amigdalite” pe Jucător, că oricum la ştiinţă de carte şi educaţie primară ne-am pierdut orice speranţă. Mişcarea se numeşte achiziţie pe timp de criză. Să fie într-un ceas bun şi pentru noi, şi pentru Adriana!

P.S. Azi, de 20:45, la Vorbe grele, pe Antena 2, ediţie specială cu Crin Antonescu

UPDATE: Când fu EBa la mine-n campanie, credeaţi toţi că vorbeşte gura fără ea. Na, că acum vă confirmă şi tac’su premeditarea. Nea tirane, eu înţeleg că-i mare foamea de voturi şi că-s buni la socoteală şi narcomanii, şi paraşutele, da’ cum te mai baţi tălică pe burtă cu înalţii prelaţi şi cu soboarele aferente smereniei?

UPDATE LA UPDATE: A aflat și Realitatea de ce nu-l atacă Crin pe Sorin; de la Newsin.,care a aflat pe calea aerului. Ciorditorii dracului!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

97 thoughts on “Mişcarea de rezistenţă, încă un partizan

  1. Omisiune reparata cu promptitudine si profesionalism (ca intotdeauna).Felicitari si numai bine!

  2. Interesant,mai ales ca arata si bine.Nu
    ‘trage o tura
    ‘ pe la Vorbe?
    Deseara,ca la meci,pregateala pt.emisiune si apoi ochii cit galoshu.
    Daaa’…scuze pt.indiscretie,domn’profesor di la conservator,numai vine sa horeasca?

  3. Mă bucur pentru Duţi, dar lasă-mă cu “mişcarea de rezistenţă”! Când o zice Tucă în promo-ul ăla, parcă face reclamă la Rudotel. :mrgreen: Am să scriu despre asta. 😀

  4. Daca D-l Ciutacu este incantat ca prin activitatea jurnalitica a Adrianei Dutulescu tara castiga inca ‘un tonomat’, cititorii ‘derbedei’ ii ureaza dansei A Hearty Welcome in categoria grea a jurnalistilor, si ‘succesuri’ in extirparea ‘amigdalitelor si apendicitelor'(tata si fiica!!!, ca doar aschia nu sare departe de…!)unei Romanii infectate de ticalosi si ticalosii.

  5. Victore iata cum ar suna intrebarea ce i-as adresa-o domnului Antonescu:daca domnul Basescu ar fi arestat in timp ce dumneavoastra sunteti presedintele Romaniei,ati fi dispus sa interveniti in favoarea lui pentru al scapa de puscarie?

  6. Dragut montajul lui Crin Antonescu, dar cumva parca “O Fortuna” este o melodie undeva deasupra lumii politice din Romania, mai ales ca “actiunea” din filmulet nu are nici o treaba cu tonul melodiei, domnul Antonescu nu se lupta nici cu lei, nici cu tigrii si nu razbeste asupra raului suprem, ci pur si simplu este ales sef al propriului sau partid.

    N-au pic de imaginatie copii care fac filmulete de genul asta, ar trebui sa se inspire putin din ce se face in America peste ocean, sau mult mult mai aproape, in Moldova.

    Da, moldovenii (si democratii si comunistii) pentru alegerile recente au pregatit numeroase montaje video si documentare, foarte foarte bine facute, ceva similar ar prinde bine si la noi.

  7. N-am ascultat-o vorbind de prea multe ori, dar, atat cat am facut-o, cred ca e un castig pentru Jurnalul. Si nu numai pentru Jurnalul.

  8. Eu il votez pe Crin, e altfel, sau cel putin asa vreau eu sa cred. Apropo de emisiune, sa-mi zica si mie cineva cum o pot urmarii online?

  9. Super-extraordinar ai facut o alegere excelenta ,de mult am obsevat-o si mi-a placut modul dansei de a vedea realitatea noastra.Mai sunt multi altii pe la alte ziare si TV-uri care nu prea au ce cauta in acele locuri care miros urat ,si cred ,ca in curand vor Evada din Absolom.Bravo,Bravo,Bravo.Cat despre CRIN nu-l menaja si transmite-i ca trebuie sa fie mai agresiv(vorba cuiva),sa spuna lucrurilor pe nume,mai ales ca are informatii, cu Umflatii,Julfele,Comunistii si Japitele astea ordinare.Scuze nu mai pot cu astia.

