Esti aici:
Prima pagină > Blog > Romania TV > Mazăre, ținta-piept de pe carul alegoric

Mazăre, ținta-piept de pe carul alegoric

Dincolo de dilelile consacrate (gagici, care alegorice, zmee, viață de noapte), de fițe și hachițe, de problemele lui penale, pe care nu mă plătește nimeni să i le descurc, Radu-i un invitat foarte bun. Are vână, discurs bun, aplicat, ton ferm. Știe să fie empatic la nevoie, compasiv când e cazul, are putere de penetrare, polarizează. Nu prea-l poți privi neutru, ori îl detești, ori îl placi. E conștient de asta, se hrănește politic din starea de conflict. Iar mie-mi face plăcere să-l am invitat.

UPDATE: Inregistrarea emisiunii

Comentarii

comentarii

Similar Posts

25 thoughts on “Mazăre, ținta-piept de pe carul alegoric

  1. zero ca om zero ca politician. sa dai un pui confiscat si un kil de rahat poate orice primar-politician. sa faci din constanta o mahala asta chiar ca e o “performanta”.

  2. @geo: nu intentionez sa-l cer in casatorie. acu’, gata, te-ai racorit? 🙂

  3. Acum mulţi ani aş fi fost extrem de critic cu R. Mazăre. Astăzi, nu-mi mai permit. Omul este ales, reales… Ce să-i reproşezi? Stilul de viaţă? Trăieşte la vedere, oamenii îl văd, îl plac, îl aleg. Aş avea multe de reproşat constănţenilor, dar nu sunt singurii vinovaţi. Bucureştenii sunt altfel? Halaicu, Lis, Băsescu… Despre clujeni ce să mai spunem? Şi aş putea să continui.

    Nu ei, aleşii, sunt de vină, ci noi, alegătorii. Fără votul nostru ei nu ar exista în spaţiul public. Aşa că, înainte de a vedea paiul din ochiul lui Mazăre, să vedem bârna din ochiul nostru. Mazăre şi toţi asemeni lui sunt aleşii NOSTRI. Vina este a noastră, să nu ne mai lamentăm. Îi votăm,îi merităm.

  4. Domnul GEO- cind o sa fi si tu ales de cineva,chiar si de aia de pe scara ta de bloc atunci sa califici potenta lui Mazare ca politician.Pina atunci demagogie !

  5. hai mai nene , mazare are priza la prostii si dobitocii care voteaza cu stomacul si n-au nimic in cap … ce dracu !

  6. Ce se intampla cu Mazare e tragic. Sa chefuiesti timp de 14 ani si sa vina acum ticalosii astia de la DNA cu nota de plata e de neconceput.

  7. Mda… Mazare e politician valoros… Vanghelie, la fel… Presedintele Senatului, de asemenea… Ma-ntreb de ce nu renunta la politica omologii din Austria, Elvetia, Marea Britanie, Germania etc.etc.etc… Ca prea sunt insignifianti fata de “exponentii” proletariatului romanesc!…

  8. nu sunt destui oameni valorosi si cinstiti in Romania?
    ratingul a distrus televiziunea

  9. regret sa va deranjez din confortul de pe norisorii vostri pufosi, da’ televiziunile de stiri se ocupa cu lucrurile care se intampla. iar actualitatea e cu, intre altii, Mazare, indiferent cat de tare strambati voi din nas. om, la fel de neplacut pentru voi, votat democratic si covarsitor patru mandate consecutive.

  10. Oamenilor politici le vine tot mai greu sa poata sa faca ceva pt. comunitate,asta in conditiile in care primordial pt. ei e sa fure fara safie prinsi.Si, daca s-ar putea sa pastreze locul ar fi perfect.

  11. Voi cei ce-l smotociti pe Mazare ati stat in ploaie si flamanzi (fara speranta )?Acest om a oferit acoperis acestor oameni din Constanta ,din cand in cand si o felie de paine ,o supa calda .Eu il felicit ,este deosebit in toate ,este MAZARE .

    P.S. @Constantin ai perfecta dreptate.

  12. De mike-oi fi si tu un academician iar noi toti ceilalti prosti.Se naste o intrebare.Daca noi toti sintem prosti si timpiti cine ti-a spus tie ca esti inteligent si destept ? Democratia se bazeaza pe voturi ca vrei tu sau nu-inteligentule !

  13. Nu-i mai pot suporta pe indivizii care simt nevoia sa-i jigneasca pe cei care nu voteaza asa cum au impresia mariile lor ca e bine . Sunt din ce in ce mai multi , pe bloguri , prin ziare , pe la televiziuni . Marea majoritate a constantenilor au ales din ceea ce in momentul alegerilor lumea politica le-a pus la dispozitie . Nu exista nici o garantie ca o alta optiune era mai buna .

