Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Martorii lui Băsescu, în silenzio stampa

Martorii lui Băsescu, în silenzio stampa

Sub pretextul străveziu că se solidarizează cu tristul ăla de Funeriu (arată diploma de absolvent din prima al bacalaureatului, campionule!), secta portocalie şi-a trimis un nimeni în drum la televizor să ne anunţe că nu mai vine la televizorul mogulului rău. Eu înţeleg că Fuhrerul e trist că Duduia a dat peste două milioane de euroi ca să iasă nasol pe partea de huiduială, da-i cam de porc. Data trecută, când se fălea Voinescu minus Cotoi că ne bagă-n groapă cu audienţele, ne-am ridicat la cer fără ei. Deci, dincolo de faptul că mi se fâlfâie la cel mai grandios mod cu putinţă de hotărârea lor, puţinii pedelici care se califică să participe la mine-n emisiune n-au nevoie să le dea stăpânirea hârtie de exceptare de la prevederile inchizitoriale.

UPDATE: Apreciez faptul că europarlamentarul Cristian Preda are puterea de a recunoaşte că a putut să-şi expună civilizat şi fără bruiaje ideile în emisiunea mea. Dar mă deranjează, deşi pot înţelege raţiunile politice, încercarea acestui domn inteligent de a crea o falie între noi, “frecventabilii”, şi colegii noştri, “nefrecventabilii”. O fi răspunderea individuală, însă, deocamdată, locul de muncă e colectiv. Şi eu mă simt bine la Antena 3. Cu toate acestea, atitudinea mea faţă de el nu se va schimba. În măsură în care voi considera că prezenţa lui va fi utilă desfăşurării emisiunii mele, îl voi invita. Acceptarea invitaţiei (sau, după caz, eventualul refuz) îl priveşte personal. 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

61 thoughts on “Martorii lui Băsescu, în silenzio stampa

  1. Cristian Preda a spus la emisiunea Esential de la Antena 3 ca la emisiunea dvs precum si la cea a d-nei Firea ar veni, fiindca sunteti niste jurnalisti echilibrati.
    Altfel, paguba-n ciuperci cum zice romanul ca nu mai vin pedelistii la A3 si asa cine mai sta sa le asculte fabulatiile?

  2. Frate, e bine ca esti atos!De vreo ceva zile am niste muncitori la lucru. Anul trecut ii injurau pe amaratii aia de politisti ca spuneau ce spuneau. Ce vorbesc ei fara mine( ei ma cred asa un fel de portocaliu la cati bani bag in investitiile astea) nu se pune. Azi le-am facut cinste cu niste pitza si niste beri fara alcool. Au capatat incredere si se incurajau unii pe altii ca la anul sa iasa la vot impotriva portocaliilor!Probabil, stiti ca s-au taiat salarii la bugetari, indemnizatii, ajutoare sociale si numai stiu cate. Anul trecut inca nu se taiasera cam toate. De aia slabii astia se ratoiau la grasii ailalti. Acum cand nu mai au veniturile grasilor si asistatilor, locul lor de munca fiind zilnic periclitat de cine nu are curaj sa investesca li s-a rasculat ranza in ei si chiar vor sa dea jos guvernul. Fiti si voi ziaristii pe la telivizoare mai optimisti, poate iese ceva!

  3. Din punctul meu de vedere, tinand cont de faptul ca “puţinii pedelici care se califică să participe la mine-n emisiune”, mi se pare trist ca tu iti doresti pedelici in emisiune. Stiu, sunt cativa care ar face audienta, dar una e audienta, si alta e calitatea. Eu nu cred ca n-ai avut audienta cu Bogdan Teodorescu. Iar daca e sa comparam calitativ, orice pedelici care s-ar califica sa vina invitat la tine in emisiune, ar fi cu mult sub emisiuni precum cea cu Dl. Teodorescu.
    Mai frumos din partea ta mi s-ar parea atunci cand ei si-ar dori sa vina si tu nu i-ai primi, ca asa vrei tu… 🙂

  4. Dupa anularea bailor de multime a urmat anularea vizitelor la tv Antena 3 si in viitorul foarte apropiat va urma retragerea si izolarea totala in buncarul de sub Palatul Parlamentului a rasei extraterestre civilizatoare PDL. Suparata pe poporul nerecunoscator pentru ,,binefacerile,, aduse foamete,haos si streangul de gat rasa extraterestra pdl a hotarat sa se izoleze total. Singurul banal aspect uitat de pdl este ca poporul nerecunoscator ii tine pe ei cu lefuri din taxe si impozite.