  10. e misto ca zilnic se dau bani la curve si pentru droguri, da in ipocrizia noastra maxima, daca se vrea o reglementare, un control si o impozitare, sar toti in sus
    tu esti impotriva ca asa iti dicteaza constiinta sau ca propunerea vine de la cotroceni?

  11. Cat despre Patrascoiu,Rozgozeanu,Ecrivan,Marean(nu vreau sa le dau pe dudui) si altii de teapa dansilor,sa fie acolo de capul lor care nu gandeste,el capul.Daca le da o palma sau sut in c… “Clica Vesela”,ei se bucura,le place sunt masochisti,mai vor,nu se lasa pana nu ling bine sa mai primeasca o palma.

  12. @bogdan: inteleg ca-ti place Basescu, e dreptul tau democratic, dar obligatia mea e sa te rog sa fii rational. personal, sunt total de acord cu legalizarea prostitutiei, la drogurile usoare n-am inca o parere formata, iar subiectul facea vorbire despre ipocrizia personajului (care-n campania fie-sii se jura ca n-are de gand nici macar in gluma, iar azi pune margica pe site) si despre consecintele electorale ale gestului. inceteaza sa mai privesti totul in alb si negru, viata-i a dracu’ de gri. si, daca se poate, sa gandesti cu capul tau.

  13. Dupa alegeri radu moraru va avea o functie prin antene,renuntand la B1?Ai observat ca nasu’ nu mai schiteaza nici macar un zambet?Parca a intrat in transa,te-ar manca daca ai persifla pdl-ul;s-a denaturat.Din toamna o sa fiti colegi…Ai gustat poanta lui,despre tine,cu CICO ? Victor,nu te sfii:recunoaste ca-l simpatizezi pe Radu!

  14. @cenobit: nu ma uit la emisiunile cu si despre curve, nu citesc decat scripturile (cand ma injura), nu ma intereseaza viitorul profesional al baiatului de la cablu, saptamana viitoare-i vine citatia. end of story!

  15. Toate problemele societatii romanesti fura rezolvate, astea mai ramasesera! …cat tembelism! naomi, baga pe rapid o scrisoare de protest…

  16. victor, crede-ma ca gandesc cu propriul cap.
    nu-mi place basescu dar o sa-l votez pentru ca eu cred ca e mai bun decat oricare din ceilalti. si am ajuns la concluzia asta in mod rational, nu sentimental
    sunt de acord cu legalizarea prostitutiei si chiar a drogurilor usoare, sub control strict. si ma bucur ca se pun si astfel de teme in dezbatere, intr-o tara intoleranta si bigota
    poate ca subiectul merita un post separat si o dezbatere serioasa, ca sa nu trecem in plan secund achizitia voastra 🙂

  17. OOOOOO…,bravo din nou domnu Ciutacu,asa incepi sa vii de acasa,ne faci numai surprize astazi,desi este marti trei ceasuri BUNE.

  18. @bogdan: fiecare cu ratiunea lui si cu deciziile proprii. e libertate de constiinta si de optiune politica. vreau sa dezbat separat cele doua teme.

  19. Adevarul este ca are dreptate Base,numai asta ne mai lipsea acum pe criza(sau nu),drogurile usoare(sau nu), si dupa ele clar prostitutia ca merg mana in mana.Hai sa ne vindem totul de prin casa, si sa cotizam la unii si la altii pentru fericire si dragoste.Bai, suntem intr-un fel ca nu se mai poate frate.Hai la un Drog si o Fata sau Baiat sau poate altceva……

  20. Cred ca ideea privitoare la legalizarea prostitutiei a aparut in urma “platilor” repetate catre diverse doamne si s-a gandit macar sa fie legal… “pe persoana fizica”.

