Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Martorii lui Băsescu, în silenzio stampa

Martorii lui Băsescu, în silenzio stampa

Sub pretextul străveziu că se solidarizează cu tristul ăla de Funeriu (arată diploma de absolvent din prima al bacalaureatului, campionule!), secta portocalie şi-a trimis un nimeni în drum la televizor să ne anunţe că nu mai vine la televizorul mogulului rău. Eu înţeleg că Fuhrerul e trist că Duduia a dat peste două milioane de euroi ca să iasă nasol pe partea de huiduială, da-i cam de porc. Data trecută, când se fălea Voinescu minus Cotoi că ne bagă-n groapă cu audienţele, ne-am ridicat la cer fără ei. Deci, dincolo de faptul că mi se fâlfâie la cel mai grandios mod cu putinţă de hotărârea lor, puţinii pedelici care se califică să participe la mine-n emisiune n-au nevoie să le dea stăpânirea hârtie de exceptare de la prevederile inchizitoriale.

UPDATE: Apreciez faptul că europarlamentarul Cristian Preda are puterea de a recunoaşte că a putut să-şi expună civilizat şi fără bruiaje ideile în emisiunea mea. Dar mă deranjează, deşi pot înţelege raţiunile politice, încercarea acestui domn inteligent de a crea o falie între noi, “frecventabilii”, şi colegii noştri, “nefrecventabilii”. O fi răspunderea individuală, însă, deocamdată, locul de muncă e colectiv. Şi eu mă simt bine la Antena 3. Cu toate acestea, atitudinea mea faţă de el nu se va schimba. În măsură în care voi considera că prezenţa lui va fi utilă desfăşurării emisiunii mele, îl voi invita. Acceptarea invitaţiei (sau, după caz, eventualul refuz) îl priveşte personal. 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

61 thoughts on “Martorii lui Băsescu, în silenzio stampa

  1. @Bubulea: pe mine m-au luat inainte, cu scrisoarea deschisa a pretinsului Marginean impotriva lui Blejnar. acu’ era randul lui Radu la tentativa de compromitere.

  2. Pt. Bubulea:

    Scriu repede că n-am timp acum. În primul rând, că eu cred că “te cunosc”. Eşti pe lista celor care gândesc foarte apropiat de gândirea mea, uneori spre identificare. Dacă-ţi spun că postarea ta lungă doar am frunzărit-o, te superi? :mrgreen: Şi tot nu mi-am schimbat percepţia despre tine.

    N-o mai lungesc: nici nu m-am gândit la tine, deci.
    Mai încolo vreau să scriu ceva la ultimul articol al lui Victor.
    🙂

  3. Nu va bucurati degeaba,nu vom scapa de pedelei gen visan,popovici,oajdea,tinel,toader (nume comune de genul neutru) la emisiunile Antenei 3.Intotdeauna, nu s-au tinut de cuvant,incepand cu JON,care demisiona in 5 min.dupa suspendare si continuind cu restul puradeilor/pirandelor.
    Pun pariu,pe cat vreti,ca in scurt timp,revin papagalii si strica emisiunile.Pana atunci,va creste audienta la emisiunile Antenei 3.Sa ne bucuram deci,de acest scurt de respiro.

  4. Bine ai venit din concediu d.le Ciutacu !
    Ştiu că te-ai întors mai înainte (l-am văzut şi pe Bogdan Teodorescu vineri la emisiune), dar nu am mai intrat pe aici.
    Că idioţii ăştia s-au solidarizat chipurile cu Funeriu şi numai vin la emisiunile Antenei 3, nu-i nici o nenorocire, cel puţin ptr. mine. Ca telespectator, de multe ori, prestaţia lui Vişan, Tinel, Spânu sau alte ciudăţenii portocalii mă scoteau din sărite încât îmi venea să sparg televizorul. Nuştiu dacă din punct de vedere al Antenei 3 o fi bine sau rău, dar nu cred să fie afectată televiziunea chiar aşa de tare de absenţa ăstora portocalii ?
    Cred însă că pedelacii au primit ordin de la Udrea să intre în silenzio stampa, ca urmarea huiduielilor copioase primite la meciul lui Bute. Sincer să fiu, m-am bucurat de victoria lui Bute dar şi de huiduielile încasate de Udrea.
    În ceea ce-l priveşte pe europarlamentarul Cristian Preda, într-adevăr, pare din alt “aluat”, este un pdl-ist cu care se poate discuta şi cred eu, unui Băsescu, îi va fi imposibil “sa-i răsucească cheiţa” şi să-l trimită la Antena 3 să debiteze tâmpenii pe bandă rulantă, precum Boc, spre exemplu.
    Asta cu BAC-ul lui Funeriu, cu studiile lui , etc., e simplă – era în regulă, de 2-3 ani de când se tot fac speculaţii pe seama sa, venea la o televiune şi punea cărţile pe masă – lucru care ar fi trebuit să-l înţeleagă printre “portocale” şi gigi22, înainte de a-i observa “cariera de excepţie” a lui Funeriu.