  5. D.le Ciutacu,a.ti scos in spatiul public niste dezvaluiri ,care cred eu,ei nu le pot contracara prin nicio minciuna. Vezi aia cu Visan,studiile lui funeriu si multe altele. Asa ca legumele astea ce si.au spus,decat sa mergem la antena3 sa ne umplem de penibil mai bine o facem p suparatii. . .dar e mai bine asa.

  6. Maestre, inteleg ca pana la urma e vina lui Funeriu ca voi v-ati facut de rahat trambitand o stire neverificata. Si nu-mi spune aia cu “era de la un telespectator” ca esti mai inteligent de atat. Funeriu v-a prins cu pantalonii in vine si v-a tras-o. Ca asa-i in tenis. Nu trebuia sa stea de garda la telefon de fiecare data cand il convoaca A3 sa dea explicatii. Chiar daca sunteti adversari, sa acuzati ca a avut probleme cu bacul un om care a facut o carierea de exceptie in strainatate (citeste despre asta, pe bune!, este de prost gust. Nu e, bre, rusine sa zici: dom’le dupa noi e un ministru slab, dar este un om care merita respect pentru cariera lui profesionala dinainte de politica.

  7. “nimeni in drum” cum ii ziceti nu e chiar nimeni in drum. cine stie cam ce afaceri invarte mustea senior si filiera relatiilor sale inmugurite in focsani si cu totul infloritoare la bucuresti (brat la brat cu prietenul bobic) intelege de ce juniorul a primit asa sarcina grea, la pachet cu o functie de conducere (ce-i drept, doar la tineretul pdl) si niscaiva sperante de mai bine pe viitor. “nimeni in drum” e tactica veche la baietii transpartinici, nu?

  8. Dacă leproşii au intrat în silenzio stampa, ar trebui ca şi stampa să treacă în silenzio!
    Ca să eviţi ca lepra să se răspîndească nu-i decît o singură metodă. S-o IZOLEZI.
    JN ar putea fi un exemplu.
    Banzai!

  9. că s-au supărat ca ciobanul pe sat nu cred că-i bai, oricum nu o să le ducă nimeni dorul. eu aştept cu nerăbdare clipa cînd se vor supăra pe poporul ăsta care nu îi înţelege şi nu îi apreciază şi, în semn de protest, îşi vor aduna jucăriile şi vor pleca unde şi-o înţărcat mutu’ iapa.

  10. hahahha… tare manechinu si ideea… din emisiuni… pana la urma asta tace inteligent. sper sa o luati si la stiri. :))

  11. deci, in mod evident, faptul ca intelectualul ala de Oajdea nu o sa isi mai arate mufa strimba pe ecranul Antenei 3 reprezinta o grea lovitura data intregului trust Intact…un grup secret de admiratori infocati cere imperios: Oajdea presedinte !!!

  12. Apropo de Nuti:

    Candva, pe vremea comunismului, circula un banc in legatura cu un tanar care dorea sa “revolutioneze” cate ceva in domeniul sau de activitate. Mai varstnicii sai sefi nu i-au spus decat atat: “Nu semnezi ca sa te lauzi, ci semnezi ca sa raspunzi. Vrei raspunderea? Ia-o toata!”.

  13. Pingback: Boicot « shogunu'
  14. Si Base a demisionat in 5 minute. :)Politicieni in prag de campanie electorala sa nu apara la televizor…

  15. 1. Ma bucur, in nemernicia mea, ca nu mai vin astia la A3. Cand vedeam vreun Visan, vreun Popovici, vreun Toader…si altii la fel, oricat mi-ar fi de drag Radu Tudor si Dana, sau Gadea…pur si simplu ma duceam pe MGM sau TCM pana la emisiunea lui Badea. Stiu ca e mai bine pentru alegatori sa-i si vada ce le poate mintea si pana unde pot merge cu nesimtirea ..dar eu nu mai pot sa-i vad. E aproape fizic.
    2. Pe langa subiect am o nelamurire: se tot zice ca sa nu ne mai agitam ca s-au cheltuit fonduri ca sunt de la UE; bine, pe langa faptul ca sunt tot fonduri publice, mai e ceva, si anume: cand suntem planificati de UE sa primim niste sume ni se impune pentru ce anume?? adica faceti parcuri la sate si..altele de-astea? Nu cumva am inaintat noi niste liste cu ce avem nevoie sa facem si pentru asta ni se dau banii care apoi nu mai pot fi deturnati? Asa mi s-ar parea normal sa fie. Altfel, aratam ca niste tampiti: noi n-avem apa, canal si lumina la sate si ne-apuca facutul salilor de sport..pai taranul,saracu’, face sport la sapa nu la sala. Ma poate lamuri cineva cum e cu banii europeni si adresele lor de utilizare? Domnu’ Ciutacu n-ati putea sa invitati pe cineva pe la TV sau sa scrieti un articol in JN sa ne spuna cum e cu asta?