  21. Ce Dumnezeu tot scrie bogdan,cel pro-basescu,aici?Nu are cu cine impartasii basescianismul?

  22. In mesajul de ‘adio’ de la Cotidianul, A. Dutulescu spunea ca a avut un ‘dream-job’ 2 ani ‘cu cea mai buna echipa din presa scrisa’.Sper ca echipa JN va primi calificativul ‘extraordinar de bun’ din partea dumneaei in curand.
    Ajung si la ‘update’ dar mult mai tarziu

  23. @cenobit: fiecare-i liber sa scrie, pro sau contra Basescu, atat timp cat respecta regulile de baza pe care le-am impus. care nu includ si jignirile.

  24. Victore,inainte de a-i cauta la “amigdalite” pe altii,mai analizeaza putin aranjamentul asta:”…fiindca n-are o valoare probata de pupator in cur(ca mascaricii aia de Patrasconiu si Rogozanu)sa se(sic!)mute la Realitatea…”.
    Ia vezi,nu lipseste vreo particula pe acolo,asa,ca sa sune inteligibil in limba romana?Si apoi,parca Nistorescu i-a executat pe cei care pupau,nu pe cei care nu pupau.Ma rog,cred ca te-ai emotionat prea tare la gandul viitoarei colaborari cu Adriana…

  25. @Marius-catalin: nu lipseste nimic, nu mai cauta zadarnic pete-n soare. daca si Basescu a ajuns vreun soare-n care sa caut pete, inseamna ca ori ti-a luat Dumnezeu mintile, ori ai febra. Adriana a demisionat, n-a curatat-o Cornel. si nu ma emotionez asa de usor cu ti se pare tie.

  26. Pai nea’ Victore, se gindeste la viitoul fiica-si. Ca dupa ce n-o mai fi prezident, poate o aresteaza Morar (nu ala de la radio Zu, alalalt).

  27. Da’ pana acum ce-a pazit? In loc sa-i dea lui Tariceanu la operatie, mai bine se ocupa (macar) de chestiile astea din timp, daca tot reprezinta o prioritate pt familia prezidentiala.

  28. Daca domn doctor Oprescu o sa spuna clar ca o sa candideze si o sa si demonstreze treaba asta atunci are de la mine un mare vot cu toate ca incep sa se miste treburile pe la Primaria Capitalei. Inca domnul Crin Antonescu si domnul Mircea Geoana nu ma impresioneaza. Ca despre domn presedinte in functie pot sa spun doar “duca-se!”.

  29. Votez cu Crin dar cred ca “Fortuna imperatrix mundi” e alegere nefericita: “Celebra cantată scenică a lui Carl Orff, pentru solişti, coruri şi instrumente, compusă in 1936, a fost prezentată in premieră la data de 8 iunie 1937, la opera din Frankfurt pe Main. Textul utilizat era o selecţie de cateva cantece dintr-un vechi manuscris medieval, alese in majoritate, pentru a ilustra aspectul satiric şi erotic. (…) Cele trei tablouri sunt incadrate, la inceput şi la sfarşit, de corul Fortuna imperatrix mundi, muzică invocand-o pe zeiţa imprevizibilă, schimbătoare ca luna, care se invarte ca o roată şi guvernează destinele oamenilor. Acest cor, cel mai cunoscut dintre toate şi poate una dintre piesele cele mai populare provenind din muzica academică a tuturor timpurilor

    Ah, Soarta
    Ah, Soarta esti precum luna nestatornica, mereu cresti, mereu descresti; viata amara cand ne-o dai, cand ne-o iei batandu-ti joc de noi, saracia si puterea ca ghiata se topesc;
    Soarta infricosatoare si desarta te schimbi prea usor, fie jale grea fie fericire desarta tu le destrami neincetat. Intunecata si nepatrunsa ma apesi si pe mine. Acum datorita tie, umblu cu spatele gol, purtand povara nelegiuirii tale.
    Norocul binelui si al frumosului imi este acum potrivnic; ce-i bine, ce-i rau, eu traiesc in neliniste, in acest ceas fara zabava, atingeti strunele inimii si plangeti toti cu mine, caci prin soarta a fost invins cel tare!
    Nota: Cu aceasta incepe Carl Orff marea sa compozitie muzicala, intituland acest prim capitol “Fortuna Imperatrix Mundi” (=Soarta, conducatoarea lumii).