  5. @ v. ciutacu
    Sigur, inteleg prost, argumentatie de pre-Mircea Badea, urmatoarea este ca sunt prost, Dana Grecu e o zana, echipa de la Sinteza Zilei niste echilibrati si Dan Voiculescu un respectabil om de afaceri. Si Basescu patriot, EBA intelectuala si Elena Udrea o doamna, ca sa inteleaga si cititorul mediu al blogului ca nu-s “de ala aia”.
    Detaliaza te rog cat de profesionist este cineva care vantura o zi intreaga o stire falsa, neverificata. NU faci emisiuni intregi pe un email primit de la “un telespectator”. Nu este vorba de onoarea lui Funeriu aici, preuspun ca i-a venit bine pana la urma, este onorea voastra. Cat de bine ar fost pentru mediul toxic din Romania daca A3 ar fi iesit cu un comunicat in care-si cerea scuze pentru eroare!
    In tara in care nimeni nu e vinovat, voi ati fost ca toata lumea.

    @eu
    Da stimabile, un ministru nu mai conduce nimic, nu mai ia decizii, nimic, doar este la dispozitia tuturor care vor sa-l traga de maneca. El este subalternul plecat al tuturor ziaristilor profesionisti din tara asta frumoasa.

  6. Face si Funeriu ca si Baseasca cu penthouse-ul. Nu vine cu actele lui, ci comenteaza ce au zis altii. Niste idioti!

  7. Mie mi se pare ca atitudinea pdl-istilor de a nu participa la emisiunile Antenei 3 este o strategie portocalie.Cred ca vor sa scoata si mai mult in evidenta ca A3 este cancerul comunicatiilor media.Sper ca au dat-o in bara definitiv si ca nu mai pot convinge pe nimeni de nimic.Ii blestem sa n-ajunga ziua alegerilor si sper ca opozitia sa se trezeasca,sa-i trezeasca pe romani mai repede de 2012.

  8. si mie personal mi se rupe ca nu ii mai vad pe lacheii de la pdl la voi, ca invitati sa stea dracu in banca lor, ca ni se rupe de prostiile lor, cat despre Radu Tudor si Dana, mie imi plac chiar daca Dana este o femeie super taioasa, si cateodata nu prea lasa invitatii sa vorbeasca nu cred ca au picat deloc in plasa cu faptul, ca au prezentat situatia penibilului de funeriu vai de mama lui ce ministrru avem, am vazut si asa zisa declaratia de presa unde va facea cu ou si cu otet, da dupa o zi s-a trezit sa insire niste minciuni, sa il creada aia de-s prsoti, eu nu mai pun demult botul la vorbele lor.dana

  9. “arată diploma de absolvent din prima al bacalaureatului, campionule!”

    Where’s the birth certificate?

  10. Salut fratie!
    P’asta o stiai?Noul nume al Udrei?
    MADAME COTCODAC.
    Ca si ea,ca si gaina,care face un amarat de ou si o tine intr-o cotcodaceala continua,cum mai face un mare nimic,hop,o pamblica,o inaugurare,o lansare….chiar daca tot ce inaugureaza ea,de fapt,e de domeniul ridicolului.Cotcodaceste si iar cotcodaceste,sa afle lumea ce mari nimicuri construieste ea.

    Una peste alta,eu sunt mai mult decat fericit ptr hotararea lor.Sa mai vina la Antene,nu cand ii chemati voi,sa vina cand o sa-i chem eu….
    Cica ei protesteaza….Astia sunt normali?Cum ar fi sa-i vezi peste cateva zile,pe toti portocalii cu pancarte in fata Antenei?Cacarea lumii in 3 acte.=))
    Astia saracii,dupa ce ca sunt cu un picior in groapa,mai au si fitze in cap.Dar de,traim in Romania,unde orice capra raioasa,tine coada pe sus.

    Merci de gazduire pe propietatea ta si ai grija de tine.Bafta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.