  16. @gigi22: intelegi prost si atat.
    @Catalin: din punctul meu de vedere, e o obraznicie sa te pronunti cu privire la culoarea politica a invitatilor mei. ai telecomanda, foloseste-o. cand o sa am nevoie de un consultant editorial, o sa organizez un concurs.

  17. … poate se hotarasc sa nu mai mearga la toate evenimentele la care au invitatii si sa le puna la ruleta pe bloguri.
    Ii dai un “like” lu’ madame udrea si risti sa ajungi la meciul lui Bute in calitate de invitat din partea ministerului…
    Pentru asta merita chiar si sa fii fluerat.

  18. @Victor Ciutacu: Activitatea pe care o desfasor nu are tangente cu audio-vizualul asa ca nu-mi permit sa dau sfaturi nimanui in sensul asta. Sensul spuselor mele era acela ca prefer emisiuni cu substanta, atata timp cat orice ar spune un PDL-ist nu ar fi nici 10% interesant din ce am putut sau as putea sa aflu de la invitati de talia lui Bogdan Teodorescu. Si asta nu pentru ca n-ar avea ca sa fie intrebati, ci pentru ca bunul simt nu te lasa sa-i linsezi in emisiune. Nici pe Raluca Turcanu si nici pe Sorin Blenjnar nu i-ai incoltit la rupere. Evident ar fi fost o premiera pentru Romania si presupun ca n-ai vrut sa fii tu cel care sa sparga gheata cu intrebari de genul: “De unde ai ma bani? Concret, fara ocolisuri! Ha?!” Tocmai asta e motivul pentru care tu si Gabi Firea sunteti cei doi ‘frecventabili’ din A3. Inversunarea care ii caracterizeaza pe ceilalti antenisti ii face pe PDL-isti sa se gandeasca de 2 ori inainte de a accepta o provocare. Tocmai de-aia zic, daca tot e cunoscut calmul tau si bunul tau simt, o emisiune cu un PDL-ist mi-ar trezi un mai mic interes, in masura in care sunt un consumator constant de ‘Ciutacu’. Asta nu inseamna ca nu m-as uita, ci doar ca as face probabil un rebus sau as avea celalalt TV pe Discovery in timp ce as fi atent sa aud daca discutia la “Vorbe Grele” ajunge la un moment dat la replici taioase.

  19. Nu mi se pare normal ca un partid politic să ia o astfel de decizie, dar nici excesele Antenei 3 (în ansamblu) nu mi se par rezonabile (un prim pleonasm comis).

    Mi se pare insuportabilă și nu mă uit la emisiunea Danei Grecu (nu e atac la persoană, mă refer la emisiune) și nici când în alte emisiuni ni se arată chiloții Elenei Udrea când e criticată pentru activitatea ei ca ministru sau politician nu mi se pare normal. Lăsați femeia să facă plajă cu curu’ în sus, topless, cum vrea ea, și criticați-i doar activitatea politică sau conexă.

    La fel și cu pixelul albastru, când A3 difuza obsesiv filmul cu Băsescu lovind copilul din 30 în 30 de minute sau de 15 de ori într-o singură emisiune. Oamenii țin cu victima, nu cu călăul, iar A3 și Realitatea tv din perioada aia reprezentau călăul lui Băsescu, “domnu’ Traian” devena victimă. Altfel privesc oamenii lucrurile dacă acestea le sunt prezentate firesc și nu cu încrâncenarea cu care le prezintă uneori jurnaliștii tv. Eu, unul, nu mai suport să văd “breaking news” din orice (declarație de) rahat (a vreunui politician de 2 bani), iar jurnaliștii îi “servesc” reci (cerebrali, argumentativi) ca CTP, nu înfierbântați ca dna Grecu.