    Deplang ranile soartei
    Deplang, cu ochii inlacrimati ranile pricinuite de soarta, caci ea dusmanoasa, imi rapeste darurile sale. Este adevarat ca alegi cand parul buclat iti inconjoara fruntea dar de cele mai multe ori ocazia se iveste abia cand ti-e capul chel.
    Stateam sus, in culmea fericirii, incununat cu florile belsugului; iar cel ce inflorea odinioara, fericit si multumit, este acum prabusit de pe culmi si lipsit de glorie.
    Roata soartei se invarteste eu cobor umilit; altul este ridicat in slavi chiar prea mult. Ca un rege sta pe culme; fereasca-se insa de prabusire caci doar sub ceruri s-a aflat si regina Hecuba.”

  30. Miscarea de rezistenta! Marius Tuca a fost foarte inspirat cand a facut acest lucru, dar “miscarea de rezistenta” nu va avea efect domnilor pana cand nu va atinge legislativul tarii.
    Sunt foarte multi romani ca vor sa se faca ceva in Romania, nu o fac pentru ca le e frica, ci din cauza ca cei apropiati ii vor considera nebuni.
    Capitalismul acesta pe care noi ne prefacem ca-l traim de 20 de ani nu are nici o legatura cu cel francez, german, austriac, il putem numi capitalismul de carton.
    In Romania nu exista domnilor 3 miliardari in euro corecti, toti au dobandit banii pe cai “intunecate”.
    Serviciile stiu ce se inatmpla, nu pot sa intervina, si nu se va intampla nici in urmatorii 20 de ani.
    Daca facem un cacul , au murit mai multi oamenii in acesti 20 de ani de capitalism de carton, de foame de mizerie, s-au sinucis, etc, decat a produs sistemul “tovarasului” Ceausescu.
    Romania este intr-o gaura neagra, se va autodistrugere.
    Rostul multor emsiunii difuzate zi de zi, care in mod normal ar trebui sa constientiezeze poporul, au un efect mai degraba de sedare, de obisnuita cu o stare de fapt.
    Poti intradevar sa ai o “Miscare de rezistenta” reala numai daca ai un lider, nu nu-l avem, ma refer aici politic.
    Ca Romania sa iasa din starea de fapt nimicitoare , trebuie sa arunce la cosul de gunoi tot ce a fost rau cu tot cu cei responsabili, ce ziceti se poate?

  31. Da, dom-le. Bun asa. “Tot inainte spre Damasc”. Se pare ca spitalele trag semnalul de alarma. Prin urmare sa ne pregatim ca Basescu sa-i considere si pe astia dusmanii tarii. Ramane ca orice medic (bun roman) sa vina cu buteliile de oxigen de-acasa ca sa-si poata exercita meseria. Astia-s nebuni frate, ma refer la guvernanti bineinteles. Am inteles, magistratii-s nebuni si inconstienti, medicii si ei pe-acolo, nu ? Numai guvernantii, in frunte cu tovarasul presedinte is normali la cap. Adica, din punctul lor de vedere despre normalitate, n-au nimic in cap. Acum ce asteapta ? Sa scapam de bolnavii din spitale ? De pensionari, nu mai e mult si scapam. Ca vorba aia, nu mai au mult si sucombeaza. Salarii nu se mai platesc, prin urmare creditele la banci nu vor fi acitate la termen. In plina criza financiara avem tot ce ne trebuie. Niste guvernanti tampiti ne mai trebuiau, tacamul e complet. Deja mi se zburleste parul pe mine. Inconstienta este incomensurabila. Sincer, nu stiu daca votul de pe 22 noiembrie ne mai poate salva. Realitatea nu e gri, e neagra complet. Sper ca cei cativa oameni cu creier in cap sa ne mai poata salva. Votul asta e ultima speranta pentru Romania si mai ales pentru romani. Doamne ajuta fratilor. Nu pot sa spun decat ca mi-e o mila nestavilita pentru copii, bolnavi si pensionari. Sa de dea Cel de Sus sanatate, sa rezistam noi, ceilalti.