  14. @santinela
    de-aia o ducem noi asa de bine in Romania ca democratia se bazeaza pe voturi “made in Teleorman” …

  15. Cand mister mazare facea procuorii dobermani,slugoi si alte epitete de acest fel, nu s-a gandit ca il vor cauta pana gasesc ceva despre el?
    By the way,parca acum nu mai este asa sigur pe el. Cand zici ”eu am incredere in justitie” este clar ca esti pe teava( care duce la inchisoare)
    Mai era unu care isi baga si scotea din procurori ce vroia el, si acum face petitii sa manance si el o ciorba acasa.

  16. @mike: ai alternativa nedemocratica a Coreei de Nord la dispozitie. o s-o duci mult mai bine

  17. meniu dna mazare cu mascati. se pare ca nici bombo nu se simte prea bine…cica renunta la cetatenia romana. mai sa fie…

  18. Tremura picioarele lui Mazarica. Sunt curios cum va evolua situatia atunci cand isi va face aparitia nea Strutinsky. Omul stie tot ce misca in materie de inginerii financiare in CTA iar daca il va convinge DNA-ul sa coopereze, pre multi va popi. 🙂

  19. Domnule Ciutacu ,
    Imi cer scuze ca fac un asemenea comentariu.
    Ma uit la emisiune si observ ca nu arata prea bine nodul de la cravata. Sau e ceva ciudat unde se termina camasa.
    Va prinde excelent cand vestimentatia este impecabila.

  20. faceti discret lobby unui personaj care se incadreaza perfect in tiparele prostului gust; invitati la dialog un ins cu porniri jalnice, de meserie mitocan. nu ar trebui sa il incurajati domnule ciutacu, si dumneavoastra si noua ne-ar sta mai bine fara oameni ca r mazare. faceti va rog un exercitiu de moralitate si descurajati astfel de nesimtiti . faptul ca ei sunt prezenti peste tot in spatiul public nu e deloc vreo veste buna.

  21. @razvan: sunt nenorocit, nu stiati? nu rezolez cu lumea fina si m-am dat cu golanu’

  22. Izolarea si indiferenta fata de mediul juridic din alte tari este o atitudine gresita. Sa nu comentam, sa nu ne dam cu parerea, e treaba justitiei si a nimanui altcuiva = o alta atitudine gresita. Uite de ce cred asta:
    1- Justitia nu este un zeu de piatra ai carui ochi isi schimba culoarea in semn de vinovat-nevinovat in fata bietilor oameni doritori de dreptate, ci este o institutie formata din oameni numiti de cativa oameni care sunt in functie in baza increderii pe care au primit-o de la foarte foarte multi alti oameni. “Oameni” fiind numitorul comun in toata treaba asta, rezulta ca fiecare din categoria oameni are dreptul si indatorirea de a-i observa si tine “in checks” pe acei din categoria oameni care le impart dreptatea.
    2- Ne intereseaza foarte mult procedurile justitiei din alte tari, pentru ca avem nevoie de modele si puncte de referinta.
    3- Eu cred ca in mediul politic si in institutiile statului din Romania e nevoie de continuitate si nu tribalism in principiile in baza carora se conduce, se face si se aplica legea. Cei din conducerea statului (si cei care aspira la o functie de conducere) trebuie sa inteleaga faptul ca sunt temporari in pozitia pe care o detin, ca nu au putere prin ei insisi ci prin cei multi care le-au acordat increderea lor, si ca cel mai de sus dintre toti ii reprezinta si slujeste pe toti.

    Aceste ganduri mi-au venit in minte dupa ce am urmarit inregistrarea emisiunii.

  23. Cristian Diaconescu a fost eliberat din funcţie de către T. Băsescu… A fost eliberat din funcţie încurcătorul alegerilor prezidenţiale din noiembrie? Imaginaţi-vă următorul scenariu: PSD-ul se prezintă în alegeri cu candidatul Victor Ponta, PNL-ul cu Crin Antonescu iar PDL-ul şi PMP-ul îl susţin pe independentul Cristian Diaconescu… Independentul de stânga-dreapta. Cine credeţi că va intra în turul 2? Nici Nostradamus nu cred că ar putea da un verdict. Desigur, legătura sa cu T. Băsescu este un handicap dar omul are şi atuuri… În primul rând ţinuta, discursul clar şi puterea de convingere. Avocatul din el va avea o contribuţie importantă iar ca ministru de Externe poate fi comparat cu Adrian Năstase.

    Urmează o vară fierbinte?

  24. Sa-l compari pe C.Diaconescu cu A.Nastase mi se pare (aproape) o impietate! Diaconescu nu ajunge nici la calcaiul lui Nastase!! Ti-o spun pentru ca-l cunosc pe Diaconescu de la intrarea lui in MAE, in anii ’90, am lucrat cu el si stiu ce-i poate pielea (si mintea, desigur). Slab, slab, slab! Il salveaza aparentele, adica faptul ca are alura de “intelectual” preocupat de soarta omenirii. Dar, repet, este vorba doar de aparente…… Cine se lasa pacalit, o face pe riscul personal. Diaconescu este un fel de MRU 2!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.