    Menționez că l-am votat pe Băsescu doar în 2004, când voiam să scăpam de Iliescu, Năstase, Hrebenciuc et Co.
    Oricât i-aș disprețui pe Băsescu și ai lui, părerea mea e că și Antena 3 mai are mult până să ajungă la profesionalism desăvârșit. Nu mă invitați să folosesc telecomanda, că mă uit din ce în ce mai rar la tv, și atunci mai mult pe TV5 Monde.
    Și nu m-am referit la “Vorbe grele”, la emisiunea lui Gâdea cu invitatul Tudor Gheorghe sau la reportajele “În premieră”; alea sunt produse tv de altă factură.

  20. poi draga victore in caz ca nu stii dar o parte din portocalii (ultimul dintre ei chiar popoviciu la emisiunea 100 de minute sau ordinea zilei) se lauda ca ei va fac audiente – acum ca nu vor sa mai vina la voi se gandesc ca o sa va duceti in cap cu audientele. saracutii de ei – cel putin poopoviciu chiar credea treaba asta. (parca la dana grecu s-a intamplat)

  21. Cristian Preda zice…nu tace.
    “Sharon Stone” mai bine nu mai dadea 2 milioane euroi.Ce fapta buna a facut?Ca a aruncat 2 milioane euroi,nu din traista ei?
    Funeriu…cine e asta?S-a priceput si el la un lucru,sa faca praf bac-ul,sa se pice pe capete,sa nu mai intre la facultate(fara admitere),sa ramana someri.Si tot noi le platim somajul…nu Funeriu.

  22. @ Invectiva:

    Stai, bre, că de Oajdea nu scăpăm! A avut grijă să declare el asta! 😆

  23. Pt. Gigi22:

    Oare atât de greu e de priceput pentru unii că FUNERIU, ÎN ROMÂNIA, ARE 11 CLASE ?

    Ionescu, Popescu, Gigi22 din ţara asta, indiferent de numărul titlurilor universitare obţinute în ALTĂ ŢARĂ, n-au cum să le folosească fără să le echivaleze. Cel puţin în instituţiile publice. Iar noi aici vorbim de cel care a fost uns – culmea – ministru al învăţământului!

    DE CE NU-ŞI ECHIVALEAZĂ STUDIILE? CE ARE DE ASCUNS? Cumva că are BAC-ul luat în 1991, că a avut nevoie de meditaţii la limba franceză pentru a învăţa orice disciplină în aceasta?
    Nu vrea să se afle că şi el, nu doar retartoidul Igaş, a luat BAC-ul mai târziu? Şi că asta nu se potriveşte deloc cu “reforma” pe care cică a făcut-o el cu cei care au terminat liceul anul acesta?

    Să sperăm că instituţia respectivă din Franţa va da un răspuns, cu sau fără intervenţia instanţei de judecată.

    Dacă nu era presa asta “băgăcioasă”, noi trebuia să credem ca fraierii că semianalfabeta Băsescu Elena ABSOLVISE O FACULTATE ÎN SUA!
    DOAR SCRISESE FATA ÎN CV, DECI TREBUIA SĂ O CREDEM PE CUVÂNT. Ca şi pe Funeriu, nu?

    Măi, ce le-a mai “tras-o” Funeriu celor de la A3! 😡

  24. Buna ziua d-le Ciutacu,

    O sa se razgadeasca PDL-ul,ca nu suporta sa nu fie mereu in fata-minunea tine trei zile si apoi,e libertatea fiecaruia sa faca ce vrea,altfel inseamna ca PDl-uL este de fapt un partid nedemocratic,dictactorial.
    Preluand afirmatia d-lui Cristian Preda,referitoare la Antena3),eu cred ca acest partid este minuscul si este prea radical ,ca romanii sa traiasca “bine”;este condus de un sef prea-minuscul si prea-aplecat in fata celui pe care,din pacate,il tinem la Cotroceni…

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  25. Pedeleii ăştia aşa pun problema de parcă e mai grav să urle un moderator la ei decât ei să fure şi să deturneze o ţară.

    Proasta dispoziţie colosală cu care rămân portocalii după o emisiune la A3 e zero pe lângă proasta dispoziţie pe care o cauzează cetăţenilor.

    Mulţi o să zică: “are dreptate preda că şi Oana Grecu e cam nesimţită…”. Când multimea asta o să fie minoritară, atunci înseamă că ne-am scos ca şi popor. Până atunci o mână de canalii vor manipula masa de proşti în favoarea lor şi nu avem ce să le facem.