  32. Ma “operez” de amigdalita si apoi de apendicita.
    Si acest om cu multa carte la FF e presedintele nostru!!!! A inceput sa faca ce stie mai bine sa asmuta paturile socio-profesionale unele contra altora. A inceput cu avocatii, urmeaza notarii si “insolventii” reprezentati firesc prin cozile lor de topor.

  33. La Multi Ani pentru Crin!Azi sunt neinspirata. Am observat ca ministrul justitiei ii saboteaza la greu pe magistrati.Poate cineva sa acceseze portalul instantelor de judecata de pe site-ul ministerului si sa vada vreun dosar?Nici eu,nici colegii mei nu am reusit.Plus ca Predoiu una spune in fata camerelor de luat vederi si alta face in realitate.Cica se va trece la represiuni.

  34. Sa fie intr-un ceas bun, domnisoara Adriana!

    Domnule Ciutacu,
    Tare as trage un pui de somn pana dupa alegeri, ca am obosit si am asa o greutate pe suflet si o neincredere in poporul asta… dar nu-mi da pace cosmarul… si daca sambata ma mai vede cu cearcane si “habauca” iar ma ia Tanta la vaci si-mi pune Celentano ca n-am fost cuminte…

  35. Luminiţa de la fundul tunelului

    Preşedintele are cap, are idei şi bune intenţii pentru supuşii subnutriţi, indiferent de etnie. O metodă patentată care-i poartă numele, depistează rapid şi cu precizie persoanele subnutrite, care sunt îndrumate în aşezăminte de refacere fizică, prin programul intensiv de hrănire spirituală, toate arondate judeţenelor pdl.
    Controlul este organizat la Cotroceni, pe multiple benzi
    rulante, unde pătrund organizat, cu evidenţă pe calculator, invesigabilii, goi puşcă , fiecare cu bocceluţa în mână.
    Metoda – subtilă – constă în privirea pătrunzătoare a
    operatorului, prin gura larg deschisă a subiectului, cu scopul de a sesiza sau nu o luminiţa perfect centrată la ieşirea din anus (se vede numai la cei subnutriţi ), ceva similar cu aşteptările ultimilor cinci ani de „să trăiţi bine”.
    Pe toată perioada recuperării se interzice consumul de droguri uşoare şi sexul comercial sau voluntar. Beneficiarii sunt aşteptaţi, cu drag, la urnele de vot pe 22.11.2009

  36. “Raportul Comisiei Prezidenţiale pentru Pentru Analiza Riscurilor Sociale şi Demografice propune printre altele legalizarea prostituţiei…”

    Uite ca Maria Sa s-a gandit si la alde Morar, Ptrasconiu, Patapievici si se gandeste sa-i bage in legalitate.
    Nu de alta, da’ codul penal incrimineaza mai aspru activitatea sa – de codoasa – decat a amaratelor alora pe spatele carora mananca el, fra-su, fie-sa si fie-sa (repetitie corecta) o paine alba.

  37. Hai, ca-i buna! De cand se impaca ‘smerenia’ cu ‘curvasaria’?Cand zic ‘smerenie’ nu ma gandesc doar la o atitudine umila, supusa, ci la ‘evlavie’, ‘cucernicie’, o scrupuloasa indeplinire a practicilor bisericesti.Il vede cineva pe Base in aceasta postura? Nu se poate, ca l-ar duce la ‘sminteala’!.Evlavia si cucernicia sunt diametral opuse propunerii de legalizare a prostitutiei; ele sunt incompatibile. Ori esti omul evlaviei , ori al curvasariei; cale de mijloc nu exista; prin urmare domnul Base este in dilema ‘fata de inaltii prelati si soboarele aferente’. Oare poate rezolva aceasta dilema in mod’onorabil’?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.