  26. Mare baguba-n ciuperci,fix tranta,mare scofala etc etc .Ca PDL-…UISTII nu mai vin la postul vostru.Eu chiar nu am inteles cum au acceptat invitatiile cand nu aveau cu ce sa se apere de intrebariile voastre bine tintite.Sa faca ce ,sa incerce sa ne convinga ca tara merge ca pe roate ,economia duduie,romanul crapa de atata bine cand totul este al reves.Oamenii se sinucid de disperare,spitalele se inchd,totul se scumpeste fara opreliste,zeci de mii de noi someri.Ce dracu sa zica.Si cand ii vedeai cum erau ca niste placi de patefon zgariate te apuca damblaua.Eu sincer cand o vedeam pe VASS aia cu fata ei de vorba Romanului.,Nici ochii nu-i stau bine in cap.Pe ala de la UNPR care tot timpul avea un suras tembel pe puze,parca voia sa spuna .,mi se rupe de Romani.Si inca cativa pur si simplu mutam pe Realitatea TV.Acest partid PDL este sinonimul NAZISTIILOR.Au transformat Romania intr-un ghettou si disfruta sa vada cum victimele lor sufera .Subiecte de discutie aveti cu nemiluita.

  27. Victore,

    Ref: revenire de la topicul precedent

    Orice persoana este suma succeselor si esecurilor sale. Tu ai “norocul” ca am vazut cateva din emisiunile tale care au fost exceptionale. Prin urmare asta iti aduce puncte. Nu stiu despre teapa pe care ti-ai luat-o cu Blejnar asa ca ai “noroc”: nu te pot “depuncta”.

    Daca iti mai iei tepe din astea, credibilitatea si reputatia ta vor fi afectate indiferent de cat de mult te apreciez eu (sau altii). Asa ca tu esti cel care trebuie sa-ti intretii si sa-ti cresti propria credibilitate; de fapt asta ar trebui sa fie principalul obiectiv al fiecaruia dintre noi (tu, eu, Basescu, Voiculescu, Nastase, Oprescu, Stolnici, etc.)

    Pe de alta parte este si atitudinea pe care o are fiecare individ. RT are o atitudine de securist. De fapt rautatea ii intuneca ratiunea (ieri a confundat stanga cu dreapta in emisiune lui DG – asta cred ca, dupa propriile lui standarde, l-ar face mai prost decat Vanghelie). Il vad in emisiunile la care participa cum declama si pronunta niste sentinte care sunt cel putin hazlii, daca nu tampite de-a dreptul.

    De fapt si de drept, in tot ceea ce am scris pana acum pe blogul tau, am incercat sa scot in evidenta, ca eu, ca persoana privata, consumator moderat de presa si politica, urasc prostia, superficialitatea, mojicia si minciuna. Apreciez profesionalismul, munca si diligenta cu care munca este facuta, educatia, modestia, etc. Din pacate vad ca multi jurnalisti deprind din ce in ce mai multe caracteristici ale politicienilor pe care tot ei le critica in fiecare zi. Si ca mine sunt multi altii, indiferent de simpatiile politice. Poate vedem lucrurile diferit dar multe din valorile noastre sunt comune.

  28. @ florin dia

    Rezonez 100% si ai spus perfect ce gandeam si eu. Antena3 face un deserviciu celor ce ar vrea sa-l vada pe Basescu plecat, prin incrancenarea si amatorismul emisiunilor. Ce nu intelege conducerea A3 este ca lipsa de profesionalism (premiile APTR sunt vax albina) reduce drastic credibilitatea unui post. Ratingul ridicat nu inseamna profesionalism…in cele mai multe cazuri inseamna scandal, balci, circ…cu alte cuvinte OTV-izare.

    Un pic de seriozitate si profesionalism nu ar strica si sunt ferm convins ca lovitura administrata tiranului ar fi mult mai crunta si mult mai eficienta daca ar veni din partea unui post de televiziune credibil.
    Tratarea publicului ca o masa de prostanaci, in care li se repeta secvente video si declaratii pana la suprasaturatie, cu explicatii si interpretari scoase din context, iarasi nu ajuta.
    Ultima gafa…pentru care, eu personal, as face dosar penal celor responsabili, a fost titrarea “Leul se prabuseste” ca breaking news. Genul asta de stire panicarda, merge la prostioare cu Marmureanu sau Iri…dar cand e vorba de o stire care poate genera panica si poate intoarce cu curu’n sus economia, si asa firava,…cu asa ceva nu te joci. Execrabila atitudine.

    PS> Nu mai repet ca Vorbe Grele nu face parte din ecuatia de mai sus, ca am spus-o de nshpe’ mii de ori.

  29. Orice s-ar spune, avand nevoie de un pretext destul de serios pentru decizia de ieri, au ticluit o diversiune care le-a reusit perfect, de la cap la coada… E evident acum ca i-au livrat lui Radu Tudor o intoxicare pe care n-ar fi trebuit s-o inghita atat de usor. Orice om onest, in locul lui Funeriu, ar fi demontat stirea pe loc prezentand public diploma de absolvire a bacalaureatului. Dar ce-a facut el, in schimb ?! A dat fuga pe net si-a inceput sa caute acul in carul cu fan si – culmea!- l-a gasit ! Adica lista cu absolventii de anul asta (cati dintre noi ar fi cautat acolo?), pe care “falsificatorii“ de la Antena 3 ar fi inlocuit unul dintre nume cu cel al ministrului reformator. De parca, daca ar fi vrut sa faca un fals, nu i-ar fi dus mintea sa foloseasca niste nume de aiurea, asa ca au luat o lista gata facuta, cea oficiala, DE ANUL ASTA ! E limpede ca falsul trebuia sa fie evident, usor de demonstrat chiar si celor mai incete minti din tara asta de genii. Acum au ce toca, atat ei cat si presa lor, pana la alegerile de anul viitor, ca singurul trust de presa care le este potrivnic nu are nici o credibilitate, de vreme ce manipuleaza, minte si fabrica stiri false. Si asta poate ca nu afecteaza audientele A3, dar le da lor sansa de a-si recupera o parte din fostul lor electorat, care si-asa nu-i din cale-afara de mintos. Macar de ar fi venit acuzatiile astea de la altcineva, dar…de la Funeriu ?! Cei de la A3 s-au limitat la a-l lua-n tarbaca, ca fiind “ala care calcula viteza mainii lui Basescu, la OTV, la 2 noaptea“, dar jegosul asta merita decredibilizat total, sub aceleasi acuzatii pe care el le indreapta asupra lor: minciuna, manipulare si fabricare de demonstratie “stiintifica“ falsa. E foarte posibil ca “savantul“ asta sa fi prostit mii sau zeci de mii de romanasi in campania din 2009, cand s-a jurat ca n-ar mai avea curaj sa-si priveasca fiica in ochi daca ar sti ca-l sustine pentru presedintie pe omul care a lovit acel copil. Si, ca sa-i convinga, a elaborat o intreaga demonstratie care sa arate ca Basescu n-avea cum sa-l loveasca pe pusti cu viteza de 70 km/h, asa cum arata filmul, de vreme ce recordul de viteza este de 55 km/h. Cum a stabilit viteza de 70 km/h ? Mintind la ochi milioane de oameni ca, pe film, mana anti-comunistului salvator de natie parcurge o distanta de aproape un metru in 0,04 sec. Cu totii stim ca Basescu e mare sportiv (doar inoata cate o ora in fiecare dimineata!), dar e clar ca n-ar fi avut cum sa faca o miscare a mainii de aproape un metru fara sa cada de-a-n boulea de pe scena aia. Privind filmul cu atentie, oricine poate vedea ca mana lui parcurge o distanta de maximum 30 de centimetri, asta insemnand ca viteza ei este de 27 km/h (viteza pe care a atins-o chiar si mana lui Gica Petrescu, aflat pe patul de moarte, cand a incercat sa prinda o musca ce nu-i dadea pace). Si asta are tupeul de a vorbi despre ”minciuna, fraudarea adevărului si fals comis cu bună știință și intenție” ?!

  30. Lipsa de argumente sau teama de a nu mai spune şi alte prostii i-a determinat să spună pas… Şi totuşi, dacă aflăm, precum în cazu’ pixelului albastru, că Dan(i)el nu şi-a luat Bacu din prima fiindcă a fost bolnav, sau alte minuni de tipu’ ăsta?

  31. Ceea ce vrea sa ascunda funeriu e ca nu a dat bacalaureatul in 1989 , ci in 1991, pentru ca a trebuit sa dea examen la limba franceza plus alte echivalari. Intrebati pe copii romani care vor sa se transfere de la un liceu sau o facultate romaneasca la una franceza. Ei trebuie sa faca un an pregatitor de invatare a limbii franceze. Cum articolul din ziarul lui Patriciu portocaliul arata ca profesorii de la liceu spuneau ca funeriu nu stia franceza prea bine , rezulta ca ministrul nu a putut da bac-ul in 1989,ci in 1989 si 1990 a refacut anii terminali de la liceu si in 1991 a dat bac-ul. Asta vrea sa ascunda ministrul funeriu. Ar trebui ca jurnalul national sa cerceteze aceasta pista, chiar daca liceul francez nu e obligat sa va dea situatia lui funeriu. De ce? Stiu persoane care au fost obligate sa dea diferentele , altfel nu se poate . Asta e politica pentru straini. Ia radu tudor, cum bine spuneati voi,a fost cel mai probabil victima intoxicarii serviciilor secrete de pe mosia lui basescu numita Romania.

  32. Citesc temerile unor oameni pe care îi apreciez pe acest blog; am început deja să-mi imaginez cum va fi când VOM AFLA. Pentru că nu e cale de întors.
    Eu îl creditez pe Radu Tudor ( şi nu numai )cu maximum de încredere. Când spun asta, o spun şi dpdv emoţional, nu neapărat profesional, pentru că n-am pregătirea necesară pentru a critica în domeniul jurnalismului şi nici nu vreau s-o fac. N-am deloc acele preţioase aşteptări pe care-vai- le au alţii de la voi!

  33. @ violet
    departe de mine gindul de a ridica osanale cuiva, fie chiar si jurnalistilor care au emisiuni la Antena 3 – cu bune si rele; ce nu inteleg – si chiar nu reusesc sa o fac, mintea nu ma ajuta in acest demers – este bucuria sincera, vie, nedisimulata a unora: uite ce le-a tras-o Funestiu! adica, tot Antena 3, tot jurnalistii, tot extraterestrii, comunistii, rusii, vintu, mai stiu eu ce dracului personaje SF sint de vina pentru ce se intimpla, tot ei sint dusmanii nostri – nu Basescu, nu Udrea, nu PD-L ul au bagat tara asta iremediabil in cacat…nu, Radu Tudor e de vina, ca l-a intoxicat sau nu aparatul portocaliu de manipulari…am ajuns sa traiesc zilnic cu disperarea data de neputinta: nu vreau sa plec din tara, ca nu e tara lu’ mama controloare de bilete a lu’ Udrea, dar, in acelasi timp, nu mai pot cu toti dobitocii, semidoctii si retardatii mintal – daca am urit vreodata ceva mai tare, a fost, ca sa citez din clasici, dobitocul naravas, prostul fudul, retardatul cu ifose – si vad ca din pacate abunda internetul, inclusiv acest blog, de astfel de personaje care, daca nu ar fi tregice, ar fi comice…vad cu disperare cum cohorte de lobotomizati tipa catre politicieni: da, da, mintiti-ne, manipulati-ne, regulati-ne, mictionati pe noi…in atari conditii, tare mi-e teama, si sint pe zi ce trece mai convins de asta, ca nu avem nici o sansa la o viata decenta pe aici…

  34. Putina pauza de Talmaceni , Visani , Murgi , Oajde , Branze si alte personaje de – astea intepenite pe scaunele Antenei 3 , nu strica !!!…

  35. prieteni … n-am putut sa dorm de doru lor. cred ca suntem satui de prostia , trufia , ignoranta , nesimtirea , cinismul , si toate “calitatile” astea bune ale lor. cred ca prea multa atentie le dam la javrele astea.

  36. Pentru gigi: ,, Nu trebuia sa stea de garda la telefon de fiecare data cand il convoaca A3 sa dea explicatii”. Domu jiji cu j mic TREBUIE sa stea de garda la telefon si sa dea explicatii si cat mai complete ghici de ce. Pentru ca e platit din bani publici, d-aia. Si trebuie sa dea explicatii si pentru faptul ca respira aerul ministerului. Poate inteleg si jegosii astia ceva. Ce sa-i faci suntem chiriasi in tara lor.

  37. Cum spunea Funeriu intr-un Congres de-al lor ???
    Ca are ” 11 clase ” peste toti ???…
    Tupeu jalnic dus la extrem !… Tupeu marca PDL !

  38. Ma uit pe aici si ma minunez ce citesc. Tot antena3 e de vina,tot voiculescu,radu tudor. De ce?..ca si.au permis sa.i ceara diploma lu duda asta. Nu mai,nu ne trebui diploma,nu trebuia sa arate radu tudor ca sa furat la legea pensiei,nu trebuia sa se afle ca visan a terminat facultatea acum 3 ani,ca duda aia de la interne a dat bacu la 24 de ani. Nu,nu trebuia sa stim toate astea si antena3 era un post plina de profesionisti. Dak vreti profesionisti si etica uitativa la morar,tvr sau citit evz.

  39. Am citit rapid Matrozii lui Basescu in loc de Martorii lui Basescu – ce zici merge titlul?

  40. Surprizaaa,a inceput sa maraie udmr-ul si Base le flutura dosarele pe sub nas. Daca mai era cineva nelamurit cum de sta aceasta alianta pdl-udmr+altii acum se va lamuri prin SANTAJ. Base ii santajeaza prin dna pe ,,aliati,, vrei sa iesi de la guvernare intri la mititica c-asa vrea muschii lui de presedinte ,,democrat,,.

  41. Am luat canalele importante la rand RTV, proTv, toate Tevereurile, Otv, B1 si ala de 10, chiar MTV si taraf toate sunt ale mogulilor “buni”. Au mai ramas Antenele care fac necaz partidului iubit.Daca nu le pot distruge, le vor boicota. E o noua strategie.
    Dar cel mai tare ma supara ca d-nul ministru al muncii in loc sa fie preocupat, ca doar nu e platit din banii Pedele( sau poate este?) de situatia epurarilor din sistemul public, de reducerea nelegala a salariilor celor mici, de somaj si altele, isi ocupa timpul cu USL pe la televiziuni.Ceva de genul: mi se falfaie de minister si de banii vostri, fraieriloor ! E o adevarata sfidare pe banul public. O practica de partid care sper ca-i va duce la pieire.
    Funeriu e de toata stima ! Un om de stiinta ca domnia sa, care confunda specializarea in biochimie cu specializarea in fizica( calcularea vitezei mainii d-nului Basescu) si cand o tara intreaga ii da dreptate, are doar cuvinte de lauda din partea mea. Asa tara, asa ministru al invatamantului !

  42. @Invectiva:
    Desi urasc sa ma aflu-n postura de chel care-si pune mana-n cap, nu pot sa nu reactionez la o postare care se pare ca ma vizeaza cat se poate de (in)direct… Dupa cate-mi dau seama, te-ntrebuintezi fara mila cand ai ocazia de a-ti confirma numele: ”dobitoci, semidocti, retardati mintal, dobitoc naravas, prost fudul, retardat cu ifose, lobotomizati”… Chiar atat de gresit sa fiu inteles, daca n-am folosit un emoticon trist sau furios, cand constatam cu amaraciune ca Radu Tudor a picat victima unei diversiuni infecte ? Iar tu ai perceput asta drept ”bucurie sincera, vie, nedisimulata” ? Atunci, ai probleme serioase de perceptie… Am zis eu ca Radu Tudor e de vina ? Nu, am zis ca trebuia sa fie mai precaut, sa nu inghita din prima o stire primita pe net. De ce crezi ca nu l-au ales pe Victor pentru asta ? Pentru ca era patit cu scrisoarea aia despre Blejnar si n-ar mai fi pus botul atat de usor. Si chiar daca primele randuri te-au dus pe o pista gresita, a urmat totusi o postare de vreo juma’ de metru care ar fi trebuit sa-ti imprastie orice dubiu in legatura cu pozitia mea fata de cele intamplate. Ca sa nu mai vorbesc de pozitia mea fata de puterea portocalie, in general, exprimata destul de frecvent pe blogul asta in ultimii trei ani si care arata ca, in nici un caz, nu ma aflu printre cei care se cer mintiti, manipulati si regulati de ea. Dar tu esti aici de mai putina vreme, asa ca nu m-astept s-o cunosti. Nu acelasi lucru pot sa-l spun despre violet, care – constat cu regret – subscrie fara rezerve celor scrise de tine.

  43. @dorubr: ” cine ridica sabia, de sabie va pieri”. E posibil si in cazul d-nului Basescu. Dar mai e posibil ca in fiecare zi, sa avem o “tema noua” de discutie. Asa ca sa nu ne mai intereseze cursul valutar, de exemplu…

  44. Domnule Ciutacu, regula BBC cu verificarea unei informatii din trei surse mai e valabila ? In rest, boicotul pedelistilor e fectie la picior de lemn !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.